desember 2013

video: makeup look for NYE

Hei! Woho, fikk på plass sminkevideoen likevel! Satt oppe til langt på natt og filmet, og har da brukt denne morgenen på å redigere. Alt for dere ♥ ♥ Videoen ble helt grei, ikke akkurat verdens beste lys (håret mitt ser grønt ut hahaha), men det får bare gå.Håper dere liker videoen og looken!

- Toppen min er fra bikbok.

SANGER
Daydreaming - Jessie J
Treasure - Tori Kelly 

Hva synes dere?

Årskavalkade 2013: Del 1/3

JANUAR

 Denne måneden skjedde det ikke mye, gitt! Det gikk i en del skolearbeid, havregrynspannekaker og vennekos når jeg ser gjennom arkivet haha.

 

FEBRUAR

 

Besøkte Coverbrands i Oslo med Aurora!

 Overraskelse for Åshild på bursdagen hennes

 

♥ graffi grillfest 

 

Hyttetur til Oppdal!

 Birthday girl!

 

MARS

 Koselige jentekvelder til tusen

 

På besøk hos Warehouse

 


 


NM og sølv med de herlige Nixies-jentene mine ♥

Strindaparty!


Vi besøkte tante i Spania, nærmere bestemt Altea

APRIL

Bursdag!Laget videoen som gjorde at jeg noen måneder senere oppfylte drømmen min i New York!!!Våren kom!

De neste delene kommer så fort jeg får tid ♥ Elsker å mimre tilbake, og det at jeg har bloggen gjør det mye lettere å se hva jeg har gjort i året som gikk. 

sminkefavoritter på salg

annonse

Hei! Julen har mange fordeler, og en av de er romjulssalg! Coverbrands har i alle år slått til på romjulssalget, og de skuffer ikke i år heller. De har mange storfavoritter på salg, og under ser dere mine favoritter. Jeg har valgt ut produkter jeg selv liker utrolig godt, og forhåpentligvis gjør dere også det. Enjoy!


selvbruning her concealer her neglelakksett fra ciaté her brow pencil her sminkemappe her parfymebeholder her liner her

Trykk HER for å komme til romjulssalget ♥

verdens deiligste genser

Hei! I går var jeg som sagt i byen, og seeee hva jeg plukket up:Kjøpte den på gina tricot, og er helt obsessed allerede! Den er i verdens deiligste marshmallow-stoff (hahha what) på utsiden og innsiden, en blanding av fleece og fluffy-stoff. Jeg kommer hvertfall til å bo i denne fremover ♥ ♥ ♥ ♥  Haha okei det høres ut som jeg er sponset av gina, men hadde bare lyst til å dele favoritten min med dere. 

Så den ikke herlig ut?

fin fredag

Hei! Først og fremst vil jeg takke dere for så mange hyggelige kommentarer den siste uka, det hjelper virkelig på humøret! You da best ♥ Får massevis av blogginspirasjon når dere er så hyggelig i kommentarfeltet, på mail og sosiale medier, og det er bare vel og bra. Har utrolig lyst til å spille inn en nyttårssminke-look i løpet av de nærmeste dagene, om det er populært. Selvfølgelig tar det litt ekstra tid, men alt i alt er det verdt det! Det eneste problemet er å rekke dagslyset, så får vurdere å gå til innkjøp av et litt bilig fotolys. Noen tips???

I går var vi til Åshild, herlig å møte jentene igjen etter litt for mange late dager på sofaen. Gøy som alltid!


I dag har jeg endelig tid til å gjøre noe av det jeg liker best - slappe av med ferske blader! Har sikkert 5 uleste, så nå er det bare å sette seg ned. Kanskje jeg blir inspirert til morgendagens antrekk?? Om noen lurer på hvilke blader jeg leser så går det for det meste i Elle, Det Nye og Costume. Synd de er så dyre her i Norge.. Husker jeg fikk sjokk når jeg skulle handle den tykkeste utgaven av Elle noensinne i New York, og endte opp med å betale 25-30 kroner for den (på flyplassen til og med!!). NOT FAIR :-(

Har dere noen planer for dagen? 

materialistisk lykke

her

Er den ikke nydelig?? Michael Kors og Marc Jacobs er mine favoritter når det kommer til klokker, og ettersom jeg liker de veldig enkle falt denne rett i smak. Sølv, enkel og fin. Den er fra klokkekongene.no, en side som har vært oppe lenge i Sverige, men som akkurat åpnet sin norske side. De har masse fine klokker der, perfekt dersom man ønsker noen tidløse klokker til seg selv eller andre. 

Et av kjennetegnene til Klokkekongene er at de alltid har mange gode tilbud og rabatter. Absolutt verdt en kikk! Kanskje favorittklokken din er på salg? Her er et utvalg fra siden:

Hva synes dere om klokken?

romjulssalg

Hei! I dag dro jeg og Maria til byen en tur, i håp om å finne noe fint på romjulssalget. Var ikke akkurat mye å skryte av, men fant likevel et par fine ting på salg. Det er nesten skremmende hvor ''varmt'' det er til å være desember, tror det var rundt 7 plussgrader i dag. I fjor hutret jeg og frøys i parkasen på denne tiden, i dag var det helt greit å ha på kun en tynn kåpe. Klager ikke!!

Plukket opp verdens deiligste genser som jeg skal vise dere i morgen, og dette fra bikbok:

Nå er det for en gangs skyld flakslodd-premie til alle som rydder rommet her hjemme, så nå er det bare å innta ryddepike-posisjon!! Flere som har vært på romjulssalget allerede? ♥

morning gloryÅh, som jeg elsker juleferie ♥

Våkner sent og starter dagen med en julefilm, etterfulgt av rolige timer på sofaen i morgenkåpa. Likevel er også julen fylt med uendelige familiemiddager og måltider, så nå er det på tide å gjøre seg klar for nok en middag! Jeg skal prøve å lure med meg Jernteppe?! denne gangen, det er såå morsomt!! Hvertfall når man har litt større lag å spille med. I kveld har vi satt ''Hjelp det er juleferie'' på planen, gleder meg allerede. Er det en film vi alltid ser og gleder oss til i julen er det nemlig denne. Like morsom hvert år!

Hva er deres planer for dagen?

fresh på håretHei! For omtrent en uke siden tok jeg turen innom min faste frisør H2 i Thomas Angells gt. Jeg ble dødsfornøyd som alltid, og det passet seg veldig fint med en oppfriskning rett før jul og nyttår. Vi hadde planer om å kun ta en glansvask, men ettersom jeg hadde fått en del ettervekst la vi noen striper øverst. Fikk også klippet av slitte tupper, noe som var dødsherlig!

uten blits

med blits

Jeg er kjempeglad for at jeg valgte å gå mørkere mot slutten av sommerferien, og savner ikke det blonde håret i det hele tatt. Med en mørk ettervekst til tusen og gulskjær var det liksom ikke så stas lengre, haha. Mange lurer også på hva fargen min heter, og hvordan jeg sa at jeg ville ha det; jeg viste rett og slett fram bilder til frisøren min Daniel! Fargen er litt sand-aktig, mer enn det vet jeg ikke.

Jeg fikk også med noen utrolig gode nyheter fra Tigi, som lukter helt himmelsk og pleier håret godt. De gir et lett kaldskjær i håret OG inneholder varmebeskyttende slik at du slipper å stresse med sprayer eller kremer for å beskytte håret før retting/føning.Dersom dere ønsker å få samme farge som meg, eller bestille time hos H2 kan dere ringe 73 80 76 01 ♥ sponset behandling

 

en herlig kveld

Hei! 

Hele dagen i går var som sagt suuuperfin. Det var julestrømper, flaks-lodd (vant 50 kroner YESSS), tre nøtter til Askepott og ordning av sminke og hår før vi dro på en gaverunde. Først var vi innom oldemoren min med gaver, før vi dro en snartur til farmor og farfar. Masse god julebakst som alltid, og bytting av gaver. Vi dro rett til kirken etterpå, før vi kom hjem til ferdiglaget middag. På menyen sto pinnekjøtt og stappe, riskrem, og masse annet godt. Meget glad for at kjolen min var stor nok til å vokse i for å si det sånn!!Deretter kom resten av familien, som mormor, morfar, tante Hege og tante Hanne, for å åpne gaver. Ettersom vi da er 9 stykker med gaver under treet ble det selvfølgelig masse fine pakker, og en nokså langvarig kveld. Det ble hvertfall ikke noe problem når vi hadde såå mye godt med hele familien samlet rundt seg. Kvelden var rett og slett perfekt!Det strømmer inn kommentarer og spørsmål om jeg kan vise alt jeg fikk til jul på video, og jeg må dessverre skuffe dere der. Jeg synes det blir feil å vise det fram, rett og slett fordi det er lett å bli skuffet selv, eller føle seg ''bedre'' dersom man fikk mye mer selv. Så video blir det ikke, men et lite sneakpeak-bilde kan vel ikke skade hihiFikk dere noe fint til jul? ♥ 

på julelunsj

Hei! Akkurat nå er jeg på julelunsj hos mormor, en tradisjon vi har hatt så lenge jeg kan huske. Det er et av de beste måltidene i hele jula, og hvertfall et av de hyggeligste.

Kvelden i går var fantastisk, med god mat, hyggelig selskap og fine gaver. Bilder kommer senere i dag.

Tenkte bare å stikke innom å si hei, håper alle koser seg masse nå i romjula, og at dere hadde en fin kveld i går. Nå er det tid for godis, kaker og quiz her for min del - konkurranseinstinkt aktivert!!

ribbe og julekos

Hei! I går kveld fikk vi besøk av tante, onkel og søskenbarn, og årets første julemiddag sto servert på bordet! Ribbe, pølser, godt tilbehør og god dessert. Endelig er julen i gang, hihi. Kvelden ble selvfølgelig superkoselig, lenge siden jeg har sett både Aurora og Kamilla.I morges våknet jeg først av alle (bortsett fra mamma som er sprekis) og spratt opp med dyna rundt meg, ned til sofakroken og julemorgen. Etter en liten stund klarte jeg ikke å vente lengre, så da vekte jeg Sandra og Felix og hentet julestrømpene. Costume, smågodt, kakemenn, julemorgen og tre nøtter til askepott - perfect!

Julaften-frokost må man også ha, og godt var det! Croissant og valnøttbrød, NAMNå er det på tide å ordne seg, før vi kjører rundt og gjør noen ærender. Skal blant annet innom både oldemor og farmor for å ønske de god jul, før vi senere drar i kirka. Kirka er noe girlsa  i familien gjør hvert år, og selv om det kan være ganske så kjedelig er det også en god del av julestemninga. Vi snakkes senere i dag ♥

HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN 

video: holiday look 2013

Sang: One more sleep - Leona Lewis

Hva synes dere? ♥

ekstra fin til nyttårsaften

annonse

Hei! Nyttårsaften er rett rundt hjørnet, og da kan man virkelig finne frem finstasen, glitteret og løsvippene. Jeg har valgt ut et par favoritter til nyttårssminken, som virkelig utgjør forskjell fra den daglige sminkerutinen.Først og fremst er det superviktig at sminken holder seg fin ekstra lenge, og at man unngår blank og skinnende hud. Dette gjennomsiktige pudderet fra Too Faced setter foundationen, gjør at den holder seg lenge og matt. 

Desember er nok ikke måneden de fleste er på sitt bruneste, så for å hjelpe med å oppnå den naturlige, solkyssede gløden bruker jeg mitt absolutt favoritt-solpudder fra Too Faced. Det smaker og lukter sjokolade, og kan skape alt fra lyse til mørke toner. Det er også perfekt til kontur!Dere finner det herJeg har endelig funnet den perfekte øyenskygge-trioen, fra Glo Minerals i fargen Sandstone. Jeg elsker brun-tonede øyenskygger, og dette settet er perfekt i mine øyne! Den lyse legger jeg over hele lokket og under øyenbrynsbenet, champagne-fargen fra midten og utover, og den mørkebrune i globallinjen. Looken blir superfin!

Dere finner den herFalske øyenvipper er alltid noe jeg har hatt lyst til å prøve, men aldri fått det helt til. Det gikk overraskende greit med disse vippene fra Gorgeous, i modellen ''Miss Naughty'', men man må kjøpe vippelim ved siden av. Disse var veldig lange, men når jeg klipte lengden litt ble de veldig fine.Link herEr ikke dette verdens nydeligste neglelakk?? ELSKER fargen, spesielt til nyttårsaften. Her

Koden ''NYTTÅR'' gir dere -20% på alle produktene ovenfor ♥ Sjekk også ut Coverbrands' romjulssalg her. GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

dagens antrekk

Hei! Nå kan jeg endelig sette meg ned å slappe av, i dag har jeg faktisk gjennomført alt som jeg lovte. Videobloggen er innspilt, antrekksbildene er tatt, den siste julehandelen er unnagjort, og jeg har tatt bilder og skrevet to innlegg til. Klapps på skuldra! Her har dere dagens antrekk, i verdens fineste lys:
cardigan new look sko converse klokke michael kors veske forever 21 skjørt h&m skjerf acne

Hva synes dere?

back on track

Hei! Det har kommet inn en del kommentarer om dårlig blogging og for mye reklame i det siste, og det forstår jeg veldig godt at det gjør. Føler jeg bare kommer med unnskyldninger for meg selv, men at jeg aldri gjør noe med det. Det handler rett og slett om latskap! Derfor har jeg satt meg opp en timeplan for morgendagen, haha, for jobbing i jula får det bare bli. Skal spille inn en sminkevideo som passer til jul/nyttår, som jeg SKAL få redigert og postet samme dag, i tillegg skal jeg prøve å ta noen antrekksbilder. Ettersom det er lille-julaften blir det også familiebesøk og ribbe utover kvelden ♥

I går våknet jeg selvfølgelig altfor sent, og fikk tumlet meg meget forsinket ned til byen. Frokosten ble derfor kyllingfilet, maiskrem og chips i 15-tiden på Graffi, og godt var det. I dag var jeg en snartur på Sirkus for å handle det aller siste før jul, før jeg fikk besøk av Maria, og etterhvert Andrea. Taco & brownies tiiiimeDro meg opp i morges for å se julemorgen, og fikk servert nammis chai-tea latte i sofakroken Volleyballturnering på skolen i forrige uke - team rosa, winning team selvfølgelig????? kanskje ikke haha

God natt alle sammen ♥

nellys største julesalg

annonse

Hei alle sammen! Håper alle nyter juleferien, og har hatt noen fine dager så langt. Om et par dager åpner Nellys største julesalg noensinne, og jeg har en VIP-kode å dele med dere slik at dere slipper inn to dager før det egentlig åpner! Har sett gjennom veldig mye der selv, og det er fantastisk mye fint som er nedsatt med både 50% og 75%. Har plukket ut mine 10 favoritter:svart og hvit kjole her // clutch her // peach paljettkjole her // svarte høyhæler her
gullkjole til nyttårsaften her  // kosegenser her // 
skinnjakke her // mintgenser her // rosa kjole her ♥ // kjole her

Om du fortsatt ikke har nyttårsantrekket helt klart, eller mangler noen gode gensere til vinteren - dette er din sjangse!

Dere finner salget for kvinner HER, menn HERVIP-koden som gir dere tilgang før alle andre:Enjoy your shopping ♥

surprise

Hei! ENDELIG ER DET JULEFERIE ♥ ♥ ♥ 

Det kunne virkelig ikke passet bedre med ferie, herregud som jeg gleder meg til å slappe ordentlig av. Det eneste vi mangler nå er snøen, så jeg krysser fingrene for at den laver ned i løpet av juleferien. I dag og i går brukte jeg og noen venninner hele dagen på å filme til mediaprosjektet, vi startet nemlig helt på nytt, og tror det blir superbra! Filmen handler om ''The life of a blogger''og er bare tull og selvironi haha- rett og slett hvordan folk flest oppfatter rosabloggere og deres ''perfekte'' hverdag. Det blir gøy å se resultatet!I dag overrasket vi min kjære mamma med surpriseparty, selv om hun hadde bursdag for noen dager siden. Da ble det en utrolig hyggelig feiring med hele familien, med god mat og drikke, quiz, tull og latter. Finfin start på juleferien!

Tidligere i dag ba vi Felix ta et bilde av oss, her har dere resultatet:perfekt bildeutsnitt

I morgen skal jeg opp tidlig, har overraskende mye å gjøre. Jeg ønsker alle en stråålende kveld videre ♥

mine favorittserier

Hei! Ettersom jeg ikke har noe spesielt å blogge om akkurat nå tenkte jeg å vise dere mine topp favoritt-serier! Selv elsker jeg slike innlegg på andre blogger, så hvorfor ikke gjøre det samme på min egen. Håper dere drar noe nytte av det ♥

1) THE CARRIE DIARIES

Min absolutt favorittserie må helt klart bli ''The Carrie Diaries''. Det handler om Carrie Bradshaw (fra Sex and the city) som ung, og hovedpersonen spilles av suupernydelige AnnaSophia Robb. Serien handler om tenåringslivet til Carrie, og da sier det seg selv at det er drama, high school, kjærlighet, gutter, mote og problemer som står i sentrum. Carrie har også fått seg et ''internship'' i New York for Interview Magazine, hvor hun får gå i fantastiske klær og være på store fester. Serien får meg til å le, gråte og smile; jeg kjeder meg ikke et eneste sekund! Anbefaler den på det sterkeste.

2) GOSSIP GIRL

Om dere ikke har sett gossip girl enda - HALLO det er på tide!! Jeg elsker serien av hele mitt hjerte, rett og slett fordi absolutt alt er perfeksjon. Jeg har kun sett ferdig hele serien en gang, men har store planer om å starte på nytt straks. Det handler om en stor vennegjeng og familiene deres som går gjennom oppturer og nedturer, og hele serien består av New York, Manhattan, antrekk, glamorøse liv, Manhattan, forhold, vennskap, New York, designer-klær, shopping og et liv man bare kan drømme seg bort i.

3) DESPERATE HOUSEWIVES

Frustrerte fruer er alltid en slager, og handler om vennegjengen som bor i det nydelige nabolaget Wisteria Lane. Vi møter familiene deres, og serien bygger masse på kjærlighet, drama, humor og spenning. Elsker karakterene, og måten de spilles på, for ikke å snakke om de nyydelige omgivelsene! Det begynner å bli en god stund siden jeg så ferdig serien, men jeg elsket hvert sekund av det. Det jeg liker så godt er at de blander urealistiske hendelser med realistiske, og er rett og slett et gjennomført show!4) KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Jepp, haha, believe it or not - dette er definitivt blant mine favoritter! Her følger vi livene til Kardashian-familien og deres hverdag. Jeg elsker at man får så godt innblikk i familien og deres fantastiske forhold til hverandre, samtidlig som man oppdager og ser ting man ellers ikke ville tenkt over om man så bilder og rykter i media. Jeg må innrømme at jeg blir sykelig sjalu på de fine ferieturene, gavene, husene og bilene deres, samtidlig som søstrene har et fantastisk forhold. Jeg får latteranfall støtt og stadig, og det er sjeldent til meg å være når jeg sitter alene under dyna og ser på haha. 5) PRISON BREAK

Denne serien er utrolig spennende, og handler om to brødre som rømmer fra et gigantisk fengsel. Den ene broren sitter i fengselet og skal henrettes for noe han ikke har gjort. Hele greia er utrolig innviklet og spennende, men kan til tider bli litt langdryg. Noen scener ble rett og slett for drøye for min del også, og jeg måtte ha en laaang pause fordi jeg rett og slett var traumatisert haha. Nå prøver jeg å catche opp litt igjen for å få med meg slutten!6) 902107) PARENTHOOD8) NEW GIRL9) PRETTY LITTLE LIARS10) DROP DEAD DIVAHar dere en serie å anbefale?

100% meannonse

Hei! Som dere kanskje har fått med dere oppdaget jeg nylig Fit Me foundationen fra Maybelline, som har blitt min faste favoritt. Den er myk og ser veldig naturlig ut, noe som er viktig for meg. Jeg har aldri vært særlig ''fjortis'' i sminkeveien, og alltid prøvd å holdt ting så naturlig som mulig. Det er rett og slett mye finere synes jeg!

På bildene under har jeg kun på foundationen, litt blush, mascara og innfylling av bryn. Det passer perfekt til hverdagen, og viktigst av alt - det ser naturlig ut.

Om dere også vil teste ut foundationen, ta testen HER og finn din farge ♥Har dere prøvd denne før? I så fall - hva synes dere?

freeeeee

Hei! I går dro jeg til byen etter skolen, og fikk endelig handlet en del julegaver. Har fortsatt et par igjen, men herregud så deilig det var å få så mange unnagjort. Med alt skolearbeid ferdig, og de aller fleste julegavene på plass kan jeg endelig slappe av. Har derfor catch'et opp på de siste Kardashian-episodene, og er nå ferdig med hele sesong 8! Noen som vet når neste sesong spilles inn/sendes? Til alle som spør så ser jeg serier på Netflix, og på primewire.ag.

Anyway, nå skal jeg til Andrea, så dere får ha en fiinfin kveld videre ♥ukens spørsmål #34

Hei! Da var det på tide med ukens spørsmål igjen, beklager for at det har gått så lang tid i mellom.. Var ganske flink en periode, så nå får jeg skjerpe meg igjen! ♥

Får man lange vipper av the balm mascaraen?

Ja, jeg får hvertfall det! Og om du venter bittelitt med å påføre lag to blir de også fyldige.

Bruker du selvbruning i ansiktet, eller bare kroppen?

Ja, jeg bruker en fra St. Tropez som er tilpasset ansiktet. Den er gradual, så det er en ganske svak krem. Ellers bruker jeg selvbruning på armene og brystet!Kan du snart ha sminkevideo?

Jepp, det kommer en rett før julaften, mest sannsynlig neste helg. Da blir det sminke til spesielle anledninger! Har også planer om en hverdagssminkevideo.

hvor ble det av brunfargen......

Skal du tilbake til USA?

JAA selvfølgelig!! New York var den beste opplevelsen i mitt liv.Hvordan reagerte du da du møtte Nicki Minaj, og hvordan reagerte de andre jentene?

Andrea bare ''Oh my God, is that Nicki Minaj??'' og hjertet mitt stoppet seriøst haha. Så ble det både måping, tårer i øynene før jeg tok en schvindyr telefonsamtale til Norge og Maria, begge to helt hysteriske. Fikk nesten ikke med meg et eneste plagg fra Herve Leger dessverre, satt bare å stirret på Nicki som satt maks 2-3 meter foran meg og tok selfies. CRAZY!! Sprang nedover trappene rett før showet var ferdig for å ta bilde, men da var hun allerede på vei ut :(Hva vil du bli når du blir stor?

Jeg har virkelig ingen aning. Jeg har veldig lyst til å studere i New York, og kanskje jobbe med noe innenfor mote, reise, skriving og fotografering? Nei, jeg har virkelig ikke peiling..

Har du fortsatt den brune ''weekend'' bagen? Hvor kan jeg kjøpe den?

Ja, jeg bruker den når jeg skal pakke for en lengre periode, eller skal på reise. Den er perfekt i størrelsen! Jeg tror ikke den kan kjøpes lengre, fordi det var limited edition.Hvor kan man kjøpe Lulu's sminkemappe i butikk?

Jeg tror Parfymelle selger dem :-)

Hvor er skjerfet fra? Hva koster det og hvor får jeg kjøpt det?

Det er fra Acne, og koster 800-900 tror jeg. Mitt ble kjøpt i København i fjor, tror ikke det selges lengre.Hvordan ser lommeboken ut inni?

Det er en iphone-lomme i midten, med kortholdere på siden. Det er også to åpne rom, og et rom bak kortholderen. Det eneste som er dumt med den er at den ikke har glidelås-rom inni hvor man kan legge småmynter.Hvilken shampoo og balsam bruker du?

Elsker de fra Sunsilk, de passer perfekt til håret mitt! Det holder seg rent og mykt ekstra lenge.


Hvor er kjolene deres fra?

Jeg aner ikke haha, men jeg vet at Åshild sin er fra NellySpørsmål til neste gang?

fredag den 13?

Hei! I dag er det jo fredag den 13 - noen som har hatt noen uhell?? Ikke jeg heldigvis, haha. Ikke ble det noen lussekatter på meg heller.. Menmen, i stedet dro jeg på julegaveshopping med farmor etter skolen, noe som er like koselig hvert år ♥ Fant kun et par ting, og må nok tilbake for å handle julegaver senere! Så langt har jeg kjøpt EN julegave. Hahaha herregud, jeg kommer til å springe rundt som en galing i byen to dager før julaften. Jeg tuller faktisk ikke.Her om dagen kjøpte jeg meg som sagt en kjole fra bikbok som jeg er superfornøyd med! Flere av dere ville se den, so here you go:Fiiin?

årets nyttårslook

annonse

Hei! Tidligere har jeg vist dere noen antrekkstips og kollasjer med antrekk til julen, og i dag tenkte jeg å gjøre det samme bare med et annet tema, nemlig nyttårsaften ♥ Det er tid for paljetter og glitrende hæler, og her ser dere min potensielle nyttårslook:Kjole hersko herarmbånd her ♥

Enkelt og klassisk! Kjolen er behagelig å ha på, og passer seg veldig fint både til nyttåraften og generelt i julen. Skoene falt også rett i smak, og de satt som et skudd! Jeg bruker 37 til vanlig, og tok også disse i 37, om noen skulle lure.

Her har dere to andre antrekk jeg mener passer ypperlig til nyttårsaften:


Den lille sorte: glittersko her, svart kjole her, clutch her
Paljett:
one shoulder dress her, neglelakk her, sko her

Det er aldri for tidlig å starte planleggingen, og med antrekket i boks kan jeg bare slappe heeelt av i romjula. Dere bør virkelig sjekke ut Nelly's julekalender med det samme, med nye og spennende luker hver dag. Sjekk ut dagens tilbud og luke HER!Hva synes dere om antrekket?

prikken over i-en

Hei alle sammen ♥ I dag fikk jeg krysset av en stor prøve fra liste, noe som føltes veldig deilig! Hentet også en pakke fra Nelly i dag, noe som gjorde dagen mye, mye bedre. Skal vise dere kjolen jeg bestilte i morgen ellernoe tenkte jeg. I dag kom pappa hjem med verdens fiiineste juletre, så da ble det pynting av treet nokså tidlig, men se så fint det ble:

Fikk helt dilla på chai-tea latte når jeg var i New York, og over ser dere mitt (mammas) beste forsøk. Det ble faktisk veldig godt!! Namnam ♥ Nå er jeg så trøtt at jeg straks går på veggen, så her er bare å finne senga for min del. Ha en fin dag i morgen alle sammen! Snart halveis i skoleuka nå STAY STRONG haha

pepperkakebaking

Hei! I går hadde jeg tiidenes kose-søndag ♥ Åshild og Andre kom utover kvelden, og med huset for oss selv spilte vi julemusikk til stereoen (nesten) sprengte og bakte pepperkaker. De ble suupergode, sett bort i fra de to brettene vi svidde kullsvarte fordi vi ble litt utålmodig med den treige steikingen hahaha. Jaja, hva forventet vi egentlig.. Ellers vellykket - og ukas lunsj er klar :)
♥ ♥ ♥

I dag derimot.... Denne uken og neste uke er rett og slett et helvete da det kommer til skole, og jeg er vel ikke den eneste som føler det slik. Typisk at alle prøver, innleveringer og fremføringer i ALLE fag legges de siste to ukene før jul. Hadde dansing etter skolen, og stupte rett ned i historieboka og <3 vikingene <3 da jeg kom hjem! Nå skal jeg ta kvelden, og satser på en litt bedre dag i morgen. God natt kjære lesere ♥

 

hvitt smil på 1-2-3

// sponset

Hei! Har dere sett nyheten til Smilelab? Jeg oppdaget den for et par uker siden, nemlig fordi Coverbrands var de første som tok den inn. Jeg har skrevet om Smilelab tidligere på bloggen, og har vært like fornøyd hver gang. Jeg ble heller ikke skuffet denne gangen!Forskjellen fra denne pakken og ''original''pakken er at disse kun trenger 15-20 minutter på å skape et fint, hvitt smil. I pakken følger det 14 pakker med strips, en til øvre tannrad og en til nedre. Tennene blir hvitere på kun 15 minutter, altså den tiden det tar å sminke/ordne seg. Perfekt for folk på farten og med hektiske hverdager!De er veldig enkle å bruke, og er selvfølgelig godkjent av tannleger. Det er anbefalt å bruke disse i tillegg til originalpakken, men selv synes jeg de fungerer helt fint alene. Et hvitt smil hjelper bittelitt på selvtilliten min, hvertfall!Dere finner nyheten her ♥

dagens antrekk

bukse american eagle sko jeffrey campbell solbriller rayban jakke nelly genser gina tricot veske forever21

Hva synes dere? 

herlig helg

Hei dere ♥ På fredag var jeg helt utslitt etter en lang skoleuke, så det var superdeilig med helg! Var hjemme med søsknene mine og mormor på fredag, siden mamma og pappa var på julebord, så da ble det tikka masala, godis og senkveld med Thomas & Harald. De hadde jo 10-årsjubileum, og æ trudd æ skull flir mæ hjel (hørtes helt forferdelig ut på bokmål hahaha) - såå mange morsomme klipp og tilbakeblikk! 

På lørdag var det verdens beste toast til frokost, og selvfølgelig et par episoder Carrie;Hadde egentlig planer om å ta en del bilder til bloggen på lørdag, men før jeg visste ordet av det var det stappmørkt ute og håret var klissbløtt og ullete. Livet :///Mormor hadde ordnet oss billetter til Nøtteknekkeren på teateret senere på kvelden, og forestillingen var kjempebra!! Fikk masse julestemning av å se på. Kjørte rett på overraskelsesburdag hos Marius for Espen etterpå, superhyggelig å samle hele gjengen igjen! ♥I dag ble det en perfekt start på dagen med god frokost og Jul i svingen. Med pepperkakelukt i hele huset og julemusikk merker jeg virkelig at det nærmer seg jul! Gleder meg jeg, haha - er jeg den eneste??maybelline fit me routine

Hei! Har nylig testet produkter fra ''Fit me'' kolleksjonen til Maybelline, og jeg ble skikkelig positivt overrasket! Foundationen og setting powderet er mine faste favoritter i hverdagen - både fordi de er gode å bruke, og fordi fargen er perfekt. Maybelline har nemlig en god løsning på å finne din rette farge her, man bare fyller inn opplysninger om hudfargen sin, før testen finner din farge for deg. Det funket hvertfall veldig bra for meg.

Har også laget en video, som viser hvordan jeg bruker produktene i en ''Fit me'' routine.

Dere finner foundationen her ♥ // annonse

let it snowHei! Endelig kom snøen tilbake til Trondheim - når det først er vinter og kaldt er snøen bare et pluss i mine øyne :-) Slaps og regn kan vi holde oss langt unna! Vi hadde fri fra lunsj og ut i dag for å jobbe med mediaprosjektet, så da satte vi i gang filmingen. Var litt vanskeligere enn vi hadde trodd, men vi satser på at resultatet blir bra.

Så hyggelig at så mange likte det forrige innlegget forresten! Fant ut at det var på tide med litt variasjon her på bloggen, ikke baaare ''hallo skolearbeid ja, dagens lunsj, ny veske og ny mascara''. Skal prøve å bli flinkere på innlegg som er litt annerledes om det er ønskelig ♥ Veldig mange har også etterspurt ny sminkevideo, og jeg har hele to på lur tjohei. Nå skal jeg se et par episoder the Carrie Diares, ny storfavoritt <33333, og forberede meg til norskskriving. Ikke noe super-glamorous her, med andre ord. SEEYADIY: Scrapbook

Hei! I dag tenkte jeg å tipse dere om en ting som vil gi dere massevis av inspirasjon og motivasjon, som krever veldig lite tid og energi. Nemlig en såkalt ''Scrapbook'', full av hva enn du måtte ønske. Enten du vil lage en bok av motebilder, antrekk, sminke, forbilder, trening, kosthold, reisemål eller en liten mix av alt - du kommer til å elske den lille, personlige boken din.

 

Det eneste du trenger er et motemagasin (f.eks), en tom bok, lim, saks og tusjer. Sett på favorittsangene dine, og ta med deg en skål med noe godt med det samme.

 

 

Jeg ønsket at de første sidene mine inneholdt inspirasjonsbilder da det kom til stil, antrekk og fotografi - derfor klippet jeg ut bilder som passet til det og startet med å skrive to små ''quotes'' i boka.
 

Deretter prøvde jeg meg fram med å plassere bildene på best mulig måte, for å bruke plassen godt. Velg ut bilder som treffer deg, og som inspirerer DIN stil. Ved å gjøre dette oppdager du kanskje at de toppene du har i skapet kan brukes på mange flere måter og at cardiganene og kjolene dine kan kombineres annerledes. Kanskje du faktisk finner ut at du ikke trenger å handle nye klær på lenge!


 

Selv har jeg mange reisemål for livet, så hvorfor ikke samle noen av dem i scrapbooken din? Hver eneste dag drømmer jeg meg vekk til varmere strøk, hvite sandstrender og høye skyskrapere, her er det bare å spare flittig hehe..
Håper dere likte tipset, og at dere fikk lyst til å lage en slik bok selv. Hva er vel bedre enn en personlig, selv-dekorert scrapbook? Still gjerne boken frem på rommet, og bla i den på dager du virkelig trenger inspirasjon! 

hello december

Hei! I går hadde jeg en nokså hektisk søndag, med både bloggarbeid, skolearbeid og bursdagsfeiring. Vi feiret min kjæære mormor med god mat, kake og kaffe - herlig start på desember ♥ Dro rett fra bursdagen til Eline hvor vi jobbet med franskprosjektet vi hadde til i dag - gikk faktisk ganske bra (håper vi hvertfall haha). 
I dag har vi hatt musikaløving som vanlig, noe som tilsvarte en skoledag på 11 timer! Lang dag, men ettersom tre av timene går til dansing er det faktisk veldig gøy. Jeg og Maria dro hjem hit etter dansinga, lagde polarbrødpizza og catchet opp med ♥ jul i svingen ♥ - koseligste serien noensinne!! Vurderer å se et par episoder Blåfjell før jeg legger meg også..... heh....Natta, snakkes i morgen ♥

flawless look for christmas

annonse

ENDELIG er desember her igjen! Har gledet meg til måneden her overraskende lenge; vi har mange koselige arrangementer foran oss! Kanskje er det julebord med jobben, venninner, jule- og nyttårsball på skolen, julaften, romjul og ikke minst nyttårsaften. Det er en måned hvor det lov å skjemme seg litt ekstra bort i klesveien, og hente frem sine lekreste pumps og glitrende kjoler. 

Jeg bestilte blant annet denne nydeligheten fra Nelly for noen dager siden, se så fiiin den er:
Årets julekjole?

Jeg er vel ikke den eneste som synes det er utfordrende å finne det perfekte antrekket til jul, eller? Jeg håper ikke det, for jeg tenkte å hjelpe flere som er i samme i situasjon litt på vei ved å lage tre ulike kollasjer, med tre forskjellige antrekk. Håper det kommer til nytte for dere!sko her armbånd her leppestift her nydelig kjole (me want!!) her

kjole her sko her øredobber her


kjole her neglelakk fra OPI her dødslekre sko her armbånd herYAY -
i år kjører Nelly på med julekalender, gleder meg til å åpne hver eneste luke ♥ Link til kalenderen HER, og dagens luke (2.desember) med superfine jakker HER

Har dere årets jule- og nyttårsantrekk klare?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits