desember 2009

bye 2009

Jeg synes alltid det er skikkelig trist på nyttårsaften når vi ønsker hverandre godt nyttår, velkommen til et nytt år osv. Jeg har ALLTID synes det har vært noe av det tristeste oppgjennom årene. Vel, ikke at jeg har dannet en ny innsjø eller noe. Men .. alle minnene, stundene, opplevelsene, og ALT. Finnes ikke ord.

Jeg vil ønske alle et godt nyttår, dette gjelder alle blogglesere, tittere og venner. Har hatt et supert år!

Vel, om et par timer: Hade 2009, heisann 2010. Meeen. Tjue ti eller totusenogti? Have no idea. Jeg kommer til å si det rett fram. Hva med ''sommern09''. ''Sommern10''? Det høres virkelig ikke bra ut, hah. Men sånn er det jo hvert år. ''2009?! 2008 høres MYE bedre ut'' Men- nok babling!


Kommer dere til å si tjueti eller totusenogti? Vi blogges neste år da :) Hehe, noen vitser varer lengeeee. Kanskje litt for lenge, det begynner å merkes at det er en stund siden det ble sagt for første gang, hihi.

ericas nyttårsforsetter

Vel, jeg ville bare ønske alle mine supre blogglesere et riktig godt nyttår. Måtte lykken være med dere! (Øhm, ble ikke det litt kristent av noe slag?) Vel, dere skjønner poenget. Og tusen takk for at nettopp DU leser bloggen min ♥ Eheh, hvem skriver ikke akkurat det samme som alle andre?

Vel .. jeg svelger hardt - men jeg skal virkelig prøve! Alle de andre årene har jeg skrevet omtrent tjue sider med forsetter. Bare for å skrive. Ahaha,

Jeg lover ingenting, dere vet hvor vanskelig det er å oppfylle ALLE forsetter. Men jeg skal virkelig prøve! For å være ærlig har jeg egentlig aldri prøvd noe særlig tidligere. Eheheh, kanskje i et par dager før jeg finner ut at det var vanskelig?

Nå skal jeg spise kalkun, også skal jeg se en film. Den stygge andungen eller noe. Jeg MÅ se om filmen virkelig er til å grine av. Når jeg var 3-4 år leste vi blandt annet bøkene. ''Sluuutt!'' ''Neeeei, ikke leeeees!'' Filmene endte alltid i hjerteskjærende gråt i noen timer. Jeg vet, BEAM så er det gjort..

Men det er mange år siden, jeg tror nok ikke det blir noe grining i dag, hehe.


Har dere satt opp nyttårsforsetter?

last day in 2009, sterkt

Hei! Da kunne jeg endelig blogge igjen. Missed me? Tviler. I dag er det nyttårsaften! Jeg glemte det helt, og jeg er vel ikke helt i nyttårs-feeling når jeg ligger i kosebukse under ei dyne. Jeje, skal snart stæshe meg opp litt. Men jeg er jo tross alt på hytta. Kalkunen står på kjøkkenet, klar til å ... stekes? Poesi kaller vi det. Kapiiish, eller ikke.

Dagen i dag har vel gått til .. øhm.. Synge opra av ''SexyBitch'', ake OG klappe over at radiostasjonen Energy ikke spilte samme sang under en time. DET er sjeldent! Neida. Eller, for å være ærlig spiller de vel de samme sangene litt for ofte. Men likevel er det favoritten, 106.7. Go energy! Uintressant. (Se den profesjonelle overskrifta folkens) ..

Vel: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN, KAMILLA ♥ Vi skyter opp raketter for deg, you know!

Ahahah, fine søskenbarn. Hva skal dere spise i kveld?

Årskavalkade (mitt 2009)

I året som har gått, har det skjedd sykt mye. Dette er helt klart et av mine beste år noensinne ♥ Og som de fleste andre bloggere, velger jeg og ramse opp mye.
MARS:

Jeg opprettet bloggen og laget en sykt proff header. Vurderer å bruke den nå altså. Eller ikke?

I mars hadde jeg vel ca. tjue innlegg vær dag. DESPERAT. Hah, klagde i hvert eneste innlegg på lite kommentarer og truet med å legge ned bloggen. Heh, ikke at så mange brydde seg! Skjønner ikke at jeg trodde jeg ville få flere kommentarer av å syte :-) Heh.

Jeg hadde bare bilder fra google i tillegg. For en blogg! Haha. Når jeg anbefalte fem blogger, skrev jeg et innlegg om hver blogg også. Hahaha.

Overskriftene mine var selvfølgelig oversatt med google translater. Gjerne på noe innviklet i Kina..
img1742 Slik tok jeg outfitene mine. ''Det var viktig at jeg hadde bloggen min mest mulig anonym''. Jeg brukte ALLTID skjerf, og håret var alltid satt opp i topp .. Heeeeeh.

Tjue dager etter bloggstart havnet jeg på mest aktive. Heh, fikk litt lønn for arbeidet.
ta inn hele skjermen 23032009 185219bmp
I slutten av Mars laget jeg og Kari en serie som het L&L. Tester-videoblogg. Jeg byttet design annenhver dag, hah.

Jeg ble tenåring!


Jeg kom på landslaget i turn. Var med på turnsamling i fredrikstad. Trente omtrent 7 timer dagen. Bildet over her er fra en dag vi tok et par timer fri fra trening, og dro i badeland.

Jeg begynte på ungdomsskolen, fikk mange nye venner.


Jeg fikk også min første sekser. I MATTE :o Det ble det selvfølgelig videoblogg av, hahahahah.Vi var en uke på Kreta, i september!


Jeg var med på Skal vi danse, spontandans.

Voe linket meg på bursdagen hennes, og statistikken min gikk fra 1000 til 5000. Etter det lå den på rundt 2500. Dette ble på en måte mitt ''gjennombrudd''. Ahha, voksent..Julaften! ♥

Jeg kom på topplistene på blogg.no (!!) Var kjempeglad i flere uker. Begynte å få masse kommentarer, fikk mange følgere på bloglovin osv.

Vel, fikk ikke med en tjuetusener del en gang! Det har skjedd så mye :) Dessverre ryddet jeg opp i bildemappene mine for et par måneder siden, og da slettet jeg masse gamle bilder .. Menmen!Hva er det største som har hendt hos deg i år?

fotoshoot: london look

Heei. Tok meg selv i å sitte på et UFO-ake brett alene ute i mørket og spise snø. What a joy! Og som verre var: Det var det eneste jeg hadde spist fram til klokka fem. Ja, jeg er seriøs. Skjønner virkelig ikke at det går an. Har litt dårlig samvittighet når mamma hadde pakket sammen masse klær i en veske og jeg pekte på kjolen hennes å sa: Deer er boblebuksen min! Gudameg, så dum jeg følte meg. Men vi måtte le litt begge to. Når kjolen er i lyset ser det hvertfall IKKE ut som en boblebukse :)

Sliter litt med ake-videoen. Helena har videoene og de godtas ikke på youtube. Hurray. Men på fredag skal jeg hjelpe henne med Movie Maker via msn, så vi får håpe vi greier det da! Ahah, vi gjør et morsomt ''tabbe triks'' i videoen. Jeg ler.

Jepp, hadde en liten fotoshoot i går! London look # 2

Bukse: Only
Tskjorte: Truffle Shuffle eller noe
Sko: New Look

Skinntights: Cubus
Briller: Bik Bok

Skjerf: Accessories
Singlett: H&M

Ble ikke så mange outfits, men jaja. Hun hadde ikke med seg så sykt mange klær heller :-) Hvilket antrekk likte dere best?


For dere nye lesere: London Look er navnet på en liten fotoshoot jeg og tanten min bruker å ha. Hun bor i London, og da bruker vi å mikse sammen litt av hennes klær, og mine slik at det danner noe som er hot i London.

jeg twitrer!

God morgen. Nå lurer dere sikkert på hvirfor (oida, torsdag kveld fra nydalen-preg her gitt) - på hvOrfor jeg blogger så tidlig. Ok, kanskje ikke så tidlig for dere, men for meg er dette ganske tidlig, heh. Joda, vi skal nemlig dra på hytta, for å feire nyttårsaften. Rekk opp handa den som er fornøyd med det? Min hånd ble dessverre ikke strekt i været.. Joda, det blir sikkert litt koselig.

Har akkurat laget meg bruker på twitter, så om dere vil følge meg der kan dere legge til ericaamk. Husk: med 2 A-er. Skjønner ingenting akkurat nå, men det får vel gå bra.

Kom over Maddisin blogg i går, der hun har lagt ut link til hvor man kan laste ned photoshop GRATIS. Hurraa. Tror jeg skal gjøre det på hytta, rekker det ikke nå. Men jeg er litt usikker på om det er sikkert? Vel, om dere er intressert kan dere klikke her. Men jeg vet INGENTING om det, så ikke stol 100% på meg. Spør heller Maddi eller noe om dere er i tvil.

Nu åkar jag, bye! Uffda. Norsk, engelsk - som vanlig, ehh, og SVENSK. Hva blir det neste? Tysk? Det eneste jeg kan er ICCCH BIIIN HITLAHHH. Okei, jeg kan ikke det en gang.

Hadde vært utrolig kult om 0 tallet på followers hadde blitt erstattet med noe annet altså :) Blir superglad om du begynner å følge meg! PS: Laget den for noen minutter siden


Twitrer dere?

tre stygge svart hvitt bilder

Heei! Da har jeg kommet hjem veitu. Eller dere? Sammadet. Skal ha en fotoshoot etter/før middag i dag. Skal prøve å få postet den i dag, men lover ingenting. Og, uups - jeg lovte dere en video i går. Vel - jeg har enda ikke fått opptakene av Helena, men skal spørre henne i dag.

Nå står jeg faktisk å retter håret, gjør dere klar for de stygge bilder ..

Ahahah, LOL. Husker øye-bilder var hippt før. Med trykk på ''FØR''.

Gulp x 1, Norgest styggeste og mest fjortis (ete?) bilde ble akkurat kåret.

Gulp x 2.

Okei, jeg skal prøve å slutte å klage, men dere er vel enige i at disse bildene var UGLY? Okei, jeg skal sluttee. Outfit kommer om et par straxer.

Gleder dere dere mest til video, outfit eller fotoshoot-bildene?

home from bytur

Hey! Jeg er veldig stolt over meg selv, for jeg kjøpte INGEN ting. Okei, med unntak av verdens største kanelbolle. Men man kan se veldig mye rart i byen når man ikke konsentrerer seg om klærne. FOLKENE! F.eks - ei dame som jobbet i kassa. Aldri sett en såå brun jente, som til vanlig er lys. Hun måtte ha kjøpt markedets mørkeste brunkrem og tatt hele pakken på en gang. Sorry folkens, men jeg er ikke fan av en LITT for mørk brunkrem. Men det er min mening. Så også mange forskjellig snurrede, fargede, stripete og prikkete (for den saks skyld) barter.. Men nå snakker jeg meg bort.

Når jeg da, elegant, skulle slenge veska nedover armen i parkerings-hallen greide jeg selvfølgelig å slenge hele veska i hodet mitt. Jeg måtte jo late som ingenting, så ... er det noe ordtak for at du tar på deg ei maske når du har det vondt?

OKEI, jeg må lære meg og skrive det viktigste, og ikke hver tanke detalj. Nå skal jeg game videre på ipoden min. Kall meg nerd og jeg ... øhm?

Slenger inn et charming (dere kjenner meg, engelsk og norsk sammen er perfecto) bilde av Kaja, meg og Maria.
Flere som har sett noen personer som skiller seg litt ut fra folkemengden i dag?

haahah, aldri ledd så mye

Heei! Det var helt sykt artig i bakken i dag, tror aldri jeg har ledd så mye. Vi filmet, så dere får video i dag eller i morgen :-) Hahahahahahaha.

Skal ha en liten fotoshoot etterpå med tantami (tror jeg) Updates kommer.

Elsker sangen her! Når lo dere sånn skikkelig sist gang?

''noen som joiner spruteeeen?''

Heei! Nå holder jeg og Helena på å spamme statuser, brev osv på nettby, i håp om at noen fler joiner ''Spruten''. Det er en bratt akebakke like ved Tyholt Tårnet for dere som lurte.

Ellers skjer det ikke så mye i dag, skal ta med kamera. Og dere - tusen takk for supermange kommentarer i innlegget under! Auch altså - jeg trodde ikke dere skulle være SÅ ivrige på tastaturet, men jeg skal få prøve å sett litt på alle bloggene senere i dag.

Meg og Helena, hun er to år eldree. Vi turnet sammen før! Besøk henne HEEEER.
Flere som skal ut å ake i dag?


Minner om konkurranse: http://l0ve.blogg.no/1261595771_kooonkuuraaanseeee.html

outfit 26/12-09


Tripp trapp tresko, antenne og slapp tunge. Lekkert, eller hva?

Skjerf: H&M
Genser: H&M
Bukse: ONLY
Øredobber: ACCESSORIES

Hva synes dere?
Stikkord:

gaver på julaften

Mange som sa at de hadde såå mye mer gaver enn vi hadde, og at de var færre. Vel - for meg er ikke julen bare gaver, og gavene kan også ha forskjellig verdi :-) Og til noen som lurte: Vi hadde da åpnet 20 gaver, og manglet ca. 10. Menmen, som jeg sa: Gavene på julaften er ikke høyest på lista, for meg!

Jeg fikk sykt mye fint, take a look.


Topp: H&M
Hettejakke: Vero Moda
Skinntights: CubusGenser: H&M
Cardigan: H&MTunika: CubusBegge skjerf: H&MSkjef: Accessories
Uggs: Axelda.com
Ipod touchSkolesekk, film, ting til å henge accessories på.


Neglelakk, ansiktsmasker og div,


Øyenskygge og rødbrun kost fra e,l.f, bronsing powder fra MAC, to koster fra et eller annet merke og en rouge-kost fra h&m.

Utrooolig søte bokser.
Flettet: H&M
Perler: Accessories


Accessories og JC


Masse øredobber!


Ringer fra H&M og glitter.


Smykke fra glitterHva synes dere om tingene?

bilder fra i går

Det var utrolig koselig i går! Julaften er alltid det. Jeg storkoste meg hvertfall, og det var hvertfall ikke mangel på gaver. Men slapp av - nå tror du sikkert at vi er noen bortskjemte drittunger som får tonn av gaver, men neeei - vi er 13 stk. som feirer jul sammen. Hehe, mange? I know.

Senere kommer bilder fra gavene jeg fikk! Om jeg hadde tatt med det i innlegget her, hadde det blitt fooor mye. Snakkes senere cupcakes!

Hadde dere det fint i går?

remember my aunt?Heia. Da er menyen på plass også da vet duu. Jeg er strålende fornøyd med designet mitt! Iiik. Og igjen - tusen takk Julia, you're an angel ♥

Snart kommer tanten min. Hun er alltid her i jula. Men hey - tantene mine er ikke gamle. Not at all! De er skikkelig morsomme å være med, og er akkurat som en superkul storesøster! OG - vi er intressert i det samme. Hun som kommer nå er Hege. Husker dere at jeg hadde noen outfits med klærne hennes? Hun bor jo i London, tror jeg kalte det ''London Look''. I hvertfall, skal prøve å ha noe lignende nå også! Gleder meg til hun kommer.Noen av lookene. Det er en stund siden, ser dere hvor håret mitt har vokst? :-D

Here she is. Oida - mye engelsk i teksten her jo! Men hun er tross alt fra london, sååå?
Er tantene deres kuuuule? Hah.

nytt design!

Herregud, jeg er skikkelig fornøyd! Tusen takk Julia (www.juliatn.blogg.no). Det var utrolig koselig av deg, jeg er evig takkenmlig. Jeg anbefaler alle å stikke innom bloggen hennes, den er sykt bra. Selv leser jeg den hver dag :-)

Meny kommer om noen få straxeeer.

Hva synes dere om den?

bilder til juleheader

Har akkurat tegnet på meg fregner, rettet håret og funnet fram nisselua. OG kamera. For jeg har nemlig tatt noen bilder til ny header. >JULIA< har vært sååå snill og tilbudt seg og lage en header til meg. Jeg er utrolig glad nå! Thank yoooou!
Hva synes dere om bildene? :-) PS: Julia - om du ser dette før du har sjekket mailen din, hehe, gjør det nå :-)

skal jeg ha denne headeren?


JA/NEI? Please, vær ærlig.

burdagsoutfit


Tights: Bikbok
Tunika (egentlig kjole, men jeg brettet den opp): Vero Moda
Veske: London
Øredobler: H&M
Ringer og leopardarmbånd: H&M

Hva synes dere cupcakeeees?

outfit 09.12.09

Heia! Etter skolen ble jeg med Kathrine søtaa hjem (www.kathrinet.blogg.no) . Vi koser oss med pizza og DIVERSE. Mwohaha. Jeg vet du ikke tok den, men samma det. Vi har sittet og spilt inn video på cam, med alle de rare effektene. F-r-i-t-i-d-s.

Dagens outfit! Skrev forresten feil i stad: ''Spiser Kathrine med pizza''. Flaaaaut.
picasa 3 09122009 175433bmp
Genser fra London
Tights fra bik bok
Accessoriez fra h&m

Hva synes dere? ♥

outfit 01.12.09

img2068

img2070
Singlett fra h&m
Kardigan fra gina tricot
Bukse fra vero moda

Hva synes dere?¢¾
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits