oktober 2011

hjemme igjen

Heheh ble ikke til at vi ringte på til folk likevel, vi orket så absolutt ikke! Var i alle fall koselig til Jannicke, selv om filmen var helt jævlig! Tror den het mirrors 2, den var bare .. ekkel. Selv om jeg er drittpyse under skrekkfilmer og så kanskje på skjermen 15 minutter OG holdte for ørene under hele greia var den like jævlig! Uh, da var det greit å avslutte med litt Ylvis ♥Blir med Aurora hjem etter skolen i morgen, og vi slutter seeeint! Sweet dreams ♥

trick or treat

Heei ♥ Forhåpentligvis har dere husket at det er Halloween i dag, haha! Jeg var nemlig helt sikker på at i dag var det 1.november, noe jeg fant raskt ut at det ikke var. I kveld skal jeg til Jannicke med jentene, og siden jeg er en amazing blogger tar jeg med kamera. Og denne gangen gjør jeg faktisk det haha. 

Mulig vi tar oss en runde ut, går ikke så bra med økonomien her i gjengen ettersom alle skylder alle penger, og da er gratis godteri tingen!! Heahea, vi snakkes senere!Hva skal dere på Halloween då?

supportersss

Heei! Kom akkurat inn døra, dro nemlig på Lerkendal med Kari og Anna etter treningen. Hehehe ikke spør hva jeg gjør på en fotballstadio, men fikk hvertfall med meg noe av kampen! Ble hvertfall et smålig skuffende resultat der brann knuste rosenborg.. Er litt gøy med akkurat den kampen siden Anna er bergenser.

Treninga gikk superbra, vi kom gjennom hele showet! ♥ Er superstolt over hele laget, gleder meg til å vise showet på Eiker hihi.

herregud så fint

Så dere kampen? GOD NATT FOLKENS ♥

treningshelg

God morgen dere ♥ Har det veldig travelt nå, så slenger bare inn noe kjapt. Skal på trening i dag, i 4-5 timer. Gleder meg, i dag skal vi gjennom hele showet!! :-) 

Har forresten bestilt ballkjole, hihi, gleder meg til å få den! Jeg bestilte fra asos.com


video: tar hull i øret

fin vi var kari


ny headerVar ikke 100% fornøyd med designet, men når jeg satte inn denne superenkle headeren ble jeg det! Føler at den er utrolig meg, jeg elsker jo lyse og fine farger og denne passet rett og slett bedre. Dessuten var den forrige en raskt-lei-av-header så greit nok at jeg byttet ♥

Hva synes dere?

tired

Heei ♥ Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en 7 (!!) timers trening. Er dødssliten så, driver å vurderer om jeg orker å dra ut. Uansett, vi fikk kjørt gjennom masse av showet, det blir dritbra!! Gleder meg supermye til Eiker :-)

PENT!!!

Vibeke ♥

Meg i heel!

Hva skal dere i kveld da folkens?

outfit 28/10 - 11

genser og veske fra h&m

Hva synes dere?

brann på skolen

Heei folkens! Åå, endelig helg. Er alltid klar for helg første skoletimen på mandager.. Vi fikk da en ganske tidlig helg, ettersom tiendeklassingene på skolen vår ble sendt hjem. Det var noen som hadde tent på papir ellernoe på skolen, så hele jentedoen sto i flammer. Alle trodde det kun var brannøvelse først, men da vi kom ned i gangen og så flammer ut av doen skjønte vi at det var det ikke.
Etter mye styr og venting, fikk vi dra hjem, og da dro vi til byen!

Har dere hatt brann eller noe lignende på skolen/hjemme før?

i nuet

Heei! Sitter og hjelper søstersen med ny facebook nå. Kjempegøy altsåå, hun er hvertfall veldig fornøyd. Fikk forresten 5 på muntlig prøven vi hadde i dag hehehe. Holder på å skrive en ''vil ha'' liste, kan sikker legge den ut på bloggen etterhvert, har funnet ut at det er ganske mye.. 

Skal gjøre meg klar for trening nå, vi snakkes i kveld. Jeg kan ta med kamera ♥

pena XD


cupcakes♥ SUNN ♥

3 dager til helg

Heei! Synes det er kjempebra at jeg blogger først nå når jeg har sittet på macen i ca. 2 timer altsåå :-) Vi hadde nemlig avspasering i dag, ettersom vi på Mat-gruppa jobber 20 minutter ekstra hver gang. Får syykt mange spørsmål om dette, men vi kan velge tema i UVen i tiende, f.eks matte, design, mat, media osv. Jeg valgte da mat heheheh.

Forresten, på søndag blir det solings!! Alle brun & blid sentre i Norge har gratis sol hele søndag 30.oktober! :-) Til dere i Trondheim: brun og blid ligger på tempe, over alle AtB bussene.Fikk et spørsmål om jeg var vampyr, yes I am ♥

ukens spørsmål #5

Hvor lenge var du i Frankrike i sommer?

2 ukerHvor mange gutter er det på cheerlaget ditt?

Tilsammen 2 tror jeg, på mitt lag er det 1. 

Tenker du på blogg som en hobby eller jobb?

Hobby, jeg blogger fordi jeg synes det er morsomt - ikke fordi jeg må, og hvertfall ikke for pengene.

Er du singel?

Jepp

Hvilken bunad har du?

Graffer-bunad!

Får du pengene i posten?

Hehe, nei. Innsatt på konto.

Hva heter kameraet ditt?

Canon Eos 550D

Er Aurora søskenbarnet ditt?

Ja
Bor dere i blokk/leilighet/hus?

Hus

Har du flyttet før?

2 ganger, men det er i samme område

Hva liker du best å gjøre på en lørdag?

Være med venner osvEr foreldrene dine skilt?

Nei

Hvilket år er du født?

1996

Hva kostet Iphone 4S og hvor kjøpte du den?

4800 kroner på apple.no! Og til dere som sier jeg får amerikansk abonnoment - nei haha.

Har du god selvtillit?

Tjaa. Er hvertfall ikke sånn at jeg tror jeg er bedre enn alle andre, og er superfornøyd med meg selv men har ikke dårlig selvtillit nei.

Når begynte du med sminke?

7.klasse, men det var bare mascara.

Hva ønsker du deg til jul?

Ny kameralinse og Viva La Juicy parfymen
Hva er din yndlingsklesbutikk?

Bikbok og Monki (som vi ikke har i Trondheim......)

Hvorfor går du på Resturant og matfag, VGS, når du er 96er?

Neei, vi har UV i tiende der vi kan velge mellom forskjellige fag.

Favorittspill på iphonen?

Spiller ikke på iphonen, men kanskje Tiny Wings? Haha klassisk


Noe dere lurer på til neste gang?

mangler bare snø nå

Heei folkens! :-) Endelig nok en mandag gjennomført, er allerede klar for helg selvfølgelig. Dagen i dag går til mattepugging, ahh lucky me. Er forresten nytt design på vei, gleder meg til det blir ferdig. Er ganske klar for litt forandringer hvertfall.

Herregud hvor kaldt det er blitt ute nå!! Merker at jeg blir dritrød på nesa etter noen minutter ute i kulda. Uh.. På tide og dra opp uggsene snart kanskje? HEHE. Chestnuts kom også i dag, mangler bare julebrus og pepperkaker så er det jo reine julaften. Hør sangen her

Flere det er kaldt til?

en liten tossevideo

Heey! Akkurat kommet hjem fra nok superherlig trening, og neste uke får vi mattene våre!! Gleder meg sykt ♥ Forresten, jeg og Jenny prøvde å tosse for første gang med Victoria i dag. Den ble jo faktisk høy!! Hahah, nye groupstunten altsåå.

 

Haha, stars.

Good night ♥

lørdagskvelden

Heei ♥

Hadde en superkoselig lørdag, først var Vibeke her! Det startet jo selvfølgelig kjempebra med at hun glemte å gå av på riktig bussholdeplass, og rota seg heelt bort hahah. Vi skulle egentlig se en skrekkfilm, men det rakk vi aldri. Helt greit for meg egentlig, jeg hater skrekkfilmer. Sitter alltid og holder for øynene og ørene! Da hun dro, gikk jeg opp til Kari!

Fikk beskjed fra trenerne om å ha egentrening, her ser dere litt av vår treningsøkt HEHE

Hadde dere en fin lørdagskveld da?Blogglisten  

bilder fra byen

Heei ♥ Nå er jeg hjemme fra byen, og venter bare på at Vibeke skal komme. Var kjempekoselig i byen, og jeg og Kari mannet oss opp og tok hull i øret hahah. Big moment det der altsåå. Var jo drittnervøs rett før, men fant ut etterpå at det ikke var vondt i det hele tatt. Kan sikkert legge ut film hahah.

Skeptisk #1

Skeptisk #2

Nøgd #1

Nøgd #2

Retarden <3

Spiste lunsj på wok a way! Selvet stedet minner meg om London ellernoe. Hahah, fin forklaring der altså.

Kjøpte bare et par øredobber fra bikbokha en super lørdagskveld lesere ♥

off we go

God morgen dere ♥

Nå skal jeg se til å få rævva i gir, og komme meg ned til byen. Tar med kameraet, bare for å være enda mer blogger!! Kommer en produktanmeldelse senere i dag, har nemlig mottatt Bahama Mama solpudder fra coverbrands. Nå må jeg dra, vi snakkast!Flere som skal til byen?

bestilt♥ lykkeee

(hvit, 16 gigabite, 4800 kroner til dere som spør)

trenger litt hjelp fra dere hihi

ENDELIG HEEEELG ♥ ♥ ♥ ♥ Var klar for helg allerede på mandag, sykt godt at nok en skoleuke er gjennomført! Gleder meg utrolig mye til å ta enda et hull i øret i morgen, håper seriøst ikke det gjør vondt. Heheh.

Men ja, til overskriften! Prøvde og søke litt rundt på nettet men fant ikke noe svar. Jeg lurer på om jeg kan registrere kortet mitt eller noe, sånn at jeg kan kjøpe ting på nett? Uten at mamma og pappa må legge ut hver gang. Hadde vært supert om dere visste noe!

hva skjer med hånda?...

ha en super fredag folkens <3

outfit 20/10 - 11jakke fra vero moda // sko fra dinsko // resten fra bikbok haha

Hva synes dere? ♥

egentrening

HEEI! Fikk beskjed om at vi skulle ha egentrening i dag, og jeg og Aurora bestemte oss for å gjennomføre det! Tok oss en joggetur, også tøyde vi. Eller jeg da haha. Aurora knipset bilder og var heelt med ♥nøøøgdNå skal jeg hoppe i dusjen, så se nye episoden av Pretty little liars, lenge siden! 

Ser dere på PLL?

matvraaaak

Heei! Aurora kom til meg etter skolen, og det glemte jeg selvølgelig at hun skulle og tok det heelt chill på skolen etter vi hadde sluttet. Aurora ringer meg i halv 3 tiden og bare ''KOR E DU?!!'' Oh shit. Vi bruker vanligvis å bruke 30 minutter på hjemveien, så jeg og Kari spurta nedover til bussholdeplassen og kom hjem på ca. 20 minutter. Det er rekord altsåå.

Jeg og Kari skal forresten ta enda et hull i øret på lørdag!! Ææ, gleder meg ♥ Nå skal jeg og Aurora ut og jogge, hahaah. Hva har dere gjort i dag da?

dagen min

Heei! Kom inn døren for ikke lenge siden, og nå ligger jeg godt pakket under dyna haha. Holdt på å fryse ihjel da jeg gikk fra bussholdeplassen. Var og tok sol etter skolen, så var det rett på dans! Var artig det, nå er det ikke lenge til forestilling!BikBok på trondheimtorg åpnet nytt lokale i dag, så da var det 30% på hele butikken og goodiebags til de 100 første. Lokalet var superfint, og ikke minst stort. Hvertfall forhold til før! Fikk handlet en bukse og skjorte, og fant en MaxFactor foundation på Vita.

Handler dere mye på bikbok?

sleephead

Aloha ♥

Jaa... i dag har jeg sovet, hørt på Mistletoe, og sovet litt mer. Og nå skal jeg sove. Hahah, er så sykt dårlig på å legge meg om kveldene, døgnrytmen er helt ute å kjører hvertfall. I morgen skal jeg på dans rett etter skolen, og da er det et par småting jeg må handle inn. Er på leting etter en ny foundation, så om du har noen anbefalinger - sleng det i kommentarfeltet!Et par bilder fra i sommer, da jeg og Maria besøkte tante i Oslo! :)

Har noen en foundation å anbefale? :)

outfit 18/10 - 11

Heei! Akkurat kommet hjem fra skolen, slutter alltid dødsseint på tirsdager. Skal vel ikke klage, slutter vel så seint hver dag på vgs.. Hadde mat & restaurantfag på UV i dag heheh, og jeg og Marte lagde tidenes pizza. En fjerdedel ost & skinke, en fjerdedel ost&skinke&mais, en fjerdedel nachos og en fjerdedel pepperoni. Hhahaha.

Her får dere outfit, nå skal jeg se Cheer - Heiagjengen på tv2.no! Heheh.

topp fra monki (aurora sin) bukse fra cubus veske fra h&m ring fra marked sko fra din sko

Hva synes dere?

fornøyd no jaa

With u, shawty with u - under the mistletoe ♥

Elsker den nye sangen til Justin, går på repeat!! Jeg og Kari sykla kjapt hjem og var bombesikker på at sangen var kommet på Itunes 14:15 pga tidssoner osv, skuffelsen var hard å svelge ass. Så da ble det never say never i stede heheh. Mistletoe kan lastes ned her og høres her, den topper Itunes lista i Norge nå!!

Har dere hørt den nye sangen?

outfit 17/10 - 11genser fra bikbok // bukse fra only // votter har mamma laget // øredobler fra cubus // parkas fra vero moda

Hva synes dere? ♥

ukens spørsmål #4

Leser du kommentarene dine?

Ja, jeg leser hver eneste en - selv om jeg er dårlig til å svare i kommentarfeltet. Så jeg leser alt dere skriver, og det dere vil lese om :-)

Hva heter cheer laget ditt?

Nidaros Nixies (Coed Elite), og ja jeg går på junior.

Hva danser du?

Jazz

Har du konfirmert deg?


Ja, konfirmerte med 7.mai i år, kirkelig!

Hvem betaler deg for å blogge?

Blogg.no betaler topp 20. Dere kan lese mer om det her

Hvor kjøper du mac sminkeproduktene dine?

Mac-butikken i Trondheim, som ligger på Torget.

Hvilken mobil har du?

Iphone 3GS... Skal kjøpe meg Iphone 4 om noen dager, mest sannsynlig ikke 4S ettersom halvparten av prisen er Introducing Siri, som jeg ikke kommer til å bruke.

Hvor gammel er du?

15

Hvilken forestilling skal du være med på ? Step-by-step altså

1 og 2.

Hvordan mac har du?

♥ Macbook Pro, 13 tommer ♥ Verdens beste, hihi. Koster rundt 10 000.

Går du og Aurora på samme dansing?

Nei, hun går på Let's dance, jeg går på Step By step.

Går du og Aurora på samme skole?

Nei.

Er du og Aurora like gamle?

Nei, hun er ett år yngre.

Hahah var med vilje å sette de opp tett, kom mange spørsmål om Auri!

Hvor er vesken du bruker på skolen fra?


h&m

Hva fikk du i snitt siste halvår?

4,8 heheh smartass

Hva heter du på instagram og twitter?

ericakvam på begge, follow meg!! hihi


GOD NATT! Noe du lurer på til neste uke?

herlig

Heei! Da er jeg hjemme fra trening igjen, superbra jobbet idag folkens! Vi lærte masse av showet, og nå er det bare 2 uker til vi får mattene våre! Var sykt sukkersulten når jeg kom inn døra og flaks for meg hadde mamma bakt sjokoladekringler. Yummy! 

Mange som savner bilder/videoer fra cheertreningene, jeg får dessverre ikke lov å dele det ettersom vi vil ''overraske'' litt på konkurranser, håper dere forstår :-)

 

Lei seeeiHahahha stjerna

Meg, er så boler at jeg kaster Jenny rundt i en salto uten problemer ;)

Victoriaa!

treningspija

Hei folkens! Da er jeg klar for 4 timers trening med herligste laget ♥ Gleder meeg! Er hjemme i halv 3 tiden tror jeg. Har egentlig ikke så mye mer å si enn at jeg er supernøgd med at jeg klarte å stå opp så tidlig. Hahah. Men nå roper mamma, vi snakkes senere!

Flere som skal på trening i dag?

video: lørdagens innkjøp

Heei! Sorry for at den kom så treigt, kom hjem i 3-4 tiden men selvfølgelig var kameraet utladet.. Pluss at det tar over 1 time og laste videoen opp på youtube når jeg skal ha så høy kvalitet. Uansett, her har dere videoen!! :-) Håper dere liker den ♥

 

sett på 720´ // filmet med canon legria hfs11

Hva synes dere om dagens lille innkjøp?

cafebesøk

Heei folkens! Akkurat nå sitter jeg og mamma på Dromedar, liten pause fra shoppingen haha. Det er "toilldag" i byen med diverse salg, så jeg og mamma dro nedover klokka 9(!!!) for å kjøpe Beck Søndergaard skjerf eller noe. Viser innkjøp på video etterpå :-)

russerhatten

Hey ♥ Kom hjem fra Donata for litt siden, koos! Er sykt sliten og kald nå, hahah, så tar vel snart kvelden. Jepp, nå får dere bare klage på kort innlegg, har virkelig ingenting å si ... Med mindre dere vil lese masse random bull.


kule bilder eller hva synes dere ;))))

Forresten - jeg dør!!!!! KLIKK HER

sløyfer

Hei folkens ♥ Endelig ble det helg for dere også, nå begynner høstferien å ta slutt for vår del hvertfall.. Fikk en del spørsmål på sminkevideoen, jeg filmer med et canon legria videokamera og jeg har mac-lebestiften i myth. Bare å spørre hvis dere lurer på noe, selv om ukas spørsmål kommer i morgen eller søndag. Og ja - hvordan redigere bildene lysere kommer snart!! :-)

Hadde absolutt ingenting å gjøre i går kveld/natt, så da prøvde jeg å lage noen cheersløyfer. De ble faktisk ganske fine, K&H stjerna slår til!! ;);)Tss, hva synes dere?

sminkevideo

Woho, video!!

Hva synes dere? Hva vil dere se på neste video?

westhill redbird

 

Heei! Har akkurat vært på postkontoret og sendt avgårde noen ting fra salgsbloggen. Uuh frakta ble jævlig dyr! Jaja, har hvertfall lært til neste gang.. Nå skal jeg bli med mamma på en sånn stoff-butikk så kan jeg kjøpe meg ting til å lage cheersløyfer med :-) Heheheh.

Kommer sminkevideo i kveld, stay tuned ♥Hva har dere gjort i dag da?

chica favorita

hey there! 
I dag har jeg vært på dansing, og etter dans kom Juli en tur! lenge siden, så var koselig å være med henne igjen♥ Siden juli kjører scooter rånet vi bortover til rema 1000, for å feite oss opp til jul. Skal prøve å ta tidlig kveld i dag, er så sykt sliten.. kommer innlegg senere i kveld om cheer hettegenserene fra cheermania.no. snakkes!
må si dette er det fineste bilde noen sinne... 


ny facebook-side!

fail

Heei ♥

Nå sitter jeg og Aurora og vurderer om vi skal på dans. Heheh, valget står mellom å bake brownies, chille og se film eller ta bussen til dans i pissregnet. Hmm.. I morges skulle vi lage ostesmørbrød i brødristern, hahah det så vi nemlig på artige.no. Veel, hele greia endte med at ristern tok fyr - så vi ga opp..


Hehehe yum?

kosekveld med bloggerrrn

TirsdagsgodtEr hos Aurora nå, superkoselig som alltid! Det ligger i familien å være usunn, matvrak osv, så nå skal vi ned og lage smoothie og brownies. Hahah. Skal hjelpe Aurora i gang med salgsbloggen etterpå, kan sikkert linke til den når hun er ferdig ♥

god natt verdens beste lesere

lite kreativ i dag

Heei! Hahah, har brukt sinnsykt lang tid på dette innlegget også, glemmer alltid å fullføre det.. Var med jentene i går kveld, superkoselig! På natta fikk vi sinnsykt lyst på pizza, og vi har jo lært noen småtriks på mat og helsen HEHE så pizzaen var klar på 20 minutter!

Har så mange fine bilder fra kvelden altså


heheh standard

Når jeg kom hjem hadde jeg selvfølgelig glemt nøkkel, men var egentlig fornøyd ettersom jeg hadde macen og parkasen. Var ikke like fornøyd da jeg frøys i hjel etter noen minutter og internettet datt ut.. Etterhvert kom Jenny, det var syykt kjedelig. Jenny er så teit asss....

Hva har dere gjort i dag da?

ny salgsblogg

Hei people ♥

I dag har jeg vært skikkelig effektiv (hvertfall til meg å være) og ryddet gjennom hele klesskapet. Fant ut at jeg hadde sykt masse jeg ikke brukte, så jeg opprettet en ny salgsblogg og la ut bilder. Hihi. Satser på å få solgt det meste da! Skal mest sannsynlig møte Anna, Kari og Maria i kveld - lenge siden vi 4 har vært sammen nåå :-)

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SALGSBLOGGEN

hvilken kjole ville du hatt?

Hihi, så det på Aurora sin blogg og fikk lyst til å ha det samme! :-)Hvilken kjole var finest synes du?

vi liker det søtt

Fin uten sminke!!

Hihi, tok opp noen skoleboller fra frysern i sted og når det er jeg som får ansvaret for pyntingen blir det søtt! De var i allefall supergode ♥ Nå har jeg sittet på ræva altfor lenge, så får se til å finne på noe i morgen. Hahah latskapen lenge leve. Skal vise dere hvordan jeg redigerer bildene mine lysere forresten! :-) Mange som lurer.

Hva har dere gjort i dag da? 

daffesøndag

Heei! Hahah, et tomt innlegg har stått og blinket på skjermen i et par timer nå. Kom aldri i gang med å skrive innlegget... Så altfor typisk meg. Har en del bloggting på lager, MEN når jeg ligger i senga som et rass hele dagen er det ikke så mye som gjennomføres. Hahah. Video er hvertfall på vei til å filmes ♥

Er ikke trening i dag, men neste helg skal vi ha treningssamling med laget. Gleder meg til å sette sammen mer av showet! Til dere som lurer skal vi på konkurranse (Eiker Open) 26.november!haha, Sweetness

favorittsanger at the moment

Er skikkelig slapp i dag, og har utrolig lite å blogge om. Derfor tenkte jeg å vise dere favorittsangene mine for tiden ♥

 

How to love - Justin Bieber (remix)

Titanium - David Guetta ft. Sia

Set fire to everybody - Adele vs. Skrillex

Lucky me - Chris Brown

Hula Hoop - Stella Mwangi ft. Mohombi

I can only imagine - David Guetta ft. Chris Brown & Lil Wayne

Radio - Alesha Dixon ft. Wiley (Klaas Remix)

Mr. Know it all - Kelly Clarkson

Nothing really matters - David Guetta ft. Will.I.Am

We found love - Rihanna

Har dere noen sanger å anbefale?


KLIKK HER FOR SPOTIFY LISTA MI

summer love

Åhh, savner sommer!!

Frankrike

CHILLER Oslo med MariaFlere som savner sommern? ♥

outfit 7/10 - 11

topp og øredobler fra cubus // bukse fra only // veske fra h&m // ring fra marked // sko fra dinsko

Hva synes dere? ble ikke hytta likevel heheh

endelig ferie!

JAAA ÅH SÅ SINNSYKT GODT MED HØSTFERIE ♥ ♥ ♥ ♥ Endelig, trenger seriøst ferie! Hahah, det jeg gleder meg mest til er å sove. Jeg trenger søvn også. Er til Maria i nuet, pissregnet når vi skulle sykle hjem og starter høstferien med en stor haug av vafler.


Når har dere høstferie?

vurderer faktisk å bli med på hytta fra i dag til i morgen

ukens spørsmål #3

Hvilken farge striper du håret med?

Jeg striper hos frisør, så jeg vet ikke :-)

Hvor er den rosae stolen på rommet ditt fra?

Den er fra et loppemarked

Hvilken størrelse har du på bildene dine?

800px;

Tjener du penger på bloggen?

Jeg har ikke fått lønn enda, men rundt 7500 kr i måneden ettersom hvor jeg ligger på topplista nå.

Bruker du veske på skolen?

Jepp :-)Hva skal dere være på step-by-step forestillinga?

Addams family

Når begynte du med sminke?

Brukte maskara i sjuende, men begynte vel ikke ordentlig med sminke før i 8ende.

Hvilken dans går du på?

Jazz 2 på onsdager

Hvor er vesken på headeren fra?

H&M

Har du gosupermodel?

Nei

Hvor mange anmerkninger har du?

2-3 eller noe :-)

Hvem tar bildene av deg?

Sandra, venner også har jeg et kamerastativ

Hva skjedde med broren din?

Han brakk armen

Hva koster kameraet ditt?

5 500 :-) canon eos 550d, JA man kan filme med det

Hvor mange søsken har du og hva heter de?

Sandra: 11
Felix: 7

Har du gått på turn?

Gikk på turn fra jeg var 9-10 år til jeg var 13-14 :-) 

Når begynner dere og slutter på skolen?

Vi slutter kvart over 1 på mandager, halv 4 på tirsdager og kvart over 2 resten av uka.

Hvilken rettetang bruker du?

GHD ♥

Når har du bursdag?

29.juni

Bleker du tennene?

Nei


Ble mange spørsmål denne uka, legg igjen kommentar hvis du lurer på noe til neste gang :-)

rockstars

Heei! I dag var vi på Rockheim med skolen, var helt greit. Fikk se mange gamle måter å spille av musikk på ellernoe? Og jeg og Elin fikk prøve oss som DJ's hahah. På vei hjem var jeg og Maria fast bestemt på og ta buss, og ventet drittlenge. Første bussen ruller forbi stappfull. Andre buss ruller forbi, stappfull. Tredje buss ruller forbi, stappfull. WOHO!!!

  

 

 Noen av bildene klikket helt ..stjal bildene fra kaja hihih

 

Nå skal vi på foreldrekveld med klassen, før det blir trening. Poster outfit i mellomtiden! :-)

Hva synes dere?

chillern til tusen

Heei! Hahah, akkurat nå ligger jeg som et slakt utover i sofaen med macen, tven og mat. Ah! Jeg er nemlig dødssliten, dere aner ikke. I gymmen i dag sprang vi 3000 metern (ca hvertfall) og jeg var dritnøgd med at jeg i det hele tatt fullførte, og fikk overraskende nok en 4er. Hahah, kondisen min er på bånn så hadde vært dritnøgd med en 3 også.

Etter skolen var det rett på dans, hjalp jo ikke så veldig på daffheten det heller. Heh, tok bussen til Brun og blid for å friske opp brunfargen litt! Dessuten legger jeg meg altfor sent om dagene, så derfor chiller jeg sykt nå ♥Kan ikke smile vet dere, for tungt ;);)

Flere som er sliten i dag?

video: i sminkemappa

genser fra bikbok

Hva synes dere om videoen? hahah herregud som jeg babler på starten...

nok en kjedelig tirsdag

Hei folkens ♥ Kom ikke hjem fra skolen for så lenge siden, okei haha 2 timer. Men siden jeg er så utrolig dårlig til å bruke tiden min på noe, har jeg da ikke gjort så veldig mye. Eller jo, filmet en videoblogg som varer i en halvtime. En halvtime med babbel, usaklige ting men også hva jeg har i sminkemappa. Så nå skal jeg redigere den, skal poste den i kveld.
Hahah, fina.Mottok en dødskul sportsbh fra Cheermania.no her om dagen! Direkte link til produktet HER

Gleder dere dere til video? hahah dere dere dere dere

outfit 3/10 - 11

bukse fra cubus // topp fra gina tricot // sko fra dinsko // veske fra h&m

Hva synes dere? ♥

video: sandra på turnkonkurranse

I helga var lillesøsteren min, Sandra, på turnkonkurranse i Molde :-) Pappa filmet, og hun syntes det var greit at jeg la ut video. 

 

Hun er 11 til dere som lurer. Hva synes dere?

klar for trening!


t-skjorte fra cheermania.no

Stikker på trening nå, har det travelt heheh. Jeg poster et innlegg i kveld, dagens innlegg har jo vært dødskjipe. Kos dere videre i dag, snakkes senere ♥

sunday people

Hadde en superkoselig lørdag, tok dessverre ingen bilder.. Glemte helt at jeg hadde med kamera i det hele tatt, så altfor typisk meg! Var jo en liten tur i byen i går, kjøpte meg kun en t-skjorte - dere får se den bedre på senere ♥fra ginatricot 149,-

Skal på trening i kveld, og muligens kino, men før det må jeg rydde rommet. Det er seriøst bomba.Gleder meg kjenner jeg..

Har dere noen planer for dagen?

klar for bursdag

 

Heei! Kom akkurat hjem fra byen med Kathrine, Kristine og Maria ♥ Skal snart opp til Kathrine og ordne meg, vi skal nemlig på bursdag til Kaja og Andrea. Gleder meg, blir sikkert koselig :-)

♥ Ha en super lørdagskveld lesere

morgenfugler

Heei ♥

Ble vist ikke noe mer blogging i går kveld, men jeg og Aurora hadde det hvertfall utrolig koselig! :-) Så slaskete som vi er sto vi ikke opp før i halv 1 tiden, og slasket videre nedover trappa for frokost. Hahah, Mohn familien på lørdager.love you <3

Hva gjorde dere i går?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits