oktober 2010

best

siste dag her på leiren.. dette er noe av det beste jeg har vært med på, minner for livet, heeelt utrolig. etterpå blir det framføringer, oppdaterer dere senere i dag med tekst, minner, video og bilder!! TIL ALLE 97 ERE KONFIRMER DERE I STRINDHEIMKIRKA, dere kommer ikke til å angre!!! fyysøren <3

konfirmasjonsleir neste!

Wow, er dere ikke stolt over den 'maaaassemassee'' bloggingen min i går?... Heh, tok litt tid det der med redigering av turnvideo. Anyway, nå er alt klart for konf-leir! Vi drar med bussen opp til Oppdal klokka 8 og blir der heeelt til søndag. Tror det kommer til å bli kjempefint der, beste folka!

Har med lille-kameraet som jeg kaller det, 2 bagger og en pute til bussen. Hahah, lenge leve byjenter?.. :-) Dere får kose dere kjempemye resten av uka, det skal jeg! Mulig jeg poster noen upubliserte innlegg mens jeg er der.


Har dere vært på konfirmasjonsleir?


turnvideo (trening)

Mange som skrev at de gledet seg til å se helskruen, men dette var altså ikke den treningen, men skal prøve å få laget et klipp der jeg viser dere :-)

 

HVA SYNES DERE?

meddah

HÆLLÆ. Da var vi ferdige på skolen for denne uka! Drar på konf-leir i morgen tidlig! Gleder meg egentlig helt utrolig mye, det kommer sikkert til å bli kjempebra. Speilrefleksen blir nok ikke med, men jeg tar sikkert med meg digital kameraet. Haha, blir drit uvant. Hver gang jeg bruker det digitale begynner jeg å se gjennom den derre dingsen over skjermen..

Skal blogge massemasse i dag (skal i hvertfall PRØVE), men først må jeg spise og pakke :-)


mustasj <3<3<3<3 hahah

Hva skal dere ha til middag i dag?, faktisk

kjekke gutter faktisk

Ble med Maria hjem etter skolen før vi dro på turn! Gjett hva? Endelig greide jeg flikkflakk-strak med helskru! Har venta utrolig lenge med å prøve det, og til slutt greide jeg det. WIHU. Har helt sykt lyst til å bynne på Cheerleading, men samtidlig krasjer det litt med turn?.... Hm, vi får se.

Turnvideoen er for redigering, har egentlig noen norsk-lekser som skal gjøres men.. Ellers jobba vi KJEMPE bra i timen i dag;


er det mulig?.......Har dere hatt en fin dag da? :)

god morgeeen

God morgen people! Nå er det på'n med skole igjen. På treninga i går filma jeg, så skal mikse en bedre turnvideo til dere etter skolen. Svar på spørsmålsrunde kommer også snart, må bare redigere den! :-)

Statistikken min går veldig oppover for tiden, tusen takk, dere er best!! ♥ HA EN FIN DAG!

sangvideo


Synes det er litt ekkelt å legge ut, men mange som har spurt om flere ;S
hva synes dere? vet jeg bommer mye..

videoblogg

HVA SYNES DERE? :-)

happyface :-)

Har akkurat kommet inn døra, etter å ha gått rundt og levert brev i postkassen til folk...... Mye rart kirkefolka får oss til å gjøre. Vet egentlig ikke helt hva forno brev jeg drev å trykte nedi kassene til randoms, menmen. Tror egentlig vi skal i kirka i dag, meeeeeen. Hehehh, det visste jeg ikke, sier vi. Skal på trening også, så da skylder jeg på det.

Vi drar på konfirmasjonsleir på onsdag, blir sikkert kjempebra. Meeen fram til da skal jeg superblogge ;););)


hvorfor så sur? ♥

Har en videoblogg på lur til dere!! Noen som klarer å gjette hvilken?

outfit


bukse fra vero moda // topp fra b young // smykke fra london
HVA SYNES DERE?

lørdagskveld

Kjempekoselig kveld med Tone og Maria. Har ledd kjempemye, sett diverse klipp på youtube, snakka, spist pizza og tatt bilder. Chieeelllll.


Tone snuppami kom inn til Trondheim i helga!! Har savna hu helt sykt..


Ahh, fins det noe bedre enn brune spøkelser? Hahah. Har dere et spesielt favoritt snop?

love it; nytt design!

Synes dette er et av de fineste design jeg har hatt! :-)


Maria er proff fotograf, hihhihi :-) HVA SYNES DERE DA?

min spilleliste


alexandra burke - before it explodes


jls - one shot <3 <3

eddy wata - i like the way


pixie lott & jason derulo - coming home

maria - let me love you


pitbull - move shake drop


madcon - freaky like me

mohombi - bumpy ride


nelly ft. kelly - dilemma


rihanna - only girl in the world

rihanna ft. drake - what's my name


drake - find your love


miley cyrus ft. iyaz - this boy that girl

 

Anbefaler alle disse sangene, loooove ♥ Hører du på noen av disse sangene?

outfit 22.10.10


hva synes dere? :-)

wok a way

.... var heheheheh GODT ♥ Vel, eeegentlig ikke, men det var pga den sausen vi fikk over, men ellers var det utrolig godt. Måtte prøve oss på spisepinner, noe som gikk.... ikke bra :-)


Nå er det nachos og TV med familien. Skulle muligens opp til Maria med Helle og Kari, men vet ikke om det ble noe av det?? Noen planer for kvelden?

wok, here i come

Heeia! Kommet hjem fra en herlig skoledag, er hos Maria nå, som har lugget på gulvet i tjue minutter nå og ledd seg over noe som ikke var artig idet hele tatt og griner faktisk, hahah. Er iiiiiskaldt for tiden så nå er monster-jakka god å ha.

Drar snart til byen med Helle og Maria, vi skal nemlig på Wok a Way <3 Tar med kamera, bloggær sjøe.


Liker dere wok? ;););));

oversized parkas?

Var å rota litt nede i kjelleren og fant en gammel jakke i XL som tilhørte pappa, før jeg fant den :-) Har jo tenkt lenge på å kjøpe meg en parkas, men muulig denne holder altså! Fant også en MIDLERTIDLIG pels å ha bakom så den ble egentlig ganske fin!
Her så den veldig stygg ut, meeeen... Hva synes dere? Er den brukelig?

''oi, shit bussen!!''

Heyoo. Vi hadde turn i gymmen i dag, ahhh, godt å vise litt skills ja ♥ Etter skolen dro vi innom Maria, hentet penger, kjøpte litt snop på rema og dro videre på cabo for å bytte en shorts. Når vi kom ut fra butikken skulle vi gå til bussholdeplassen, og var så heldig - bare 1 minutt til bussen skulle komme!!

Joda, så bussen kommer, men.......... triller forbi. Fuck. Så venter vi enda ti minutter, tar litt lekre bilder av oss selv, og akkurat da vi skal til å knipse et bilde ser jeg buss nummer to rulle forbi!!!! Så spurta vi etter halvt i latter helt til den endelig stopper og vi kommer oss på... Hahhahaha, gikk av 2 stopper etter da, men halloooo, det er snø ute.

Nå skal vi opp i kirka og ha høstaksjon!!! Wihu, kan ikke vente med å levere brev i postkassene til folk!!!
Flere som har sett rumpa til bussen LITT for mange ganger?..

must > julebrus

Er det noe alle løper å kjøper på Bunnpris i friminuttene er det julebrus. ♥ Elsker det, det er seriøst det beste man drikker i jula!! Og ellers egentlig.. :-) Har aldri klart å holde meg til de derre: Ingen julebrus og peppekaker før 1 desember. Det orker jeg ikke, go julebrus ♥ ♥


bildet tatt fra auris, hehehehe
julebrus; like/dislike?

let it snow

Fml, Trondheim er dekket med snø..

Er det noe jeg virkelig hater, er de vinter. Skikkelig kalde vintre.. Når vi sto å baket brød i mat og helse'n i dag begynner det plutselig å tettsnø, og etter et par timer ligger det 10 cm med snø utenfor skolen... Hippikayejjjj! Anyway, ble med Juli hjem etter skolen, vi lagde pizza og dro senere på dans! Fikk endelig til piruettene som jeg har svinset sånn med.. Om noen er intressert kan jeg ++ lage en dansevideo eller? :-)

Er det snø hos dere?

when i look at you


caroline costa - when i look at you ♥ Hun er helt syk!! Hva synes dere?

outfit 19.10.10


genser fra h&m
HVA SYNES DERE OM OUTFITEN? kommenterer tilbake på innlegget!

pink

Heiiii, lang skoledag. Poster outfit osv senere.. Har null komma niks på hjertet, bortsett fra at i dag går dagen til lekser og forbredelser til skriveøkt. Omg, ønsk meg lykke til på novelle skriving..


Hehehe, chillerrrn. Nå er det middag! Har dere mye/lite lekser?

dumme fot

Heej! Åh så kjipt å være så lite bloggmotivert :( Anyway, ble med Karianne hjem etter skolen i dag med Anna, Maria og Fossli. Kos det ♥ Gikk å hoppa rundt på krykker i dag og følte meg egentlig helt sinnsykt dum. På slutten av dagen gikk det bedre, men så dro jeg altså på trening, og nå er det helt psick vondt............ Menmen, blogges i morgen, er utrolig sliten osv..

eh, bra innlegg altså!! (..) Har dere noe spennende å dele da? :-)

ice baby ice

Ah, kom akkurat hjem fra trening. I helga har det nemlig vært treningssamling! Trente vel en 6 timer i dag og noen timer i går. Har vært helt utrolig gøy, særlig i dag. Hadde helt syke smerter i foten under hele treningen, men da var det bare å bite tennene sammen og fortsette, fordi det var så utrolig gøy. Fikk frisket opp i de gamle voltene mine! Vi kjørte for eksempel salto araber flikk flakk  salto osv . Haha det skjønte dere vel mye av, men det er altså en sammenhengene volt.

Maria lå over til meg i går, sykt koselig. Tror vi snakket i over 5 timer eller noe! Og stakkars hun, hahha, hun hadde proppa full bagen sin med klær siden vi skulle ta masse bilder osv, men det eneste bildet som ble tatt var det superfine trenings-tunge bilde i innlegget under.


chillern med ispose, faktisk.......................

Skulle egentlig opp til Jannicke, men nå har jeg helt sykt vondt i hodet, så tror jeg bare sier over og ut.
Hva har dere gjort i dag? :-) Tusentakk for alle ''god bedringene'', dere er best!

glansbilder og krykker

HEI!!!! Hehehe kjører på med rått innlegg her ♥


Sjekk hvor peeeene vi er og så utrolig digg hun heeelt til høyre er ;*;*; Hals fra bekbok.

Det siste døgnet har vi spist pizza fra pepppppeesss og lagt et par stykker i veska!!! HEHHE, ''fortræffelig as, det syng i smaksløkan'' Interne greier det her jahh.


Åherreguud!!!!! så sykt fint bilde !!! det uler glansbilde <333

GLANSBILDE NUMMER TO!!!!;;


Det er skiikkelig synd på min gode venn Erica nå, hun har skadet akillesen og går på krykker :((( Dere er NØDT til å skrive god bedring her nå, hvis ikke så sletter hun bloggen assa :O

SÅ SKRIV GOD BEDRING!!!!! :@ <3<3<3<3<3 klem fra mariaa

outfit


bukse fra only // topp fra bikbok // veske fra h&m


Nå stikker jeg på peppes med flickorna ♥ Etter det blir det trening, så ligger Maria og kanskje Kari over. Blir tsjjellll. Men nå roper pappa, byee!  Hva synes dere om outfiten?

bursdagsoutfit

Bursdagen i går var utrolig herlig! Vi dansa i maaange timer, sykt kos ♥ Tror vi var folk fra bluss, hoeggen, ugla, sverresborg, flatåsen osv, og da ble vi selvfølgelig bedre kjent, og det er jo brrra :-)

Det ble ikke tatt noen bilder, dessverre. Men dere kan i alle fall få outfiten!


Kjolen ser helt sykt kort ut her, men det er fordi bildet er tatt nedenfra :-S kjolen er fra bikbok
Hva synes dere om outfiten?

lærere, bursdag, snø +

Heeei! Kom akkurat hjem fra Karianne, hjalp henne med å velge ut hva hun skulle ha på seg på bursdagen i kveld! Bursdagen i kveld blir forresten sykt bra, selv om vi er over 50 som skal presse oss sammen på det lille lokale. Bursdagen begynner ikke før 7, men skal opp til Jannicke og ordne meg med Eirik og Karianne allerede 4-5 :-)

Helg ♥ ♥ Ene læreren vår var forresten helt sick sur i dag, og jeg ble så sykt irritert at jeg bare måtte poste dette på facebook:

Elleeers, tissa jeg meg ut i dag;


....nei, glemte bare av å tørke av sykkelsetet................ Det snødde forresten i morges (:(((()


Skal dere på noen bursdager i helga?

stress

Hei!! Rekker ikke noen ting i dag, må gjøre alle de dumme leksene!!!! ARRGG.

chupachupa

Heeey! Er hjemme hos Maria nå, etter skolen stakk vi på BP og kjøpte partymix og kjærlighet. Heh, heldigvis var vi ikke de eneste, møtte på Ane og Frida som har samme fedme problem som oss ;););););)););;)

Må vel gjøre litt lekser, før det blir turn ikveld. Tror jeg legger ut forslag til bursdagsoutfit senere i kveld, så føølg med!Vil dere se forslag til bursdagsoutfit daaa?

dancingqueens

Hey foolks! Kom akkurat inn døra, fra nok en herlig dansetime. Ååh, det er så digg! Dans eeer den beste tingen i verden ♥ Hvertfall sporten. Som hver onsdag ble jeg med Juli hjem rett etter skolen og laget pannekaker! Svidde pannekaker. Etter det dro vi på daans. Det er så sykt gøy at jeg dør! HEHE :-)

Gjett hvem som våkna ti på 8 i morges da?? Joda, så ut som hufsa på skolen hvertfall. Måtte bare slenge meg inn på badet, sminke meg, trykke en brødskive i hånda og kaste seg på sykkelen i pissregnet. Vi hadde mat og helse i dag.. Fisk.. Og siden jeg og Helle var noe sånn kantinedrit måtte vi komme og spise fisken etter jobbinga, og da var den iiiskald. Og ekkel! Men desserten var god da!


Har forresten ikke retta håret på over en uke!!!! ;)):P<3;);):P

Liker dere å danse?


http://buns.blogg.no
http://mariellorseth.blogg.no
http://amandalo.blogg.no
http://mariesaandvik.blogg.no
http://www.malludd.blogg.no

outfit 12.10.10


bukse fra gina tricot // topp fra vero moda // smykke fra london
Fin flette hva?? Heh, den var fin. På starten av skoledagen! Men så klarer ikke jeg å lage fiskeflette, så da ble det denne som Maria laget på meg i morges. HVA SYNES DERE OM OUTFITEN?

ps; kommenter på innlegget, så trekker jeg ut 3-5 stykker som blir linket i neste innlegg

soskommæn + liten gjettekonkurranse

Heeei! Lang-dag på skolen, u see.. Slutta kvart over 3, og selvfølgelig syklet nesten ingen av oss i dag, og da var jeg på nære nippet til å måtte GÅ den insane lange veien hjem, men Stian var jo en engel, og da fikk jeg sitte på sykkelen hans i stede. hehheheh, en kis i tiende greide selvfølgelig å styre sykkelen sin rett inn i oss slik at vi velta, og tryna. HEH.

Hadde jo tenkt å vise dere noen bilder fra skolen i dag, siden vi hadde sos-møte (sosial komitee - møte. Et par elever fra hver klasse planlegger sosiale arrangemanger osv) men!!! siden Mar ikke var med på noen av bildene, slettet hun de. Hahah fu ♥. Vi har veldig mye å gjøre på de møtene; så besøk soskommen.blogg.no<3<3<3


Gjett hvem dette er? :-)

vil du bli vurdert?

drittmandag?

HEEI! Når jeg våkna i dag var det første jeg tenkte: Drittmandag, helt klart. Det var stappmørkt ute, det pissregnet, det blåste og jeg var helt insane trøtt.. Hahah, så greide jeg å ødelegge garasjeåpneren der sykkelen min sto inne... og akkurat da jeg fikk den ut begynte det å hølje ned.  Ahh ♥

Men såå! Siste timen fikk vi tilbake naturfagsprøven, og gjett hva??! Min første 5-er i naturfag !!! ♥ Tsjell. Senere i dag blir det trening, ingen planer. Men på fredag blir det superkos, nemlig bursdag til Jannicke! :-)


sykt pen. Ser ut som on noen har fika greit til meg på kinnet der.......... hahah. Fler enn meg som savner høstferien eller? ..

must have this dress

Okei, nååå har jeg funnet kjolen jeg vil bestille  ♥

ahhhh, er den ikke fin?? jeg bestiller den nok i baby-rosa, som er den i midten! 
hva synes dere om den?

outfit 10.10.10


topp fra h&m // bukse fra wow, faktisk // smykke fra london // ring fra bikbok
HVA SYNES DERE?

facebook, hjerte

god morgoon ♥ Det ble visst ikke flere innlegg i går!.. Men for tiden har jeg så utrolig lite og blogge om, og da er det så vanskelig å bare dure på med flere innlegg om dagen! Men har noen ideer nå da, så i daaag blirre blogging sjø'.

Søndag,kjedelig,søndag,kjedelig. Det eneste jeg skal i dag er trening, weey. Men på trening i dag skal jeg komme før han treneren vår og plugge inn min ipod!! Haha, forrige gang måtte vi høre på en blanding av hard-rock og techno. Jauuda. Btw, sjekk hvem som hadde tidsfordriv da.......:


.... say no more! For oss uten liv ;);););)


dere har vell facebook? :-)

sweden

Heeei! Sverige var syykt digg ♥ Føler meg utrolig dum som ikke blogget men jeg tenkte jo ''Hehhhe, har jo internett så ikke no problem å blogge der nei!!''. Vel, jeg tok da altså med Netcom internettet vårt, og var så reine fornøyd da vi kom fram. Skjønt jo ikke hvorfor hele klossen blinka blått og sidene poppet opp som bare det, raskere enn hjemme nettet jo. Skjønte vel etterhvert at det koster over dobbelt så mye i utlandet og koblet meg fort ut.

Men i alle fall utrolig koselig! Når vi kom dit, dro vi på en liten tur, tante hadde laget cupcakes, og på vei hjem stakk vi innom godte-sjappa og kjøpe sykt mye snop! På kvelden spiste vi god mat, spilte buzz osv ♥


tycks om bildorna? HEHEHE

hvilken kjole?

Har så utrolig lyst til å bestille en av disse kjolene, men hvilken?? Hvilken likte dere best?

halla sverige

God morgeeen! Hahhaha, jeg sto opp for tre kvarter siden, og fikk denne beskjeden dyttet i ansiktet; ''Erica? Du veit at vi drar te Sverige litt over 1 ja?''. SHIT, liksom! Så da var det bare og sprette opp, finne filmer, pakke og nå er jeg snart nødt til å dra. Blir sykt chill! Skal kjøpte sykt masse godis, og fant også at Karianne hadde hytte der og at hun skal være der, så da møter jeg vel henne ♥

Nå er musikken lastet over til ipoden, så da er det bare å stikke. Blir der til i morgen, men tror jeg tar med pcen........ Vi skal jo spise god mat, og det sier vi tar litt tid, og daa kan jeg sjekke face'rn vetu :D

har dere vaert i sverige? :-)

hvilken hals?


Alle er fra bikbok, 1 - 2 - 3. Hvilken hals ville du hatt?

outfit 7.oktober

genser fra bikbok // bukse fra .. wow / hårbøyle fra h&m // armbåndet vet jeg ikke


Nå er maria her, mulig vi stikker ut etterpå. Hva synes dere?

vurdering, del 1

Vurderer del 1, fra kommentarleken ♥


 

1. www.tostykker.blogg.no


Førsteinntrykk
: Kjempefin header, fargene passer sammen og man ser at dere faktisk har jobbet en del med headeren! Kjempebra.
Innhold; Dere blogger bra, legger ut nye bilder, og sjeldent skrivefeil! :-)
Helhet; Dere har en kjempebra blogg, masse fine bilder. Helt klart noe å lese! Karakter 5.

2. www.stinehaugaan.blogg.no
Image and video hosting by TinyPic
Førsteinntrykk;
Kjempefin header, og ryddig design + søt jente ;-)
Innhold; Du har mye oppdateringer, veldig bra. Nye bilder og sjeldent skrivefeil. Bloggen din har forbedret seg utrolig mye siden du startet, og det er veldig bra. 
Helhet; Bloggen din er kjempefin, og du er flink til å skrive. Karakter 5.

3. http://cutekisses.blogg.no/

Førsteinntrykk; Dere har fått til headeren veldig bra, med variasjoner og gjort slik at den passer inn. Men selve headeren kan bli litt for mye av det gode, prøv heller et bilde av dere to, og rediger den litt ekstra! Og kanskje en enkel farge rundt selve bloggen. Ellers var bloggen kjempefin.
Innhold; Dere oppdaterer mye, og det er lite skrivefeil. Et lite tips; litt flere bilder som dere selv tar :-)
Helhet; Dere har en kjempefin blogg, og med litt oppussing av designet blir den enda bedre. 3+

4. http://mmartinesorensen.blogg.no/

Førsteinntrykk; Liker headeren din kjempegodt! Oversiklig, og designet er fint. + at du er en kjempesøt jente.
Innhold; Du har kjempefine bilder, du oppdaterer bra, og du varierer bloggingen din med outfits, bilder og selvfølgelig vanlige innlegg ;-)
Helhet; Likte bloggen din kjempegodt, den var veldig fin. Karakter 4+

5. http://elle97.blogg.no/


Førsteinntrykk; Likte designet ditt kjempegodt, fargene passet utrolig bra sammen. Du er også en kjempesøt jente, og likte headeren din veldig godt.
Innhold; Du poster kjempefine bilder! Ikke mye skrivefeil. Kjempebra blogg, pluss at du har passende størrelse på bildene.
Helhet; Likte bloggen din kjempegodt, helt klart en verdig blogg å lese. 5+


VIL DU BLI VURDERT?

spørsmålsrunde


Spør i vei!! Kommer til å svare om et par dager, så da er det bare å kjøre på ♥ Svarer på videoblogg, tror jeg. Mulig jeg tar noen svar i et innlegg og. Noe du lurer på?

ultramegasuper tææn

God morgen! Sovet godt?? Heaheah. På planen i dag står det kun én ting. Rydding. Skylder tanta mi 100 kr, skylder mamma arbeidsoppgaver for 100 kr oooog skal tjene opp litt selv. Så da er det bare å mekke fram spotify! Tror jeg setter i gang en spørsmålsrunde etterhvert, mange som lurer for tiden.. Men skriver mer om det senere.

Joo, en ting til på planen... Kommentarleken. Gøøøy å gå igjennom 1600 kommentarer du!! Haha :-) Om noen er ledige i dag, riiiiiing ♥ Forresten, får fortsatt ikke til å laste over videoene fra kameraet...!!!


Fra hellas i sommer!.. Ignorer ansiktet mitt, men sjekk den brunfargen da! Kjenner jeg blir litt deppa her, nå for tiden kan man jo sammenligne innbyggerne i Trondheim med spøkelser...

Er det noen av dere som har Canon Legria videokamera???

mæccærn

heeeei ♥ Nå er det virkelig høst! Det begynner å bli skikkelig kaldt ute, og det blåser noe helt syykt. Beklager for den dårlige bloggingen i dag! Men i morges var det bare å ordne seg, før jeg måtte løpe til bussen. Var nemlig i byen med Maria og Amalie! Sykt koselig! Vi satte oss ned på mæccærn, og like etterpå greide Amalie og helle burn utover seg :')

Rett etter byen dro jeg på dans, for så å ta bussen hjem igjen.. Da hoppa jeg av noen stopper før, og spiste middag og kakee til mormor. Og nå er jeg her! Har spilt inn utrolig mange videoer til dere, men får ikke til å overføre!! Argggg.


nå skal jeg rydde litt hus her, snakkes! Er dere ofte eller sjeldent på mac donalds?

noen bilder fra gårsdagen

Heeei! Legger ved noen bilder fra i går jeg. Nå har besøket akkurat dratt, hahhaah og gjett hva! Vi hadde akkurat vært på rema og kjøpt slush, og da låste jeg sykkelen. Når jeg kommer tilbake tenker jeg bare ''Søren!!! Har jo ikke med meg sykkelnøkkelen!!''. Så da var det bare å bææære sykkelen hele veien hjem..

Nå skal jeg se greys med mami ♥ Pappa dro akkurat til Spania på sånn jobb-greier!


hva har dere gjort i dag?

yummi breakfast

hahaha kreativ overskrift ♥ Sykt koselig til Juli! I går kveld dro vi ut for å møte Espen, Christian og Håkon, haha sykt artig når vi ventet på dem, HUMOR!!! Etterhvert dro vi på rema og kjøpte snop og dro hjem til Juli. Nå har vi akkurat vært på 7-eleven i koseklær og 0 sminke og kjøpt nugatti. Hheheheh hei desperat! BYE!
Ellers er jeg på 1 på aktiv lista! Wihuuu :D:D Hvem av dere har høstferie forresten??

kommentar lek

tatt fra stine haugan ♥


 

1 kommentar - du får en tilbake

2 kommentarer - du får en fin kommentar tilbake

5 kommentarer - du får 3 kommentarer tilbake

15 kommentarer - du blir linket

25 kommentarer - du vinner vurdering 

VIKTIGVIKTIG
:  på din kommentar skal det stå hvor mange kommentarer du har skrevet. Hvis jeg har sendt inn 5 kommentarer blir mine seende sånn ut:
'' 1 kommentar ''
'' 2 kommentarer ''
.......'' 5 kommentarer''
Altså, skriv hvilken kommentar du er på. (?) Hvis ikke telles det ikke! Skriv STOPP bak tallet når du ikke skal kommentere mere!


filmanbefaling

God morgen! Har ikke akkurat blogget så bra i helga, men fra lørdag til søndag lå jeg over til tanta mi! På kvelden spiste vi taco, snoop, brus og så film! Når vi våkna på søndag laga vi oss god frokost, tok med dyna på stua og så to filmer til!.. Hahaha. Vi så snabba cash, the blind side, og i love you philip morris. Jeg anbefaler the blind side!!

Senere i dag skal jeg opp til Juli og liggeover. Vi stikker vel ut en tur etterhvert og møter noen! 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


haha pen..

Har dere sett The Blind Side?

love this dress


kjolen er fra new look,tante sin, og jeg elsker den! Hva med dere? HOT OR NOT?

soul sister
loveu

hva synes dere om bildene?


aunts

God mooorning :-D Har det veldig travelt, er nødt til å skynde meg, skal til byen med auntiis ♥


flere som skal til byen?

bilder fra bursdagen

HAHA SÅ SYYKT LEKEN BURSDAG ♥ ♥

julie ♥

martha ♥

mari og karro ♥


nikoline og julie ♥ cleanteen

anna ♥

♥ ida, hahah

moa ♥rosa helikopter ja...

HELLE!!!!!!!! Her bestemte Helle seg for å springe forbi og trykke oreo-kake i trynet mitt...... :( hahahamari og moa rappa mobilen til folk, tok bilder av seg selv og lagret bakgrunner, hahahaha


hahhahah beste på leeeenge! Har hatt det så sykt morsomt i kveld! Vi så blant annet skrekkfilm, hide and seek. Psick skummel!! Danset mye også, kåret konkurranse osv.

Som dere ser har vi på oss mye variert, men MAUR hadde limt inn et bilde av en person på invitasjonen din som du skulle etterligne, fra oth
♥ Likerr! HVA SYNES DERE OM BILDENE?

bursdag snart

Heey ♥ Prøvene gikk kjempebra! Mange som tippa riktig, får vel sette meg ned i kveld å fikse. Har akkurat hentet brosjan på skolen og vi stakk innom narvesen på vei hjem og kjøpte slush :) Nå er det på tide å fikse seg, har det egentlig sykt travelt! Bursdag til Marianne og Aurora i kveld! ♥


noen planer for kvelden?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits