november 2009

birthday girls

img1889

img1892

img1926
Hssssh! Vi tok potetgullet og satt oss under bordet vi. Hah!
honey
¨
Sykt koselig bursdag! Beste kvelden på lenge! Nå tror jeg det er natta snart, vi snakkes i morgen. Haha, dette ble en veldig bilde-blogg-dag. Menmen. SNAKKES!
Når var sist dere var på bursdag?

bilder fra bytur, og innkjøp

Heisann! Da dro jeg en liten tur til byen i dag, der jeg møtte Kathrinemi. Hadde det utrolig koselig! Gikk rundt, snakket, shoppet litt til oss selv, og noen julegaver. I kveld blir det bursdag med masse folk på trinnet hos Helle! Vi møtte forresten Maija Johanne, Juli og Eline i byen. KOSELIG!
img1826

img1832

img1834

img1835
Dagens innkjøp. Singlett fra h&m og eyeliner fra h&m.
img1825
Noen blogglesere som vil kjøpe julegave til meg? (aaaaaa). Tuller.
Er dere ofte i byen?

bilder: jentekveld & baking

img1783

img1789

img1801

img1819

Hva har dere drevet med de siste dagene?

outfit 25.11.09

Heisann! Da er jeg med venninna mi hjem, vi kooooser oss. Her kommer dagens outfit.
dsc06086

dsc06087
Tights fra h&m
Singlett fra cubus
Topp fra h&m

Hva synes dere om outfiten?

outfit 23.11.09

Heia! Nå er jeg med Julimi hjem (www.julistrugstad.blogg.no) Vi har tatt noen outfit bilder!img0253

img0257

img0258
Genser fra gina tricot
Bukse fra only
Singlett fra cubus
Briller fra bikbok! Prøvde en ny variant av outfit bilder i dag, hvilken liker dere best?

Watcha think? Og - liker dere best denne type bilde-outfit eller den jeg bruker?

outfit 21.11.09

picasa 3 21112009 151508bmp

Tights fra bikbok, topp fra h&m, skjerf fra h&m, ring fra en eller annen tilbehør-butikk. Nå begynner det å komme en del ''hat'' kommentarer igjen, men det er bare synd for dere haters! Uansett hvor milde dere er, blokkerer jeg IP-adressene deres, og dere har NULL sjanse for å få den fjernet, og dere kan aldri delta i konkurranser og vurderinger inne på min blogg. HVA SYNES DERE OM OUTFITEN?

INSPIRASJON: ANNAIS
- skal begynne å skrive hvor jeg har hentet inspirasjon fra. da kan vel ikke wannabe-kommentarene komme heller?

outfit 20.11.09

picasa 3 20112009 202745bmp
Sorry for sein outfit! Hadde også på meg noen armbånd, men de greide jeg selvfølgelig å
slenge fra meg hjemme.. Singlett og topp fra h&m og bukse fra only.
Hva synes dere?

link til spontandans - trondheim

Heiaa! Håper dere ble glad for at dere endelig fikk videoblogg! Skal prøve å bli flinkere med det, jeg synes jo det selv er så himla gøy når andre blogger har det, så da må jeg vel ha det selv oog eller hva? Har forresten møvlet i meg en hel boks med mais. Yum, ikke sant? ..

Husker dere at jeg nevnte at jeg skulle på spontandans, som kom på skal vi danse? Joda, nå har jeg endelig funnet linken, men - det går ikke an å kopiere inn videoen. Meen - klikk på linken om dere er intressert!
her kan du se hele norge spontandanse igjen tv 2

her kan du se hele norge spontandanse igjen tv 2
Vil dere se meg og mange andre danse spontandansen? --> http://www.tv2underholdning.no/skalvidanse/her-kan-du-se-hele-norge-spontandanse-igjen-3008509.html Men - det er ikke den første videoen. Når du har sett den, må du klikke på ''Spontandans Trondheim'' ♥

Hva om jeg prøver å ha en videoblogg i uka? :-)

dagens innkjøp (update)

Heia! Jeg stengte videoen, pga av alle misfornøyde berter. Menmen, synd for de at de aldri kan kommentere på min blogg mer! Think before you go to work, sier jeg bare.

Menmen, ALT kan vel ikke være positivt heller. I byen i dag kjøpte jeg meg verdens nydeligste skjørt! Skal ha det på i morgen på bursdagen til Nora og Andrea, gleder meg. Jeg skal selvfølgelig ha den OVER genseren.
img1446
I <3 IT! Kommer bilde i morgen der jeg har det på, det vises enda bedre da!
Liker dere paljetter?

Update: Den er fra gina tricot

outfit 05.11.09

picasa 3 05112009 164432bmp
Kardigan fra bikbok
Singlett fra cubus
Tights fra bikbok
Truse fra .. TULLA! Hehe, jeg er morsom i dag! (...) Watcha think?

i'm in heaven!

picasa 3 05112009 153822bmp
Jeg er i himmelen! Takk for at Voe linka meg i går, liksom :-) Hehe, håper at eeenda flere besøker bloggen min. Akkurat nå kunne jeg gjort hva som helst. Hvaaaa som helst! 28.plass på mest besøkte og 6.plass på mest aktive.. Siden jeg er i happy-for-ever-humør i dag skal jeg redigere fire videoer til dere! Jeg er snill, takker, taaaakker.
Vil dere ha skolevideo eller rap video først?

jeg elsker dans!

Hurra, nå er det endelig dans snart. Det er jo hele oppturen i uka! Haha, etter å ha lest på Stine sin blogg har jeg fått sangen ''Dansing gjør meg så glad'' som vi alle husker fra nettby/Lisa. Hoho! Men dans er jo praktisk talt verdens beste sport! Sykt mange søtiser som kommenterer for tiden, taaaakk!
picasa 3 03112009 171051bmp
Tihi, bare for å understreke. Sminketips er på vei! (: Danser dere?

anbefaler 2 blogger!

Da skal jeg anbefale to blogger jeg synes bør få enda flere lesere fordi de kan nå langt!

1. www.tavi-thenewgirlintown.blogspot.com
IMG_9701
Tavi er ei utrolig kul jente fra England. Sjekke den stilen! At noen i det hele tatt tør å legge ut slikt er fett. Hvis du ser på bloggen hennes, ser du råmange fete outfits! Det er helt sykt hva den trettenåringen kan finne på! Stikk innom, det er ganske så sykt! Jenta der er RÅ som tør! Go for it, girl!

2. www.aurooraa.blogg.no
042
Søskenbarnet mitt faktisk! Hun er ei utrolig søt jente, og bør VIRKELIG få mer oppmerksomhet! Hun blogger råbra, og jeg ser at tallet på kommentarer bare øker og øker. Hun har ikke blogget noe lenge, men når langt helt i start! Besøk henne, you'll love her. Hun har ingen skrivefeil, bilder i hvert innlegg, outfits, vser og alt. Anbefales virkelig!
Vil noen av dere bli anbefalt?

jeg deltok i spontan-dans!

Heia! Etter skolen i dag dro jeg, Kari, Kaja og Kathrine til byen for å delta i spontan dans. Dere vet når noen plutselig begynner å danse på f.eks et kjøpesenter/utested. Vi sto midt på torget. Og guess what - jeg sto rett foran kameraet. Haha, jeg klebbet litt men .. Se på skal vi danse på lørdag, så kan det hende du ser meg! Se etter ei med badhairday (hadde i topp) og svart swix boblejakke.Kan prøve å få tak et opptak, men det får vente til etter lørdag. Det var rett etter skolen, så jeg hadde dessverre ikke kamera. Har du vært med, eller sett på en spontandans?

hvilken header?

Dun-dun-duuun. Nå er tiden kommet for ny header. Ooo, skrekkfylt. Tulla! Disse tre headerne gikk videre. Tusen takk til Andrine som har hjulpet meg med stripene! Søtt av deg.

1.
picasa 3 01112009 135547bmp


2.
picasa 3 01112009 135659bmp3.
picasa 3 01112009 135741bmp

Disse headerne er inspirert av bloggere som f.eks UlrikkeLund, Annais, Voe, Stine osv. Håper dere forstår at jeg velger denne type header fordi JEG synes det er fint, ikke for at alle andre har det sånn.
Hvilken header skal jeg bruke? ♥
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits