oktober 2014

oppskrift: musli

Heihei! Jeg får støtt og stadig kommentarer på om jeg kan legge ut oppskrifter her på bloggen, men når det kommer til matfronten er jeg altså ingen ekspert.. Mamma derimot bruker å lage verdens beste musli, og den tenkte jeg å dele med dere lesere! Hun har hentet den fra Trines matblogg, men har byttet ut noen av ingrediensene. Hvertfall - denne anbefaler jeg på det sterkeste! Supergod med yoghurt og bær blant annet :-)

Dette trenger du:


(Skal stå cocosa, ikke cocos)

1: Mål opp havregrynet og sesamfrøene og ha det i en bolle.

2: Hakk opp valnøtter, mandler og hasselnøtter og bland det i bollen. Ha deretter i saltet.

3: Varm opp vann, honning og cocosa (eventuelt smør). Når honningen og smøret er smeltet heller du det i bollen og rører godt.


4: Ta bakepapir på 2 stekebrett og fordel massen utover. 
5: Stek på 140 grader i ca. 50 min. NB husk å rør i blandingen hvert 15 minutt under steking!

VOILA! Blandingen holder til to slike glass, og varer en god stund:Håper dere likte innlegget, og at dere tar i bruk oppskriften ♥

rebecca stella for nelly

annonse

Hei! Denne uken slapp Rebecca Stella nok en herlig kolleksjon for Nelly, og noe som går igjen her er svart, lilla-brun og blonder. Jeg likte kolleksjonen veldig godt, og mine favoritter finner dere under. Se hele kolleksjonen HER!

blondekjole her hvit, fluffy cardigan her sko med ''frynser'' her svarte boots her hvite sneakers her
svart kjole med glidelås her lavendelkjole med detaljer her superfin body her svart kjole med cut-outs her

 

Enjoy your shoppping!

favoritter at the moment

Heihei! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere mine favoritter akkurat nå - så her finner dere litt av hvert. Både sminke, klær og andre småting. Tenkte egentlig å lage en favorites'-video inspirert av youtubers, men hadde ikke tid til det denne gangen. Jaja, håper dere liker innlegget uansett :-)CC Cream: En tynn og god CC cream med lett dekkevne og som danner en farge som passer seg til hudfargen din. Perfekt som et lettere alternativ til foundation for skole og hverdagen generelt. 

Everyday face: Denne bruker jeg nesten hver kveld - selvbruningskrem tilpasset ansiktet! Fargen kommer gradvis, og resultatet blir naturlig og fint.

Eye cream: Har blitt helt avhengig av øyekrem, og bruker det hver eneste morgen. Føler det hjelper på trøtte øyne!

Shine serum: Dødsgod hårolje/serum som samler småhår og slitte tupper. Trenger kun en liten dråpe til hele håret.

Sheer love: Ahh, supergod body spray fra Victoria's Secret!

Morning time: Er utrolig glad i te, og denne er utrolig god!

Voluspa: Duftlys er ikke minst stemningsfullt, men også koselig samtidig som den etterlater seg en god duft.

Stevia: Søtningsdråper jeg bruker i f.eks te. Gjerne et sunnere alternativ til vanlig sukker. 

Mobildeksler fra Nunucodesigncompany og h&mEt helt halvt år, hvite og enkel Vans, toalettmappe fra Victoria's Secret, hvit løpejakke fra adidas & tynn genser fra Flat top ♥

Har dere noen favoritter at the moment? Og hva synes dere om slike innlegg?

herlig start på uken

Heihei! I går våknet jeg med en veldig fin start på dagen da jeg fikk vite at mitt nye søskenbarn hadde kommet til verden! Dro på besøk rett etter jeg var ferdig hos frisøren, og ÅÅÅ så søt hun er!! Var i ekstase hele gjengen <3

Dagen i dag gikk til skole og musikal - og i dag hadde vi rosadag på skolen for å vise at vi støtter kampen mot brystkreft. Gøy å se at faktisk så mange bryr seg og engasjerer seg :-) Nå er det mediajobbing som står for tur!

the ultimate glow

annonse

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere 3 hovedsteg til hvordan man kan oppnå den ultimate gløden ved hjelp av noen enkle steg. Man trenger ikke sol og høye palmer for å oppnå den brunfargen og gløden man ønsker, takket være disse produktene under. Håper dere liker innlegget ♥STEG 1: SCRUB & PEEL

Et godt grunnlag for en glødende hud er alltid sunn og frisk hud. En ting jeg alltid gjør før jeg legger meg om kvelden er å rense huden med en cleanser, og eventuelt bruke en skrubb. Det er ikke bra for huden å bruke en skrubb hver eneste dag, derfor passer det seg 3-5 ganger i uken heller.

Denne skrubben fra JorgObé er veldig tynn og lett, og inneholder små ''sandkorn'' som fjerner tørr, død hud og etterlater huden babymyk. Denne peel-masken er med på å fjerne svarte hudormer fra området rundt nesen og i T-sonen, men den funket dessverre ikke så bra på meg. Kanskje den virker etter en lengre periode i stedet? 

STEG 2: BRUNFARGE

Jeg elsker å føle meg brun, hvertfall om jeg skal noe spesielt som for eksempel burdager og lignende når man vil føle seg ekstra fin. Jeg har brukt moussen fra Sunspa en god stund nå, og liker den veldig godt.

Jeg starter alltid med en skrubb som fjerner tørr hud, og gjør den ''preppet'' for selvbruningen. Denne fra Crabtree & Evelyn fungerer helt toppers, og dufter veldig deilig. Deretter påfører jeg denne selvbruningsmoussen som gir en fantastisk fin brunfarge. Jeg bruker alltid denne påføringshansken for å unngå skjolder på hendene. Moussen tørker inn veldig raskt, så det lønner seg å være rask med å smøre ut for å unngå skjolder. Resultatet blir utrolig fint!

STEG 3: INSTANT GLOW

Disse to skjønnhetene ovenfor kan være livreddere i mange settinger med sin evne til å gi en ''instant tan''. Enten du finner ut at du plutselig vil dra ut på en lørdagskveld, eller når du oppdager at selvbruningen din begynner å falme av. Den største er for hele kroppen, og den minste er for ansikt, og denne tynne lotion'en gir en svak brunfarge rett etter påføring. (Den fjernes også med vann, så man trenger ikke bekymre seg om man feiler litt). Fargen er heller ikke særlig sterk, men man ser med ett litt mer glødende og frisk ut.

Body lotion her & face lotion herRabattkoden ''EGLOW'' gir dere -15% på ALT fra St. Tropez og Sunspa, samt. kroppsskrubben ♥ Gyldig ut 30.10!

sunday inspiration


her - legg gjerne igjen noen tumblr-anbefalinger i kommentarfeltet ♥

nytt design!Som dere kanskje ser har jeg nå endelig fått nytt design her på bloggen - hva synes dere?? Jeg liker det utroolig godt og var akkurat slikt jeg hadde sett for meg! ♥ Designet er laget av flinkeste Albertine, anbefaler dere virkelig å sjekke ut bloggen hennes! Hun tar utrolig fine bilder, og dersom dere ønsker å bestille design fra henne kan dere lese mer om det her.


Tusen tusen takk, Albertine!

Såå.. hva synes dere? :)

''helg''

Heihei! I dag var det opp klokken 9 for å filme til mediaprosjekt - og nå er vi heldigvis ferdig med det. Det eneste vi mangler nå er redigering og selve presentasjonen, men den største jobben er hvertfall unnagjort! Det ble feiret med en aldri så liten burgerking-date, og nå har jeg prøvd å ta noen brukbare bilder til bloggen. Mistet selvutløserkontrollen min (i huset vel og merke) for en god stund siden, og har aldri gått til innkjøp av en ny. Tror jeg har kjøpt 3-4 stykker allerede, skjønner ikke hvordan jeg roter de vekk så enkelt?? Så bildene ble med andre ord svært lite brukbare, men det er kanskje innsats som teller, eller?Ut i fra min fantastisk fine ettervekst kan dere tro jeg gleder meg til frisøren neste uke!! Tenker å gå litt mørkere mot vinteren igjen, eller hva tror dere?

Under ser dere forresten resultatet fra da jeg var hos Glimt igjen på onsdag. Jeg tar påfyll hver 3-4 uke, og har ordnet det til ei som heter Mari de siste gangene nå. Hun er utrolig flink, blir like fornøyd hver gang! Denne gangen bestemte vi oss for å legge de liiitt lengre, og jeg synes de ble utrolig fine. Glimt ligger forresten like ved Bakklandet parkeringshus osv, man ser salongen veldig godt fra veien.Utrolig digg å våkne så og si ferdigordnet til skolen hver dag hihi

Nå skal jeg tenke litt på fremtidlig design her på bloggen, og kanskje presse inn en episode Vampire Diaries i mellomtiden. I kveld blir det tikkakveld med jentene, noe jeg gleder meg masse til! Haha, er det god mat i bildet er det alltid noe å glede seg til. (Og hyggelig selskap da kanskje)

Hva skal dere i kveld da?

ukens spørsmål #45

Vet du om noen bra, gratis redigeringsprogram?

Selv bruker jeg Picasa 3 og Gimp som må lastes ned (gratis) og picmonkey.com og pixlr.com/express på nettet. Fungerer kjempebra, og er helt gratis!

Bruker du GHD rettetang?

Jepp, har gjort det i alle år og kommer nok til å fortsette med det også!Sliter tannbleking på tennene?

Det vet jeg faktisk ikke, men siden tannblekingen er godkjent av tannleger satser jeg på at det ikke sliter sånn altfor mye hvertfall. 

Kan du linke til Kylie og Sofia Richies tumblr?

Kylie sin finner dere her, Sofia sin her.


Hvordan får man amerikansk netflix?

Jeg brukte denne guiden.

Har du undertøy fra VS? Hvis ja, hvordan er størrelsene og kvaliteten?

Ja, det har jeg. Kjøpte et par enkle bh-er og truser når jeg var der i New York - og kvaliteten er helt fantastisk. Det eneste er at fargene falmer litt av i vask, men sånn er det vel med det meste. Anbefaler å kjøpe ganske basic'e bh-er uten alt glitteret og diamantene - da blir de som regel dobbelt så dyre, og de er dyre nok fra før haha.. Men jeg elsker undertøy fra VS, og gleder meg til neste innkjøpsrunde!

Hvor har du kjøpt det brune skjerfet ditt?

Det er fra Acne, og finnes vel i butikk eller på nettsiden deres!Hva skal du gjøre etter vgs?

Jeg tror jeg starter med et ''friår'' hvor jeg jobber mye, reiser, og finner ut hva jeg vil studere. Ellers har jeg vel allerede bestemt meg for å studere i New York - så vi får se hva det blir til. Kanskje jeg plutselig bestemmer meg for å gjøre noe helt annet, hvem vet?

Hvem er din favoritt i Kardashian-familien?

Hmm.. tror det må bli Khloé når det kommer til personlighet! Love her ♥ ♥ 


Er det flaut å ta bilder offentlig? F. eks i gaten, på butikker osv?

Jeg synes det er dødsflaut haha, hvertfall om jeg er her i byen. Er jeg utenlands bryr jeg meg ikke, men er småkleint å møte på noen du kjenner når du står og tar bilder av deg selv. I gaten går det fint da, er som regel ikke sånn kjempemange folk der i gangen. I byen derimot.... Finner i så fall en plass der jeg ikke spotter en sjel hehehhe

Kan du fikse designfeilen din med kategorier/arkiv osv?

Jepp, I'm on it! Irriterer meg også haha, så skal fikse det asap.

Hvor er den rosa genseren fra?

Den er fra mango! Den er ganske gammel da..Hei, bruker ikke så mye hudsminke men har lyst på et skikkelig bra pudder. Hva anbefaler du?

Det spørs jo litt hvilket pudder du tenker på, men om du ønsker en jevn farge og okei dekkevne er Bare Minerals veldig fin å bruke. Dersom du ikke trenger å dekke særlig mye, er jeg stor fan av Too Faced Chocolate soleil - et utrolig bra solpudder!

Tips til å få bedre karakterer på skolen?

Følg med i timen først og fremst, og gjør lekser hjemme også. Lønner seg også å rekke opp hånden i timen - lærerne våre setter hvertfall muntlig aktivitet i timene som veldig viktig. Ellers skriver jeg alltid puggeark før prøvene mine - altså et ganske detaljert sammendrag av pensumet. Deretter pugger jeg arket så godt som jeg kan. Funker veldig bra!

Kan kanskje skrive et mer detaljert innlegg om dette om dere ønsker? 

Hvor lenge varer vippe-extensions?

Anbefaler påfyll etter 3-4 uker for at de skal se så fine ut som mulig.Spørsmål til neste uke? 

shoot hos høyer

Heihei! For en uke siden var jo jeg og Aurora på Høyer for å ta litt bilder og bare .. kose oss? For en herlig atmosfære det er der hihi, koser meg like mye hver gang. Fikk av en eller annen grunn litt julestemning når vi var der, men det er vel helt innafor i oktober eller?? Koselig hvertfall ♥ Under ser dere noen av bildene vi tok! Ikke glem å sjekke ut  @hoyertrondheim på instagram om dere vil få med dere nyhetene i butikken osv! 

Tenkte det var gøy å vise noen av bildene, so here you go:

Høyer har nå fått inn de populære Colmar-jakkene, som er perfekte i dette høstværet med en god genser under. De har fått de inn i rosa, navy og svart, men det var ingen tvil om hvilken som er min favoritt. Rosa selvfølgelig!! Skal vise den i et innlegg i helgen tenkte jeg, dere ser en liten sneek-peak på det nederste bildet til venstre. 

Endelig er det helg igjen da folkens!! Føles mer fortjent enn noensinne, til tross for at det blir skolejobbing hele helgen. Motiverer meg med at dette er siste året på vgs, så her er det bare å stå på! I kveld blir det likevel en velfortjent pause med hjemmelaget pizza og idol som alltid, så får vi se hva vi finner på etterpå ♥ Har dere noen planer for helgen da?

hektiske dager

Heihei! Huff, lovte meg selv å ikke prate så mye om skolen på bloggen fordi jeg vet hvor kjedelig det er - men er kanskje bedre enn ingenting eller?? Denne uken og neste uke er det nemlig dødstravelt på skolen med prøver og prosjekter i absolutt ALLE fag. For ikke å snakke om særemne som står for tur om 1 og en halv uke. Når er neste ferie??

Wellwell, dere skjønner kanskje hva uken min har gått ut på så langt. Uansett - i går var jeg på Glimt igjen, skal vise dere resultatet så snart som mulig. I dag så vi på Nixiestrening - både for å si hei til nære och kjære og filme til mediaprosjekt, noe som var like gøy og koselig som alltid <3 Vi snakkes i morgen, forhåpentligvis et innlegg med LITT mer interessante bilder og tekst. God natt kjære lesere!

lulu's love

annonse

Heihei dere! I dag tenkte jeg å vise dere noen nyheter fra Lulu's - et vel omtalt merke når det kommer til toalettmapper. Selv har jeg brukt mine Lulu's flittig oppgjennom årene - og er utrolig glad i dem. God kvalitet og et bredt utvalg av størrelser og farger!

FOR DEG MED MYE SMINKE
Denne størrelsen er perfekt dersom du har mye sminke, eller skal ut å farte med toalettsakene dine. Den rommer ekstremt mye, og her får jeg plass til all sminke, koster, parfyme, rettetang og det meste. Veldig kjekt å bare samle alt på ett sted, og da er denne størrelsen genial.

Dere finner den i en herlig blå-ish farge her

ON THE GO

Den ultimate reise-mappa, med plass til masse sminke og toalettsaker samt. et eget rom til kostene. Jeg elsker at det følger med et eget rom til kostene - de har ellers en tendens til å skitne til mappen og bli misformede. Jeg er også svak for slike duse rosafarger, så denne falt virkelig i smak :-)

Her.

HVERDAGSMAPPADette er nok den størrelsen jeg liker aller best av Lulu's-ene. Denne har en fast plass på baderomshylla mi, og rommer alt jeg trenger i hverdagen. Sminke, koster, deodorant og det meste. Dersom jeg kun skulle stått igjen med én Lulu's hadde det nok blitt denne. I tillegg elsker jeg det svarte, klassiske designet.

Dere finner den her.

Coverbrands har nå en stor Lulu's kampanje gående, med -20% på ALLE produkter. Så om du har tenkt å kjøpe deg en sminkeveske er dette virkelig perfekt timing. Sjekk hele utvalget HER, og en tilleggskampanje som gir dere -60% på utvalgte Lulu's vesker HER

Kampanjen varer til og med onsdag - enjoy ♥

bursdagsfeiring

Hei fine lesere ♥ I går var jeg jo som sagt på en liten shoot med Høyer etter skolen, og etterhvert kom også Aurora slik at vi fikk tatt noen bilder sammen. Alltid like hyggelig å være der - mange koselige mennesker samlet på ett sted ♥ Rett etterpå dro jeg på Solsiden med hele vennegjengen for å feire vår kjære Victoria! Kvelden ble vellykket med god stemning, pizza, vin og bursdagssang klokken 00.00. For en fin kombo!

Hva gjorde dere i går da? :-)

høst til vinter

Heihei! I dag var en typisk dag hvor man merker at høsten begynner å gå mot vinter. I mine øyne er vinter omtrent halve året haha, og er det jeg regner som iskaldt. Det som er vanskelig på denne tiden av året er faktisk hvordan man skal kle seg - tynne boblejakker blir for kaldt, men tykke parkaser blir altfor varmt igjen. Aiai, for et luksusproblem du.. Uansett, i dag fikk jeg unnagjort en skriveøkt på skolen og nå skal jeg og Maria pugge til religionsprøve. Gøy... I morgen blir det shoot med Høyer igjen, og det gleder jeg meg masse til ♥ Alltid like hyggelig! Kan sikkert legge ut noen av bildene også etterhvert. Her har dere forresten meg idag:

jakke parajumpers genser h&m bukse dr denim sko her (såå fine og behagelige!!) 

Hva er deres planer for dagen?

nattahilsen

Heihei! Tenkte bare å stikke en tur innom rett før jeg sovner - ukas første pip, upsi.. Har vært veldig opptatt med forskjellig denne uken og har dermed ikke hatt tid til å ta bilder og blogge ordentlig.. Sorry about that!

Helgen gikk til brownies og venninnekos, og selvfølgelig pizza og idol. Ingen helg uten! På søndag arrangerte mamsen en "lesekveld" med tanke på at jeg har særemne om ikke så lenge, og da ble det nystekte boller og kakao og en times lesing. Ikke verst!

Jeg er vel ikke den eneste som har det hektisk på skolefronten for tiden? Kan ikke akkurat si det var en soft start etter høstferien. Jaja, det var kveldens kjedelige og uinteressante chitchat - god natt kjære lesere <3<3

ukens spørsmål #44

Savner du cheer? Hva savner du?

Jeg savner det innimmellom - først og fremst det sosiale! Hadde et supert forhold på laget, og cheerleading er både en morsom og utfordrende sport. Dersom sprettgulv kommer til Norge er jeg back on track, altså!! Haha :-) Så ja, jeg savner det faktisk litt.

Hvordan får du bildene dine så lyse?

Jeg redigerer fargene og kurvene i Gimp!

Hva er favorittvesken din?

Hmm.. Jeg er faktisk overraskende glad i denne fra Forever21:Har du amerikansk netflix på Safari?

Nei, jeg har aldri fått det til der. Har det både på Firefox og Google Chrome.

Hva kostet parajumper-jakken din? Hvor kjøpte du den?

Husker ikke helt prisen, men var kanskje mellom 2 og 3 tusen? Kjøpte den på Tatler i Bogstadveien.

Vil du kjøpte iPhone 6?

Jeg hadde jo selvfølgelig ikke takket nei til den, men ettersom telefonen min fungerer helt fint er det nok ikke det mest fornuftige kjøpet å gjøre nei.. Så det blir nok ikke med det første! 7k for en telefon whoahh

Hvilken parfyme bruker du for tiden?

Bruker for det meste Juicy Couture gold edition, eller Versace bright crystal. Liker også body-sprayene fra VS!

Hvilket snitt har du på skolen?

Tror jeg lå på rundt 4 i fjor, men satser på å forbedre det i år. Lå kanskje liitt på latsiden i fjor, og vet jeg kan om jeg vil - det er bare innsats og motivasjon det står på. 

Hvilke tumblr brukere liker du?

Jeg har aldri funnet noen jeg liker sånn syykt godt, så gjerne kom med tips!! Men Kylie Jenner sin er jo selvfølgelig en storfavoritt, sammen med Sofia Richie sin. Sjekk ut tumblr-profilen min herHvilken tannbleking liker du best?

Jeg tror nok jeg foretrekker smilelab!

Hvilket solpudder liker du best? Hoola eller Too Faced?

Hmm.. sjokoladepudderet ♥Spørsmål til neste uke?

rosa favoritter: -25%

Hei! Som de aller fleste vet er jo oktober kjent som brystkreftmåneden, og i den forbindelse tenkte jeg å vinkle ukens sminkeinnlegg opp mot rosa, og dermed mine rosa-favoritter. Coverbrands har -25% på alle rosafavoritter denne måneden, hvor flere av merkevarene og produktene donerer en god sum til Rosa Sløyfe. De selger også Kreftforeningens rosa sløyfe og reflekser - og det oppfordrer jeg alle til å kjøpe til inntekt for en god og viktig sak.

Tilbake til sminken - dette er mine håndplukkede favoritter:

♥ ♥ ♥ rosa rosa rosa ♥ ♥ ♥

Skin-clarifying mud mask er en ansiktsmaske jeg liker å bruke et par ganger i uka, og hvertfall om huden er ekstra uren. Den føles veldig frisk og rensende, og hjelper med å åpne porene og virkelig rense huden. Jeg har den på i 10-15 minutter før jeg skylder av med varmt vann og påfører en god fuktighetskrem. HELLO munnspray er en perfekt duppedings å ha i veska - den redder en uheldig morgenånde, og smaker veldig godt og friskt. Nesten som godteri haha, namnam. 

Batiste tørrshampoo er helt klart min favoritt av alle tørrshampooer. Tørrshampoo er en spray som fjerner fett hår, og er perfekt på travle dager. I tillegg lukter den veldig godt, noe som alltid er bra. Redder meg opptil flere ganger i uken!Burt's Bees lipshine gir leppene en fantastisk fin gloss, og denne er i en svak rosafarge. Bruk gjerne en lypsil/leppestift først, og påføre et tynt lag av denne etterpå. Resultatet blir superfint! I tillegg er ikke denne glossen like klissete som mange andre. 

Sexy Mama fra The Balm er et anti-shine pudder jeg bruker etter jeg har påfør noe flytende i ansiktet. Enten det er en BB cream, foundation eller hva som helst så er denne genial å påføre etterpå for et matt resultat. Totalt avhengig!

Cindy-Lou Manizer er en av de fineste highlight'erne jeg vet av. Med et rosaaktig shimmer som jeg legger rett over kinnbeina får ansiktet en helt ny og naturlig glød. Jeg føler meg med en gang mye finere og mer ''levende''. Pass på å ikke legge for mye - da kan man raskt se ut som en discokule haha.. Men i kinnbena og nedover nesebenet er bare superfint!

Smilelab er min favoritt i forhold til tannbleking. Stripsene former seg etter tennene dine, og resultatet blir vellykket og fint. Superenkelt hjemmesett som hvem som helst kan bruke! Pakken inneholder 14 stripspakker, og man kan velge selv om man vil bruke de 2 uker i strekk, eller èn og èn før spesielle anledninger for eksempel. I tillegg har man de kun på i 30 minutter, og man merker såvidt at de er der :-)


♥ Sjekk ut resten av de rosa bestselgere som er på 25% avslag ut oktober HER ♥

annonse

white leather jacket
kos

Heiii dere ♥ Planen var å dra hjem fra Åre på søndag, men jeg, Rosa, Maria og Oda bestemte oss for å bli igjen en ekstra dag noe jeg er superglad for at vi gjorde. Da fikk vi en ekstra hyttekos-dag med tikka masala, masse svensk godis og spilling. Mandagen gikk for det meste til å vaske hytta og ta en typisk harryhandel, men vi stoppet også innom tante og resten av familien på Storlien for en matbit på vei hjem. Kom derfor hjem relativt sent - satt som et nervevrak bak rattet i håp om å ikke kjøre ned en elg i stappmørket haha.. Men det gikk helt fint heldigvis! 


Disse bildene summerer opp helga relativt bra - elsker, elsker, elsker hytteturer som dette ♥ Har dere hatt en fin helg?

høstferie wiii

Heihei!

Akkurat nå befinner hele jentegjengen seg på Åre - superkos!! Brukte vel og merke meget lang tid på å komme fram, men tanken på taco var det som motiverte oss. Da vi endelig kom fram fant vi ut at vi hadde glemt å kjøpe kjøttdeig. Digg <3

Uansett - i går var det som sagt strindaparty, noe som var utrolig gøy. Startet med jentevors til Monica før det bar avgårde til byen. Kvelden ble selvfølgelig avsluttet på Burger King, som er fast tradisjon haha. Har ikke med macen hit, men skal prøve å oppdatere dere så bra som jeg kan :-) NATTINATT

litt nytt

Hei! Håper alle har hatt en fin onsdag så langt ♥ For min del har den gått til skolearbeid, trening og Idol - og nå jubler jeg fordi det pissregner ute haha. Regnet høres såå godt fra rommet mitt, og jeg synes seriøst ikke det er noe som er så koselig som det. Når man er innendørs, selvfølgelig (!!). Ellers tenkte jeg å vise dere noe nytt jeg fikk fra Junkyard forleden, superfornøyd som alltid!! 

Klærne er sponset i samarbeid med Junkyard
Superfin og deilig hettegenser her Verdens mest behagelige genser her 

Superfreshe converse i rosa/rød/fersken-farge her

Nå blir det natta for min del her, sov godt alle sammen ♥ ♥ 

5 treningstips

Heihei! I dette innlegget tenkte jeg å komme med mine 5 beste treningstips, og dette er vel tips jeg burde ta i bruk selv også egentlig. Jeg er ikke akkurat den ivrigste til å komme meg på trening, og det er jo så synd når det faktisk er herlig etterpå. Så om du sliter med motivasjon eller det å komme i gang kan jo dette innlegget forhåpentligvis være nyttig! ♥

sporty

Mitt første tips er faktisk å investere i nye treningsklær. Med nye, freshe Nike sko og en superkul treningstopp er det virkelig ingen unnskyldning for å skippe treningen, og man føler seg jo også ekstra bra på trening. På bildet over ser dere diverse produkter fra Nike og Adidas for det meste.Tips nummer to er å sette seg mål for treningen. Det hjelper lite å melde seg inn i et treningssenter, for så å ikke vite hva man faktisk vil gjøre. Start med å sette deg små, enkle mål som du faktisk er i stand til å gjennomføre uten at det blir å gå fra 0 til 7 treningsøkter i uka. Da holder du som regel på en uke før du går lei haha.. Been there done that. Start derfor med små skritt, som f. eks å dra på to gruppetimer i uka. Det er også gøy når man faktisk når målene sine, og kan finne noe nytt å strekke seg opptil igjen. 
En ting som har hjulpet meg veldig med motivasjonen er treningsdagboka mi ''Veien til Målet''. I denne boka noterer jeg planlagte treningsøkter, gjennomførte økter, detaljer om f. eks styrkeøkter og dokumenterer fremgangen min. Den er så oversiktlig og fin, og det er supert å ha en egen bok dedikert til trening slik at ikke masse annet fyller opp hverdagsplanleggeren. 
Boken anbefaler jeg virkelig, og den kan dere kjøpe HER

Jeg er ikke spesielt glad i å trene alene - føler meg så hjelpesløs og blir superklein om jeg ser noen jeg kjenner haha. Derfor liker jeg å trene med en treningspartner, og det anbefaler jeg også. Da kan man pushe hverandre, eller kanskje ha interne konkurranser om hvem som klarer flest treningsøkter på en måned. Man kan også få en personlig trener, som setter opp treningsprogram og evt. kostholdsplan til deg. Jeg trener med Marte og Per Øyvind annenhver onsdag nå, og selv om tårene presser på (hehe) fordi jeg er så sinnsykt sliten hver gang er det utrolig effektivt og hjelpsomt! Da MÅ man rett og slett gjennomføre!


Det å opprettholde motivasjonen er heller ikke så enkelt - men da er det bare å følge inspirerende folk på instagram, blogger, tumblr eller scrolle seg gjennom weheartit. Jeg følger flere på instagram med masse tips til trening og kosthold, og dette er også med på å inspirere de som følger med. En storfavoritt må nok absolutt bli Sendi Skopljak - kjempeinspirerende på mange måter!
Har dere noen treningstips å dele med meg og leserne i kommentarfeltet? :) 

 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits