desember 2011

happy new year

Hei dere! Nå drar jeg ut, kos dere massemasse i kveld ♥ Snakkes neste år hihi! GODT NYTTÅR, er utrolig glad i dere alle sammen HEHE :-)


hyttevideo

Her kommer noen klipp fra hytteturen! :-) Kom nettopp hjem fra byen, skal hoppe i dusjen og gjøre meg klar til i kveld. Først skal jeg spise med familien, så samles vi jentene før vi drar ut. Snakkes før det hvertfall! Tenkte å skrive en årskavalkade, men den kommer i morgen heller.

forberedelser

Hei dere! Har akkurat vært opp til Karianne for å hente lommeboka mi, som jeg glemte av der for en uke siden. Å leve uten lommeboka en uke har seriøst vært pain. Men nå er den tilbake heaheah ♥ Skal snart springe ned for å rekke bussen nå, jeg og Aurora skal nemlig til byen. Litt shopping først, før vi tar turen innom brun og blid! Sounds good to me.


bilde fra da tone var her, miss her! besøk bloggen hennes her (designet er ikke ferdig hehe)

Noen planer før kvelden?

video: sminke til julaften

Har lastet opp hyttevideoen  FEM ganger nå, men hver gang forsvinner lyden og krever opphavsrett ellernoe. Åhh. Håper at sminkevideoen her funker da, så må poste den først. Skal få postet hyttevideoen i morgen :-) 

øyenskyggepaletten

solpudder

sephora-pudder

 

litt nytt

Heei! I dag dro jeg og Maria på Living for å delta på dugnad for Nixies. Var helt greit, pengene går til nye drakter hihi. Vi pakket ut varer, priset de, og satte de ut i butikken. Etterpå fant vi oss et rom hvor ansatte kunne ta litt forskjellige varer som skulle ut av butikken. Kine og Marita fikk hvertfall shoppet litt nye ting haha.

GIKK hjem, så dro innom Ikea en tur og kjøpte litt forskjellige ting til rommet ♥Love it!! Fra Living

Fra Ikea!

Hva har dere gjort i dag?

home sweet home

Heei! Har akkurat kommet hjem fra Oppdal ♥ Mens resten av familien dro hjem i går, ble jeg igjen på hytta! Hihi, det var utrolig koselig og vi kjørte en liten tur ned til bygda for å handle inn snop. Så var det opp i morges for å shine hytta og kjøre hjem igjen :-) Har hatt noen utrolig koselig dager på hytta til søskenbarnaa ♥

Kamilla stripet håret mitt i går, og det ble utrolig bra! Fikk vekk utrolig store deler av etterveksten, noe som føles sinnsykt bra. I morgen blir det vel en liten tur i byen, innom brun og blid en tur kanskje for å friske opp fargen til nyttårsaften. Skal redigere to videoer til dere nå, kommer enten sminkevideo eller film fra hytteturen i kveld.Trøtt? Her hadde jeg ikke stripet håret forresten.. grønt og fintNydeligste aurora!

Hvilken video vil dere ha i kveld: Sminkevideo eller hyttetur-video?

28 desember

God morgen lesere ♥ Har akkurat spist en supergod frokost med baguetter og kakao, og nå skal vi ordne oss. Skal nemlig ut i snøen å ta litt bilder! Er utrolig keen på ny header, så om bildene blir bra kan jeg sikkert få noen til å redigere en enkel header til meg. 

Bestilte meg forresten en kjole fra nelly i stad! Hahah, på 2 minutter var en hastebestilling gjort. Vet ikke helt hva jeg skal med kjolen, men ble litt gira da jeg så de hadde igjen X-small.Forresten: Ettersom det var utrolig mange som deltok i konkurransen med personlig almanakk, har jeg skaffet dere en rabattkupong!! Når dere bestiller en almanakk oppgir dere denne koden så får dere 15% rabatt! Koden: D-UHJM-SHTL . Dessverre varer bare rabatten fram til 31.desember så det er best å skynde seg om dere skal bestille :-)

 

hyttekos


video: mine julegaver

Hva synes dere?

hytta neste

Hei dere! Nå er alt pakket og klart til Oppdal, gleder meg til å komme fram til hytta. Det er hytta til Aurora og familien, har det alltid dødskoselig med de så dette blir bra! Kamera er med, bloggærn oppdaterer dere ♥ Vi kommer hjem i morgen igjen da :-) SNAKKES
outfit 26/12 - 11

bukse fra bikbok genser og ring fra gina tricot sko fra converse veske fra h&m

Hva synes dere om outfiten?

2 juledag

Heei! Skal straks hoppe i dusjen og gjøre meg klar til nok en julemiddag. Var hos mormor å spiste supergod lunsj i går, og nå skal vi dit for å spise middag. Heheh så kresen jeg er tar jeg med grillpølser. I know.... Men jeg synes rett og slett fisk er fælt. I dag kommer outfit og nok en ny konkurranse til dere! :-)

Videoen av julegavene mine postes i morgen. Vi drar forresten på hytta til Aurora og familien i morgen, på oppdal. Gleder meg, det blir dødskoselig! Tenker på å lage en liten video de dagene vi er der, hva tror dere om det?I natt var det storm/orkan i Trondheim og andre steder, var dritredd jeg!! Hørte bare at taksteiner rullet nedover taket vårt osv. Vi fikk det ikke verst, men hele senga mi ristet godt hvertfall. Haha litt komisk å lese gjennom gårsdagens facebooksamtaler. Redd sa du?
video: hår på julaften

Hva synes dere? Har faktisk 3 videoer på lur til dere, anbefaler dere å subscribe youtube-brukeren min, så får dere sett videoene før alle andre! Legger alltid ut videoene på kanalen min før de kommer på bloggen. Subscribe meg HER!

bilder fra julaften

God morgen dere ♥ Hadde dere det fint i går? Det hadde hvertfall jeg! Masse god mat, folk, og ikke minst superfine gaver. Er utrolig fornøyd! Startet dagen med en god frokost, før vi dro til farmor og farfar og byttet gaver, spiste masse godt og bare pratet. Senere dro vi til kirka, tradisjon, og det er faktisk veldig ''julete'' når gudstjenesten er ferdig og kirkeklokkene slår. Hvert år når vi kommer hjem fra kirka er pappa ferdig med maten, pinnekjøtt! Vi er også veldig mange som bruker å samles hjem til oss for å åpne gaver, så det ble en del under treet!

Sminket søstersen!Hva fikk dere i går? ♥ 

god jul!

hvilken kjole?
1. nelly.com

2. new look

Hvilken burde jeg ha på i kveld?

23 desember

Heei! ♥ Innlegget om kjoler kommer i morgen - sorry! Får muligens en ny kjole i morgen tidlig, og da kan jeg ta med den med det samme. Håper det går greit for dere, bildene blir også mye bedre. Skal også filme mens jeg sminker meg og ordner håret, slik at dere får se hvordan jeg skal se ut på julaften. Den kommer nok dessverre 1.juledag, men da kan dere eventuelt ta litt inspirasjon til nyttårsaften :-)
julefølelse

Hehe, vet jeg nevner julestemning i HVERT innlegg, men nåå begynner jeg å få det! Sitter å hører på julemusikk, det lukter ribbe i hele huset og nå venter vi bare på gjestene :-) I kveld kommer det innlegg om hvilken kjole jeg skal ha på i morgen. Er veldig usikker, så dere må hjelpe meg å bestemme!skjorte fra topshop // ring fra h&m

Ha en fin dag videre, vi snakkes i kveld ♥ Kos dere masse!

one day left

God morgen ♥ I hvertfall for min del! Ble sitt seint i går, ettersom jeg drev å lagde ny bakgrunn og dock til macen. What a life! Hadde nesten glemt at det var lille julaften, i dag skal vi spise grøt med mandel i (hehe), også får vi besøk i kveld hvor vi skal spise ribbe! Nam, gleder meg hihi.

Fikk denne i kalenderen i dag, den er såå fin. Var sykt trøtt når jeg åpnet kalenderen, så trodde først det var en sånn sitruspresse. Hahah. Det var det ikke! :-)Ble så glad når jeg åpnet pakken fra coverbrands i dag! Gleder meg til å teste sminken for dere.

La ut et bilde på instagram av macen min, med den nye bakgrunnen osv. Mange lurte på om jeg kunne legge ut bakgrunnen på bloggen, det kan jeg. Jeg lagde den i Picasa til dere som skulle lure :-)Har dere noen tradisjoner på lille-julaften? Skal prøve å blogge så bra som mulig de neste dagene!

familiekosHeei ♥ Sitter og ser ''Hjelp! Det er juleferie'' med mamma og pappa nå, verdens verdens verdens beste julefilm!! Seriøst, dere måå se den haha. Holder på å le meg i hjel hvert år. Jeg og pappa sitter og sier ordrett hva som blir sagt noen sekunder senere i filmen. Vi ser den nemlig hvert år! Tradisjon med Hjelp det er juleferie, Home Alone, Love Actually og Jul i Tøyengata. Humorn sin det!

Har dere sett Hjelp det er juleferie?

video: fails 2

Haha.. hva synes dere?

mini-lillejulaften

♥ ♥ JULEFERIE ♥ ♥

Endelig har vi fått ferie, sinnsykt godt å bare kunne slappe av (snart hvertfall..). Skal nemlig på trening i kveld, er en av de få gangene jeg ikke har gledet meg til cheer. Menmen, drar likevel. Vi er 3 personer som øver oss til uttak i januar. Et av mine mål før nyttårsaften er å komme ned i alle spagatene, må begynne å tøye da!Var til Karianne etter skolen, koselig ♥Har dere en julefilm å anbefale? Ikke tegneserier heheh. 

video: dans i gymmen

Hahah, stjernegruppa!

 

Dønn seriøs.

stjernegruppa

Hei! Må nesten le litt når jeg blar nedover bloggen min, herregud så lite oppdateringer! Men nå er ALL julegavehandling ferdig (sykt herlig), og etter skolen i morgen er det endelig juleferie ♥ Har lengtet etter ferie helt siden forrige ferie sluttet, en stund kan man si.

Utrolig mange ville se dansen fra gymmen, den kommer i neste innlegg! :-)

Forresten.. hva har dere ønsket dere til jul? :D

rosa

Heei! Kom akkurat hjem fra byen, og skal straks ned å pakke inn julegaver. Er sånn ca. i boks nå, mangler bare litt småting her og der :-) Ble utrolig fornøyd med gavene jeg kjøpte i dag, gleder meg til å gi de bort. I morgen skal vi vise fram en dans i gymmen - vår gruppe stiller selvsagt med Jul hos Mange, nisseluer og Elin med penge-skjørt. Haha, gleder meg til å drite meg ut!!


genser fra bikbok

Er dere ferdige med alle julegavene?

julegaveshopping

Hei dere! Var stornfornøyd da jeg kom på å skulle blogge på vei til trening i dag, men mobilnettet er jo helt forferdelig derfor ble det dårlig med blogginnlegg. Kom akkurat hjem fra trening, og må gjøre ferdig et skoleprosjekt.. Fysøren så godt det skal bli med ferie!

I dag var jeg med farmor på julegaveshopping, koselig som alltid! Fikk meg utrolig masse fint som jeg gleder meg til å åpne på julaften. Vi spiste også en god lunsj på jordbærpikene! Superkoselig bytur ♥

Skal innrømme jeg fikk en del mer julestemning i går da vi bakte pepperkaker! I morgen etter skolen drar jeg og Kari hvertfall ned til byen for å kjøpe de siste julegavene. Bedre sent enn aldri sier jeg bare!

Har dere bakt pepperkaker i år?

so this is christmas

Heeei! Haha, koselig at dere likte liveshowet. Christian og Espen skulle absolutt ha liveshow, og denne gangen sa jeg ja da... Tone dro nettopp, savner henne allerede. Dette har vært en utrolig fin helg, og nå er det snart juleferie. Kun 4 dager igjen på skolen, såå! Gud som jeg gleder meg ♥

I morgen skal jeg på julegaveshopping med farmor, tradisjon! Det er superkoselig. Jeg får velge meg ut litt julegaver, også setter vi oss å spiser lunsj på en cafe ♥

Nå skal jeg ned å bake pepperkaker! Wihu! Har dere hatt en fin helg? Når får dere juleferie?

LIVESHOW (hahahah herregud)

Liveshow! :'3 (x xpXD:P

 

Vi svarer på DINE spørsmål om Erica og alt annet du lurer på ;**
17 desemberHei dere! Nå drar vi ned til byen en liten tur, drar ikke hjem før jeg er ferdig med julegavene!! Kan vise dere eventuelle innkjøp når jeg kommer hjem :-) Kveldens planer er å møte litt folk, tror dette blir en super lørdag!

Ha en fin dag alle sammen ♥

stivpyntet

Heeei tenkte bare å slenge inn et lite innlegg til dere, er utrolig sliten etter en lang dag så gleder meg helt sykt til å legge meg haha. Opp i morgen for bytur, Tone shoppet jo en del i dag da og svidde av godt over tusen kroner på en halvtime. Herregud haha! I morgen MÅ jeg bli ferdig med julegavene, er lettere stressa kan man si.

Har to videoer på lur til dere, og 3 konkurranser! Wii :-) Poster første konkurranse i morgen!

Felix koser seg på iPaden til Tone hvertfall.. haha!

Begynner å bli litt lei av fargene på designet mitt, har dere noen forslag til endringer i designet? SOV GODT FOLKENS! 

outfit 16/12 - 11

skjorte fra topshop // veske fra h&m // bukse fra cubus // hals fra bikbok // sko fra dinsko

Hva synes dere?

thank god it's friday

Hei, endelig er det fredag ♥ TGIF!! Passer sinnsykt bra ettersom det nå er bestemt at T.G.I Fridays kommer til Trondheim i mai! Herregud, julaften for hele byen det. Gleder meg dødsmye til å svi av penger der hehehe. Ble helt forelsket i restauranten når jeg var i Oslo!! Haha :-) Bye bye McDonalds!

Hadde det utrolig gøy med Tone i går, hun ble også med på skolen i dag! :-)


Ha en super fredag lesere ;*

ukens spørsmål #8

Leser foreldrene/søsknene/slekta di bloggen din?

Hehe ja. Vel, ikke Felix da han er jo bare 7 år. Men ellers tror jeg de fleste er innom her og der!Hvilken linje vil du gå?

Er utrolig usikker, men mest sannsynlig allmen..

Hvem tar bilder av deg når du ikke er med venner?

Enten søsteren min eller andre familiemedlemmer, men som oftest kamerastativet mitt!

Hvor redigerer du videoer?

iMovie

Hva synes du om telefonen din til nå?Seriøst, det er verdens beste mobil! Overlever ikke uten skjønnheten ♥

Hvor er genseren og ringen i headeren fra?

h&m begge to faktisk!

Leser du innboksen på blogg.no?

Nei, dessverre.

Har du det ryddig på rommet?Ja hallo???? Neida, har det faktisk ganske ryddig på rommet :-)

Godkjenner du lesere på facebook?

Neup

Hvor kommer Anna fra?

Bærrgen

Hvor redigerte du headeren din?

pixlr.com/editor

Er gimp trygt?

Jepp :-)

Hvor kjøpte du juleballkjolen din?


asos.com! Den er Eline sin, hun var så sykt grei at hun lånte den bort når jeg var i den kjole-krisen haha :-)


Noe dere lurte på til neste gang? les gjennom de forrige svarene mine, så jeg slipper å svare på det samme om og om igjen..

lykkerus

Hei! GJETT HVA FOLKENS? JEG FIKK 6 PÅ PRØVEMUNTLIG ♥♥♥♥ Trodde jeg skulle svime av da jeg leste karakteren hihi. Med god hjelp fra tantene mine og en del pugging gikk det jo kjempebra! Følte ikke at det gikk så bra under selve presentasjonen da, men det gjorde det visst!

Nå er Aurora her, superkoselig som alltid! Fikk noen nydelige deksler fra igadgets nylig, alle tre falt rett i smak. Gleder meg til å vise dere. Mange som har lurt på konkurransen - vinnerne er trukket :-) Husker ikke navnene men de er hvertfall trukket!I går, på bursdagen til mamma!Om en time skal jeg ned på togstasjonen å hente Tone, hun blir her fram til lørdag/søndag! Gleder meg utrolig mye til å se henne igjen. Vi kjører direkte på trening, så vi snakkes ikke før i kveld :-)

Hva har dere gjort i dag?

verdens beste mamma har bursdag!

Hei dere! I dag har verdens beste mamma bursdag ♥ Hun blir 40 år i dag, så da skal vi ut å spise med familien. Blir sikkert utrolig koselig! Er så utrolig glad i mamma, gratulerer med dagen!Skal gjøre enda mer engelsk nå, er sykt lei. Har funnet ut at selve oppgavene mine er ganske enkle, men derimot å få presentasjonen 10 minutter lang!! Umulig. Nå har jeg 3 minutter og 7 sekunder. Haha.. Prøvemuntligen er i morgen, gruer meg..


meg som liten

Mange som har lurt på dette, og det er jo litt gøy også! Så da dro jeg fram gamle album og knipset noen bilder ♥

Rette element!Alltid vært glad i mat!

Meg og Aurora!Meg og Stian, hahah

1. skoledagMeg, Nora og Anne!

Hva synes dere? haha :)

it's english baby

Heei folkens! Som sagt kom vi opp i prøve-muntlig i dag, og jeg kom opp i det jeg ville!! Nemlig engelsk! Åh, er såå fornøyd. Har ikke kommet så langt enda, men har hele kveld, morgen, og litt torsdag. Og heldigvis for meg har jeg to supre tanter som kan hjelpe til, hun ene er engelsklærer og hun andre har bodd i London i mange år! 

Skal ned å spille inn en videoblogg til dere, SKAL ha en i uka minst!Så si alle har begynt med pixlr-bilder, og ettersom disse bildene over var dødskjedelige ble det utrolig fint med litt effekter synes jeg. Redigerte det her.

Har dere hatt en fin tirsdag da?

juleball

Har hatt en super kveld, på ballet! Litt trist at det var siste juleball på ungdomsskolen, men forhåpentligvis får tiende ha et vårball i tillegg. I morgen skal vi opp i prøve-eksamen, det er en slags ''øving'' til eksamen. Krysser fingrene for at jeg ikke kommer opp i fransk!! Vedder på at jeg gjør det..

Natta ♥


Forresten - herregud hvor dere klikker i kommentarfeltet! Seriøst, spar meg. Kjenner jeg blir syykt pissed på enkelte av dere. Plutselig var det feil at jeg kjøpte billige klær, spesielt på kjedebutikker som allerede var i Norge. Hør på det dere sier da! Og i neste video skal jeg stappe i meg alt jeg finner av tyggis bare for å irritere dere. Pleeeeease

video: innkjøp fra stockholm

Nå drar jeg til Julie, vi skal ordne oss til juleball! Hva synes dere om innkjøpene?


shoppingsøndag

Heei dere! Nå er vi klare for siste dag i Stockholm, vi har kun 2 timer på oss før vi må dra herfra så nå skal vi på en effektiv shopping runde. Vi er ikke heeelt hundre prosent fornøyd med helgas innkjøp så skal definitivt kjøpe litt mer. Og i dag mååå jeg finne ballkjole, ballet er jo i morgen!!!

Var på god vei til Taco Bar for å kjøpe take-away, helt til vi fant ut at det var stengt. Så da dro vi sefffff på Hemkjøp og hamstret godis ♥ Sverige ♥

Ha en fin søndag, gleder meg til å poste litt mer interessante bilder i kveld ;*

god morgån

God morgen dere ♥ Har nettopp spist en supergod hotellfrokost, og er klare for dag to i Stockholm!

I dag skal jeg virkelig ha fokus på julegaver, fikk kun kjøpt en i går.. Må skynde meg, beklager for så sinnsykt kort og uinteressant innlegg. Når vi kommer tilbake i kveld blir det outfits + bilder fra dagen. Innkjøpene vil jeg filme, og videoen kommer på mandag :-) Håper det er greit for dere!Hva skal dere i dag? :-)

outfit 9/12 - 11

jakke fra vero moda // veske fra h&m // sko fra økonomisko // bukse fra cubus // genser og hals fra bikbok

Hva synes dere?

in sweden

Heei ♥ 

Ligger og chiller på hotellrommet nå i joggeklær, hotelltøfler, musikk og svensk godis! Ah, herlig. Har vært en laang men bra dag! Sto jo opp klokka 4, ankom hotellet i 11-12 tiden tror jeg. Og da var det bare ut i gatene for å shoppe! Litt dårlig å velge wedges som skotøy, hele hjemveien gikk ut på å klage på hvor vondt vi hadde haha.

Frukost!

Et Santa Lucia tog møtte oss da vi ankom Stockholm! Juuul!Lobbyen

Har dere vært i Stockholm før? :-) Ha en fin helg dere, snakkes i kveld!

stockholm neste!

Hei! Var superkoselig i Tyholttårnet, utrolig godt miljø på Nixies ♥ Er hos Maria nå, vi må vel snart legge oss. Vi skal opp klokken 4 (!!) i morgen tidlig, flyet vårt går klokken seks fra Trondheim. Men noe som betyr mere tid til shopping! Gleder meg sånn, det er internett på hotellet så blir masse Stockholms-blogging :D

bilder fra skoledagen! Natta, neste gang vi snakkes er jeg i sweden! Hihi.

julebord med nixies
Heei! Nå drar jeg på Julebord med laget, i Tyholttårnet! Tar selvfølgelig med kamera, legger ut bildene i kveld ♥ Nå er alt pakket og klart til Stockholm, før det blir avreise tidlig tidlig i morgen! Gleder meg :-)

Hva skal dere i kveld?

outfit 8/12 - 11bukse fra cubus // cardigan fra bikbok // veske fra h&m // votter fra mamma // jakke fra vero moda // sko fra ?

Hva synes dere?

video: hvordan ta bokeh-bilder

Mange som spurte, så lagde bare en rask video! :-) Til dere som ikke har speilrefleks, men vil ha bokeh-bilder - les innlegget her!

Dårlig lys & kvalitet, men det viktigste er at dere skjønner hvordan man gjør det!

NATTA

bokeh

Heei, dette er den første kvelden hvor jeg bare kan slappe skikkelig av uten å stresse med prøver og innleveringer. Tok litt sol etter skolen i dag med Anna og Kari, også dro jeg på dans! Siste dansetrening før jul, og for min del resten av halvåret. Hadde ikke tid til å gå der, ettersom det blandt annet er avsluttende tiende og er kanskje lurt å begynne å jobbe litt mer på skolen! Samtidlig var det ikke noe jeg gledet meg skikkelig til hver gang, så ja..

Mange som lurer på hvor ting er fra i det forrige innlegget, orker seriøst ikke svare... Men det er bare å finne outfiten i ''outfits'' - kategorien i sidemenyen min. Der står det!noen bilder jeg tok i sted! flenkpia. Synes? 

favourite outfits

ingen bestemt rekkefølge

 Hva synes dere? 

6 desember

Heei! Åh, er så sykt godt å ha unnagjort den prøven i samfunnsfag. Hater når det er masse navn, årstall og hendelser som skal pugges, var med god følelse jeg gikk ut av klasserommet etter femte time hvertfall ♥  Gjenstår en franskprøve i morgen, et prosjekt og et filmprosjekt. Ellers begynner det å roe seg, noe som er utrolig godt.

For første gang er jeg JEG som har foreslått julebakingen, dette må være den julen jeg har gledet meg mest til noensinne! Gleder meg så syykt til å stå opp seint til snøen, julemusikk, juletre, se på TV, pakke inn gaver, bake,slappe av og selve julestemninga! ♥ jul ♥ 

 

Gleder dere dere til jul eller??

 

følg favorittene dine på bloglovin'

Heei! Tar en liten pause fra pugginga, kunne brent ned hele historieboka nå.... Er dødslei av å lese!! Men ja! Til temaet haha. Mange av dere, inkludert meg, bruker sikkert bloglovin. Til dere som ikke vet hva det er er det en side hvor man kan velge hvilke blogger man vil følge, og når du går innom der får du opp innleggene du ikke har lest på bloggene du følger. Det er dødssmart og praktisk, man trenger ikke å ha blogg for å følge bloggere på bloglovin!

På den måten er det mye lettere å følge favorittbloggerne sine, uten å miste et eneste innlegg! Du glemmer liksom ikke noen blogger da. Lag dere bruker her!

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN HER

bilder fra helga


bildene under er hentet fra adressa.no

Nu skal det pugges! Går dere på dans?

julesnakk

Heei! Skal innrømme jeg begynner å få litt julestemning når spotify-lista står på og jeg overfører disse bildene. Åh gleder meg sånn til selve julaften. Gleder meg faktisk ikke til å få gaver, men nemlig å gi. Elsker å gjøre andre glade, så nå må jeg seriøst begynne å kjøpe gaver haha! Men blir vel mye julegave-shopping neste helg da jeg og Maria drar til Stockholm! Wihu, flyet går klokka 6 på morgenen.

Bilder fra forestillinga kommer i morgen :-)

Middag hos mormor ♥

Håper dere har hatt en finfin søndag, vi snakkes i morgen dere ♥ 

busy girl

Aloha! Er på vei til cheer nå, danseforestillinga gikk veldig bra! Litt trist at den er ferdig for min del da.. Har vært en litt travel dag, dro og feiret bursdagen til mormor rett etter forestillinga, så direkte på cheer! Takk Gud for blogg-appen haha :-)

andre søndag i advendt

God morgen folkens ♥ Når jeg våknet i 10 (!!) tiden i dag, snødde det helt sinnsykt mye ute! Åh, herlig. Håper bare at denne snøen blir, hater slaps. Har seriøst ikke sko å ha på meg når det er slaps ute. Støvler blir for kaldt, uggs blir bløte, converse er utelukket. Hard life!

Skal pugge litt samfunnsfag, ta bilder av den nye genseren min (haha hørtes veldig retard ut..) også skal vi i Olavshallen igjen for andre forestilling!Snør det hos dere? Får litt mere julestemning når jeg står opp til snø, julekalender, tenning av andre lys og julemusikk! Julelisten min på spotify finner dere her

''stjel stjernestilen'' Hei! Sorry for at innlegget kom så seint, fikk ikke til å poste det tidligere i dag. Tenkte å vise dere hvordan dere kan ''stjele stjernestilen'' med denne nydelige sminken fra coverbrands.no! Elsker spesielt paletten, dere får se hvordan jeg bruker sminken under.

Hva synes dere?

direkte link til produkter:
øyenskygge-paletten   leppestift  markeringspenn  eyeliner  blush  foundation 

step by step forestilling

Hei! Fikk det plutselig travelt i dag, for vi har hatt en mini-generalprøve i Olavshallen. Vi har nemlig danseforestilling i helga! Utrolig koselig å være i hallen, se på de andre, danse litt osv. I morgen i 12-tiden er det ordentlig generalprøve før første forestilling går klokka 6. Gleder meg ♥

Videoen ligger på youtube, men ettersom den brukte så sykt lang tid på å laste seg opp kommer et ferdigskrevet innlegg i 3 tiden i morgen. Dere får bare kjefte så mye dere vil på at det har blitt utsatt, I'm sorry :-)God natt lesere ;* Snakkes i morgen tidlig!

nidaros nixies erica

Tiril og Maria har jobbet lenge med å lage video av alle på laget, og nå begynner de å bli ferdige! Synes det er utrolig koselig gjort av dem, og gleder meg til å se resten av videoene. Fram til nå er det min og Victoria sin som har kommet, de andre kommer vel i løpet av noen dager!

Fornøyd med nye sko hvertfall hahah..

Tusen takk til Tiril og Maria! ♥

 

juleschtemning

♥ Heiiii, har egentlig ikke kommet over at det har blitt desember. Tenker liksom ikke på det! I dag har det snødd helt sinnsykt mye (og værmeterologene sa det ikke ville bli snø før til nyåret???), men har likevel null julefølelse. Selv om det er kalender hver morgen, mangler det noe. Haha, jeg som hadde julestemning i oktober da Justins nye album kom ut. Jaja, er bare å mekke juleliste det!

kula med blitz

Har dere julestemning?

sliten men fornøyd

Hei! Sinnsykt dårlig blogging fra min side de siste dagene hvertfall... Men i morgen blir det jo sminkevideo + et innlegg om en nydelig genser jeg mottok i dag. Er sykt trøtt nå, så får vel legge meg. Etter i morgen er vi ferdige med alle tentamener, bare nynorsk igjen nå. Åhr guud hater nynorsk... No offence ♥

Rottefamilien <3

Var på cheer i dag - og lærte meg 360-lib! Dødsgøy!!!! Ikke så rart da med verdens beste baser og back :-)
God natt dere! 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits