november 2010

rommet mitt

Sorry, har måttet øve til mat og helse prøve, tentamener, famlegg osv i går og i dag!! Hadde ikke sjangs til å få presset inn bloggen. Men i morgen får jeg vel til å poste et innlegg, men har mattetentamen på torsdag.. Men når DEN er ferdig.. Har skrevet en liste over ting jeg skal blogge over, believe it or not. Og - nå skal jeg gjennomføre det.. Sier at jeg skal poste noe, så kommer det aldri. Men den lista skal være krysset ut før neste uke!!! :-)
Senga mi osv er i en del av rommet som ikke vises, klarte å slette det bildet av en eller annen grunn. Til høyre for TV-en i alle fall!

Hva synes dere?

i wanna go home for christmas

heeei!

Har kommet hjem fra Juli nå. I dag er det første søndag i advendt! Har funnet verdens fiiiineste sang som spilles på replay, har faktisk hengt opp en julestjerne på rommet og diverse, reine julestemninga jo! Det var utrolig koselig i går, sovna ikke nødvendigvis DØDStidlig, men hva forventer man?? Hihi :-)Nå skal jeg rydde rommet, før jeg legger ut bildene! Hva er deres planer for dagen?

bildorrr

Heei! Har vært med Juli i hele dag faktisk, dro til byen og havna tilfeldigvis på mac donalds.. Hihihihi. Legger ut bilder av rommet når jeg kommer hjem, internett kobla ut her om dagen. Liggerover til Juli, vi skal koose oss i kveld. Gleder meg til trening i morgen, da skal vi mikse sang og lage dans til juleoppvisninga! :-)

cya

konkurransen

Her kommer fra da vi konkurrerte i helga :-)

TRAMPETT:


Her kjører jeg som nummer 4 på alle seriene.

TUMBLING:


Her kjører jeg sist på alle seriene :-)

FRITTSTÅENDE:

Haha, vi faila..

Hva synes dere?

sellers

Hei! I går fikk jeg og Maria solgt ut ALLE kakeboksene, som gikk til inntekt for klassekassa. Gikk jo å ringte på til hundrevis av folk!! Mange weirdo's der ute hvertfall.. Men, etter 4-5 timer kom vi altså hjem og chillæt fornøyd med brus og kjeks. Kvelden nå går til fransk-pugging og byen med mamma for å lete etter ballkjole.

Herregud, som bloggen min suger for tiden!! Oppramsings-innlegg.com... Legger ut outfit og bilder av rommet mitt eller noe etterpå. Sounds good ? :-)

vil dere se bilder av rommet mitt? :))

outfit for dagen


genser fra gina tricot // hals fra bikbok // bukse fra veromoda

hva synes dere?

bilder fra buskerudHva synes dere?

video fra buskerud-trampetten

Syykt bra! Beste helga :D Skriver et innlegg senere i dag, helga har vært fantastisk.

Dere ser konkurransen vår fra tumbling ca. 4.20. Jeg kjører sist hver gang, Stine kjører nest sist :)

Hva synes dere?

klar for buskerudtrampetten!

God morgen!

Nå er det like før jeg kjører ned til byen. Heh, gleder meg til 9 timers buss du!.. De første timene blir sikkert kjempekoselig, de siste er jeg og Maria nødt til å pugge til prøvet på. Livet er hardt altsåå. Vi stopper underveis da, og spiser middag. Har proppa full bagen min med godteri, potetgull, brus, teppe, pute osv, ready for bus-tour! (?)

Leste at mange av dere også skal dit, bare å si hei!! :-) Nå drar jeg, ønsk meg lykke til, skal ta bilder og film til dere!!


vi snakkes! ♥♥

sssuperkokk sssscones sssuppe

heysann hoppsann ♥

Gjett hvem som laget middag i dag? Minestronesuppe og scones! Suppa smakte dritt, scones'n var dritgode. Hehehe, tror jeg blingsa litt på oppskrifta. Nå skal jeg på trening, siste finish før konkurransen i helga. Poster flere innlegg i kveld!

Lager dere ofte middag?

outfit


tunika fra kappahl // tights fra bikbok // hals fra bikbok

Hva synes dere?

londonlove

heiheeei
Er til Juli atm, skal strax på dans! Juli kom hjem fra london i går, hun har kjøpt syykt mye fint, bla annet ballkjole. Frøken sjaluu. cya later puzer

elsker deg ♥

tips om nettbutikker som selger fine ballkjoler? :D

vinterHva synes dere?

s

spiritisme avheng

Heei! Tusentakk for kjempemasse fine tips i innlegget under, skal prøve å få blogget bra i morgen. Hadde tenkt å ha superbloggdag i dag, men ble med Kari, Jannicke og Espen hjem og vi hadde .......... spiritisme. Haha, gira nummer 1 da skjønner dere! Men i dag var det helt syykt! Vi spurte for eksempel hva jeg skulle ha til middag, også skrev den ''K''. Og alle vi skulle ha middag på K.

Pluss myye mer, mange som spør om jeg kan filme, men jeg tørr ikke. Hahah, pysa sjøl. Var også på trening i dag, kjempemorsomt. Skriver et eget innlegg om buskerud trampetten i morgen!


Er det noen av dere som driver med turn? Skal dere være med til buskerud?

loca locaaa

Heeei! Har akkurat kommet hjem fra langtrening, var kjempemorsomt egentlig! :-) Fikk øvd mye til Buskerud neste helg. Vi skal nemlig på turnkonkurranse da! Yay. Før treninga kom Cathrine og Maria, gjett hva vi gjorde da? Begynner på s og slutter på piritisme. Hahah, standard! :-)


atm, standardbl0ggær

Mange av dere som lurer på hvor hettegenseren er fra, jeg aner ikke, den er Juli sin - men det NYC eller noe bak, så ja :-) Sorryy, vet ikke noe mer enn dere ♥

Har dere noe spesielt dere vil se mer av på  bloggen? Trenger tips!

colourful

Hola chicas!

Kom akkurat hjem fra Jannicke med Karianne, Kari, Espen og Christian, kjempekoseliiiig. Juli drar forresten til London i morgen, så heldig som hun er!! Åhhh, kunne gjort nesten hva som helst for london-tur nå :-) Skal prøve å blogge litt bedre, får kjempe dårlig samvittighet når jeg ser at det fortsatt er mange besøkende, så jeg lover - jeg skal prøve! ♥


nattaaaa, blogges i morgen! Hva har dere gjort i kveld?

worlds greatest
♥♥♥♥♥
tacotime

Heey! Har nesten ikke tid til bloggen lenger, mye lekser, venner, pluss at jeg ikke orker så veldig mye blogg lenger! Men, jeg skal da holde ut litt til. Har akkurat vært i Nidarø med snupper, og nå skal jeg til Jannicke med Karianne og spise taco, blir sikkert kjempekoselig! Skal ta med kamera, skjøø.

I går ble jeg, Kathrine og Karen med Maria hjem og hadde spiritisme. Sykt gøy! ♥ Fikk btw 4/5 på matteprøven, er dritstolt jeg, hihihhi.

Har dere hatt spiritisme før? Noe spesielt som skjedde? :):):)

bæbbæææææl

Heyy. Har akkurat kommet hjem fra dans, og sitter her nydusjet med mattebøkene på fanget... Prøve i morgen skjønner dere, ønsk meg lykke til da!.... Skjønner ikke en dritt. Det var som vanlig kjempemorsomt på dans, jeg og Juli var i byen en snartur først, og holdt på å fryse i hjel på vei ned. Brr!!!


I gymmen i dag. Hva har dere gjort i dag?

sjokoladeknuter

De ble utrolig gode!!

http://trineblogg.blogspot.com/

Jeg anbefaler dere alle til å stikke innom siden her, hun som eier bloggen legger ut masse bra oppskrifter ( i hvertfall følge mamma, hehe), derifra jeg hentet denne oppskriften.
oppskriften: http://trineblogg.blogspot.com/2010/10/jeg-velger-meg-sjokoladeknuter.html

Så det godt ut? :)

outfit


genser fra gina tricot // tights fra bikbok // armbånd fra?...

Hva synes dere?

laid-back

Heisann hoppsannnn. Nå holder jeg på å bake sjokoladeknuter, kan legge ut bilder etterpå, tror de blir kjempegode! Var på kontaktsamtale i dag. Hahahah, var LITT nervøs kan man si. Det gikk egentlig helt greit.

'' Du jobbe veldig bra, gjør det du får beskjed om. Bra karaktera''. MEN.
'' Du e ikke så veldig aktiv muntlig i timan, du kan virke litt laid-back. Derfor ska vi sette dokker opp på enmannspulta, fordi det kan bli litt mye koseprat..''

Kan vel si meg enig i den biten, så nå får det vel bli skjerpings... Mat og helse leksene står for tur..


Man er så brun og fin om vinteren!!!! .........
Har dere hatt kontaktsamtale i høst?

helgas innkjøp


Love it! 179,- h&m ♥ Kjøpte også noe annet smått, men uansett- hva synes dere om kjolen?

stay blonde

Heeeei! Ah, da er engelskprosjektet i boks! Nei rghherrhjhrk eheheheeekja %&#N glemte filmreferat!!!! Åååh. Men siden dere ikke bryr dere om mine klebbeproblemer kan jeg heller fortelle om dagen min! Klassen min skulle nemlig møte rett i byen for å delta på/ se på en rettsak om en narkotikasak. Fikk ikke med meg så mye, det var kjedelig............... Men vi slutta 11 så da ble det vandring i byen.

På buss ned ringte jeg Maria;

Meg: Kor e du?
Maria: På vei inn, i gangen!
Meg: Koss gang???
Maria: Ehm... den på skolen?...
Meg: HAHHAHAH AHAHAH MARIA DET E I DAG VI SKA I RETTSAKEN!
Maria: Åhelvete, HADE!!!!

Småblond? :-)


8 minusgrader når jeg våkna i morgest. Fy så kaldt!....

Har dere snø nå? :)

bilder fra bursdagen

tycks? Kommer flere :) kopierte bare de fra face nuu

halleluja prace the lord, liksom

Hola amigoooos!

Ble vekt i halv 10 -tia i morges, kan vel ikke si jeg var direkte fornøyd. Litt trøtt, og LITT morgensgretten. Men det endret seg jo når det var godt brød og croissanter til frokost! Wihu! Har gamet utrolig mye fastball i det siste, jeg og Maria gamet til langt på natt, hahah.

Men nå drar jeg opp til Jannicke, vi og resten av konfirmantene skal nemlig på gudstjeneste, FRIVILLIG! Hehe, applaus?? :):) ( Bilder fra bursdag, innkjøp og outfit kommer etterpå!)

Er dere kristne?

bilder fra i går

 

Har nettopp komme hjem fra byen, nå skal vi ordne oss før vi skal på bursdag til Amalie. Poster innkjøp og outfit etterpå om jeg rekker det :-)

Hva synes dere om bildene?

pizzahot

Hej! Naturfagsprøven gikk ræva, sorry to say. Ble med Maria hjem etter skolen, og nå har jeg akkurat gamet fastball og spist pizza. Mamma kjører meg oppover til Maria igjen etterpå, skal liggeoverrr. Drar vel til byen i morgen, før bursdagen til Amalie. Tar med kameraet i kveld da :):)

Love/like/dislike > pizza?

nå er høsten her i alle fall

Hola amigos!

Kom akkurat hjem fra byen, i god behold heldigvis. Haha, det blåser så utrolig mye ute for tiden skjønner dere.. På skolen i dag dro vi ned til byen for å delta på biologiløypa på realfagsbygget. Jeg og Maria drøøøyde tiden før vi dro ned, siden vi skulle ta buss. Et kvarter før vi skulle møte opp fant vi ut at jeg ikke hadde busskortet og måtte spurte ned til byen. D-i-g-g.

Naturfagsprøven venter i morgen, får vel begynne å pugge :-(Hva skal dere i dag?

dansevideo fra konf-leir

Den ene dagen hadde vi musikaldag og da lærte vi denne dansen som vi framførte for foreldrene. Hahahah sykt bra! Soloen av meg og Jannicke btw ♥♥♥♥♥♥♥♥ hahah

Hva synes dere?

halloween ja!

HALLA! Ble med Karianne hjem etterskolen og lagde skillingsboller, og etterhvert kom Espen. De bollene ble helt sykt gode, selv om posjonen ble helt utrolig svær. Tror vi lagde 4 (?) brett!! Vi var også på konsert med skolen i dag, funfuuun. Måtte GÅ nedover, holdt jo på å blåse vekk... Bussa selvfølgelig tilbake, hihihiih.

Ble utrolig dårlig blogging i går, men var hos Jannicke med Donata, og da ble det litt vanskelig. Det samme på søndag, da var det jo halloween så var og så en helt %&@#Æ"=?% film med Kari, Maria, Jannicke, Anna og Donata. Tror den het the wrong way.. Men nå er det lekser, prekast!


peeeen ja? :D:D:D

Flere som skal se GREYS i kveld eller?

memories

Konfirmasjonsleiren er noe av det beste jeg har vært borti! Alt der var så bra! Opplegget, samholdet, vennene, lederne, maten, plassen og så mye mer! Vi har hatt det superfint, og jeg som alle andre savner stedet helt sinnsykt. Dette er noe jeg aldri kommer til å glemme! Kan ikke røpe så mye av leiren, siden mange skal dit neste år, og det skal være overraskelser, men man kommer borti samholdsløypa, musikaldag og så mye mer.

Rommet vårres (mitt, Karianne, Kari og Jannicke's) ble stemplet oppholdsrommet allerede første dagen. Det var ALLTID folk inne til oss, det var jo greit det helt til oppryddinga siste dagen kom... haha

Siste natta skulle vi snike oss ut, MEN. Stigen hadde ramlet ned, og de andre kom seg ut og skulle til å sette opp stigen da de ble busta, hahaha.

På kvelden var det noe som het kors-samling. Det var noe av det koseligste! Da lå et kors i midten av rommet med massemasse telys oppå seg, folk lå med puter og slappet av og lederne fortalte historier. I pausene lå alle og slappa av og maserte hverandre :-)


bff ;)

<3<3Skriver mer senere, har brukt ekstra tid på dette!!! Treninga bynner om 5 min, uuups!! HADE! Hva synes dere om bildene? Kommer flere :-)

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits