oktober 2015

DOBBELBLOGGER

Heihei! Håper alle sammen har hatt en fin uke så langt - bare en dag igjen til helg nå!! :-) Denne uken har jeg kun jobbet to dager, noe som har vært litt deilig må jeg innrømme hehe. Jeg og Tone tok oss en liten bytur tidligere i uka hvor jeg fant en dødskul skinnbukse fra Zara. Tenkte å vise den etterhvert - må bare finne noe kult å style den med først. Den har ganske mange detaljer på seg, noe som er veldig ulikt min ''safe'' stil, så det blir gøy å prøve noe nytt.

I dag var jeg på et mini-møte angående klessalget (kommer et detaljert innlegg om det i løpet av uka) - og nå nærmer det seg endelig!! Gleder meg utrolig masse - både til å få ut masse klær, men også å møte dere selvfølgelig! Spennendespennende. Ellers har jeg hentet tante på flyplassen og spist nyydelig middag hos mormor idag - så denne torsdagen skal en ikke klage på.

Postet også mitt første innlegg på Høyerbloggen idag - dere kan lese det her om dere vil. Skal blogge fast der en gang i uka, så dette blir bra!! To fluer i en smekk, for da har jeg jo plutselig potensielle bilder til bloggen her også hihi. 

Ha en superfin kveld videre allesammen!

ON MY WISHLIST

WISHLIST

 

Trykk på bildet for å se hvor alt er fra.
Noe flere kunne tenkt seg eller?? :-(
 NEI, dette er ikke reklame til alle dere som klikker vinkel hver gang <33333 Bare ting jeg sikler etter for øyeblikket!

SUNDAY INSPOVi trenger alle litt søndagsinspirasjon til en ny uke, right? Idag nyter jeg ukas første fridag!! Guuud så herlig ♥ I går dro jeg rett på konsert etter jobb med selveste Asap Rocky og Wiz!!!! Stemningen var helt fab, så kvelden kunne ikke vært bedre! Glemmer hvor glad jeg er i å dra på konsert, så det er absolutt noe jeg må prøve å få til oftere. Synd man bor i Trondheim hvor utvalget av sånne type konserter er meget skralt haha. Gleder meg hvertfall til Kid Ink i Oslo i november!!

Ha en suuuperduper uke alle sammen ♥

WORKIN' 9 TO 5

(for real)

Juhu! Her går dagene gitt - og denne uka har jeg vært så sliten etter jobb at jeg ikke har hatt energi til å ta noen fancysmancy'e bilder til bloggen. Har jobbet 8 timer noen dager nå - og det kjennes på kroppen gitt. Idag hadde jeg litt en litt kortere dag, noe som også var veldig herlig. Det går bare bedre og bedre med jobben, men har fortsatt ekstremt mye å lære!! Trives hvertfall veldig godt, og det er jo viktig. Jobber hver dag resten av uka også bortsett fra søndag, så det blir virkelig helligdag!!!

Ellers merker jeg at jeg setter mer og mer pris på når jeg har tid til å se serier (hahaha), så nå skal jeg kooose meg med ny episode Modern Family og preppe meg klar til ny arbeidsdag i morgen. Hvordan går det med dere fortiden? Jobb, skole, fri - tell me all about it.

FØRSTE JOBBDAG

Heihei! I dag endret jeg døgnrytmen min, gitt. I dag hadde jeg nemlig min første arbeidsdag i det ordentlige arbeidslivet!! Jeg har fått jobb på Høyer Solsiden, noe jeg er ekstremt glad for, wii!! Når jeg planla å ta et friår hadde jeg egentlig sett for meg å fokusere kun på bloggen, men jeg ser jo at det skulle blitt litt ensidig i lengden. SÅ mye kult å blogge om har jeg ikke. Pluss at jeg føler arbeidserfaring og noe på CVen er utrolig viktig.

Det var hvertfall en spent og små-nervøs Erica som troppet opp på Solsiden klokka 9 i dag, men det gikk jo såå fint - så her var det ikke noe å være nervøs for. Ble tatt i mot veldig godt av de som jobber der, i tillegg til at det var masse å gjøre ettersom vi rigget klart til ukas ''Crazy Days'' salg. Salgsbiten, kasse og spørsmål fra kunder kan jeg jo ærlig innrømme at jeg følte meg ganske så lost og hjelpesløs på - men akkurat den biten kommer nok naturlig etterhvert skal en se. I morgen er det tilbake - får vel kjørt meg godt ettersom salgsdagene starter da haha :-) Bra å få pushet seg litt de første dagene, så får en heller prøve seg frem og feile litt slik at en lærer å utvikle seg. Jeg sitter hvertfall igjen med et veldig positivt inntrykk av min nye arbeidsplass og grugleder meg til kommende dager! :-) Jeg skal jobbe som deltidsansatt i butikken, pluss at jeg skal blogge et innlegg i uka på Høyerbloggen. Exciting exciting!!!Noen som har noen første-arbeidsdag-kommentarer eller? ♥ Kanskje noen erfaringer og tips hehe

VIDEO: STROBING

annonse

Hei dere! Wiih, ny sminkevideo!! I dag viser jeg dere hvordan dere kan lage en enkel strobing-look, som nå begynner å erstatte contouring. Her legger en nemlig highlighter på steder i ansiktet en ønsker å framheve, og dropper rett og slett kontur. Denne trenden passe meg perfekt nå som vi går mot kaldere tider, hvor liiitt mye solpudder raskt blir knalloransje i dagslys. Yes to strobing!!

Produkter brukt (link)

- Jorg Obé fuktighetskrem
- Bare Minerals Stroke of Light
- Max Factor foundation
- The Manizer sisters
- Beauty Blender
- Angled Blush Brush

Coverbrands har nå -20% på ALL sminke HER! Hva synes dere?

ukens spørsmål #53

Ukens spørsmål er back-on-track etter en laang pause! Hadde helt glemt det - men det jo en super måte å nå ut til dere på og svare på hva enn dere måtte lure på.

Hvilken parfyme bruker du?

Jeg bytter på flere Victoria's Secret splasher, men min favoritt parfyme-parfyme for tiden er en liten rosa en med sløyfe fra Abercrombie & Fitch jeg kjøpte i LA. Dødsgod!! Ellers er Bright Crystal fra Versace en favoritt, men så scvhiindør at jeg ikke gidder kjøpe ny.

Har du betalt for ekstra filtre på VSCO?

Nei, ikke som jeg husker.Beskriv russetiden med tre ord.

Crazy, minnerik og slitsomHvor får jeg kjøpt sjokoladepudderet?

Jeg vet at Too Faced ønsket å være mer eksklusive og fokusere på Sephora - så kanskje på Sephoras hjemmesider eller ebay? Vet ikke om noen norske sider som selger det..

Har du fortsatt PT?

Nei, jeg trente med de 6 ganger. Shitttt da var jeg dævv

Hvorfor kjøpte du iPhone 6s når du hadde 6?

Jeg hadde 5s! Hadde lyst på bedre kamera og større, klarere skjerm. (Og rosegull)Er det din bil?

Jaaa min kjære bebbis som jeg bruker mye tid i haha. Å kjøre rundt med dødshøy musikk er for real noe av det beste jeg vet. Når jeg er glad i å kjøre OG veldig glad i musikk blir jo den komboen en innertier.Er hun lillesøsteren din?

Nei, hun er søskenbarnet mitt :-)Hvor lenge sover du om dagene?

Så langt i friåret har jeg vel stått opp i 10-11 tiden, men fra og med neste uke blir det andre saker!! Skal fortelle mer om det litt senere. Excitiiiing!

Hvilken modell er bilen din?

116d fra 2011. 

Team Cookie eller Team Lucious?

Cookie all day errdayyy. Hun er så sassy at jeg ikke har noe valg.

Kan du legge ut bilde av tatoveringen din?

Her ser dere den, haha. Dette var så spontant at det er crazehSpørsmål til neste uke?

FRIDAY FUNDAY

Heihei - endelig helg dere ♥ ♥ ♥ For min del som har friår merker jeg jo ikke såå veldig stor forskjell på helg og ukedag - men det er likevel noe med den good-feelingen man får på fredager, altså. Nå er jeg på veit ut døra for en tacofiesta med Hanna og Idun før det blir vors og P-fest i Dødens Dal haha. Jæjæjæ Onkl P og Admiral P, kan det bli bedre?? Jeg for min del er ekstremt lite glad i norsk musikk, men det blir nok morsomt uansett. Kanskje jeg ser noen av dere der??
skjørt bikbok topp HER

HA EN FIN FREDAG ALLE!

BABY

Wiii, små (gigastore) hverdagsgleder ♥ ♥ ♥ Var i starten litt i tvil om jeg skulle kjøpe 6s eller vente til 7'ern eller whatever kom - men så fant jeg ut at den kom i rosegull, og da var jeg solgt haha. Gamletelefonen min var ikke mer enn 2 år gammel - men heldigvis hadde det ingen riper eller skader slik at jeg fikk solgt den til en fair pris! Er den ikke fiiiin??? Haha, måtte bare dele 1/1000000 del av lykkerusen min med dere.

Nå skal jeg bli med søstersen på Ikea før det blir spillkveld med venninnene. Forresten crazy mange som har lagt meg til på snapchat?? Føler et lite prestasjonspress her altså, så det er ikke sikkert det blir så veldig mye updates haha.. Liksom, hva legger man ut? Imma just go with tha flow

DELTIDSNANNY

Heihei! Dette har vært en finfin dag, men kjenner at kroppen er klar for å ta en tidlig kveld!! 12 er altså tidlig for meg i friårs-livet haha, men sånn er det. Mange ønsket et innlegg om mine planer i friåret - og det skal jeg få til i løpet av uka :-) 

Idag var jeg og mormor barnevakt for mitt kjæære søskenbarn, som begynner å bli stor samtidig som fortsatt er vår lille-bebis ♥ ♥ ♥ Jeg var heldigvis barnevakt kortnok til å slippe bleieskift, thank God!!! Koselig var det hvertfall - så i morgen blir det en ny runde innom!Var også hos mahgurl Maren på Elaklinikken idag og fikset neglene mine! Alltid like fornøyd når jeg dro hjem igjen, denne gangen med en klassisk fransk manikyr. Har ikke hatt det på år og dag, så det var kanskje påtide?? In progress! Blir jo alltid mye tøys og tull når vi sitter sammen rundt neglebordet - men vi kom da i mål tilslutt som vanlig haha :-) Skal legge ut etter-bilde på insta asap, så følg med der om dere vil se sluttresultatet.

Ellers har jeg åpnet snapchat-storyen min på ericakvam, så dere kan jo legge meg til om dere vil se noen ekstra sekunder av hverdagen min. Ikke forvent noe 300sekunders-mystory altså, for det finnes virkelig ikke noe verre enn det. Har svært sjeldent oppdadert My Story før, så det tar vel sin tid før jeg kjører ut massevis der.. Og det blir heller ikkeno ''morgenstund har gull i munn:))'' med tekoppen og morgenkåpa - that shit is not for snapchat. Men nu er vi hvertfall i gang, så add i vei!!

NIGHTYNIGHT ♥

ALL WHITEgenser og skjorte bikbok bukse mango sko din sko

Gårdagens all-white outfit!! Helga har som vanlig sust avgårde, og nå er søndagsantrekket inntatt med neonrosa fluffy-sokker opp til knærne utenpå min kjære fleecebukse. Kanskje jeg skal begynne med sånne dagens-outfits i stedet - for det er jo forsåvidt sånn jeg går hele uka! Velvel, alt til sin tid.

I dag kunne jeg endelig si meg ferdig med å gjøre alt klart til klessalget (nope, vi har ikke bestemt dato enda til dere som lurer). Klærne ble slengt som et dass i noen svartsekker for en god stund siden og hevet uti garasjen - noe som egnet seg svært dårlig haha. Så nå har jeg vasket ALLE klærne, hengt opp, brettet sammen, gått over med klesrull, organisert i pappesker og plassert de på loftet. Puhhhhh har startet på onsdag, så sykt deilig å være ferdig!Noen snapshots fra min fantastisk fredag ♥ ♥ ♥ Mye mat på bloggen her nå ser jeg, men det er jo 9/10 av livet mitt, so.......

Noen som har noen ønsker til bloggen fremover?? Jeg er åpen for forslag!

VAFFELTID

Heihei dere! Idag skulle jeg hive meg på bloggtrenden å dele en sunnere vaffeloppskrift med mine kjære lesere, noe som gikk så som så:Fader ass, meg og matlaging går virkelig ikke hånd i hånd. MEN jeg fikk da skrapet sammen vaflene mine, dandert et bloggvennlig fat og knipset noen bilder som solgte inn vaffeloppskrifta mi hakket bedre.

OPPSKRIFT TIL CA. 3 METTENDE VAFLER

- 1 egg
- 0,5 dl havregryn
- 1dl valgfritt mel
- 2 dl melk 
- 2ts sukrin (evt vanlig sukker)
- 1 ss vaniljekesam
- Litt kardemommeNå skal jeg ikke si at disse er de beste vaflene jeg har smakt hahha, det blir jo litt drøvtygging med det derre havregrynet. Men for all del - vafler smaker jo alltid godt, og en kan ikke alltid lage toro-vafler eller en oppskrift med shitloads av smør og sukker. I wish though. Så disse er et bedre alternativ som et mettende måltid! Vaflene ble jo smålig brente ettersom jeg fikk panikk når vaffeltoppen hang fast i ene enden av jernet, og bunnen i andre hahaha. Første og siste gang jeg prøver meg på noe annet enn ostesmørbrød og pestopasta på kjøkkenet. PEACE OUT

TRE ANTREKK PÅ ØNSKELISTA

innlegget inneholder adlinks 

Juhuu - idag har jeg ikke så mye interessant å dele med dere, så da tenkte jeg at jeg kunne sette sammen tre antrekk som står på ønskelista mi akkurat nå og vise dere! :-) Å kjøpe nye klær, sko og tilbehør er så fantastisk gøy at det nesten er farlig haha.. Men NOE kan en vel unne seg eller? Legggooo.

YES PLEASE!! rosa kjolesett her superfine hæler her falsk pelskåpe her armbånd her sett med dødskule ringer her

 

 

svart singlett her hvite adidas-sko her dødskul tights fra adidas her sportsbag her jakke her


Åh, for et antrekk! Har siklet etter høye sko dødslenge - så kanskje dette er dagen jeg skal slå til?
solbriller her grå skinnjakke her hvit, høyhalset kjole her høye sko her malene birger clutch her

Hvilket antrekk står høyest hos dere? 1,2 eller 3?

FINFIN ONSDAG

Ayo, i går ble det en superkoselig middag på Una med Tuva, Aurora og Anna i håp om å spikre klessalget vårt vi har prøvd å få gjennom i flere måneder haha. Glemte selvfølgelig bort hva vi egentlig var der for 3/4 av tiden, men alltid fint å ha en god unnskyldning til å dra ut å spise midt i uka ♥ Siden jeg er sløvisblogger nummer 1 tok jeg seff ikke med kamera (på blog-dinner???) så da får det bli litt gjenbruk av Anna og Tuvas bilder, som var hakket mer ruttis enn meg og Aurora. 

Ble smålig in-love med den nye kameralinsa til Tuva - så det får en absolutt stille opp på ønskelista. Oohh kanskje jeg har noe fornuftig å ønske meg til jul for en gangs skyld?? Nå skal jeg kooose meg med nye episoder av Empire & Modern Family før jeg skal prøve å gjøre noe mer fornuftig resten av dagen. Forresten - sjekk mine nye, dødskule sko fra Adidas!!! Lovelovelove. dere finner skoene her

SEEYA BEIBS

LUNCHTIME

Heihei! I dag våknet jeg av at en fuckingsgigasvær veps svirret 2cm fra øret mitt - så dagen min startet med andre ord ekstremt brått. Dere kjenner til de move'sa som må til når en veps nærmer seg, og tro meg - det er ikke en digg måte å starte dagen på. Min kjære bror fikk i oppdrag å hive ut vepsen, mot at han fikk en pose marshmallows ofcourse. Jeg er vel ikke den eneste som setter småsøsknene mine i arbeid mot at de får godteri eller låne klær??

Ellers har jeg vært i byen og lunsjet med Felix og mormor, noe som var superduperkoselig ♥ Jeg holder på å sovne allerede, så dette blir en tidlig kveld gitt. Ha en stråålende tirsdagskveld allesammen ♥

HØSTLIG

strikket kjole/lang genser her jakke zara sko marypaz veske chiquelle

Hva synes dere?

ROSAFAVORITTER

annonse

Oktober = rosa måned!! Jeg elsker dette konseptet, hvor hele byen blir farget rosa og en gir ekstra oppmerksomhet til alle som er berørt av brystkreft. Coverbrands gjør intet unntak, og kjører en rosa-favoritter-kampanje med 50 produkter hvor dere får -25% på alt. Se hele utvalget HERUnder ser dere mine favoritter fra kampanjen. Read my lipsVis at du også støtter kampen mot brystkreft ved å velge en rosa neglelakk, eller denne freshe, rosa lipglossen. Her kan en altså vise sin medfølelse og solidaritet gjennom det man har på seg av både klær og sminke.

Cindy-lou ManizerEn av mine favoritt-highlightere som gir kinnbena en nydelig glød.

Sexy MamaSetting-pudderet påføres etter foundation, eller alene dersom en ønsker det, for å hindre at ansiktet glinser der en helst ikke vil. Dette bruker jeg på haka, under øynene og i T-sonen. 

Beauty BlenderAh, denne trykker virkelig foundationen din på plass uten at det ser kakete ut - bare rett og slett flawless. OG at Kim Kardashian og Kylie Jenner bruker den, gjør hvertfall at jeg må ha denne i hverdagsmappa :-)


Koster er dødsviktig for å få mest mulig ut av sminkeproduktene dine. Contourbørsten er tett og hard, noe som gjør at konturen blir skarp og tydelig. Bruk blenderkosten til å duse ut tydelige linjer og for å påføre blush. For å sette Sexy Mama pudderet under øynene og i T-sonen bruker jeg settingkosten. 

Disse kommer i et trio-sett HER.

Voila! Matt der en vil, glødende der en ønsker OG rosa lepper for å markere min solidaritet. Pores be pure er en ansiktsmaske som hjelper med å forminske porer, samtidig som jeg alltid føler meg ekstra ren og fresh etter jeg har skyldt den av. Gjør dette hver søndag kveld for å markere slutten på uka, og for å starte neste på en frisk måte :-)Batiste Blush er min storfavoritt når det kommer til tørrshampoo. Billig OG dødsbra. Min lille livredder i hverdagen!! 

Også dere........ 

verdens fineste rettetang!!! Her var det jubel i stua når denne rosa'e herligheten ble hentet fram - såå fantastisk fin??? Mulig det er jeg som er overglad i rosa og GHD-rettetangen, men sånn er det. 

Jeg har brukt GHD-styleren siden jeg var 13 år, og har aldri byttet merke. Med andre ord - jeg er ekstremt fornøyd med den ettersom den retter håret effektivt uten å lugge og rive i det. Og nå som jeg har fått en rosa i tillegg blir dette min bestevenn i 6 nye år ♥ ♥ ♥

GHD donerer 10? per solgte rosa rettetang for å vise sin støtte mot brystkreft. Dere finner styleren HER.

Ellers håper jeg så mange som mulig bærer årets rosa sløyfe fra Kreftforeningen for å vise sin støtte til brystkreftrammede!! Det er en ekstremt viktig sak, og husk at ALLE monner drar. Vis din støtte du også, og kjøp årets rosa sløyfe HER.Coverbrands er 100% trygt å bestille fra - og de har gratis frakt og utrolig rask leveringstid ♥ STAY PINK ALLE SAMMEN!

Q&A: L.A

Jeg har en FAB nyhet!! EF ønsker å gi leserne mine et tilbud hvor dere kan få opptil 10 000 i reisestipend om du reserverer turen din før 9.oktober. Les mer om hvordan du kan få støtte til din drømmedestinasjon HER

 

Var du på språkkurs eller språkreise?

Vi var på språkkurs i 2 uker.

Fikk dere sponset eller betalte dere?

Jeg fikk reisen sponset i samarbeid med EF, og Tone fikk 35% rabatt.

Hvor mye lommepenger anbefaler du at man tar med?

Dette er helt opp til deg selv. I Los Angeles bruker man mye penger på transport, pluss at det går endel på mat og opplevelser. Skriv et budsjett før du reiser - skriv ned hva du vil oppleve, hva det vil koste, og eventuelt hvor mye du vil bruke på shopping. 

Var det ubehgagelig å snakke engelsk i klassen i starten?

Nei, faktisk ikke. Alle andre elevene er jo i samme situasjon som deg - og dere tar en placement test for å havne med folk som er på samme nivå som deg. Du blir fort vant til det - og klassene er mye mindre enn på vanlig, norsk skole.

Har man mye fritid?

Ja. Skolen er som regel fra 08.30 til rundt 12-13, og etter det kan du gjøre absolutt hva du vil. Skolen arrangerer ulike aktiviteter, men dette velger du selv om du vil bli med på. 

Er det lett å bli kjent med andre?

JA! Du blir godt kjent med alle i klassen din på null komma niks - og folk er alltid interessert i å bli kjent med alle. Folk som drar på en sånn type tur er som regel veldig åpne for bekjentskap - så dette kommer nok ikke til å bli et problem så lenge du selv også er flink til å være litt frempå.

Hvordan bodde dere?

Vi bodde på et studenthjem som het Eldorado Coast Hotel. Det bodde flere studenter der, og vi hadde skyss til skolen hver dag. EF hjelper dere med å sette opp bosted.Vil du anbefale å dra alene eller med en venn?

Hmm, det spørs litt hvordan du er som person. Selv synes jeg det var godt å reise med noen ettersom man alltid har noen å være med. Men igjen - de fleste drar alene, alle er ekstremt imøtekommende - så du kommer helt sikkert til å bli kjent med mange nye :-) Begge dele funker!

Hvilket flyselskap fløy du?

Vi fløy United Airlines nedover og Lufthansa hjemover - og var veldig fornøyd med begge. Flyturene gikk veldig greit - mellomlandingene og ventingene der kan være hakket kjedeligere.

Hva tenker du om å bo i LA et helt år, og å gå på skole der?

Er du glad i storby, variasjon, massevis å gjøre, varme, strender, shopping og hyggelige folk - JA. L.A er en fantastisk plass, og jo lengre du er jo bedre kjent blir du også med byen. Kan man bo på campus som utvekslingsstudent VG2, eller må man bo hos vertsfamilie?

Det vet jeg faktisk ikke - så her ville jeg anbefalt å sjekke ut EFs nettsider eller kontakte de.

Jeg har hørt at LA virker veldig kunstig på en måte, at det egentlig bare er en øde plass med masse skyskrapere og strender smeltet sammen; fikk du følelsen av dette? Og, er det en av de plassene man MÅ få med seg i livet?

L.A er en ganske merkelig plass, ja. Det ene sekundet er du mitt i deeet fine og eksklusive strøket, og sekunder etter er man i en mer normal og sliten sone. Avstandene er ganske lange - så når man kjører langs motorveien er ting ganske øde. Men plutselig svinger du av, og du møter en rekke skyskrapere og lysende bygninger. Og en kjøretur derfra igjen møter du på milelange strender og stort hav. Så ja - L.A er en merkelig, men nydelig plass om hverandre - og det er helt klart en av plassene man må få med seg.Er det vanskelig å komme seg rundt uten bil?

Ja, en er rett og slett avhengig av biltransport. Last ned Uber, så sparer dere mye penger kontra taxi.

Når dere fikset neglene deres kunne dere bare gå inn i salongen og si at dere ville fikse neglene eller måtte dere avtale time?

Vi ringte og bestilte. Alt ligger ganske langt fra hverandre - så akkurat rundt salongen var det egenltig ingenting å gjøre. Derfor er det litt dumt å dra dit dersom en ikke vet at en er sikret time.
Tok du tatovering?

Jepp, jeg og Tone tok vennetatovering haha. Schviiiinvondt.

Må man være god i engelsk for å reise?

Nei - det er jo derfor du reiser!! :-) For å bli bedre i engelsk, eller hvilket som helst språk du måtte ønske.

Måtte du ordne forsikring selv?

EF kan ordne forsikring for deg.

Hvilke fag hadde dere på skolen?

 

Det var ulike ting i engelskklassene, også hadde jeg Hollywood Class hvor vi så og analyserte filmer.Hadde dere fremføringer?

Nei

Hva likte du best og minst med LA?

Best: At det alltid er noe å gjøre, at folkene er superhyggelige OG at de har senger på kinoen:)))
Minst: Avstandene mellom alt, lite kollektivtrafikk og at det kan bli litt for varmt noen ganger.Hvordan er prisnivået?

Samme som Norge egentlig - men det er jo fordi krona vår er så svak fortiden, så dollaren ligger jo nesten på 9kr.

Hva var det beste med turen?

Hmmm... Six Flags og Universal Studios kommer jeg aldri til å glemme!! Og sykkelturen på Venice Beach/Santa Monica var helt nydelig.fin og fresh fredag

Hei kjære dere - alt bra?? Denne uken har vært smålig hektisk i forhold til hva jeg er vant til med tanke på at jeg er tidenes latpeis - men da kjenner jeg hvor godt det er å ta helg!! I går ble det blant annet fredagslunsj med Tone i byen, noe som forhåpentligvis blir fast rutine ettersom jeg elsker å lunsje ute. Vi snakket om at vi skulle jobbe oss gjennom alle ostekakene i Trondheim by - så her blir det mange spenstige fredager fremover gitt haha.

Dro deretter videre til H2 Thomas Angells og Daniel hvor det var mer enn på tide å fjerne etterveksten!! Ser ut som jeg har gått rundt med et eller annet grått hårbånd i lang, lang tid - så da var det deilig å freshe opp sveisen igjen. Jeg skryter jo like mye av salongen og frisøren min hver gang, men med god grunn! Jeg mener YELO man stoler ikke på hvem som helst når det kommer til håret sitt - right jenter?? Såå som fast kunde i flere år kan dere stole på at dette er min,og kun min, ærlige mening :-) Tipp topp tommel opp.

Denne gangen la vi også noen kalde striper i håret, samtidig som jeg fikk kuret det og fjernet slitte tupper. OG catchet opp med fantastiske Daniel! Alltid like koselig. Dersom dere ønsker å bestille time kan det gjøres HER ♥Nå blir det en velfortjent kosekveld med film og giiiga kino-meny - kos dere hva enn dere gjør i kveld! KLEM

UKAS SPILLELISTE: ON REPEAT

Noe av det jeg elsker mest er i verden, det må være å kjøre rundt i bilen min med volumet og sangstemmen på 100%. Det er så digg!!!! Derfor elsker jeg å finne ny musikk ettersom jeg raskt kan gå lei - noe som gjør a det går med noen timer til musikkleting i uka. Også samler jeg seff det beste i spotifylista mi HERDet er alt-mulig-lista mi  med masse forskjellig, så sjekk gjerne ut de andre spillelistene på profilen min dersom du vil høre på musikk med samme stil. 

Her er ukas favoritter dere!Anbefaler å sjekke ut de nyeste albumene til Kehlani og Justine Skye - var i himmelen når jeg fant de!! 10/10 ♥ Hva er din favorittsang akkurat NÅ?

Q&A: LOS ANGELES

Heihei! Veldig mange sender mails og facebook-meldinger med ulike spørsmål om Los Angeles turen min med EF - så da tenkte jeg at jeg liksågodt kunne samle det i en spørsmålsrunde, og svare felles på hva enn dere måtte lure på :-) Ingen spørsmål er dumme!! Så kjør på - så skal jeg jobbe med svarene noen dager og poste det ferdige innlegget på søndag.

Sååå.. lurer du på noe - FYR LØS!

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits