september 2015

FRA BYTUR TIL HYTTETUR

Heihei - har dere hatt en fin helg?? Det har jeg!! På fredag ble det bytur med Tone, noe jeg ikke har gjort på månedsvis. Det å gå fra byvandring i Los Angeles til byvandring i Trondhein var jo så som så - men koselig uansett. Ble frokost-lunsj på Dromedar før vi vandret rundt i butikkene og brukte penger på bare tull. Jeg svidde seff av noen kronasjer på nødvendige ting som et smykke jeg aldri kommer til å bruke, noen ringer og en pelsdott til å henge på veska. Og nerds og jelly beans. Dagens innkjøp!! ;)På kvelden dro vi på Tabata før vi kjørte på hytta - stive som stokker. Var såvidt vi klarte å gå hele helga, noe som var en god unnskyldning til å bare spise masse snop og spille sims hahaha. Nå er jeg pisslei av spillet - kanskje ikke så rart når jeg fikk varsel om at jeg hadde spilt det i 24 timer :-) No more!! Nå er det bare Kim Kardashian Hollywood som gjelder. 

I dag var jeg og Aurora på et hyggelig bloggintervju - kan linke det når det er ute - før det bar videre på spinning. Sporty bish.

NÅ skal jeg kjøre litt ekstra hjernetrim om smarte partysvensker i Mexico - digg!!! Ha en fin mandagskveld alle sammen ♥

Flawless Face

annonse

Heihei! I dag skal jeg vise dere noen enkle steg til hvordan man kan få et såkalt ''flawless face'' på en veldig enkel måte. Det enkle er ofte det beste, vet dere!! :-) Selv synes jeg looken ble veldig fin - og er absolutt brukbar når en skal legge grunnsminken. CONCEALERUansett hvor lenge og godt jeg sover, våkner jeg alltid med små-hovne øyne og skygger under øynene. Da er denne concealeren helt perfekt ettersom den tilfører både fuktighet og god dekkevne. Liker også skruteknikken som gjør det veldig enkelt å påføre. 

FOUNDATIONBle utrolig positivt overrasket over denne foundationen fra NYX - billig og bra!! Huden ble såå jevn og fin, uten å se kakete ut. I tillegg er den mattere enn vanlige foundations, noe jeg foretrekker. 

MATTE POWDERFor å få en ekstra matt look avslutter jeg med dette pudderet fra Barry M på haken, under øynene og i T-sonen. En kan fort bli litt glinsete utover dagen, og med dette kan en da lett unngå det. Det følger også med en liten påføringspad i selve pudderpakken, noe som er kjekt dersom en skal ut å farte. 

Slik ser de 3 produktene ut sammen:
ANASTASIA CONTOUR KIT:  Gledet meg så innmari mye til å teste dette - og falt selvfølgelig pladask for det med en eneste gang. Føler jeg fargelegger mitt eget ansikt haha - så dette var i tillegg morsomt å teste. Jeg har ikke brukt særlig mye contour før - men nå er jeg også bitt av basillen. Jeg legger det mørkeste pudderet under kinnbeina, langs pannen og på siden av nesa og shimmeret på kinnbena for en ekstra glow. Gleder meg til å teste enda flere looks med min nye favoritt-palett!! 

THE BALM BLUSHFor å se frisk og levende ut, og skjule at du har sittet inne og spilt Sims hele dagen (hehe) anbefaler jeg å legge en fin, rosa blush i kinnene. Da ser det plutselig ut som om du har vært ute i frisk luft og vært litt aktiv i løpet av dagen haha :-) Sjeldent for min del, så thankya God for blush. 

Hele looken med disse produktene:Rabattkoden EKS9 gir dere 20% på ALL sminke unntatt nedsattse varer, og er gyldig ut 01.10! ♥ ENJOY fine dere

NEW IN

Heihei! Tenkte å vise dere to superfine plagg jeg mottok forleden - elsker begge ♥ ♥ ♥ Og den hvite er i verdens mykeste stoff - så den blir en fast chillegenser gitt. Og Adidas-kjole-tskjorta er også en storfavoritt!! her

her

Hvilken likte dere best??

STYLISTA BEAUTY TALENT

annonse

Hei dere! Har dere meldt dere på konkurrasen Stylista Beauty Talent?? Denne konkurransen er perfekt dersom du er glad i å vlogge, og har lyst til å vinne flotte premier. Konkurransen går ut på å laste opp en beauty-vlog om hva enn du måtte ønske for så å dele videoen, og sanke stemmer! Dersom du ønsker å melde deg på, men mangler inspirasjon kan dere jo sjekke ut noen fantastiske bidrag her og se om dere kommer på noen nye ideer :-)

Det er 3 finaleplasser igjen - den ene ukesvinneren stemmes fram av publikum, og de to andre velges ut av juryen som ''wildcards'' - altså helt uavhengig av stemmer. Derfor har alle en fair sjans til å vinne! I finalen er det juryen som bestemmer vinneren.

PREMIER

En kan vel ikke ha en konkurranse uten en fantastisk premie hehhe?? Vinneren får her være programleder i fire Stylista-TV episoder produsert i samarbed med Clarins, produkter fra Clarins til 8000 kr (!!), årsabonnomentCostume OG hjelp til egne videoer og Youtube-kanal av United Screens. FOR en premie!! De andre finalistene får også Clarinsprodukter til 2000kr, Costume-abonnoment og Youtube-hjelp av United Screens. Og hvis du ikke ønsker å delta, men stemme fram et bidrag er du med i trekningen av Clarinsprodukter til en verdi av 300 kr. Her blir det 10 vinnere, så stem i vei ♥ Husk å oppgi mailadresse!Er du glad i beauty og videoblogg er dette en fantastisk mulighet!! Du har ingenting å tape - så meld deg på idag!! Videoen kan både være gammel og ny, og trenger ikke være noe hokuspokus for å slå gjennom ♥ LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

Les mer, se bidrag og meld dere på HER!

EVERYDAY INSPOLOVE YALL

Heiii kjære dere ♥ Først og fremst - FOR en fantastisk respons på forrige innlegg!! Var en smålig skjelven Erica som postet i innlegget, i frykt for at hele gjengen skulle misforstå budskapet og synes at innlegget var helt på jordet. Men heldigvis likte dere det!! Var veldig godt å få skrevet det ned og ut, og kanskje noen har et litt bedre inntrykk av meg nå haha. Jeg tar meg ekstremt lite høytidelig i virkeligheten, med veldig spesiell humør og halvdårlige kommentarer som jeg selv synes er heeeelt on-point. Jeg vil gjerne at dere skal se denne goofy-Erica som jeg egentlig er, derfor vurderer jeg og åpne snapchaten min for dere. Hva tror dere om det?? Ah, her er det bare å la maggan henge folkens <333 I mean - hello - det er et hvitt, stramt skjørt

Fikset vippene mine hos flinkeste Mari igår - superduperfornøyd som alltid!!! She's da beeeest. Får så fantastisk mange komplimenter for vippene mine, men det fortjener jeg ikkenoe creds for selv - det fortjener Mari!!

Haha det er så komisk hvordan jeg ser ut etter jeg har dollet meg opp litt ekstra og satt meg ned igjen for å redigere bildene. Mulig dere tror vi bloggere sitter i stivskjørtet og crop-toppen og holder inn magen så det holder 24/7 - men for min del er dette eventuelt 5 minutter av hverdagen. Dere aner ikke hvor mange ganger jeg har satt sammen et fancy antrekk for så og bare ''todays outfit:)''. Det er da lov, eller?? Her renner det ut hemmeligheter, gitt :-(

Nå skal jeg og Maria svette litt på hiphop-trening - snakkes senere ♥ Noen crazyamazing planer for kvelden eller? 

JUST STAHP

Ayo, jeg lå og tenkte over diverse ting her en kveld forleden - og mannet meg omsider opp til å få skrevet det ned her på bloggen. Vanligvis lufter jeg sjeldent tankene mine på bloggen, men når jeg faktisk har noe jeg vil få ut - why not?

Jeg lå nemlig og tenkte over de tilsynelatende perfekte livene folk ser ut til å leve hvor alt ser all-good og helt smashing ut, hvor en ikke har sjangs til å ense at noe som helst kunne vært problematisk. Tok meg selv i å bli småflau i neste sekund da jeg kom til å tenke på denne bloggen, hvor annethvert bilde er en klein trutmunn-posering med et nytt sminkeprodukt i hånda, og alle innleggene er bare fryd og gammen. Aldri står det noe her at jeg har en rævva dag og har mest lyst til å sove bort hele uka. Og tro meg - de dagene er velkjente for både meg og mange andre. Hvorfor er det egentlig slik at alle strever sånn med å fronte dette perfekte livet?? 

Det er så fantastisk mange mennesker jeg beundrer, både for hva de gjør i hverdagen, hvordan de ser ut, hvordan de presterer og hvordan de lever. Hvor mange følger vi ikke på instagram som vi gjerne kunne switcha liv og utseendet med på sekundet? Overfladiske faen. Sorry språket, men det er det vi er hele gjengen. Det har rett og slett blitt en trend å følge denne perfekte vinklinga, og mange av oss gjør det garantert ubevisst. Vi strever med drøssevis av filter før vi poster et insta-bilde, og dominerer feeden dersom vi er på tidenes reise eller har den kosekvelden med verdens beste jenter. Sjeldent tenker vi over at disse menneskene vi så inderlig ønsker å være har håndplukket alle life-is-great-instabildene, og latt være å poste det som ikke var så life-is-great.

Jeg sier ikke at jeg er noe bedre selv, for det er jeg virkelig ikke. Jeg skriver ikke om drittdagene mine og ting som jeg finner vanskelig i hverdagen - for ja jeg ønsker vel å danne et ''perfekt'' bilde på meg selv? Gud vet hvorfor jeg egentlig gidder, hva godt kommer det egentlig ut av det? Misforstå meg rett, jeg våkner ikke hver dag med en innstilling av at ''i dag skal jeg late som om jeg er perfekt'' - men tanken ligger vel ubevisst og svirrer i bakhodet. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som handler på denne måten uten å tenke over det, og jeg mener heller ikke at en skal skylde på seg selv. Vi har ikke valgt å legge dette presset på oss selv, og tro meg - jeg kunne godt tenkt meg å være forut. 

Jeg vet at denne bloggen er overfladisk og lyser av rosablogg-preg. Jeg vet at mange har et inntrykk av meg som er helt kokos-på-jordet, men det kan jeg vel også gi meg selv skylden for.Likevel så er det denne bloggtrenden jeg har valgt, så på mange måter er jeg med på å forsterke dette perfekt-presset mange unge opplever ettersom jeg skriver om hverdagen min i en feilfri versjon. Kanskje skal jeg manne meg opp til å skrive ærligere på bloggen, og faktisk innrømme når noe har gått mega-dårlig, om jeg var uheldig og sølte tacosaus på skjorta, eller om jeg følte meg meget mislykka og småchubby i det jeg trøkka i meg en snickers klokka 4 på natta mens Minaj-familien min på Sims gnålte. Alle monner drar, er det ikke det de sier? Men, på en annen side ønsker jeg at denne bloggen skal være noe positivt å klikke seg inn på - og ikke en tårekanal for dere lesere. Men litt ærlighet skader nok ingen. Jeg er drittlei av dette perfekt-tull-presset som trykkes inn i hodet på mennesker verden rundt, og når jeg har en mulighet til å gjøre noe med det selv så vil jeg det. Nei, jeg skal ikke slutte å blogge om alt det fine som skjer i livet mitt - jeg skal bare bli flinkere til å innrømme at livet fader ikke er en dans på roser, og at livet mitt, som de fleste andre, er langt fra perfekt! Men det er da lov å smile og ha det gøy for det!!! En kan rett og slett ikke forvente seg at livet er helt smuuuud, så man får bare holde ut på de dårlige dagene og tenke at yes yo life iz perfect at dat instapic but that's it bish ;) Hahaha yes dagens kloke ord 

For et rotete innlegg med massevis av tanker og fram-og-tilbake tenking, men gjerne legg igjen en kommentar om temaet i feltet under! ♥me on a daily basisme on a daily basis #2New nails + meg som sitter på dass og som nettopp ble trukket opp i historieeksamen!! Og ja - den gikk helt rævv :) 

Og til dere som liksom ser bra ut når dere trener?????
Bish plz, dette er heavy saker.

PEACE OUT, screenshot og enjoy dette sjeldne øyeblikket. Eller nei - det blir ikke det siste!!! Dette ble jeg jo faktisk i knallhumør av selv hahaha

 

ALL ABOUT BROWS

annonse

Heihei! Hvor enn jeg scroller på mobilen og pc'en ser jeg så altfor mange bilder av perfekte bryn med perfekt form, farge og hele pakka. Og der sitter jeg da, med bryna på halv 12, enten altfor mørke, tette, unappa eller et eller annet tull haha. Men NÅ dere har jeg funnet en oppskrift som faktisk kan gi absolutt alle ''weheartit-bryn''. Et lite tips er å prøve seg fram med produktene - hos meg måtte det 6 forsøk til og mye uffing før jeg endelig ble fornøyd :-) Så i dette innlegget skal jeg vise dere 3 enkle steg til brynsminke!

Endelig fikk jeg prøvd den mye omtalte brynskremenfra Anastasia!! Og yes denne likte jeg ekstremt godt. Denne er helt perfekt til å markere linjer på, og jeg bruker den til å ramme rundt brynene. Legg altså en tydelig strek under hele brynet, svakt over, og på ytterste del av brynet.

Anastasia Dip Brow her & børste her

Selv opplevde jeg at det ble for mørkt for min del å legge brynskremen på hele brynet, så da brukte jeg denne fantastiske penna til den innerste delen av brynet. Dersom man markerer denne delen veldig hardt ser det ut som brynene er veldig tette og mono-ish, noe vi helst vil unngå. Denne pennen kan også brukes til det samme som pudderet, dersom dere vil prioritere kun ett produkt. Sammen blir resultatet meeget fint!

Anastasia Brow pen her

 

Avslutt med en brynsgele for at bryna holder form og farge hele dagen - voila!! Dere finner den her.

Dersom du vil ha noen ekstra tips og triks når det kommer til brynstyling, samt se masse før-etter bilder og annet kult anbefaler jeg boka ''The Plain Truth About Brows''. Masse flott innhold, og en ekstremt fin pynte-suvernir til rommet hihi :-) Her finner du blant annet tips til brynstyling som passer din ansiktsform og hele pakka. Genialt!

Dere finner boka her!

Rabattkoden EKB9 gir dere 20% rabatt på alle brynsprodukter utenom nedsatte varer fram til 23.09 ♥ Noen som har noen brynstips å dele med meg og resten av leserne?

VIDEO: L.A 2015

Heihei! Da har jeg fått satt sammen noen klipp fra den fantastiske L.A-turen, åhh savner det sånn!! Må si at regnfylte Trondheim har lite å stille opp med når det står mot solfylte California som har en rekke ting man kan finne på :-( That's life. JA jeg må tilbake.

PS: Med EF kan du nå få opptil 15 000 kroner i reisestipend dersom du reserverer plassen din før 25.september. Du kan velge mellom 40 destinasjoner, 7 språk og alt fra 2 til 52 uker. Med andre ord - skreddersy din drømmereise, og en uforglemmelig reise ♥ Se hvordan du kan få stipend HER!

 

Enjoy 3 fiine minutter av L.A, hehhe ♥

LITTLE BOY

Herr.E.Gud. Jeg og Tone så film i går kveld, og jeg måtte hulke meg hjemover med røde flekker i hele trynet og hovne øyne (noe jeg dro med meg inn i dag nummer to). Little Boy - mygoshhh for en film. Her snakker vi tårer allerede i introen av filmen - denne MÅ dere se. Jeg skal ikke engang prøve å beskrive hva den handler om - den var både fin, trist, vond, god og alt på en gang. Jeg tror faktisk jeg må se den i kveld også hahaha.. Den ligger på Popcorn time, men kan sikkert sees på gratissider på nettet. Det er bare å snurre film folkens, dere rekker det før leggetid ♥ ♥ ♥ Okei jeg begynte å grine når jeg googlet bilder fra filmen. Diz iz too much

 

Noen som har sett den og som skrek like mye som meg??? Eller er jeg crazy unormal

INNKJØP FRA L.A

Heihei! Long time no see?? De siste dagene har jeg vært mega-jatlegged (jatlegged??? godt eksempel på at jeg er jetlagged gitt), med en døgnrytme som var helt snudd på hodet haha. La meg tidlig om kvelden, men våknet likevel rundt klokka 4 på ettermiddagen. Hvordan er det mulig? Uansett, nå begynner jeg å få den på plass igjen - thank God!

Veldig mange har etterspurt innkjøpsvideo fra L.A, men der må jeg nok skuffe dere.. Jeg shoppet ekstremt lite til en forandring - pengene gikk heller til transport og opplevelser. Kanskje like greit, for som regel kommer jeg hjem med bare tull fra reiser. Tenkte derfor bare å vise dere mine få, små'e innkjøp i dette innlegget. Kjøpte også en sekk og en hatt, men det har dere jo sett på bloggen tidligere :-)

parfyme fra abercrombie & ariana grande

3 body'splasher fra VS - de i leopard er dødsgode!!!

lipliner & leppestift fra M.A.C

selfie-boka til Kim Kardashian hahha, vi måtte bare ha med oss dette som Dash-suvernir

solbriller fra NastyGal & Urban OutfittersiPhonedeksel fra VS

... that's it! Likevel var kofferten og håndbagasjen fylt til randen på vei hjemover. Well well, veldig glad for at jeg var såppas streng med meg selv og at jeg heller brukte pengene på alle opplevelsene. For en tur!! 

Noe dere kunne tenkt dere selv? ♥

GOODBYE CALI

i samarbeid med EF

(PS: Med EF kan du reise i alt fra 2 til 52 uker, og få opptil 15 000 kr i reisestipend dersom du reserverer plassen din før 25.september!! Her kan dere velge mellom hele 40 destinasjoner og 7 forskjellige språk. Med andre ord - skreddersy din drømmereise!! Les mer om mulighetene HER)

Nå sitter vi på flyplassen i Frankfurt - supertrøtte og supertriste for at eventyret er over :( Ukene i Los Angeles har flydd avgårde, og det frister virkelig ikke å komme tilbake til hverdagslige, kjedelige Trondheim.. De siste dagene i LA utnyttet vi på best mulig måte, og avsluttet turen på en nydelig rooftop restaurant i Hollywood. Nå er det godt over et døgn siden jeg sov sist - så det blir veldig godt å lande i Trondheim sent i kveld. Tusen takk til EF for en helt uforglemmelig tur!! ♥ Dersom noen av dere vurderer å reise - do it! Dere kommer ikke til å angre, det kan jeg så og si garantere :-)Solnedgang på nydelige Venice BeachUtsikt over hele L.A

Viktig å kose seg litt ekstra på en så lang reise!

Har dere noen planer for denne søndagen? ♥

 

SKOLELIVET I LOS ANGELES

i samarbeid med EF

I dag tenkte jeg å fortelle dere litt om hvordan skolelivet er her i Los Angeles. Vi har snart fullført to uker på språkskolen til EF, og kunne helt ærlig ikke vært mer fornøyd. Skolen ligger i et veldig fint område med matbutikker, cafeer, Starbucks og strender noen minutters gange unna. Lærerne er helt supre her - såå morsomme, engasjerte og kreative. Timene kan ikke sammenlignes med norsk skole, her er det alltid noe nytt og spennende. I tillegg brukes det mye pc og iPads, noe som slår godt an hos oss elever.Timeplanen vår varierer litt, men som regel har vi 3 klasser om dagene - noe som bare suser avgårde. Alle elevene vi møter er utrolig imøtekommende og hyggelige, noe som gjør det veldig enkelt for alle som reiser alene. Alle er utrolig åpne for å bli kjent med alle, noe som er helt fantastisk bra :-)Studenthjemmet vårt er også veldig greit, her har vi alt vi trenger. 2 dobbeltsenger, nokså stort bad, kjøleskap, mikrobølgeovn, helspeil, air condition, internett og klesskap. Hva mer trenger man?? I tillegg har vi gratis skolebuss fra hotellet hver morgen, noe som er veldig greit. Vi bor på Eldorado Coast Hotel, og er spesielt fornøyd med å ha CVS og Pizza Hut som nærmeste nabo ♥ ♥ ♥ EF har også muligheten til å sette dere opp med vertsfamilie dersom dere ønsker det.Med andre ord - disse to ukene har vært heeeelt fantastiske og lærerrike. Både jeg og Tone har for eksempel blitt mye tryggere på å snakke engelsk høyt i klassen og med amerikanerne - så dette har vært en opplevelse for livet. Nå skal vi nyte de siste timene før vi drar hjem igjen lørdag kveld.. For et eventyr!!!

Mye mer inspirerende at klasserommene heter ulike strender i stedet for kjedelige tall ingen husker hehhe.. Små gleder!

PS PS Dersom du også vil oppleve noe helt uforglemmelig og lærerik anbefaler jeg det på det sterkeste. EF har et knalltilbud akkurat nå hvor du kan få 10 000 kroner i reisestipend dersom du bestiller før 25.september. Hadde jeg vært dere hadde jeg bare kastet meg i det. It's now or never dere! Finn ut hva drømmereisen til drømmedestinasjonen din koster ved å lese mer HER!

Noen som har reisefeber???

VENICE BEACH

i samarbeid med EF

Hei dere! I dag dro vi rett på Venice Beach etter skolen, noe vi hadde gledet oss til lenge! Og wow så fint det var der!! Endeløs, hvit sandstrand med store bølger, masse spesielle folk, utallige syklister og massevis av hyggelige spisesteder og typiske ''I LOVE LA''-butikker. Vi holdt på å renne bort i varmen, noe som kanskje ikke er så rart ettersom gradestokken viste 39 grader. Da var det bare å leie seg en god gammeldags tandem-sykkel og tråkke gatelangs bortover Venice Beach og Santa Monica. Veldig komisk, men sinnsykt koselig! Anbefaler virkelig å leie sykkel dersom dere skal til Venice :-)Nå tar vi kvelden om ikke lenge, og i morgen er det siste skoledag. Trives virkelig på EF-skolen, og i morgen, evt fredag, skal jeg skrive et innlegg om studentlivet her i Los Angeles - altså litt om skolen, timeplanen og bostedet vårt :-) Variasjon er alltid bra!

Ha en superfin dag alle sammen ♥

L.A THROUGH MY PHONE

 

i samarbeid med EF 

L.A life er noe for seg selv, og turen går dessverre mot slutten.. Vi skal virkelig nyte de siste dagene til det fulleste før hjemreise på lørdag, og i morgen står endelig Venice Beach og Santa Monica Pier for tur. Er det noen innlegg dere savner forresten? Skal vise dere litt av skolen og bostedet vårt uken her også :-)

UNIVERSAL STUDIOS & SIX FLAGS

i samarbeid med EF

Hei dere!! Nå er det like før leggetid her, men endelig har jeg tid til å blogge igjen. Har vært superhektisk de siste dagene, men fyyy så gøy vi har hatt det. I går brukte vi hele dagen på Universal Studios, og wow som vi koste oss. Siden det er Labor Weekend denne helga var det helt sinnsykt mye folk, så vi kjøpte heldigvis front-of-line-pass. Anbefaler det virkelig dersom dere skal dit noen gang - da slipper man å bruke hele dagen i timeslange køer. Universal var hvertfall helt sinnsykt kult og gjennomført med massevis av kule 3D-rides (hvordan kan det føles SÅ ekte???) og Studio Tours hvor vi fikk se filmsett og triks de bruker. Typisk at Wisteria Lane ble brukt til filming akkurat den dagen vi var der, for da fikk vi ikke kjøre gjennom.. Jaja vi hadde en helt nydelig dag uansett!I'll be back next year.

I dag var vi på Six Flags, og dere - jeg har ikke ord. Det må seriøst være det sykeste jeg noensinne har opplevd. Vi tok ALLE attraksjonene - og tro meg når jeg sier at hver eneste en var helt insane. Google/Youtube' Six Flags LA, så får dere se hva vi har drevet med i dag haha. Skal dere til California MÅ dere ta turen innom Six Flags, for dette var helt crazy. Det var stående karuseller, utallige spins, looper, fall OG en slags ride hvor du blir skutt bakover i 160 km/t haha. Syke greier!!! Livet er med andre ord meget fantastisk her nede ♥

 

Disse var definitivt blant de sykeste vi tok!! På den nummer to lå man på magen, så her fikk man virkelig følelsen av å fly hahha.. Jeg vugger enda, og lukker jeg øynene er jeg fortsatt på en eller annen syk karusell. For en dag!

I morgen er det back to school, og litt shopping!! Ha en fin dag alle sammen!

HERMOSA BEACH

i samarbeid med EF

Ayo! I dag tok vi turens første strand-dag, og herregud så deilig!! Vi dro på Hermosa Beach ettersom det ligger ganske nært, hvor det var fullt av boder, folk og valper til salgs???? Hadde seriøst kunne kjøpt hver eneste valp der, de var så skjønne :(:( Vi gikk sikkert i en time og letet etter strand-håndduker, men måtte etterhvert gi opp og ofre klærne våre til underlag haha... Digg!!! Stranda var uansett helt nydelig med mange vennegjenger som spilte strandtennis, volleyball, syklister og alt mulig. Neste strand-stopp blir Venice og Santa Monica!

I dag er vi litt usikre på hva kvelden bringer, men i morgen tenker vi Universal Studios!! Ettersom det er Labour Weekend har vi fri fra skolen på mandag, så da står mest sannsynlig Six Flags for tur :-) Gleder oss!!!!

Konserten i går var forresten helt crazyamazing!! Utekonsert i Hollywood med finvær, palmer og Miguel - kan det bli bedre?? Midt i konserten overrasket han hele crowden med å ta med Snoop Dog ut på scenen (!!), før han fikk med A$ap Rocky og tilslutt Kendrick Lamar!!!! Jeg holdt seriøst på å svime av der jeg sto alene langt fremme i publikum ettersom Tone forsvant i mengden etter et dobesøk haha. Fikk meg heldigvis en sassy venninne, så jeg hadde det tipptopp uansett! Konserten var med andre ord helt magisk, med 4 i 1 :-) FORRESTEN!! Akkurat nå kan dere få opptil 10 000 kr i reisestipend (!!) dersom dere bestiller tur til deres drømmedestinasjon før 25.september. Her er det bare å gripe sjansene, dere!! Dette er virkelig en opplevelse for livet :-) Bestill gratis brosjyre HER!

KJENDISTUR

i samarbeid med EF

AYO! I går var vi super-kjendis-obsessed, og tok en 2timers busstur for å se Los Angeles på en litt annen måte. Vi kjørte først gjennom Hollywood, før turen gikk i nabolag i utkanten av Hollywood, Beverly Hills og Bel Air. Vi fikk sett såå mange hus og porter til kjendiser, filmprodusenter, musikere og hele pakka, noe som passet oss midt i blinken ettersom vi er generelt obsessed med kjendiser hehhe :-) Ble også en kjøretur gjennom kjente gater i LA, og har sjeldent følt meg så turist før haha.. Vi koste oss hvertfall masse!!
sneakpeak av huset til Bruno Mars

Justin BiebersHuset hvor Michael Jackson døde

Jennifer Aniston 

fresh prince of bel air-huset
Noen som har vært på noe lignende?? I kveld skal vi på Miguel-konsert i Hollywood, wiiih!!

SANTA MONICA

i samarbeid med EF

Hei dere!! Hvordan går det der hjemme, eller hvor enn i verden dere er?? Her flyr dagene avgårde i fantastiske California, og straks er vi halvveis i turen?? Slow down please! Beklager at det ikke ble noe update i går - var opptatt hele dagen før jeg rett og slett slukna i full påkledning, sminke og telefonen i hånda sekundet etter vi kom hjem haha. Etter skolen i går dro vi nemlig til Santa Monica, Third Street, for å shoppe!! En av mine favorittplasser så langt, helt nydelig shoppinggate med tonnevis at butikker vi liker. De hadde også kino der, så på kvelden så vi ''We Are Your Friends'' med Zac Efron. Filmen var egentlig ganske rævv synes jeg, men kinoen var så sinnsykt kul så da gjorde det ikke så mye :-) De gigantiske skinnsetene kunne legges tilbake som senger, og med gigantiske popcorn-poser og sikkert en liter brus koste vi oss ekstremt mye. Cali Life, dere!Noen av dere som har vært i Santa Monica før, og synes det var like fint som meg??

YESTERDAYS OUTFITt-skjorte zara shorts bikbok sekk og hatt forever 21 solbriller monki 

Hva synes dere?

WALKING AROUND

i samarbeid med EF

Lokal tid: 07:34

Alt bra med dere?? Vi kooooser oss her i LA - alltid så utrolig mye å finne på! Skoledagen i går suste avgårde med superflinke lærere med massevis av engasjement og kreative læremåter. På slutten av dagen hadde vi Hollywood-class, som rett og slett innebærer og se film og analysere den. Digg!!

Etter skolen dro vi til Beverly Hills for å fikse neglene på samme neglebar som Kylie og Pia Mia går til (call us crazy), og både jeg og Tone ble superduperfornøyd. Hun gikk for lyserosa, og jeg gikk for en matt sølv/hvit/grå - love it. Etterpå vandret vi rundt i området og endte plutselig opp i Rodeo Drive og området rundt, hvor det var høye bygninger, dyre biler og palmer hvor enn vi gikk. 

Nå er vi klar for skoledag 3!! Ha en super dag dere!

AYO LA

i samarbeid med EF

Lokal tid: 22:25

Hei kjære dere!! Nå er vi tilbake på hotellet etter en superfin første-dag her i Los Angeles. Flyreisen gikk superfint, og jetlag'en slapp vi overraskende nok unna?? I dag startet dagen klokka 8 med frokost og buss til EF's skole ikke langt unna hotellet - og her ble begge veldig positivt overrasket. Såå fin og lys skole hvor alle lærerne og studentene var ekstremt imøtekommende. Vi tok en placement test for å vite hvilken klasse vi passet best i, også fikk vi kort info om skolen og oppholdet før vi fikk gå. Da bar det rett til Melrose Avenue for mye gåing, men også shopping! Var to ekstremt starstruck'e jenter som ankom Dash-butikken i allefall! Med en Ferrari parkert utenfor var vi et øyeblikk overbevist om at Kylie befant seg inne i butikken, men den tanken måtte vi raskt legge fra oss haha. Dagen har hvertfall vært helt super, og disse to ukene kommer til å bli helt fantastiske!! God natt, god morgen, whatever ♥ ♥ ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits