ukens spørsmål

UKENS SPØRSMÅL

Hvor er sølv-anorakken fra?

H&M's Coachella-kolleksjon :-)Hva synes du om at Voe har sluttet å blogge?

Jeg synes det er modig gjort av henne, og skjønner valget hennes på så mange måter!! Hun er jo innmari flink med det hun har holdt på med i årevis, så sånn sett er det jo synd, men som alle andre vokser man jo og utvikler seg. Det er jo ikke alltid ting går opp i opp, og det er viktig å prøve å gå nye veier om man kjenner et behov for det :-) Hun har jo vært i gamet lengst av alle, og etter SÅ mange år er det nok godt med forandring! Emilie er jo helt fantastisk, og hun kommer garantert til å lykkes uansett hvilken vei hun går fremover ♥ Hva slags junkfood liker du aller best?

Må kanskje gå for en digggg pizza her altså! En super-greasy Heavy Heaven fra Peppes hahha, eller bare en solid pappizza. Alt går i grisen, si. 

Hvordan var russetiden din? Var det en minneverdig tid? Hadde du valgt å være russ et år før om venninnene dine var det?

JA russetiden var supergøy!! Jeg hadde aldri gjort det igjen, men herregud så morsomt vi hadde det. Alle var SÅ careless (med sunn fornuft) og man lever litt i en annen verden i noen uker. Tiden var så absolutt minneverdig, og vi har MANGE komiske øyeblikk fra de ukene. Vennegjengen var nok det som gjorde russetiden ekstra gøy, så jeg ville nok valgt å være russ et år tidligere om venninnene mine var det!! Gjør det som kjennes riktig, men jeg tror nok du kommer til å ha det supergøy med vennegjengen din selv om det blir noe vanskeligere å være et år yngre. MEN om du kommer godt overens med mange av de på din egen alder er det jo ikke noe problem å være russ med de også. Å være russ med klassen sin er også gull verdt, men pose og sekk kan man ikke få. Kjenn litt på det selv og hva du tror blir best! 
Hvor mye sover du hver natt?

Jeg MÅ sove minst 8-9 timer, og setter som regel på en alarm når jeg legger meg med dette i bakhodet. Søvn er viktig ass, og noe av det beste jeg vet haha. Kunne sovet halve dagen om det var sosialt akseptert.

Hvor ofte er med venner/har besøk i ukedagene, og hvor mange kvelder er du alene?

Dette varierer veldig egentlig. Samtidig som jeg er en veldig sosial person er alene-tid gull verdt. Jeg har kanskje besøk/henger på kveldene rundt to ganger på hverdagene? Fredag og lørdag er for min del nesten ALLTID en must-be-social-dag, så tilsammen bruker jeg kanskje 3-4 kvelder i uka med venner og 3-4 alene? Det er vel ganske 50/50 og veldig varierende med tanke på jobb, humør og alt annet. Men jeg elsker å invitere på kveldsmat og filmkvelder, og gjør det så ofte jeg kan ♥ ♥Hva er noe du har prøvd som du aldri vil gjøre igjen?

Surfing kanskje???? Haha det synes jeg var HELT grusomt faktisk. Alt gikk til helvette, og jeg hater både bading i sjø og vann i nesa, så dette var kanskje ikke det beste å finne på for min del. Jeg angrer IKKE, men gjør det nok sjeldent igjen. Kan krysse det av bucketlista da!! Alle bare wtf is her problem

Processed with VSCO with a5 preset

Hva vil skille din bok fra alle andre bloggere?

For det første har vi bloggere SÅ mange forskjellige personligheter. Jeg kommer til å legge masse personligheten i boka på en komisk måte, dele stygge bilder, fine, triste og morsomme historier. Ta opp tema som spiser opp dagens ungdom, og dele mine erfaringer rundt dette. Samtidig som dere kommer tett innpå meg og mine år her på jorda er målet mitt å få DERE til å føle dere bra. At boka lukkes med en følelse om at ting ikke er så kjipt likevel, og at alt kan bli bedre med en annerledes tankegang. Det skal rett og slett være jordnært, ekte og ekstremt feelgood. Jeg HÅPER og tror dere vil like det ♥ Også skal dere selvfølgelig få masse juicy røyskatt-historier. BARE å glede seg.

Hvor er strandkjolen fra?

Den kjøpte jeg på en liten butikk i Spania..Hvordan kan du være SÅ negativ til plastisk kirurgi og likevel hylle the Kardashians?

Det eneste jeg synes er helt trynefaktor med familien ER jo all fiksingen og fjasingen som gjør de til helt umennskelige idoler når det kommer til utseende. Både fettfjerning, lepper, pupper, rumpe, laser og alt annen magisk de helt sikkert gjennomfører. På én måte forstår jeg det - jeg hadde fått HELT noia om noen skulle observert meg og alle ''feilene'' mine til alle døgnets tider både med filmkamera, fans og papparazzier. Men det er jo ekstremt trist at de har hatt en så stor påvirkningskraft når det kommer til normaliseringen av det å fikse på eget utseende.

Jeg digger fortsatt Kardashians OFCOURSE, men jeg ser på de gjennom litt andre øyne. Jeg strever ikke etter å se ut som dem, eller digger det de står for. Men jeg elsker klærne, håret, sminken, trendene de skaper og selvfølgelig fordi de har verdens mest underholdene program. Altså de ER så careless og sier så mye morsomt, og det er rett og slett fascinerende å se på. Den livsstilen de lever er jo helt way beyond, og noe vi aldri vil oppleve maken til. Og DET gjør hele familien so daaamn interessant. Også ER de jo kinda squad-goals 

Hvor er skoene fra?

De kjøpte jeg fra Nelly nylig, men de er utsolgt.. Merket er Duffy om jeg husker riktig! 


 

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

UKENS SPØRSMÅL

Drikke to flasker vin hver dag eller aldri drikke igjen?

Definitivt aldri drikke igjen, haha. Én dag i uka med alkohol er mer enn nok for min del, altså.. Bra spørsmålet var vin og ikke vodka ;)))) Neida. Dere er jo bekymret for alkoholisme (???) så her får en vel passe på ordbruken. 

Hvor er solbrillene og genseren fra?

Quay & Urban OutfittersHva er ditt beste eller mest spesielle minne?

Uææ, denne er SÅ vanskelig. Jeg har opplevd så mye fint her i livet så langt, så det å velge ETT minne?? Nesten umulig. Men et av de aller største høydepunktene må være ''sommeren 2014'' om det er godkjent som et minne. Ferien startet med en fantastisk uke på Sørlandet med vennegjengen hvor vi hadde leid en dødsfin hytte ved vannet i anledning Hovefestivalen. Den andre kvelden fylte jeg 18 år, og da vi satt i en eller annen båt vi haiket og suuuste mot festivalen når klokka slo 00.00 var en av de beste feelingene ever. Hele turen var SÅ morsom, og jeg tar med meg så mange fine minner derfra!! Like etterpå dro vi på 18-årstur til Rhodos og levde livet i et par uker. DET var sommeren sin det! Og jeg tok lappen!! Så denne sommeren var livet all good. Herrregud, snart TRE år siden :-(Hvor er bodyen i headeren din fra?

Nelly!

Hvilken relasjon har du til Ingeborg Heldal? Har aldri skjønt hvordan dere har blitt kjent.

Ingeborg ble jeg kjent med gjennom Adlink & Aller Media (hvor hun jobber), som er de som ordner kampanjer til meg! Vi møttes vel for godt over et år siden første gang om jeg husker riktig?? Og TAKK GUD for det! Elsker å henge med my favorite mamabear - hun er såå fantastisk ♥ Også så genuin og FLINK! Det var klikk fra første øyeblikk, og vi har det alltid litt for gøy sammen haha.. OG hun er redaktør for min upcoming bok!! Hands down for henne altså.

Kunne du meldt deg på Paradise Hotel? Hvorfor/hvorfor ikke?

NEI. Stor klem til de som melder seg på haha, for det ER jo underholdende!! Jeg kommer ikke til å melde meg på rett og slett fordi jeg ikke hadde taklet å bli filmet døgnet rundt, være såppas ''trapped'' OG jeg hadde gjort og sagt altfor mye dumt til å ever få noe bra ut av det. Vinnerflaks har jeg heller ikke, så jeg hadde jo rett og slett gått penge- og fremtidsløs ut derfra. It's gonna be a NEY from me.

Hva fyller du inn bryna med?

Akkurat nå bruker jeg Brow-Pencilen fra Anastasia, ellers liker jeg veldig godt pennene fra Billion Dollar Brows. Fineste stedet du har vært?

Hmm.. fineste stedet jeg har vært er kanskje Dubai? Det er så gjennomført på en helt ekstremt weird måte. Men Dubai hadde ingen personlighet, om man kan si det? Alt var så stille, rent og .. stivt? Men stranda, vannet, hotellet og alt var ekstremt fint. Ellers skulle jeg ønske jeg husket noe av turen til Kuala Lumpur fra barndommen - DET tror jeg er fine greier altså.

Processed with VSCO with c1 preset

Hva synes du om abort?

Jeg er for abort. Det er selvfølgelig helt grusomt å skulle tenke på at man ''tar livet'' av noe så lite og uskyldig, men er man ikke klar for å oppdra et barn og vie ALT til det er det ikke rettferdig ovenfor barnet å skulle beholde det. Synes jeg. Et barn fortjener et stabilt hjem med foreldre som er i stand til å ta vare på det, og har man ikke mulighet til det synes jeg abort i enkelte tilfeller er for det bedre. Man kan selvfølgelig tenke på adopsjon, men er man ung og uviten er det en stor psykisk påkjennelse å skulle bære frem et barn, føde det, for så å gi det bort. En abort skal være gjennomtenkt i mine øyne, men et vanskelig valg er det uansett. Det skal derimot IKKE være en allemans-greie og en ''easy way out''. Derfor MÅ jeg leke litt seksualundervisning i skrivende stund og minne dere på at prevansjon er viktig!!! Og når det er så mange gode alternativ i dagens samfunn er det bare dumt å være sløv med det. Klems fra Coach Carr i Mean Girls. 

PS. Dette er MIN personlige mening. Det finnes ikke en feil og riktig løsning på dette. Vi er forskjellige alle sammen og har forskjellige meninger. Jeg respekterer begge sider, og da håper jeg dere gjør det samme ♥

Hvilken selvbruning bruker du?

Anbefaler 1-hour-moussene fra Cocoa Brown! Billig og bra!!Når du gikk på vgs, jobba du veldig hardt med karakterene eller tok du det helt chill?

Helt chill tok jeg vel det ikke, men jeg kunne vel ha jobbet ENDA hardere. Jeg var en typisk siste-liten person, og ble sittende og stresse kvelden før innleveringer og prøver i stedet for å fordele ting LITT jevnligere. Noen fag tok jeg kanskje litt lettere på enn andre, og det er vel det eneste jeg angrer på. Kunne lagt inn en liiiten ekstra innsats her og der, men snittet ble jo ikke så verst uansett. Jeg gikk vel ut med 4,6 om jeg ikke husker HELT feil og det er jo helt average. En god mix av 5,4 og noen sure 3-ere i fransk og matte, haha.. Siste året jobbet jeg hardest, det var vel da jeg innså at det var nå det gjaldt. Men ja, jeg angrer på at jeg ikke la i ENDA mer innsats. Skole ER viktig og det er kjedelig å måtte ta opp masse fag for å komme inn på det studiet man ønsker. Det er jo tross alt ''bare'' 3 små år av livet ditt selv om det føles endeløst der og da.

Shoutout til kantina på Strinda!!! DER gikk pengene for å si det såleis. Altså, jeg får KLEM fra kantinedamene som jobber der når jeg møter på dem nå om dagene haha. 2 years later wassup. Verdens søteste er de <3333 De fikk meg gjennom vgs, ass! For real. 

Er du interessert i politikk?

Nei, jeg kan vel ikke si at jeg er det. 

Hvor er lua di fra?

Den kjøpte jeg på en liten butikk i Stockholm som het Hollies. I looove it.SPØRSMÅL TIL NESTE GANG? 

UKENS SPØRSMÅL

Skal du fortsatt skrive bok med Kristine? Hva skjedde mellom dere to?

Veldig mange spør hva som har skjedd mellom oss?? Har det skjedd noe jeg ikke har fått med meg haha.. Vi bor jo i to forskjellige byer, så det er litt limited hvor ofte vi kan henge, gitt. Ingenting har skjedd mellom oss med andre ord, digger Kristine av hele mitt hjerte og vi prøver alltid å skvise inn tid når vi er i samme by ♥ JA vi skal fortsatt gi ut bok sammen! It's in the making, ladiiiesElsker bloggen din og stilen din - hvor er nettingstrømpebuksa di fra?

Takk for det!! Den kjøpte jeg på Nelly, men slike ser jeg overalt :-)Hva blander du Absoluten med?

Dårlig forbilde Zeroh Sitronsaft. Det er en faaarlig blanding haha, så her får dere ta det litt med ro, 20+! Men ja, jeg tilsetter saft, isbiter og en liten dæsj Sprite for å få noe kullsyre. Er det lov å si at jeg synes det er nammnammm. Kanskje ikke med tanke på neste ''spørsmål''

No offense, men å drikke 1-2 flasker vin + vodka, hver uke, vil jeg egentlig påstå et ganske mye? Jeg er 20 og drar ut en gang i måneden i gjennomsnitt. Synes det er mer enn nok! Alkoholisme oppstår oftere enn man tror, mye oftere, så vil råde deg å tenke over det!

Tja, jeg synes det er forsvarlig å dra ut én gang i uka - sånn egentlig? Det er jo sikkert ikke optimalt, men om jeg velger å fordele 5 glass vin til maten på syv dager eller drikke alle glassene på lørdag er det vel litt det samme?? Føler egentlig det blir feil å forsvare dette haha, men jeg synes hvertfall det er nokså normalt å dra ut en gang i uka. Like normalt som det er å dra ut en gang i måneden! Det blir jo ekstra mye når det er bursdagsfeiringer og noe spesielt som skjer. Jeg drar aldri ut bare for å dra ut. Excuses excuses. Men alkoholisme er nok ikke noe jeg og de rundt meg bekymrer seg mest for i disse tider. Men takk for omtanke haha ♥ ♥ ♥ Og ps!! Det er enten vin eller vodka altså. Begge to på en kveld hadde kanskje vært hakket verre i dette tilfellet.Har du noen gang følt for å gi slipp på det lange håret?

Egentlig ikke. Nå er det ekstra langt, and I love it. Jeg tror langt hår kler meg best, jeg hadde IKKE passet med kort hår selv om det er dødsfint. Men en vakker dag ryker manken selvfølgelig. Det skal spare meg for mye shampoo og støvsuging haha.Hva er det mest ukomfortable du vet?

Ouuh tricky. Jeg haterhaterhater å snakke foran folk, I jus't CAN'T do it. Husker jeg synes det var like jævlig hver gang på skolen også. Jeg får bare helt noia av å skulle snakke FORAN folk i stedetfor MED dem. Det eneste unntaket er om det er et tema jeg kan inn og ut, og noe jeg brenner for. Da er man liksom så confident at alt annet glemmes. Ellers er jeg skikkelig lite fan av å snakke i telefonen, og jeg tar ALDRI telefonen når ukjente nummer ringer. Jeg er også super-husredd og mørkredd (bortsett fra i leiligheten min) - så da funker det dårlig å være hjemme alene i store hus på kveldstid haha.. Jeg ER så pingle på sånne områder. Ellers glemmer jeg ofte at jeg bor midt i sentrum med store vinduer uten dekkende gardiner, og da kan det fort oppstå noen ucomfy situasjoner haha :-/Hvilken film så du sist?

Skjønnheten & udyret ♥ På tide å komme seg på kino igjen! Noen tips?

Hvordan og hvem er du på fest?

Hmm.. tror jeg tar endel plass innimellom haha, men jeg blir så giiira og glad i godt selskap med bra musikk. Jeg har blitt en dancing queen de siste årene, og er veldig all-over-the-place og synger selvfølgelig høyest! Også lager selvfølgelig røyskatten trivelig stemning ;-) Alle bare hvem fannnn tror hun at hun er.. Neida. Men det er mye tull og tøys, fliring og alltid godt humør, med en drink i hver hånd selvfølgelig. I'm the life of the party. Vil si at resten av jentegjengen er helt i samme gate haha, så en tur ut slår aldri feil!Kan du tenke deg å flytte fra Trondheim?

Før eller siden kommer nok jeg til å flytte på stumpen ja. Det ER virkelig ingenting som skjer i denne byen haha, og det eneste som holder meg tilbake er forsåvidt bare familie, venner & leiligheten. Jeg føler at jeg må komme meg litt videre om jeg skal ta de neste stegene, og hvor & når får dere se :-) Det er jo nå jeg har mulighet til å suse litt rundt også ettersom bloggen er ''flyttbar'' - og det kjenner jeg at er en mulighet jeg må gripe. Har dere trua? Forandring er jo alltid skummelt, men damn det er sunt for meg også.Er det mye drikkepress der du kommer fra? Føler at det er ganske vanlig å begynne i 14-15 års alderen i trøndelag, mens her jeg kommer fra er det helt normalt å vente til man er 18. Mange begynner nok litt før, men man blir hvertfall ikke utestengt eller sett ned på om man ikke drikker.

Jeg følte egentlig aldri på drikkepresset selv. Det er vel mer vanlig å være 15-16 år her i Trondheim kanskje, men det varierer veldig fra gjeng til gjeng. Hos oss var det aldri noe press, og jeg hadde aldri reagert om nånn i gjengen var med ut, edru, for eksempel. Jeg synes det er supert jeg at det er vanlig å vente til man er 18 - man har  bare godt av å modne litt, og det blir da nok år med festing uansett. Om du er ung i dag og opplever drikkepress - stay stroooong. Det er dødskult med mennesker som står for sine verdier og ikke følger strømmen selv om du føler deg helt utenfor og annerledes der og da. It's all temporary, og om noen år er det glemt og du kan klappe deg på skuldra for å ha stått opp for deg selv og dine meninger! SÅ mye går man ikke glipp av.Hva sto det på siste facebookmelding du sendte?

''Tabata 17.30'' - haha denne kom jeg meget bra ut av!! Jentene lurte på hvem som skulle trene i morgen og når, og her kom sporty-katten svingende frem. SÅ fornøyd med at dette var min siste melding hahaha, could've been so much worse

Hvem sendte du snap til sist?

Siste snap ble sendt til vennechaten - takker Gud for snapchatoppdateringen som lar deg ha gruppechats med bilder. I looove it, bare synd den ikke kan havne på topplista :-(Hvor er skoene fra?

Superga ♥

Processed with VSCO with acg preset

Noe du lurer på til neste uke? Jo flere jo bedre!

UKENS SPØRSMÅL

Har du tenkt å studere noen gang? Hva?

Ja jo, før eller siden skal jeg studere. Vet jo ikke hvor lenge dette bloggprosjektet holder, så det er greit med back-up. Jeg aner rett og slett ikke hva. Men det må jo være noe innenfor media/markedsføring/mote/journalistikk. Hahaha jæh, kjempeenkelt sikkert. Men nå satser jeg på bloggen så lenge det går som dette :-) Så får vi se! 

Favorittsted å spise i Trondheim?

Skulle jeg valgt én plass jeg måtte spist på resten av livet hadde jeg lett valgt Sabrura. De har verdens BESTE sushi-buffet, god vin, god vibe, god ALT. Ellers liker jeg Una og San Sebastian veldig godt. Hva drikker du helst på fest?

En Absolut slår aldri feil med litt godsaker i, ellers røsker jeg som regel med meg en prosecco eller hvitvin. Supplerer med litt tyrker kanskje? Stay classy.Digger stilen din og lurer på hvor du henter inspirasjon fra?

Thanks babe!! Jeg har verdens kjedeligste stil i hverdagen haha, men når jeg skal svinge meg i helgene eller være glam på bilder finner jeg for det meste inspirasjon på Instagram. Det ER så mye bra der! Har skrevet flere innlegg om mine favorittbrukere om dere googler.

Processed with VSCO with b1 preset

Hva synes du om såkalte "fuckboys" eller "fuckgirls" som mange har begynt å si? Synes du at det er greit og "kult" at de kjører sin egen greie, så lenge de står for det eller ikke?

Det ligger jo ikke SPES mye positivt bak disse kallenavnene, så jeg kan jo ikke si at det er top notch. Altså, jeg er all in for friends with benefits, og det er jo noe HELT annet - men i mine øyne får jo folk disse kallenavnene fordi de opererer veldig med bruk-og-kast-metoden på en jævlig sketchy måte?? KULT er det jo kanskje ikke å rundlure andre mennesker og se på de som bruk-og-kast om begge parter ikke er klar over det. Jeg synes selv at folk flest klarer å oppføre seg på en human måte selv da, og man vet gjerne om disse ''fuckboys''ene rundt omkring? Så da velger man jo forsåvidt litt selv hva man går til. Men jeg synes man burde ha guts nok til å være ærlig, fortelle at det ikke ligger en fremtid i det fra starten av OG snakke sant når man spør om man er den eneste i ''forholdet''. Easy as that. 

searching for a fuck to give like

Hvor er settet fra?

Samsøe SamsøeHva er noe du ALDRI kunne kledd deg opp i/gått med ute?

Haha, jeg har veldig FÅ sperrer egentlig.. men de derre dongerishortsene folk går rundt med hvor nedre del av rumpeballen vises? ALTSÅ :-( Aldri i verden. Ellers kan jeg ta på meg det meste altså. Hva jeg kler og ikke kler er en annen sak, haha.

Er du en sjalu person? Både når det kommer til gutter og venninner? Tips for å ikke bli det??

Hmm... innimellom kanskje?? Jeg tror jeg var mer ekstrem før, men har heldigvis blitt bedre haha. Jeg viser det aldri da, i såfall!! Litt sjalusi er jo kanskje alltid sunt, men aller viktigst er det å kunne glede seg på andres vegne. Og det gjør jeg. Når det kommer til tips er det egentlig bare å tenke på hva DU er glad for å ha i livet, både når det kommer til mennesker, ting, opplevelser og oppnåelse. Dersom du minner deg selv på hvorfor DU er heldig er det mye enklere å unne andre suksess. Når det kommer til sjalusi i et forhold handler alt om det å stole på hverandre, og jeg hadde aldri orket å vært med noen som skulle bli sjalu om jeg for eksempel hang eller snakket med andre kompiser. Man skjønner hvor grensa går. Det er en fin grense mellom å ha en vennlig tone mellom noen fremfor en flørtete greie. Også må man lære seg å slippe tøylene litt.

Hvor er skjorta fra?

IRO.

Handler du mye klær på Høyer?

Njæ, ikke MYE men det blir jo litt her og der. Maaasse fint, men litt kontroll må man ha :-) Pluss at det er noe annet når man går oppi det hele dagen!

Hva er ditt forhold til alkohol?Ser du er en del ute, tenker du på helsa når det kommer til dette området eller er det litt mer sånn at du bare lever for å ha det gøy?

Jeg har et veldig normalt forhold til alkohol, synes jeg selv hvertfall?? Jeg er ute som regel en gang i uka, og det er vel innafor. Det er hvertfall veldig vanlig i min krets! En flaske vin eller to i uka synes jeg er greit altså! Mange tror jeg er super-dritings når jeg legger ut røyskatt-snapsene mine, men det er helt ærlig ting jeg kunne gjort edru. Så det framstår kanskje verre enn det egentlig er?? Gud, jeg vet ikke haha. Håper ikke dere tenker det verste om meg hahahaDigget deg bare enda mer etter jeg så deg på bloggerne. Du virker såå jordnær og herlig. Kan godt være du har blitt spurt om dette før, men hvis ikke, kunne du tenkt deg å vært på bloggerne?

Åh, koselig!! Vanskelig spørsmål, men jeg tror kanskje ikke det helt hadde vært min greie. Jeg er ikke så glad i å dele ALT, og føler man må dele ekstremt mye på kamera. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kunne vært like stolt av å se tilbake på det om 10 år om jeg hadde vært HELT upassende og bak mål på kamera haha, pluss at jeg hadde vært livredd for å tråkke feil. Jeg synes Kristine & resten av gjengen er såå flinke og naturlige, og det vet jeg ikke om jeg hadde klart like bra. Jeg snakker jo før jeg tenker, og det er kanskje ikke alltid like heldig on tape. Who knows! MEN det er jo også såå mye fint som hadde blitt delt, som hadde vært gull verdt å se tilbake på. Hvor er genseren fra?

Urban OutfittersHvordan redigerer du bildene dine slik??

Har laget eget innlegg om det!! Prøver meg ALLTID frem med ulike apper, redigerer lys og farger og legger på 3d-effekt i ''3D EFFECT'' appen. Det er bare å prøve seg litt frem dere.. :-)SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

UKENS SPØRSMÅL

Din verste uvane?

Hmm.. kanskje at jeg har ekstremt lett for å stenge alt litt ute? Jeg slipper sjeldent mennesker helt inn på meg, og er ikke glad i å snakke om hva jeg føler og tenker. Det er ikke at jeg ikke stoler på bestevennene mine og familien, men jeg synes bare det er superukomfortabelt og altfor personlig. Jeg er rett og slett mester i å bygge opp alt innenfor mine egne vegger, noe som gjør at jeg kan gå å tenke og analysere ekstremt mye. Det er utrolig slitsomt til tider og kan gjøre ting mye verre enn det egentlig er ettersom det spiser deg opp. Jeg prøver ikke engang å bli bedre, rett og slett fordi jeg synes det på en måte er enklere å holde ting for meg selv og bare legge igjen alt hjemme når jeg er ute. It's a shame tho, for de få gangene jeg faktisk snakker er det jo SÅ deilig å bare få luftet tanker og få feedback fra de du bryr deg om! Så ja, det er vel en av mine dårlige uvaner om det i det hele tatt telles som en.


 

Hva er mottoet ditt?

#stayclassy? Haha, jeg har ikke noe bedre svar. Ingen kul quote eller et kult dikt. Bare en hashtag! Men stayclassy er en av mine favoritt-tags, haha. Det gir meg en slags carefree, fuck-alle-I'm-the-queen vibe noe jeg elsker. Det er jo sarkastisk og for de som ikke skjønner det - I'm NOT classy and I'm not gonna try to be either. Imma do me and you do you. Livet er mye bedre når man blåser alt annet uviktig vekk, elsker seg selv (til en sunn dose) og bare .. lever livet litt. Og livet er bedre når man bjudar litt på og er skikkelig uclassy. Så lenge det bare går utover deg selv! Så #stayclassy girls! Kanskje jeg skal lage noen kule hoodies og bomberjakker???Hva blir du flau av?

Jeg blir egentlig veldig sjeldent flau, og det skal MYE til for å gjøre meg ille til mote. Jeg kan snakke om hva som helst med hvem som helst, og jeg strekker meg MYE lengre enn hvor folk tror grensen går til hva som er ''tabu'' og ikke. Men jeg kan bli flau av sykt randome ting??? Sånn, jeg husker noen spurte hva jeg hadde på yoghurten min og jeg ble dritflau? Hahaha, altså?! Som om jeg smurte noe superkinkygreier på yoghurten min?? Men når jeg blir flau vises det MEGAGODT. Jeg blir dødsrød i hele trynet, og da blir jeg flau av at jeg er flau, noe som gjør at jeg blir ENDA flauere. Det er som om alle gangene jeg burde ha vært flau smeller i trynet på en og samme tid haha.. Det er heldigvis ikke mange ganger i året! 

Favorittsnop og brus (uten pepsi max)?

Før var jeg good-to-go med en pose sørlandschips, men nå har jeg lagt meg til en idiotvane om å MÅ ha godteri eller sjokolade på siden?? Av snop er jeg en sucker for surt smågodt og melkesjokolade. Fucckkkss det er godt. Og cheese doodles?! Nei vi kan IKKE snakke om dette. På bakisdager sverger jeg til Fanta, ellers er Villa og Mozell en god runner-up. been lovin' them cakes since 1999

Så om du møter drømmeguten, sier du uansett nei pga. alderen om han er jevnaldrende?

Selvfølgelig ikke! Alder ER jo bare et tall, men basert på egen erfaring synes jeg eldre gutter er mer moden (ikke alltid tho) - og jeg synes det er et superstort pluss med mennesker som har kommet LITT lengre i livet enn meg selv slik at jeg har noe å lære. Det er et eller annet med gutter som har tatt tak i utdanningen sin eller gjør det bra i en ordentlig jobb, og har forlatt redet. Pluss at eldre ser generelt bra ut, det må være litt real-ass-mannfolk haha

Hvor gammel var du da du begynte med utringning og korte skjørt? Når godtok foreldrene dine det?

Utringning har jeg aldri vært spesielt fan av, det er dødsekkelt??? Haha :-( Jeg synes det er sexy å ha en superutringet topp om det bare er liiitt pupp, men ''rumpepupper'' som jeg så fint kaller det presset opptil haka får jeg MARK av. Det er not nice. Føler meg bare vulgær, på en negativ måte, med mye pupp haha. Korte skjørt og kjoler ble signaturantrekket fra første videregående gitt. Da svingte røyskatten seg godt med platinahår, solbrun hud og korte paljettkjoler året rundt. STILIG! Mamma og pappa har aldri hengt seg opp i det, men de setter ned foten når jeg går over streken, så SÅ ille kan det ikke ha vært. Jeg tror uansett det hadde vært håpløst å fortelle fjortis-Erica på 16 hva jeg fikk ha på meg og ikke. I survived tho!

hahha kan vi bare????

Hvor gammel var du da du begynte å drikke? Når synes foreldrene dine det var greit?

Vi begynte vel å dra ut i første videregående, og da var det hjemmefester hver helg som gjaldt si! Det var veldig vanlig å dra ut på denne tiden på vår skole hvertfall, og da blir man jo gjerne med. Jeg opplevde aldri noe drikkepress, og ville man ikke drikke var det opp til hver enkelt. Det var uansett gøy å være sosial! Drikking var ikke noe jeg tok opp hjemme, men jeg hadde hjemmetider og meldingsregler noe jeg hørte etter. Det tror jeg er det viktigste! Ærlighet varer lengst, og jeg kunne alltid ringe hjem om noe skulle skje. Det kan jeg enda! Uansett hvor gammel jeg blir kan man fortsatt snuble og tråkke feil! Hvor er skoene fra?MaryPaz. 

Hvor mange timer sover du vanligvis?

Jeg MÅ ha åtte timer, så det blir det som regel. Jeg bruker å sette på alarm etter 8 timer, hvis ikke kan jeg våkne 12 timer senere og bare phuckk.. En god natts søvn er viktig! Døgnrytmen min er heller ikke så verst for tiden. I fjor satt jeg gjerne oppe til 4-5, nå er jeg som regel i seng på hverdagene rundt 1. Det er forbedring :-) Jeg elsker jo å være våken om natten, men man mister jo mye jobbtid og dagslys. Tar du andre rusmidler enn alkohol? Hva synes du om narkotikamiljøet blandt unge?

Nei nei, og atter nei. Og det må ikke dere gjøre heller! Det er et stort miljø for hasj og kokain blandt unge i Trondheim, men slike henger ikke jeg med for å si det sånn. Blodharry synes jeg det er, rett og slett. Et menneske kan være terningkast 6 i både personlighet og utseende, men om vedkomne driver med drugs havner du på minussiden i mine øyne. ''Man blir ikke avhengig'' er den lameste unnskyldninga ever - og da kan man ha det bedre i knarkegjengen sin enn med meg. Hvordan skal du lære opp de fremtidlige ungene dine til å styre unna narkotika om du var shady-druggie som ung selv? INGEN respekt i mine øyne! Og de aller verste? Det er de som synes det er kult. Hva faen er kult med det kjære deg

Hvor er braletten fra?NA-KD

Hvordan kombinerer du bloggingen med den andre jobben din? Er det vanskelig med tanke på dagslys osv.?

Noen dager er det vanskeligere enn andre, men nå går det fint. Det går jo litt i perioder hvor mye jeg jobber, men om det er 2-3 ganger i uka går det fint. Jeg prøver så godt å kombinere det, men hverdagen kan ikke BARE være jobb. Jeg kan fort sitte hele dagen med mail, bilder, innlegg og planlegging før jeg drar på jobb til sent på kveld - og i lengden blir det litt mye å holde styr på. Men med litt planlegging og motivasjon går det superfint :-) Det eneste som kan være kjipt er om jeg må si nei til arrangement og reiser fordi jeg er satt opp på jobb! Som regel ordner det seg, heldigvis.  

Hvilken vintagebutikk var du innom?

Velouria Vintage. Såå kul butikk og superhyggelig sjef! Hvor er jakken fra?

Den er fra ''Stand''. Kjøpte den på YME i Oslo!På bloggen fremmer du veldig "jeg gjør som jeg vil, mener det jeg vil, bryr meg ikke om hva andre synes om mine meninger osv" (Noe som er veldig bra!!) Lurer derfor på hvorfor du virket veldig beskjeden på Bloggerne, og nå som du skriver i dette blogginnlegget på den rødeløperen?

Under filming av Bloggerne i Dubai var det jo planlagt når vi skulle filme, så ting føles derfor ikke sååå naturlig. Hvertfall ikke for min del som ble filmet for første gang! Det er jo vanesak. Når du står mygget opp med et kamerateam bak deg blir du raskt obs på hva du sier, og ettersom serien handler om Kristine skal jo fokuset ligge der. Det var liksom ikke helt plassen for å være 100% røyskatt, og det var VELDIG uvant å bli filmet og måtte tenke over hva jeg sa. Hadde vi blitt filmet i noen uker tror jeg det ville blitt annerledes etterhvert. Men jeg holdt meg heller litt rolig og beskjeden fremfor å være all-over-the-place PR-kåt og slitsom haha :-) Jeg kan jo være super lowkey jeg også, så jeg føler ikke man får noe feil inntrykk av meg heller! Jeg er både opp og ned, som alle andre! 
 Hvor i Berlin er dette?

''Distrikt Coffee'' het stedet! 

Processed with VSCO with hb2 preset

Spørsmål til neste uke? Gimmme something good

UKENS SPØRSMÅL

Hvordan får du vintage-effekt på bildene dine?

Først redigerer jeg selve bildet i VSCO, før jeg redigerer lys osv. i Afterlight. Her gjør jeg bildet skarpere og legger på grain-effekten. Hvis jeg vil ha det enda mer vintage har Afterlight effekter man kan legge på bildet. Jeg bruker den andre effekten i ''Dusty''kategorien. Easy as that! Afterlight koster kanskje noen kroner, men det er absolutt verdt det. Superbra app!

Processed with VSCO with a5 preset

Største turn-off og turn-on ved gutter?

Turn-off.... HVOR skal man starte?? Cockiness kommer man ingen vei med, det er helt klart det verste. Slossing og drugs kommer på en god nr to for min del, noe så usjarmerende??? Høylytte, irriterende, frekke gutter uten klesstil scorer også høyt på lista. Hahaha YA. Turn-on for min del er helt klart utstråling, hvordan vedkomne er når han snakker direkte til meg og hvordan han viser interesse. Pratsom, utadvendt og morsom er et stort pluss!!! Klær har også MYE å si for min del, så den må være på plass. Trenger ikke noen fashionista, men det må se greit ut liksom haha :-) Også foretrekker jeg mørke ovenfor blondiez!! GJERNE noen år eldre. Jevnaldrende/yngre er en no-go for min del. Dersom du tenkte mer kroppsmessig trenger man ikke være no' bodybuilder. Bryr meg egentlig ikke så veldig mye om akkurat dette, men veltrente armer er GORG! Og når det legges så stort fokus på booty på oss jenter synes jeg dette kan gjelde like fint tilbake hehhe. Røyskatten går for real standard, si !

Hvor er genseren fra?

Nelly!

Hvor har du kjøpt pablo-genseren din?

Den var ikke min, gitt.. :-(

Hvor kjøper du undertøyet ditt?

Hmm, litt forskjellig. Klikker ofte hjem litt her og der fra Nelly! NAKD har dødsmye fint! Ellers bruker jeg bare truser fra Victoria's Secret (VIP.) fordi jeg hamstrer som en GAL hver gang jeg er der. Verdens beste og fineste truser!! Jeg har sluttet å buke ''vanlig'' bh - nå bruker jeg bare sånne tynne lace-greier uten push og tull. SÅ mye mer behagelig også. De kjøper jeg litt overalt egentlig. H&M, Nelly, NAKD, Ganni.Hvor er antrekket fra?

Strømpebukse HER t-shirt NAKD. Har en rabattkode der jeg skal dele med dere snart fra sistnevnte!

Processed with VSCO with hb2 preset

Når kommer girl talk videoen?

Denne uken!! Lørdag eller søndag

Hvor er bordet fra?

Not my apartment (I wish), MEN bordet er fra HayHar du aldri dårlige dager?

Jo, såklart. Det har vært mange sippekvelder med John Mayer live hvor ALT bare suger for å si det sånn!! Har ikke hatt en sånn low-dag på suuuperlenge, og det er veldig deilig. Før jul var annenhver dag skikkelig crap følte jeg, så det er veldig godt å være i en god periode hvor jeg ser litt lysere på ting :-) På dårlige dager er det jo som regel småproblemer man fyrer opp til verdens største problemer, eller bare masse tanker som går i kryss og tvers blandet med stress og bare ... crappy days. Som alle andre! Ofte vet jeg ikke hvorfor jeg føler det sånn engang, men det er vel en blanding av stress, tanker og slitsomhet. Vi kommer da gjennom de dagene også dere ♥Skal du på Weeknd-konserten?

JAAA gleder meg som en unge - elsker konserter!!

Processed with VSCO with a5 preset

Spørsmål til neste uke?

UKENS SPØRSMÅL

Jeg lurer på hvor du får all inspirasjonen din fra? Spesielt når det kommer til outfits og klær! Bare digger stilen din så ufattelig mye!!!

Tusen takk for det!! Hmm.. jeg er veldig glad i å sette sammen ulike antrekk og ta freshe bilder av det, men her må jeg helt klart svare instagram. Følger drøssevis av fantastiske profiler der - kan godt lage et innlegg med mine favoritter! Jeg er ikke så glad i sånn typisk mote-mote, men liker heller instagram-trendene som kommer og går. F.eks sassy t-skjorter, vintage bilder og bare ... inspirasjon, tekster og bilder som treffer MEG. Lager et innlegg om favorittene mine, jeg! looking at my life decisions like..

Fuck, marry kill: Kim, Khloe & Kourtney

Omg! Shit, denne er vanskelig. Tror faktisk jeg må gå for en fuck Khloe, marry Kourtney og kill Kim. Sorry babe

Hvor er skjorta fra?

IROSynes du bloggnorge har forandret seg til det bedre eller verste i det siste?

Både og. Jeg synes at bloggere i 2017 er flinkere til å vise den menneskelige siden av seg selv - jeg ELSKER at mer downtoearth-livsstil-blogging er i vinden, og at solpudderblogging er lagt litt på hylla. Til tross for at topplista florerer av mennesker som irriterer meg grønt og som jeg har svært lite til overs for. Jeg synes absolutt folk skal få gjøre som de vil, men det finnes grenser for hvordan man fremstiller seg selv og sine usunne verdier på, spesielt med en så stor påvirkningskraft en blogger har. Jeg, personlig, synes man skal bruke stemmen sin til noe fornuftig og bra, og noe som løfter andre menneskers selvfølelse. Menmen, vi er alle forskjellige si. Men fy faen det er mye ræl ute og går. Få det VEKK sier jeg bare haha. Nu hvor dating er sååå akavet, hvordan vil du beskrive en "drømmedate", og hvordan skal en fyr skal spørge dig om en date på (måske hvis du slet ikke kender manden)? <3

Nå hater jeg virkelig dating av hele mitt hjerte og grøsser bare av tanken MEN jeg elsker alt som er super-lowkey og anti-romantisk, så unngår vi det er jeg med på det meste. Alkohol er heller ikke feil ass, det får frem det beste i mennesker haha. Be Laila på shottekonk-date så er vi der as ! Neida, joda, men jeg synes det er helt cool å bare ta en øl eller lage noe digggg hjemme. Du ser IKKE meg holde hender på rødvin og biff-middag med en nastyass rosebukett på snei hvertfall. Fysj.

Hvilken type hvitvin liker du?

Skulle ønske jeg hadde noe fancy å svare her da, men jeg er IKKE spesielt glad i vin. Drikker som regel prosecco eller rosevin om jeg først skal i den kategorien, ellers bestiller jeg bare den friskeste hvitvinen de har på restaurant. Kjipt å ikke like vin, men ingen liker jo ren vodka heller. Vi drikker det likevel, si! Men god mat og god vin er jo en fin kombinasjon da. Prøver å høre voksen ut. Har du TV i leiligheten?

Yah, der surrer det og går en serie til alle døgnets tider. Ser aldri på TV-TV da, alltid Netflix eller videoer av Chris Brown <3 Fikk et akutt crush på han igjen her forleden?? Siklet meg gjennom Party-musikkvideoen hvertfall, so sexy imma die

Siden du nevner sunne, naturlige kropper, ville du selv lagt deg under kniven for silikonpupper eller lignende?

Nei, det ville jo vært veldig å gå i mot seg selv. Jeg kommer aldri til å legge meg under kniven for å endre utseendet mitt (plz slap me hard om jeg noen gang er så løk at jeg gjør det) eller gjøre andre inngrep for å matche dagens ''idealutseende''. Såklart, det er jo SÅ mye man kunne tenke seg å fikse på om det bare var å  knipse, men what's the point dere. Hvem er det vi gjør dette for, sånn egentlig? Stresser vi over eget utseendet for vår egen del, eller er det fordi vi vil ha sosial godkjennelse? Jeg finner skjønnhet i SÅ mye forskjellig, og da snakker jeg IKKE om store lepper eller flate mager med sprettrumpe. Det ER klisje å si det, men fyfæn så mye lengre man kommer med positivitet, smil og utstråling. Jeg takler ikke å henge med utseendefikserte mennesker hvor du SER at de ikke tenker på andre ting. Verste sort, fyfaen. Så NEI ingen silikon-tittiez på denne snella. Kim Possible-tits for the WIN dere. Who the fuck cares sier jeg bare:Har du klart å holde nyttårsforsettene dine så langt?

Positivt overrasket altså!!! Har laget meg wok et par ganger OG vært på trening flere ganger i uka. Det er store greier for lillemor da vett. De andre punktene må jeg jobbe mer med gitt. Ut av komfortsonen og SONE UT LITT. Oppdaterer også den derre lista med et personlig tips om å holde seg mer innendørs to please my stressed out guardian angel. Røyskatt-Laila har tydeligvis _ingen grense!!! Hahhaha SÅ mange spør hva greia med det navnet er, jeg vet ikke helt selv hvordan det oppsto. Liker å tro at det er min indre drunk-trashy-embarrassing-sassydemon- som erstatter Erica i ny og ne. Gotta love that røyskatt, tho. Fyfader nå er jeg lame hahahaSPØRSMÅL TIL NESTE UKE ELLER? 

UKENS SPØRSMÅL

God morgen dere! Back on track med nok en ny uke - vi klarer da denne mandagen også, right? Flere etterspør ny ukens snapvideo - skal jobbe med det denne uka!! Har ikke tatt så mange videoer i det siste, men NOE må man jo få skrapt sammen :-) I mellomtiden kjører jeg på med en ny ukens spørsmål - long time no see ♥

Hvor er den blå jeansen fra?Replay.

Hva tenker du å studere i utlandet?

Har obviously ikke bestemt meg heheh hverken for hva eller hvor, men det blir vel noe innenfor markedsføring/media/journalistikk/mote :-) I don't know!

Har du noe kontakt med Aurora fortsatt?

Haha sååå mange lurer på dette!! YES of course :-) Vi holder kontakten regelmessig gjennom meme's og snapchat haha, også møtes vi her og der ♥ Hvis du fikk velge, hvilken Kardashian ville du valgt som egen mor?

Må nesten gå for Kris Jenner jeg altså, om det er et av alternativene. She's so cute

Kan du ha vlog snart igjen?

Ja det hadde vært veldig skøy!! Men vet aldri hva jeg skal vlogge haha.. Føler det er enklere når man skal på reise ellernoe. Jeg vet ikke? Forslag til hva jeg kan vlogge om?

Er det slik at det er lite folk, eller er det få utesteder å velge mellom?

Mengde folk er det ikkeno' problem med, det er vel mer utvalget det går på ja! Mange av utestedene har 23 eller 25 års-grense, men vi har ett utested for 18+ og kanskje 3-4 forskjellige for 20+. Utelivet er helt okei, det spørs jo hvem man er med og på dagsformen selvfølgelig :-)


 

Har dere falskt, hvitt juletre eller er det sprayet?

Nei, det er fake as fuq hihi! SÅ sykt fint da. Det er fra Riviera Maison til alle som har spurt om det.Hvilke programfag valgte du i vg2 og vg3? Anbefaler du disse?

VG2: Internasjonal engelsk, markedsføring, media, musikal, S-matte
VG3: Samfunnsfaglig engelsk, media, musikal (hadde jeg noe mer???)

Media likte jeg veldig godt, så denne anbefaler jeg! Markedsføring ble altfor kjedelig for min del, og engelsk var helt ok. Jeg er jo glad i engelsk, til tross for at det ble LITT for mye historie og politikk for min del siste året. Musikal er jo et ekstrafag, og kanskje ikke noe mange skoler har. Det er veldig populært på Strinda hvertfall og var veldig gøy!Hva ser du for deg når du tenker idealkropp? 

Ighh, hater at vi har et begrep som i det hele tatt heter idealkropp ettersom vi alle er så SYKT forskjellige, men her må jeg svare Beyoncé ass. SO GORGEOUS. Dødsfine former som ser naturlig ut i forhold til resten av kroppen. Med andre ord - en sunn, naturlig kropp! Hvordan redigerer du bildene kornete?

Legger på Grain i appen Afterlight. VSCO har også en Grain-effekt!


 

Kunne du laget et innlegg om hvordan du lagde bunsene?

Jeg deler rett og slett bare opp i midtskill, og snurrer to dotter på hver side og fester med strikk/spenner. Bare å prøve seg frem - superenkelt!Hvor er kjolen fra?


Den er fra Dennis Maglic, men selges ikke lengre..

 Spørsmål til neste uke? Gi meg noe bra hehehe

UKENS SPØRSMÅL

Er pepsi max den eneste brusen du drikker?

Ja så og si. Jeg tyr til Cola Zero som nødløsninger på sære steder som ikke ha pepsimax. Drikker jo selvfølgelig annen brus også, men det er ikke så ofte. Villa, fanta og julebrus slår jo heller aldri feil.Hva stod det på siste melding du mottok?

''e itj værde hvis man ikke tar utnytte av det'' hahha sounds dramatic

Er du ute hver helg? Hvor ofte drikker du?

Nei, er sykt lei av å dra ut for tiden hahha. Før var vi jo ute hver eneste helg, men nå drar jeg heller ut når det skjer noe spesielt. Er like hyggelig å bare henge eller kosedrikke synes jeg ♥ Trenger liksom ikke være vodka, hæla i taket og en svett nattklubb hver gang man finner på noe. Svette nattklubber gir meg SÅ lite, og synes dessverre ikke utelivet i Trondheim er spesielt mye å skryte av.. FY hvor 40+ høres jeg ut nåHvorfor kvittet du deg med bilen din? Du har jo sikkert råd til det. Skal du kjøpe ny?

Når jeg bor midt i sentrum er bil bare en svindyr unødvendig utgift, så det er ikke noe poeng. Kommer ikke til å kjøpe meg ny bil med det første heller nei :-) Jeg trenger det virkelig ikke.Hva drakk du før du fylte 20?

Husker jeg hadde SYKT hangup på Koskenkorva peach med sprite (USJ!!!) og synes det var sååå godt. Det var helgadrikken sin det. Nå har jeg helt avsmak, haha. Jeg drakk som regel hvitvin og prosecco. Hvor er støvlettene fra?De finner dere HER. Bruk koden BLACK20 når dere handler så får dere -20% på hele Nelly idag :-)

Har du vurdert å flytte fra Trondheim?

Har noen tanker om det ja.. For min del åpner det seg mange muligheter om jeg flytter til Oslo til å begynne med. Det er under sterk vurdering, så vi får se hva 2017 bringer! Ellers SKAL jeg flytte til utlandet etterhvert for eventuelle studier. Men tenker å bosette meg i Trondheim når voksenlivet kommer smygende.Hvor kjøper du klærne dine?

Veldig forskjellig!! Har roet meg veldig på shoppingfronten, men er veldig glad i både Nelly, Ivyrevel & Høyer da SEFF. Jeg sverger jo egentlig til nettshopping så jeg er SJELDEN å se på shopping i byen for eksempel. Hvilken høyttaler har du?

Bose SIII 

Hvor er klærne fra?


Bukse HER, sko fra Topshop og genser fra Ivyrevel // Skjørt Zara, faux fur Dry Lake, sko HER 

Spørsmål til neste uke? Innlegget inneholder adlinks.

UKENS SPØRSMÅL #66

Hvor høy er du og hvor høy blir du med høye hæler?

Jeg er 1.69 i følge passet mitt, så da får man vel stole på det. Det kommer jo litt an på skoene, men jeg har alltid ganske høy hæl! Hvordan finner du inspirasjon til å blogge når du har holdt på så lenge?

DERE gir meg så masse med fine kommentarer, og at det er så mange som klikker seg inn er utrolig gøy. Pluss at jeg synes det er så fint å kunne dele ting jeg gjør og opplever både for min egen del og deres. Jeg elsker å ta fine bilder og ''capture moments'', og det er så gøy å kunne bla tilbake å se på alt. Også får jeg jo oppleve så masse gøy gjennom bloggingen!! Man endrer jo litt bloggstil oppgjennom årene, så jeg føler at bloggen utvikler seg litt i takt med meg. Derfor blir det likevel litt annerledes fra år til år.

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittblogg?

AI vanskelig. Jeg har nylig begynt å lese blogger igjen, og liker veldig godt bloggen til Janni Deler. Asså dreamlife!!! Så masse reising, pluss at hun ofte kommer med vlogs og antrekksbilder. Absolutt verdt en sjekk! 

Hvor er capsen fra?

GO EBAYHvor ser du de forskjellige seriene?

Jeg er en mester i gratismåned-brukere overalt (helt til jeg alltid glemmer å melde meg av etter 1 måned) så her i heimen har man både Netflix, HBO, Viaplay og Sumo. Aka no life

Hva heter du på VSCO?

@ericakvam tror jeg?? Elsk på VSCO! Bruker egentlig bare redigeringen der og legger ikke ut spesielt myeBor du langt unna familien din? Er det gå-avstand?

Det er jo gå-avstand, MEN setter meg heller på bussen rett utenfor som tar 7-8 minutter til stoppen hjemme. Ikke spesielt langt unna med andre ord!Hvor er jakken og skinnskjørtet fra?

Skjørtet er fra Dry Lake og revnet dessverre da jeg skulle henge meg opp ned på en sykkel festet på veggen en helg her forleden (typisk....) og kåpen er fra Zara.


 

Hvor er genseren fra?

Ivyrevel

Processed with VSCO with a5 preset

Kan du dele vodka drinkmixen med oss?

OKEI jeg har fått så mange kommentarer og mails på denne og har vært litt sånn ''er det innafor å dele det'' hahha men det må da være greit tenker jeg. 20+ only FOLKENS! Døh da er det en god dose Absolut med en goood del Zeroh Sitron saft med en liten dæsj Sprite på toppen for litt kullsyre. Og masse isbiter. Den er ganske søt og litt syrlig, og farlig god i mine øyne. Noen synes den er too much, I love it. Dere 20-åringer hahah får teste den og gi meg feedback da. Må se hvordan bartenderkarrieren ligger an. Ser for meg alle bare UHGHH YUUUUK!!!Processed with VSCOcam with a5 preset
PEACE OUT OG SKÅL! Legg igjen noen spenstige spørsmål til neste uke da

Q&A

Hvor er antrekket fra?Kjolen er fra Forever21, skoene finner dere HER(adlink)

Har du flest venner igjen fra ungdomsskolen eller videregående?

VGS, helt klart :-) Maria ble jeg jo kjent med i åttende klasse da, og Tone har jeg kjent hele livet. Men vgs-gjengen er den jeg har mest kontakt med den dag i dag.  

Hvor ofte bruker du hæler?

Tja, ikke så veldig ofte. Bruker det når det er bursdager og finere anledninger. Jeg sverger til slip-ons og lave sko!Hvor i Trondheim tar du vippeextensions?

Hos beste Foxy Lashes by Mari, hun holder til på Mod's frisør i sentrum. Snakk om perfeksjonist! På en bra måte, hehe.

Processed with VSCO with a5 preset

Når du startet på treningssenter, synes du det var kleint i starten? Hva trente du da?

Syns fortsatt det er kleint ass, haha. Føler ALLE stirrer og lurer på hva i helvete jeg holder på med hahha. Selv om alle er for opptatt av seg selv til å tenke over hva andre gjør. Det har blitt mye bedre da, man må bare gi faen. Så får de skrive i gruppesamtalen til kompisene at de så en retard gjøre markløftene HELT feil på treningssenteret. Sånn, hvem fan bryr seg. Jeg liker veldig godt å trene med noen da, eller dra på timer. Gjerne en time hvor jeg kan sitte alene og i fred på sykkelen min haha. Med andre ord - fuck trening. :-) .

Kan du skrive navnet på alle sangene som ble spilt i vlogen?

Ofcourse. Her kommer de i riktig rekkefølge fra start til slutt i vloggen.

All the girls - Tory Lanez
No air - Jordin Sparks
Wanna dance with somebody - Whitney Houston
Change - Christina Aguilera
All the girls - Tory Lanez
Zero - Chris Brown
All Eyez - The Game ft. Jeremih
Grass ain't greener - Chris Brown
Damn good time - Candice Boyd ft. French Montana
One - Mary J. Blige ft. U2

Ikke for å være frekk, men hvordan har du fått mulighet til å dra på fotoshoots? Det er jo visse kriterier for å være modell...:)

Haha fyf, folk. Nei - jeg ble nok ikke valgt ut fordi jeg er 2m lang og 2cm bred, hvis det var det du ville få frem. Jeg skal fortelle dere mer om prosjektet når det ikke er så hemmelig lengre, men det er i forbindelse med et klesmerke hvor vi selv har vært med på litt av prosessen. Jeg ble ikke booket som modell, men som meg selv, om dere forstår? Så ja, trøndersnøppa som har vært ti runder for mye på buffet med kronisk dobbelthake kom seg fanden meg til Dubai som modell likevel. YAS lyfe

Processed with VSCO with a5 preset

Spørsmål til neste uke? 

Q&A: Å flytte hjemmefra, dårlige dager & kroppspress

Kjøpte du eller leier du?

Jeg kjøpte! Er utrolig glad for at jeg har vært så flink til å sette av masse penger til sparing hele livet - det lønner seg!! Det er ikke liiike kjipt å bruke tusenvis av kroner på lånet når det på en måte går til meg selv og min egen sparing - forhåpentligvis stiger jo bare leiligheten i verdi.

Hvor sentralt ligger den?

Tar meg 3 minutter å gå til Solsiden og rundt 10 minutter til byen - så det er veldig sentralt. 

Hvor stor er leiligheten?

Den er ikke større enn 32kvadrat! Den er litt høyere under taket og har store vinduer så jeg føler faktisk at den er mye større, men når det bare er me, myself & i her trenger jeg så absolutt ikke mer plass :-) Akkurat passe!Var det skummelt å flytte hjemmefra?

Det har faktisk gått veldig fint. Jeg har vært veldig klar for å flytte for meg selv lenge, og jeg har ikke hjemlengsel hehhe. Jeg har masse kontakt med fæmmen og stopper støtt og stadig innom for en gratis middag, så det går veldig fint :-) Da blir det liksom ekstra koselig når jeg først ser gjengen! Angrer du?

Absolutt ikke!! Noen ganger kan jeg få helt sånn ''wtf har jeg gjort'' haha, men det går som regel raskt over. Altså, blir det HELT økonomisk krise får jeg bare leie den ut og flytte hjem igjen hahha like hello family i'm back

Henger du fortsatt med venninnene dine fra VGS?

Ja, absolutt! Vi har fortsatt god kontakt. Vi møtes jo ikke like ofte som før ettersom folk har flyttet hit og dit og studerer masse forskjellig - men da er det ekstra koselig når vi har vors, kveldsmat eller bare chillekvelder :-)Spisesteder å anbefale i Trondheim?

Sushi er det BEZTE, og buffeene på både Kos Lounge og Sabrura er verdt en visit!! Ellers er jeg frelst av pizzaen på Una, burgeren på Sot og tapasen på San Sebastian. Solsidenrekka har alltid noe digg å by på, tho! 

Føler du deg avhengig av vippe-extensions?

JA er det helt corny rosabloggberte å si?? Men fyf den dagen vippene ryker!!! :( Okei jeg blir halvklein av meg selv her nå bye

Nevn noen ting du ikke kunne klart deg uten i hverdagen!

Min kjære iPhone, en flaske pepsi max , tørrshampoo og SENGA MI. Ellers er det jo alltids kjekt med noen venninner oppi det hele haha

Hva synes du det er morsomst å blogge om?

Elsker å dele vellykede antrekksbilder med dere, og ikke minst bilder fra når jeg er ute og reiser!! Da gjør man alltid noe, og da er det alltid noe å ta bilder av til bloggzen. Sånn hva i helvede skal jeg ta bilder av når jeg ligger utstrakt på sofaen med en pepsiboks og sex&the city all day errrday!!! Jeg høres virkelig ut som life of the party, assHva er dine tanker om terroren som skjer rundt omkring i verden?

Jeg synes det er helt sinnsykt uvirkelig og skremmende - hvordan i alle dager skal det gå med verden i årene fremover?? Det er så sinnsykt mye hat, sterke meninger om samfunn og religion - og terrorgrupper som er så sterke at det virker som om ingen har sjangs til å stoppe dem. Akkurat her og nå er jeg så utrolig takknemlig for å bo i Norge, for shit det er så mye sykt som skjer i andre deler av verden.. 

Hvordan ser en dårlig dag ut for deg?

En dårlig dag kan være så mye forskjellig. Jeg kan ha en dårlig slutt eller start på dagen, en halv-dårlig dag eller en skikkelig fuck-livet-dag. Sånne fuck-livet dager er de verste da, sant?? Da synes man så SYKT synd på seg selv for hver minste lille ting. For min del er det ingenting annet å gjøre enn å kjøre dagen fullt ut på sofaen med høyttaleren i full gass med skikkelig fuck-livet musikk. Det hjelper IKKE å sjekke instagram og blogg for å se hvor fantastisk alle andre har det, så her er det bare å slumre og høre på musikk som touches your soul. Jeg kunne godt skrevet på bloggen de gangene jeg har skikkelig drittdager, men det er så sykt typisk å få sånne ''slutt å sutre, folk dør av sult'' kommentarer at jeg heller lar være....... Jeg har ofte dårlige dager jeg også, som alle andre. Det beste er faktisk å sosialisere seg litt på sånne crappy dager. En god venninne og noe digggg på bordet gjør det hvertfall LITT bedre uansett om det er gutteproblemer, familieproblemer, selvfølelse, prestasjonsangst eller whatever dere har en dårlig dag for :-) Jeg HATER folk som sier at ''det ordner seg'' (for real), men tross alt så vil det jo faktisk bli bedre og etterhvert ordne seg . Vi har alle våre issues, både store og små! Kjipt er det uansett.Hva liker du best av styrke og kondisjon?

Styrke, helt klart! Jeg har alltid gått på sporter som krever mer styrke enn kondisjon, og er derfor mer vant til det. HATER kondisjonstrening, det fins faktisk ikke noe verre. På trening løper jeg som regel geriljaintervaller ettersom det er over på et blunk før jeg kjører en styrkeøkt. Det er lett at 3 repetisjoner blir til 2 på egentrening haha, derfor liker jeg også å gå på gruppetimer hvor man faktisk MÅ fullføre. F.eks spinning, dansetimer og tabata. Høres SÅ jævlig sporty ut her nå at jeg nesten må ramme inn dette blogginnleggetHvilket program bruker du til ''ønskeliste''innleggene?

Jeg bruker polyvore.com! Genial side

Hvordan håndterer du selvtillit og kroppspress? Du virker så selvsikker og komfortabel (med god grunn)!

Tja, dette går vel i opp- og ned-baner. Jeg har vel lært meg å gi mer faen etterhvert som årene har gått. Det er så mange syke bodiez på instagram at det er til å grine av, men ikke alle kan se ut som Gigi Hadid heller. Det er så utrolig mange forskjellige kropper og fasonger - vi er ALLE forskjellige, og hvor fint er ikke det? Det er seriøst på tide at 2016-gjengen tar seg en heftig chill-pill og lærer seg å akseptere den man er og hvordan man ser ut. Spis sunt og næringsrikt, dra på trening - men FY popp den potetgullposen om du har lyst til det, og bytt ut den treningsøkta med en film om det er det du heller vil. Har du masse former, en KimK-rumpe og store hofter? EMBRACE IT. Har du lange, slanke ben? EMBRACE IT. Uansett om du har små eller store pupper, thigh gap eller ikke, utover- eller innover mage; du er DU og du er SMASHING uansett hvordan du ser ut. Og det mener jeg!! Det finnes ikke noe mer sexy enn folk med selvtillitt!! Alt ligger i hodet ditt, og det er bare du som kan endre tankegangen din, heve hodet høyt og være stolt over akkurat den du er og hvordan du ser ut.Jeg skal IKKE kaste bort det ene livet jeg har fått på å stresse over litt juice her og der, og det synes jeg ikke dere skal heller. CHEERS IM OUT skal starte eget Oprah-show nå tenkte jeg. Nei men helt seriøst - dere er så flotte og fine alle sammen på hver deres unike måte. Så kan vi PLIS slutte å judge hverandre så sykt nå!!!Prøvde å være litt mer personlig i ukens spørsmål som mange ønsket! Setter stooor pris på tilbakemeldinger slik at jeg vet hva som funker og ikke :-) LOVEYA! Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #65

Kommer du til å legge ut bilder av leiligheten?

Ja, når alt av småting er på plass skal jeg lage en ''apartment tour'' tenkte jeg. 

Processed with VSCO with a5 preset

Hvor er den hvite kjolen fra?

DM Retro

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with acg preset

Favorittsangen din akkurat nå?

Ai, vanskelig.. Blir aldri lei av nye albumet til Beyoncé, men ''Kill the lights'' Audien Remix av Alex Newell får alltid booootyshaken fram i meg (haha lol)

Favorittdrikk?

Det må nok bli Pepsi Max. Ikke en dag uten da vett, trist nok

Har du iPhone 6s pluss i gull? Er du fornøyd? 

YES love it. Synes størrelsen er helt perfekt og er såå glad jeg kjøpte plus-modellen.

Kan du fortsatt gamle turntriks eller er du for stiv og støl?

Joda, noe henger nok i enda - glemmer vel aldri basisøvelsene, og spagaten henger godt i fortsatt!! 

SONY DSC

Just hangin'

Hvor redigerer du bloggbildene dine?

Gimp & Picasa, noen ganger picmonkey.com for tekst

Hvor er kjolen fra?

Processed with VSCO with hb2 preset

Forever 21

Skal du studere etter sommeren?

Nope, det blir et ''friår'' til på meg med jobb og mer satsing på bloggen enn det har vært i år. Jeg har noen spennende prosjekter på gang som jeg gleder meg til å dele med dere!! Jeg orker rett og slett ikke å bruke et år på for eksempel et årsstudium jeg EGENTLIG ikke interesserer meg for. Ser ikke poenget med å ta noe bare for å ta noe. Da bruker jeg heller et år på å bli litt klokere på hva fremtiden måtte bringe hehhe

Hvor er kjolen fra?

Processed with VSCO with a5 preset

Sand

Spørsmål til neste gang? Kjør på med massemasse spørsmål så skal jeg kanskje gutse meg opp til å svare på video!! 

ukens spørsmål #64

Hvilken størrelse har du i Meotinejakka?

Jeg har medium - de er små i størrelsene :-) Jeg gikk hvertfall opp en størrelse!

Processed with VSCO with a5 preset

Har du classywalk?

Lillebroren min fikk det i julegave, så vi har da en liggende i huset! It's so fun tho

Ser du på Skam?

Ofcourse!! 

Hvor er den blå kjolen fra?

Den er fra Diane von FurstenbergSkal du på noen festivaler i sommer?

Jeg skal på Findings - gleder meg helt sykt mye!!! 

Hvor er kjolen fra?

Den er fra French Connection

Processed with VSCO with acg preset

 

Hvor er høyhælene fra?

Marypaz

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with acg preset

Går Sandra fremdeles på turn?

Jepp!

Hvorfor selger du bilen din?

Jeg flytter til sentrum, og legger heller i mer egenkapital på lånet!Når flytter du inn?

Jeg får nøklene 5.juli (!!!)

Hva heter buksemodellen?

Jeg trooor det er Paulee Cropped stretch wool. Fra Lindeberg!Kan du skrive et innlegg med serietips?

Ja det kan jeg!

Hvilket redigeringsprogram bruker du til ''sang-favoritt''-innleggene dine?

Picmonkey.com

Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #63

Er du fornøyd med iPhone plus? Synes du den er for stor, og har du fortsatt rosa?

Jeg er stråålende fornøyd, og nei - jeg synes ikke den er for stor. Jeg kjøpte den brukt, og da kom den i gull. Kunne godt vært rosa, men gull er styyylish det også.

Pleier du å trene alene eller sammen med noen?

Er ikke så fan av å trene alene, og pleier som regel å drasse med meg noen, hvertfall på gruppetimer. Å dra på gruppetimer alene (utenom spinning for der sitter du i ro haha) er både kjedelig og småskummelt, men om jeg trener intervaller/styrke kan jeg godt dra alene.

Har du noen favorittplagg at the moment?

Digger skinnbuksen min fra Malene Birger, pluss nye plattformsko fra Superga og denne suede-jakka fra Meotine. 

Processed with VSCO with a5 preset

Var det ikke bortkastede penger å kjøpe scooter? Hvorfor ikke spare og vente til billappen?

Hell no, å kunne kjøre fritt 2 år før jeg fikk billappen var gull verdt - og hele sommeren gikk jo med til å cruise rundt med jentene haha, so cool da vettø. Jeg lærte meg også trafikken godt, og derfor var det enklere å ta billappen. Pluss at en kan jo bare selge scooteren etterpå.

Hvor liker du deg best av New York og LA?

Uhhhh vanskelig spørsmål - det er to helt crazy forskjellige byer. MEN valget faller nok på New York - det må være verdens fineste og fresheste by i akkurat sånn stil jeg liker. LA ble så mye større og mer rotete, men strendene var jo helt fantastisk. Anbefaler å besøke begge byene, men hadde jeg skulle dratt tilbake igjen hadde jeg valgt New York.

Hvor er skoene fra?De er fra Cashott, kjøpte de i København.

Har du søkt noe studie til høsten?

Søkte årsstudium i psykologi bare for å søke noe, men tror snittet er for høyt uansett. Vet ikke om jeg skal ta det om jeg kommer inn heller, men da kan jeg hvertfall si at jeg har søkt NOE hahha. Ellers nada.

Er det Nicki Minaj, Ariana Grande eller The Kardashians du prøver å etterligne?

Strever veldig hardt med å få stumpen til Minaj, eksen til Ariana Grande og personligheten, bilene og husene til The Kardashians - så vil egentlig jeg schvetter litt etter å være alle tre :-) LIFE DA helvette

Du sier du hater overlegne folk, men hvorfor er du overlegen selv da? Og ikke minst ekstremt overfladisk og dobbeltmoralsk?

Auch :-) Om du har gått forbi meg her i Trondheim så beklager jeg for at jeg ikke sa hei og gliste stort til en totalt fremmed, eller gikk rundt og smilte generelt som resten av befolkningen i Trondheim gjør om de haster seg gjennom byen. Nei men for realz, vil ikke si at jeg er overlegen i det hele tatt - jeg ser ikke på meg selv som bedre enn andre, believe me, og har heller ikke høye tanker om meg selv fordi en bønch 60-årgamle svenske sugardaddies følger meg på instagram, eller fordi jeg skriver en bobleblogg som forteller dere om det fantastiske solpudderet og den fantastiske nye fake-pelsen min. Jeg forstår hvorfor mange tenker jeg er overfladisk, ja, for jeg kan raskt tenke slik selv gitt. Men det er lov å riste litt tak i seg selv og tenke fornuftig også da kjææære deg. Hadde jeg hoppet gjennom Trondheim Torg med hodet svingende fra side til side med et glis fra øre til øre hadde jeg jo sikkert blitt hentet inn på en eller annen avdeling, og det hadde vel vært feil for noen av dere det også. 

Har du noen ferieplaner for sommeren?

Har ikke planlagt noe annet enn å levvva livet siden jeg fyller 20 år da, pluss at jeg og Tone skal til London på Beyonce i starten av juli!!!!! Har bare gode konsertopplevelser fra London og gjengen som er på konsert der, og der kjenner jeg ingen heller - og er klar for å glitre i paljettoz fra topp til tå med en lekker wig ellernoe med litt vinos innabords. Imma be the bomb

Processed with VSCOcam with acg preset

Hvor er det best å tatovere seg i Trondheim?

Jeg har hørt veldig mye bra om Onkel Henry, og jeg hadde valgt de om jeg skulle tatt en tatovering i nærmeste fremtid :-) :-) :-)

Betalte du mye frakt for Kylie Lipkit?

Nei, ikke så mye. Frakten oppgis når du betaler. Fikk ikke toll heller.Hvor redigerer du instagram-bildene dine?

Får helt sjukt mye spørsmål om dette, men jeg bruker bare VSCO og Instagram. Prøver meg fram med lysstyrke, kontrast, fargetoner og metning - har ikke en fast oppskrift jeg bruker.

Hvor er jakkene deres fra?

Min er fra Meotine, Tone sin er fra Junkyard.Hvor er solbrillene og toppen din fra?

Solbrillene er fra Quay, toppen Ganni.

Processed with VSCO with a5 preset
Spørsmål til neste uke? JA kjørevideoen er på vei, men ble litt utsatt ettersom vi hoppet på et fly til Spania ut av intet
 

ukens spørsmål #62

Forhåndspublisert innlegg - svarer derfor på spørsmål asap når jeg er ''tilbake''!

Hvilken by vil du studere i?

Det vet jeg ikke ettersom jeg ikke vet hva jeg skal studere, men kunne tenkt meg å bo i både New York, Barcelona og København. Tre fantastiske byer, på hver sin måte!Kan du legge ut spotifylistene dine og skrive litt om de?

Jeg har ekstremt mange lister på spotify ettersom hvilket humør jeg er i haha, men kan linke til favorittene mine. Alltime favorite er hverdagslista mi med alt mulig rart herstep ya cookies up er perfekt når man er i sinnnna rap-modus haha herchillimajo er i mine øyne verdens diggeste roligliste her thatgoodgoodshit er sanger jeg mener det er umulig å bli lei av her ♥

Hvor har du kjøpt den rosa, lange jakka?

Samsøe SamsøeSavner du vgs?

Nope, egentlig ikke. Var så satttans stort prestasjonspress følte jeg, men var selvfølgelig godt å se alle hver dag (de fleste dager hvertall, haha)

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvordan ser Kylie lipkit ut på leppene?


Candy K og Dolce K.

Hvor ofte og hva trener du?

Dette varierer helt latterlig mye. En uke trener jeg nada, en uke kan jeg trene tre ganger, en annen hver eneste dag. Det kommer litt an på om jeg jobber mye, om jeg gidder eller har motivasjon og energi. Dersom jeg trener egentrening løper jeg først intervaller, også styrke. Ikkeno hokuspokus-øvelser for å si det sånn. Om jeg drar på gruppetime er jeg mest glad i pulsspinn og tabata!Kan du legge ut bilde med scooteren din?

Hehe, eneste bildet jeg fant gitt..Var du på noen treff i russetiden?

Vi var bare på Tryvann, og selve opplegget var ikke noe å skryte av - men med rett gjeng og rett mengde innabords ble Tryvann en heeelt sinnsykt morsom helg!! Har bare gode minner derfra haha


Hvor er solbrillene fra?

ShadyfruitsHvor ordner du vippene dine? Er det vanlig eller volumvipper du har?

FoxyLashes by Mari her i Trondheim. Jeg har 3D/Volum-vipper. 

Hvor er den grå genseren fra?

Samsøe Samsøe

Processed with VSCOcam with a5 preset

Turner Sandra fortsatt?

Ja det gjør hun, og er så flink så!!


Sandra och meg

Hvor mange tatoveringer har du?

Bare en, men blir vel en til snart hahaha gled dere 

Hvor er jakken fra?

Den er fra Adidas, og jeg kjøpte min HER.Spørsmål til neste uke? 

ukens spørsmål #61

Får du køpt A&F i København?

Ja, de har egen butikk der :-)

Hvor er skoene fra?

Processed with VSCOcam with f2 presetVans - kjøpte mine på Junkyard

Den store bloggdebatten den siste tiden handler om plastiske operasjoner og det å ''legge seg under kniven'', føler du noe press på det?

Synes det er helt insane at det er det som surrer og går i hodet på folk i 2016, og føler så absolutt ikke noe press på det. Sånn, yes, hadde ikke vært en downer å se ut som Kim Kardashian, men det er fortsatt ikke en god nok grunn for min del til å skulle legge seg under kniven. Irriterer meg også helt latterlig at det er slike overskrifter som får titusenvis av daglige klikk hvor jenter ned i 14-15 årsalderen får det trykt inn at å fikse på stæsj her og der er en ''normal'' greie. Kroppshysteriet tar helt fuckings av om dagen, og når fokuset legges på å plumpe ræva med silikon fremfor å dra stumpen på trening mener jeg det har skjedd noe fryktelig galt, basta

Tar du restylane?

Neineineii

Hva kunne du tenkt deg å jobbe med i fremtiden?

Har ingen anelse, gitt. Helt 100% seriøst ingen anelse. Please ikke si jeg er den eneste:(

Har du naturlig rett hår?

Nja, har endel fall og retter derfor over det etter jeg har dusjetFavorittartist?

Dette er et dødsvanskelig spørsmål ettersom jeg hører på SÅ mye forskjellig avhengig av hvilket mood jeg er i haha. Men har alltid vært blodfan av vår kjære Nicki Minaj, rett og slett fordi hun gir så fææn og kommer med så sykt fengende punchlines haha. PLUSS at det nyeste albumet hennes er dødsbra og ikke helt tankeløst som så mange skal ha det til.. :-)

Processed with VSCOcam with p5 preset

London-tips?

Hmm nå er det en stund siden jeg har vært i London, men shopping i Oxford Street og Regent Street er jo et must. Jeg og Tone spiste også på toppen av en dødshøy bygning sist vi var der, tror restauranten het Oblix. Utrolig god mat, og ikke såå stive priser. Ellers er det superhyggelig å dra på konsert eller musikal. Jeg hadde hvertfall the time of my life på Enrique Iglesias konsert etter x antall glass vin. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Hvor er antrekket fra?Bukse Malene Birger, topp og kåpe Designers Remix, sko Tiger of Sweden

Hvor er skoene fra?

Bianco

Hvor er pelsjakken fra?

Processed with VSCOcam with acg preset

De er fra Ravn & Furst Denmark

Har du planlagt noen utenlandsturer i år?

Blir Beyoncé-konsert i London i juli, og skal prøve å få til en Spaniatur i feriehuset til mormor og morfar også :-) Ellers ingenting på planen, så langt

Hvor har du kjøpt den Nude veska fra forrige ukens spørsmål-innlegg?

Aldo

Synes du scooter er verdt det?

Ja, absolutt!! Lærte meg trafikken mye bedre før billappen også, og var digg å kunne gjøre hva jeg ville uten å være avhengig av å måtte ha skyss.

Hvor kjøpte du Kylie lipkits?

Jeg satt klar som en rabiat på Kyliecosmetics.com når hun re-stocka for 4 gang haha, og klarte å knappe til meg to lipkits. Fargene er superfine, men ettersom det blir veldig, veldig matt kjennes det også litt tørt på leppene. Menmen, fornøyd likevel si

Spørsmål til neste uke?
 

ukens spørsmål #60

Hva savner du mest med cheerleading?

Helt klart lagfølelsen ettersom vi var en veldig sammenspleiset gjeng. Da var det alltid gøy å reise rundt på ulike konkurranser!Skal du på universitet til høsten?

Jeg aner virkelig ikke hva jeg skal finne på til høsten, haha..

Hvilke hårprodukter bruker du, og hvor ofte klipper du det?

Jeg bruker ingen spesielle shampooer eller balsamer, men foretrekker lilla-shampoo for å gi håret en kaldere farge. Ellers bruker jeg ''Ten-in-one'' sprayen fra Gorgeous når håret er nydusjet og skal fønes/rettes. Jeg klipper meg hver 8 uke ca, og håret mitt har blitt MYE sunnere etter at jeg begynte å klippe det jevnlig.Synes du det var vanskelig å ta lappen og teoriprøven?

Sleit som et helvede med teoriprøven først, men pugget og pugget og besto heldigvis. Selve lappen synes jeg ikke var såå vanskelig heller, bortsett fra i starten. Det luktet svidd bil gatelangs i Trondheim de første ukene for å si det sånn, og jeg var helt på gråten og skjønte ikke hvordan folk kunne lære seg å ta løs clutchen uten å kvele bilen haha. Øvelse gjør mester!

Savner du russetiden, kan du legge ut noen bilder?

Russetiden var rett og slett dødsgøy, men jeg kunne aldri gjort det igjen hahaHar du begge over-knee-bootsene fra Nelly? Hvilken modell liker du best?

Ja, jeg har både med og uten hæl. Liker den med hæl best ettersom den er uten knyting og holder seg bedre på foten.

Hvor er kjolen din fra?

Den er fra Balmain X h&m

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with a5 preset

 

Hvilken BMW har du? Kan du legge ut flere bilder av den?

Jeg har 116d. Har så og si ingen bilder av den, gitt..Hvor er skoene fra?

De finner like HER.Har du noen København-tips?

Middag og drinkz på Sticks'n Sushi på Hotel Tivoli, lunsj på Cafe Norden, shopping på Illum og gatene rundt der - altså Strøget generelt. Kino på Dagmar var også dødskoselig. PS Bar var også veldig god stemning med bra musikk! Have fuuuun :-)Processed with VSCOcam with acg preset

Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #59

Har du noe mål om å flytte i 2016?

Har et mål om å flytte ut ja, men ikke nødvendigvis til en annen by hehe

Er det noen steder i Norge du vil besøke?

Ikke som jeg kommer på egentlig, men er leeenge siden jeg har vært i f.eks Bergen og StavangerHvilket kamera bruker du?

Canon Eos 7D

Hvor er sminkebeholderne fra?

IkeaLeser du andre blogger?

Nja, ikke så ofte. Hender jeg titter innom noen et par ganger i uka, men eeelsker å følge masse folk på instagram i stedet

Hvor kjøper du Too Faced pudderet?

Jeg har ikke kjøpt det etter at det ble fjernet fra norske nettsider, så jeg ville satset på Ebay eller kanskje Sephora.com

Savner du fjortistiden?

Nja, hadde egentlig aldri en sånn superduperfjortistid, men husker første vgs som veldigveldig gøy haha, og da var jeg jo enda mer fjortis enn det jeg er nå gitt :))) 19 år og childish as fuqHva er nr 1 på ønskelista akkurat nå?

Sikler etter en ny veske da gitt

Hvilken Varsity caps er det du har?

Vet ikke om det er en spesiell modell haha, det er hvertfall kashmir i grå

Kjøpte du bilen brukt eller hos forhandler?

Forhandler, men bilen var brukt jaHvor har du kjøpt slangeskinn-Vansene dine?

Junkyard

Hvor er solbrillene fra?

QuayHva bruker du på leppene her?

Velvet Teddy fra MAC

Processed with VSCOcam with a5 preset
Spørsmål til neste uke?

 

ukens spørsmål #58

Har du kjøpt deg leilighet?

Nei, men er på utkikk :-) Spennende!!

Hva er dine must-haves i sminkeveska?

Solpudder er min go-to haha, og brynspudder. Hadde kommet langt med det takket være vippeextensions!! 

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvordan er du på fest?

Da er det happytimez og bånnski

Processed with VSCOcam with b1 preset

Var karakterer viktig for deg på vgs?

Var kanskje litt sløv i første klasse, men steppet virkelig opp siste året. Jobbet masse med skole, og følte at jeg fikk igjen for strevet!

Processed with VSCOcam with lv01 preset

Hvordan var din jul?

Julen min var superduperkoselig!!Hvor er sminkebordet fra?

IkeaHar du tumblr?

Ja - keepupdreamy

Hva og hvor tenker du å studere neste år?

Har ikke blitt noe klokere dette året, så vi får se hva det blir til

Hvordan får du slike bølger?

Krøller håret og sover med fletteHvilken foundation bruker du?

Jeg mikser to fra Studiomakeup

Hvor er skoene fra?

MarypazGår du fremdeles på cheer?

Nope.. :-)Hvor er jakka fra?

ParajumpersHvordan får du skoene til å holde seg oppe?

De sklir ned konstant, dessverre... Må alltid trekke de opp igjen

Processed with VSCOcam with acg preset

What's your name on snapchat?

ericakvam

Hvor er jakken fra?

Ravn

Processed with VSCOcam with a5 preset

Spørsmål til neste runde?

ukens spørsmål #57

Har du noen juletradisjoner?

Jaa, vi har egentlig ganske faste rutiner her i heimen når jula kommer! Har som regel selskap her på lillejulaften med ribbe, og storfæmmen på gaveåpning på julaften. Fast julelunsj, planer på julaften OG ikke minst ''Hjelp, det er juleferie''. Ingen jul uten!Kunne du tenkt deg å studere i USA?

Har egentlig lagt det fra meg litt ettersom det er å langt å reise, både for min del og familien. Men hadde selvfølgelig vært en drøm å studere i New York - mest fordi jeg elsker å snakke engelsk haha. Og ikke minst fordi det er en ekstremt kul by!!Hva jobber du som?

Jeg jobber i klesbutikken Høyer, og blogger også der en gang i uka. Ellers er det rosablogger da vetttt som topper yrket ;))) Sminketester !Har du en bra concealer å anbefale?

Elsker under-eye concealeren fra Glo Minerals!

Har du akryl- eller gelenegler?

GeleHvor er skinnjakka fra?

TopshopHvor er jakken fra?

Zara

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvor er en-arm-kjolen fra?

Missguided

Hvilken Kardashian hadde blitt din bff?

Khloé, ingen tvil!!!

Hvordan redigerer du instabildene dine?

Bruker VSCO-filter bare

Processed with VSCOcam with a5 preset

Hvor er juletreet fra?

Trooor det er fra Riviera Maison

Hvor er jakken fra?

Ravn Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #56

Hva tenker du å studere neste høst?

Hehh aner ikke.. Dette var liksom året hvor jeg skulle finne ut av det - men det har jo gått så som så. Jeg ser det an!

Hva bruker du friåret ditt på utenom jobb?

Jobb tar jo mesteparten av tiden min ettersom det både er å jobbe i butikken, blogge der en gang i uka, bloggen her + at jeg nylig tok over instagrammen til Solsiden senter. Så her blir det ikke så mye tid til overs! I helgene finner jeg som regel på noe skøy da for å få litt variasjon hvertfall hehe :-)Beste boka du har lest?

Hmm... Et helt halvt år kommer jeg ikke til å glemme med det første - både fordi jeg brukte ukesvis på å analysere den, men også fordi den var veldig veldig bra. Anbefales!

Favorittantrekket ditt så langt?

Oi, vanskelig.. Tror egentlig ikke jeg har noen bestemt favoritt 

 

Hvilke programfag valgte du?

Media, markedsføring og musikal

Er mousse bedre enn spray?

Jatakk begge deler?

Kan du lage en kjoleguide før jul?

Ja det kan jeg få til!Hva synes du om Hovefestivalen?

Åååh dette er for real noe av det beste jeg har opplevd. Fantastisk morsom tur med venninnegjengen hvor vi leide oss den fine hytta ved sjøen (heh festival da), haiket oss inn til selve festivalen haha, hadde nyydelig vær OG jeg ble 18 år. I tillegg til at artistene var bra og stemningen var tipptopp!! JA jeg vil tilbake

 

Hva ønsker du deg til jul?

Har egentlig ikke noe bestemt på lista - men har kommet fram til hyøttalere, ringer og diverse plagg og høyhæler. Spenstig.

Hvilket kamera bruker du til instagram?

Som regel telefonen min! Eventuelt bilder fra bloggen tatt med speilrefleksen.

Hvor er skoene fra?

VansEr bilen din automat eller manuell?

Manuell

Favoritt-tur du har vært på?

Aiaiai, her er det mye bra å velge i.....London med Tone ifjor vinterÅrets Barcelonatur med MariaLA!!New York og Fashion Week i 2013! Shit, tiden flyr

og selvfølgelig 18-årsturen til Rhodos!! Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #55

Hvilken linje hadde du på videregående? Angrer du på valgene dine eller er du fornøyd?

Jeg gikk studiespesialiserende, og er veldig fornøyd med det! Du får jo velge valgfag der også etterhvert, så nei - angrer virkelig ikke :-) Jeg er sikker på at du kommer til å trives hva enn du velger - vgs var fantastisk altså ♥ ♥Hvor mye penger bruker du i måneden på bilen din?

Det varierer veldig egentlig, men det blir jo noen kroner.... Forsikringen er vel på 1600 hver måned, også fyller jeg diesel kanskje to ganger hver måned for rundt 600 kroner hver gang. Ogsåå har vi bom og parkering da. Så ja, det koster litt å ha bil - men jeg er så glad i å kjøre bil at det er verdt det :-)Kan du skrive et innlegg om kosthold og trening?

Det er det nok lite vits i hehhe. Trening kommer jeg meg ikke på, og det er altfor mye bra tilbud på godis til å ha sånn crazyfitnesskosthold. Tenker lite over akkurat dette temaet for å være ærlig, men er jo ikke sånn at jeg trøkker i meg en pottispose hver eneste dag heller :-) :-)

Anbefaler du Rhodos til partytur?

Ja!!!Hva savner du mest med VGS?

Hmm.. nå savner ikke jeg vgs noe særlig - men lunsj i kantina var allitd koselig, for ikke å snakke om russetida!!Er du fornøyd med iPhone 6s?

Ja veldig!Kan du begynne med ukas favoritter?

Oooh smart!! Det skal jeg! :-)

Hva sa foreldrene dine om tatoveringene?

''Veit at dem har masse bra laserfjerning for tatovering no te dags!''

Hvor er kåpen fra?

DayVar det skummelt å gå rundt alene i California?

Nja, noen steder var litt shabby'e, og en dag endte vi opp på en McDonalds som virkelig var møtepunktet for alt av rusmisbrukere og uteliggere. DA var vi ganske ukomfortable skal jeg si deg. Ellers var det ikke noe problem!Hvor ofte jobber du på Høyer?

Det varierer veldig, har ikke faste dager. Uken her er det endel, andre uker er det mindre. 

Hvor anbefaler du å kjøpe PJS?

Jeg vet ikke alle butikkene i Trondheim som har den - men vi har hvertfall igjen endel størrelser og farger på Solsiden!

 

Hvilken selvbruning bruker du?

Det varierer - anbefaler St. Tropez, Cocoa, Vita Liberata og Sunspa - og alltid kjøp mousse!! Det er beztHar du akryl eller gelenegler?

GeleHvor er jakken fra?

Malene BirgerSpørsmål til neste runde?

ukens spørsmål #54

Hvor mye kostet tatoveringen din?

Tror jeg prutet den ned til rundt 300kr haha.Hvilken kjøreskole valgte du?

Gjevik! Hadde verdens mest fantastiske kjørelærer - der ble det mye latter gitt :-) I tillegg til at jeg lærte supermasse på kort tid!Var teoritentamen vanskelig?

Nja, noen spørsmål er jo ganske vanskelige. Anbefaler å øve masse på teoritentamen.no før du tar prøven!

Hvor er leopardbåndet fra russetiden fra?

Vi klipte det av H&M-laken.Hva bruker du under den svarte Nelly-toppen?

Klister-bhHvilken vinterjakke og vintersko skal du ha i år?

Har PJS longbear som jeg er veldig glad i, og vintersko bruker jeg aldri hahha. Tviholder på slip-ons og Converse året rundt. Ja, det er for gæli. 

Betalte du bilen din selv?

Ja, betaler alt der selv. Brukte sparekontoen, og er veldig glad for at jeg investerte i det. Min lille bebis!!!!Angrer du på tatoveringen siden det var spontant?

Nei det gjør jeg ikke. Gjør det sikkert om noen år, men den tid den sorg. Den er jo så liten at jeg egentlig ikke legger merke til den.

Bruker du tannbleking?

En sjelden gang! Da bruker jeg stripsene fra SmileLab.

Ville du hatt vippeextensions om du ikke hadde fått det sponset?

Jeg får det ikke sponset, så ja :-) Bruker mye penger på det, men klarer bare ikke å legge det fra meg.Hvor ofte fyller du på vippene?

Etter 1 måned! Og da er det fortsatt overraskende mange igjen.

Hvilket år på VGS var best?

Hmmm 1 klasse kanskje. Husker bare det som et sinnsykt morsomt og spennende år, med såå mange nye folk og ikke minst en stor overgang fra ungdomsskolen. Andre året var dødt, også var 3 året fantastisk selvfølgelig. Too bad vi hadde helt siiinnsykt mye skolearbeid siste året, og alt var plutselig så seriøst. I førsteklasse var liksom en 2er på franskprøven innafor haha.Er du glad i fjellturer?

Nei vettu det synes jeg er dødskjedelig. I tillegg blir jeg så varm og sliten at tårene raskt presser på haha. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tydd til tårene når jeg har prøvd meg på oppoverbakker med langrennsski på beina. Blir jo så forbanna og oppgitt!!!

Hva bruker du i håret ditt før du retter det?

Ten in One fra Gorgeous

 

Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #53

Ukens spørsmål er back-on-track etter en laang pause! Hadde helt glemt det - men det jo en super måte å nå ut til dere på og svare på hva enn dere måtte lure på.

Hvilken parfyme bruker du?

Jeg bytter på flere Victoria's Secret splasher, men min favoritt parfyme-parfyme for tiden er en liten rosa en med sløyfe fra Abercrombie & Fitch jeg kjøpte i LA. Dødsgod!! Ellers er Bright Crystal fra Versace en favoritt, men så scvhiindør at jeg ikke gidder kjøpe ny.

Har du betalt for ekstra filtre på VSCO?

Nei, ikke som jeg husker.Beskriv russetiden med tre ord.

Crazy, minnerik og slitsomHvor får jeg kjøpt sjokoladepudderet?

Jeg vet at Too Faced ønsket å være mer eksklusive og fokusere på Sephora - så kanskje på Sephoras hjemmesider eller ebay? Vet ikke om noen norske sider som selger det..

Har du fortsatt PT?

Nei, jeg trente med de 6 ganger. Shitttt da var jeg dævv

Hvorfor kjøpte du iPhone 6s når du hadde 6?

Jeg hadde 5s! Hadde lyst på bedre kamera og større, klarere skjerm. (Og rosegull)Er det din bil?

Jaaa min kjære bebbis som jeg bruker mye tid i haha. Å kjøre rundt med dødshøy musikk er for real noe av det beste jeg vet. Når jeg er glad i å kjøre OG veldig glad i musikk blir jo den komboen en innertier.Er hun lillesøsteren din?

Nei, hun er søskenbarnet mitt :-)Hvor lenge sover du om dagene?

Så langt i friåret har jeg vel stått opp i 10-11 tiden, men fra og med neste uke blir det andre saker!! Skal fortelle mer om det litt senere. Excitiiiing!

Hvilken modell er bilen din?

116d fra 2011. 

Team Cookie eller Team Lucious?

Cookie all day errdayyy. Hun er så sassy at jeg ikke har noe valg.

Kan du legge ut bilde av tatoveringen din?

Her ser dere den, haha. Dette var så spontant at det er crazehSpørsmål til neste uke?

Q&A: L.A

Jeg har en FAB nyhet!! EF ønsker å gi leserne mine et tilbud hvor dere kan få opptil 10 000 i reisestipend om du reserverer turen din før 9.oktober. Les mer om hvordan du kan få støtte til din drømmedestinasjon HER

 

Var du på språkkurs eller språkreise?

Vi var på språkkurs i 2 uker.

Fikk dere sponset eller betalte dere?

Jeg fikk reisen sponset i samarbeid med EF, og Tone fikk 35% rabatt.

Hvor mye lommepenger anbefaler du at man tar med?

Dette er helt opp til deg selv. I Los Angeles bruker man mye penger på transport, pluss at det går endel på mat og opplevelser. Skriv et budsjett før du reiser - skriv ned hva du vil oppleve, hva det vil koste, og eventuelt hvor mye du vil bruke på shopping. 

Var det ubehgagelig å snakke engelsk i klassen i starten?

Nei, faktisk ikke. Alle andre elevene er jo i samme situasjon som deg - og dere tar en placement test for å havne med folk som er på samme nivå som deg. Du blir fort vant til det - og klassene er mye mindre enn på vanlig, norsk skole.

Har man mye fritid?

Ja. Skolen er som regel fra 08.30 til rundt 12-13, og etter det kan du gjøre absolutt hva du vil. Skolen arrangerer ulike aktiviteter, men dette velger du selv om du vil bli med på. 

Er det lett å bli kjent med andre?

JA! Du blir godt kjent med alle i klassen din på null komma niks - og folk er alltid interessert i å bli kjent med alle. Folk som drar på en sånn type tur er som regel veldig åpne for bekjentskap - så dette kommer nok ikke til å bli et problem så lenge du selv også er flink til å være litt frempå.

Hvordan bodde dere?

Vi bodde på et studenthjem som het Eldorado Coast Hotel. Det bodde flere studenter der, og vi hadde skyss til skolen hver dag. EF hjelper dere med å sette opp bosted.Vil du anbefale å dra alene eller med en venn?

Hmm, det spørs litt hvordan du er som person. Selv synes jeg det var godt å reise med noen ettersom man alltid har noen å være med. Men igjen - de fleste drar alene, alle er ekstremt imøtekommende - så du kommer helt sikkert til å bli kjent med mange nye :-) Begge dele funker!

Hvilket flyselskap fløy du?

Vi fløy United Airlines nedover og Lufthansa hjemover - og var veldig fornøyd med begge. Flyturene gikk veldig greit - mellomlandingene og ventingene der kan være hakket kjedeligere.

Hva tenker du om å bo i LA et helt år, og å gå på skole der?

Er du glad i storby, variasjon, massevis å gjøre, varme, strender, shopping og hyggelige folk - JA. L.A er en fantastisk plass, og jo lengre du er jo bedre kjent blir du også med byen. Kan man bo på campus som utvekslingsstudent VG2, eller må man bo hos vertsfamilie?

Det vet jeg faktisk ikke - så her ville jeg anbefalt å sjekke ut EFs nettsider eller kontakte de.

Jeg har hørt at LA virker veldig kunstig på en måte, at det egentlig bare er en øde plass med masse skyskrapere og strender smeltet sammen; fikk du følelsen av dette? Og, er det en av de plassene man MÅ få med seg i livet?

L.A er en ganske merkelig plass, ja. Det ene sekundet er du mitt i deeet fine og eksklusive strøket, og sekunder etter er man i en mer normal og sliten sone. Avstandene er ganske lange - så når man kjører langs motorveien er ting ganske øde. Men plutselig svinger du av, og du møter en rekke skyskrapere og lysende bygninger. Og en kjøretur derfra igjen møter du på milelange strender og stort hav. Så ja - L.A er en merkelig, men nydelig plass om hverandre - og det er helt klart en av plassene man må få med seg.Er det vanskelig å komme seg rundt uten bil?

Ja, en er rett og slett avhengig av biltransport. Last ned Uber, så sparer dere mye penger kontra taxi.

Når dere fikset neglene deres kunne dere bare gå inn i salongen og si at dere ville fikse neglene eller måtte dere avtale time?

Vi ringte og bestilte. Alt ligger ganske langt fra hverandre - så akkurat rundt salongen var det egenltig ingenting å gjøre. Derfor er det litt dumt å dra dit dersom en ikke vet at en er sikret time.
Tok du tatovering?

Jepp, jeg og Tone tok vennetatovering haha. Schviiiinvondt.

Må man være god i engelsk for å reise?

Nei - det er jo derfor du reiser!! :-) For å bli bedre i engelsk, eller hvilket som helst språk du måtte ønske.

Måtte du ordne forsikring selv?

EF kan ordne forsikring for deg.

Hvilke fag hadde dere på skolen?

 

Det var ulike ting i engelskklassene, også hadde jeg Hollywood Class hvor vi så og analyserte filmer.Hadde dere fremføringer?

Nei

Hva likte du best og minst med LA?

Best: At det alltid er noe å gjøre, at folkene er superhyggelige OG at de har senger på kinoen:)))
Minst: Avstandene mellom alt, lite kollektivtrafikk og at det kan bli litt for varmt noen ganger.Hvordan er prisnivået?

Samme som Norge egentlig - men det er jo fordi krona vår er så svak fortiden, så dollaren ligger jo nesten på 9kr.

Hva var det beste med turen?

Hmmm... Six Flags og Universal Studios kommer jeg aldri til å glemme!! Og sykkelturen på Venice Beach/Santa Monica var helt nydelig.RUSSETID: spørsmål & svar

Var Tryvann verdt pengene?

Selve Tryvann var ikke sånn SUPERbra, men hele opplegget med vennegjengen og alt det morsomme gjorde det absolutt verdt pengene.Hva drakk du mest av i russetia?

Jeg varierte veldig faktisk, men polsk vodka var vel gjengangeren haha. Sammen med Zeroh Sitron + Fanta Lemon. NAM! 

Hvilken modell hadde du i russebuksa? Hvordan er størrelsene?

Jeg hadde Aviator Stretch fra Russeservice i XS. Størrelsene er normale, I guess! Buksene utvider seg ganske lett.

Can you explain what russ and russetid is?

Well.. Basically, we party for 17 days to celebrate our graduation haha. From the 1st of May, to the 17th! Sounds even more stupid in English, but it's super fun :-)

Hvilke knuter tok du?

Vi jentene glemte helt knutene, men tok Bøssebæringsknuta + sparkesykkel på skolen. Hahha, jæjæ

Hva var det beste du opplevde i russetiden?

Hmm, vanskelig.. Hele Tryvann-turen var supermorsom, pluss at det var sykt komisk når vi vorset hos lærern vår!! :-) Og alt styret med teltriggingen, og ikke minst alle morsomme vors og noen slitne skoledager.Hvorfor hadde dere ikke dekknavn?

Vi har ikke konsept og dekknavn i Trondheim, men vi jentene laget et mini-konsept for moro skyld. 

Festet dere noen gang med svartrussen? Hvis nei, hvorfor ikke?

Nei, kjenner ingen svartruss! Har heller ikke noe i mot svartruss.

Vurderte dere å dra på landstreffene?

Nei, faktisk ikke. Hadde hørt mest snakkis om Tryvann, pluss at jeg trodde det bare var for bussruss. Og den helga landstreffet var var det sangkåring og konserter i Trondheim.Hva kostet russeklærne?

Hmm.. tror jeg betalte 3000 tilsammen kanskje? Veldig vill gjetting her nå. Mulig det var mindre også.

Brukte du mye penger i russetiden?

Jeg trodde faktisk det skulle gå mye mer, men det ble jo selvfølgelig endel utgifter på Tryvann og på drikke. Kjøpte meg nattmat kun én gang tror jeg, og ellers brukte jeg penger på småting som blandevann, taxi, snacks, hettegensere og basic klær. Pluss at Maibilletten koster litt (for Trondheimsrussen) - men ettersom det inkluderte Tryvann, gratis inngang på utestedet og alle konsertene er det absolutt verdt det.

Var festene ''vanlig'' eller merka du forskjellen på russefestene?

Det blir faktisk noe helt annet når man får på seg russebuksa og russeklærne haha. Å være fyllesyk var ikke et alternativ, og det var ingen unnskyldninger for å ikke ta den helt ut hver gang. Eneste var at man selvfølgelig var ekstra sliten noen ganger, mens andre ganger var stemninga insane. Ellers var festene veldig vanlig!Hvor bestilte du sånn E som du hadde på buksa?

Russeservice.no

Drakk dere mens dere hadde skole?

Nei, vi drakk aldri på skolen hvis det var det du mente? Men vi drakk jo i hverdagene.

Var du ute hver dag?

Nei, tok meg fri et par søndager - pluss at jeg lå syk hjemme i 2 dager. Ellers var jeg ute!
La du på deg mye?

Merket ikke sånn ekstremt mye forskjell, men det gjorde jeg garantert. Alkohol, potetgull og drittmat i 17 dager MÅ jo merkes på kroppen. Det kjennes hvertfall innvendig!

Har dere buss eller bil?

Nope, det er ikke vanlig blant Trondheimsrussen.

Opplevde du møte med narkotika?

Nei, takk Gud for det.

Har du noen tips til å klare å holde ut flere dager på rad?

Stoppe å drikke i god tid før du legger deg, ikke drikk deg helt på styr OG drikk vann og spis før du legger deg. Pluss at første glass er alltid verst når man begynner igjen, også er man i gang haha.
Hvorfor valgte du snekkerbukse?

I Trondheim har typ alle snekkerbukse, og jeg tenkte aldri at heldress var et alternativ. Men i ettertid angret jeg faktisk veldig! Heldress er jo superkult, hvertfall når ikke så mange andre i byen har det.

Hvordan er kvaliteten på russebuksa?

Min holdt seg kjempebra gjennom hele russetiden, det eneste jeg opplevde var at folk mistet knappene sine.

Gikk du med russebuksa hver dag?

Yes sistah

Har man ikke skole i russetiden?

Jo, men det er litt av sjarmen. Heldigvis er det en del fridager!
Kom det mange bort til deg på Tryvann?

Ja, det kom bort en del - det var bare superkoseliiig!!

Blir det dårlig stemning mellom skolene i Trondheim?

Det merkes veldig godt at det er stor konkurranse om å vinne russesangen, ja. Så det ble ganske så dårlig stemning mellom flere av skolene, noe jeg synes er helt latterlig. Men det er jo fort gjort å bli veldig revet med også da, og ikke minst være superpatriotisk ovenfor sin egen skole. Det løsnet heldigvis litt etter sangkåringa. Må ærlig innrømme at det er litt av sjarmen også da.

Skulle du ønske dere hadde busskultur i Trondheim?

Både og. Det ser helt sinnsykt morsomt ut å være på buss, men herregud for en planlegging og ikke minst for noen utgifter!! Helt vilt hvor mye penger man skal legge i for å feire at man snart er ferdig med skolegangen?? Trondheim er jo også ganske lite, så vi hadde kanskje ikke hatt så mange plasser å rulle til heller haha.

Hvilken sang forbinder du mest med russetiden?

Shots - Broiler remixen, Sjeiken & Genre Police haha. OG Strindasangen selvfølgelig!


Levde det opp til forventningene dine?

JA russetiden var helt fantastisk

Hva skjedde meg Strinda i russetoget?

Agregatet kortsluttet, men vi fikk det til å funke etterhvert så da gikk vi en selvlaget rute haha.. Syykt kjipt, uhh :-(

Er det ''mindre godtatt'' å dra til Tryvann om man har kjæreste?

Neiii, absolutt ikke?? Flere i min gjeng hadde kjæreste på Tryvann, og det er virkelig null problem. Håper ikke folk drar til Tryvann for å hooke haha, det hadde jo vært helt krise. 

Når kom du hjem om natta?

Det varierte veldig. Prøvde å ikke komme hjem så altfor sent når vi hadde skole dagen etter.

Bestilte dere åreturen sammen som skole?

Ja, det kommer folk og informerer om Åre-turen ganske tidlig i skoleåret. Til oss hadde tursjefen ansvar for rominndeling og planlegging av turen. Hva kombinerte du russebuksa med?

Enkle topper i hvit, grå, svart og mørkeblå + hettegensere. Etterhvert driter man i hva man har på seg

Hvis du hadde gått på Thora Storm, ville du valgt å være blåruss da?

Jaa, er ikke alle blåruss der? Jeg synes hvertfall det er gøy at noen skiller seg ut, og ettersom det på mange måter representerer skolen ville jeg fulgt det for å støtte min egen skole :-)

Hva ble russenavnet?

Det ble noe så spenstig som Koskenqueen

Ville du vært russ i 2016 og?

Tja, hvorfor ikke?? I såfall måtte det ha vært med den samme gjengen og kullet ja, haha :-) Hadde ikke blitt det samme ellers!

Hadde dere mye lekser og prøver i russetida?

Nei, heldigvis ikke

Ble noen av tingene dine ødelagt eller stjålet?

Nei, jeg ødela bare et par solbriller her og der haha :((

Hva synes du om årets russesanger? Synes du de er for drøye, eller bare vittige?

Altså, man skjønner jo at sanger som Sjeiken osv bare er tull - så jeg synes de var morsomme. Bra stemning og allsang, så får folk si det de vil om kvinneundertrykkelse og blablabla. Det er en russesang, hallo, ikke verdens undergang!

Synes du Strinda fortjente å vinne sangkåringen?

Ja, det gjør jeg. Det var mange andre bra sanger også, men ettersom framføringen spilte en stor rolle på kåringen mener jeg vi fortjente seieren. Ingen tvil om at Strinda hadde best framføring når det kom til vokal og god stemning.
Gikk du med ørepropper?

Hadde ørepropper på Tryvann, og det anbefaler jeg. Sto altfor nære bassen en gang uten ørepropper og trodde seriøst alt i hodet skulle sprenges

Følte du at du måtte oppføre deg mer enn andre siden du er blogger?

Hmm, ja jo kanskje litt. Jeg vet hvor raskt folk kan dømme, derfor passet jeg på å smile og være hyggelig!! Det er lett at folk stempler deg som overlegen kun fordi man ikke smiler tilbake osv, og ettersom jeg virkelig ikke har noen grunn til å være overlegen ønsket jeg heller ikke å få det stempelet. Mange lurer også på russekortet mitt, og skal se om jeg finner et bilde av det til neste ukens spørsmål! Håper dere fikk svar på det dere lurte på, til tross for at det var helt sinnsykt mange spørsmål, både saklige og usaklige! :-)


ukens spørsmål #52

Antrekket på bildet er sykt fint!! Hvor er kjolen og cardiganen fra?

Tusen takk! Kjolen er fra Stradivarius, cardiganen er fra Acne :-)Hvor ofte vasker du håret?

Som regel hver andre dag, men noen ganger funker hver tredje dag også. 

Var mopedlappen verdt det? Nå som du har bil?

JA så absolutt. 2 år med scooter gjorde virkelig susen, så det anbefaler jeg virkelig. Bil er jo selvfølgelig mye diggere, til tross for at parkering og dyrere bensin suger. Men scooter er veldig greit ettersom man lærer seg trafikken!Hvordan er miljøet på Strinda? Har hørt det er mye mobbing og klyser.

Miljøet på Strinda er veldig bra synes jeg. Selv har jeg en stor vennegjeng jeg trives godt med, og da er det som regel de jeg omgir meg med. Likevel synes jeg samholdet mellom hele trinnet generelt er veldig bra! Når det kommer til de andre trinnene er det jo det typiske størst-minst skillet (har ikke alle skoler det??) hvor ''3-klasse bordet'' gjelder tredjeklasse-elevene osv, og første- og andreklassingene kanskje tas opp i såkalte aksjoner. Strinda har blitt veldig strenge på det med aksjoner de siste årene, så det er forsåvidt ikke så mye av det lengre. Og når det kommer til klyser og ''brunkrem med stripet hår'' er dette stereotypier. Strinda var nok mer klysete før, men nå vil jeg si vi er på lik linje med de fleste andre videregående skolene. Så ja - jeg trives veldig veldig godt! Kunne virkelig ikke tenkt meg å gå på en annen skole enn Strinda.Er volume lashes det samme som 3D-vipper? Er du mest fornøyd med vanlige vippeextensions eller volume?

Volume lashes er både 1D, 2D og 3D vipper! Jeg er helt klart mest fornøyd med volume lashes. De holder mye lengre, er mye mykere og mer behagelige, pluss at de sliter mindre på de naturlige vippene. Jeg fikser de hos Foxy Lashes by Mari.Har du noen planer for friåret ditt?

Nei, og det er veldig, veldig godt! Jeg skal hvertfall jobbe bedre med bloggen og utvide mulighetene der, kanskje søke meg en annen deltidsjobb, og ikke minst reise masse!! Og forhåpentligvis finne ut hva jeg har lyst til å studere.Spiser du mye hamburger?

Hmm njæsh stepper innom Burger King i ny og ne etter en kveld på byen haha - ellers er det ikke så ofte!

Pleier du å ordne neglene dine?

Jaaa, hos flinkeste @beautynailsbymaren på instagramBruker du selvbruning i ansiktet?

Innimellom, ja. Da bruker jeg en face lotion fra St. Tropez!

Hvor er solbrillene fra?

De er fra junkyardHvilken bunad har du?

Både jeg og søsteren min har GrafferbunadTrener du mye?

Er helt latterlig dårlig på å trene, men etter russetiden må jeg virkelig ta litt tak igjen haha - 17 dager med fest vises nok på kroppen!! Still worth it tho. SKAL HA EN EGEN SPØRSMÅLSRUNDE OM RUSSETIDEN SENERE I MAI! Spørsmål til neste runde?

ukens spørsmål #51

Hvilken sminke bruker du hver dag?

Bruker som regel concealer, foundation, solpudder og brynspudder. Er helt latterlig dårlig på å komme meg opp om morgenen - så blir raskt kun noen minutter foran speilet før jeg sprinter ut huset haha.

Hvilken selvbruning bruker du, og hvordan påfører du?

Nå bruker jeg en mousse fra St. Tropez, som leeenge har vært min favoritt. Ellers bruker jeg en mousse fra Sunspa - og sprayene derfra. Jeg påfører alltid med en selvbruningshanske - det anbefaler jeg virkelig for et mest mulig naturlig resultat.Hvilken shampoo og balsam bruker du?

Det varierer faktisk veldig. Dersom jeg skal anbefale noen veldig gode og billige anbefaler jeg Sunsilk. Håret blir utrolig mykt og lukter helt himmelsk!Kan du vise hvordan du lager hårdotten din?

Skulle gjerne hatt en superkul forklaring her, men jeg snurrer den bare opp i en rotete dott haha.. Prøv å finn noen smarte tips på Youtube!! Dott er genialt på dårlige hårdager haha :-)

Hvilke bodysplasher fra VS bruker du?

Jeg bruker for det meste ''Eu so sexy'', ''Amber Romances'' og ''Total attraction''. SÅ gode!!

Hvor er cardiganen fra?

TopshopKan du ikke dele Snapchat-mystoryen din med oss?

Jeg legger så og si aldri ut noe på mystory hahha, så det er kanskje ikke så mye vits.. I så fall er det noe jeg selv synes er hysterisk morsomt der og da, som kanskje ikke slår an like mye noen minutter senere. Blir sliten av de som legger ut typ 20 mystory's hver dag :-( :-( Haha oh luksusproblemer

Hva skal du etter videregående?

FRIÅR!! Iphone 6 sølv eller gull?

Sølv hihi, synes den er finest

Hva er telegram?

Chatte-app :-) Litt som kik, bare litt (mye) freshere

Skal du være russ i år?

JAAA 13 dager til dåp hurra!!Er veska fra Chiquelle? Hvilken modell?

Jepp, mini musthave bag tror jeg :-)Er ericakvam.vsco.com din bruker?

Yes sirSpørsmål til neste gang? ♥

ukens spørsmål #50

Hva synes du om Strinda?

Jeg liker skolen min veldig godt, og trives veldig! Det har jo sikkert med at jeg har hele vennegjengen der og at jeg trives med lærerne mine. I tillegg så har vi verdens beste salat i kantina og pizzafredag ♥ ♥ ♥ OG pepsimax! All I need.

Er du aldri med Aurora mer?

Vi er helt crazy dårlig på å møtes, men vi holder alltid kontakt på både snap og telegram - og vi hopper innom hverandre støtt og stadig for å låne litt kjoler her og der haha :-)

Hvor er de små boksene fra, som du organiserer sminken din i?

Ikea.Hva synes du om kroppen din og kroppspress generelt?

Som de fleste andre mennesker på denne jorda er det så ufattelig mange andre som man gjerne skulle ha byttet kropp med, og sett ut som. Jeg er absolutt en av de som tenker slik! Er selvfølgelig masse jeg skulle ønske var annerledes, men prøver å minne meg på at det som regel er bare et press og ønske jeg danner for meg selv. Kroppspresset er nok ganske stort i dagens samfunn, ja, men jeg tror også det er noe vi skaper for oss selv - og at mange innbiller seg at det er større enn det er.

Er du sjenert?

Er egentlig ikke det, nei. Har ikke noe problem med å møte andre mennesker og by på meg selv, men når det er snakk om framføring på skolen blir jeg plutselig supersjenert liksom haha.. med mindre det er en superkomisk framføring med dialekter og dramatisering, DA er jeg i mitt ess!! 
Favoritt tv-program?

Ser veldig sjeldent på TV, så har ikke noe spesielt favorittprogram.. 

Hvilke idretter har du gått på?

Kunstløp, turn, dans, tropp & cheerleadingTar du sol?

Nei, det er i såfall meget sjeldent. Selvbruning is the shit!Hvilken parfyme bruker du?

Jeg sverger til body-splash'er fra VS

Hva fikk du i konfirmasjonsgave av foreldrene dine?

Min kjæære mac som har vært min gode venn i 4 år nå haha

Reserverte dere på Oblix i god tid? Og hva spiste du?

Nei, vi ringte samme dag! Får fortsatt litt småangst når jeg tenker tilbake på den telefonsamtalen - jeg og Tone hadde latterkrampe og klarte ikke å stotre fram et eneste ord på ca. 10 minutter haha.... Klarte ikke å ta oss sammen uansett hva, men de på Oblix lo heldigvis med oss. Jeg spiste biff! Var det billigste (minst dyre) på menyen hehhe. Var helt nydelig!Beste/dårligste karakter i år?

Dette halvåret er 4- den dårligste, og den beste er vel 5! Har ellers en del 4/5 (sykt kjip karakter?? liksom hallo enten eller)

Hvor kjøpte du Nike air max skoene?

De kjøpte jeg i London.

Hvilke vårjakker tror du vil bli bra/populær til våren?

Hmm.. tror vi kommer til å se en del bomber-jackets rundt om kring - selv sverger jeg til skinnjakke og den tynne parajumper jakka mi.Spørsmål til neste gang?

ukens spørsmål #49

Yndlingsartist?

Nicki Minaj, Jessie J og Sam Smith topper nok listene der - men har utroolig mange andre jeg liker også! 

Har du mac? Hvilken?

Ja, Macbook Pro 13-tommer. Har brukt den omtrent hver eneste dag siden konfirmasjonen og den er like velfungerende.Når kommer innkjøpsvideoen?

Skjønner at dere blir utålmodige, har bare ikke peiling på når jeg skal få det til. Men er vel mindre jobb enn hva jeg selv skal ha det til, så skal sette det opp som et gjøremål asap.

Hvor er kjolen fra?

NellyTror du 2015 blir et bra år?

Jeg hååper virkelig det!!

Går du ikke på cheerleading lengre?

Nei, sluttet for en god stund siden.
Ville du vært med på Bloggerne?

Tror eegentlig ikke det. Har et meget standard A4-liv, og tror jeg hadde vært livredd for å fremstille megselv som en idiot ved å si de feile tingene haha.. Liker programmet veldig godt da - men trives definitivt på denne siden av skjermen :-) Creds til de som er med - jeg synes de gjør en super jobb!

Er samfunnsfaglig engelsk vanskeligere?

Jeg synes det, ja.. Jeg synes årets tema er kjedeligere og vanskeligere - nå er det mye mer om politikken i f.eks USA og England. Og politikk blir ekstra heavy når det er på engelsk!

Hvis du hadde vært på utveksling i USA, hvilken Kardashian ville du bodd hos?

Haha, dette spørsmålet likte jeg!! Vanskelig, vanskelig.. Hadde vært veldig koselig å bo med Kourtney & Co, og sikkert underholdene å bo hos Kris, men tror jeg ville gått for Khloe. DET hadde vært noe, right?Kan du legge ut dagens antrekk?

Skal bli flinkere å poste antrekksbilder! Må bare finne stativ-dingsen min og begynne å gå i noe annet enn joggis hver dag hehhe.. Hvordan tror du Vampire Diaries ender?

Har faktisk ikke tenkt over dette spørsmålet før.. Har trua på en happy ending med kids, fred og hele pakka, og jeg holder en knapp på Elena og Damon!

Hvor er blazeren fra?

Den er fra Weekday :-)Bruker du mascara eller falskvipper?

Jeg har vippe-extensions! 

Hvem foretrekker du av Kylie og Kendall?

Hmm.. Kendall kanskje? Hun virker mest down-to-earth og moden, men synes Kylie og stilen hennes er helt smashing as well. 

Er Jenny søsteren din?

Hun er søskenbarnet mitt - datteren til tanta mi på mamma sin side.Skal du på Nicki Minaj konserten i Oslo?

Nei, jeg og Maria skal på konsert i London noen dager senere i stedet hihii :-) Satt klare til å bestille på sekundet, og fikk snappet Diamond Circle billetter!! DA var det lykke skal jeg si dere. Gleder meg sinnsykt :-)

Liker du best lefse eller skjell til taco?

Synes skjell smaker best, men tar som regel lefse siden det er enklere å spise haha

Hvilken restaurant spiste dere på i London med utsikten? Anbefaler du den?

Restauranten het Oblix - nyydelig mat og nydelig lokale! Anbefales på det sterkeste dersom man er villig til å legge i en ekstra slant for en finere middag :-) Spørsmål til neste uke? Gjerne se gjennom gamle svar før dere spør, har svart på veldig mye av det samme tidligere ♥

ukens spørsmål #48

Hva skal du studere etter videregående?

Det vet jeg faktisk ikke.. Tenker hvertfall å ha et friår etter vgs, for så å begynne på studiene. Som de fleste har fått med seg er jeg jo veeldig gira på å studere i utlandet, særlig New York. Så vi får se hva framtiden bringer!Hvor ser du Kourtney & Khloe take the Hamptons?

primewire.ag

Har du tips til foundation?

Jeg liker Maybelline Fit Me veldig godt! Og den er grei i prisklassen også. Men jeg foretrekker pudderfoundationen fra Bare Minerals for det meste.

Skal du på russekick-off til Åre?

Nope, dessverre. Musikalgjengen må dessverre bli hjemme! :-)

Har du noe på ønskelisten for tiden?

Hmm.. en hund haha... Smeltet helt når jeg så den nye valpen til Eirin Kristiansen - da var det plutselig aktuelt med hund i mine øyne også. Men mamma er allergisk dessverre, så det får nok vente til jeg flytter ut. Ohgod hvem skal gå tur med den??

Damon eller Stefan?

Oh, hard one. Er litt på Damon-siden nå altså! Hva med dere?

Bruker du extensions?

NeiTips til hvor man kan se serier?

Popcorntime

Hva heter det nye søskenbarnet ditt?

Jenny ♥Hadde du ikke matte som et fag også da?

Jo, det stemmer. Glemte det heelt! (Hvordan kunne jeg egentlig glemme det haha usjj...)

Er det toll på veska di fra modekungen?

Har hørt litt forskjellig om modekungen, så vet ikke helt om det er den tryggeste siden å bestille på.. Men om veska koster over 200kr blir det nok toll ja!

Hvordan er internasjonal engelsk? Lett/vanskelig?

Det var helt greit egentlig, ikke suuuperavansert. Og temaene var ganske dagsaktuelle. Samfunnsfaglig engelsk derimot, er litt mer innviklet - og går mer på politikken i USA og England f.eks. 

For sikkert 3 år siden møtte jeg Felix og pappaen din på Melhuscupen. Da filmet pappaen din meg og 2 andre at vi sa at elsket deg eller noe sånt.. (sykt kleint). Har du sett videoen?

Det husker jeg faktisk - så ja, jeg så videoen! Var veldig søtt og koselig :-)

Hvilken musikk setter dere opp i år?

Hair! Tror det blir veldig, veldig braSpørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #47

Hvilke fag valgte du i 2 klasse?

Engelsk internasjonal, media og markedsføring (pluss musikal i tillegg). Er veldig fornøyd med fagene jeg valgte :-) I år fortsatte jeg med media og samfunnsfaglig engelsk, samt. musikal.Iser det i tennene når du spiser/drikker etter du har brukt tannbleking?

Nei, jeg har aldri opplevd dette selv hvertfall! :-)

How many languages do you speak or learn in school?

Norwegian (obviously), english and french/spanish/german. Sier man ''german''?? Ble sykt usikker nå haha, sånn går det når man svarer på engelsk..

Har du brukt reggis?

Nope

Hvor er vesken fra?

Leo Wulff - min er fra Høyer her i Trondheim.Hva skal du ønske deg til jul?

Jeg er faktisk litt usikker, har ikke helt satt meg inn i det enda haha.. Har ingenting spesielt jeg ønsker meg med det første, bortsett fra nytt kamera + objektiv. Men deeet er litt for dyrt å få i julegave.

Hvor lang tid tok det når du satte på vipper for første gang?

1 og en halv time ca. Jeg gjør det hos Glimt studio - de er veldig flinke :-)Kan du lage en hverdagssminkevideo for skolen?

Ja, har faktisk hatt planer om dette en god stund!

Hvilke serier ser du på?

Akkurat nå ser jeg på The Vampire Diaries & Kourtney and Khloe take the Hamptons

Hva bruker du på øyenbrynene?

Jeg bruker først Billion dollar brows pennen, før jeg fyller inn med BDB brow powder. Avslutter med en brow gel!Hvilken parfyme synes du er best?

Hmm.. vanskelig. Jeg bruker litt forskjellig i hverdagen, men er veldig glad i den nye Juicy Couture, Versace bright crystal og Escada cherry in the air. Ellers er jeg også stor fan av body spray'ene til Victoria's Secret.Når man skal starte å blogge, er det ikke litt kleint om man har null lesere, og driver og poster masse når det er kun du selv som ser det? Vil gjerne starte en blogg, men det er det problemet som hindrer meg.

Man må jo starte en plass - og bygge seg oppover :-) Start med et fint design og noen fine innlegg så skal du se at du får en leser eller to etterhvert. Du kan jo også dele innlegg på facebook, instagram osv om du har det. Go for it!

Hvilken krølltang bruker du?

Gorgeous curl wandSpørsmål til neste gang? ♥

ukens spørsmål #46

Hvor tar du vippe-extensions og hvor mye koster det?

Jeg går hos Glimt studio her i Trondheim - superfornøyd!! Prisen på nytt sett ligger mellom 1500 og 2000, deretter tar man påfyll ca. en gang i måneden - og da er prisen mellom 600 og 800 tror jeg :-) Les mer om prisene herFavoritt sminkeprodukt?

Ouh, hard one.. Tror det må bli sjokoladepudderet fra Too Faced faktisk!

Kommer du til å blogge hvis du skal studere i New York?

Det tror jeg nok så absolutt! Har en slags trang til å dele noe når jeg gjør noe interessant - og da er jo bloggen midt i blinken :-) I tillegg tror jeg bloggen hadde blitt myyye mer spennende å lese for dere også, i stedet for det samme gamle som foregår nå. Hvor får du inspirasjon fra?

Jeg får som regel mest inspirasjon fra instagram, weheartit og tumblr - men også moteblader, blogger, og folk jeg ser i byen haha.

Er du russ i år?

Jepp! 

Skal til Rhodos i sommer - kan du lage en reiseguide? 

Ja, det kan jeg gjøre ♥Hvor er morgenkåpen fra?

Cubus
Hvor er genseren fra?

Det er en t-skjorte fra H&M :)
Skal du på landstreffet i Stavanger?

Nei, men skal på Tryvann :-)

Hvor kan jeg kjøpe The Balm sminke?

Coverbrands.no blant annet

Hva er ditt favorittprodukt til ansiktet, som gir lett dekkevne og er enkelt å påføre?

Jeg liker Bare Minerals veldig godt, og bruker det på skoledager :-) Ser veldig naturlig ut!

Skal til Trondheim snart - hvilke butikker og restauranter er verdt et besøk?

Det kommer jo litt an på hva du liker å shoppe - men i midtbyen finner du så og si alle butikkene. Jeg er utrolig glad i å spise på Solsiden - og favorittene der på nok være Graffi og Una. Supergod mat!Hva slags tannbleking bruker du?

Når jeg bleker tennene bruker jeg som oftest Smilelab

Er Nelly en trygg side?

Ja absolutt - har bestilt derfra mange ganger uten problem.

Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #45

Vet du om noen bra, gratis redigeringsprogram?

Selv bruker jeg Picasa 3 og Gimp som må lastes ned (gratis) og picmonkey.com og pixlr.com/express på nettet. Fungerer kjempebra, og er helt gratis!

Bruker du GHD rettetang?

Jepp, har gjort det i alle år og kommer nok til å fortsette med det også!Sliter tannbleking på tennene?

Det vet jeg faktisk ikke, men siden tannblekingen er godkjent av tannleger satser jeg på at det ikke sliter sånn altfor mye hvertfall. 

Kan du linke til Kylie og Sofia Richies tumblr?

Kylie sin finner dere her, Sofia sin her.


Hvordan får man amerikansk netflix?

Jeg brukte denne guiden.

Har du undertøy fra VS? Hvis ja, hvordan er størrelsene og kvaliteten?

Ja, det har jeg. Kjøpte et par enkle bh-er og truser når jeg var der i New York - og kvaliteten er helt fantastisk. Det eneste er at fargene falmer litt av i vask, men sånn er det vel med det meste. Anbefaler å kjøpe ganske basic'e bh-er uten alt glitteret og diamantene - da blir de som regel dobbelt så dyre, og de er dyre nok fra før haha.. Men jeg elsker undertøy fra VS, og gleder meg til neste innkjøpsrunde!

Hvor har du kjøpt det brune skjerfet ditt?

Det er fra Acne, og finnes vel i butikk eller på nettsiden deres!Hva skal du gjøre etter vgs?

Jeg tror jeg starter med et ''friår'' hvor jeg jobber mye, reiser, og finner ut hva jeg vil studere. Ellers har jeg vel allerede bestemt meg for å studere i New York - så vi får se hva det blir til. Kanskje jeg plutselig bestemmer meg for å gjøre noe helt annet, hvem vet?

Hvem er din favoritt i Kardashian-familien?

Hmm.. tror det må bli Khloé når det kommer til personlighet! Love her ♥ ♥ 


Er det flaut å ta bilder offentlig? F. eks i gaten, på butikker osv?

Jeg synes det er dødsflaut haha, hvertfall om jeg er her i byen. Er jeg utenlands bryr jeg meg ikke, men er småkleint å møte på noen du kjenner når du står og tar bilder av deg selv. I gaten går det fint da, er som regel ikke sånn kjempemange folk der i gangen. I byen derimot.... Finner i så fall en plass der jeg ikke spotter en sjel hehehhe

Kan du fikse designfeilen din med kategorier/arkiv osv?

Jepp, I'm on it! Irriterer meg også haha, så skal fikse det asap.

Hvor er den rosa genseren fra?

Den er fra mango! Den er ganske gammel da..Hei, bruker ikke så mye hudsminke men har lyst på et skikkelig bra pudder. Hva anbefaler du?

Det spørs jo litt hvilket pudder du tenker på, men om du ønsker en jevn farge og okei dekkevne er Bare Minerals veldig fin å bruke. Dersom du ikke trenger å dekke særlig mye, er jeg stor fan av Too Faced Chocolate soleil - et utrolig bra solpudder!

Tips til å få bedre karakterer på skolen?

Følg med i timen først og fremst, og gjør lekser hjemme også. Lønner seg også å rekke opp hånden i timen - lærerne våre setter hvertfall muntlig aktivitet i timene som veldig viktig. Ellers skriver jeg alltid puggeark før prøvene mine - altså et ganske detaljert sammendrag av pensumet. Deretter pugger jeg arket så godt som jeg kan. Funker veldig bra!

Kan kanskje skrive et mer detaljert innlegg om dette om dere ønsker? 

Hvor lenge varer vippe-extensions?

Anbefaler påfyll etter 3-4 uker for at de skal se så fine ut som mulig.Spørsmål til neste uke? 

ukens spørsmål #44

Savner du cheer? Hva savner du?

Jeg savner det innimmellom - først og fremst det sosiale! Hadde et supert forhold på laget, og cheerleading er både en morsom og utfordrende sport. Dersom sprettgulv kommer til Norge er jeg back on track, altså!! Haha :-) Så ja, jeg savner det faktisk litt.

Hvordan får du bildene dine så lyse?

Jeg redigerer fargene og kurvene i Gimp!

Hva er favorittvesken din?

Hmm.. Jeg er faktisk overraskende glad i denne fra Forever21:Har du amerikansk netflix på Safari?

Nei, jeg har aldri fått det til der. Har det både på Firefox og Google Chrome.

Hva kostet parajumper-jakken din? Hvor kjøpte du den?

Husker ikke helt prisen, men var kanskje mellom 2 og 3 tusen? Kjøpte den på Tatler i Bogstadveien.

Vil du kjøpte iPhone 6?

Jeg hadde jo selvfølgelig ikke takket nei til den, men ettersom telefonen min fungerer helt fint er det nok ikke det mest fornuftige kjøpet å gjøre nei.. Så det blir nok ikke med det første! 7k for en telefon whoahh

Hvilken parfyme bruker du for tiden?

Bruker for det meste Juicy Couture gold edition, eller Versace bright crystal. Liker også body-sprayene fra VS!

Hvilket snitt har du på skolen?

Tror jeg lå på rundt 4 i fjor, men satser på å forbedre det i år. Lå kanskje liitt på latsiden i fjor, og vet jeg kan om jeg vil - det er bare innsats og motivasjon det står på. 

Hvilke tumblr brukere liker du?

Jeg har aldri funnet noen jeg liker sånn syykt godt, så gjerne kom med tips!! Men Kylie Jenner sin er jo selvfølgelig en storfavoritt, sammen med Sofia Richie sin. Sjekk ut tumblr-profilen min herHvilken tannbleking liker du best?

Jeg tror nok jeg foretrekker smilelab!

Hvilket solpudder liker du best? Hoola eller Too Faced?

Hmm.. sjokoladepudderet ♥Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #43

Hva er din laveste og høyeste karakter?

Jeg har fått et par 6-ere, men har også landet på 2 en gang haha. Var ikke heelt heldig på en fransk samtale kan man si......

Hvor er skjorten fra?

Bikbok!Er Strinda en klyse-skole eller er det litt oppskrytt?

Jeg merker egentlig ikke at skolen vår er mer klysete sammenlignet med andre skoler i byen - og jeg kjenner ikke noe press om å bruke merkeklær f.eks. Så jeg vil nok si det er litt oppskrytt, ja.

Hvor er skinnjakken din fra?

Jeg bruker for det meste to skinnjakker - en fra Zara og en fra H&M. Den på bildet over er fra H&M, og denne er fra zara:Hva er din ''etter skole''-mat?

Jeg slutter 1540 nesten hver eneste dag, så da spiser jeg ingenting mellom skole og middag. Vi spiser somregel middag i halv 5-5 tiden, så det er ikke så langt i mellom.

Hvis du skulle gjort noe skikkelig dristig med håret ditt nå - hva hadde det blitt?

Hmmm, vanskelig. Jeg føler ikke at jeg passer til noe haha, men synes en ''faded ombre'' er utrolig fint.

Krangler du mye med Sandra og Felix?

Ikke sånn sykt mye nei, men i såfall krangler jeg med Sandra haha. Men jeg vil ikke si at vi krangler mye.Hvor ville du reist akkurat nå?

Gjett da.... NEW YORK selvfølgelig!!

Hvilken størrelse har du parajumper-jakken din?

SmallHvilket go-pro kamera har du?

Jeg bruker dette. Det er helt fantastisk! Fungerer under vann til og med hihi, i tillegg til å være i sykt bra HD kvalitet.Hvor er den grå genseren fra?

Den er fra Malene Birger!

Kan du skrive om hvilke klær som redder deg fra kleskrise i vinter?

Ja, det var smart!! Kan lage et eget innlegg om dette :-)

Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #42

Hvor ser du KUWTK?

De gamleste episodene ser jeg på Netflix, resten på primewire.ag

Hvorfor ville du ta vippeextensions?

Jeg synes det er veldig fint, og ikke minst praktisk om morgenen :-)Trives du på Strinda?

Ja, trives utrolig godt! Kunne virkelig ikke sett for meg å gå på en annen skole - så jeg trives utroolig godt.

Hvor er cardiganen fra?Vila.

Hvilken skole går Tone på?

Hun kom akkurat inn på Strinda wii :-) 

Trener du masse? I så fall - hva trener du?

Jeg trener ikke så veldig mye, men nå som jeg har fått i gang et opplegg med personlig trener er det bare å komme seg på trening igjen! Jeg går jo ikke på noe sport lengre, så det går for det meste på gruppetimer eller styrke på treningssenteret. 

Hvor er morgenkåpen fra?Cubus.

Bruker du hair extensions?

Nei, det gjør jeg ikke.

Er du ofte på Starbucks i Trondheim?

Så og si aldri faktisk. Er litt av sjarmen å kjøpe det når man først er i utlandet, men prisene er også ekstremt høye (som alt annet her i landet haha). De har masse godt da, men jeg kjøper meg generelt sjeldent kaffe/kakao osv. 

Hvilket hotell bodde dere på i Rhodos?

Riviera! Standaren var helt grei - men det var en fordel at det var så nære sentrum, gamle byen, stranda og barstreet.Hvilken mac har du?

Macbook Pro 13 tommer

Hvor har du kjøpt de grå New Balance-skoene?

De kjøpte jeg på junkyard.noHvordan ser høstjakken din ut?

Jeg kommer til å bruke Parajumperen min (Light Weight) og skinnjakke selvfølgelig hihi :-)Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #40

Hvilket solpudder liker du best av Too Faced og Bahamamama?

Jeg liker TooFaced aller best :-)

Hvilke restauranter anbefaler du i Trondheim?

Jeg er veldig glad i Graffi og Una på Solsiden, men det er også hyggelig å spise på Egon i Tyholttårnet f.eks. Har også hørt at Big Horn Steak house og Emilies er to veldig gode og populære plasser å spise. Er du med på russebuss?

Nei, her i Trondheim har man ikke russebusser, så da blir det litt vanskelig hehe..

Hvor er kåpa di fra?

Den er fra Zara.Skal Sandra begynne å blogge igjen?

Nei, det tror jeg nok ikke. Hun har det veldig travelt med treningen, så det har hun ikke tid til!

Kan du ha noen oppskrifter på bloggen?

Nå er ikke jeg så veldig flink til å lage mat (bortsett fra toro brownies og toro tikka masala), men jeg kan jo alltids se hva jeg får til.

Har du lappen?

Ohyes!! Utrolig godt å ha det overstått.

Kan du vise hvordan du laget 17-mai fletten din?

Andrea er min faste fletter ettersom jeg såvidt får til å flette hestehalen min selv - så det kan jeg dessverre ikke.. Med mindre vi lager en film av det haha, så vi får se :-)Vil du begynne på cheerleading igjen?

Jeg savner selvfølgelig laget og det morsomme vi gjorde på trening, men når man ikke er motivert og klar for å gi alt går det ikke. Så nei - ikke med det første! Skal revurdere det om sprettgulv blir innført i Norge da hehehe

Hvor har du kjøpt kjolen?

Den kjøpte jeg på Stradivarius i Barcelona :-)Hvor i Rhodos var du?

Vi bodde i byen, rett ved Windy Beach. Hotellet var helt greit, og veldig kjekt at det var såppas nærme gamlebyen og at det lå 20 sekunder unna stranda. 

Kan du lage flere videoer?

Jeg kan prøve, men det er veldig tidkrevende - så det handler mest om å ha tid og å gidde. Og ideer selvfølgelig! Så gjerne kom med mer konkrete forslag :-)

Hvilke idretter har du gått på?

Kunstløp, turn, tropp og cheerleading!Ble ikke så mange spørsmål denne gangen, så legg igjen det dere lurer på i kommentarfeltet her så svarer jeg mest sannsynlig neste uke igjen ♥

ukens spørsmål #39

Kan du ha sminkevideo (hverdags)?

Ja - dette er noe jeg har tenkt på lenge nå, og jeg skal prøve å spille den inn i morgen eller onsdag :-)

Kan du lage Rhodos reiseguide?

Jeg kan sikkert lage en reiseguide, men det må bli i slutten av sommerferien når jeg kommer hjem heheSparer du noen av pengene du tjener?

Jeg syns selv at jeg er veldig flink til å spare penger, og bruker overraskende lite i måneden. Det går for det meste til mat i kantina (umulig å holde seg unna:() og noen måneder hender det at jeg shopper litt. Har blitt mye bedre når det kommer til shopping, og sparer godt over halvparten av lønna mi hver måned.

Har du noen tips til å komme på topplista?

Det finnes vel ingen bestemt oppskrift på å få mange lesere, men jeg anbefaler å kommentere mye på andre blogger og melde seg på eventuelle linkerunder (ouh, kanskje jeg skal ha en linkerunde?), og linke til bloggen sin f.eks på facebook, instagram og twitter. Vær deg selv, og blogg om noe du liker! 

Hvem drar du til Hove med?

Det er meg, Åshild, Mathilde, Karoline, Victoria, Sanne og Amalie som reiser nedover - gleder meg sånn!!!! 


Hvor redigerer du bildene dine?

Picasa 3, gimp og pixlr.com/express

Har du noen selvbruningstips? Hvordan er det å bruke Sunspa på kropp + ansikt og hvor lenge varer sprayen?

Jeg har prøvd ganske mye forskjellig selvbruning, og anbefaler å bruke en ''gradual mousse'' som påføres med hanske. Å bruke en selvbruning som gir MASSE brunfarge (..og skjolder) er svært lite heldig. Bruk derfor en svakere som bygger seg opp etterhvert. Jeg liker å bruke både en mousse og Sunspa-sprayen sammen. Sprayen fra Sunspa blir tom ganske raskt føler jeg - derfor anbefaler jeg å bare bruke den på brystet, armene og i ansiktet :-) Kan du skrive litt om valgfagene dine?

Selvfølgelig! Jeg valgte media, engelsk og markedsføring og likte media aller best. Til tross for litt kjedelig mediehistorie her og der hadde vi mange morsomme bilde- og filmprosjekter, og det å lære om sosiale medier og medienes påvirkning er noe jeg interesserer meg for.

Engelsk har jeg alltid likt, og Internasjonal Engelsk handler mye om engelsk i samfunnet og hvordan språket har påvirket de multikulturelle samfunnene og globalisering f.eks. Vi var innom mange spennende tema!

Markedsføring var et fag jeg likte sånn passe - jeg hadde sett for meg at det var mer rett fram hvordan man markedsfører et produkt og hvordan det kan gjøres, men i faget går man enda mer i dybden på hvordan bedrifter tenker og hvordan ulike prosesser fungerer. Likevel et interessant fag. Så ja, jeg er superfornøyd med fagene jeg hadde i år!

Når reiser du til Rhodos, og med hvem?

Vi drar den 27.juli - og jeg reiser med Andrea, Hanna, Idun, Mari, Malin og Åshild wiii!!! Resten av Strindagjengen skal til Kos - men jeg har fra starten av hadd mest lyst til å reise til Rhodos, så da ble det slik. Vi skal ta båten over til Kos for å møte de andre en dag, og det gleder jeg meg også sinnsykt masse til! Tror vi får det suuupergøy og fint hvor enn vi er ♥ Noen andre som skal til Rhodos i den tiden??Hvordan er s-matte? Er det ulikt 1p?

S-matten ligner veldig mye på 1T - og er nok vanskeligere enn 1P, ja. Men om du er nokså flink i matte, og er villig til å legge i en innsats i faget kommer du nok helt sikkert til å få det til :-) Har du vurdert å flytte ut?

Nei, egentlig ikke. Det er jo mange ganger jeg har tenkt sånn ''åhh hvorfor har jeg ikke min egen leilighet nå..'' men så tenker jeg over at det faktisk er litt digg å få servert middag hjemme hver dag, og være omringet av familien din. I tillegg er jeg så sykt husredd og paranoid at egen leilighet står ikke akkurat øverst på lista haha.

Betaler du sydenturer og sånt selv?

Ja det gjør jeg!

Hvor ofte går du til frisøren?

Som regel hver åttende uke.

Hvilken bunad har du?

Jeg har Graffer-bunad!Er livet ditt helt feilfritt og perfekt slik du fremstiller det på bloggen?

Selvfølgelig ikke - er det egentlig noen som har en feilfri hverdag? Jeg synes det er skummelt nok å legge ut bilder av meg selv til et publikum på over 20 000 mennesker, og tar meg ofte i grue meg til å lese gjennom kommentarer på bloggen. Noen dager takler man ikke å lese at noe skriver noe negativt om deg, andre ganger gjør det en ingenting. Jeg har valgt å skjerme de negative sidene i livet mitt rett og slett fordi jeg ikke har guts nok til å skrive om det, ærlig nok. Det er mye lettere å skrive om den gode maten man har spist i dag, og hvilket antrekk man har valgt til kvelden, enn å brette ut om hva som faktisk er dritt nå og da. Samtidig lurer jeg på hvorfor jeg ikke skriver mer personlig - jeg tror at mange ville satt pris på det. Men den dag i dag skriver jeg om min hverdag sett fra den lyse siden, og holder heller det som er trist og vondt til meg selv. Det føles på sett og vis så mye tryggere.

Kan du lage en ny summer lookbook video?

Det skal jeg virkelig prøve å få til - fikk så utrolig mange positive tilbakemeldinger på den i fjor :-) 

 Skal du være russ i 2015?

Jepp, og jeg gleder meg allerede!! 

Spørsmål til neste gang? ♥

ukens spørsmål #38

Hvor lager du alle kollasjene dine?

Jeg bruker Picasa 3 til å lage de. Programmet kan lastes ned gratis, bare søk på google :-)Bor du i Trondheim by eller litt utenfor?

Bor i Trondheim by ja, er bare noen minutter til sentrum.

Hvilke hårprodukter bruker du?

Dette varierer egentlig veldig, men tenker å lage et eget innlegg om dette veldig snart. Får mange spørsmål om akkurat dette, nemlig!

Hva skal du i sommer?

Skal på Hovefestivalen, Rhodos, hytta sikkert og masse annet gøy!!Når du sier at du vil studere i New York, tenker du Gateway College da?

Tror egentlig ikke det, faktisk. Var veldig bestemt på det i starten, men nå er jeg litt usikker! Først skal jeg hvertfall finne ut hva jeg vil studere hihi

Hvilken linje går du, og hvilke programfag har du?

Går studiespesialisering, og har valgfagene media, markedsføring, engelsk og s-matte (og musikal som tilleggsfag)

Hva er dine fem favorittbyer?

Hmm... New York hvertfall (sjokk!!), London og Barcelona hvertfall :-)Hvor ser du siste sesong av KUWTK?

primewire.ag

Kan du ha ny romvideo?

Kanskje det du!! Er du fornøyd med macen din, og anbefaler du den?

Ja, absolutt!! Den holder seg også overraskende bra etter 3 år i flittig bruk. 

Kan du lage en Barcelona guide?

Det kan jeg sikkert gjøre! :-)

Favorittseriene dine?

Har laget et innlegg om det her

Spørsmål til neste uke? ♥

Ukens spørsmål #37

Hva er ditt drømmeyrke?

Jeg har virkelig ikke peiling.. Kanskje noe som har med mote, skriving, markedsføring, bilder ellernoe? Og gjerne i New York. Haha, jeg aner virkelig ikke :-) Får håpe jeg finner det ut om ikke så altfor lenge!Bruker du mye penger på shopping?

Nei, faktisk ikke. Shopper så si aldri for tiden. Bruker heller pengene mine i kantina... Jaja, så lenge det gjør meg lykkelig ♥

Hvem skal du til Barcelona med?

Maria - gleder meg sånn!! Nå er det bare 23 dager igjen wiii

Hvor er kjolen fra?

NellyEr du bortskjemt?

Vil ikke si at jeg er særlig bortskjemt. Betaler alt selv, og forventer heller ikke å få penger og ting av mamma og pappa.

Anger du på programfagene du tok i år? Hvilke skal du ta fordypning i neste år?

Nei, jeg er utrolig fornøyd med fagene jeg tok! Neste år fortsetter jeg med media, engelsk og musikal. Hva er dine planer etter vgs?

Har allerede bestemt meg for å studere noen måneder i New York! Tror det passer meg perfekt :-) 

Har du sluttet på cheerleading?

Jepp, det har jeg.. Hadde ikke like mye tid og motivasjon etterhvert, men savner laget massevis. Gleder meg til å se hvordan det går på NM til helgen!! Heier på flinkeste Nixies-jentene mine ♥Når står du opp om morgenen og når legger du deg i hverdagen?

Jeg prøøøver å stå opp klokken 7, men det blir som regel litt (mye) senere haha. Når jeg legger meg kommer helt an på - alt fra 11 til 12 til 1.

Hvilken selvbruning bruker du?

Det går for det meste i St.Tropez mousse, eller en gradual tan krem. Kombinerer det som regel med sprayene fra Sunspa.

Spiser du frokost før skolen?

Ja, fungerer seriøst ikke uten frokost..Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #35

Hvor henter du inspirasjon fra?

Overalt egentlig! Mest på nettet selvfølgelig, og dermed blogger, tumblr og weheartit. Ellers er det mye moteblader, og folk jeg ser på gaten egentlig.Trives du på Strinda?

Jaa, jeg trives utrolig godt! Skolen er fin, vennegjengen er der og lærerne er hyggelige. 

Hvor ser du the Carrie Diaries på nett?

På amerikansk netflix. Det er veldig enkelt å få amerikansk netflix, det er bare å google ''oppskrift'' på det.Hvor høy er du?

Hmm.. 1.65 hvertfall?? Vet ikke helt egentlig

Har du ask, hot or not eller tinder?

Nei, nei og neiiii.

Skal du på språkreise i år?

Nei, det skal jeg ikke.

Hvor er lunsjboksen fra?

Kremmerhuset! Fikk den av Tone i julegave, og jeg elsker den SÅÅ mye <3333 Er den ikke fin?Går du på media & kommunikasjon?

Nei, men jeg har det som et valgfag på skolen! Går studiespesialisering :-)

Har du oppskriften på chai tea latten du lager?

Jeg har ''chai tea'' fra pukka, også stimer jeg melk som jeg heller på toppen. Deretter drysser jeg kanel på toppen! NAMHvordan får du så langt hår?

Jeg har alltid hatt ganske langt hår, helt til jeg klipte det veldig kort i 7. Siden har jeg bare spart egentlig. Håret mitt vokser veldig raskt, så jeg bruker ingen spesielle produkter. Shampoo, balsam, varmebeskyttende og moroccan oil. That's it! Stusser det en gang i blant også selvfølgelig for å fjerne det slitte.

Hvordan får du så ren hud?

Hmm.. det går veldig i perioder, men kan ikke akkurat klage på urein hud. Hver morgen og kveld renser jeg huden min med en rensekrem fra Soap & glory, og på kvelden bruker jeg først en murad cleanser som fjerner sminke, før cleanseren fra soap & glory. 

Til jul fikk jeg et ''Anti blemish set'' fra Clinique som jeg også liker veldig godt. Det renser huden ekstra godt! Jeg bruker også dagkrem og nattkrem for å holde huden frisk og myk.

Hvor er klokken fra?

Marc Jacobs! Fikk den i bursdagsgave, og har brukt den omtrent hver eneste dag siden jeg fikk den.

Spørsmål til neste gang? Les gjerne gjennom mine tidligere svar før dere stiller spørsmål jeg har besvart tidligere ♥

ukens spørsmål #34

Hei! Da var det på tide med ukens spørsmål igjen, beklager for at det har gått så lang tid i mellom.. Var ganske flink en periode, så nå får jeg skjerpe meg igjen! ♥

Får man lange vipper av the balm mascaraen?

Ja, jeg får hvertfall det! Og om du venter bittelitt med å påføre lag to blir de også fyldige.

Bruker du selvbruning i ansiktet, eller bare kroppen?

Ja, jeg bruker en fra St. Tropez som er tilpasset ansiktet. Den er gradual, så det er en ganske svak krem. Ellers bruker jeg selvbruning på armene og brystet!Kan du snart ha sminkevideo?

Jepp, det kommer en rett før julaften, mest sannsynlig neste helg. Da blir det sminke til spesielle anledninger! Har også planer om en hverdagssminkevideo.

hvor ble det av brunfargen......

Skal du tilbake til USA?

JAA selvfølgelig!! New York var den beste opplevelsen i mitt liv.Hvordan reagerte du da du møtte Nicki Minaj, og hvordan reagerte de andre jentene?

Andrea bare ''Oh my God, is that Nicki Minaj??'' og hjertet mitt stoppet seriøst haha. Så ble det både måping, tårer i øynene før jeg tok en schvindyr telefonsamtale til Norge og Maria, begge to helt hysteriske. Fikk nesten ikke med meg et eneste plagg fra Herve Leger dessverre, satt bare å stirret på Nicki som satt maks 2-3 meter foran meg og tok selfies. CRAZY!! Sprang nedover trappene rett før showet var ferdig for å ta bilde, men da var hun allerede på vei ut :(Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg har virkelig ingen aning. Jeg har veldig lyst til å studere i New York, og kanskje jobbe med noe innenfor mote, reise, skriving og fotografering? Nei, jeg har virkelig ikke peiling..

Har du fortsatt den brune ''weekend'' bagen? Hvor kan jeg kjøpe den?

Ja, jeg bruker den når jeg skal pakke for en lengre periode, eller skal på reise. Den er perfekt i størrelsen! Jeg tror ikke den kan kjøpes lengre, fordi det var limited edition.Hvor kan man kjøpe Lulu's sminkemappe i butikk?

Jeg tror Parfymelle selger dem :-)

Hvor er skjerfet fra? Hva koster det og hvor får jeg kjøpt det?

Det er fra Acne, og koster 800-900 tror jeg. Mitt ble kjøpt i København i fjor, tror ikke det selges lengre.Hvordan ser lommeboken ut inni?

Det er en iphone-lomme i midten, med kortholdere på siden. Det er også to åpne rom, og et rom bak kortholderen. Det eneste som er dumt med den er at den ikke har glidelås-rom inni hvor man kan legge småmynter.Hvilken shampoo og balsam bruker du?

Elsker de fra Sunsilk, de passer perfekt til håret mitt! Det holder seg rent og mykt ekstra lenge.


Hvor er kjolene deres fra?

Jeg aner ikke haha, men jeg vet at Åshild sin er fra NellySpørsmål til neste gang?

ukens spørsmål #33

Hvor kjøpte du lommeboken, og hva kostet den?

Kjøpte den på Suuz, og den kostet 800 kr!Har du bruker på ask?

NEIIIneineinei, så alle brukerne der er fake

Hvilken linje går du?

Jeg går Studiespesialisering, og har samfunnsfag :-) Har valgfag som media, markedsføring, engelsk og s-matte.

Sminker du deg hver dag til skolen?

Ja, har lagt det til som en vane haha. Har funnet ut at jeg bruker 6 minutter på å sminke meg om morgenen, har blitt ekstremt effektiv oppgjennom årene!!

Hvilken bakgrunn har du på telefonen din?Jeg finner ikke KUWTK på Netflix?

Du må ha amerikansk bruker for å se det - det er bare å google hvordan du får det!

Hva liker du med høsten?

Store pledd, uendelige kopper med te og kakao, store strikkagensere og en god grunn til å ligge under dyna hele dagen.Hvilken rettetang bruker du? Anbefaler du den?

Bruker rettetangen fra GHD - anbefaler den på det sterkeste! Supergod rettetang med god kvalitet.

Hvor er leopardshortsen fra?

Victoria's Secret!

Sitter mascaraen fra the Balm veldig godt? I så fall - hvordan fjerner man den?

Den sitter og holder fantastisk bra, elskerelskerelsker den. Den fjernes enkelt med vanlig sminkefjerner!Hvilket sminkemerke liker du best?

Hmm.. det er flere merker jeg liker godt! Benefit kanskje?

Hvor har du hytte?

Frosta! Det er mer en sommerhytte, og jeg liker faktisk ganske godt å være der.Var du flyer eller base på Nixies?

Flyer! Det var kjempegøy, og jeg savner det nok bittebittelitt hehhe. 

Hvor er alt fra?weekday, acne, bikbok

Hva savner du mest fra New York?

ALT! Jentene, shoppingen, fashion week, restaurantene, måltidene på Starbucks - ALT rett og slett haha. Det tok oss bare 5 dager å forelske oss helt i byen! 5 minutter kanskje*Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #32

Hvilken klesbutikk er din favoritt?

Jeg har egentlig ingen spesiell favoritt, men blant de vi har her i Trondheim må det bli de typiske som bikbok, gina tricot, h&m, weekday og zara. Synes også Retro har mye fint, men der er jeg mest innom for å sikle på alle de fine plaggene haha.

Har du en spesiell ''haircare routine''?

Ikke egentlig, shampooene jeg bruker varierer. Elsker Sunsilk sine, både de hvit/lilla og rosa. Ellers bruker jeg Moroccanoil etter jeg har dusjet, samt en straight/shine spray. Er altfor dårlig på å bruke varmebeskyttende når jeg styler håret..


Vurderer du å studere i utlandet etter vgs?

Ja, absolutt! Jeg har allerede bestemt meg for å studere i utlandet, og da holder jeg selvfølgelig en knapp på New York.

Er du i mot ekte pels?

Jeg mener måten dyrene blir behandlet på er absolutt feil, og kommer aldri til å reklamere for ekte pels. Folk må få ha egne meninger da det kommer til bruk av ekte pels, men jeg synes det blir helt feil å oppfordre andre til å bruke det. Litt vanskelig å forklare hva jeg mener, men håper dere skjønner hva jeg mener. Jeg kaster meg liksom ikke over folk som bruker pels, men oppfordrer heller ikke andre til å bruke det.

Hvilken størrelse har du i vinterjakken fra Zara?

Tror jeg har XS, men er litt usikker. XS eller S. Den er helt vanlig i størrelsen, og kan reguleres med innstramming i livet.

Hvor er klokka fra?

Den er fra Marc Jacobs, og den var jeg så heldig å få i bursdagsgave fra familien.Hvor mye av pengene dine sparer du?

Jeg er faktisk ganske flink til å spare, og setter av en god sum hver eneste måned. Tar aldri sparepenger av kontoen heller, og holder sparemotivasjonen oppe ved å tenke på fordelene det vil ha i fremtiden. Sparing er superviktig folkens!!

Kan du lage ny sminkevideo?

Ja, selv synes jeg sminkevideoer er både morsomme å se og lage, så det skal jeg få til. Må bare finne tid og energi!

Har du gimp for mac? Hvor lastet du det ned, finner ikke link.

Ja, gimp er perfekt til redigering! Tror jeg brukte denne linken. 

Hvor ser du keeping up with the kardashians?

Jeg så mesteparten på Netflix, men de siste episodene på primewire.agHva heter du på weheartit og tumblr?

Link til brukeren på weheartit her, tumblr her.

Er det noen ganger du ikke orker å blogge?

Absolutt, det er selvfølgelig noen dager hvor det overhodet ikke frister å blogge - selv om jeg føler at jeg må. Det hender jo det blir en dag eller to uten oppdateringer, og da får jeg en skikkelig dårlig følelse i kroppen haha. Mest av alt handler det om energi til å ta bilder, for om jeg har mange bilder å dele er det ikke noe problem å blogge. Når jeg sitter i lafferten hjemme i sofaen, med restesminke, fett hår og lekser etter en lang skoledag med NULL bilder derimot........ Haha, men ''over all'' synes jeg det er supergøy, men det er jo dager hvor bloggmotivasjonen er på bunn :) Jeg hadde aldri orket å bruke så mye tid og arbeid på bloggen om jeg ikke likte det! 

Bruker du veske eller sekk på skolen?

Som oftest veske, men om jeg har mange tunge bøker velger jeg sekk. Hadde betennelse eller noe i skulderen en gang fordi den var helt ødelagt etter alle tunge veskene, sekk er SÅ mye bedre. Likevel synes jeg veske ser best ut, så da faller jeg alltid for ''fristelsen''. Hvordan gjør du det på skolen fortiden?

Jeg gjør det egentlig helt greit, selv om jeg har mye mer å gi. Likevel er det bedre dette året nå som vi har fått velge de fleste fagene selv, og er ferdig med naturfag, geografi osv. Jeg har ganske stor variasjon i karakterene mine, alt ettersom hvor interessert jeg er i faget. Media f.eks synes jeg er supermorsomt, er nesten sånn at jeg gleder meg til hver eneste time haha :-) Skulle vært sånn i alle fag, da blir alt så mye lettere! 

Hva er din favorittparfyme?

Jeg har flere favoritter, men kanskje Escada Cherry in the air & Versace bright crystal

Hva heter du på instagram og twitter?

ericakvam på beggeSpørsmål til neste uke? ♥

ukens spørsmål #31

Har Andrea og Annika blogg?

Ja, begge to har veldig fine blogger! http://andreahedenstedt.devote.se/ &  http://annika-o.indiedays.com/Hva er din naturlige hårfarge?

Jeg har ganske mørk hårfarge naturlig, men finner ikke et bilde akkurat nå dessverre.. Mørk som i veldig mørk blond.

Hvem tar bildene av deg?

Som regel mamma, Sandra eller Maria - det varierer litt egentlig

Hvilke butikker bør man besøke i NY?

Jeg tenker å lage et eget innlegg om New York, en liten mini-guide.

Hva slags Starbucks bruker du å kjøpe?

Det varierer veldig, men jeg liker godt Chai Tea Latte, hvit classic kakao, Caramel Frappuccino og refresha lime.Kunde inte du och Andrea prata norska och svenska med varandra i New York?

Jo selvfølgelig, det hendte at vi gjorde det noen ganger. Men siden vi tre måtte snakke engelsk sammen for å forstå hverandre, gikk det mest i det. Jeg elsker å prate engelsk, så for min del gikk det helt greit haha.

Hvilken modell er Rayban solbrillene du kjøpte i New York?

Erica, faktisk! Det var heelt tilfeldig, og ettersom de var det første paret jeg prøvde i butikken var jeg selvfølgelig helt i hundre og super-overtroisk. Sjekket først modellen etter jeg hadde kjøpt de - crazy eller hvaaaa hæHvilke sminemerker anbefaler du?

Selv elsker jeg Too Faced, Benefit, Urban Decay og the Balm.

Hvordan ser vinterjakka di ut?

Kjøpte denne på Zara i New York, og elsker den! Den kostet rundt 1000 kroner kanskje, og er utrolig varm. Ekte pels er det heller ikke.Hvor får du klesinspirasjon fra?

Overalt! I byen, blogger, tumblr, weheartit, og folk jeg følger på instagram. Kanskje jeg skal lage et ''mine favoritter på instagram'' innlegg?

Er seriene på norsk netflix tekstet?

Ja, da kan du velge å ha norsk teksting. Om du ordner amerikansk netflix har de naturligvis bare engelsk teksting.

Er mulberry vesken din ekte?

Ja, det er den! Kjøpte den i Bicester Village i London, og fikk masse avslag på den! Hvor redigerer du bildene dine?

Picasa 3, Gimp, pixlr.com/express, picmonkey osv. Har utrolig lyst på Photoshop! Noen som vet hvor mye det koster?

Hvor er klærne fra?

Cardiganen er fra Tiger of Sweden, toppen fra h&m, smykke fra h&m. Spørsmål til neste uke?  ♥

ukens spørsmål #30

Har du ask.fm?

Nei, så alle brukerne i mitt navn er fake.

Har du sluttet på cheerleading?

Jeg valgte å ta en pause denne sesongen for å fokusere mer på skole og venner, pluss at jeg ikke hadde like mye motivasjon lengre. Vet at dette blir et knallhardt år for premier-laget, og da krever det masse innsats og motivasjon noe jeg følte manglet hos meg dessverre. Gleder meg til å se resultatet, showet kommer til å bli siiiinnsykt bra!! :) Love you guys Hva ønsker du å gjøre etter vgs?

Har veldig lyst til å studere i New York, det hadde vært noe..

Hvordan får du amerikansk netflix?

Last ned firefox, og last ned en add-on som heter ''media hint''. Bare google det for en mer detaljert beskrivelse :)

Ser du på det som lavmål å ikke gå med merkeklær?

Absolutt ikke!! Det spiller da ingen rolle hvor klærne man har på seg er fra.

Har du tumblr?

keepupdreamy

Har du eget bad?

Jeg og søsteren min har et lite bad mellom rommene våre som vi deler på!

Hva synes du om folk som vil ta bilde med deg?

Det er noe av det koooseligste jeg vet, synes det er kjempehyggelig :-)

Kan du lage ny romvideo?

Ja, det kan jeg helt sikkert. Må bare rydde litt og få ordnet opp i ting så blir det!

Hva er favorittstedet du har vært på?

NEW YORK BABY

 


Hvor ser du serier?

Netflix, primewire.ag & watch free movies et eller annet

Hvor har Starbucks åpnet i Trondheim?

Midtbyen (ved Ark Bruns, mercur), Værnes og Solsiden tror jeg 

Hvor er buksen fra?

Bikbok, tror det er en av de super-strech buksene eller hva de nå heter :-) Super flex var det kanskje hahaHvor får man kjøpt merker som Acne og Tiger of Sweden i Norge?

Retro

Kan du lage en høstlig lookbook video? 

Har planer om det, kanskje jeg tar meg tid til det i høstferien :-) Det skal jo ikke være noe problem, så ja det kan jeg!

Hvem dro du til NY med?

Andrea Hedenstedt fra Sverige og Annika Ollila fra Finland. Vi møttes for første gang der, og snakket engelsk med hverandre hele tiden. Det var ikke noe problem i det hele tatt, savner jentene massemasse - de var superherlige begge to ♥ Spørsmål til neste uke?

ukens spørsmål #29

Hva het hotellet dere bodde på i Agia Marina?

AtrionHvordan er du som person?

Hmmm, slike spørsmål er SÅ vanskelige å svare på selv! Føler selv at jeg som regel er glad, og at jeg tuller mye. Nei huff jeg aner ikke, har egentlig ikke så mye mer å si enn det haha. Høres ut som en spenstig person <33333

Hvor i Trondheim finner man den beste shoppingen?

Selv liker jeg best Thomas Angells gate og området rundt der, eller bare vanlige kjøpesentre som Mercur, Trondheim Torg, Sirkus osv. Altså i sentrum.

Hvor har du kjøpt Levis-shortsen din?

Den bestilte jeg på ebay!Er fransk vanskeligere på videregående?

Nei, det er egentlig ikke det. Selvfølgelig er det høyere nivå enn på ungdomsskolen, og man må generelt jobbe hardere for gode karakterer. Jeg gikk ned hele to karakterer i fransk fra us til vgs, men det har vel kanskje noe med min egen innsats og gjøre. 

Har du instagram?

Jepp, og min eneste ekte bruker er ''ericakvam''. 

Skal du på språkreise neste sommer?

Nei, det skal jeg ikke

Bor du og Aurora nærme hverandre?

Ja, tar ca. 5 minutter og kjøre - noe jeg selvfølgelig er veldig glad for :-)Hvilket solpudder bruker du?

Sjokoladepudderet fra Too Faced, ELSKER det!!

Hvor redigerer du bildene dine?

Picasa 3 for beskjæring, gimp for lys, pixlr.com/express for farger :)

Hvor kjøper du Ralph Lauren skjorter?

Den lyseblå kjøpte jeg på Steen & Strøm i Oslo, den lyserosa kjøpte Aurora med til meg fra USA ♥SPØRSMÅL TIL NESTE UKE? 

Ukens spørsmål #28

Hva liker du best med Trondheim?

SOLSIDEN! Det er såå fint og koselig, særlig når det er strålende sol. Masse hyggelige spisesteder ved havna.
Hvilket kamera og objektiv bruker du?

Canon Eos 550D, og objektivet 50mm 1.8

Hva ble snittet ditt i år?

Det ble 4,2 noe jeg synes er helt greit. Vi hadde fem avsluttende fag, og da valgte jeg å fokusere aller mest på de - noe som gjorde at halvårskarakterene trakk ned snittet.

Bruker du mye sminke på skolen?

Det spørs om jeg har god tid på morgenen heller. Har jeg det travelt prioriterer jeg concealer, solpudder, mascara og bryn. Kan du skrive kort om scooteren din?

Har Peaugot Kisbee, og er utroolig fornøyd. Den kjører i 50 på flata, altså ganske raskt, er enkel og lett. Prisen ligger på rundt 14 000 noe jeg synes er helt greit for en så bra og velfungerende scooter.

Konfirmerte du deg kristelig eller borgerlig?

Kristelig

Går du med joggebukse på skolen?

YEESSS of course?? Klassen har nesten faste joggebukse-dager på tirsdager og fredager haha :-)Hva er favorittserien din?

FRUSTRERTE FRUER. Serien passet meg rett og slett perfekt ettersom den er både koselig, spennende OG morsom. De klarer å blande inn alt i en serie, og på en eller annen måte blir du dratt ordentlig med inn i serien og til <3 wisteria lane <3

Har du vært i New York?

Har aldri vært der, men jeg drømmer meg bort hver eneste dag, og jeg SKAL dit i løpet av de neste årene.Hva er din favorittbrus?

Pepsi max!! Sjokk?? hehehe

Hvor ser du serier på nett?

Netflix, my one and only. Synes ikke 79,- i måneden er noe å si på. Tipptopp kvalitet, og undertekster om man ønsker det.

Hva betyr DIY og TAG?

DIY står for do it yourself, og tag er rett og slett en tag. 

Var det noen som kjente deg igjen når du var i London?

Jaa faktisk, møtte noen utrolig søte jenter!!Kan du lage en summer makeup 2013 video?

Ja, det kan jeg godt! Tenker å kanskje spille den inn når jeg er på Kreta for å virkelig øke sommerstemningen i videoen. Så det er null problem!

Hvilket fremmedspråk har du?

Fransk... Etter 4 lange år med fransk står jeg fremdeles like blank. Kan å snakke litt om meg selv, klokka og å telle til 100. Hahaha er det mulig

Hvor kan man kjøpe acneskjerf?

Tror acneskjerfene er utsolgt overalt, jeg var så heldig at Eline fant et til meg i København for en stund siden! SPØRSMÅL TIL NESTE GANG?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits