november 2015

PÅ'N IGJEN

Heihei! Har dere hatt en fin helg?? Det har i hvertfall jeg om man ser bort fra gårsdagen. På lørdag var det nemlig julebord med jobben, noe som var heelt fantastisk. Sinnsykt god mat og drikke fra To rom og kjøkken, før det bar videre med åpen bar. Jajaja er det julebord så er det julebord, og når man ikke er i sengs før kl 5 blir morgendagen raskt slitisk. Verdt det uansett! Nå skal jeg straks på jobb selv om det å bevege seg ute i snøstormen ikke er sånn megafristende.... Vi snakkes senere kjære dere ♥


For en fin gjeng!!!

Årets beste skjønnhetskupp hos Coverbrands!

annonse

Årets supercrazy'e shoppingdag er i gang for fullt, nesten som en liten julaften dette haha.. :-) Tilbud og salg overalt! Coverbrands er selvsagt intet unntak, og idag får du hele 25-80% avslag på hele nettbutikken!! Virkelig dagen man slår til på julegaver til seg selv og andre ettersom det både er gratis frakt og 365 dager angrerett! Null shoppingkø og folk i julestress hehhe.. Også tusenvis av produkter å velge mellom da.. I den forbindelse har jeg plukket ut mine fav's fra Coverbrands - så dette er alle kjæære produkter hos meg :-) 



I det siste har jeg fått helt dilla på Voluspa og duftlys generelt - alt blir så sinnsykt hjemmekoselig når man tenner lys, hvertfall om de dufter himmelsk. Voluspa har mange lukter og størrelser og velge mellom, og dette er en av mine beste julegavetips. Jeg hadde hvertfall blitt helt i himmelen om jeg hadde fått masse duftlys til jul!! Små hverdagsgleder skal jeg si dere. Dere finner dette her.

Sunspa må være den selvbruningen jeg har omtalt mest her på bloggen, og det er det selvfølgelig en god grunn til. Disse sprayene er helt fantastiske, og jeg har aldri opplevd skjolder og misfarging. Jeg sprayer et tynt lag der jeg ønsker, og blender alltid med denne geniale tommelhansken. Den slår virkelig den ''originale'' formen!! Så mye enklere å bruke :-) Dere finner selvbruningen her og hansken her

What's your type er mascaraen jeg sverget til i årevis - og hadde jeg ikke hatt vippeextenions hadde det fortsatt vært det. Jeg bruker denne på de nederste vippene, og på vippene når de synger på siste vers. Hands down for dette produktet - det får 10/10 av meg! Dere finner den her.

Glo Minerals concealeren har jeg brukt fast så lenge jeg husker nå, og klarer ikke å bytte den ut. Elsker at jeg kan mikse fargene slik at den alltid passer hudfargen min der og da - i tillegg at den er supersoft med perfekt dekkevne. Lovelovelove. Dere finner den her.

Procle lip volume er en lypsil som forstørrer leppene og gir de ekstra volum. Man vil ikke se en drastisk forskjell, men de blir absolutt litt større. Den kan svi litt når man har den på, men da føler jeg hvertfall at den funker hehe! Her

Tangle Teezer er også min faste følgesvenn i hverdagen - den lugger ikke, er skånsom mot håret og kan brukes i vått hår. Dere finner den her.

BDB Nordic pencil bruker jeg hver eneste dag, og det har jeg gjort i endel år nå. Fargen er helt perfekt, og kan både lage mørke og lysere bryn. Jeg børster brynene først før jeg legger en tydelig ''ramme'' rundt, og fyller inn med farge på selve brynet. Resultatet blir fint og naturlig - akkurat som jeg liker det. Dere finner brynspenna her.





Med Lulu's husker jeg det var love at first sight, og den følelsen slutter ikke å komme gitt hehe.. :-) Jeg satt med gigastore hjerter i øynene da denne sølvfargede med fantastiske detaljer kom inn, og ''cosmetic bag''-størrelsen er min favoritt. Dette er en genial julegave til både venninner, søstre, mamma, tante og bestemødre - garantert noe som vil falle i smak. Lulu's love! 

Dere finner den her.



Glem ikke å sjekk Coverbrands bestselgere HERog nyyyt tilbudene mens de varer ♥ Dette kan man jo ikke gå glipp av! ENJOY YOUR BLACK FRIDAY SHOPPING ♥

Lashes on point

Heihei! På onsdag var jeg som sagt innom flinkeste Mari igjen for en etterlengtet refill-time. Alltid like herlig å våkne med vipper on point, og godt å være i trygge hender hehe. Dersom dere vil bli vippefin til jul kan dere lese mer om priser og bestilling herVil også tipse dere om at ved å kjøpe et lodd til 50kr som går til Bakgårdsgatt og frivillig arbeid til dyr som trenger hjelp, er dere med i trekningen om et nytt sett volumvipper til en verdi at 2200kr. Les mer om hvordan dere kan delta HER

Superfine som alltid ♥ ♥

Nå skal jeg på jobb - gleder meg og håper det er massevis av trøkk og shoppingglade mennesker!! Kom innom da vel :-)

0 ETTERVEKST

i samarbeid med H2

Hei fine dere! Idag var jeg på plass i favorittstolen min hos H2 Thomas Angells gate, hos min favorittfrisør - Daniel ♥ ♥ ♥ Etterveksten begynte mildt sagt å ta over hele hårdotten, så det var som alltid superdeilig å få stripet den vekk. I tillegg ble det jo julestemning på meg og hele pakka når jeg fikk servert pepperkaker og sjokolade. Haha, skal ikke mye til for å få julestemning si!! :-)







Vi stusset også håret som vanlig, og Daniel sa han så helt sinnsykt stor forskjell på håret mitt slik det var for noen år tilbake når jeg var hos han første gang, og hvordan det er nå. Håret mitt var mye mer slitt og tørt før, så det vises virkelig at å stusse håret jevnlig hjelper.



Vi brukte også denne kuren fra Gorgeous ettersom håret blir ekstra tørt nå mot vinteren. Jeg røyter også helt sinnsykt fortiden, så da er jeg evig takknemlig for at Gorgeous har kommet med en kur som brukes som en balsam, som gjør håret mykt, sunt og supahfresshht!! Hårkur er virkelig nødvendig for å overleve vintermånedene - hvertfall for min del.. :-) 



Anbefaler H2 på det sterkeste - her snakker vi service og peiling på høyt nivå!! Time kan bestilles på 73 80 76 01 ♥ Hva synes dere?

FLUFF N FLARE









ukas høyerbloggbilder ♥ Er ikke denne jakken helt sinnsykt fin??? Vi fikk den inn i butikken uka her, og jeg klarte ikke å bare la den bli liggende der. Bombe! Menmen, når man er svak for fluffy jakker og dus rosa er det vanskelig å stå over når man får det kombinert.. :-) Nå er jeg på vei ut døra til en etterlengtet frisørtime (tidenes glam-week dette), så vi snakkes senere ♥ ♥

PSSSTTT i morgen er det Black Friday - og på Høyer Solsiden kjører vi -20% på HELE butikkken!! Jeg jobber fra 12-20 om dere vil komme innom og si hei ♥

Ukas spilleliste



enjoy bichachos

TEDDY

Hei dere! Uhhh nå begynner jeg endelig å bli frisk igjen. Var så heldig å få halsbetennelse til helga, og kom meg egentlig ikke opp av senga før igår. Idag er formen myye bedre, så da ble det både litt jobb, vipper og kino. Kan ikke klage på en slik comeback-dag!! Tok meg liksågodt en liten pause fra bloggen noen dager, men nu er jeg tilbake :-) Hadde en flinkis-periode nå nylig, så satser på å komme tilbake i gode rutiner. 









jakke her

Ha en fiiin kveld dere ♥

GLAM

God morgen dere ♥ Tenkte bare å stikke innom før jeg dro på jobb! Føler at uken her har gått sinnsykt fort?? Har jobbet en del da - og da suser jo dagene avgårde. Hadde også Replay-kurs tidligere i uken hvor et glass vin på eventet endte opp med bytur til kl 4 - så det kan man jo ikke klage på.. :-) Veldig mange som spør om jobben min - jobber fortsatt på Høyer Solsiden hehe, og trives veldig godt. Selvfølgelig massevis igjen å lære, og ekstremt mange områder å forbedre - men det blir da bedre og bedre! Tror det hadde blitt litt stusselig for min del å bare fokusere på bloggen dette året, så er veldig glad for at jeg har jobben i tillegg. 

Slenger ved ukas bilder jeg tok til Høyerbloggen (fast rutine dette) ♥



Fin gjeng jeg jobber med ja!!

 

Ha en fin fredag dere - snart helg wiii!!

ukens spørsmål #55

Hvilken linje hadde du på videregående? Angrer du på valgene dine eller er du fornøyd?

Jeg gikk studiespesialiserende, og er veldig fornøyd med det! Du får jo velge valgfag der også etterhvert, så nei - angrer virkelig ikke :-) Jeg er sikker på at du kommer til å trives hva enn du velger - vgs var fantastisk altså ♥ ♥



Hvor mye penger bruker du i måneden på bilen din?

Det varierer veldig egentlig, men det blir jo noen kroner.... Forsikringen er vel på 1600 hver måned, også fyller jeg diesel kanskje to ganger hver måned for rundt 600 kroner hver gang. Ogsåå har vi bom og parkering da. Så ja, det koster litt å ha bil - men jeg er så glad i å kjøre bil at det er verdt det :-)



Kan du skrive et innlegg om kosthold og trening?

Det er det nok lite vits i hehhe. Trening kommer jeg meg ikke på, og det er altfor mye bra tilbud på godis til å ha sånn crazyfitnesskosthold. Tenker lite over akkurat dette temaet for å være ærlig, men er jo ikke sånn at jeg trøkker i meg en pottispose hver eneste dag heller :-) :-)

Anbefaler du Rhodos til partytur?

Ja!!!



Hva savner du mest med VGS?

Hmm.. nå savner ikke jeg vgs noe særlig - men lunsj i kantina var allitd koselig, for ikke å snakke om russetida!!



Er du fornøyd med iPhone 6s?

Ja veldig!



Kan du begynne med ukas favoritter?

Oooh smart!! Det skal jeg! :-)

Hva sa foreldrene dine om tatoveringene?

''Veit at dem har masse bra laserfjerning for tatovering no te dags!''

Hvor er kåpen fra?

Day



Var det skummelt å gå rundt alene i California?

Nja, noen steder var litt shabby'e, og en dag endte vi opp på en McDonalds som virkelig var møtepunktet for alt av rusmisbrukere og uteliggere. DA var vi ganske ukomfortable skal jeg si deg. Ellers var det ikke noe problem!



Hvor ofte jobber du på Høyer?

Det varierer veldig, har ikke faste dager. Uken her er det endel, andre uker er det mindre. 

Hvor anbefaler du å kjøpe PJS?

Jeg vet ikke alle butikkene i Trondheim som har den - men vi har hvertfall igjen endel størrelser og farger på Solsiden!

 

Hvilken selvbruning bruker du?

Det varierer - anbefaler St. Tropez, Cocoa, Vita Liberata og Sunspa - og alltid kjøp mousse!! Det er bezt



Har du akryl eller gelenegler?

Gele



Hvor er jakken fra?

Malene Birger



Spørsmål til neste runde?

BEIGE COAT















jakke her veske mulberry sko marypaz bukse tiger

Er ikke denne jakka superfin?? Har lenge vært på utkikk etter noe lignende - synes det er dødsfint til høye sko! Var hvertfall i himmelen når jeg så fargen. Som regel går jeg alltid i svart og grått, men har blitt superglad i rosa/beige i det siste - så da kan dere skjønne at denne falt i smak.

Hva synes dere?

VIDEO: Festsminke

annonse

Heihei! Julebordsesongen nærmer seg for fullt, og det samme gjør jo virkelig jul og nyttår også. Elsker denne tiden av året ettersom det er mulighet for å stæsje seg opp litt ekstra - så i denne videoen viser jeg dere noen enkle steg til en superfin festlook. Produktene er linket under.

foundation her setting pudder her solpudder her blush her øyenskyggepalett her leppestift her

Rabattkoden ERICAPS gir -20% på ALL sminke HER ut 18.november!! Hope you like it ♥

TRAVEL LØRDAG

God morgen dere ♥ Da har jeg gjort noen siste forberedelser til klessalget - for idag skal vi nemlig rigge opp alt. Jeg har NI svære pappesker fra Ikea fulle av gensere, jakker og alt mulig, som jeg gleder meg å selge til en ny eier. Jeg drar straks på jobb og fyker rett på rigging etterpå, så her er det bare å henge i. Gleder og gruer meg til i morgen - håper alt går som det skal uten for mye klebbing og stress!! Haha, det gjenstår å se.....

Ha en superfin lørdag dere, så snakkes vi senere ikveld ♥







Legger ved noen bilder vi tok til Høyerbloggen uka her ♥ klems och kos

OSLO

Hei fine dere! Uhh den siste uken har virkelig flydd forbi samtidig som den har sneglet avgårde. Jeg får kjempedårlig samvittighet når det går så lang tid mellom hvert innlegg, men selve jobblivet er fortsatt veldig nytt for meg og jeg må bli mye flinkere til å utnytte dagene og bruke tiden jeg har. Jeg er veldig sånn at dersom jeg jobber en 6-timers vakt, setter jeg av hele dagen til jobb - og da blir min andre ''jobb'' skubbet til side ettersom der er jeg kun avhengig av meg selv. Skulle hatt pliktig oppmøte på bloggen her også, altså.

Så ja, som dere skjønner har uken gått med til jobb, men også lunsj med min kjære farmor og ikke minst planlegging av søndagens klessalg. Litt av et prosjekt og arbeid, guri. Oppi alt har jeg også vært i Oslo - og kom hjem for en times tid siden. Dro dit i går morges, og har kost oss masse med god mat, shopping og Kid Ink konsert. Skal ikke så mye til for å ha en tipptoppers tur! Synd flyet vårt hjem bare ble mer og mer forsinket, men vi kom oss da hjem tilslutt :-) Nå tar jeg kveld - god natt fine dere!









KLESSALG

Heiheiheihei ♥ DA har jeg endelig fått ut fingern - klar for å skrive om klessalget jeg har nevnt såvidt her og der! Forrige uke var vi innom for å se lokalet og planlegge det aller siste -  og nå føler jeg endelig at alt er på plass :-) Dette blir så bra!!!

Jeg, Anna, Tuva og Aurora skal ha et klessalg den 15.november klokken 11 på ''Let's Dance'' her i Trondheim. Vi har et x antall pappesker med gensere, jakker, kjoler, sko, vesker, deksler og masse annet som skal selges - så her er det bare å ta turen innom. Jeg kommer til å selge ting billig, og har endel variert når det kommer til størrelser. Alt fra store til små! Det vil også bli goodiebags til de første, ivrigste hehe.

Det blir mulighet til å vente i kø innendørs og Kvikk vil dele ut smaksprøver på smoothie, wihu!! Vi kommer til å ta inn kontrollerte grupper med folk, og selvfølgelig ha flere vakter plassert slik at alt går greit for seg. Betaling skjer kontant (!!), så husk å ta ut litt penger dersom du er interessert i å handle noe. Dersom du ikke er gira på å shoppe - kom gjerne innom og hils på oss!! Jeg er hvertfall superglad i å møte dere face to face :-)



Sees vi søndag 15.november??? GIRA

ukens spørsmål #54

Hvor mye kostet tatoveringen din?

Tror jeg prutet den ned til rundt 300kr haha.



Hvilken kjøreskole valgte du?

Gjevik! Hadde verdens mest fantastiske kjørelærer - der ble det mye latter gitt :-) I tillegg til at jeg lærte supermasse på kort tid!



Var teoritentamen vanskelig?

Nja, noen spørsmål er jo ganske vanskelige. Anbefaler å øve masse på teoritentamen.no før du tar prøven!

Hvor er leopardbåndet fra russetiden fra?

Vi klipte det av H&M-laken.



Hva bruker du under den svarte Nelly-toppen?

Klister-bh



Hvilken vinterjakke og vintersko skal du ha i år?

Har PJS longbear som jeg er veldig glad i, og vintersko bruker jeg aldri hahha. Tviholder på slip-ons og Converse året rundt. Ja, det er for gæli. 

Betalte du bilen din selv?

Ja, betaler alt der selv. Brukte sparekontoen, og er veldig glad for at jeg investerte i det. Min lille bebis!!!!



Angrer du på tatoveringen siden det var spontant?

Nei det gjør jeg ikke. Gjør det sikkert om noen år, men den tid den sorg. Den er jo så liten at jeg egentlig ikke legger merke til den.

Bruker du tannbleking?

En sjelden gang! Da bruker jeg stripsene fra SmileLab.

Ville du hatt vippeextensions om du ikke hadde fått det sponset?

Jeg får det ikke sponset, så ja :-) Bruker mye penger på det, men klarer bare ikke å legge det fra meg.



Hvor ofte fyller du på vippene?

Etter 1 måned! Og da er det fortsatt overraskende mange igjen.

Hvilket år på VGS var best?

Hmmm 1 klasse kanskje. Husker bare det som et sinnsykt morsomt og spennende år, med såå mange nye folk og ikke minst en stor overgang fra ungdomsskolen. Andre året var dødt, også var 3 året fantastisk selvfølgelig. Too bad vi hadde helt siiinnsykt mye skolearbeid siste året, og alt var plutselig så seriøst. I førsteklasse var liksom en 2er på franskprøven innafor haha.



Er du glad i fjellturer?

Nei vettu det synes jeg er dødskjedelig. I tillegg blir jeg så varm og sliten at tårene raskt presser på haha. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tydd til tårene når jeg har prøvd meg på oppoverbakker med langrennsski på beina. Blir jo så forbanna og oppgitt!!!

Hva bruker du i håret ditt før du retter det?

Ten in One fra Gorgeous

 

Spørsmål til neste uke?

MIN HUDPLEIERUTINE

annonse

Heihei! Nå er det ganske lenge siden jeg har hatt et innlegg om mine hudpleierutiner - så det var kanskje på tide igjen?? Jeg har egentlig ikke hatt en fast rutine særlig lenge ettersom jeg er glad i å prøve nye ting. Rutinene går veldig opp og ned - en uke er jeg superflink med å rense, en annen fjerner jeg 30% med en sliten sminkeserviett hehe.. Men nå mot høsten tvinges jeg til å bli flinkere ettersom jeg får ekstra tørr og uren hud. Så da har jeg satt sammen en finfin rutine!! 


 

Shine Free Moisturizer er super å bruke før en starter på sminken. Denne er helt uten olje, noe som gjør at den har en mer mattende effekt enn vanlige kremer. Passer meg veldig bra ettersom jeg alltid går for en ganske matt sminkelook!

Øyekrem er noe jeg har brukt hver dag leeenge, og denne har vært min faste i flere måneder. Jeg får lett hovne øyelokk etter en god natts søvn, og da er det godt å starte dagen med en kald og fuktighetsgivende krem. Jeg legger små dotter av denne under og over øynene og ''masserer'' den inn. Denne finner dere fra Burts Bees her. 

Lypsil er noe jeg prøver å ha med meg overalt. Jeg bruker det så og si aldri om sommeren, men på høsten trengs det virkelig. Da blir leppene tørre og røde, så da er det supert å ha en god lypsil liggende. Denne i vaniljesmak fra Hurraw er utrolig myk og god, så denne er jeg glad i!

Jeg får også ganske tørr hud når det blir kaldt ute, særlig i nese-området. Da er denne helt genial å bruke noen ganger i uka - en fuktighetsgivende maske. Jeg har aldri vært særlig glad i ansiktsmasker - så det passer meg perfekt at denne er i vanlig krem-konsistens!! Den gir supergod fuktighet, og skyldes av etter 5-15 minutter. Helt uten kliss og stivt ansikt haha. Ny favoritt!



Jeg er veldig glad i produktene fra Ole Henriksen, og denne er intet unntak. Denne bruker jeg hver kveld for å fjerne siste sminkerest, og for å føle meg ekstra fresh. Jeg liker ekstra godt konsistensen til denne også - en blanding mellom fast og rennende. Enkel å bruke, og enkel å skylde av. Love it! HER



Dersom dere vil klikke hjem noe nytt til høstens hudpleierutiner gir rabattkoden EKH1 dere -20% på ALL hudpleie HER ♥ Koden varer ut 05.11, og gjelder kun ordinære varer.

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits