november 2016

TOUCH MY SOUL

Noen ganger lurer jeg på om det er få av oss som finner helt sykt mye glede i musikk?? Jeg føler liksom ikke at så mange i min krets har like nært forhold til det, noe jeg rett og slett ikke forstår!! Åh her går det timesvis i musikk hver eneste dag, og det gir meg virkelig SÅ mye. Elsker å lete flere timer i uka etter ny, ''ukjent'' musikk av favorittartistene mine. Det er ingen tvil om at musikken forsterker alt av følelser for min del, og det er vel derfor den gir oss så mye? Rart hvordan en beat, en tekst og en stemme kan forsterke SÅ mange ulike følelser. I love it, tho.

UKENS FAVORITTER ♥

Versace on the floor - Bruno Mars // LA OSS ta en ordentlig bow-down for denne. I love it!!! Makes me wanna cry and smile på en og samme tid

Ave Maria - Beyonocé // Helt i ekstase når jeg fant et ''R&B Christmas'' på Spotify - hele albumet og denne sangen er gull verdt

Love on the weekend - John Mayer // MY MAN! Takker papsen som introduserte meg for John Mayer, det er noe helt spesielt med musikken hans altså. 


 

♥ NEW ALBUM BY THE WEEKND ♥

I feel it coming 

True colors

Rockin'

Reminder

Keep you in mind REMIX - Guordan Banks ft. Chris Brown // Jeg er solgt bare jeg leser Chris Brown

Fvxk with you - Angel ft. Rich Homie Quan

Chunky - Bruno Mars // Nok en feeeelgood for en herlig danseonsdagHA EN STRÅÅÅLENDE DAG KJÆRE DERE ♥ Følg gjerne mesterverket av en spilleliste HER

T-TOWN LOVER

Hei dere! Åh nå kjenner jeg julestemningen kommer snikende altså.. Jeg har hatt fri i to dager nå noe som var veldig deilig ettersom jeg fikk unna litt julegaver. JA dere leste riktig. Dere som kjenner meg vet jo at jeg alltid er den som kommer hesblesende 19.desember, HELT lost. Veldig deilig å ha krysset av en del på lista til tross for at over halvparten mangler.... No stress, tho.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I går ble det en superkoselig lunsjdate med Andrea, og idag var det full glam-day med frisør og negler før det ble en mindre glamorøs tacomiddag med Kamilla og Aurora. Cozy!! Jeg er faktisk trøtt, så jeg tror jeg skal benytte muligheten til å legge meg i rett tid for en gangs skyld. I morgen blir det nok en bytur på jakt etter noe julepynt til leiligheten og en scrapbook til et koselig prosjekt jeg har tenkt å begi meg ut på lenge. Håper dere får en superfin uke - snart juleferie nå til dere flinke skolebenkslitere ♥♥

UKENS SPØRSMÅL

Er pepsi max den eneste brusen du drikker?

Ja så og si. Jeg tyr til Cola Zero som nødløsninger på sære steder som ikke ha pepsimax. Drikker jo selvfølgelig annen brus også, men det er ikke så ofte. Villa, fanta og julebrus slår jo heller aldri feil.Hva stod det på siste melding du mottok?

''e itj værde hvis man ikke tar utnytte av det'' hahha sounds dramatic

Er du ute hver helg? Hvor ofte drikker du?

Nei, er sykt lei av å dra ut for tiden hahha. Før var vi jo ute hver eneste helg, men nå drar jeg heller ut når det skjer noe spesielt. Er like hyggelig å bare henge eller kosedrikke synes jeg ♥ Trenger liksom ikke være vodka, hæla i taket og en svett nattklubb hver gang man finner på noe. Svette nattklubber gir meg SÅ lite, og synes dessverre ikke utelivet i Trondheim er spesielt mye å skryte av.. FY hvor 40+ høres jeg ut nåHvorfor kvittet du deg med bilen din? Du har jo sikkert råd til det. Skal du kjøpe ny?

Når jeg bor midt i sentrum er bil bare en svindyr unødvendig utgift, så det er ikke noe poeng. Kommer ikke til å kjøpe meg ny bil med det første heller nei :-) Jeg trenger det virkelig ikke.Hva drakk du før du fylte 20?

Husker jeg hadde SYKT hangup på Koskenkorva peach med sprite (USJ!!!) og synes det var sååå godt. Det var helgadrikken sin det. Nå har jeg helt avsmak, haha. Jeg drakk som regel hvitvin og prosecco. Hvor er støvlettene fra?De finner dere HER. Bruk koden BLACK20 når dere handler så får dere -20% på hele Nelly idag :-)

Har du vurdert å flytte fra Trondheim?

Har noen tanker om det ja.. For min del åpner det seg mange muligheter om jeg flytter til Oslo til å begynne med. Det er under sterk vurdering, så vi får se hva 2017 bringer! Ellers SKAL jeg flytte til utlandet etterhvert for eventuelle studier. Men tenker å bosette meg i Trondheim når voksenlivet kommer smygende.Hvor kjøper du klærne dine?

Veldig forskjellig!! Har roet meg veldig på shoppingfronten, men er veldig glad i både Nelly, Ivyrevel & Høyer da SEFF. Jeg sverger jo egentlig til nettshopping så jeg er SJELDEN å se på shopping i byen for eksempel. Hvilken høyttaler har du?

Bose SIII 

Hvor er klærne fra?


Bukse HER, sko fra Topshop og genser fra Ivyrevel // Skjørt Zara, faux fur Dry Lake, sko HER 

Spørsmål til neste uke? Innlegget inneholder adlinks.

BLESSED

Sjekker bare innom en kjapp tur før jeg fyker videre - tusen takk for nok en runde med fantastiske kommentarer!! Jeg føler liksom ikke at jeg egentlig treffer så mange med slike type innlegg ettersom jeg ikke vet om jeg formulerer meg riktig. Der tok jeg feil gitt!! Varmer sjela mi altså at mange av dere endrer tankegang og får masse glede, inspirasjon og motivasjon av å lese noe jeg har skrevet. Dere er så fine så ♥

Legger ved noen bilder fra ukens innlegg til Høyerbloggen noe som passer bra ettersom uka her har bestått av work work wooork. Ellers har jeg endelig funnet massevis av ny, bra musikk så tenkte å dele mine fav's med dere i morgen mest sannsynlig ♥ Søndag er min blogg-arbeidsdag deluxe så i morgen skal jeg opp i rett tid!

Processed with VSCO with a5 preset
 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

ha en fiiin kveld hva enn dere gjør <3

TIL DU SOM LESER DETTE

Aldri glem at du er akkurat den du er av en grunn - og vær stolt av dette. Aldri glem at du er unik og vakker på din egen måte. Det er viktig å minne på seg selv om akkurat dette i en verden hvor botoxtryner, silikonpupper, restylanelepper og opererte _rumper dominerer i sosiale medier og verden generelt. Det er ikke rart unge er utsatt for et ekstremt kroppspress i 2016 hvor alt vurderes opp og ned og du dømmes for den minste lille ting. Jeg skulle virkelig ønske jeg satt med samme selvsikkerhet rundt temaer som dette for noen år tilbake. For kjære alle dere - det finnes så mange viktigere ting. Livet handler ikke om den perfekte instagrambodyen, den perfekte livsstilen med massevis av reising og utallige Chanelvesker eller å være hun som tilsynelatende har alt når det kommer til kjærlighet, venner, status og penger. Livet handler ikke om å finne seg selv i ung alder. Vi har allerede så mange viktige år fremfor oss hvor vi som old and gold vil se tilbake på ungdomstiden og riste oppgitt på hodet når vi tenker på den vonde magefølelsen vi satt med døgnet rundt. Magefølelsen om å ikke se bra nok ut, ikke prestere godt nok eller ikke leve nok opp til forventningene til både deg selv og andre. For dere - det ordner seg.

Nå er tiden hvor vi skal prøve oss frem, feile, lykkes, dumme oss ut, miste kontroll, lære og ikke minst LEVE. Ikke faen om jeg skal bruke de beste årene i mitt liv på å sutre over litt junk in the trunk og henge meg opp i all dritten som slenges rundt. Vi jenter er nemlig mestre i å dra hverandre nede hvor sjalusien overtar evnen til å unne andre suksess, noe som er så ufattelig trist ettersom livet ikke er en konkurranse. Når dere kommer til det punktet hvor dere klarer å glede dere på andres vegne, akseptere de som utfordrer sosiale normer og se opp til mennesker som presterer og lykkes i stedet for å kjenne hatet og trangen om å måtte rakke ned - DA har dere kommet langt. Mye lengre enn dere forstår. For ikke å snakke om hvor mye dette har å si for både din og andres livskvalitet. Åh, livet er seriøst en merkelig greie.. Kunne skrevet i timesvis men viktigst av alt; vi har fått én sjanse her på jorda og kun ett liv - så gjør det beste ut av det på DIN måte uansett hva alle andre gjør, tenker og mener. Og husk at du er fuckings FAB just the way you are. Amen


 

SO MUCH LOVE


Altså, I'm blown away. Tusen millioner takk for alle de fantastiske kommentarene på Giveaway-innlegget. From the bottom of my heart!!! Dere fikk frem både tårer og store lykkesmil - helt seriøst. Takk til hver og en av dere som la igjen en kommentar. 500 unike kommentarer med bare ros og skryt - DET er ikke småtteri altså. Skal lagre det innlegget for alltid hehhe <3333 Det var jo nesten umulig å bare velge EN vinner, men det var spesielt en kommentar jeg smilte ekstra av: 

Eirin - Send meg en mail på l0ve.blogg@hotmail.com så sender jeg deg gavekortet ♥

Når jeg leste gjennom kommentarene innså jeg hvor utrolig lenge jeg har holdt på - det er både skremmende og gøy å tenke på at jeg kan klikke meg bakover i arkivet helt ned til jeg var 13 år. Like DAMN  mye har skjedd på 7 år! Så utrolig gøy med dere som har fulgt meg hele veien - det slutter ikke her, si. Hva passer bedre da enn å finne frem de beste glansbildene fra bloggkarrieren???

 Love you lotz hele gjengen you made my entire day, week and LYFE

REALITY CHECK

Hei fine dere ♥ Nå sitter jeg i en kombinasjon av julemusikk, blogging, mail-svaring, regnskapsføring, fakturaer og havregrynsgrøt - jeg er helt ekstremt dårlig på å få unna en og en ting om gangen, og blir heller sittende å sløse vekk tid på å prøve å gjøre alt samtidig. Oh well, kommer da i mål. Jeg har nemlig fri idag, noe som passer meg veldig bra ettersom jeg får gjort unna det jeg ellers alltid utsetter.

Jeg er hjemme fra Oslo igjen som dere sikkert skjønner - det ble jo bare en superkort tur fra søndag til mandag, men fikk da maks ut av oppholdet likevel. Hyggelig middag med dødsgod mat og vin, og masse annet koselig i tillegg til avtalen på mandag. Hadde et superspennende møte hos Aller med Emilie og Kristine - en stk. gira og motivert gjeng som satt på møterommet der hvertfall haha. Dere får bare vente i spenning i mellomtiden!! Blir SÅ kult :-) 


bilde lånt av kristine


Oppi det hele sitter jeg til og med og ser på leiligheter i Oslo haha. Ikke for å kjøpe, men kanskje leie i noen måneder?? Er SÅ mye mer jeg kan gjøre og delta i om jeg bor der, så hadde vært sykt gøy å spontanflytte dit for en kort periode. Veldig mange pro's og con's - men elsker å gjøre nye, spennende ting! Vi får se, det er jo endel ting som holder meg tilbake her i Trondheim også - men hva er vel noen måneder til og fra, hæhh!! Jeg elsker å variere hverdagen, farte rundt og reise - er absolutt IKKE et rutinemenneske som trives best i det samme mønsteret allday everyday. Hva med dere?

DAY & NIGHT WITH DANIEL WELLINGTON

annonse

Hei dere ♥ Har dere sett den nye klokke-kolleksjonen til Daniel Wellington? It's FAB!! Den heter Classic Black - og er deres første klokke med sort urskive. Altså - for en som elsker å gå i svart er denne en innertier. En klassisk klokke som går til absolutt alt, og derfor en tidløs investering. Klokken kan styles både opp og ned, og gir virkelig et antrekk det lille ekstra. Take a look!

DAY AND NIGHT X DW CLASSIC BLACKProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Som dere ser er klokken like fint til hverdagsbruk som til en mer pyntet look. Klokken finnes også i flere varianter av skinnreimer, så her er det noe for enhver. Hva med å glede en du er glad i med en ny klokke til jul?? Den vil garantert falle i smak.

Processed with VSCO with a5 preset
Rabattkoden ERICA gir dere 15% avslag på HELE nettsiden til Daniel Wellington HER ♥ Koden gjelder frem til 22.desember - de har også FREE SHIPPING WORLDWIDE! Enjoy your shopping!

OZLO

Hei dere! Nå sitter jeg på flyplassen og tenkte bare å stikke raskt innom. Jeg drar nemlig nedover til Oslo idag for å bli med på noen spennende møter i morgen :-) Gøøøy!! Elsker jo å farte rundt, så en sånn svipptur med fly passer meg virkelig midt i blinken. Håper dere får en superfin helg videre, så snakkes vi når jeg er hjemme igjen i morgen kveld. PUSSS

UKENS SNAPVIDEOER

FREDAG OG VIDEOTID, si!!! I kveld er det jobb for min del til tross for at jeg GJERNE skulle ligget langtflat på sofaen med en sørlandschips eller to med girlsa. Oh well, det kommer da flere fredager haha :-) Dere får hvertfall njuuute den ukentlige retardvideoen min, altså dere aner ikke hvor mange timer av livet jeg bruker på å synge sanger på snapchat....Do what you love, right?

MUSIC & FEELZ

Ukas spilleliste - en litt mer toucchhy del og en til sassy days! Pluss massevis av inspirasjonsbilder da ♥Stand - Trey Songz

Love someone - Tony Collins

Again - Kiana

Therapy - Kim CesarionComing home - Tamar Braxton

Freedom - Nicki Minaj

Grown Woman - PARTYNEXTDOOR

Other side - August Alsina

life is a movie, but there will never be a sequel  

I would like - Zara Larsson

Maniac - Jhene Aiko

Black Barbies - Nicki Minaj (kun på soundcloud)

Lucid Dreaming - Tinashe

Fake love - Drake

R&B - Ty Dolla $ign

Wavy - Ty Dolla $ign ft. Joe Moses

Black Beatles - Rae Sremmurd (kan jo ikke unngå å ha med denne etter at mannequin-challengen tar over verden hahha, SÅ jævlig fengende)Have a nice one ♥

SEQUINS

Hei babes ♥ Alt bra?? Her er det tipptoppstemning som vanlig med en delish havregrynsgrøt-middag i magen. Haha altså det er helt krise dette med matlaging her hjemme - jeg har egentlig aldri vært et middagsmenneske, noe som gjør at jeg aldri orker å lage meg middag. De få gangene jeg har prøvd har det enten tatt typ en time eller blitt totalt katastrofe, så nå har jeg lagt den kokkehatten på hylla for godt. Det gjør meg ingenting å spise frokostmat til hvert måltid haha, jeg ELSKER frokost!!! Altså, når jeg står opp klokken 4 på natten til og med er jeg frokostsulten på flybussen liksom. Det ser jeg på som en blessing hahha, ah så trist livet hadde vært om jeg ikke fant ekte glede i en digg frokost

MAT MAT MAT, that's what life is about dere. Altså, er du ikke en matglad-person kan vi faktisk IKKE henge. Harsh. Uansett.... denne uka har det vært en del jobbing, men nå har det liksom blitt hverdagen. Hadde fri her en dag, og etter å ha sett gjennom snapchat-minner-videoene fra den dagen innså jeg at fridager ikke var noe å satse på fremover. 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Tok disse bildene i forbindelse med jobb her om dagen - mybooo Tone stilte opp som fotograf så snill som hun er da vetdere. Hun har forresten startet å blogge igjen!! Superduperflink med massevis av oppdateringer. Absolutt verdt å legge til i leselista!!! Check it out HERE ♥ Goodnight babiez

VIDEO: Kjendisgallaen

OKEI hahaha har jeg kronisk dobbelthake eller!?!! Gåzzer seg rettlig med cava da vettø. Her har dere hvertfall en liten film fra Kjendisgallaen - veldig morsomt å ha vært der selv om jeg følte meg SÅ malplassert. Fyfader de bildene fra den røde løperen er så tragikomisk at dere ikke aner det. Jeg smiler bredt meget halvnervøs så jeg klarer å prestere en side-dobbelthake på _hvert bilde OG tviholder så jævlig hardt på veska som holder på å skli ned at jeg får en meget delikat skvis-flesk-arm. Ikke var det no selvbruning på den kroppen heller, så det er tiiidenes fiskebollearm hahaha. YAS GIRL sånn går det! Det er en grunn til at jeg holder meg innendørs ass hahha. Snuppa på rød løper!

 

MASSE MASSE KJÆRLIGHET

Åhh snille gode kjære dere ♥ HVOR skal man starte! Ble helt satt ut av alle de fantastiske fine kommentarene dere tok dere tid til å legge igjen i går kveld og idag - like WOW. Lå og gliste fra øre til øre med en tåre i øyekroken haha, og ble så happy at jeg heiv på meg uggsene og trasket til Deli de Luca midt på natten med saus på genseren for å kjøpe smågodt. I don't give a damn, si!! 

Så ja, hadde det vært opp til meg hadde jeg delt ut gavekort til hver og én av dere, men så langt strekker ikke lommeboka ass BUHU! Dere skal hvertfall vite at jeg setter så innmari stor pris på hver og en av dere, og det er ingenting som gleder meg mer enn å høre at jeg inspirerer dere både i klesveien og attitude-messig. SÅ mange skrev at de også hadde begynt å ha en litt mer ''gi-faen'' holdning til sosiale regler og livet generelt. OG DET ER SÅ BRA! FY så gøy vi skulle hatt det om jeg kunne invitert alle fine dere på en gi-faen-kveld her hjemme i leiligheten. I love you so so so much ♥

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg sitter hvertfall igjen med massevis av inspirasjon - ny snapchatvideo er allerede under redigering PLUSS at jeg planlegger en ny hverdagsvideoblogg! Ønsker dere alle en superfin dag videre - MUUAAHHHHH

GIVEAWAY: Nellygavekort

Hei fine dere ♥ Som en stor takk for alle fine kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått i det siste vil jeg gjerne gi dere en liten giveaway, nemlig et gavekort på Nelly. Det er ikke hokuspokus, men en liten førjulsgave fra egen lomme til en heldig leser hehe.. Også finner man jo ALLTID noe fint på Nelly da, right? Jeg deler hvertfall ut et gavekort på 500kr neste uke!! Dette må du gjøre for å vinne:

♥ Følg instagrammen min @ericakvam HER
♥ Lik bloggsiden min på facebook HER
♥ Add snapchaten min @ericakvam
♥ Legg igjen en liten kommentar om hvorfor akkurat DU leser bloggen min!

Processed with VSCO with a5 preset

inneren trekkes neste uke og JA jeg kommer til å sjekke at vinneren har gjort det som ''kreves''. LYKKETIL FINE DERE - husk epostadresse ♥

SLEEP ALL DAY

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Finnes det noe bedre enn å slumre i timesvis under dyna når resten av rommet er iskaldt? Nope, don't think so. Jeg ELSKER å sove lenge og har virkelig aldri skjønt meg på folk som liker å stå opp tidlig. Jeg sitter derimot alltid oppe til langt på natt - det er deilig det. Da er det ikke nødvendigvis timesvis med serietitting som gjelder - jeg sitter gjerne i vinduskarmen med favorittlista på høyeste volum og bare .. hører? Høres jo litt viggo-venneløs ut hahha, men ååhh det er realshit-therapy for min del. 

Noe av det jeg liker best med leiligheten min er de store vinduene og dype vinduskarmene. Også utsikten mot sentrum da! Å sitte der med musikk i en svær sweatshirt når klokka har passert 2 må være det mest avslappende i verden.

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Planen var å komme seg på trening idag, men den har jeg stryket av lista for lengst. HELL NO ain't nobody got time fo' that. Pluss at det pissregner. Meget god unnskyldning til å holde seg innendørs før jobb kaller klokken fire.

Har dere noen ønske-innlegg til ukene fremover?  

DENIM KINDADAY

Hei fine dere ♥ Håper dere har kost dere masse i helgen!! Det har i hvertfall jeg! I dag ble det en hyggelig farsdagsfeiring hjemme med fineste, godeste papsen min og resten av familyn. Klager ikke på hjemmelaget lasagne OG kake til dessert hvertfall! Senere ble det kino med shitloads av snop - vi så Doctor Strange i 3D. Sykt weird film haha, men vi digget den!! 

Mens vi er så godt i gang med film og diverse anbefaler jeg ''The Crown'' på Netflix! Serien handler om Queen Elizabeth og hennes tid når hun tok over som dronning. Høres tørt ut, men den er faktisk veldig bra! Den er jo basert på ekte hendelser, og kjolene og settingen er amaze. Skulle bare mangle når de har et budsjett på en milliard?? Like DAMN. Jeg har seff rundet første sesong, så nå er det bare å vente til neste år for en ny sesong for min del. Flere som har sett den?

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Meg i lys dongeri er sjelden vare, assss og klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Svarte jeans er seriøst ALLTID min go-to, og jeg har sikkert 4-5 av samme svarte bukse bare fordi jeg har lagt elsk på én spesiell haha. Lyfe. 

Ha en tipptopp søndag videre kjære dere, og TAKK for så mange fine kommentarer!! Dere, ass

UKENS SNAPVIDEOER #3

Like looser som forrigeuke (måned whoops) - så sånn går no dagan!! Mye jamming og bare fjas.. Skal bli flinkere til å poste ukentlig ettersom jeg vet dere er glad i mer real-shit-videoer (eller??) ♥ Ha en SMASHING dag fineflottedere

UKENS SPØRSMÅL #66

Hvor høy er du og hvor høy blir du med høye hæler?

Jeg er 1.69 i følge passet mitt, så da får man vel stole på det. Det kommer jo litt an på skoene, men jeg har alltid ganske høy hæl! Hvordan finner du inspirasjon til å blogge når du har holdt på så lenge?

DERE gir meg så masse med fine kommentarer, og at det er så mange som klikker seg inn er utrolig gøy. Pluss at jeg synes det er så fint å kunne dele ting jeg gjør og opplever både for min egen del og deres. Jeg elsker å ta fine bilder og ''capture moments'', og det er så gøy å kunne bla tilbake å se på alt. Også får jeg jo oppleve så masse gøy gjennom bloggingen!! Man endrer jo litt bloggstil oppgjennom årene, så jeg føler at bloggen utvikler seg litt i takt med meg. Derfor blir det likevel litt annerledes fra år til år.

Processed with VSCO with a5 preset

Favorittblogg?

AI vanskelig. Jeg har nylig begynt å lese blogger igjen, og liker veldig godt bloggen til Janni Deler. Asså dreamlife!!! Så masse reising, pluss at hun ofte kommer med vlogs og antrekksbilder. Absolutt verdt en sjekk! 

Hvor er capsen fra?

GO EBAYHvor ser du de forskjellige seriene?

Jeg er en mester i gratismåned-brukere overalt (helt til jeg alltid glemmer å melde meg av etter 1 måned) så her i heimen har man både Netflix, HBO, Viaplay og Sumo. Aka no life

Hva heter du på VSCO?

@ericakvam tror jeg?? Elsk på VSCO! Bruker egentlig bare redigeringen der og legger ikke ut spesielt myeBor du langt unna familien din? Er det gå-avstand?

Det er jo gå-avstand, MEN setter meg heller på bussen rett utenfor som tar 7-8 minutter til stoppen hjemme. Ikke spesielt langt unna med andre ord!Hvor er jakken og skinnskjørtet fra?

Skjørtet er fra Dry Lake og revnet dessverre da jeg skulle henge meg opp ned på en sykkel festet på veggen en helg her forleden (typisk....) og kåpen er fra Zara.


 

Hvor er genseren fra?

Ivyrevel

Processed with VSCO with a5 preset

Kan du dele vodka drinkmixen med oss?

OKEI jeg har fått så mange kommentarer og mails på denne og har vært litt sånn ''er det innafor å dele det'' hahha men det må da være greit tenker jeg. 20+ only FOLKENS! Døh da er det en god dose Absolut med en goood del Zeroh Sitron saft med en liten dæsj Sprite på toppen for litt kullsyre. Og masse isbiter. Den er ganske søt og litt syrlig, og farlig god i mine øyne. Noen synes den er too much, I love it. Dere 20-åringer hahah får teste den og gi meg feedback da. Må se hvordan bartenderkarrieren ligger an. Ser for meg alle bare UHGHH YUUUUK!!!Processed with VSCOcam with a5 preset
PEACE OUT OG SKÅL! Legg igjen noen spenstige spørsmål til neste uke da

MINNERIK HELG

Hey babes, all good?? ♥ Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra en superfin og morsom Oslo-helg! Trodde aldri jeg skulle komme meg hjem igjen ass - MÅ lære meg å ikke fly hjem bakrus?? Det er seriøst det verste. I går var det jo Se&Hør's Kjendisgalla som sto på planen, og jeg hadde det SÅ gøy! Det var hår- og sminkestyling allerede fra klokken halv 4 - og da var første Cavaglass nede, gitt. Ikke rart man er litt redusert i dag, si.Noen har gåsssa seg på hotell i helga, hvertfall. YAS

Etterhvert ble det et raskt vorspiel i en av suitene på hotellet før vi klemte oss i en maxitaxi og suste mot selve eventen. 1 stk veldig malplassert Erica på den røde løperen med underskjørtet knøvla sammen meget uheldig midt på stumpen hahaha. Whatever. Etterhvert var det prisutdeling og mingling før vi dro tilbake på hotellet på afterparty. Masse dansing, hyggelige folk og dessverre fri bar. I had a blast tho!

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a5 presetBilde tatt i fotobaren www.fotobaren.no Processed with VSCO with a5 preset

Fineste kjolene fra Undorn! OG fineste Kristine da yesssgirl

Ha en fiiin uke dere ♥

MINE FAVORITTSERIER MED LENOVO YOGA

inneholder annonse

Nå er det virkelig sesongen for massemasse serietitting innendørs her igjen - og selv om dette er noe jeg lever etter året rundt er det likevel et høydepunkt å kunne gjøre det med GOD samvittighet. Tenkte derfor å dele mine favorittserier med dere, såå får dere gjøre det samme tilbake ♥ Skal prøve å ikke BARE dele de seriene alle har sett, tho.

SEX & THE CITY

Denne slår ALDRI feil, og jeg så den nylig ferdig for andre gang. Det blir ikke siste runde, heller. Jeg ELSKER kommentarene i serien her og en bomb-ass feministisk vibe. We run the world, girls! En så enkel, ekte og gjenkjennelig serie skal man lete etter. Love it! SIDE OM SIDE

Det er så trist at sesongavslutningen var forrige uke!!! Elsket virkelig den siste sesongen - også en veldig morsom og enkel serie, samtidig som den er veldigveldig koselig å ha på i bakgrunnen. Det er ikke mange serier jeg ler av - men denne treffer. 


 

Jeg elsker forresten å bruke den nye pcen min fra Lenovo til serietitting - den har jo 4 ulike moduser jeg kan sette den i, noe som er genialt. Perfekt når man ligger utstrekt på sofaen i perfekt stilling, og kan sette pcen akkurat sånn at den står hvor du vil ha den. 

Yoga 900s er veier så og si ingenting, og har en helt amaze batteritid??? Jeg ladet den seriøst ikke på en uke, noe som er en super overgang for meg som er vandt til å måtte lade pcen 1-2 ganger daglig. Denne er derfor en fast følgesvenn i hverdagen, på fly og reiser. Kanskje noe å ønske seg i julegave? Perfekt for studenter og folk på farten som er dritlei av å bære tunge, trege datamaskiner. GO LENOVO YOGA! Les mer om den HER


 

SOLSIDAN

KJÆRE DERE hvis dere ikke har sett Solsidan har dere gått glipp av hele livet, haha. Det må seriøst være den beste serien ever, her blir jeg sittende med latterkrampe liksom. Den er så spot-on med både kommentarer, skuespillere, antrekk og locations at det er umulig å ikke like den. Spørs om jeg må traske meg bort på Platekompaniet og kjøpe den nyeste sesongen på DVD neste uke, altså. DVD hahha sykt 2010 :(EMPIRE

YES elsker denne også, ukas høydepunkt!! Viaplay kommer med de nyeste episodene noe som er veldig deilig ettersom man slipper å leite etter de med god kvalitet. Scenesettingen i serien er fabolous sammen med Cookie's fantastiske antrekk og kommentarer. For ikke å glemme sangstemmen til Jamal! Absolutt en serie man bør få med seg.DEVIOUS MAIDS

Denne minner meg litt om frustrerte fruer selv om den er HELT annerledes. Handler om flere kvinner som jobber som hushjelper, såå får vi bli med på alt dramaet som skjer innenfor de ulike familiene da vet dere. Liker denne SÅ godt og anbefaler den på det sterkeste. 


 

Pluss MANGE andre selvfølgelig, hehhe.. Hva er deres favorittserier? 

FEM TING Å SMILE FOR

Dårlige dager er aldri noe gøy, og det er lite som føles så kjipt som ting da altså. MEN da er det viktig å prøve å skru hjernen mot det positive, og heller finne gode grunner til å smile. Jeg er sykt dårlig på dette selv, og gjør heller dagen ENDA kjipere ved å ligge på sofaen under teppet hele dagen med life-sucks-spillelista på full vreng. Der kommer man ingen vei, gitt!! Her er 5 gode grunner til at jeg smiler i dag :-) Å så positiv da vet dere

JEG FIKK SJEKKET AV HELE TO-DO-LISTA

Det er så utrolig deilig å krysse av gjøremål som må gjøres. I dag har jeg betalt regninger, sendt avgårde noen pakker, ryddet og støvsuget hele leiligheten, svart på shitloads av mails, sendt fakturaer OG fått handlet noen nødvendigheter. Veldig deilig å ha det unnagjort!

Processed with VSCOcam with c1 preset

JEG DRAR TIL OSLO I HELGEN

På lørdag flyr jeg nedover til Oslo i anledning Se&Hør's Kjendisgalla, noe som er VELDIG nytt men også veldig veldig gøy. Slår to fluer i en smekk med både galla på søndag og tantekos på lørdag, så dette blir tipptopp. Gleder meg til å møte resten av gjengen på søndag - da blir det både sminking og et littte vorspiel. Må passe på inntaket LITT i forkant da hahha, lite charming å troppe opp sjanglende med champagnesikkel i munnvikene på rød løper. Making my fam proud, si. 

Processed with VSCOcam with c1 presetJEG ER FRISK IGJEN

Når jeg blir syk er jeg alltid sånn ''FUCK jeg tok det for granted å være frisk ass'' - så nå skal jeg være takknemlig for at omgangssyken er forbi, magen er stabil og apetitten er tilbake. Så kunne det også vært noe mye, mye verre enn omgangssyken så JA - sett pris på de dagene, månedene og årene man er friske og raske :-) 

Processed with VSCO with a5 preset
 

JEG OPPLEVER MYE

Når jeg sitter og klager på mitt kjedelige A4-liv her i Trondheim er det viktig å tenke over hvor heldig man har vært som har fått reist så mange steder og opplevd så mye fint. JA så er kanskje hverdagen litt halvkjip bestående av stress fra kanskje jobb eller skole, men så har også mange av oss muligheten til å reise på ferier, dra på konsert og LEVE litt innimellom også. Livet er ikke nødvendigvis A4 og dødskjipt selv om man ikke hopper fra øy til øy bekymringsløs året rundt!

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with acg preset
 

JEG HAR SMÅGODT I KJØLESKAPET

Holymoly, dette er en grunn til å GLISE fra øre til øre. Jeg hamstret smågodt når Rema hadde tilbud forrige uke, men fikk jo ikke spist det på grunn av omgangssyken. NÅ kan jeg være takknemlig for det, si. Er jeg den eneste som må ha kaldt godteri by the way? Hvertfall sjokolade - den skal være iskald og steinhard. Hahha fyf hør godtegrisen sjøla

Processed with VSCO with a5 preset

Hva er en god grunn for at DU skal smile i dag? Spread some love YAS

A DAY OFF


Hei fininger ♥ Idag hadde jeg ukas første fridag - og den var well'spent vil jeg si. Hadde endel småærender jeg måtte gjøre i byen, såå da gikk det med et par timer til det. Snøen har jo kommet til Trondheim (nå er den vel bortregnet igjen...) men må si det var veldig koselig å gå i byen med snø på både bakken og i lufta. Mange av butikkene hadde begynt å selge julepynt, til og med!! Julestemning i november er ikke verst. 

Har også ryddet, vasket og støvsugd leiligheten noe som virkelig var på tide. Skjønner ikke hvordan det kan samle seg opp SÅ mye støv og hår på så kort tid!! Bahhh det er vel bare å innse at jeg må ty til støvsugeren LITT oftere enn jeg har lyst til. Har også fått sendt avgårde litt av det jeg har fått solgt på Shpock, og nåå er det litt mail- og fakturatid her hjemme. Tenkte meg egentlig på trening også, men helvede etter middag og sofatid krever det så satansmye selvdisiplin. Og er det noe jeg ikke har så er det det!!! Den smågodtposen i kjøleskapet frister _veldig mye mer liksom??? Fuck it, I deserve it

 

UKENS SPILLELISTE

Jeg har ALLTID vært glad i musikk, og finner helt seriøst ordentlig glede i det. Jeg gleder meg alltid til jeg kommer hjem og kan fyre opp Bose-høyttalerne mine og shuffle en av de mange, mange listene mine. Det gir meg SÅ mye og forsterker følelser på både godt og vondt.. :-) Tenkte derfor å dele noen av sangene jeg har hørt mest på denne uken!SCREAM - Chris Brown ft. Joelle James // FY denne striiigråt jeg av en dag før jeg spilte den på volum 10000 på vei til jobb med et stort smil om munnen en annen dag. Her går det litt opp og ned med dårlige og gode dager da vet dere haha, jeg er vel ikke den eneste. 

WILD Remix - Troye Sivan ft. Alessia Cara // Gleder meg like mye til Alessias vers hver gang jeg hører denne - elskerelskerelsker stemmen hennes

STONE - Alessia Cara // Elsker å finne frem ''gamle'' sanger jeg hadde dilla på for flere måneder siden. Denne er SÅ fin, sammen med resten av albumet hennes. Touches my soul, yes.ALL FALLS DOWN - Tink // LITT sassy badbitch-vibes må man ha i hverdagen også. Elsker virkelig Tink - synd albumene hennes ikke er på Spotify!! I love me some sass

D4L - Sevyn Streeter // Nok en artist jeg hører mye på! Catchyasfuq

ALL MY LOVE - Sevyn Streeter // Ingenting er som å fyre opp denne på høyttaleren om morgenen, altsåWE CAN - Kranium ft. Tory Lanez // Denne har vært en favoritt i et par uker nå - vet ikke hvorfor men den er så jævlig catchy??? Litt sing-a-long og bootyshake slår aldri feil en onsdagskveld, si

LOYAL ROYAL - Sabina Ddumba // Veldig happy-song til dere som trenger det mot slutten av uka!! DANCE FOR YOU - Beyoncé // Ikke en uke uten Queen B, ass. Brukte hele syke-lørdagen min på å se timesvis av Beyoncevideoer på Youtube med både full Formation Tour konsert, en helt amazing ''I was here'' opptreden og ikke minst Forever Young/Halo med henne og JayZ. Den blir aldri gammel gitt. FY she da real queen. Ønsker dere en fiiin uke videre ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits