thoughts

T.M.P

Bilder fra den siste uka.. Her går alt i SURR om dagene, føler at jeg ikke får gjort noe av det jeg bør gjøre og synes tiden går altfor altfor fort. Føler liksom at så mye annet tar opp tiden til det jeg heller vil gjøre, which kinda sucks. Oh well, får bare prøve å balansere alt litt bedre. Det går bare litt non-stop for tiden og trenger ASAP en roligkveld hvor man bare legger fra seg alt annet. Ah, dere kjenner vel magefølelsen av at man har for mye å gjøre og for fuckings lite tid fordi alt kræsjer og man har mest lyst til å ligge og grine?!! YAH i dag er en sånn dag. Mye å tenke på for tiden da skjønner dere. Anyway.. nå skal jeg hive i meg en solid dose paracet og dra på jobb - vi snakkes senere fine dere ♥ Takk for så mange gode kommentarer de siste dagene!! Betyr massevis.  

NOK ER NOK, JENTER!

Jeg vil, håper og tror at 2017 kommer til å bli et skikkelig girl-power-år av en eller annen grunn. Jeg skal hvertfall jobbe beinhardt med å jobbe oss jenter OPP OG FREM ettersom jeg ikke finner meg i noe annet, noe jeg ikke synes dere skal heller. Faen dere, ha TRO på deg selv, den du er, slik du ser ut og hvordan du er. Naturlig skjønnhet er fader så fint, og et nytt sett med pupper, flat mage og fylte lepper gjør ikke deg mer vakker. Når man er i et miljø hvor alt er fiks, plastikk og ''konkurranse'' om å være best, mest og viktigst er det dødsviktig å holde på sine verdier. Når man lever i en verden hvor det å fikse på utseendet sitt er mer normalt enn et naturlig, FOLKELIG utseendet har noe gått helt vilt galt. Totalt skjærings rett og slett. WAKE UP PEOPLE! Dere er så jævlig fine hele gjengen uavhengig om du er tynn, tykk, formfull eller ei. Ikke kast bort de beste årene i livet deres på å konkurrere om å være den som er så jævlig picture perfect. LEV i stedet, gi blanke faen i andres mening, hold på verdiene deres og trøkk i dere hva faen (og hvem faen skulle jeg til å si hahaha) dere vil. 2017 er jeg ALL IN og jeg VET hvor stor påvirkningskraft jeg har. Jeg skal bruke stemmen min til det den er verdt på en måte jeg mener er riktig og sunn. Værsåsnill kjære dere, ikke tro at dere må legge dere under kniven for å nå opp på andres nivå. Ikke tro at dere må holde tilbake fordi dere er redd for hva andre skal mene. Ikke tro at du er mer eller mindre verdt enn andre fordi du gjør noe som er annerledes. Å være utenfor boksen og leve livet litt på kanten er befriende as fuck. JOIN ME ♥ Masse masse kjærlighet til alle dere flotte, fine, unge og eldre jenter der ute. Klems fra a mor som heier på DEG! Ja, DEG! 

RAW

Ingenting som er bedre enn å sitte oppe til langt på natt med citylights og musikk som bare toucher every fuckin' inch of your soul!! Klisje som bare det, men åh det er noe jeg verdisetter høyt for å bare samle alt av tanker og følelser ♥ My kinda therapy session.. God natt fine dere ♥

MINE NYTTÅRSFORSETT

Jeg har egentlig aldri hatt noen spesielle nyttårsforsett, men i år skal jeg prøve!! Det er alltid deilig med en fresh start og et helt nytt år, og 2017 skal for real bli amazing. Noe annet gidder jeg IKKE. Og da er det bare å få ut fingeren og gjøre det beste ut av det! 

SPISE MER MIDDAG

Etter at jeg flyttet ut kan jeg nok telle på ganske få hender hvor mange ganger jeg har laget meg middag. Det har jo også noe med at jeg ofte er på jobb fra 16-21, og da gidder man liksom hverken middag før eller etter. MEN i år skal det bli andre boller. Med ny kjøkkenmaskin på plass har jeg ingen unnskyldning, så nå er det bare å steppe opp middags-gamet og få i seg noen proteiner. Gainz.

LAGE mer middag, ikke mer restaurantbesøk meheh
 

TRENE 3-4 GANGER I UKEN

Ah, denne SKAL jeg klare. Det er så typisk meg å trene hver dag i en uke, også bare BYEEEEE i tre uker. Når det er så dyrt å være medlem på senteret kan jeg liksågodt drasse stumpen min nedover 3-4 ganger i uka. Det er så absolutt overkommelig og gir meg mye overskudd i hverdagen har jeg merket. Alt er faktisk mye bedre når man har vært på trening! 


 

UT AV KOMFORTSONEN

Den komfortsonen er et farlig sted dere. Der vil vi ikke være! I 2016 var jeg superflink på å utfordre meg selv når det kom til akkurat dette, men 2017 skal bli enda bedre. Man vokser så mye på å gi seg selv en real utfordring. Jeg skal gjøre det jeg får mulighet til, og MYE mer. Bring it! 

Mygget opp og ikke HELT comfy i Dubai hahah
 

BLI STØRRE PÅ SOSIALE MEDIER

Jeg har jo allerede en stooor, fin gjeng som følger meg på de sosiale kanalene mine - men i år skal det vokse altså! Jeg skal bruke mye mer tid på bloggen både når det kommer til jobbing, blogginnlegg, videoer og ALT som følger med. Varierte innlegg, daglige oppdateringer og mer MEG. Hehehe aldri nok av seg sjæl. Det er jo kanskje et weird nyttårsforsett, men dette er jo jobben min - og man aldri slutte å vokse og nå nye høyder. 


 

SETTE PRIS PÅ DE SMÅ TINGENE

I dagens samfunn blir man jo aldri fornøyd. Ting er aldri bra nok, og alt kunne alltid vært bedre. Kanskje det er på tide å endre litt tankegang? Selv om ikke livet og hverdagen er helt slik som du ønsker eller hadde sett for deg - sett pris på alt det andre som gjør deg glad. Dagens sosiale press er umenneskelig. Gjør det som gjør DEG glad. Uansett om lykken er kort- eller langvarig. Og ta vare på de rundt deg! Det skal jeg bli flinkere til i året som kommer. 


 

LÆRE MEG Å SONE UT

Det går egentlig ikke et minutt uten at jeg jobber eller stresser med noe, egentlig uten at jeg tenker over det. Jeg kan fort bli sittende med jobb fra morgen til seeent kveld hver eneste dag enten før eller etter å ha jobbet i butikken (som folk flest egentlig) men enkelte dager blir det kanskje litt mye å sjonglere. Bloggen har ikke en fast arbeidsplass hvor arbeidstimene mine blir ''registrert'' som på Høyer f.eks. Jeg elsker virkelig bloggjobben, men ighh det er irriterende å ha en jobb mange mener er SÅ lite tidskrevende og bare et fjaseprosjekt. Det er det jo ikke! I tillegg er det endel jobbing i butikk, og har jeg først fri fra alt går jeg konstant og tenker på neste blogginnlegg, instagrampost eller stresser over ubesvart mail. Dette er så absolutt noe jeg skal bli flinkere til å stenge ut, for om jeg stresser mye sover jeg også dårlig noe som bare blir totalt kaos i hodet og kroppen. Jeg skriver ikke dette for å virke stakkarslig, cuz I'm good - men jeg SKAL bli flinkere til å bare sone ut innimellom og slappe av uten tanker om jobb og det jeg burde gjøre. Og jeg skal reise! MASSE! Oppleve masse nye ting, møte nye mennesker og bare.. leve litt ♥


 

Har dere noen nyttårsforsett? 

HAPPY NEW YEAR

'' I hope that in this year to come, you make mistakes. Because if you are making mistakes, you are making new things, trying new things, living, learning, pushing yourself, changing yourself, changing your world. You're doing things you've never done before, and more importantly, you're doing something.''''Enjoy the last day of the year!! I hope you find what you are looking for in 2017'' Thank you to everyone who followed and supported me in 2016 - hope you are as excited for 2017 as I am!! I wish you all a happy new year - enjoy every fuckin' piece of it ♥ ♥ CHEERS

HEART TO HEART

Det er noe helt spesielt med den følelsen man sitter med på flyet hjem med favorittspillelista på høyeste volum. Det å kunne sone HELT ut fordi det ikke er noe annet å gjøre og bare la tankene surre og gå - det er noe jeg verdisetter høyt. Det å tenke på det man nettopp har opplevd samtidig som man samler tankene er noe helt unikt, og noe av det aller beste jeg vet.

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg sitter igjen med en SÅ god følelse etter denne turen til Stockholm med massevis av inspirasjon og motivasjon til de kommende månedene. Med så mange spennende prosjekter på gang er det viktig å stoppe opp i det hele og tenke hvor heldig jeg er. Og det vet jeg! Selv om det er lett å glemme. Jeg er kjempestolt over det jeg har oppnådd med bloggen så langt, og enda mer stolt over det som skjer i 2017. Takket være dere, selvfølgelig. Jeg elsker jobben min og setter ekstremt stor pris på alle som daglig klikker seg innom, følger meg på alle sosiale kanaler og legger igjen SÅ mye hyggelig feedback. Virkelig!!

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with b1 preset

Nettopp derfor elsker jeg jobben min. For JA det er en jobb. Jeg har gitt opp å forklare folk at dette også er en krevende jobb, og et 24/7 prosjekt. Det er kjedelig å måtte ''forsvare'' hvorfor jeg kaller dette en jobb, når det ikke alltid vises hvor mye innsats og tid som ligger bak. Misforstå meg rett - jeg elsker det virkelig, hvis ikke hadde jeg aldri viet så mye tid og energi til det. Men ja - det krever konstant pålogging både fysisk og psykisk. Det går ikke en eneste dag eller time uten at jeg planlegger innlegg, instagramposter, svarer på mail, jobber med kampanjer og ALT tankemessig. For å gjøre en halvhjertet jobb er ikke min ting. Det er enten eller. Jeg jobber hver eneste dag med å utvikle plattformene mine til noe dere liker å følge med på. Derfor jobber jeg hver eneste dag med hvordan jeg kan gjøre ting enda bedre, enda større og enda mer suksessfullt. Det er liksom ingen grenser i en sånn kreativ jobb! Hvor fint er ikke det, egentlig?Derfor er det ekstra gøy når man møter inspirerende mennesker som jeg har gjort de siste dagene. Folk som har oppnådd noe. Folk som startet helt fra bunn og jobbet seg oppover der DE ønsker å være. Aldri slutt å klatre mot nye, store mål dere. Utfordre dere selv - prøv, jobb, feil, lær, lykkes. Det skal jeg og gjøre!! 2017 blir et utrolig spennende, krevende og annerledes år for min del - men jeg er så klar som jeg kan bli (later vi som hvertfall). DETTE er jo det jeg vil!! Jeg føler at jeg endelig har funnet min bloggstil som passer meg og dere 100% og da er det bare å utvikle seg i riktig retning derfra. ALL IN! Du kan gjøre akkurat det du vil du også - INGEN har livet på stell i alderen vi er i nå uansett, believe me, og da er det bare å jobbe med småe målsettinger og utvikling. Do what you love! Åh, nå er jeg faen så klar for en FRESH start på det nye året. BRING IT!

EN SASSY PEPTALK TIL DERE OG MEG SELV

Jeg digger virkelig mennesker som ikke tar seg høytidelig i det hele tatt og kjører sitt eget løp uten å bry seg spesielt mye om hva andre tenker og mener. Jeg vil si jeg går ganske innafor den kategorien selv, og det burde dere gjøre også!! LAWD jeg er så lei av judgy ass bitches som bodyscanner andre ved første øyekast og gjør opp en mening om deg. Vi er da så mye mer enn det!

Jeg digger også mennesker som tør å gi selvskryt. Det er ikke en dårlig egenskap å være stolt over seg selv og det man oppnår. Dette er SÅ fy-fy i dagens samfunn, WHY??? Det er faen meg lov å digge seg selv en gang i blant også uansett hva man gjør, hvordan man ser ut og hvem man henger med. Se deg i speilet og se hva du liker, ikke hva du misliker. Javel så har du ikke -thigh gap- but GIRL that ass is worth millionz. Det er ingenting som er mer sexy enn selvsikkerhet, dere. 

2017 blir nok et year of SASS for min del - faen så mye bedre livet er når man lærer seg å vifte vekk småproblemer og ser på verden, fortiden og fremtiden med en god dose whatever-who-cares-holdning. Sånn - at the end of the day dere - who the fuck cares? :-)Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with b5 preset


Her var highlighteren og chokeren min (and myself of course??) ON POINT og det fortjener selvfølgelig en hedersplass i dette innlegget. Slutt å ta ting så blodseriøst dere, senk skuldrene, gi en god dose fææn, en enda større dose sass, selvskryt og LIVE LIFE! Klems fra ei som har fylleangst herfra og til månen som prøver å gi seg selv en heftig peptalk hahha. Jeg skriver nemlig slike type innlegg for dere selvfølgelig, men også meg selv. Noen ganger er det godt å få skrevet ned ting også, det gjør MYE med tankene og følelsene skal jeg si dere.. God natt kjære fine flotte dere, life is fuckin amazing eller hur?? Sånn egentlig?

TIL DU SOM LESER DETTE

Aldri glem at du er akkurat den du er av en grunn - og vær stolt av dette. Aldri glem at du er unik og vakker på din egen måte. Det er viktig å minne på seg selv om akkurat dette i en verden hvor botoxtryner, silikonpupper, restylanelepper og opererte _rumper dominerer i sosiale medier og verden generelt. Det er ikke rart unge er utsatt for et ekstremt kroppspress i 2016 hvor alt vurderes opp og ned og du dømmes for den minste lille ting. Jeg skulle virkelig ønske jeg satt med samme selvsikkerhet rundt temaer som dette for noen år tilbake. For kjære alle dere - det finnes så mange viktigere ting. Livet handler ikke om den perfekte instagrambodyen, den perfekte livsstilen med massevis av reising og utallige Chanelvesker eller å være hun som tilsynelatende har alt når det kommer til kjærlighet, venner, status og penger. Livet handler ikke om å finne seg selv i ung alder. Vi har allerede så mange viktige år fremfor oss hvor vi som old and gold vil se tilbake på ungdomstiden og riste oppgitt på hodet når vi tenker på den vonde magefølelsen vi satt med døgnet rundt. Magefølelsen om å ikke se bra nok ut, ikke prestere godt nok eller ikke leve nok opp til forventningene til både deg selv og andre. For dere - det ordner seg.

Nå er tiden hvor vi skal prøve oss frem, feile, lykkes, dumme oss ut, miste kontroll, lære og ikke minst LEVE. Ikke faen om jeg skal bruke de beste årene i mitt liv på å sutre over litt junk in the trunk og henge meg opp i all dritten som slenges rundt. Vi jenter er nemlig mestre i å dra hverandre nede hvor sjalusien overtar evnen til å unne andre suksess, noe som er så ufattelig trist ettersom livet ikke er en konkurranse. Når dere kommer til det punktet hvor dere klarer å glede dere på andres vegne, akseptere de som utfordrer sosiale normer og se opp til mennesker som presterer og lykkes i stedet for å kjenne hatet og trangen om å måtte rakke ned - DA har dere kommet langt. Mye lengre enn dere forstår. For ikke å snakke om hvor mye dette har å si for både din og andres livskvalitet. Åh, livet er seriøst en merkelig greie.. Kunne skrevet i timesvis men viktigst av alt; vi har fått én sjanse her på jorda og kun ett liv - så gjør det beste ut av det på DIN måte uansett hva alle andre gjør, tenker og mener. Og husk at du er fuckings FAB just the way you are. Amen


 

MIDDLE FINGERS UP, PUT EM' HANDS HIGH

Tenkte bare å stikke innom denne fine søndagskvelden og ønske alle en flottters uke som kommer. Kanskje dere vil joine min gi-faen-uke? Folk som lever i 2016 er så jævlig uptight, og selv om jeg virker som verdens stiveste, kjedeligste og mest rosa person i hele verden på denne bloggen får jeg bare gi dere mitt ord på at jeg ser på meg selv som en supah free spirit hahha. Tar ikke meg selv høytidelig for fem flate øre, og det synes jeg ikke resten av befolkningen skal gjøre heller!!! Så denne uken kan jo dere også gi faen i at snop og snacks kun ''gjelder helgedagene'', at stumpen og lår rister når dere går, at håret er på halv tolv, at saldoen viser null-kantine-mat-idag og karakterene går down-hill. Det kommer til å gå så fint med dere uansett, så :-) Og er det singellivet som depper deg så kan man alltids skru på Beyonce's nye album eller bli med i min gifte-deal: single and fuckin' fabolous til jeg er 30!! Ja fyfæn det mener jeg, netflix and hoes over broes.

Og til dere som bare ''lol du er så two-faced se på den stive instagrammen din!!!'' hoe shut the fuck up, de beina har fått 20 lag med både selvbruning og ekstra metning-farge, og den selfien har så forbanna mange filtre at dere skjønner det ikke engang :-) KLEM! 

Tenkte at 30 min i solariumet var OK, og våkna flawless as fuq!

Reality VS Instafilter, si


 

Ikke tro på Insta-feeden deres kidz!!! På bildene over sto jeg kombinert med en digg, nuppete og falmet joggebukse fra bikbok med leopard-tøflene mine and DAMN I WAS LOOKING GOOD

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits