desember 2010

new years eve

Hei! Siste dagen i 2010 dere, skal jobbe litt med ''året som har gått''. Mulig det ikke har skjedd så mye, men synes det er gøy å se hva jeg faktisk har drevet med dette fantastiske året! Yup, beste hittil ♥

I går rakk jeg ikke å blogge, lå over til Maria. Amalie, Karoline og Mathilde kom også og senere så vi .. titanic. Og for første gang grein ikke Maria, hun som er så lettrørt! Hihi. Må vel begynne og ordne meg snart, skal på jakobsli å feire nyttårsaften snart! Blir koselig, tar med kamera ♥Hva skal dere i kveld? kommer nok et godt nyttårs innlegg til dere ;-)

outfit 29.desember

 

 


genser fra bikbok // bukse fra wow // hals fra h&m // armbånd fra h&m
hva synes dere? ♥

just some pictures

Hey alla i hopa! :-)

I dag har jeg vært i byen med Maria, believe it or not - kjøpte meg INGENTING. Null. Null komma null, null komma nix. Etterpå ble hun med meg hjem, vi har egentlig ikke gjort en dritt bortsett fra å ta litt bilder og bare slække av. Kan jo legge ut noen bilder daaa.

 

 

 

 Hva synes dere?

say my name, weirdo

HEI JA!! Nå er jeg hos mormor med tante, resten av familien er på storlien. Følte ikke helt får å stå på slalom, så jeg ble hjemme. Siden sist har jeg lugget over til Kari med Maria der et lite uhell hendte med Marias iphone, nevner bare vask jeg, men nå funker den igjen!! :-) Amazing. Senere kom Mathea og vi gama GT5 seff!!!!

I morgen blir det byen med Maria, hadde bestemt meg for å spare pengene mine, men.... hell yeah!

 

også............... til et sinnsykt fint bilde!!!!!


ohyes..... weirdo's ;-) Står dere slalom?

outfit 26 desember


støvler fra hunter // hettegenser fra bikbok // bukse fra wow // votter fra topshop, tror jeg
Nå skal jeg ut en tur med Kari og Maria! Hva synes dere?

årets gaver

 

Yup, here you go! Er utrolig fornøyd og kjempeglad, tuuusentakk!! ♥

Denne parkasen var nemlig julegave, men jeg åpnet den altså FØR julaften :-) Slapp av, mamma og pappa visste det :-)


Aw, fra mamma og pappa :-) Hhaha

 


Hunterstøvler fra mormor&morfar!


Fra mormor og morfar


Dansesko, fra mamma&pappa


Fra onkel, søskenbarn og Line!

Votter fra tante, tante, onkel

 


Kjole fra new look, fra tante, tante og onkel :-)

Mascara, mormor&morfar

Fra mamma&pappa

 


Sykt kul, motebok, fra onkel, søskenbarn & Line


Fra farfar, onkel&tante


Fra farmor og farfar :-)

Kosetøfler fra farmor :)


Masse klær!! Mesteparten er fra farmor, men også søskenbarn, oldemor, mormor osv! :) Fikk også andre småting som pynt, tyggis, lipgloss, CD, ringer, armbånd osv, er kjempeglad! Og ikke minst utrolig takknemlig!

Hva fikk dere i år?

julelunsj + outfit

Hei dere! Åh, nå er jeg endelig ferdig med å rydde rommet. Det tok sin tid den, det var helt bomba her.. Har også fikset på noen ting, men dere får se det senere når dobbeltseng + annet materiale er på plass. Julegavene mine viser jeg i neste innlegg, noen som har spurt! :-) Ellers var jeg i julelunsj, hvert år, hos mormor med familie, og etterpå ble jeg sittende og hjelpe til med installasjon av den nye pcen hennes. Lillebroren min på 6 tok også med seg fotballspillet sitt nedover, og jeg ble en smuuule avhenig, hahaha.

 

 

Dagens outfit, i samme slengen;


genser fra h&m, bukse fra pieces, tøfler fra bikbok

Hadde dere det fint i går?
Hva synes dere om outfiten?

nu är det jul killar

 

 

 

 Flere som gleder seg til senere i kveld?

da var det julaften, gitt

Heisann!! Nå er jeg i kjempegodt humør, sitter på facebook, blogg osv og spiser godteri ♥ Ååh, elsker julaften! Er fortastt syk, men mye bedre. I går var søskenbarn osv samlet hjem til oss, utrolig koselig. På kvelden satte vi på ''jul i tøyengata'' HHAHAHA, finnes ikke noe bedre!!! Løp og kjøp.

 

Hahhahaha, er det mulig å bli så stygg som han konnerud?? :')

 I dag skal jeg først opp til farmor, spise naaaam, få og levere gavene, før det blir kirka, også blir det mat, OGSÅ blir det gaver. I år gleder jeg meg faktisk mest til å gi gavene, elsker det!

Hva skal dere i dag? GOOD JUUUL, KOS DERE I KVELD

gotta love shoes

Er det noe jeg elsker, er det sko! Hihi, og jeg digger disse parene, men hva synes dere?

 

 

hot or not?

endelig får jeg bankkort

Heei! Tror alle de kjempesøte ''god bedringene'' deres hjalp, føler meg mye bedre i dag! Bortsett fra at jeg nyser som bare søren. Var redd for å nyse mitt i bildetakingen av kreditt/bankkortet mitt (noen har sett får mye hannah montana??? heheh), for ENDELIG har mamma og pappa fått det for seg at jeg kan ha kort. Jeg har mast om det leeenge, men neida. ''Da kommer du hjem med ny topp hver gang du e i byen veitdu''.

Men hehehe, da får jeg meg kort etter nyåret, bildet på kortet ble heller ikke så ille, til tross for at jeg hadde stått opp for 30 min sia og var syk :-):-) Så nå er jeg happy. I kveld kommer søskenbarna mine og da blir'e ribbe. I <3 christmas.Har en del innlegg på lager til dere, siden dere er så søte ♥♥

Har dere bankkort?

godt å være syk rett før jul

Er det en ting som er typisk meg er det å bli syk når vi får ferie.Tror dere ikke jeg sitter med tett OG rennende nese, dritvondt i halsen og hodet??! Ohyes. Men skal virkelig ikke klage!! Sitter her i herlig kosedress fra bikbok og kosesokker. VI HAR NEMLIG JULEFERIE!!!!! ♥ haha, bare noen år senere enn resten, liksom.

Slutta kjempetidlig i kirka, så da var det bare og ta klemme, gave og godjul- rundene og så vente på bussen. HEH. På bussholdeplassen var det like før vi frøys hjel, og vi satt der og vurderte om vi skulle bli med ned til byen med bussen, også tilbake igjen. Men.. dro altså hjem til meg i stede, meg, kari, maria og jannicke.


jeg og maria tester sterioanlegget, fosho!


Hva skjer her??... :')

Maria, jannicke og kari ♥

Tre iskalde jenter... som dere ser er jeg happyyyy med å være syk!! :-)


DJ's!

OG - nei, jeg har ikke fått meg canon kamera; det er familien sitt, og det er ganske mye bedre enn nikon, derfor bruker jeg det noen ganger :-) canon 500d

GOD JUL LESERE!!!!!!!

christmas vacation

Hei! Bare 1 dag til juleferie nå, gleder meg utrolig mye! Skoledagen imorgen blir egentlig ganske chill, begynner ganske seint, så er det film, godteri osv med trinnet, kirka en times tid, også er det å si hade, få/gi julegavene osv :-) Alltid koselig. Har tatt bilder til muligens ny header, synes denne er litt...kjedelig? Men jeg suger i å lage design, så må finne noen som kan gjøre det for meg... Hehee.

Strax blir det pynting av juletreet!


nisselue fo'sho!!

Har dere juleferie?

ny parkas


Kjøpte meg ny vinterjakke på lørdag, er dritfornøyd! Den er mørkeblå( ser veldig svart ut på bildene), og utrolig varm. betalte ikke mer enn 800 kr! Kupp ;);)

Hva synes dere om den?

EDIT; IKKE EKTE PELS!! :) noen som lurte

santasweeties

Heei! #&@%€+ dårlig blogging jaah! I går var jeg i byen med Juli, har kjøpt masse julegaver nå, endelig begynner det å bli tomt på julegavelista, like tom som lommeboka mi er nå.. På kvelden var det partyparty, bursdag til Karoline - utrolig koselig! Vi venta dritlenge på pizzaen, og da var det bare å ringe og klage. HIHI.

I dag var jeg på bursdag til søskenbarnet mitt, Martine. Jeg og Aurora sminket småungene, de ble dritsøte!


aaaw!


ikke like ''aw''. HAH, vakkert.

Aurorasnuppa ♥ bra jente det her!!

Er dere ferdige med julegaveshopping?

outfit 17.desember


genser fra new look // skjer fra h&m // bukse fra .. wow

hva synes dere? er dødssliten etter lang uke, men var verdt det! fikk rabatt gavekort og greier ;) i kveld var maria hos meg, vi spiste pizza og så verdens beste julefilm - hjelp, det er juleferie!! haha

bikbok tar over

Hey alla i hopa!

Endelig hadde jeg tid til bloggen! Har vært så opptatt og sliten, ettersom vi har arbeidsuke. Jeg jobber på bikbok, as you know. Har arbeidsdager fra halv ti til halv fem ca. Er egentlig ganske gøy! Får pakke ut og se de nye klærne, hihi. Mye annet vi gjør også da. Vasker om morgenen for eksempel... Haha.

Verdens beste mamma hadde forresten bursdag i gååår ♥♥


Nice!!..Handler dere mye på bikbok, som meg? Masse nye klær på bikboken nå hvertfall, hihii. Jobber i thomas angells gate.

tidenes ball!

OKEI, dette var seriøst tidenes ball! Sykt braaa! ♥♥ Tiden gikk dritfort, plutselig var klokka 12, da sto alle ute og så på rakettene. Koselig :-) Jeg klipte meg forresten i dag! Kan vise dere i morgen. Forresten - i uka her jobber jeg å bikbok, arbeidsuke. I dag var det egentlig ganske stressende, men jeg tipper jeg var stressa pga. juleballet. Vi slutta halv 5 på jobb, og juleballet begynte klokka 6. Hahha, jeg og Maria kom dødsforseint, gikk glipp av ''polonesen'' og havna som par pakerst. Hah!!


Kjolen min er fra h&m, Marias er fra ginatricot. Skoene våre er fra DNA :-)

Når har dere jul/nyttårs ball?

who's that chick

Hei! Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg venter på noen bilder.... I går var jeg i byen med Anna, Kari, Jannicke og Donata og etterpå dro vi til jannic og så xfaktor. Hans vant?!?!!?!?!?! Nå er det trening, gleder meg :-)Ellers var jeg DRITtrøtt i morges, åpna 14 og 15 i julekalenderen jeg.....

Hvem synes dere fortjente å vinne? Atle eller Hans?

dagens fail's

Heey, nå sitter jeg og ser på håndball, tro det eller ei.. Ble med Jannicke hjem med Kari etter skolen, og vi chillæt på thelolcam.... hahaha.

Hahahhahaha fyfader så stygg!!!!!!!!!!

Også.... dagens 10770048 fail.. Jannicke skulle gå på do, og da fant jeg en karnevalsmaske og en svær hatt. Tok dette på meg og satte meg under bordet og ventet, for å skremme henne. Også åpner døra seg og jeg spretter selvfølgelig fram, ''BØØØ!!!!!''. Også var det faren.

Hhahaha.

Nå er det heeeeeeeelg ♥ Når starter juleferien deres egentlig?

sangtips

Tenkte å legge ut noen sangtips til dere, en del nytt også :-)
Rihanna - California King Bed

Akon ft. Mohombi - Dirty Situation

Parachute - The mess i made

Pink - Raise your glass

Tinchy Stryder - Second chance


Jessica Mauboy ft. Ludacris - Saturday night

Jessica Jarell - Almost love 24/7

SKAL JEG FORTSETTE MED SANGTIPS?

ballskoene mine


Skal ha på med disse skoene fra DNA på ballet. De er vel kanskje LITT store, men samma det. Betalte ikke mer enn 500 kr for de, fornøgd med dettt ♥

Hva synes dere om de?

hold my hand

So if you just hold my hand, baby, I promise that I'll do all I can
Things will get better if you just hold my hand

Elsker sangen! Hva synes dere om den?

åttende desember

Yoo! Gjett hvem som har lekt superkokk??


Vi stryker super.  De var knusktørre. Heh, ellers!!!!! Norsktentamen gikk bra den, skrev om fire venninner som lekte i trafikken og hun ene snublet når det kom en lastebil........... Hahha, oppfinnsom vet dere.

Men - en av mine beste venner har bursdag i dag, nemlig Espen! Wihu!

Gratulerer med dageeeen! ♥

http://hmsm.blogg.no/

hjelp meg å velg kjole!

Hvilken kjole synes dere jeg bør beholde? Selv er jeg nesten 100% sikker på den svarte og rosa, men hva synes dere? Begge to er helt like, kun fargene som varierer.

PS; TREKKER UT EN TILFELDIG SOM KOMMENTERER INNLEGGET SOM BLIR LINKET!

lang lukkertidHva synes dere om bildene?

nytt vinter-design!

Er egentlig utrolig fornøyd med selve headeren! Har strevd og prøvd tusenvis av ganger, i håp om å få til en litt annerledes sidemeny, men neeeida.. HTML koder er virkelig ikke min sterkeste side, kan vel være noe med at jeg har sykt dårlig tålmodighet!

Hva synes dere?

tentamenchill

Heei! Sitter hjemme hos Maria nå, vi har akkurat tatt litt bilder til ny vinter-header. Har den klar, skal jobbe med designet i kveld tror jeg :-) Tentamen gikk kjempebra, synes ikke norsk og engelsk er noe å stresse for så egentlig var det utrolig digg. Gikk veldig tidlig, men.. HEHE :-)

 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Gleder dere til nytt design? HEHE

dagens fangst

HEYO!

I dag har jeg vært i byen med farmor og valgt ut julegaver før treningen. Var kjempekoselig! Kjøpte masse fint, men får de ikke før julaften. Kjøpte hvertfall en del topper, isadora pudder og noen digge uggs-tøffler. I morgen er det tentamen, engelsk. Kan vel ikke si jeg har forberedt meg så VELDIG mye ved å lese noen sider, men saaaamma det. Går sikkert greit.. :-)


Dagens innkjøp, lovelovelove. 145 ,- h&m

Hva har dere gjort i dag?

my wardrobe

SHAAAIT, lenge siden!

1. Fra h&m                                                                               2. Topp - bikbok, skjørt - bikbok

Hvilket antrekk ville DU hatt i DIN garderobe?

bilder fra bursdagenHva synes dere om bildene?

fashionlove <3

Vintage print sweater

Knitted sweater

Boy shirt

Ripped denim shorts

Pocket pants

Cape design

Fant noen utrolig fine ting på fashionlove.no! Har utrolig lyst på den øverste genseren, må nok skrive den opp på ønskelista, hihi. Anbefaler dere til å ta en titt innom siden, de har mye kult!

Hot or not?

bursdagsoutfit

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
alt fra bikbok :-) Bursdagen var dritkoselig, kan legge ut bilder i morgen! Hva synes dere om outfiten?

outfit 4.desember

tycks? nå er det bursdag!!julegaveshopping!

god morgen folkens! :-)

Stikker snart til byen for å kjøpe julegaver med Maria :-) Satser på å finne noe jeg kan ha på meg i bursdagen til Anna i kveld! Kan prøve å legge ut outfit før jeg drar, men lover ingenting! Og ja, i kveld kommer det noe dere har spurt om lenge. To ord, det første begynner på M og det andre på W.

Klarer dere å gjette? :-)


hahaha, klarte ikke å holde meg.
For akkurat 1 år siden, er det mulig å være så peeen?????? :P:P:P

Kan dere stemme her også?? http://klassekassen.no/sak/30
Haha <3

godtemoms

HEEY! Kom nettopp hjem fra kirka, var på noe konfirmasjonsopplegg. Joda! Hahha, gjett hvem som har vært og åpna litt sånn 17, 19, 13 osv på sjokoladekalenderen sin?????? Joda, 2. I morgen blir det vel byen, men nå tar jeg tidlig kveld. Sykt trøtt!!! I morgen kommer noe dere lenge har ventet påå, gjett hva?

OOOOG, kan dere vær så snill å stemme her: http://klassekassen.no/sak/29
Pleeease? :D Da hadde dere gjort denne klassen en stor tjeneste :)

my new mittens

Disse vottene fikk jeg i kalenderen i dag, love with first sight!! :-) Mamma som laget de, nye favorittvotter allerede! Mattetentamen gikk kjempebra! Håper jeg!

Hva synes dere om vottene?

første desember ftw

Holaa!

Nå er jeg til Juli, og om dere blar opp i arkivet for de siste månedene og slår opp onsdag, ser dere omtrent samme start hver gang! HEHE. Skal snart på sumobryting før det blir en het konkurranse i nidarø i kick boxing! onsdagsinnleggene er alltid best!!!! SEYA ALIGATORS!!!!!!


 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits