november 2011

må nok skuffe dere

heh ja.

inspirationTycks? ♥ Vil dere ha flere slike innlegg?

this day

Heei! Uh, dette har vært en laaang dag. Flinke meg våknet 15 minutter før skolen begynte, det er første og siste gang. Å spise frokost med mascaraen i hånda samtidlig som du pakker sekken blir litt for mye på en gang altså. Hahah, tok det heeelt med ro da jeg våknet, bare jeg som ikke er tilstede når jeg er trøtt?..

Uansett, var på dansetrening etter skolen - i helga har vi nemlig danseforestilling i Olavshallen! :-)

i dag er ikke dagen for photoshoot-bilder sorry

men i dag er det kanskje på tide å rydde rommet

macen og mat, alt jeg trenger for å overleve asss! Meg og Aurora på bildet om dere skulle lure. Sykt mange som spør om bloggadressen hennes, får sikker spørsmål om det annenhver dag så sier det for siste gang nåå (haha) auroramohn.blogg.no! 

Skal redigere video til dere, stay tuned! Forsover dere dere ofte?

back to school

Hey people ♥

Endelig er mattetentamen ferdig, og det gikk ræva! Haha.. Dødssvanskelige oppgaver, svømte jo i tekst, opplysninger, kombinatorikk og alt annet uforståelige greier. Godt og ha gjennomført da! Vurderte å dra på City Syd i dag, det er nemlig en gratis konsert med Isak Heim, Chris Medina osv. Meeen det kommer jo til å bli stappfult så neitakk.. :-) Skal spille inn video til dere nå, har nemlig mottatt noen nydelige produkter fra coverbrands.no!

nice one

Har dere hatt mattetentamen? 

videoer fra konkurransen

# nidaros nixies junior coed elite

Dette er da min gruppe, vi kom på 4.plass!

# nidaros nixies junior stars

Stars kom på 3.plass i sin kategori!

# nidaros nixies senior elite

Seniorne våre som tok gull!

# fighters

3.plass!

# back in business

4.plass!

# spotlight

8.plass!

# disney (senior)

5.plass!

Er superstolt over Nixies! Hva synes dere?

krøllerHva synes dere?

hjemme fra minneverdig helg!

Heei! Vi kom hjem ganske seint i går, derfor startet jeg 11 på skolen ca. Herlig! Flyet vårt ble forsinket og forsinket, og på slutten var hele laget utrolig trøtt, sliten og fornøyd ikke minst!! Herregud, seniorne våre vant, Elite kom på 4.plass, Intermediate på 3.plass, GSene våre kom på 3, 4 og 8! Super stolt over hele Nixies ♥ ♥

Endelig kan vi begynne å legge ut videoer osv fra treningene! Og 1.desember kommer det en film om hver person på laget, noe jeg gleder meg veldig til. Film fra konkurransen kommer i neste innlegg!

haha sunn på rommetMartine og Marta ♥

Uff, haha... 

Elite og verdens beste trener, Ragne! :-)

Det var også superkoselig å møte mange av dere, blir veldig glad når dere kommer bort! Hadde også satt stor pris på om noen av dere ville lagt ut bildene på facebook-pagen ellernoe, koselig å ha! :-)

Nå skal jeg øve til mattetentamen!

konkurransedag

Nå er vi klare for å dra i hallen og varme opp, ønsk oss lykke til!! Kommer filmer i morgen :-)

senior tok gull!

♥ SENIOR VANT ALL FEMALE ELITE ♥ Åh, hele laget var i hundre da førsteplassen ble ropt opp, det er første gullmedaljen til Nixies! De andre feiret på Peppes Pizza, men jeg, Tiril og Vibeke var helt sykt slitne etter null timers søvn hele togturen, og dro hjem på hotellet for å slappe av. FESTBREEEMS HEHE!

Flinke groupstunten vår Disney, kom på velfortjent 5.plass! 

Senior!

drammen

Heeei! Nå har jeg, Vibeke og Tiril sjekket inn på verdens fineste hotellrom, nå er vi klare for å dra i hallen og se konkurransen for senior! Har kjøpt meg nye cheersko forresten, har lyst til å kjøpe ALT på standsen haha. Togturen gikk greit, toget gikk 23.00 og vi kom fram i 8-9 tiden. Powernappet 2 minutter, så blir en tidlig kveld. Skal ut å spise på peppes etter konkurransen, ah! 

Vi konkurrerer i morgen 16.30 dere kan se hele konkurransen live HER, den starter 14.00 nå straks! 

 

sliten gjeng


TIL DERE SOM SKAL SE PÅ: Lær dere chanten vår hihihi. ''Let's go Nixies! Silver, black, green!'' :):):)


besøk av tone

Heei! Har besøk av fineste Tone, nesten 3 måneder siden sist!!! Har savnet henne så sykt, dritdigg å se henne igjen ♥ Kun skype funker dårlig altså. Forresten så har hun farget håret brunt, det passet henne helt utrolig godt! Nå skal vi se litt mer av filmen Orphan, før hun drar. Æsj, hater egentlig den filmen! Haha, den er så .. ekkel :-(

kvalitet!!

Er dritstressa nå, vi drar jo snart!! STRESS!!!!! Haha.

i avisa!

Hei! I dag er jeg i avisa, noe som er veldig gøy! :-) Ble intervjuet for ca. 3 uker siden tror jeg, også var det en fotograf og tok bilder hjemme på rommet mitt. Reportasjen ble kjempebra, tror det var jeg og Caroline Maria som ble intervjuet om temaet ''tenåringsrom'' da ♥Har dere vært i avisa før? :-) Nå har jeg en milelang må-gjøre-liste før jeg drar i kveld, best å starte! Ha en fin dag!

generalprøve

Heei! Har vært opptatt i hele dag, kom hjem, så var det rett i hallen for å gjøre klart til generalprøve. Prøvde å blogge derfra, men mobilnettet sugde og ville ikke laste opp bilder. Uansett - generalprøven gikk virkelig bra, er så sykt stolt over hele Nixies ♥ Vi har jobbet så hardt hver trening, og ENDELIG sto alt! LOVEYOU!

Nå skal jeg pakke, vi reiser med toget klokken 23 i morgen kveld, gleder meg sykt! Vi har lastet ned Paranormal activity, høyttalerne er på plass og vi skal stappe full hele kupeen med puter og tepper haha. Blir blogging der, men kan ikke love så mye da men det skjønner dere sikkert ♥

 

bloggplaner

Heei! I det siste har jeg tenkt mye på det å bli .com. Altså bytte plattform til f.eks ericamk.com ellernoe! Har tenkt på det siden jeg ble spurt om det, og skal mest sannsynlig prate med noen om det i morgen :-)

Hva synes dere om å bli .com? Man kan fortsatt følge meg på bloglovin osv, det eneste er at jeg ikke lengre blogger hos blogg.no.

♥ Tenkte også og ha en form for julekalender på bloggen med noe spesielt hver dag som en takk for at dere leser bloggen min! F.eks konkurranser, videoblogg, spesielle innlegg, vurdering av blogger osv!


3 ofte stilte spørsmål

Kan du fortelle litt om Eiker Open og når du skal konkurrere?

Eiker Open er da en cheer-konkurranse som laget mitt og mange andre i Norge deltar på. Den holdes i Drammen, konkurransen er på lørdag og søndag. Vi konkurrerer klokken 16.00 på SØNDAG:-) Hallen heter Drammenshallen!

Hvordan fikk du til sånn rosa dock?


Denne videoen som Caroline har laget viser hvordan man gjør det :)

Hvilken rettetang har du og hva kostet den?

Har GHD rettetang, den fås kjøpt overalt egentlig. Omtrent alle frisørsalonger selger den, og dere kan også søke på ghd på google for å få opp alternativer. Jeg fikk den i bursdagsgave men tror den koster rundt 1200 kroner eller mer.

 

stripepia

Heei! ♥ 

Woopwoop, dårlig blogging... Men har rett og slett ikke hatt tid! Blogger når jeg kan vet dere. I dag etter skolen var jeg og tok litt sol, også var det hjem for å stripe hår. Jeg var dødsnervøs, ettersom Kari og Anna (heheh) skulle stripe det med hjemmestriping, men det gikk faktisk bra. Sitter her med tidenes ull-floke-hår da, har en pause i børstingen....  Målet var jo å ta etterveksten, vel, fikk hvertfall tatt noe av den! Haha.

skeptiskhahhah guuud så fine bilderDere får heller se resultatet senere, er ikke noe forskjell egentlig, bortsett fra mindre ettervekst :-)

Har dere stripet/farget håret hjemme før?


Edit:  Vi har engelsktentamen i morgen, noen som kan slenge inn engelske bindeord i kommentarfeltet??? Med oversettelse takk! Heheheh ilu i så fall

dagens innkjøp

genser fra bikbok leppestift fra max factor striping&tørr-shampoo fra vita billigparfyme (haha) fra h&m

Love it!! Husker ikke fargen, og orker ikke å hente den...... 615 tror jeg? (fargen altså haha, ikke prisen)

Som dere vet hadde jeg tenkt å kjøpe Viva la Juicy i dag, den koster jo nesten 900 kroner, så har tvilt veldig lenge på om jeg skal kjøpe den eller ikke. 900 kroner for en parfyme liksom. Også kom jeg over denne billigparfymen fra h&m til 40 kroner ellernoe, som luktet nesten helt likt! Haha kupp.

Hva synes dere?

elsker mandager altså

Hola ♥ Har så jævlig vondt i beina nå, og aner ikke hva det er. Garantert overbelastning/betennelse, uansett helt sykt vondt. Perfekt timing nå som vi skal til Drammen på cheer-konkurranse på fredag! Men da driter jeg bare i anklene mine, for på matta skal jeg! Men ja, bør vel ta det litt rolig fram til generalrprøven på torsdag.

Etter helga får dere endelig se hva vi har jobbet hardt med på treningene i det siste, med show, filmer osv. Nå skal jeg se litt mer KenzaTyraShow også gjøre lekser mest sannsynlig..hardcore gaming i forrige uke XDXD

sminkevideo

sett på 720p for bedre kvalitet // sangen heter domino med jessie J

Synees?

søndag

Når jeg ligger i senga under dyna med musikk og KenzaTyraShow kjenner jeg virkelig at jeg elsker søndager. Såå chill!! For dere som lurer er KenzaTyraShow et ganske gammelt show, kom over det i går på Kenza's blogg, og er helt hekta! Sykt bra haha :-) Dere kan se det her. Bare velg ''hele avsnitt'' i menyen litt nede på siden.Nå skal jeg spille inn sminkevideo! ;*

på ønskelista
 + klær, viva la juicy parfyme, gavekort osv

Ønsker meg selvfølgelig ikke alt dette til mamma og pappa til jul, til dem ønsker jeg meg feks. kameralinsen! Men så vet dere hva jeg har mest lyst på for tiden da.

Hva står øverst på din ønskeliste?

dead.

Hei dere! Åhr er så sliten nå, vil bare sove egentlig. Så da gjør jeg det! Har vært på trening som dere sikkert vet, dro oppover i 11 tiden og kom hjem for ikke så lenge siden. På slutten kjørte jeg en del turn, og det er så utrolig hardt underlag. Bena mine er helt ødelagt, så nå sitter jeg da med is på begge bena. Brr.pen takkJadda.

Blir seriøst til at jeg ikke gjør en dritt i helgene når vi har treningssamlinger. Blir såå sliten. Nok klageinnlegg, i kveld kommer min ønskeliste forresten :-)

Hva skal dere i kveld?

videoblogg

Once a retard, always a retard!!! HEHE. // jeg filmer med canon legria videokamera. genser og ring fra h&m //

Ha en fin kveld videre dere ♥

spennende fredag

Heei dere! Herregud, haha, klarte faktisk å glemme å blogge i dag. Men har spilt inn video til dere med babling + noen skoleklipp. Tar litt tid å laste den opp, men den kommer sikkert om et kvarter-halvtime ellernoe. Er hjemme i dag, vi har 5 (hahaha flink i matte?... 7*) timer trening i morgen fra 9 - 16. Wohoo.

Stay tuneeed ♥

 

ukens spørsmål #7

Du og Aurora er kusiner, men hvorfor har ikke dere samme etternavn?

Jeg heter Erica Mohn Kvam, men forkorter det ofte til bare Erica Kvam. Men Mohn Kvam er hele navnet mitt! Og Aurora heter Aurora Mohn Stuedahl.

Hvor er tøflene dine fra?

Bikbok, love them! ♥

Hvordan greide du å bli så myk på 4 måneder?

Har gått på turn før, så var ganske myk fra før. Men om du tøyer hver kveld lover jeg deg resultater! Bare press deg litt ekstra, det skal gjøre vondt!

Kan du vise ballkjolen din?

Bestilte jo kjole, men fikk ikke riktig. Så nå har jeg ingen ballkjole, men tenker å kjøpe det i Stockholm! Dere får ikke se den før ballet som er 12.desember, det er jo litt kjipt å vise den til folk før kvelden da :-)

Hvor har du kjøpt Lauren Conrad boken din?

Den er Aurora sin, men jeg vet at ikke alle bokhandlere selger den. Hvis du ikke finner den noen plasser kan den sikkert kjøpes på nettet. Den er engelsk uansett!

Liker du hester?

Æh, har ikke så veldig mye erfaring med hester da. Men de er jo fine! Haha :-)

Når legger du deg i hverdagene?

Rundt 11. Skjønner ikke hvorfor, er drittrøtt dagen etter - men lærer aldri selvfølgelig.

Kan du legge ut et bilde av deg og Aurora?Vet foreldrene dine at du har blogg? Hva synes de?

Jaja, selvfølgelig. De er jo nesten mer gira enn meg. Pappa prøver å komme med litt tips til hva jeg burde blogge om, noe som ikke altid slår helt gjennom hahah.. Men ja - de synes det er helt greit og positivt at jeg blogger :-)

Hvilken skrift har du i headeren?

Helvetica Neue Ultralight

Hvilken tommer har du på macen din og hva kostet den?


13 tommer, 9800 kroner tror jeg. Fikk den i konfirmasjonsgave av mamma&pappa! Seriøst, hadde ikke overlevd uten macen min ♥

Betalte du iphonen selv og hva kostet den?

Ja, jeg betalte den selv. 4800 kr.

Hva er din favoritt nett-butikk?

nelly.com ♥

Hvor lenge har du spart på håret ditt?

Begynte i 8ende. Nesten 3 år da! Men stussing er viktig fordi :-) Bare ikke for ofte.

Hvor har du kjøpt kjolen du har på facebook-profilbildet?

Wow, stort bilde!! H&M


Noen spørsmål for neste uke?

outfit 17/11 - 11sko fra din sko // jakke fra vero moda // bukse fra cubus // topp og cardigan fra bikbok // skjerf strikket // ring h&m // Hva synes dere? :-)

avhengig

Heei! Da var denne skoledagen ferdig også, takk for det sier jeg bare. Heheh wordfeud redda meg gjennom dagen, har seriøst blitt avhengig. Wordfeud er en slags scrabble-app hvor man spiller med folk rundt om kring. ♥WORDFEUD♥. 

Har helt glemt å fortelle dere at jeg skal være med Maria og familien til Stockholm om ca. 3 uker!! Ææ, gleder meg. Venninnetur, topshop, new yorker, starbucks osvosv. Vi drar 9-11 desember tror jeg. Blir sefffff blogging.

Alle som vil bli knust på wordfeud må adde ericakvam!

Hatt en bra dag så langt? Snakkes, naturfagen venter u know

et støgt innlegg!

Heei. Dro hjem fra skolen i dag, følte meg rett og slett ræva. Har bestemt meg for å legge meg tidlig, men likevel må jeg øve en time til naturfagsprøve først. Er ikke livet herlig hæ? Energi og krefter er virkelig noe jeg vil lese om når jeg er syk. ♥ Klageinnlegg ♥ .Noe dere kan glede dere til senere: det kommer svar på video, ukens spørsmål, julegavetips og ønskeliste. I løpet av uka eller neste. Sounds good?

super bass

Sikkert mange av dere som har sett denne jenta før, hun er såå søt haha! Og hun har helt rå stemme til å være 8 (?) år ellernoe, særlig på refrenget!!

Har dere sett henne før?

monday

Heei! Nå ligger jeg utslitt i senga, har selvfølgelig klart å bli syk. Great. Men likevel må jeg jobbe med lekser siden skolen er så utrolig flink til å presse aaalt inn på to uker. Så blir lite blogging de neste dagene, men noe skal jeg da få til. Svarene skal i allefall komme på video snart! Kanskje i morgen om jeg har tid :-)

Litt randome bilder nei.


 

exhausted

Heei! Sorry for så sein oppdatering, fikk det plutselig travelt, har nemlig vært på 5 timers trening med laget. Herregud jeg blir så utrolig stolt over hele Nixies, for en stooor framgang! Nå har vi kun 3 treninger og generalprøven igjen før det er Eiker Open. Guud som jeg gleder meg ♥PS med Jørgen og Victoria!! Hehe :-)

Holder på å bli forkjøla (great) så blir en tidlig kveld på meg! Hatt en fin helg dere?

kari & anna svarer på spørsmål om meg

Heei! Dro til Kari i går kveld, hun og Anna var heelt gira på å svare på spørsmål om meg - så legg igjen spørsmål her så skal de svare i kveld når vi skal stripe håret.

Fikk juleball kjolen min i går, men tror dere ikke de har sendt feil kjole da?? Ble dritskuffa, og den jeg egentlig skulle ha er utsolgt. FML! Nå skal vi til byen, snakkes senere ♥Noe dere lurer på om meg?

blondine vs brunette?

Jeg og Kari har tenkt myye på å bli brunetter, ettersom begge får tidenes ettervekst. Åh, ettervekst er seriøst det verste jeg vet! Men i morgen striper vi håret lysere, men vi vurderer å farge det brunt etter juleballet tilfellet vi ender opp som ginger.. Tror ikke helt rødfargen ville kledd oss. (Har ingenting i mot gingere!!)


Så.. hva synes dere? Blondine eller brunette?

HEEEELG

Heei! Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at grandisen skal bli ferdig, heheh. Vet ikke helt hva som skjer i kveld, lite som skjer i Trondheim for tiden.. Uansett, Kari og Anna hadde egentlig tenkt seg på 3T, men så har de jo en sunn venn da, også kjent som Erica. Så mitt forslag var at de kunne gjøre magestyrke mens brownisen sto i ovnen. Smart ikke sant? :-):-) Ble ikke noe mageøvelser da, heller ikke kake når jeg tenker meg om.

Okei et helt innlegg om mat. Lavmål..

Internt

Awh pena

cutrinsample
Stikkord:

finnes ikke dårlig vær, kun dårlige klær!

Stikkord:

noe nytt

Hei! Har nettopp kommet hjem fra trening, er helt død i beina. Vi kjørte mye turn i dag, og mattene er skikkelig harde. Kjenner jeg gleder meg til å legge meg. Var innom Bik Bok en tur før treninga, det var jo 50% på hele butikken! Fikk da handlet litt nytt, men nååå er det virkelig slutt på små-shoppingen. Må spare litt også..

Alt fra bikbok, syykt dårlige bilder men dere får vel se det på senere. Er hvertfall en genser, en løs singlett og tubebh. Ble tilsammen 270 kroner ellernoe, billig!!

Hva synes dere?


Forresten, hadde dere orket å like DENNE facebooksiden? Fikk flere kommentarer om jeg kunne gjøre det, og det går til et bra formål! Dere kan lese mer om det på siden.

trailer samlevideo

Tiril som har laget - hun er superflink til å redigere!!, gleder meg til selve samlevideoen fra Eiker kommer! Kan sikkert dele den på bloggen når den kommer :-)

Hva synes dere?

flenkpia

Heei! Nå er jeg drittrøtt og dritlei av skolearbeid. Har sittet dødslenge med å prøve å skrive ned noen franske setninger som et horoskop, gikk dårlig det der. Ikkjebraa.. Menmen, skal prøve å smiske meg litt inn med en bildekollasj av forskjellige horoskoper. Ser sikkert avansert ut, scorer kanskje litt ekstra heheee.

Men okei, nå har jeg brukt et helt innlegg på å klage om fransklekser, nå vil jeg bare sooove ♥


sykt pen

♥ sov godt sunshines

video: svar på spørsmål

slafs slafs slafs

bloggeran

Heei! Nå ligger jeg og Aurora og chiller i sofaen etter en lang hospiteringsdag. Heh, prøvde meg på Spansk 2, og ettersom jeg egentlig har fransk skjønte jeg selvfølgelig ikke en dritt. Bedre ble det ikke da læreren kom bort og spurte på spansk hva jeg het og hvilken skole jeg gikk på..... 

Skal på kontaktsamtale etterpå, gruer meg! Det er driiitkleint.

Fin himmel!!! HEHEIkke sant kontaktsamtaler er dritkleint?

lykkeee

Åhh, love it ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Styrte skikkelig med Sim-kortet først, prøvde nemlig å klippe det skjønner dere..... Siden det er forskjell på simkort i vanlig mobil og Iphone 4/4S. Men nå funker den, og jeg elsker den allerede!! My precious HEHE. Søstersen er også fornøyd med ny mobil, hun fikk min gamle 3GS.

Hvilken mobil har du?

marry the night

Heei! Nå sitter jeg og ser på MTV, nemlig EMA! Døde nesten da Justin kom på scenen, og tipser dere å se på det hihi. Perfekt etter en lang og slitsom treningsøkt. I morgen trooor jeg iPhonen min kommer, da blir det stemning ♥

FIIIIIN

følg meg på instagram & twitter: ericakvam

video fra bursdagen

Jaa, her kommer det noen klipp fra bursdagen! Hadde det sykt gøy, bra med slike bursdager også! :-)

 

Hva synes dere?

hjemme fra herlig bursdag

Heei dere, da er jeg hjemme fra bursdagen! Den var superkoselig, hadde det utrolig gøy. Først hadde vi ''opptreden'' av artisten vi hadde kledd oss ut som, var dritgøy! Kan sikkert legge ut film av de som framførte :-) Senere hadde vi ''jeg har aldri'', pandoras eske osv. Vellykket kveld ♥

Pen? Erik&Kriss og Admiral P foshhhooo

Michael Jackson hahah

Hatt en fin lørdagskveld? :-) good night!

ukens spørsmål #6

Favorittblogg?

Åh, det er så mange blogger jeg liker. Har ingen spesiell favoritt, men særlig Andrea og Aurora sin tror jeg :-)

Kan du filme med Canon Eos 550D?

Jaja!

Kan du beskrive deg selv?

Positiv, glad og utadvendt. Tar ting ganske lett til meg om det kommer fra de jeg kjenner, veldig sjeldent drittkommentarer på bloggen feks. Er veldig usunn, og elsker å sove. Heheh. Er utrolig avhengig av familien og vennene, og har det alltid dødsgøy med de ♥ Hater å beskrive meg selv, det er utrolig vanskelig haha.

Hvor har du kjøpt den blå parkasen?

Vero Moda. Den koster 800 kroner, og jeg har den i XS!

Hva synes du om klesstilen din?

Veldig enkel, og ganske basic.

Retter du håret ofte?

Retter det hver dag... Det har dessverre blitt en vane, uansett om jeg har rett hår eller ikke. Skjerpings!!

Skal du ha regulering, eller har du hatt?

Nei og nei.

Hvor lenge har du gått på cheerleading?

4 måneder!Hvor kjøpte du det lille skapet hvor du har øredobbene dine i?

Kremmerhuset

Hva er forskjellen mellom Iphone 4 og Iphone 4S?

4S er jo en nyere versjon, med dobbelt så mange megapixler kamera, bedre oppløsning og den skal være raskere. Samtidlig som den inneholder ''Siri''. Man kan foreksempel be den lese opp meldingen din osv.

Kan du lage et innlegg når du får iphonen din?

Ja, det skal jeg :-)

Har du lyst på piercing i navlen?

Hmm, nei egentlig ikke. Det er utrolig fint de første årene, men etterhvert.... Og det er såå mange jeg kjenner som har slitt med infeksjoner og til noen har piercingen revnet.

Hvilket lag går du på?

Nidaros Nixies (Coed Junior Elite)

 Hva er bloggen til Aurora?

 

http://auroramohn.blogg.no

 

Hvordan har du fått så hvite tenner?

 

Har ikke gjort noe spesielt hehe :-)

 

Er det med abonnoment når du bestiller fra apple?

 

Nei, alt fra apple er uten abonnoment!

 

Hvor laget du headeren din?

 www.pixlr.com/editor


weekends

HEEELG IGJEN!!! Føles utrolig nok ikke så lenge siden sist, elsker den følelsen ♥ I kveld er det absolutt ingenting som skjer, så tar en filmkveld ellernoe med tha family. I morgen skal vi feire Helle, Marte og Andrea, tror bursdagen kommer til å bli vilt bra!

Gleder meg til å teste litt produkter for dere!

Ha en super fredagskveld sunshines ♥

hemmelighetsfull altsåå

Heihei bloggen! Kleint, sitter å hører på samme sang nå også, bloggsangen!! Kleint at jeg starter alle innleggene med dette også. I dag har jeg gjort noe veldig gøy, men dere får ikke vite det før i slutten av november! Hihi ♥ Skal etterhvert gjøre meg klar for trening, men først skal jeg ... chilllle.

Jeg fikk vite at iphonen min mest sannsynlig kommer i morgen eller lørdag!! LYKKEEEE

redigere bildene lysere

Endelig fikk jeg ræva i gir og lagde innlegget her. Håper dere blir fornøyde! :-) Jeg har også en effekt på kameraet som gjør bilder lysere, på Canon Eos kamera hvertfall. Du skrur på ''P'' på hjulet, og der kan man redigere lysstyrken.

1. Last ned Gimp! Søk free download gimp på google

2. Åpne bildet du skal redigere

3. Trykk på ''FARGER'' etterfulgt av ''KURVER''

 

4. Dra kurvene mot venstre

Voilla!

Det er superenkelt, og bildene blir mye finere.
skolebilde

Heei ♥ Ironisk nok sitter jeg å hører på samme sang som i forrige innlegg, og synes dette er veeeldig viktig å få med på bloggen då. Sitter og ser på 3T sine sider nå, vurderer å starte altså! Can you believe it. Men om jeg begynner tror da jeg skal klare å komme meg nedover flere ganger i uka, ettersom det er rett nedi gata, pluss at Kari trener der ocsåå.

Mange som ville se skolebilde jaa. Så da poster jeg det vet dere! Til oss er det elever på tiende som lager katalogen, og de er utrolig flinke!

Synes ikke bildet mitt ble særlig fint akkurat, men det kunne vært verre..

Klassebildet, pistolene ble retusjert. Temaet var James-Bond-ish.

F sitt klassebilde, det ble dribra!! :-) Temaet deres var pirat som dere ser

Har dere tatt skolebilde?

my very own christmas love

Heiiii!!! Åhh sitter å hører på Christmas Love nå, vi dør! Kunne skrevet et helt innlegg om sangen, men kanskje ikke så interessant for noen av dere. Er hos Aurora nå, det er superkoselig som vanlig ♥ Fristet ikke særlig å gå nedover i kulda til butikken, så vi fikk overtalt Martine til å kjøre oss! Service!!Skeptisk til dyret her, men det er litt søtt da. Vet ikke hvilket dyr det er haha...

Skal se videre i Blusskatalogen som kom ut i dag, altså skolekatalogen. Kan sikkert legge ut bildet mitt + klassebilde hvis dere ønsker det! :-) Kos dere videre, nå står biff på menyen!

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits