oktober 2009

outfit 31.10.09

ericaogjulii
Dagens outfit! Hope you like it.
Genser fra h&m.
Bukse fra kappahl
Veske fra friis
Smykke fra kreta. FAREN TIL JULI HAR BURSDAG, HAPPY BIRTHDAY.
Hva synes dere om outfiten? ¢¾

6,90 - løp og kjøp, kids!

Vi har kost oss skikkelig i kveld, og kjøpt oss godteri for ehm .. et kilo. Hallo? Mye sa du? Nei. Og hvorfor er det slik at når vi kjøper mye, blir vi kvalm med en gang osv? Buhu. Erica og Juli selger pent brukt godteri på finn.no for en billig penge. Snakkes der? .. I morgen blir det forresten jobbing av nok en intro. Tihi, har funnet den perfekte sang!
img0769
Løp og kjøp, shitkids! Frekt.
img0771
I say it again, det var ikke SÅ mye. Gjett hva vi betalte? Så lite som 50kroner. Smoooooth!
img0772
Så hamstret vi et par sixpacks på reman. Hallo, hvem har ikke drukket julebrus enda? : ) Uffda, tøff i kjeften i dag.
img0784
Juli og jeg ble satt på gulrot-post (-.-). Vi måtte skrelle de stygge grønnsakene, og Juli sitt øye hovnet opp. Da er ketchup og lukket øye beste medisin! (For noen)..
Hva har dere gjort i dag? ♥

outfit 29.10.09

picasa 3 29102009 165821bmp
Genser fra gina tricot
Bukse fra only
Øredobler fra glitter
Singlett fra h&m
Watcha think?♥ Skal muligens på noe quiz greier med skolen senere, men jeg tror ikke det blir noe av det. Sneeeiks! Og, vurderingene står for opplading!

se hva jeg fikk i posten!

Heia! Først til noe negativ - jeg har sittet med lekser siden i seks-tia. Gudameg, den kisen som fant opp matte kan bare .. ehm .. dra en plass. Og hvis jeg skal ha meg jobb med noe som handler om matte i FRAMTIDEN og dere jobb-folks leser dette - jeg mener det bare her og nå skjø! Mhm, helt seriøst! :-) Angel.

To positiv! I dag når jeg åpnet postkassa var det jammenmeg mye nedi der. Og jeg slutter aldri å lete febrilsk nedi kassa for å se om det er noe til meg. Til og med regninger er ok og få for meg, så lenge de står addressert til meg. Men altså - i dag, for first time in years, lå det en gave til meg. Til meg! TIL MEEEEG! Jeg ble så glad at jeg tok en liten piruett midt utpå gaten. De som kjørte forbi fikk vel et .. pent syn av en jente med rudolf-nese, slippers, dansende.

Også, en til ting positivt! Men .. hva var det igjen'a? Åhh, jeg hater gullfiskhjernen min til tider. Hva var det? Nå blir jeg sur. Oooops - skrev jeg ned tankene mine? Sorry. Jooo, jeg har funnet ut at på fire dager har jeg tjent hundre og fem kroner! Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuubel! Hvorfor ikke dra opp ølkassa og spille en blues? Tulla!
picasa 3 28102009 210755bmp

picasa 3 28102009 210815bmp
Jeg glemte helt å si at jeg gikk gaven for å ha vunnet en konkurranse! www.lowee.blogg.no
picasa 3 28102009 210837bmp
Øyenskygge, parfyme, lypsyl og shampo! Me like. Takk, Synne - for gaven :-)

Får dere ofte brev/gaver o.l i posten? ♥

outfit 28.10.09

picasa 3 28102009 161629bmp
Dette er da dagens outfit! Dere har sikkert sett noe lignende f©ªr, men.
Blazer fra utlandet
Singlett fra cubus
Smykke fra b young
Tights fra bikbok

Hva synes dere om outfiten?¢¾

''16år, 168cm, 32kg''

''Jeg er 16 år gammel, 168 cm høy, og veier 32 kg. Jeg tok opp kampen mot anoreksia, men jeg tapte.''

Dette handler om ei jente som som 9-åring begynte å slanke seg for å forbedre seg på baletten. Hun slanket seg, og slanket seg. Hun endte på sykehus, men hver gang de prøvde å mate henne dro hun ut spiserørene. Da hun endelig begynte å spise normalt igjen, tok den tolv år gamle lillesøsteren selvmord.. Det ble en stor tragedie for storesøsteren. Hun begynte med stoffer og drakk. Så begynte hun å slanke seg enda mer .. Hun fikk senere vite av doktoren at hun ikke hadde lenge igjen .. Jenta skrev en historie om dette noen måneder før hun døde. Jeg anbefaler dere til å se videoen. Link: http://blog.dk/v/504181
Videoen viser ingen ekle bilder eller noe..

Anoreksia er et annet ord for stor spiseforstyrrelse. Hva enn dere gjør, jenter - IKKE slank dere ved å sulte dere. Dette fører ikke til noe som helst! Etter hvert kan faktisk kroppen begynne å legge fettet/flesket utenfor rekkevide slik at kroppen har noe å bygge på. Hvis dere absolutt må gå nedi vekt, gjør det på en seriøs måte ved å spise sunt og trene.. Hvis ikke kan det hende dere ender opp her som stakkars Calanthia Valentina .. Og så mange andre jenter.

Vær fornøyd med dere selv, alle sammen! Alle er forskjellige, ingen kan endre den personen du er. Stå for ditt, og vær fornøyd med deg selv. Det er mitt tips til dere, jenter..

Vet dere av noen som har eller har hatt anoreksi?

hårvideo!

Endelig ble det en hårvideo på dere også! :-) Hope you like it, ENJOY!
Likte dere frisyren?♥ Husk konkurransen min HEEEEEEEEER!

outfit 18.10.09

picasa 3 18102009 124825bmp
Her har dere dagens outfit! Topp fra vero moda , smykke fra glitter og tights fra h&m.
Hva synes dere snupper?¢¾

vil du bli vurdert?

Dere er jo himla aktiv på konkurransen, superbra lesere! Så, når dere er så flinke - hvorfor ikke sette i gang en ny runde meg vurderinger? Vil du bli vurdert? ♥
picasa 3 13102009 201810bmp

konkurransen < bli med!

sjekke hottien på kino'a!

Heia! Som jeg sa i forrige innlegg, ikke fordøm noen ting! Filmen var faktisk helt ok, selv om den er en barnefilm : ) De kan faktisk være ganske morsomme selv om man er tretten år og på sitt verste. He-he.

Følte meg jo mindre heldig da jeg satt på de giga kinosetene med noen .. nydelige briller. Menmen, jeg gjør altfor mye for en opplevelse! Tihi, jeg eeeelsker å gjøre barnslige ting, bare for å vise at jeg faktisk er et barn : )
img98811
I'm hooooot!
img9878
Har du vært på 3D-film før? ♥

yes man, milkshake og alt annet på m

Halla balla flinkenstein. Oida - hyper? Nå har jeg laget milkshake og jeg og pappsen er klare for filmkveld. Selvfølgelig er resten av familien trøtte sovedyr så de ligger og halvsover på sofaen med åpen munn. Ahh, what a joy!

Vi skal se Yes Man med Jim Carrey, jeg har sett den før - men what so ever! Den er dritbra, anbefales virkelig :-)
img9857
img9858
Naaaaaaaaaaaaaaam. Dessverre fikk jeg den mørkeste så jeg brakk meg en halv time. Halve oboy-boksen hadde havnet nedi min kopp. Buhuuu .. Jaja, milkshake blir det mer av i helga!
Dere liker vel milkshake? :)

nettby vs facebook

Hellu! Tenkte jeg kunne ta en liten vs jeg :-) Forresten ringte vi danselæreren min i stad siden jeg skulle vise resten av kokkene dansen vi har på dans. Uff, så flaut:
Danselæreren: Ja, hallo?
Meg: Ehem, heeei. Du, ka hete sangen du bruke på Jazz2 på tirsdaga?
Danselæreren: Eh, kæm snakke æ med? Hehe
Meg: Øhm, heheheh, Erica og Andrea på dansinga (LITT tomato i fjeset)
Danselærern: Åja, hehe.. Ska sjekke timeplanen min æ da.  I can't stand the rain hete den!
Meg: Okeeeei, hade!

Uff, gurimeg så flaut. Haha, vi ringte med Skjult-id og mumla noe om en sang på dansinga. Jaja, sorry for å ta tia de. Hahahahahaha, jeg ler enda. Stakkars dame sier jeg bare.

Nettby vs Fjesboka? :-)

bikbok vs gina tricot

vil du bli med i blogg vs blogg?

picasa 3 12102009 185511bmp
Skriver du blogg adressen din under her, er du med i trekningen av blogg vs blogg, som kommer i morgen :-) Love u søtiser :-) Tihi, følte bare for å dra det inn. Vil du bli med i blogg vs blogg?
www.elisexw.blogg.no
www.nataliebirkhol.blogg.no
www.lindaaaa.blogg.no

hey, det går framover!

bloggno
windows internet explorer 12102009 18
Jeg er såå glad jeg :-) Dritfornøyd. Det er jo det nest høyeste jeg noen gang har lugget. Det beste er 13 plass. Uansett, stolte over dere lesere.

Vinnerne av links ble;
www.elisexw.blogg.no
www.nataliebirkhol.blogg.no
www.lindaaaa.blogg.no

Har dere noen gang vært på topplista?

nydelig kjole fra nelly

kjole
Den er så sick fin! Det synes i hvertfall jeg. Men hva med dere, synes dere den er fin? :-)

outfit 12.10.09

picasa 3 12102009 135406bmp
Blazer fra Camaien
Topp fra Bikbok
Tights fra Bikbok
Veska er jeg litt usikker på.

Nå er det turntid. Sneeiks. Hva synes dere om outfiten?

hva var finest?

LITT mange innlegg i dag, men jeg skylder dere det etter min utrolig dårlige blogging de siste dagene. I morgen blir det outfit pluss kanskje en blogg vs blogg?

giinatricot
Hvis du kunne fått velge her og nå, hva ville du ha valgt?

kuuusegutta takker for seg


Jeg holder på å grine jeg. De lyste jo helt klart opp hverdagen vår! I hvertfall for de som stakk innom noen ganger/var leser. Hva synes dere om at Kuuusebloggen takker for seg?

makeup girl

Dette viser hva jeg bruker av sminke til vanlig.
picasa 3 11102009 194634bmp

1. Dove Body Silk
Jeg bruker den alltid hver morgen og kveld, før jeg tar på sminke og etter jeg har tatt av sminke. Den kan også brukes på resten av kroppen, så jeg anbefaler den på det sterkeste. Den er virkelig et must i livet mitt! Den er så sinnsykt herlig, du kan kjøpe den på h&m f.eks.

2. Foundation
Denne bruker jeg kun under øynene. Den fremkaller virkelig kviser, hvertfall på meg. Jeg leter etter en ny foundation, men jeg har ikke funnet noen perfekt enda. Denne er kjøpt på h&m.

3. Øyenskygge
Denne er for det første dritbillig. Jeg bruker kun to farger, lysbrun og svakt hvit oppå derretter. Selv om det er fra h&m, snoopy betyr ikke den at den ikke er brukelig. Men for tiden sparer jeg opp til øyenskygge fra Dior.

4. Mascara L'oreal
Denne maskaraen er som skapt for mine øyenvipper. Den er utrolig bra! Kosten er tynn og den lytter på hver eneste bevegelse. Anbefaler på det sterkeste. Du kan få kjøpt den på de fleste butikker.

5. Pudder
Dette pudderet er egentlig ganske mørkt, så det bruker jeg mest i kinnene for å få høye kinnbein, men jeg legger ofte et svakt lag rundt omkring i fjeset også. Men jeg begrenser meg veldig.

6. Lypsyl med farge
Denne tipper jeg halve Norge har. Den kan du få kjøpt på de fleste butikker, og jeg bruker den på leppene fordi mine lepper blir veeeldig tørre på høsten&vinteren, den lukter godt og den gir også en svak rosafarge. Anbefales skikkelig altså!

BRUKER DU NOE AV DETTE DU OGSÅ? :-)

vil du bli linket?

Takk for fine kommentarer :-) Dårlig blogging på meg i det siste, men likevel så kommenterer dere. Akk, dere er herlige! Så - jeg trekker ut tre tilfeldige som blir linket under mine innlegg fra og med mandag til onsdag. Så, vil du bli med så legg igjen linken til bloggen din under her! :-) SMACK
img3152
Vil du bli med i trekningen av linking av blogg? :-)

jeg vil bli kjent med dere!

Jeg kjenner at nå er det på tide å bli litt kjent med leserne mine! Så derfor tenkte jeg at det hadde vært kjempefint om dere hadde fylt ut dette skjemaet og postet det som comment under her:
Navn:
Alder:
Hobby:
Jeg hadde blitt veldig glad om dere fylte det ut :-)
img9589

lettskremte bursdagsjenter

Heia! Bursdagen var sinnsykt koselig! Før vi dro var jeg .. ehe .. LITT stressa. Så det endte opp i at jeg glemte mobil, halve gaven, madrass og omtrent hundre småting til. Jaja, jeg storkoste meg i hvertfall. Jeg føler meg også som en oppblåst boble etter å ha levd på pizza i to dager. Hoho.

Jeg og Helena holdt på å dø av hjerteinfarkt i går kveld, da vi hadde sett skrekkfilm (Fredag den 13-ende) som handlet om en kis med maske, så kom faren til Eirin springende ned trappen med en svær maske. Jeg hylte og sveiva med armer og bein, nær å besvime. Sånn seriøst. Og Helena hoppa under bordet. Ehe, ingen andre brydde seg. Fy søren, sier jeg bare! Vi våkna klokka et i morges, hahahahha.
img9638
Jeg var nær døden etter å ha sett skrekkfilm, og denne masken kom ned trappa ..
img9634
Meg og Helena.
img9611
The girls. Ja, ikke så mange bilder, men vi hadde det så sykt koselig at jeg glemte nesten helt kameraet!
ER DERE LETTSKREMTE? Jeg og Helena tenker ut en virkelig stor hevn for faren til Eirin ...
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits