september 2013

ukens spørsmål #30

Har du ask.fm?

Nei, så alle brukerne i mitt navn er fake.

Har du sluttet på cheerleading?

Jeg valgte å ta en pause denne sesongen for å fokusere mer på skole og venner, pluss at jeg ikke hadde like mye motivasjon lengre. Vet at dette blir et knallhardt år for premier-laget, og da krever det masse innsats og motivasjon noe jeg følte manglet hos meg dessverre. Gleder meg til å se resultatet, showet kommer til å bli siiiinnsykt bra!! :) Love you guys Hva ønsker du å gjøre etter vgs?

Har veldig lyst til å studere i New York, det hadde vært noe..

Hvordan får du amerikansk netflix?

Last ned firefox, og last ned en add-on som heter ''media hint''. Bare google det for en mer detaljert beskrivelse :)

Ser du på det som lavmål å ikke gå med merkeklær?

Absolutt ikke!! Det spiller da ingen rolle hvor klærne man har på seg er fra.

Har du tumblr?

keepupdreamy

Har du eget bad?

Jeg og søsteren min har et lite bad mellom rommene våre som vi deler på!

Hva synes du om folk som vil ta bilde med deg?

Det er noe av det koooseligste jeg vet, synes det er kjempehyggelig :-)

Kan du lage ny romvideo?

Ja, det kan jeg helt sikkert. Må bare rydde litt og få ordnet opp i ting så blir det!

Hva er favorittstedet du har vært på?

NEW YORK BABY

 


Hvor ser du serier?

Netflix, primewire.ag & watch free movies et eller annet

Hvor har Starbucks åpnet i Trondheim?

Midtbyen (ved Ark Bruns, mercur), Værnes og Solsiden tror jeg 

Hvor er buksen fra?

Bikbok, tror det er en av de super-strech buksene eller hva de nå heter :-) Super flex var det kanskje hahaHvor får man kjøpt merker som Acne og Tiger of Sweden i Norge?

Retro

Kan du lage en høstlig lookbook video? 

Har planer om det, kanskje jeg tar meg tid til det i høstferien :-) Det skal jo ikke være noe problem, så ja det kan jeg!

Hvem dro du til NY med?

Andrea Hedenstedt fra Sverige og Annika Ollila fra Finland. Vi møttes for første gang der, og snakket engelsk med hverandre hele tiden. Det var ikke noe problem i det hele tatt, savner jentene massemasse - de var superherlige begge to ♥ Spørsmål til neste uke?

videoklipp fra new york

Hei! Satte sammen noen klipp fra den fantastiske turen min til New York, håper dere liker den selv om den ikke ble superbra! Jeg hadde hvertfall ''the time of my life'', kunne gjort hva som helst for å skru tiden tilbake. Kan ikke tro at jeg vant reisen, og at jeg fikk delta på selveste NY fashion week.. SYKT

Ei venninne av meg selger Canada Goose expedition på finn.no, se annonsen her ♥
Hva synes dere? 

min nye høstfavoritt

cardigan tiger of sweden veske aldo sko peperoni skjørt h&m solbriller bikbok topp h&m klokke marc jacobs

Kjøpte både toppen og cardiganen i byen i dag, elsker begge to! Kommer til å bo i cardiganen hele høsten og vinteren.. og våren.. og sommeren.. haha er hvertfall utrolig fornøyd med den! Fikk så gode tilbakemeldinger på forrige antrekk-innlegg, så da hadde jeg lyst til å sette sammen enda et :-)

Hva synes dere om antrekket? ♥ 

lørdag i byen

Hei! I dag dro jeg, Andrea og Åshild til byen en tur. Har ikke vært der på eeeevigheter, litt uvant å komme tilbake dit når siste ''bybesøk'' var i New York. Likevel fant jeg meg to kjempefine plagg som blir med meg inn i høstgarderoben, skal vise det i neste innlegg. Vi spiste lunsj på Egon, vandret rundt og prøvde ulike høstklær - finfin lørdag ♥Her har dere dagens antrekk forresten, hadde ikke så god tid så et mobilbilde får fungere. Prøver å bruke kåpen min så godt som det lar seg gjøre før det blir for kaldt. Kåpen er fra Zara, skjerfet fra bik bok og skoene fra Bianco. Hva synes dere?

get together

Hei! Herregud så mange fine kommentarer jeg har fått på bloggen i det siste, det er helt sykt! Gruer meg nesten alltid til å sjekke kommentarfeltet, men har blitt positivt overrasket hver eneste dag nå. Det betyr så utrolig mye for meg, sitter og smiiiiler for meg selv når jeg leser alt det fine dere skriver. Det er så motiverende!! Fikk hvertfall mange fine kommentarer på ''zara coat'' innlegget, og det inspirerer meg til å lage flere slike type innlegg - selv om det krever litt ekstra tid ser jeg nå hvor verdt det det er. I går var det tid for årets Strinda-party, altså skolefest. Så plutselig var det dags for å hoppe inn i finstasen og høyhælene, på med øyenskyggen og leppestiften på en onsdag. Er alltid gøy med slike arrangementer, en fantastisk god unnskyldning til å samle godgjengen :-) Lånte en nydelig rød kjole fra Juli, vet dessverre ikke hvor den er fra, men kan sikkert finne det ut haha.Nå skal jeg legge meg, har sittet med hodet nedi Markedsføringsboka i hele ettermiddag - ser en blanding av stjerner og begreper når jeg lukker øynene haha. God natt, sov godt alle sammen ♥

øsepøse scootertryn

Hei! De siste dagene har vært katastrofe værmessig i Trondheim, pissregn hele tiden. Regnet jo i hele natt, så bakken var utrolig glatt når jeg kjørte til skolen i morrest. Rett før jeg kom fram til skolen var det en svær idiotgjeng som kastet seg midt over veien bak bussen, så jeg måtte bråbremse for å ikke kjøre på de - hjulene låste seg helt og jeg fløy selvfølgelig av og landet rett på hofta/skuldra mens scooteren føyk i en helt annen retning. Nå er det plaster fra topp til nå, og pappa har vært så snill og polert og fikset scooteren min i timesvis. Ikkje braSå på dager som dette er det ingenting som slår rolig musikk, dyna og en kopp kakao - og jeg kan krysse av alt det på lista mi. Hentet også en pakke fra junkyard i dag;Får aldri nok hettegensere - elsker at denner så hvit og enkel. Jeg har min i medium, de er små i størrelsene. Fra NikeTight joggebukse fra sveaVerdens deiligste, mykeste, tykkeste strikkagenserHovnet veldig opp på ankelen etter at jeg kjørte meg av, har heldigvis gått ned veldig. Likevel ser dere at den fortsatt er litt hoven:(:(:(Har ønsket meg lave, vinrøde converse SÅÅ lenge - elsker de allerede! 

Nå sitter jeg egentlig og venter på at Charterfeber skal starte, hahaha, det er bare så fantastisk komisk hele greia. Men før den tid er det dessverre litt skolearbeid å gjøre, så det er best å bare starte så tidlig som mulig. Tidlig var vel kanskje litt å ta i, har utsatt og utsatt det som alltid...Ha en fortsatt fiiin kveld, herlige lesere ♥ Flere som har kjørt seg av scooter før??

I'm a nellyholic

// reklameHei lesere! Har dere fått med dere den nye kampanjen til Nelly, ''I'm a nellyholic?''. De har plukket ut masse fine favoritter - jeg vil ha absolutt alt! #nellyholic , og om man tar del i kampanjen kan man faktisk vinne et gavekort på hele ti tusen kroner - DET hadde vært noe!! Link til hele kampanjen herBlandt alle godbitene ble disse mine favoritter:

Klassisk, svart kjole som går til absolutt alt HER, dødskul dobbeltring HER, armbånd HER, og verdens kuleste festsko HER! ♥

For å friste dere enda mer, hihi, har jeg satt sammen en liten kollasj med mine favoritter fra kampanjen, det er umulig å ikke finne noe man liker rett og slett. I forbindelse med kampanjen har de også fri frakt på alt, noe jeg skal utnytte hvertfall. 


 

Åh, jeg vil ha ALT! Spesielt den hvite buksen og skinnjakken. Genser her, bukse her, jakke her, kjole her og her

Er DU også en nellyholic? Har du funnet noen favoritter på kampanjesiden? I så fall - let me see ♥

zara coatshorts h&m sko din sko veske mulberry kåpe zara topp junkyard solbriller rayban 

Synes det er utrolig gøy å sette sammen tilfeldige antrekk, for så og ta noen bilder av det - bare synd jeg aldri tar meg tid til det. Elsker den nye kåpen min fra Zara, den er passe tykk/tynn og går til absolutt alt. Dumt jeg ikke kan bruke den på skolen, føler meg altfor pyntet da haha.. :) 

Hva synes dere? 

liksom hard-working

Hei og god helg alle sammen!! Helg, og helg - jeg for min del sitter nå og finpusser en nynorsk tekst, samtidlig som jeg planlegger et par sponsorinnlegg og besvarer haugevis av mails. Men ettersom jeg sitter i sofakroken, med dyna rundt meg, ooog litt snacks skal jeg ikke klage. I går spiste jeg først pizza med familien, før jeg dro til Eline med jentene. Vi handlet inn masse godt og hadde en etterlengtet kosekveld. Tror også at jeg allerede skal starte å forhåndspublisere noen innlegg for neste uke, da er det mye skolearbeid som står på planen. Typisk at ALT legges rett før høstferien..Ellers åpner Starbucks i Trondheim om noen få dager, og ettersom de fortsatt øver seg på å lage de forskjellige drikkene fikk Sandra med seg en gratis kakao hjem i går. Jeg kastet meg selvfølgelig over den så raskt hun var kvalm haha. Jeg gleder meg faktisk veldig til det åpner, hvertfall etter å ha levd på det i New York haha :) Ha en fin dag videre ♥

magisk lunsjHeeei! Har fått såå mange fine kommentarer på bloggen i det siste, og det gjør meg superduper glad og motivert til å blogge bedre :-)  Er ikke alltid like lett å finne motivasjon, når du bare ligger i lafferten under dyna i timesvis etter skoledagen. Blir som regel bedre når helgen kommer! I dag sluttet vi tidligere på skolen til en forandring, noe som var utrolig deilig. Når man har lange dager setter man faktisk så stor pris på de minuttene man får gå tidligere en dag.

På onsdager har vi alltid lang lunsj, så da lagde jeg, Andrea og Åshild verdens BESTE lunsj noensinne!! Nystekte rundstykker, masse godt pålegg, te, brownies og is. Skulle hatt det sånn hver eneste dag, det hadde vært noe eller hva?Akkurat nå har jeg hoppet inn i PINK-hettegenseren min, og er klar for nok en avslappingskveld! Spennende liv yesMange lurer på om jeg har blitt ''blond'' igjen, og nei det har jeg ikke hehe. Fargen har selvfølgelig gått ut litt i vask, noe alle farger gjør, men så redigerer jeg også bildene mine lysere slik at alt generel blir lysere. Skal ordne meg en ny frisørtime om ikke så lenge tror jeg, for å få frisket opp fargen igjen :-) Var så utrolig fornøyd sist gang!

Ha en stråålende torsdag videre, bare en dag igjen til helg nå!! ♥ 

I wanna take pictures like this

enda et antrekk

Hei! I dag er jeg supertrøtt og sliten, som de fleste andre skoleelever sikkert. Ser gjennom bildene og videoene fra New York nå, og drømmer meg tilbake. Det var virkelig en helt fantastisk by, og ikke minst tur med noen herlige jenter. Savner det masse! Skal skrive et større innlegg om hele turen så raskt som mulig tenker jeg, har fortsatt MANGE udelte bilder!

Her har dere et antrekk fra en av de siste dagene, vi tok til fornuft og valgte noen relativt mer komfortable sko :-)veske forever 21 shorts og topp topshop klokke marc jacobs sko nike cardigan abercrombie solbriller h&m

Hva synes dere?

video: innkjøp fra new york

Woho, da er endelig videoen her! Har fått mange spørsmål om å lage en, og selv om det tok veldig mange timer synes jeg absolutt det er verdt det. Er utrolig fornøyd med absolutt alt! Prøver å vise det så raskt som mulig i videoen, hvis ikke hadde den blitt så syyykt lang haha. Kjøpte også noen enkle topper, en sports-bh og treningstights - men det er kanskje ikke så interessant å se.Sett på 720' for best kvalitet

Noe dere likte? 

tips: sunne cookies

Kom over denne enkle oppskriften på ei jeg følger på youtube (hautebrilliance), og ville veldig gjerne dele den med dere! Det er en sunn og enkel snacks, som kan lages så ofte man vil uten at det er noe galt i det. Det eneste du trenger er en banan, havregryn, peanøttsmør/nugatti. Selvfølgelig kan du droppe det siste om du vil ha det 100% sunt, men et lite lag skader vel ikke haha.1: Mos bananen i en bolle
2: Tilsett 2-3 never havregryn, og bland sammen
3: Lag små cookie-formede porsjoner på en stekeplate
4: La de stå i ovnen på 250 grader i ca. 10 minutter

Om du vil kan du til slutt ta på litt peanøttsmør eller nugatti, for en ekstra god smak. På 15 minutter maks har du noen gode banan og havregryn-cookies du kan koooose deg med, med god samvittighet. Her har dere resultatet: Har dere prøvd det før?

american pancakes

Heisann hoppsann ♥ Har jo ikke vist dere halvparten av bildene fra dagene i New York enda, og prøver å fordele det så godt som det lar seg gjøre. På søndag (tror jeg haha, dagene går litt i surr) dro vi til en utrolig hyggelig café utenfor sentrum, gjemt i en liten gate. Likevel var den superpopulær, med masse folk og masse godt utvalg. Jeg bestilte amerikanske pannekaker med frukt, og det er den beste frokosten jeg noensinne har hatt. NAMMMEtter en fantastisk frokost dro vi backstage og så modellene ble sminket og gjorde seg klare for dagens første show - Guilietta. Det var på et annet sted enn de andre showene, og var et mye mindre show også. Like greit egentlig, da fikk vi sett alt mye nærmere - blant annet sminken til modellene, noe som var veldig gøy. Deretter ble det litt shopping, før Custo Barcelona sto for tur. Det var et veldig livlig og fargerikt show, og kan dere se hvem som satt på front row??Har også filmet en del fra turen, så om dere vil kan jeg sette sammen en liten videoblogg? :)

simple as thatNoen av tingene jeg kjøpte i New York! Resten får dere se i innkjøpsvideoen jeg akkurat har spilt inn, og skal redigere så raskt som mulig. Hadde en grei skoledag i dag, fredager er heldigvis ganske korte også. Nå skal jeg se et par episoder 90210, før det blir bursdagsfeiring av tante i kveld ♥

Noe dere likte? 

verdens lengste dag

Hei! Dagen i dag har virkelig vært uendelig, med en reisetid på sikkert 24 timer.. Har tatt tre forskjellige fly, så det har vært mye reising og venting. Men nå er jeg hjemme igjen, og holder på å pakke ut. Litt deilig å være tilbake, men hadde ikke gjort meg noe å være igjen en uke til. 

I går var vår siste dag i New York, så da måtte vi rett og slett pine oss opp tidlig. Klokken 7 spratt (not...) vi opp, og Andrea gikk over gaten og kjøpte frokost på Starbucks til oss. Deretter suste vi avgårde til Rockefeller center, omtrent med en gang det åpnet. Dessverre valgte vi en dårlig dag å dra på, det var utrolig tåkete - vi så ikke engang toppen av the Empire State Building hahaha - wellwell. Utsikten var jo selvfølgelig veldig fin selvom, men litt kjipt når alt var så grått og tåkete.Deretter tok vi taxi (SPORTY) til nærmeste supermarket, handlet inn brus, frukt og godteri og satte oss i Central Park. Eller, vi satte oss på en svær stein rett innenfor fordi gressplenen var avstengt. Vi ble ikke sittende så lenge, da frukten vår ble invadert av små-fluer, så vi dro heller å shoppet det aller siste en times tid.Rundt 12-13 tiden dro vi fra hotellet til flyplassen. Vi hadde ganske god tid der, og i 17-tiden startet reisen hjem. Sov omtrent HELE turen, noe som er veldig overraskende til meg å være - jeg bruker aldri å sovne på hverken fly eller bil. Kom fram i Helsinki, og måtte si hade til Andrea, Annika og Riikka - noe som var utrooolig trist. Vi har allerede planlagt en ''reunion'' i Stockholm, noe jeg gleder meg veldig til. I Helsinki ventet jeg tre timer, før jeg fløy til Oslo, ventet tre timer til, og tok flyet hjem til Trondheim. What a day.♥ Nå skal jeg sooove i min egen seng igjen, opp tidlig til skolen i morgen

the streets of new yorkmagnolia bakeryI går måtte vi bare gå innom det velkjente cupcake-stedet Magnolia Bakery. Cupcakesene var selvfølgelig utroolig gode, men veldig mektige. Har masse bilder, antrekk og ting å fortelle dere, skal starte å skrive innlegg når jeg venter på flyplassene i dag. Blir 4 timer venting i Helsinki, og 4 timer i Oslo..... Jaja. Yogabuksene og victoria's secret hoodien er på, koffertene er pakket og klare, og vi skal straks plukke opp noen burgere og dra til flyplassen. Kommer til å grine på vei hjem haha, turen har vært helt fantastisk!! Gleder meg til å fortelle dere alt, og vise dere alle innkjøpene :-)

SEE YA LATER 

gårdagens antrekk

Lokal tid: 01.32
skirt h&m shoes converse bag mulberry top pull&bear sunglasses rayban necklace h&m

What do you think? ♥

best day ever

Lokal tid: 22.53

Hei! Dette har vært nok en fantastisk dag i New York, jeg trives så utrolig godt - elsker byen allerede. De andre jentene har allerede sovnet, mens jeg ligger godt plassert i kingsize-sengen med Lays potetgull, pepsi max og macen. Har heller ikke trukket for gardinene i det store vinduet rett ved siden av meg, så nå ser jeg utover høye skyskrapere og bygninger. Dette er helt .. sykt.

Vi startet dagen med en frokost på Starbucks, allerede ferdigordnet 0730 i morges:Deretter tok vi en taxi til the Lincoln senter, og fikk være en snartur backstage på Lacoste! Det var utrolig gøy å se hvordan modellene ble stylet og gjorde seg klare for show.Så var det tid for selve Lacoste showet. Musikken, lysene, klærne, folkene, stemningen- alt var helt utrolig. Hadde frysninger over hele kroppen, og overalt var det fotografer, kjente, internasjonale bloggere og celebrities. Etter et fantastisk show var det tid for lunsj, vi benyttet også sjangsen til å ta noen bilder utenfor senteret hvor det krydde av folk. Det er så utrolig gøy å bare gå omkring lokalene, overalt er det folk med fantastiske antrekk, sminke og hår. Blir utrolig fascinert, imponert og ikke minst inspirert!

Elsker at de selger små frukt-begere overalt, det er så nammenammiiis

Vi gikk rundt og shoppet som bare det, enda vi bare rakk noen få butikker. Jeg plukket med meg drøssevis av ting på Sephora og Victoria's Secret blant annet, og VS er det sykeste stedet jeg har vært på, jeg tuller ikke. Tre etasjer med høy musikk, fine farger, blinkende lys, undertøy, bikinier, hoodies, ALT. Svidde av sikkert 2000 kroner haha..

Ikke lenge etter sto show nummer 2 på planen, Herve Leger. Der hadde vi veldig brae plasser, og på dette showet satt det en del kjente folk på første rad.  PLUTSELIG folkens, PLUTSELIIIIG hører jeg bare Andrea ''Oh my God, is that Nicki Minaj?'' og hjertet mitt stoppet. Snudde meg, og JO - der sto selveste Nicki Minaj, tre meter foran meg. Folk i salen var utrolig profesjonelle, og det virket ikke som om de tenkte noe særlig over det i det hele tatt. Også var det meg da haha, som skalv som en liten unge, mens tårene rann. Not kidding..... Dere vet hvor stor fan jeg er av henne, så å se henne i virkeligheten var helt sykt. Hun forsvant veldig raskt etter showet, så fikk ikke tatt bilde med henne ellernoe, men HERREGUUUUD I'VE SEEN NICKI MINAJ 


Is this real.Herve Leger showet var enda kulere, selv om jeg ikke kunne tenkte klart etter å ha sett Nicki. Vi gikk i solsteken langs Central Park og shoppet litt på 5th Avenue, før vi spiste middag på en fantastisk, asiatisk restaurant. Nå skal jeg legge meg, gleder meg til nok en spennende dag i storbyen i morgen. Og ja - jeg har allerede bestemt meg - her SKAL jeg bo en vakker dag.

Good night everyone ♥ Thank you so, so much for giving me this opportunity!! 

the city that never sleeps

Lokal tid: 21.55

Hei alle sammen!! Akkurat nå sitter jeg halvsovende i hotellsengen min på et hotell i 30-etasje i New York. How crazy is that...... Føler at denne dagen har vart i evigheter, og det har den jo faktisk for min del. Har ikke sovet på 24 timer, så skal bli godt å legge seg. Reisen var lang, men den gikk overraskende greit. Jentene er også kjempe koselige, vi har det supergøy sammen allerede! Sto opp 6 i dag, og flydde først fra Oslo til Helsinki, og deretter fra Helsinki til New York på ca. ni timer. Heldigvis var det både snakking, matservering og filmutvalg, så det var ikke noe problem :)

Andrea & Annika ♥

Da passkontrollen og koffertene var på plass, tok vi den første og beste taxien vi fant, klemte oss i baksetet med solbriller, vinduene åpne og vind i håret. Ingen klarte å puste, og var bare super-excited! Etterhvert kom vi inn til sentrum, og kameraene klikket og klikket non-stop i baksetet, haha :-) Etter å ha sjekket inn på det DØDSFINE hotellet, dro vi ut og spiste på en typisk amerikansk restaurant i nærheten, og svippet en snartur innom selveste Times Square. Masse lys, folk og alt - men alle var for trøtte til å få med seg noe som helst egentlig, så dit må vi tilbake til senere!

Jeg har egentlig så mye å skrive og forklare, men akkurat nå skal jeg bare en ting; sove. Skal opp tidlig i morgen, vi har en lang og spennende dag foran oss! Da skal vi nemlig på Fashion Week, og show som Lacoste og Herve Leger står for tur. Skal ta MASSE bilder, gled dere til updates!!

♥  ♥ ♥

in osloHei! I dag rett etter skolen tok jeg flyet til Oslo, og nå er jeg vel framme i leiligheten til tante. Vi har akkurat spist deilig spaghetti bolognese, og sitter nå og søker opp forskjellige steder i New York og planlegger for fullt, haha :-) Reiser tidlig i morgen tidlig, og har heldigvis fått booket seter rett ved siden av både Andrea og Annika. Jeg gleder meg sånn, dere aner ikke!!! Håper dere gleder dere til å følge med på mine NYC-dager, wohooo ♥

Forhåndspubliserer et innlegg til dere, men bortsett fra det snakkes vi når jeg (forhåpentligvis) er vel framme i  New York!!! 

pakking & nerver

Hei alle sammen! Har akkurat kommet hjem fra nok en skoledag, og skal snart til mormor og spise middag. I morgen rett etter skolen ca. drar jeg til tante i Oslo, og overnatter en natt. Har enda ikke startet å pakke, og har heller ikke koffert (!!) haha så dere kan jo tenke dere at jeg er mildt sagt stressa. Håper bare alt av papirer og flytider er i orden, og at reisen på fredag går helt fint. Drar til New York først på fredag, så skal nok rekke å oppdatere et par ganger til før jeg drar.

Vi har fått vite ''timeplanen'' vår i New York nå, så nå starter planleggingen for fullt! Hver minutt med fritid skal utnyttes til de grader. Pakkingen er et annet tema, HVA pakker man når man skal delta på Fashion Week liksom? Da holder det plutselig ikke lengre med den svarte dr.denim buksen og en grå, basic genser. Skal nok klare å sette sammen noen antrekk! Er både spent og nervøs, men selvfølgelig gleder jeg meg massemasse. I kveld kommer ukens spørsmål! ♥
vellykket feiring

Hei! I går feiret vi vår kjære farmor som ble 70 år ♥ Feiringen var utrolig vellykket med god stemning, mat, taler, gaver og sang. Er så koselig når familien samles! 

Fine farmor! ♥

Nå er jeg rett og slett utslitt, så tenker å legge meg om ikke så lenge. Håper dere har hatt en litt bedre mandag enn meg!

tacokveld

Heiiii! I går hadde vi en etterlengtet tacokveld til Vibeke, med masse latter og kos ? Elsker virkelig vennegjengen min, vi har det såå koselig sammen! Det ble både taco, brownies, is og masse annet godt - var så mett etterpå at jeg ikke klarte å bevege meg haha, men godt var det. 

Nå skal jeg på 70-årsdag til min kjære farmor ♥ Ha en fin søndag videre folkens!

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits