oktober 2013

glede i hverdagen

Hei! Tusen takk for alle fine kommentarer jeg har fått den siste uken, dere er så koselige ♥ Formen i dag er mye, mye bedre - og det kjennes veldig bra. Tror nok jeg skal prøve å spise vanlig middag i dag, gleder meg allerede haha. I går kveld kom min kjære mormor innom med fine blomster, blad og julebrus - det var utrolig hyggelig, og hjalp masse på humøret! Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde blomstene i live, haha, alle de andre gangene jeg har prøvd har det blitt katastrofe. Har derfor investert i plastblomst fra Ikea, så setter definitivt ansvaret på mamma da det kommer til disse blomstene!

For vel en uke siden bestilte jeg meg endelig ny telefon! Har ventet SÅ lenge på at de skulle begynne å selge iPhone 5s, så da gikk jeg inn på apple og bestilte den så fort de lanserte. Jeg endte opp å betale 5700 kroner for den tror jeg, og gleder meg veldig til jeg får den. Jeg bestilte sølv, til alles store overraskelse haha, men jeg synes den er såå klassisk, ren og fin :)Nå skal jeg ta meg en rask dusj, før jeg pakker meg inn under dyna med en julebrus og Parenthood igjen ♥ Kos dere videre i dag!

nelly har fylt opp salget!

Hei! De fleste har vel fått med seg Nellys gigantiske mid-season sale, med drøssevis av sider med fine salgsvarer? Tenkte bare å informere dere om at de nå har fylt på salget med 1000-talls av varer, pluss masse mer på hele 85% rabatt. Jeg vet hvertfall hvordan min ettermiddag skal brukes haha! Kanskje man finner noe fint man kan gi bort i julegave allerede, det er aldri for tidlig eller? Kom direkte til salget HER

Jeg har satt sammen mine to favorittantrekk derfra, et mer festlig, og et hverdagslig. Favorittene blir nok den første jakka, de høyhælte skoene og selvfølgelig skinnjakka. Jeg er helt obsessed med skinnjakker, vil ha alle jeg kommer over haha. Kanskje dette er anledningen til å finne årets nyttårskjole med det samme?


superfin jakke her nydelige, hvite pumps her svart, basic kjole her

 t-skjorte her, råkul skinnjakke her, skjerf her, svart bukse her, dødskule plattform-sko her

ENJOY ♥ 

// annonse

på bedringens vei?

Hei! I natt fikk jeg faktisk sove noen timer, for første gang på lenge. Jeg ser også at hevelsen på mandlene har gått ned litt og det hjelper faktisk masse på innstillingen! Det er selvfølgelig ubehagelig fortsatt, men det er nesten sånn at man blir vandt til det. Ellers er jeg veldig slapp og sliten generelt i kroppen, og tenker på mat annenhvert sekund haha. Det skal bli så godt å bli frisk og spise vanlig! Akkurat nå lever jeg på fersken-iste med masse isbiter, og silet blomkålsuppe. Stas!

Noe må man jo finne på om dagene, og jeg har funnet en serie jeg liker veldig godt! Parenthood. Serien handler om en stor familie, og tar for seg mange dagligdagse situasjoner. Den er faktisk veldig koselig! :-)Har ikke orket å lese gjennom bloglovin på dagesvis, og nå er det i underkant av 400 uleste poster som venter haha. Skal ordne meg enda et glass iste og lese gjennom, samtidlig som jeg kryper opp under dyna igjen. 

Ha en fin dag videre da dere ♥

kyssesyken

Hei mine kjære blogglesere ♥

Tusen takk for alle de fine kommentarene om god bedring, det hjelper masse! Dessverre hjalp ikke antibiotikan i løpet av helga, så da dro vi til legen i dag for å ta blodprøve. Kyssesyken it is. Jeg kan ikke si annet enn at det rett og slett er helt forferdelig, har aldri følt meg verre og mer elendig rett og slett. Mandlene mine blir bare større og større, og å svelge spytt er som å svelge hundrevis av kniver. Det er dårlig med søvn, mat, væske, og jeg snakker med tidenes ''potet'' i halsen. Ser seriøst ikke noe lyspunkt i dette, men får bare ''stå på'' videre, og tenke at ja - det kunne faktisk vært enda verre. eller??

Jeg må nok regne med noen forferdelige dager til, gleder meg til den dagen hvor jeg merker en fremgang! Forhåpentligvis er ikke mandlene så hovne mot slutten av uka, da skal jeg bestille en stor pizza, eller flere, på døra hjemme og feire. I dag fikk jeg faktisk i meg litt tomatsuppe og iste, jippi.... Må bare fortsette å tvinge ned vann, uansett hvor ubehagelig halsen er! Skal aldri klage på noen verdens ting i livet igjen når denne dritten er over, tror dette er mitt wake-up call

 
(gammelt bilde for å si det sånn haha)

Gjerne del deres tips og erfaringer med kyssesyken, men ikke skrem meg da.... Er det seriøst ingenting som hjelper? :( Om dere har hatt kyssesyken - hvor lenge var dere på deres aller, aller verste - slik at det var helt sinnsykt vondt, konstant? 

dårlig form

Hei! Tenkte bare å meddele at jeg lever, og at jeg ikke har glemt bloggen helt! Jeg har ligget hjemme nå i sikkert to døgn i elendig form, mest sannsynlig pga av halsbetennelse. Jeg er slapp og kvalm av sult, samtidlig som jeg har null matlyst fordi det er så ekstremt vondt å spise/drikke. Har aldri hatt så vondt i halsen før, og mandlene mine er på størrelse med to cheese balls...... Jeg må ta i med hele kroppen for å svelge, noe som er svært lite behagelig. Kan jo heller ikke søke trøst i mat, så akkurat nå ligger jeg bare hjelpesløs hjemme. Jeg håper det blir bedre snart, for dette gidder jeg ikke! 

Da vet dere det, og kanskje dere har liiitt forståelse for at bloggingen ikke kommer til å være på topp de nærmeste dagene. Dere får ha en fin fredag videre, kos dere masse ♥

ukens spørsmål #32

Hvilken klesbutikk er din favoritt?

Jeg har egentlig ingen spesiell favoritt, men blant de vi har her i Trondheim må det bli de typiske som bikbok, gina tricot, h&m, weekday og zara. Synes også Retro har mye fint, men der er jeg mest innom for å sikle på alle de fine plaggene haha.

Har du en spesiell ''haircare routine''?

Ikke egentlig, shampooene jeg bruker varierer. Elsker Sunsilk sine, både de hvit/lilla og rosa. Ellers bruker jeg Moroccanoil etter jeg har dusjet, samt en straight/shine spray. Er altfor dårlig på å bruke varmebeskyttende når jeg styler håret..


Vurderer du å studere i utlandet etter vgs?

Ja, absolutt! Jeg har allerede bestemt meg for å studere i utlandet, og da holder jeg selvfølgelig en knapp på New York.

Er du i mot ekte pels?

Jeg mener måten dyrene blir behandlet på er absolutt feil, og kommer aldri til å reklamere for ekte pels. Folk må få ha egne meninger da det kommer til bruk av ekte pels, men jeg synes det blir helt feil å oppfordre andre til å bruke det. Litt vanskelig å forklare hva jeg mener, men håper dere skjønner hva jeg mener. Jeg kaster meg liksom ikke over folk som bruker pels, men oppfordrer heller ikke andre til å bruke det.

Hvilken størrelse har du i vinterjakken fra Zara?

Tror jeg har XS, men er litt usikker. XS eller S. Den er helt vanlig i størrelsen, og kan reguleres med innstramming i livet.

Hvor er klokka fra?

Den er fra Marc Jacobs, og den var jeg så heldig å få i bursdagsgave fra familien.Hvor mye av pengene dine sparer du?

Jeg er faktisk ganske flink til å spare, og setter av en god sum hver eneste måned. Tar aldri sparepenger av kontoen heller, og holder sparemotivasjonen oppe ved å tenke på fordelene det vil ha i fremtiden. Sparing er superviktig folkens!!

Kan du lage ny sminkevideo?

Ja, selv synes jeg sminkevideoer er både morsomme å se og lage, så det skal jeg få til. Må bare finne tid og energi!

Har du gimp for mac? Hvor lastet du det ned, finner ikke link.

Ja, gimp er perfekt til redigering! Tror jeg brukte denne linken. 

Hvor ser du keeping up with the kardashians?

Jeg så mesteparten på Netflix, men de siste episodene på primewire.agHva heter du på weheartit og tumblr?

Link til brukeren på weheartit her, tumblr her.

Er det noen ganger du ikke orker å blogge?

Absolutt, det er selvfølgelig noen dager hvor det overhodet ikke frister å blogge - selv om jeg føler at jeg må. Det hender jo det blir en dag eller to uten oppdateringer, og da får jeg en skikkelig dårlig følelse i kroppen haha. Mest av alt handler det om energi til å ta bilder, for om jeg har mange bilder å dele er det ikke noe problem å blogge. Når jeg sitter i lafferten hjemme i sofaen, med restesminke, fett hår og lekser etter en lang skoledag med NULL bilder derimot........ Haha, men ''over all'' synes jeg det er supergøy, men det er jo dager hvor bloggmotivasjonen er på bunn :) Jeg hadde aldri orket å bruke så mye tid og arbeid på bloggen om jeg ikke likte det! 

Bruker du veske eller sekk på skolen?

Som oftest veske, men om jeg har mange tunge bøker velger jeg sekk. Hadde betennelse eller noe i skulderen en gang fordi den var helt ødelagt etter alle tunge veskene, sekk er SÅ mye bedre. Likevel synes jeg veske ser best ut, så da faller jeg alltid for ''fristelsen''. Hvordan gjør du det på skolen fortiden?

Jeg gjør det egentlig helt greit, selv om jeg har mye mer å gi. Likevel er det bedre dette året nå som vi har fått velge de fleste fagene selv, og er ferdig med naturfag, geografi osv. Jeg har ganske stor variasjon i karakterene mine, alt ettersom hvor interessert jeg er i faget. Media f.eks synes jeg er supermorsomt, er nesten sånn at jeg gleder meg til hver eneste time haha :-) Skulle vært sånn i alle fag, da blir alt så mye lettere! 

Hva er din favorittparfyme?

Jeg har flere favoritter, men kanskje Escada Cherry in the air & Versace bright crystal

Hva heter du på instagram og twitter?

ericakvam på beggeSpørsmål til neste uke? ♥

sliten pigeHei! Dagen i går gikk i ett, rakk ikke å være hjemme særlig lenge før det var på tide å legge seg. Vi hadde lang skoledag, etterfulgt av noen timer musikal. Jeg har musikal som et ekstra valgfag på skolen, noe som er supergøy! Vi er kjempe mange som har valgt det, og i år skal vi sette opp We Will Rock you. Strinda-musikalen er kjent for å være veldig bra, så jeg gleder meg til å se resultatet. Jeg skal for det meste danse, sang er ikke akkurat min sterkeste side haha. Deretter dro jeg til Maria for å forberede oss til engelsk skriving. 

Nå har jeg akkurat lagt meg til rette i senga med charterfeber foran meg, haha - det er så komisk at jeg se det! Var også innom hallen i dag for å se på cheer-treningen, var såå koselig å se igjen alle de herlige lagvenninnene mine ♥ Har savnet de masse! Nå trener de i gymsalen på ungdomsskolen min, så utnyttet muligheten til å vandre rundt på skolen og mimre tilbake haha..

Mottok også en pakke fra SheInside her om dagen, og likte tingene veldig godt! Kvaliteten på skjørtet og vesten var veldig bra, men cardiagen var litt midt på treet, selv om den var veldig fin da. 

Noe dere likte?

nellys høstsalg

Hei! Nå har Nelly satt i gang et fantastisk stort salg, og som de fleste andre elsker jeg å handle på salg. Nå har Nelly satt i gang et stort salg, og med koden VIPSALE får dere handle tidligere enn alle andre! Man får så mye mer for pengene, og ekstra gøy er det om man finner noe man har sett på lenge på salg. Jeg garanterer at dere finner dere noe fint og billig på salget, dette ble mine 8 favoritter:1 HER - råkult iPadcover ♥ 2 HER - Glittersko 
♥ 3 HER - Jeg elsker store, hvite strikkede gensere ♥ 4 HER - For en fantastisk farge!
5 HER - Klassisk kjole til kun 99 ♥ 6 HER - årets julekjole? ♥ 7 HER - Nydelig skjorte ♥ 8 HER - Man får aldri nok skinnjakker, eller?

Den hvite genseren koster kun 119 kroner, skinnjakka 230, skoene 59, og kjolene til under 200 - hvor fantastisk er ikke det?For å handle på salget før alle andre oppgir dere som sagt koden ''VIPSALE'' når dere kommer inn på siden. Her kommer dere til å bli sittende i timesvis hihi! De har mange gode tilbud, både på dyre og billige merker - for ikke å snakke om all rabatten på festkjolene.
Kom til salget HER!

Enjoy your shopping, woho!

// reklame

mine siste innkjøp

// h&m// bikbok

// zara

// michael kors

Hva synes dere? ♥

I just love reading magazines

Noe av det aller beste jeg vet er å koble helt ut fra omverden, og plassere meg godt til rette med en fersk utgave av favorittbladet mitt. Det å kunne krype opp i sofakroken med bladet, pledd og te en gang i måneden er noe av det jeg elsker mest her i verden - I'm not kidding. Et blad som treffer meg ekstra godt og som har prydet rommet mitt gang på gang er Det Nye.''Det Nye'' passer perfekt for jenter fra 14-årsalderen og opp, og jeg garanterer at dere også liker det de skriver om. Bladet er proppfult av variasjon, og inneholder alt fra reiser, feriested, hverdagstips, dagligdagse situasjoner og utfordringer, blogger, tester, intervju med kjente fjes, produktomtaler og selvfølgelig masse kule motetips. De skriver på en måte som inspirerer, hvertfall meg, masse - og snakker om ting de aller fleste kan kjenne seg igjen i. En annen ting jeg digger er at de viser frem både dyre og rimelige klær/produkter, noe som gjør at det passer for enhver!Denne måneden har Det Nye utgitt sitt største nummer noensinne, og bladet koser kun 59 kroner på hylla i din nærbutikk. Her er det masse høstinspirasjon og kule tips å finne, så anbefaler dere på det sterkeste å gjøre det samme som meg:Namnam!

Vil også tipse dere om at Det Nye har et stort kampanjetilbud akkurat nå, hvor du får 5 utgaver av bladet + et armbånd fra Ettika (verdi 399,-) for kun 199 kroner! Porto kommer i tillegg på 29 kr. Les mer om abonnomentet og bestill HER ♥

Hva er ditt favorittblad? :-) 

sponset

sunny saturdayHei! I går kveld spiste jeg først hjemmelaget pizza og så The Voice med familyn, før jeg suste i pissregnet til Vibeke med jentene. Det virker ikke som om værgudene i Trondheim helt klarer å bestemme seg for hvordan været skal være, for i går hadde vi både pissregn, hagl OG snø. Det snødde faktisk ganske mye i løpet av dagen, så etter skolen tok jeg meg selv i å oppdatere julelistene mine på spotify haha.. Uansett, var superkoselig hos Vibeke som alltid, og vi jentene har blitt heelt opphengt i kortspill og brettspill etter hytteturen på Røros, så da spilte vi nok en gang Jernteppe. Nye favorittspillet altså ♥ ♥ ♥ 

I dag vet jeg ikke helt hva dagen bringer, men finner vel på noe gøy! Først og fremst har jeg en del som må fikses i bloggsammenheng, så det er vel best å starte så raskt som mulig. Senere i dag skal jeg blant vise dere mine siste innkjøp som jeg er veldig fornøyd med wii! Ha en fin lørdag alle sammen ♥

Undressed (Cover av Astrid & Julie)

Okei WOOW har dere sett denne videoen?? Astrid Smeplass og Julie Bergan har laget et cover av ''Undressed'' sammen, og jeg som har vært fan av begge to i lang tid var rett og slett i ekstase da jeg fikk høre om det haha :-) Skulle virkelig ønske jeg kunne synge like fint som disse søte jentene, og ikke minst lage verdens fineste coverlåt:

Når dere først har hørt den én gang klarer dere ikke å stoppe - I'm obsessed!! Husk å sette på 1080p for best kvalitet.
Følg også jentene på instagram; @astridsmeplass og @juliebergan ♥ Hva synes dere?

Konkurranse: Vinn gavekort på 2000,-

Hei! Setter i gang enda en konkurranse her på bloggen, denne gang i samarbeid med Junkyard! Dere kan vinne et gavekort på hele 2000 kroner - altså veldig mye å shoppe for! Junkyard har et stort utvalg av vinterjakker, dr denim bukser, converse, nike-sko og hundrevis av andre merker - det er ikke noe problem å finne et eller annet man liker hvertfall :-) Mine favoritter: 
Dette gjør du
- Lik Junkyard på facebook her
- Finn ditt favorittprodukt hos junkyard
- Link til produktet i kommentarfeltet når du er ferdig, husk navn og e-mail

LYKKE TIL ♥ 

''flawless face'' med soap & glory

// annonse

Hei! Jeg får utrolig mange spørsmål her på bloggen hvordan jeg renser huden min, noe jeg aldri har svart ordentlig på. Det har rett og slett vært mye miksing av produkter og mye frem og tilbake, og selvfølgelig mye sløving. Men nå folkens! Nå kan jeg endelig dele rutinen min med dere, rett og slett fordi jeg har slått meg til ro med disse produktene:Mange av dere har kanskje hørt om ''Soap & Glory'' før, men ikke rukket å teste det. Jeg hadde heller ikke testet produkter derfra før, og nå angrer jeg for at jeg ikke oppdaget de tidligere! Huden min har aldri sett bedre ut, og føltes mer fresh som nå - takket være tre enkle produkter. I tillegg er produktene fargerike, rene og jentete, med fantastisk gode lukter. Det er stort pluss og teller mye! 

Jeg har testet de tre på bildet under, og mer enn det trenger man ikke i hverdagen. De inneholder alt du trenger og er veldig fuktighetsgivende. Det er superviktig å rense huden sin daglig, hvertfall om man bruker sminke. Tenk hvor mye skitt og urenheter som samler seg fra sminke-produkter og koster daglig! YUK1: Peaches and Clean, 3-IN-1 WASH-OFF

En pumpe av denne holder i massevis, og den masserer du forsiktig i ansiktet/halsen før du skylder av med varmt vann. Den fjerner alt av sminke og skitt, og etterlater huden myk og ren. Den er derfor perfekt til sminkefjerning om kvelden, men også på morgenen. Da sørger du for at huden alltid er ren, og det er en fantastisk frisk start på morningen! Jeg kvikner hvertfall til!

2: 6-IN-1 Multi-Active moisture lotion

Dette er en lett fuktighetskrem, som brukes morgen og kveld. Den påfører jeg etter å ha renset huden min for å sette prikken over i-en.

3: Dr.Spot breakout clearing gel

Denne geniale tuben inneholder en gjennomsiktig gel som du påfører direkte på urenheter og kviser. Den fungerer overraskende bra!! Du kan påføre den flere ganger daglig, selv foretrekker jeg om kvelden. Den tørker ut urenhetene, slik at de nesten kan ''plukkes av'' og forsvinne kun på noen timer. Min nye livredder!Jeg kan med hånden på hjertet si at dette er fantastiske produkter, og det mener jeg virkelig. De brukes av både meg, søsteren min og mamma - og vi er alle like fornøyde. Som de fantastiske leserne dere er, fortjener dere også å forelske dere i Soap&Glory's produkter. Jeg trekker derfor ut 4 vinnere, som mottar disse tre produktene. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under, husk navn og e-mail!

Jeg trekker ut 3 vinnere fra kommentarfeltet, og 1 vinner fra instagram som laster opp et bilde med hashtaggene #soapandglory #bootsapotek og #l0ve. Du bestemmer selv hvilket bilde det skal være, men kanskje noe som har med S&G/skincare routine eller noe å gjøre? Produktene fås kun kjøpt hos Boots Apotek, både i selve butikken og på hjemmesiden. Sjekk ut priser og andre produkter fra S&G her!NYC through my phone

During my wonderful trip to New York I took alot of pictures with my iPhone. I don't think I have shared them with you guys before, so I figured it was about time haha. I have also been ''challenged'' to do a post in English and I have to admit it's pretty weird and unusual.. Besides, some of my international readers requested it - so here you go ♥

The view from our flight window // I don't know haha.. // Times Square by night! // Andrea, me and Annika ready for dinner

Breakfast at Starbucks // The streets of NYC // Today's outfit // Andrea, me and Annika; ready for the Lacoste show

Wishing I could buy everything at Sephora // Victoria's Secret - every girl's dream // Some of our shopping bags, haha // Outside of the Lincoln Senter

Ready for brunch // Best breakfast ever // Taking a cab to the Lincoln Center, ready for another show! // Shopping like crazy at Victoria's SecretCusto Barcelona // Lunch break in Soho // Picking up a smoothie from Jamba Juice on our way home // Interviewing Frida Gustavsson

Just a typical Starbucks picture // Ready for our last day in the city // Piknic in Central Park // My huge Zara bagThe breathtaking view from Rockefeller Center // Matching VS-girls at the airport // We did NOT want to leave // Our goodbye-meal at Starbucks..

I miss this SO much, it was such a great trip and experience ♥ I am very grateful and thankful for the opportunity!

tilbake på ny skole

Hei! I dag var første skoledag etter en lang, og deilig ferie. Endelig var alt klart til å flytte inn på en helt nyoppusset skole! Å komme fra et gammelt, slitt bygg til et stort, splittert nytt ett med mange etasjer, stor kantine, fine klasserom, glassvegger, broer og sofaer var som en drøm. Det hjelper masse på skolemotivasjonen! :-) Var likevel tungt å komme seg opp i morges, så er supersliten allerede. Dessverre er det ikke leggetid helt enda, har fortsatt litt jobb på planen. Gleder meg seriøst til å legge meg, haha..Må bare slenge med dette bildet fra helga, pappa slår til igjen! Bruscetta er faktisk utrolig godt, og ikke så altfor vanskelig å lage. I går var jeg forresten i byen med farmor, en liiitt forsinket bursdaglunsj måtte vi ta igjen! Det var kjempekoselig som alltid, og spiste et veldig godt måltid på ''Ni muser''.

Er det bare i Trondheim det begynner å bli iskaldt for tiden eller? Jeg holder på å fryse i hjel døgnet rundt, men heldigvis dukket disse herlighetene opp i postkassa for noen dager siden! Jeg har flyttet inn i både joggebuksa og kosegenseren, og flytter ikke ut igjen før til våren.Har lenge lett etter en slim joggebukse, og nå fant jeg endelig en! Disse to er fra Svea, en mørkeblå og en grå. De er ganske små i størrelsen, hvertfall i beina, så anbefaler alle å gå opp en størrelse. Den grå var litt for liten for meg, så da fikk Sandra den. Link her og her!

Okei, trenger jeg å si noe som helst?? Verdens deiligste hettegenser - definitivt min nye favoritt. Tenk så god denne blir på skolen i vinter, ahh. Link her.
Alt er fra junkyard, og gjett hva?? Koden ''l0ve'' gir dere -20% på HELE butikken, og varer ut dagen! ENJOY! ♥

Så det ikke herlig ut? HIHI

ellen i timesvis

Hei! Rakk ikke å blogge i går, fikk det plutselig travelt! Sto opp relativt sent, ettersom jeg har funnet meg en ny serie haha. New Girl! Den er faktisk utrolig bra, og er allerede ferdig med første sesong. Greit med litt variasjon i seriene jeg ser, ikke bare rikmannsliv og college-drama. Noen som vet hvor mange sesonger det er forresten? 3? 4? Anyway, dro hvertfall på Sirkus med Maria da vi hørte om -30% på bikbok-kampanjen og handlet et par småting, før jeg dro til Vibeke. I dag står det bloggarbeid på planen, men først og fremst må rommet ryddes!! Føler jeg rydder rommet daglig, men at det blir like rotete igjen noen timer senere. Har ikke så veldig mange bilder for øyeblikket, så deler heller noen fantastiske youtube-videoer med dere:

Haha trodde jeg skulle le meg i hjel

Verdens søøteste jente!! 

Hvor heldige er ikke disse to?? Holdt på å le meg i hjel i tillegg, så sykt mange komiske kommentarer haha

Blant de fineste cover-låtene jeg har hørt!

Hva er deres planer for dagen?

ukens spørsmål #31

Har Andrea og Annika blogg?

Ja, begge to har veldig fine blogger! http://andreahedenstedt.devote.se/ &  http://annika-o.indiedays.com/Hva er din naturlige hårfarge?

Jeg har ganske mørk hårfarge naturlig, men finner ikke et bilde akkurat nå dessverre.. Mørk som i veldig mørk blond.

Hvem tar bildene av deg?

Som regel mamma, Sandra eller Maria - det varierer litt egentlig

Hvilke butikker bør man besøke i NY?

Jeg tenker å lage et eget innlegg om New York, en liten mini-guide.

Hva slags Starbucks bruker du å kjøpe?

Det varierer veldig, men jeg liker godt Chai Tea Latte, hvit classic kakao, Caramel Frappuccino og refresha lime.Kunde inte du och Andrea prata norska och svenska med varandra i New York?

Jo selvfølgelig, det hendte at vi gjorde det noen ganger. Men siden vi tre måtte snakke engelsk sammen for å forstå hverandre, gikk det mest i det. Jeg elsker å prate engelsk, så for min del gikk det helt greit haha.

Hvilken modell er Rayban solbrillene du kjøpte i New York?

Erica, faktisk! Det var heelt tilfeldig, og ettersom de var det første paret jeg prøvde i butikken var jeg selvfølgelig helt i hundre og super-overtroisk. Sjekket først modellen etter jeg hadde kjøpt de - crazy eller hvaaaa hæHvilke sminemerker anbefaler du?

Selv elsker jeg Too Faced, Benefit, Urban Decay og the Balm.

Hvordan ser vinterjakka di ut?

Kjøpte denne på Zara i New York, og elsker den! Den kostet rundt 1000 kroner kanskje, og er utrolig varm. Ekte pels er det heller ikke.Hvor får du klesinspirasjon fra?

Overalt! I byen, blogger, tumblr, weheartit, og folk jeg følger på instagram. Kanskje jeg skal lage et ''mine favoritter på instagram'' innlegg?

Er seriene på norsk netflix tekstet?

Ja, da kan du velge å ha norsk teksting. Om du ordner amerikansk netflix har de naturligvis bare engelsk teksting.

Er mulberry vesken din ekte?

Ja, det er den! Kjøpte den i Bicester Village i London, og fikk masse avslag på den! Hvor redigerer du bildene dine?

Picasa 3, Gimp, pixlr.com/express, picmonkey osv. Har utrolig lyst på Photoshop! Noen som vet hvor mye det koster?

Hvor er klærne fra?

Cardiganen er fra Tiger of Sweden, toppen fra h&m, smykke fra h&m. Spørsmål til neste uke?  ♥

dagens antrekkgenser fra acne sko converse bukse bikbok skinnjakke zara skjorte ivyrevel veske forever21

Hva synes dere?

without the rain, there would be no rainbowHei! I dag sto jeg opp tidlig til å være ferie, for å ta med lillebroren min på kino! Vi så Turbo, og filmen var faktisk veldig bra :-) Greit å stå opp tidlig og faktisk få noe ut av dagen også, og kino-popcorn er slettes ingen dårlig start på dagen. Været i Trondheim for tiden er katastrofe, her høljregner det dagen lang. Jeg synes egentlig det er greit, elsker å ligge under dyna hele dagen når det er pissregn ute. Sooo at the moment ser jeg siste innspurt av 92010, og spiser ♥ pulverpadder ♥Hva gjør dere i dag da?

one of my favorite bloggers

video: hyttetur

Åh, verdens herligste jenter ♥ Ble bare noen småklipp, men håper dere liker den uansett!
Hva synes dere? 

koselig langhelg

Hei! Nå er jeg hjemme igjen, etter en fantastisk langhelg på Røros med de herligste jentene mine ♥ Er deilig med et avbrekk fra hverdagen, og bare koble helt av på hytta. Vi dro som sagt på torsdag, og etter et par timer på toget, 2500 kroner fattigere, og en minibusstur senere kom vi endelig fram. Hver dag sto vi opp og stekte rundstykker, lagde te og kakao og dekket på bordet - noe som var suuperkoselig
#tikkakosDet har vært mye latter, spising, matlaging, synging, dansing og ikke minst spilling. ''Jernteppe?!'' ble nok den nye favoritten, jeg har planer om å lete byen rundt etter spillet og arrangere en skikkelig spillkveld haha. Ellers gikk det mye i Alias, Games, kortspill, singstar og <3 jungel buzz <3.

En dag bestemte vi oss faktisk for å stikke hodet ut døra for litt frisk luft, så da ble det tidenes mosjonstur. :) .♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  Vurderer å sette sammen en liten video fra turen om dere er interessert? :)

hello october

Hei! I dag skal jeg vise dere to ting jeg fikk fra IvyRevel - begge tingene satt som et skudd og jeg er superfornøyd. De lanserte nylig AW kolleksjonen sin, anbefaler alle sammen til å ta en titt - jeg hadde ikke sagt neitakk til hele kolleksjonen!! :-)Dette skjørtet er bare dødskult, og kan styles på mange forskjellige måter. I nettbutikken heter det ''Saline Skirt'', jeg har mitt i XS.

Har lenge vært på utkikk etter en enkel, hvit skjorte og endelig fant jeg en! Disse kan brukes til absolutt alt, både som krage under gensere, til skjørt, bukse, lukket eller åpen, og under tykke cardigans. I nettbutikken hetter den ''Trooper Top'', jeg har den i XS.Noe dere likte? ♥

hyttekoooos

Hei! Beklager for så dårlige oppdateringer, men vi har det superkoselig på Røros! :-) Kom fram små-sent på torsdag, og suuuste med en svær maxitaxi oppover bakkene til hytta på toppen. Like før handlet vi inn mat for helga, hahahah dere aner ikke hvor mye mat, godis og brus vi handlet. Bagen min er heavy as hell, nemlig fordi jeg har pakket med både playstation, kontroller, buzzkontroller, spill og mikrofoner haha..

Så her går det i det samme - singstar, kortspill, jungel buzz, matlaging, snooooping, kveldskos foran peisen og masse brettspill. Spilte en runde "Jernteppe" i stad OG GJETT hvor lang tid vi brukte. SJU timer!! Bra vi ikke har noe hastverk her :-) Blir mobilbilder for nå, men skal muligens sette sammen noen klipp fra turen. GOOD NIGHT <3

HØSTFERIE

Hei! Herregud så deilig det er med høstferie. Nå har vi fri i hele 12 dager, plutselig var det greit å starte et par dager før i august likevel. I morgen drar jeg faktisk med noen venninner på hyttetur, gleder meg massemasse. Skal bli så herlig å bare slappe av 100%, med opptent peis, rundstykker til frokost, hjemmelaget pizza på kvelden, godterispising og kortspill dagen lang. Skal prøve å oppdatere dere underveis, om det ikke blir via pcen blir det hvertfall noe via telefonen.

Det er også deilig å tenke på at vi kommer tilbake til en splitter ny skole etter ferien. Fram til nå har vi vært på et annet, gammelt bygg - nå får vi en stor og fin skole, med store klasserom, glassvegger, sitteplasser på taket, stor kantine, og utsikt over hele Trondheim. I can't wait!!

hahaha oh hello there.. Nå er jeg generelt supersliten og trøtt døgnet rundt så det skal bli godt med en lang ferie ♥
Når får dere høstferie?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits