september 2014

hverdagsinspirasjon

Heihei! Det er faktisk overraskende mye kult man kan finne på Youtube - og som fast seer av det i årevis har jeg funnet meg noen favoritter. Jeg er utrolig glad i både sminkevideoer, ''morning routines'', lookbooks og det meste - og under finner dere noen videoer som kanskje kan inspirere dere også litt i hverdagen.

Fantastisk fin mini-lookbook av en av mine favoritter på Youtube. Kanskje jeg skal prøve meg på en lignende video selv? Tror ikke jeg hadde nådd heeelt opp på dette nivået, men er jo alltids lov å prøve haha.

Enkel morgenrutine med gode tips til hverdagssminken f. eks.

Drømmer meg vekk til New York når jeg ser denne videoen..

Sminketips; hva man skal gjøre, og hva man IKKE skal gjøre!

200 inspirerende antrekk!

 Skulle gjort mye for å være på en av dansetimene til denne dama! Hoolyy, hun har så mange kule koreografier!

En av de fineste lookbookene jeg har sett - alle antrekke falt virkelig i smak.

Likte dere noen av videoene? Og hva synes dere forresten om slike type innlegg? 

skolelei & vippefin

Heihei ♥ Åh, som jeg gleder meg til denne uka er ferdig. Er mildt sagt rimelig hektisk på skolen denne uka med både særemnet, fremføringer og innleveringer. Gleder meg til torsdag da ettersom det er tid for Strindaparty igjen - og fredag blir enda bedre når jentegjengen drar på hyttetur til Sverige. Så det skal ikke stå på motivasjonen hvertfall, selv om det frister så altfor lite å åpne historieboka nå. Her er forresten dagens antrekk:I går var jeg jo som sagt på Glimt for å fikse vippene mine igjen - like fornøyd som alltid. Mari fikset på de som sto til alle kanter, så nå er de helt fine igjen. Forrige gang jeg tok påfyll la vi de litt kortere enn første gang, og jeg synes det ser mye mer naturlig ut nå! Behandlingen er ikke sponset, så dette er kun ærlige meninger ♥ Hva synes dere?

mine favoritter

annonse

Heihei! Som dere vet har jeg et ganske tett samarbeid med Nelly - nettopp fordi jeg selv er utrolig glad i nettsiden ettersom klærne passer min stil perfekt. Egentlig er det umulig å ikke finne noe man liker der - de har jo så mye fint og forskjellig!! :-) I dette innlegget har jeg valgt ut mine storfavoritter fra hele nettbutikken, og har et par av tingene i handlekurva. Kanskje jeg unner meg en fin ting på en ellers kjedelig regnværsdag? :-) Nederst i innlegget finner dere også en rabattkode med rabatt på hele nettbutikken, wiii!!
1) superfin strikket genser fra hunkydory her 2) lyserosa neglelakk fra OPI her 3) freshe leopardsko her 4) nydelig kåpe her
5) dødsfine solbriller her (want!!) 6) hvite høyhæler her 7) lyseblå og classy skjorte her 8) ripped, hvite jeans her

♥ ♥ HURRA koden LOVEAW14 gir dere -15% på ALLE ordinære varer på Nelly, og er gyldig til 30.september ved kjøp over 600 kr ♥ ♥ Kan ikke kombineres med andre tilbud! Enjoy your shopping!

mandagens antrekk

Heihei! Da var det back on track da dere - men kjedelig skoleprat skal jeg prøve å holde meg unna. Håper alle hadde en superfin helg hvertfall! :-) Selv hadde jeg en finfin helg, med idol og chilling med Maria på fredag og tapaskveld med en gjeng herlige jenter på lørdag. Svømte over av god mat, og kom meg ikke hjem før 4 sikkert. Viktig med pauser mellom måltidene da vet dere!!
I dag hadde jeg også refill-time hos Glimt, skal vise dere resultatet asap ♥ Passer bra med fine vipper med tanke på at det er StrindaParty på torsdag og hyttetur til Åre i helgen - wiii gleder meg. Her har dere dagens antrekk forresten, tatt i en hast i speilet:Buksene fra dr denim fikk først hull da jeg trynte av scooteren for en god stund siden, så da klippet jeg det gjerne på andre kneet også haha. Genseren er fra h&m og skoene er fra converse ♥ Supercomfy mandagsoutfit!

Nightynight -  ha en superfin dag i morgen alle 

ukens spørsmål #43

Hva er din laveste og høyeste karakter?

Jeg har fått et par 6-ere, men har også landet på 2 en gang haha. Var ikke heelt heldig på en fransk samtale kan man si......

Hvor er skjorten fra?

Bikbok!Er Strinda en klyse-skole eller er det litt oppskrytt?

Jeg merker egentlig ikke at skolen vår er mer klysete sammenlignet med andre skoler i byen - og jeg kjenner ikke noe press om å bruke merkeklær f.eks. Så jeg vil nok si det er litt oppskrytt, ja.

Hvor er skinnjakken din fra?

Jeg bruker for det meste to skinnjakker - en fra Zara og en fra H&M. Den på bildet over er fra H&M, og denne er fra zara:Hva er din ''etter skole''-mat?

Jeg slutter 1540 nesten hver eneste dag, så da spiser jeg ingenting mellom skole og middag. Vi spiser somregel middag i halv 5-5 tiden, så det er ikke så langt i mellom.

Hvis du skulle gjort noe skikkelig dristig med håret ditt nå - hva hadde det blitt?

Hmmm, vanskelig. Jeg føler ikke at jeg passer til noe haha, men synes en ''faded ombre'' er utrolig fint.

Krangler du mye med Sandra og Felix?

Ikke sånn sykt mye nei, men i såfall krangler jeg med Sandra haha. Men jeg vil ikke si at vi krangler mye.Hvor ville du reist akkurat nå?

Gjett da.... NEW YORK selvfølgelig!!

Hvilken størrelse har du parajumper-jakken din?

SmallHvilket go-pro kamera har du?

Jeg bruker dette. Det er helt fantastisk! Fungerer under vann til og med hihi, i tillegg til å være i sykt bra HD kvalitet.Hvor er den grå genseren fra?

Den er fra Malene Birger!

Kan du skrive om hvilke klær som redder deg fra kleskrise i vinter?

Ja, det var smart!! Kan lage et eget innlegg om dette :-)

Spørsmål til neste uke?

steg for steg: høstvakker

annonse

Hei! I dette innlegget skal jeg vise dere hvordan dere oppnår en typisk ''høstvakker'' - look, med stikkordene metalliske øyne, bølgete hår og fyldige lepper. Jeg er utrolig glad i slike looks, og synes det er gøy å gjøre noe som er litt utenfor hverdagsrutinene. Håper dere liker det ♥

Det første jeg gjør er å legge basis-sminken min, som i dette tilfellet var concealer, foundation og solpudder. For å få en superfin glød i kinnene med hint av rosa bruker jeg denne fantastiske shimmer-blushen fra the Balm. 

Deretter er det tid for øyenskygge! Jeg bruker denne øyenskyggepaletten fra Idun i fargen Lejongap. Superfine og pigmenterte farger! Bildet over forklarer veldig godt hvor og hvordan jeg legger øyneskyggen, og på denne måten fremheves øynene mye, mye mer. 

For å virkelig fremheve øynene er det utrolig fint å bruke falske vipper. Disse vippene fra Luz Lashes er lange og fine, men ikke altfor dramatiske. Nå har jo jeg vippe-extensions fra før, men om man ønsker lengre vipper noen dager disse fantastiske! Her


Neste steg er røde, fyldige lepper! Selv er jeg litt for glad i røde lepper - og det kler meg bedre enn nude lepper. Her bruker jeg en lipliner fra Too Faced for å markere leppene ekstra godt, før jeg bruker en leppestift med plump-effekt for litt større lepper. Resultatet blir fint og langvarig! 

Lipliner her, leppestift her.

Sist, men ikke minst - bølgete hår! Jeg er dårlig på å ta meg tid til å krølle håret, men det er noe jeg vil bli flinkere på. Det tar jo faktisk ikke særlig lang tid, og med de rette produktene kan krøllene holde i timesvis. Denne hårsprayen fra Joico bruker jeg på krøllene når de er ferdigkrøllet slik at de holder lenge. Jeg anbefaler å spraye fra et stykke unna slik at man slipper stivt hår. 

Og slik ble resultatet:

♥♥ Rabattkoden VAKKER gir dere -15% på ALLE ordinære sminkeprodukter hos Coverbrands fram til torsdag ♥♥

tapas neste

Heihei! Håper dere har hatt en fin uke så langt, og at dere nyyter helgen så godt som det lar seg gjøre ♥ På dager som dette merker jeg hvor digg det er å ha bil-lappen - det er seriøst full storm ute med regn og blader overalt haha. Bare å holde seg innendørs med andre ord.. Fikk likevel dratt på trening en tur i dag - og nå skal jeg på tapaskveld med masse herlige jenter. Gleder meg sånn NAM!!!! Skal ta noen fristebilder til dere mehehe

Hva er deres planer for kvelden?

all nike everything

Yes or no?

cozy knit

Hello there ♥

De siste dagene har bloggen blitt skyvd litt til side - og det beklager jeg. Hadde ikke spesielt mye tid til overs i forrige uke, så det er grunnen rett og slett. I helga var det musikal-auditions, og ettersom man må være super-skjerpa og tilstede 110% er det overraskende slitsomt. Det er gøy å være ferdig - og jeg gleder meg til å komme i gang med årets musikal! :-) For dere som lurer så setter skolen min opp en musikal hvert år, og i år setter vi opp Hair!

Dagen i dag har gått til bloggarbeid for det meste, men fikk også bestilt meg en ny almanakk! Merker at jeg kommer til å trenge det om jeg har noe håp om å henge med dette året - for i år er det nok mye å holde styr på. Ellers er det fortsatt lite spennende som skjer i hverdagen, dessverre... I wish, though!Har dere noen tips eller ønsker til innlegg fremover forresten?

høstens favoritter

annonse

Heihei! De siste dagene har jeg merket ekstra godt at høsten har kommet, både med tanke på det triste regnværet, bladene som begynner å bli oransje - for ikke å snakke om at det begynner å bli kaldt ute! Heldigvis er jeg så forberedt som jeg kan bli, takket være disse gode hjelperne:

GLAMGLOW Mask: Dette er en maske som hjelper huden å holde seg hydrert - og den er silkemyk og god! Dersom du bruker den på dagen har du den på i 20-30 minutter før du skyller av, men du kan også ha den på om natten også skylde med vann på morgenen. Jeg liker best sistnevnte - så et par ganger i uka sover jeg med denne i ansiktet. Huden blir babymyk!

Sara Happ lip scrub: Jeg får lett tørre lepper om høsten og vinteren, og denne fantastiske leppeskruppen fjerner ''døde flak'' (dere skjønner hva jeg mener, sant?) og etterlatter leppene supermyke og fuktige. I tillegg smaker den godt hihi!

Åh, jeg elsker håndkremene fra Crabtree & Evelyn. Designet er supersøtt, og håndkremene er helt fantastiske. Her snakker vi silkemyke babyhender på 3-2-1. Dere finner denne i lavender her.

En kopp te på morgenkvisten er noe jeg unner meg altfor sjeldent. Har jeg tid er det noe av det beste jeg vet - en kopp te til når jeg sminker meg for eksempel. Det får faktisk kroppen i gang og gjør at jeg kvikner til - i tillegg til at det demper søtsuget og smaker himmelsk.

Her

Hvor fin og elegant er ikke denne neglelakken fra Deborah Lippman?? Jeg er obsessed - og denne blir nok mye brukt fremover. Neglelakkene derfra er i tillegg utrolig gode, så denne kommer dere nok til å se meg bruke mye!

Dere finner den herFor en hjemmekoselig høst-følelse jeg får av dette bildet!

Jeg har alltid vært glad i duftlys og god lukt, og når rommet blir så hjemmekoselig i tillegg er det ingen tvil om at dette fant sin plass rett i hjertet på null komma niks. I tillegg til å etterlate en herlig duft i rommet er det et fint tilbehør å ha stående på bordet :-) 

Her♥ !!Rabattkoden ERICAMK gir 20% på ALT i nettbutikken (uten salgsvarene) og varer frem til torsdag!! ♥

min spennende hverdag

Hei kjære dere ♥

Begynner å bli en stund siden forrige hverdags-update føler jeg, og det er ikke så rart når jeg ikke gjør særlig mye spennende om dagene haha.. Føler alltid et lite press om at som blogger må man ha en sinnsykt spennende og superkul hverdag for å ha noe å dele med leserne sine, men det er jo forsåvidt bare tull og tøys. Jaja, som de fleste andre ungdommer på min alder går hverdagen til soving .... spising ... skole .... lekser .... trening kanskje?.... serier .... og litt mer soving. Håper ikke jeg er den eneste??

I går var jeg på Dance, som har blitt vår nye tirsdags-tradisjon - og i dag var det på'n igjen med PT-time! Shitshitshit nå får jeg virkelig kjenne på hva en ordentlig hard treningsøkt faktisk er. Å holde ned clutchen i bilen var så og si umulig etter økta haha, foten ristet konstant jo! Men det er bare et tegn på at kroppen virkelig har fått kjørt seg!! :-) Marte og Per Øyvind vet hvordan de skal få meg stiv og støl hvertfall, ingen tvil om det!

Nå skal jeg se et par episoder Solsidan, før jeg skal lese litt i boka mi til særemne. Flere som har særemne på gang akkurat nå eller? Hvilke bøker og tema har dere valgt? Litt gøy å se hva andre velger også ♥


♥ Ha en fin onsdagskveld videre ♥

 

5 sminkefavoritter

annonse

Heihei! I forbindelse med Coverbrands storsalg med 20% på all sminke, tenkte jeg å vise dere mine 5 sminkefavoritter derfra. Dette er produkter som er gjenbruksvare her i sminkemappa, og som jeg har testet opptil flere ganger. Med andre ord - disse favorittene kommer fra hjertet hehe ♥


Det første jeg skal vise dere er denne fantastiske primeren fra Too Faced. Jeg har brukt den hver dag i en god stund nå, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Huden blir silkemyk noe som gjør det superlett å legge resten av sminken. Primeren jevner ut huden og ''prepper'' den for kommende sminkeprodukter - og jeg har bare gode ting å si om denne. Kan brukes alene eller som f.eks base til foundation. 

Next up; denne concealeren fra Glo Minerals. Den har jeg jo vist frem flere ganger på bloggen - og dette av god grunn. Jeg elsker den kremete konsistensen og de to ulike fargene som gjør at den passer året rundt. Jeg har min i fargen natural, og denne bruker jeg under øynene for å skjule mørke ringer.

Dette finishing-pudderet fra Glo Minerals liker jeg å legge over foundationen min for å unngå glinsende partier. Den låser på en måte sminken fast, og gjør at den holder seg finere og lengre. Denne kan også brukes alene med f.eks primeren ettersom den inneholder litt dekke også :-)

Åh, for en fantastisk kombo disse to er! Jeg har brukt dette pudderet fast i over ett år, og jeg finner ikke noe bedre og mer naturlig. Jeg har brukt det hver dag i et år, og jeg ser omtrent ikke at jeg har brukt det. Med andre ord, dette varer lenge! Kosten er supergod til å påføre pudderet med, og selv synes jeg pudder er mer naturlig enn penn. Lovelovelove ♥

Dere finner settet her.

Jeg har alltid hatt lyst til å teste disse leppestiftene fra NYX fordi jeg har hørt så mye bra om de på youtube blant annet - og denne falt rett i smak. Supermyk og lett å påføre, for ikke å snakke om den herlige fargen. Prøvde å ta noen bilder av resultatet, men det kom ikke så godt frem. Leppene blir hvertfall dus-rosa-fersken og myke!

Her. (Jeg har fargen Pink Bikini)Som sagt, Coverbrands har nå en super kampanje med 20% på all sminke  (oppgi rabattkoden EK20 når dere betaler)- så om du vil gjøre noen gode sminkekupp er tiden inne. Se hele utvalget her! Enjoy ♥

styrketrening med pt

Heisann hoppsann dere - husker dere når jeg nevnte at jeg var så sliten etter trening på onsdag?? Vel, det er kanskje ikke så rart når jeg var på personlig trener-time med flinke og bestemte Per Øyvind og Marte. Denne gangen gjorde vi styrketrening, og holyshit det var tungt!! Jeg er vant til å halvveis daffe rundt på treningssenteret uten peiling på hva jeg holder på med, så nå ble det andre saker!! Var så sliten på slutten at hele kroppen ristet, og er fortsatt støl 4 dager etter haha. Da har man jobbet på da!

Men vi kom oss i mål med masse effektive øvelser etter 50 minutter, og hadde det ikke vært for Per Øyvind og Marte hadde jeg gitt opp før halve treningen var gått. Så det er utrolig bra og ikke minst sykt pushende å ha to motiverte trenere som hjelper deg. Her er de minst uheldige snapshotsene fra treningsøkta, resten besto av helt syke grimaser haha..

Som alltid noterte vi i min flotte treningsdagbok! Den er så hjelpende på alle måter! Her skriver jeg ned hva jeg gjør en hver treningsøkt, planlegger øktene for hele uka eller måneden om jeg vil og noterer mål og fremgang. For ikke å snakke om gode tips til f.eks intervalløkter når jeg står som et spørsmåltegn alene på mølla. Jeg liker den utrolig godt, og den anbefales virkelig om du ønsker å komme i gang eller opprettholde treningen din! :-)Fin ja? Anbefaler alle sjekke ut nettsiden til Marte & Per Øyvind HER! De er så flinke og herlige begge to! :-) Dersom dere er interessert i en motiverende treningsbok som dette, kan den kjøpes her ♥ Den er faktisk på salg nå, så løp og kjøp hihi

Har dere vært på PT time før? 

1 year ago

Åh, for sånn ca. akkurat ett år siden levde jeg, Andrea og Annika livet i New York - 5 fantastiske dager med masse shopping, god mat, sightseeing og selveste New York Fashion Week. Det er en uke jeg aldri, aldri, aldri kommer til å glemme - og jeg er så glad jeg fikk mulighet til å dra! Jeg har allerede bestemt meg for at jeg kommer tilbake en vakker dag, enten det er for reiser, studier eller hva som helst. Ble helt forelsket i byen!Har dere vært i New York før? Flere som ble like forelsket som meg eller?? ♥

akkurat slik en søndag skal være

Heihei kjære lesere ♥ I dag tilbringer jeg søndagen min som alle andre søndager - godt pakket under dyna med serier dagen lang. Så i dag ble det en typisk søndagsfrokost og litt mimring med Prinsesse på prøve-filmen. Følte meg gammel når jeg så at den kom ut i 2001 altså, haha.... Jeg har alltid vært glad i filmen, så det var gøy at noen av replikkene fortsatt satt limt fast i hodet mitt hehee. 

Som om ikke søndagen min kunne bli mer chill og kosete, la flinkeste Julie ut et cover av Rude i dag! Jeeez, skulle ønske jeg kunne synge like bra som henne.. det hadde vært noe. Kos dere med denne resten av dagen a ♥ 

vippefinHeihei! I dag har jeg faktisk fått noe ut av lørdagen min for en gangs skyld, noe som sjeldent skjer haha. Ligger vanligvis langflat ut hele dagen frem til kvelden, men i dag ble det andre saker. Lå over hos Maria i går, og ettersom hun startet ganske tidlig på jobb i dag sto vi opp i rett tid. Senere fikk jeg unna noen ærender med Sandra på Sirkus hvor vi kjøpte med oss tidenes beste wok hjem. Har vært stappmett i sikkert 2 timer nå, noe som ikke tok seg særlig bra ut på bildene i forrige innlegg hvor jeg vise fram en stram, svart singlett haha. Så nå er ''maggan på utstrekk'' som jeg så fint kaller det.


Ellers var jeg innom Glimt igjen på mandag for å fikse vippene mine, som jeg hadde hatt på i 4 uker ca. Glimt holder til like ved Solsiden, og er et stort og fint lokale med masse hyggelige og flinke ansatte. Refill er ikke like dyrt som nytt sett (heldigvis hihi), og denne gangen var det Mari som fikset vippene mine. Vi la de litt kortere denne gangen, og jeg ble suuuperfornøyd!! Det er så deilig å våkne så og si ferdigsminket.
Time kan bestilles på 73 01 13 62 ♥

Hva er deres planer for kvelden?

fun times

Heihei! Nå ligger jeg dødsliten på sofaen etter en hard PT-økt med Marte og Per Øyvind (skriver mer om dette i morgen). Det var meget hardt å komme seg tilbake på skolebenken igjen, men nå har halve uken gått allerede - så vi skal nok komme oss gjennom dette nok en gang haha. På onsdager har vi nesten 4 timer fri midt på dagen, så da var det rett hjem for vaffellaging og en nødvendig powernap. Lite heldig var det å våkne fra powernapen 6 minutter før siste timene startet, så kjørte i halveis dvale i full speed til skolen. Haha, og dere vet hvor fucked up man blir av en powernap.... Hvertfall om du er som meg som så og si aldri sover på dagen.

Uansett, ukens motivasjon er alltid helgen - og denne helgen var som vanlig superkos. På fredag var jeg helt utkjørt av en eller annen grunn, og lå under dyna på rommet omtrent fra jeg kom hjem fra skolen og til formiddagen etter. Noen dager fungerer man bare ikke.. På lørdag derimot var formen på plass igjen, og da hadde vi et superkoselig vors hos Tone med hele jentegjengen før vi dro på byen ♥

Nå skal jeg prøve å lese noen sider i en av bøkene jeg skal ha om på særemne, men kjenner jeg meg selv rett har jeg vel sluknet for dagen om typ 10 minutter. Håper dere har hatt en fin dag ♥

 

viva la juicy gold couture

annonse

Heihei! I september går vi mot høst for fullt, og da er det kanskje greit å bytte ut sommerduften med en mer høstlig? Juicy Couture kommer nemlig med en helt ny lukt som lanseres hos Kicks i september. Jeg har vært så heldig å få tilsendt denne herlige flasken, se så girly og fin:GLED dere til den kommer i butikk!!


Juicy Couture flaskene er kjent for sitt elegante couture-design, og det er ingen tvil om hvorfor. Flasken, duften - alt! I mine øyne passer denne parfymen til de aller fleste, men spesielt godt til alle mellom 15 og 25 år. Lukten er helt himmelsk, og jeg er helt obsessed. Akkurat nå dunster det Viva La Juicy Gold Cotuture i hele rommet haha.. Love it! Den fungerer også som pynt på rommet og på sminkehylla med sitt sjarmerende design:
Jeg er selv utrolig glad i konkurranser, og det regner jeg med dere er også? I forbindelse med lanseringen skal jeg dele ut 2 sett til to heldige vinnere som vinner denne parfymen samt den originale Juicy Couture parfymen og en silkemyk body lotion. Fantastisk premie eller hva?

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen navn + epost i kommentarfeltet under, vinneren trekkes om en uke ca ♥

Anbefaler dere også å sjekke ut den superkule videoen som kom i forbindelse med parfymen: Dette er den perfekte IT-girl parfymen for alle jenter som ønsker couture i en ellers grå hverdag ♥ Les mer om parfymen HERLykke til i konkurransen!!

ukens spørsmål #42

Hvor ser du KUWTK?

De gamleste episodene ser jeg på Netflix, resten på primewire.ag

Hvorfor ville du ta vippeextensions?

Jeg synes det er veldig fint, og ikke minst praktisk om morgenen :-)Trives du på Strinda?

Ja, trives utrolig godt! Kunne virkelig ikke sett for meg å gå på en annen skole - så jeg trives utroolig godt.

Hvor er cardiganen fra?Vila.

Hvilken skole går Tone på?

Hun kom akkurat inn på Strinda wii :-) 

Trener du masse? I så fall - hva trener du?

Jeg trener ikke så veldig mye, men nå som jeg har fått i gang et opplegg med personlig trener er det bare å komme seg på trening igjen! Jeg går jo ikke på noe sport lengre, så det går for det meste på gruppetimer eller styrke på treningssenteret. 

Hvor er morgenkåpen fra?Cubus.

Bruker du hair extensions?

Nei, det gjør jeg ikke.

Er du ofte på Starbucks i Trondheim?

Så og si aldri faktisk. Er litt av sjarmen å kjøpe det når man først er i utlandet, men prisene er også ekstremt høye (som alt annet her i landet haha). De har masse godt da, men jeg kjøper meg generelt sjeldent kaffe/kakao osv. 

Hvilket hotell bodde dere på i Rhodos?

Riviera! Standaren var helt grei - men det var en fordel at det var så nære sentrum, gamle byen, stranda og barstreet.Hvilken mac har du?

Macbook Pro 13 tommer

Hvor har du kjøpt de grå New Balance-skoene?

De kjøpte jeg på junkyard.noHvordan ser høstjakken din ut?

Jeg kommer til å bruke Parajumperen min (Light Weight) og skinnjakke selvfølgelig hihi :-)Spørsmål til neste uke?

frisørbesøk

skrevet i samarbeid med H2

Heihei! Forrige mandag tok jeg turen innom fantastiske H2 i Thomas Angells gate for å friske opp hårfargen. Jeg var faktisk veldig fornøyd med hvordan fargen hadde utviklet seg gjennom sommeren ved hjelp av sola, så vi endte opp med å stripe etterveksten bare. Holder igjen på sommeren så godt jeg kan - men neste gang går jeg litt mørkere ettersom høsten da har kommet for fullt :-)

Ble som alltid godt vartet opp i salongen med musikk, blader, brus og min herlige frisør Daniel - så det er ingenting annet enn koselig å ta turen innom. Det er 2 timer hvor det er lov å unne seg litt ekstra luksus og meg-tid, så jeg gleder meg allerede til neste gang ♥
Fikk også med meg en goodiebag fra Gorgeous (som btw kommer ut med en splitter ny sminkeserie snart wii!!) - som brukes flittig her i huset. Det er med en lilla shampoo og balsam som gjør håret bittelitt kaldere, samt en fantastisk god og lett olje som samler alle småhår og gjør det mye mer skinnende. Den inneholdt også en saltvannsspray som gir håret mer volum! I tillegg dufter de supergodt :-)Fikk også klipt vekk slitte tupper! Hva synes dere? ♥ Time kan bestilles på 73 80 76 01 eller HER!

fancy fall

annonse

Hei! September = høst = strikkede gensere og gode boots. Som jeg nevnte i forrige høst-inspirerte innlegg skrev jeg hvor utrolig glad jeg er i klærne på høsten, til tross for at jeg egentlig bruker strikkede gensere, cardigans og skinnjakker året rundt hehe. Nelly har tatt inn masse nydelig til høsten - blant annet dette:Øverste rad: grå genser her rosa V-genser her leopardgenser her college strikk her
Nederste rad:
fin strikkagenser her hvit fluffy genser her grå cardigan her basic hvit genser her Svarte boots her hvite plattformsko her svarte leather-boots her kule sneakers her fine, mørkebrune sko her

Ja takk begge deler???

ren hud med formula 10.0.6

annonse

Hei fininger ♥ Jeg får mange spørsmål om jeg kan vise min hudrutine på bloggen, men er det noe jeg er dårlig på så er det å rense huden min. Det blir raskt en sliten sminkeserviett etterfulgt av vann og fuktighetskrem, noe som kun fungerer fra dag til dag. Nylig dukket det opp 5 produkter fra Formula 10.0.6 i postkassen som jeg nå har brukt en stund på å teste. Jeg er utrolig positivt overrasket! Det er så deilig å legge seg med en helt frisk og ren hud - it makes my entire day!

Alle 5 produktene falt virkelig i smak, og dette er en av de bedre hudseriene jeg har testet. Nå som sola ikke lengre fungerer som en reddende engel til uren hud er jeg superklar for høsten med disse produktene på baderomshylla. Her er mine 5 steps:1: Wipe your face off

Jeg liker å bruke sminkeservietter først for å få av det meste av sminken min, og disse er supermyke og fuktige - så det er unnagjort på få sekunder. De er effektive og faktisk veldig fuktighetsgivende, noe jeg sjeldent opplever med sminkeservietter. 

Her.

2: Cleanser

Jeg opplever som regel at sminkeserviettene ikke fjerner absolutt all sminke - og da er en cleanser perfekt å bruke. Jeg bruker den om kvelden for å fjerne de siste sminkerestene, og på morningen for å starte dagen på en god og frisk måte. Dette er jo nesten det samme som en kaffe på morgenkvisten haha.. Huden blir babymyk!

Her.3: Pore cleanser

Et par ganger i uka anbefaler jeg å bruke denne skrubben som jobber ekstra godt med porene i ansiktet. Det er lett at det samler seg mye dritt i de, og for å minske de og få en mer ''airbrushed'' look anbefaler jeg denne. Skrubben er frisk og god, og fjerner også tørr, død hud.

Her.

4: Ultra-cleansing mud mask

På dager hvor huden er ekstra ille er det ingenting som er så forfriskende som en ansiktsmaske. Det kan virkelig gjøre underverker! Det er anbefalt å bruke denne masken 1-3 ganger i uken for å få renset huden skikkelig. Det kan jo være en fast rutine å bruke denne hver søndag f.eks så er man superklar for en ny skoleuke. I tillegg er den veldig tynn og lett å fjerne med varmt vann.

Her.

5: Daily moisturizer

Jeg er absolutt avhengig av gode fuktighetskremer til ansiktet, og denne er en supergod! Jeg bruker fuktighetskrem både morgen og kveld, og faktoren beskytter oss også mot farlige UV stråler. Den trekker godt inn i huden og skaper en sunn og frisk følelse. Her

En annen ting jeg liker med Formula-serien er at den er overkommelig i pris, og det er noe en kan ta seg råd til. Her ligger ikke produktene på over 500 kroner for en ansiktsmaske, men prisene ligger stabilt rundt 100-lappen. Huden min er hvertfall så ren og pen som den kan bli nå, og absolutt klar for en lang skoleuke :-)

Har dere testet noen av produktene før? ♥

babyshower

Heihei! På torsdag hadde vi overraskelses-baby shower til min kjære tante som skal bli mamma om ikke så altfor lenge. Jeg gleder meg masse til å få et nytt og lite søskenbarn hihi ♥ Vi ble en stor gjeng samlet hjemme hos oss, med hjemmelagede burgere og gode kaker og cupcakes. Vellykket med andre ord! :-)

Har dere vært på baby shower før? ♥

dead

Heiii! I dag var jeg på trening med fantastiske Marte og Per Øyvind, som jeg skal trene med fast annenhver uke fremover - noe jeg ser veldig fram til. Vi møttes tidligere i uken for å diskutere hva jeg ville trene og forbedre, og i dag ble det testing av 3000m samt noen styrketester og gjennomgang av øvelser. Shit, var et par øyeblikk på mølla der hvor jeg var sikker på at jeg skulle dø haha, men med flinke motivatorer kom jeg meg omsider i mål! Det hadde jeg ikke trodd for å si det sånn, men nå i ettertid er det veldig deilig.

Under hele treningen noterte jeg i den nye treningsdagboka mi som Marte og Per Øyvind nylig lanserte. Må med hånden på hjertet si at jeg allerede er veldig glad i den, og gleder meg til å ta den i bruk. Her kan man skrive alt fra mål til øvelser, loggføring og andre notater. Underveis i boken finner man også inspirerende setninger, og masse tips til øvelser og trening. Det er rart hvor mye en ordentlig og oversiktlig treningsdagbok kan motivere!! 

Her planlegger jeg treningen min og ''checker'' av dersom jeg gjennomfører økta!

En del av styrkeprogrammet mitt. Supersmart å skrive ned øvelsene man gjør hver økt slik at man kan se fremgang.

Dagens trening - check!

Vil bare tipse dere om at treningsdagboka er på salg nå, dere finner den herSjekk også ut nettsiden til Marte og Per Øyvind her ♥ Begge to er så fantastisk flinke og positive, så dette kommer til å bli noen herlige (og harde) uker. Gleder meg til å ta nye utfordringer og komme godt i gang med treningen igjen. Jeg vet at mange etterspør flere treningsinnlegg, så dette er hvertfall en start hihi :-)

Her er noen bilder fra økta:


Du vet du er sliten når du må støtte deg på kneet for å hente drikkeflaska......

Push-ups, my favorite!! (.....Not... kan ikke akkurat skryte av sterke armer og muskler, men det skal vi få til!!)Hahaha dette blikket sier så mye


Haha, hvem visste at trening kunne være gøy a?? (Eller så er jeg bare superhappy fordi jeg er ferdig med øvelsen) :-) :-)

Nå har jeg ingen unnskyldning til å ligge på latsiden fremover, og med to superflinke trenere og en motiverende treningsdagbok skal jeg virkelig få til dette. Har dere troen på meg eller?? Og hva synes dere om slike type innlegg? NATTA OG KLEMS FRA EN STK SLITEN ERICA ♥

touch of yellowshorts sheinside topp bikbok jakke zara veske mulberry solbriller lindex
Hva synes dere? ♥ 

(BTW alle må følge @strindarussen2015 på insta hehehe)

familiebursdag

Heihei! I går feiret jeg og søsknene mine felles familiebursdag i finværet - og det er alltid koselig. Er ikke hver dag hele familien er samlet og det er drøssevis av god mat og masse kaker. Fikk også mange fine gaver som virkelig falt i smak! ♥ Måtte dra før kakene for å rekke et møte, så kveldsmaten ble et stort stykke oreokake hihi NAMNAM. I dag har jeg vært på trening og hos frisøren - skal legge ut bilder derfra senere i dag eller i morgen. Nå drar jeg til Maria - gleder meg til å se den nye Kardashian episoden!! Men WHAT er det sesongavslutning?? :-( Hva skal jeg gjøre på mandager fremover nå da...

Anyway - her er noen bilder fra i går ♥

I morgen er det forresen back to reality nå som streiken er over, og det er jo ..... bra I guess. Har vært veldig deilig med ekstra ferie da, men nå er det kanskje på tide å komme seg tilbake i rutiner igjen. Hvordan var deres søndag da? 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits