samarbeid

BACK TO THE GOLDEN DAYS

annonse

HELLO lovely people ♥ Påske er jo definitivt det første, offisielle tegnet på at sol & sommer er rett rundt hjørnet?? Jeg liker i alle fall å tenke slik :-) Og med DET kan man jo begynne å glede seg til brunere hud og that sunny glooow. Derfor begynner jeg allerede nå med Betakaroten-kapslene mine fra Good For Me! Jeg har brukt det fast i 2 år nå og har alltid startet i april/mai. Huden begynner allerede nå å utsettes for sterkere sollys, og jo tidligere man starter jo bedre :-)

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

En boks tilsvarer 60 kapsler, så den holder i 2 mnd. ca. Jeg tar en kapsel hver dag fra nå, og kommer til å fortsette ut sommeren. De somrene jeg har brukt Betakaroten har jeg vært brun og fin on another level (no joke), ettersom kapslene gjør at brunfargen holder mye lengre utover sommermånedene. Basert på egen erfaring blir også fargen mye mer brun fremfor rødlig. 

I mean HELLO:

Her er jeg på mitt desidert bruneste, og SÅ brun har jeg aldri vært før heller!! Det er jo ikke til å legge skjul på at alt i livet er mye bedre med en fabulous tan hehhe ♥ Ellers gleder jeg meg til å teste Gold-utgaven av Betakaroten og Hair Candy!

Les mer om Good For Me's bestselgende Betakaroten HER. Produktet er helt naturlig, enkelt å svelge & har også vist seg å hjelpe mot soleksem ♥ Jeg har brukt akkurat disse fast i 2 år, og er superfornøyd! Promise. 


 

CLASSIC PETITE

annonse

I dag har jeg en gladnyhet til dere....

Processed with VSCO with a6 preset

Daniel Wellington har lansert en ny kolleksjon!! Jeg elsker det nye designet med mesh-bånd som finnes i både sølv og rosegull. SÅ klassiske og fine, elegante og stilige :-) Håper dere liker den nye kolleksjonen like mye som jeg gjør! Disse går jo til absolutt ALT!

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

De ulike klokkene og designene finner dere HERKoden ''ERICA'' gir dere -15% på hele nettsiden tom. 30.april. Koden fungerer i hele verden og det tilbys også fri frakt! 

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Til dere som lurer på dette med tilleggspriser: Når du handler hos DW trekker de fra MVA-delen i prisen når du handler. Det vil si at om du handler en klokke som koster 1299,- på nettsiden betaler du bare 1039,- + evt. frakt når du sjekker ut. Når klokken kommer til Norge betaler du så denne MVA-delen igjen og en liten fortollingsdel. En del som har lurt på akkurat dette! :-) 

Processed with VSCO with a6 preset

Hva synes dere om den nye kolleksjonen?? :-) 

VALENTINES DAY X DW

annonseValentine's Day is coming up you guys! Nå lever jo jeg det gode, single liv MEN til alle dere lovebirds der ute - hva med en superfin Daniel Wellington klokke i gave til den du er ekstra glad i? I Valentines-kampanjen til Daniel Wellington får du nå nemlig med en gratis charm & innpakning ved kjøp av en klokke med skinnreim! Charmsene er såå fine; et lite hjerte som gjør klokken enda mer loveable ♥ Happy and single like me?? TREAT YOSELF sier jeg bare, haha :-) Se mer HERSe så fiiin! DW har klokker i flere størrelser og farger til begge kjønn - så her er noe til enhver! 

Rabattkoden ERICA gir dere -15% på HELE nettbutikken tom. 28 februar. De har også free, worldwide shipping. Se hele utvalget HER ♥

RABBLE - massevis av rabattkoder og tilbud!

annonse

Hei! I dag tenkte jeg å tipse dere om en genial nettside, nemlig RabbleRabble er en nettside som gir deg massevis av rabattkoder og kampanjer på ulike nettsider som blant annet Nelly, Lensway, Ellos, Sportamore og Hotels.com! Jeg er vel ikke den eneste som handler endel på Nelly - og da er det jo helt genialt å sjekke Rabble før man handler for å se om man finner noen rabattkoder, salg og gode tilbud på noe av det man kunne tenkt seg :-)

Nå får du for eksempel 20% på solbriller hos Lensway pluss fri frakt via Rabble! Hadde ikke sagt neitakk til disse:

Som dere ser er det samme mønster og fasong som går igjen - jeg har i hvertfall helt dilla! Dere kjenner jo meg og solbriller haha, så disse over står høyt på ønskelista da vet dere. Favoritten blir nok nummer 1 & 2 til venstre - perfekte til den norske sommeren eller sydenferien ♥ Hvertfall med rabatt, whoop!

Se rabattkoden HER!

Processed with VSCO with a5 preset

Antrekket under består for eksempel av to plagg fra Nelly (skjørtet og toppen), og dersom dere er interessert i å kjøpe de samme plaggene anbefaler jeg å sjekke HER først om dere finner noen rabattkoder på Nelly. Whoopwhoppp dette er jo supersmart!Jeg anbefaler alle å stikke innom Rabble før dere skal handle på nett neste gang for å finne gode tilbud og rabattkoder! Her er det mye penger man kan spare - så jeg kommer hvertfall til å sjekke Rabble neste gang jeg skal handle noe på for eksempel Nelly, Ellos, Sportamore & Hotels.com! Hvem sier ikke jatakk til avslag og rabattkoder mehehhe.. Happy shopping!

Årets beste skjønnhetskupp hos Coverbrands!

annonse

Årets supercrazy'e shoppingdag er i gang for fullt, nesten som en liten julaften dette haha.. :-) Tilbud og salg overalt! Coverbrands er selvsagt intet unntak, og idag får du hele 25-80% avslag på hele nettbutikken!! Virkelig dagen man slår til på julegaver til seg selv og andre ettersom det både er gratis frakt og 365 dager angrerett! Null shoppingkø og folk i julestress hehhe.. Også tusenvis av produkter å velge mellom da.. I den forbindelse har jeg plukket ut mine fav's fra Coverbrands - så dette er alle kjæære produkter hos meg :-) I det siste har jeg fått helt dilla på Voluspa og duftlys generelt - alt blir så sinnsykt hjemmekoselig når man tenner lys, hvertfall om de dufter himmelsk. Voluspa har mange lukter og størrelser og velge mellom, og dette er en av mine beste julegavetips. Jeg hadde hvertfall blitt helt i himmelen om jeg hadde fått masse duftlys til jul!! Små hverdagsgleder skal jeg si dere. Dere finner dette her.

Sunspa må være den selvbruningen jeg har omtalt mest her på bloggen, og det er det selvfølgelig en god grunn til. Disse sprayene er helt fantastiske, og jeg har aldri opplevd skjolder og misfarging. Jeg sprayer et tynt lag der jeg ønsker, og blender alltid med denne geniale tommelhansken. Den slår virkelig den ''originale'' formen!! Så mye enklere å bruke :-) Dere finner selvbruningen her og hansken her

What's your type er mascaraen jeg sverget til i årevis - og hadde jeg ikke hatt vippeextenions hadde det fortsatt vært det. Jeg bruker denne på de nederste vippene, og på vippene når de synger på siste vers. Hands down for dette produktet - det får 10/10 av meg! Dere finner den her.

Glo Minerals concealeren har jeg brukt fast så lenge jeg husker nå, og klarer ikke å bytte den ut. Elsker at jeg kan mikse fargene slik at den alltid passer hudfargen min der og da - i tillegg at den er supersoft med perfekt dekkevne. Lovelovelove. Dere finner den her.

Procle lip volume er en lypsil som forstørrer leppene og gir de ekstra volum. Man vil ikke se en drastisk forskjell, men de blir absolutt litt større. Den kan svi litt når man har den på, men da føler jeg hvertfall at den funker hehe! Her

Tangle Teezer er også min faste følgesvenn i hverdagen - den lugger ikke, er skånsom mot håret og kan brukes i vått hår. Dere finner den her.

BDB Nordic pencil bruker jeg hver eneste dag, og det har jeg gjort i endel år nå. Fargen er helt perfekt, og kan både lage mørke og lysere bryn. Jeg børster brynene først før jeg legger en tydelig ''ramme'' rundt, og fyller inn med farge på selve brynet. Resultatet blir fint og naturlig - akkurat som jeg liker det. Dere finner brynspenna her.

Med Lulu's husker jeg det var love at first sight, og den følelsen slutter ikke å komme gitt hehe.. :-) Jeg satt med gigastore hjerter i øynene da denne sølvfargede med fantastiske detaljer kom inn, og ''cosmetic bag''-størrelsen er min favoritt. Dette er en genial julegave til både venninner, søstre, mamma, tante og bestemødre - garantert noe som vil falle i smak. Lulu's love! 

Dere finner den her.Glem ikke å sjekk Coverbrands bestselgere HERog nyyyt tilbudene mens de varer ♥ Dette kan man jo ikke gå glipp av! ENJOY YOUR BLACK FRIDAY SHOPPING ♥

get your glow on

sponset produkt

Heihei! I dag skal jeg vise dere noen produkter som gir dere en nydelig og naturlig glød på null komma niks! Selv elsker jeg å føle meg brun og fresh - og det er ikke barebare i det nordiske klimaet. Da er det veldig greit at Coverbrands har løsningen et par klikk unna! 

Jeg har endelig fått testet den populære selvbruningen fra Vita Liberata - som er selveste Kim Kardashians favoritt. MEN for å få best mulig resultat med selvbruning er det greit å pleie kroppen i forkant.

1: SkrubbDenne Lalicious-skrubben masseres forsiktig inn i huden i dusjen, og fjerner tørr og død hud. Jeg ble heeelt satt ut av den himmelske duften som møtte meg når jeg løftet av lokket - shit for en herlig lukt!! Blir nok sittende med nesa i denne en god stund :-) Skrubben er ganske ''grov'', derfor er det lurt å være litt forsiktig når man skrubber kroppen med den. Se resten av utvalget her

2: FuktighetJeg er vel ikke den eneste som har opplevd tidenes selvbruningsfail på f.eks albuer, knær og nede ved fotbladet?? Vel, grunnen til dette er som regel fordi dette er områder på kroppen som gjerne er ekstra tørre. Derfor er denne oljen fra Alexander Sprekenhus genial å bruke. Jeg påførte den på albuer og knær før jeg tok på selvbruningen, og resultatet ble knallbra. Ikke en eneste mørkebrun flekk eller skjolde!

3: SelvbruningDA er kroppen klar for selvbruning! Jeg testet ansiktskremen og den mørke moussen, og elsket begge to. Jeg foretrekker å bruke selvbruning som er egnet for ansikt ettersom den vanlige moussen osv. raskt kan bli skjoldete og forårsake uren hud. Moussen er superenkel å påføre, og resultatet ble flawless. Påfør 2-3 dager på rad og du sikrer deg en mer langvarig og mørk brunfarge. Dette er også den første selvbruningen jeg har testet som IKKE lukter vondt dagen etter. Tommel opp!

NB bruk alltid (!!) en selvbruningshanske når du påfører. Dere finner en her.Rabattkoden EKSUN gir dere 20% på ALL selvbruning her & her, ut 5.mars ♥

ralph lauren hos nelly

annonse

Heihei! Har dere fått med dere at Nelly nylig tok inn Ralph Lauren?? Fant utrolig masse fint jeg likte der, sjekk hele utvalget her. Likte som sagt masse, men først og fremst disse tre skjortene:

hvit her blå her blå og hvit stripet her

Denne uken har Nelly hatt nye kampanjer og tilbud hver eneste dag, og i dag er det salg på Nelly Exclusive med opptil 70% rabatt :-)superfine sko her lang hvit skjorte her svart kjole her jumpsuit her hvit strikkagenser her furry cardigan her hvit bluse her

Flere som digger at Nelly fører Ralph Lauren nå?? :-)

hverdagssminke på 10 minutter

sponset produkt

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere noen veldige fine produkter som sammen skaper en superfin hverdagssminke på under 10 minutter. Jeg har hvertfall knapt med tid om morgenen, så en rask men fin sminkerutine er absolutt nødvendig for min del :-)

Bare Minerals concealer: Denne concealeren er veldig god å bruke - den er kjempemyk og highlighter under øynene for å fjerne mørke ringer noe som er veldig greit om man står opp tidlig etter en natt med litt for lite søvn, heh. Her.

Bare Minerals mineralpudder: Jeg har sverget til dette pudderet i årevis, og det gjør jeg fortsatt. Jeg elsker å bruke dette i hverdagen - og det går superkjapt å påføre når man frå både dekke, matthet OG litt farge på samme tid. Her

KIDE solpudder: Er ikke dette nydeliiig? Designet er for det første superfint, men det er også solpudderet. Jeg var litt skeptisk når jeg først åpnet det og var småredd for at jeg skulle se ut som en bronsefarget discokule - men det gjorde jeg absolutt ikke! Man fikk en nyydelig glød og en fresh brunfarge. Her.BDB penn: Dette er special edition laget til oss såkalte ''nordiske skjønnheter'' - og er litt lysere enn den originale penna. Jeg liker denne kjempegodt, og har brukt BDB i flere år nå. Konsistensen på penna er veldig myk og resultatet blir fint. Her.

Mont Balm: Nyydelig hverdagspalett med 4 helt fantastisk fine farger. Denne er genial å ha i veska om man skal noe rett etter en lang dag på jobb/skole - for her kan man lage både hverdagslooker og festlooker. De to nederste er fine til et mer naturlig resultat, og de to øverste om man skal noe mer spesielt. Her.

Burts Bees Lip shine: Jeg er egentlig ikke så glad i lipgloss - men denne likte jeg utrolig godt! Leppene blir veldig fine og glossy med et hint av rosa. Jeg har min i fargen Wink. Her

Denne lukter helt himmelsk!! Elsker så og si alle Victoria's Secret splashene, og denne er intet unntak. Dere finner den her


Bruk rabattkoden ERICA2 som gir 20% på all sminke - varer helt til 07/02 ♥

summer splash

annonse

Hei! Nok en gang slår Nelly til med en ny sommerkampanje - og denne gangen har de hentet inspirasjon fra den fantastiske byen Barcelona. Det strømmer over av blomsterkjoler, crop tops, sandaler, strandplagg, bikinier og masse andre nødvendigheter til sommermånedene. Her er et utvalg av mine favoritter fra de ulike salgene og kampanjene ♥

Supersøt ananas-kjole her blomsterkjole her spesiell, men kul badedrakt her
blomsterkrans her nydelig magetopp her jumpsuit som blir perfekt å slenge over bikininen her

Se resten av kampanjen HER!

hvit magetopp som er fin til highwaisted shorts her rosa bikini her gul bikini her
klokke med fine blomsterdetaljer her solkrem (viktig folkens!!) her lang ferskenfarget kjole her 

Se resten av plaggene fra sommershoppen HER!nydelige hvite sko her jumpsuit i en herlig og dus rosafarge her grå, basic singlett her superfin shorts her

Se resten av produktene fra Topplisten på -25% HER

Såå mange fine farger, eller hva? Jeg har på følelsen av at denne sommeren kommer til å bli helt fantastisk på så mange måter - blir helt i hundre bare av å tenke på det.  ♥

nelly mid-season sale; 3 antrekk

Heihei! Som jeg har nevnt tidligere på bloggen, kjører Nelly nå et gigantisk salg med massevis av klær, sko og tilbehør. Ikke nok med dette - alt er nedsatt med 50-70%!! Jeg har derfor valgt å sette sammen tre ulike antrekk til tre forskjellige looks. Et festantrekk, et til hverdags og et for de som foretrekker noe mer laidback. Selv om jeg elsker kjoler og pumps, faller jeg ofte for fristelsen til å hoppe i joggisen. Anbefaler dere også å sjekke ut resten av salget, som dere finner HER. Kan garantere dere finner tonnevis av gode kupp!

Dødsfin jakke HER Klassiske pumps HER Enkel gullklokke HER Nydelig blå kjole som passer til alle anledninger HER

Svarte leggings HER Superkul armyjakke HER Basic hvit genser HER Gullkjede som piffer opp et hvert antrekk HER

Liten og søt veske HER Tettsittende joggebukse HER Utrolig kul genser HER Superfreshe sko som er perfekte for sommer og solbrun hud HER

Hvilket antrekk likte du best?

annonse

sunsilk: vinn mulberry clutch & hårprodukter

annonse // ærlige meninger

Hei! Som mange av dere vet er jeg opptatt av å holde håret mitt så sunt og fint som mulig, noe de aller fleste er. Jeg har skrevet mange ganger tidligere på bloggen at shampooene og balsamene fra Sunsilk er så absolutt mine favoritter, og at de passer håret mitt perfekt, noe jeg selvfølgelig fortsatt står for. Nå har de en fantastisk kampanje som går ut på å å laste opp et bilde på instagram, hvor man faktisk kan vinne en Mulberry Clutch samt. et års forbruk av produktene deres! WIII ♥

Sunsilk har nå kommet med to serier i Limited Edition, i knallfint vårdesign! En shampoo- og balsamserie som pleier håret ekstra godt og tilfører det vitaminer, og en serie som fokuserer på volum og glans. Se så fine og freshe de er:Produktene pleier håret godt, gjør det mykt, lukter himmelsk og hjelper mot statisk hår. Ettersom jeg har ganske tykt hår med en del volum fra før, likte jeg best ''Vitamin Explosion'':

KONKURRANSEFolkens - se så enkelt! Hvem vet? Kanskje ikke drømmeveska fra Mulberry er så langt unna likevel... :-) I tillegg til hovedpremien trekkes det ut 20 stk (i tillegg til hovedvinneren) som får ett års forbruk av Sunsilk Minerals. Hvor fantastisk er ikke det?Det eneste du trenger å gjøre er altså å ta bilde av hvilke av de to flaskedesignene du liker best og legge det ut på instagram, gjerne med en liten kommentar. Husk hastagen #sunsilkmineralslimited, og du er med i trekningen om å vinne en Mulberry Bow Clutch i lyserosa og ett års forbruk av Sunsilk Minerals.

Les mer HER!

♥ LYKKE TIL ALLE SAMMEN ♥

shoe mania

annonse

Man kan aldri få nok sko, eller? Nei, jeg tror faktisk ikke det. Sko og jenter er noe som henger godt sammen - med god grunn. Det har samlet seg opp en god del sko i skapet mitt oppgjennom årene, rett og slett fordi det gjør meg lykkelig, hihi. Det høres jo helt koko ut, men er dere ikke enig? Vi trenger sko til hverdagen, trening, fest, bursdager, vinter, sommer, høst, vår... (kunne vel fortsatt i en evighet her), og i mine øyne utgjør det en stor del av antrekket.

Nelly har nå en ''shoe week - heaven wardrobe'' kampanje, hvor de har samlet sine favoritter HER ♥ Av alle de fine skoene og skomerkene Nelly har, ble disse mine favoritter:

PARTY TIME
sko med kryss-detaljer her, nydelige, svarte hæler her
glitrende festsko her, herlige nudes her

SIMPLE
ankelboots i ekte skinn her, dødskule boots her

EVERYDAY
New Balance skoene er så utrolig comfy, og fargene på disse er dødskule! her Hvilken ble din favoritt av de over?

new obsession: Sunspa

annonse

Jeg er vel ikke den eneste her i kalde Norge som skulle ønske jeg var brun året rundt - noe som rett og slett er umulig når solen kun titter frem og varmer ordentlig først i mai/juni. Det å grille seg solbrent i solariumet flere ganger i uka har jeg hverken tid, penger eller samvittighet til, så hvilke andre alternativer finnes det? Jo selvfølgelig - selvbruning! Jeg har brukt selvbruning fast det siste året, og har så langt bare vært fornøyd med resultatene. Det er raskt, effektivt og viktigst av alt - ikke helseskadelig.

Jeg har også funnet meg et nytt favorittmerke, nemlig SunSpa!Av alle de ulike sunspa-produktene jeg har testet er det disse to sprayene på bildet over som har falt best i smak. Sprayene tørker veldig raskt, og skaper et overraskende jevnt og fint resultat. Jeg sprayer på armene, brystet og ansiktet et par ganger i uken ganske så unøyaktig - likevel blir resultatet jevnt og fint! Det liker vi, eller hva?? Jeg hater å bruke lang tid på slike småting, så denne passer meg midt i blinken da det er gjort på 20-30 sekunder.
1: Body - fitness

Denne sprayen passer perfekt for folk som trener, og dermed svetter mye. Den er litt sterkere enn de andre sprayene, og holder seg lengre slik at selvbruningen ikke ''renner'' av. Den lukter også god sitrus, og tørker raskt. En annen ting jeg liker med denne er at flasken er større, slik at den varer lengre. 

HER.

2: Chocolate

Denne sprayen er litt mørkere enn originalen og skaper en nydelig brunfarge. Fargene til sunspa blir ikke oransje, men sommerbrun, noe vi alle ønsker selvfølgelig.Det kan være vanskelig å unngå skjolder ved fingrene, da anbefaler jeg å bruke denne hansken til å jevne sprayen utover.

HER

Sunspa-sprayene gir en naturlig brunfarge, tørker raskt og lager ingen skjolder.  Jeg er rett og slett frelst! ♥

Rabattkoden ERICA14 gir dere 20% rabatt på hele sortimentet fra Sunspa til og med 10.januar. Hele sortimentet finner dere HER!

hvitt smil på 1-2-3

// sponset

Hei! Har dere sett nyheten til Smilelab? Jeg oppdaget den for et par uker siden, nemlig fordi Coverbrands var de første som tok den inn. Jeg har skrevet om Smilelab tidligere på bloggen, og har vært like fornøyd hver gang. Jeg ble heller ikke skuffet denne gangen!Forskjellen fra denne pakken og ''original''pakken er at disse kun trenger 15-20 minutter på å skape et fint, hvitt smil. I pakken følger det 14 pakker med strips, en til øvre tannrad og en til nedre. Tennene blir hvitere på kun 15 minutter, altså den tiden det tar å sminke/ordne seg. Perfekt for folk på farten og med hektiske hverdager!De er veldig enkle å bruke, og er selvfølgelig godkjent av tannleger. Det er anbefalt å bruke disse i tillegg til originalpakken, men selv synes jeg de fungerer helt fint alene. Et hvitt smil hjelper bittelitt på selvtilliten min, hvertfall!Dere finner nyheten her ♥

ny hårfarge

Hei! I går tok jeg turen innom min faste frisør, H2 Thomas Angells gate, for å friske opp hårfargen min. Farget det jo mørkere i august, og var veldig fornøyd - så da dro jeg tilbake i går og farget det omtrent i samme farge. Den eneste forskjellen var at vi la noen lysere striper i etterveksten. Det ble superfint, og jeg er utrolig fornøyd som alltid! 

Salongen er utrolig fin, stor og fargerik, og det er rett og slett litt luksus å være der. Du blir tatt av jakke og skjerf, plassert i gode stoler med ferske, internasjonale moteblader, og selvfølgelig brus og kakao. I tillegg ligger man i en massasjestol når håret vaskes, noe som gjør at man føler seg ekstra skjemmet bort hihi.Gikk som vanlig til min fantastiske frisør Daniel, som nailer ønske-resultatene mine gang på gang! Slik ble fargen:Den er bittelitt lysere i virkeligheten, men jeg liker veldig godt spillet i det! Også såå deilig å slippe ettervekst :)

Dere kan bestille time på 73 80 76 01, eller her. ♥ // sponset behandling, ærlige meninger

''flawless face'' med soap & glory

// annonse

Hei! Jeg får utrolig mange spørsmål her på bloggen hvordan jeg renser huden min, noe jeg aldri har svart ordentlig på. Det har rett og slett vært mye miksing av produkter og mye frem og tilbake, og selvfølgelig mye sløving. Men nå folkens! Nå kan jeg endelig dele rutinen min med dere, rett og slett fordi jeg har slått meg til ro med disse produktene:Mange av dere har kanskje hørt om ''Soap & Glory'' før, men ikke rukket å teste det. Jeg hadde heller ikke testet produkter derfra før, og nå angrer jeg for at jeg ikke oppdaget de tidligere! Huden min har aldri sett bedre ut, og føltes mer fresh som nå - takket være tre enkle produkter. I tillegg er produktene fargerike, rene og jentete, med fantastisk gode lukter. Det er stort pluss og teller mye! 

Jeg har testet de tre på bildet under, og mer enn det trenger man ikke i hverdagen. De inneholder alt du trenger og er veldig fuktighetsgivende. Det er superviktig å rense huden sin daglig, hvertfall om man bruker sminke. Tenk hvor mye skitt og urenheter som samler seg fra sminke-produkter og koster daglig! YUK1: Peaches and Clean, 3-IN-1 WASH-OFF

En pumpe av denne holder i massevis, og den masserer du forsiktig i ansiktet/halsen før du skylder av med varmt vann. Den fjerner alt av sminke og skitt, og etterlater huden myk og ren. Den er derfor perfekt til sminkefjerning om kvelden, men også på morgenen. Da sørger du for at huden alltid er ren, og det er en fantastisk frisk start på morningen! Jeg kvikner hvertfall til!

2: 6-IN-1 Multi-Active moisture lotion

Dette er en lett fuktighetskrem, som brukes morgen og kveld. Den påfører jeg etter å ha renset huden min for å sette prikken over i-en.

3: Dr.Spot breakout clearing gel

Denne geniale tuben inneholder en gjennomsiktig gel som du påfører direkte på urenheter og kviser. Den fungerer overraskende bra!! Du kan påføre den flere ganger daglig, selv foretrekker jeg om kvelden. Den tørker ut urenhetene, slik at de nesten kan ''plukkes av'' og forsvinne kun på noen timer. Min nye livredder!Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er fantastiske produkter, og det mener jeg virkelig. De brukes av både meg, søsteren min og mamma - og vi er alle like fornøyde. Som de fantastiske leserne dere er, fortjener dere også å forelske dere i Soap&Glory's produkter. Jeg trekker derfor ut 4 vinnere, som mottar disse tre produktene. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under, husk navn og e-mail!

Jeg trekker ut 3 vinnere fra kommentarfeltet, og 1 vinner fra instagram som laster opp et bilde med hashtaggene #soapandglory #bootsapotek og #l0ve. Du bestemmer selv hvilket bilde det skal være, men kanskje noe som har med S&G/skincare routine eller noe å gjøre? Produktene fås kun kjøpt hos Boots Apotek, både i selve butikken og på hjemmesiden. Sjekk ut priser og andre produkter fra S&G her!bye blondie

Hei folkens! Det var hardt å stå opp klokken ni i morges, men kom meg omsider opp fra senga og kjørte så si rett til frisørsalongen. Frisøren min, Daniel, fikk seg jobb på en annen H2 Salong - og da var jeg hjertlig velkommen dit. Så denne gangen gikk turen til den store, flotte salongen i Thomas Angells gate, like ved Graffi, Suuz og Fairytale Cupcakes. Slik ser salongen ut:Utrolig fin og romslig, med servering av brus/varm drikke, de nyeste motebladene, og ny musikk. Et stort pluss synes hvertfall jeg!

Var selvfølgelig veldig nervøs da jeg inntok frisørstolen, men mest spent. Det er ikke like stas å være blond når du hele tiden har en forferdelig stygg ettervekst - noe som var mitt tilfelle haha. Derfor var jeg fast bestemt på å gå mer tilbake til min naturlige hårfarge. Viste Daniel flere bilder av hvordan jeg ville ha det, han snappet det opp med en gang og fargen ble akkurat slikt jeg hadde tenkt. Uvant, annerledes, men godt med forandring. Det er litt mørkere enn på bildet under, men dere ser sånn ca:

Dere får nok se det bedre fremover på bloggen, vanskelig å vise ordentlig.

Det går også an å stikke innom salongen om dere trenger noen nye (og siiinnsykt bra) produkter, her er noe av utvalget:Jeg er så utrolig fornøyd, mange av dere kommer sikkert til å like det - noen ikke. Jaja, det viktigste er vel at jeg selv er fornøyd, eller? ♥

Timesbestilling kan gjøres på 73807601 eller HER.

Hva synes dere?

den perfekte krølltang

SPONSET PRODUKT

Hei! De fleste husker vel den superpopulære krølltangen fra Gorgeous, som ble positivt omtalt så si overalt. Vel, de har nå kommet med en nyere utgave - og gjett i hvilken farge?? ROSA. Det er så jentete og perfekt som du får det, og det passer meg midt i blinken egentlig, hehe.

Den er så fin, enkel og perfekt. 

Den er superenkel å bruke, da det eneste du gjør er å surre håret rundt staven i noen få sekunder. Du kan også skape veldig mange forskjellige type krøller med tangen, både intense korketrekkere og mer avslappede bølger. Krølltangen fås kjøpt i de fleste frisørsalonger.

Her kan dere se noen krøller jeg laget med den:

Har du prøvd krølltangen før? 

sminkekoster for en billig penge

// reklame

Hei! I dag skal jeg vise dere fire nye sminkekoster fra et merke Coverbrands akkurat har tatt inn, nemlig Real Techniques. Ble i lykkerus da jeg så de hadde fått de inn, har hatt lyst på de såå lenge! Ble også svært overrasket over prisen, for ingen av kostene overstiger hundrelappen!

1: Powder brush 
Dette er en stor, myk og fluffy børste som er perfekt til f.eks settingpowder, mineralpudder - eller hva som helst. Her

2: Blush brush
Denne bruker jeg til solpudder eller blush, og den legger det veldig lett og fint. Her.

3: Stippling brush
FOLKENS dere finner ikke en bedre type kost å påføre flytende foundation med! Størrelsen er perfekt, det er superlett og går veldig raskt  å legge. Her.

4: Expert face brush
Denne kan også brukes til foundation, og er en mye tettere, ''sterkere'' børste. Kan også brukes til kontur! Her Dere finner hele sortimentet her

Har dere prøvd kostene?

sommerklar (konkurranse)

Hei! Har jo omtalt Dorco Shai sine barberhøvler her på bloggen tidligere, og er fortsatt like fornøyd. Den har 6 blader som gir en tett og skånsom barbering, og dette passer jo fint med tanke på at sommeren er rett rundt hjørnet. Har aldri skåret meg med de, trenger ikke barberskum, OG bena blir myke og glatte av de. Dorco Shai gir oss faktisk sommerklare ben. VINN ET ÅRS FORBRUK 

Har også vært så heldig å få holde en konkurranse for dere her på bloggen. Alle som bestiller (eller har bestilt) en gratis prøvepakke her som inneholder en barberhøvvel og to blader er med i trekningen av Clarins Selftanning, Vichy solkrem, og et års forbruk av barberhøvler. Alt du trenger å gjøre er å bestille en prøvepakke, og kommentere under her hvorfor DU fortjener å vinne. Når du bestiller prøvepakke blir du automatisk abonnoment på nye blader, så om du av en eller annen grunn er misfornøyd er det bare å avbestille når som helst. Jeg trekker 2 vinnere! :-)Lykke til!

- reklame i samarbeid med dorco shai

GoodCase

Hei! For en liten stund siden fikk jeg en mail av to hyggelige jenter som har startet opp sin egen ungdomsbedrift. Konseptet er helt fantastisk, og selvfølgelig sa jeg ja til å hjelpe disse jentene, ettersom jeg når ut til mange på bloggen her. Marie Dale og Margrethe Hoven fra Porsgrunn driver en facebookside hvor de selger deksler. Et deksel koster 200 kroner, men 20% av overskuddet går til Støtteforeningen for kreftsyke barn! Du støtter altså en god sak ved å kjøpe disse dekselene. Det er fri frakt, og du bestiller ved å sende de en melding på facebook.

Lik facebooksiden deres, og se dekslene HER! ♥

Se så fine!! Likte dere de?

nyfikset hår

Hei! På onsdag var jeg på H2 Mercur igjen, for å fjerne etterveksten. Jeg er sinnsykt fornøyd, deilig med null ettervekst. Skal også kjøpe meg en blå/lilla-shampoo slik at jeg får det kalde skjæret i håret. Frisøren min het Tina denne gangen, og hun var utrolig flink og hyggelig :-) Jeg tonet etterveksten, og la noen striper øverst. Dette sliter mye mindre på håret, så det er greit å bytte litt på farging/striping og toning. 

Elsker at salongen er så fresh og fargerik!Produktene de bruker er så utrolig gode, fra flotte merker som lukter godt og pleier håret. H2 mercur åpnet kun for noen måneder siden og dere finner den, ikke overraskende, på Mercursenteret i Trondheim. Timesbestilling gjøres på 73807611Her har dere resultatet!!Sjekk bloggen deres for tips/informasjon her og følg de på instagram h2mercur ♥ sponset behandling

Likte dere resultatet?? :-)

 

love my new hair

Hei dere! I går var jeg som sagt til frisøren. Jeg tok turen til H2 på Mercur! Det er en helt nyåpnet salong, den åpnet for rundt 1 og en halv måned siden. Det sier jo seg selv at den da er gjennomført og superfin, og det var den virkelig. Også kjempe hyggelige folk som jobbet der. Jeg skulle stripe og klippe håret, og jeg har aldri vært mer fornøyd! H2 bruker også noen fantastisk gode produkter, håret mitt er fortsatt silkemykt og lukter godt. Noe annet jeg la merke til var at håret ble vasket mens du lå i en massasjestol. Himmel!!

Slik så det ut før, uhh forferdelig. Jeg ville fjerne etterveksten, og stripe det for å fjerne gulskjæret som har en tendens til å snike seg fram når vinteren kommer. Ville også klippe bort det mest slitte! Frisøren min het Embla, og hun var utroolig søt og hyggelig! ♥ 

Om noen skulle lure finner dere H2 Mercur i førsteetasjen, ikke langt unna inngangen. Timebestilling kan gjøres på 73807611. Om dere vil gjøre akkurat det samme som meg kan dere bare si fra om det så finner de den samme fargen osv. H2 skrev også om behandlingen på bloggen sin,  her. Under ser dere resultatet!!Føler meg så utrolig mye bedre med nytt hår! Perfekt i disse juletider :-) Hva synes dere?
// sponset behandling, 110% ærlige meninger 

julesalg hos coverbrands

Måå bare tipse dere om det fantastiske julesalget Coverbrands har akkurat nå. Vet det er flere bloggere som har skrevet om det samme, så har i hvertfall prøvd å trekke fram produkter som ikke alle har tatt med - men jeg merker godt at vi har veldig lik smak alle sammen haha. Hvertfall mange gode tilbud ute for tiden!

TangleTeezer: Hårbørsten som løser floker uten å skade håret, elsket av både stylister, kjendiser og bloggere fra hele verden og ble i 2011 kåret til beste hårprodukt, i Storbritannia. Koster nå 119,-
Ciaté: Fantastiske neglelakker, med et stort utvalg farger. En perfekt venninne-gave. Prisene starter på 95,-
Lulu's vesker: Trenger jeg å si noe mer? Hver jentes drøm eller hva? Finnes i alle farger og størrelser, og er normalt sett aldri på salg. En sikker vinner under juletreet for alle aldre. Priser fra 211,-
NUDE'tude palett: Har denne selv, og jeg elsker den! Nydelige farger, godt pigmentert. Så mange ulike looks å lage. Nå 311,-
GHD gold classic styler gift set: GHD er den absolutt beste rettetangen jeg har prøvd, og de tester heller ikke på dyr. I denne pakken får du både med rettetang og hårføner til fantastiske 1999,-
Ole Henriksen clarifying body wash: En fantastisk dusjsåpe som renser huden og etterlater den ren og frisk. En super julegave!
Crabtree & Evelyn Pomegranate, Argan & Grapeseed Hand therapy: En livredder for tørre vinterhender, en super gave til både venniner, mor, mormor,tanter. Lukter herlig og etterlater huden myk.

 


Alle over er produkter jeg selv har testet og virkelig er superfornøyd med. Benytt sjangsen nå som det er på salg sier jeg bare!! reklame

KOM TIL SALGET HER

nye negler hos salong fix-it

Hei! Forrige onsdag tok jeg turen innom Siri på Salong Fix-It, Lade. Der fikset jeg neglene mine og jeg ble utrolig fornøyd! Har fått kjempemange fine tilbakemeldinger og er veldig fornøyd selv. Også et koselig lokale og Siri var kjempe hyggelig! :-)

Salong Fix-It tilbyr både negledesign, fransk pedikyr, vippe-extensions, farging av vipper og bryn med form/voks, voksing av ansikt og kropp og ørehulling. Altså har de kjempemange tilbud. For å se alle tilbud, priser, beliggenhet og bestilling sjekk facebooksiden HER

Underveis

 

Resultat

Se så fint det ble!! Behandlingen tok rundt 2 timer, og hvor lenge neglene holder seg fine er litt opp til hver enkelt - avhengig av hvor raskt neglene vokser. Det er vanlig å gjennomføre behandlingen hver 1-2 måned. Føler meg såå mye finere med slike negler, og det er utrolig fint å legge neglelakk over også. Om dere har spørsmål kan dere bare kontakte Siri via facebooksiden. 

Det selges også slike pakker i salongen. Der er det blandt annet med en veldig god olje fra O.P.I som er viktig å bruke det rundt neglene!

Bestill time på mail til post@salongfixit.com, via www.salongfixit.com eller pr tlf: 465 44 097

Likte dere resultatet?   // sponset behandling

new bikinis

Mine nye favorittbikinier fra kimstore!! Veldig vanskelig å ta et bra bilde av de ettersom jeg ikke har de på her, men tro meg - de sitter dødsbra på. For ikke å snakke om de herlige fargene! De selges bare onesize, men man kan knyte bikiniene så hardt/slapt man vil at de tilpasser alle størrelser. Disse passer både til meg og søsteren min på 11 liksom. Disse herlighetene får dere nok se mye på bloggen i sommer. Snakket også med kimstore når det gjaldt fraktkostnader fra sverige - det kommer litt an på vekten, men det er fra 20 kr og oppover, jo tyngre den blir.

Den rosa finner dere her
Den grønne finner dere her

Hva synes dere? // sponset PRODUKT

lulu's barry weekend bag

Fikk nylig sponset denne nydelige veska fra Lulu's. Den kan romme så sykt mye, kan ikke vente til jeg skal ute å reise! Den er perfekt om du skal overnatte hos ei venninne, om du skal på hytta, ut å reise, på stranda og så mye mer. Rett og slett den perfekte reiseveska. Jeg får plass til 2-3 hettegensere, flere bukser, topper, macen, kameraet, telefonen og alt! Det følger også med skulderreim!

Dette er limited edtition, så den kommer aldri inn på markedet igjen. Makestyle har få igjen, og kjører et sykt tilbud nå. Lønner seg å være raskt ute! Den er satt ned fra 800 kroner til 399! Om dere oppgir Barry2012 når dere betaler får dere 10% trekt fra det igjen (varer bare i dag). Anbefales! Man kan også betale med postoppkrav.

Som dere ser har jeg plass til mye mer også!
Dere finner min nye favoritt her

Hva synes dere om veska?
// sponset produkt, 110% ærlige meninger - ville aldri lurt dere :) 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits