september 2012

lørdag morgen

Hola! Rakk nesten ikke å komme hjem i går før jeg slukna, så beklager for deet. Anyway, nå er jeg opplagt og skal prøve å få mye ut av dagen :-) Vet ikke hva jeg finner på i kveld, men tror jeg bare blir hjemme med familyn. Koselig det også ♥ God start på dagen! Som jeg har sagt hundre ganger før, jeg ser 90210 på 1channel.ch. Det er gratis, og du trenger ikke å lage bruker!

Var superkoselig hos Andrea med jentene i går, jeg likte tikka masala for å si det sånn!! Såå godt! Utover kvelden satt hele gjengen og halvsov med Project X i bakgrunnen, og ikke minst videoer fra Tomorrowland. Søk det opp på youtube, crazyness!!strinda-party

Heei! Rakk rett og slett ikke å blogge i går, beklager for deet. Ellers er det jo helg igjen, synes egentlig at ukene går veldig fort jeg! Vil også ønske de av dere som har feire nå en gooood høstferie. Nyt den!!!! Vi har ikke høstferie før etter neste uke, og i høstferien skal jeg og Tone til London. Gud, som jeg gleder meg! Uæh, gjett hvem som har tre prøver på to dager neste uke da? Skal tenke på dere feriekiddo's når jeg sliter meg gjennom geografiprøven.
I går var vi på Strindaparty, ble en veldig vellykket kveld! Ble lite søvn, så kjørte definitivt slaskeklær på skolen og nå kjører jeg bort til Andrea for å ha tikka-masalakveld med jentene. Rosa holdt på å svime av da hun fikk vite at jeg ikke hadde smakt tikka masala før, så da måtte vi bare ha en mat-kveld haha. Blir koselig! Oppdaterer dere i kveld!

eline og meg <3♥ ♥ mah guurls

Har dere høstferie nå?

frisøren x2

Holaa ♥ I dag etter skolen dro jeg og Vibeke til frisøren igjen! Jeg tok all etterveksten og hun stripet håret mørkere. Begge ble suuperfornøyd! Som dere vet starter vi 12:10 på onsdager, så jeg, Åshild og Andrea bestemte oss for å mekke femstjerners frokost i dag! Vi skulle møtes hos Andrea halv 11, dere kan jo gjette hvem som våknet fem over halv 11. Moahh. Ble tidenes stress, men var klar på 15 min!! Seriøst ny rekord :) Ble hvertfall en ok+ frokost med havrepannekaker og kakao!

Nå skal jeg gjøre litt lekser, også drar jeg til Eline en tur troor jeg :) Snakkes!

Legg ut bilde av deg på instagram hvor du holder hånden oppe og hashtag #bikbok4girls så donerer Bikbok 1 euro til Plan (?) ellernoe :D♥ ♥ loveyooou

Hva har dere gjort i dag?

10 favorite youtube accounts

1. BeyondBeautyStar 

2. JLovesMac1

3. LoLuFullyLoaded

4. KaileeMcKenzie

5. FashionWithTy

6. Strawberryelectric48

7. MeganHeartsMakeup

8. BeautyBaby44

9. ijustine


10. autifreestylefriday

Har du noen youtube-accounts å følge?

dagensHei alle fine ♥ På mandager skriver jeg at nok en skoleuke har begynt, på tirsdager skriver jeg at den verste dagen i uka er gjennomført. En vane, i guess? Så JA nå er ukas verste dag gjennomført, og på skolen i dag tok vi blandt annet klassebilde. Ble sikkert kjempefint xDxD

Skal kjøre bort på postkontoret nå og hente ut 2 pakker, så går resten av kvelden til lekser. Skjønner seriøst ikke hvordan lærerne forventer at vi etter 8 timers skole skal sitte igjen med noe som helst motivasjon til å gjøre lekser. Jajaa får vel bare gjøre det, vi snakkes i kveld! Tror jeg skal poste mine favoritt youtube-gurus etterpå, ELSKER å ''abbonnere'' på youtube-folk, er så mange herlige sminkevideoer, outfitvideoer, vlogger og innkjøpsvideoer å finne. Henter masse inspirasjon fra de jeg følger!

Noen spesielle ønsker til bloggen forresten?

klipp fra trening

wihuuu ♥♥♥ hvilken sport går dere på? (om dere går)

autumn outfit 24/9 - 12

genser cubus veske modekungen jakke dorothy perkins sko peperoni bukse dr.denim solbriller rayban ring primark hals bikbok
Hva synes dere? ♥

foooooood

Hei og god morgen alle ♥ I helga har vi som sagt treningshelg, så i går trente vi sju timer! En stk. sliten gjeng, men vi lærte utrolig mye nytt!! I pausen bestilte vi oss Dolly pizza, og Mari hadde bakt kake. Treningshelg <33333333 I dag er det trening fra ca. 16-22 ellernoe, gleder meg. Dro til Eline med Vibeke, Rosa, Victoria, Karoline og Amalie i går kveld, var suuperkoselig. Tror seriøst aldri at jeg har vært så mett før hahaha. 

Drar til Vibeke om en liten stund, skal prøve å poste både en outfit & søndagsanmeldelse til dere i dag!
Har dere hatt en fin helg?

outfit fra spaniakjole fra forever 21 clutch fra berska sko fra dorothy perkins
Hva synes dere? nå drar jeg til Eline, seeya

joggebuksefredag

Heei! HERREGUD GODT MED HELG ♥ Våknet 15 minutter før jeg skulle dra på skolen i dag, jeg hadde selvfølgelig ikke fått med meg at vi skulle møte opp kvart over 8 på Øya for å springe 3000m. Men så sprek som jeg er (...) dro jeg meg nedover dit, fyyy så kaldt. Gjennomførte faktisk 3000 meteren, men det er seriøst noe av det jævligste jeg har gjennomført. Er jo i ''toppidrettsklassen'', altså over halvparten i klassen har Toppidrett (ikke meg vel og merke), så dere kan jo gjette hvem som kom skjelvende, sist over målstreken. Moah. HALLO, innsats er det som teller!!dagens outfit XDXD

Ellers var det da superdeilig å ta helg, kom hjem, la meg på sofaen, spiste taco og chillæt med Maria. Vi har blant annet sittet og sett x antall videoer fra X-factor USA, så mange syke folk haha. Anbefaler dere å sjekke ut channelen deres, XfactorUSA ellernoe. Ååh, videoen av Jilian Jensen er såå trist!!

Anyway, skal legge oss nå - skal nemlig opp 9 i morgen, vi har treningshelg, i morgen skal vi trene hele SJU timer!! Gleder meg til å høre mixen da, også skal vi bestille pizza fra dolly i pausen, love it. OKEI mat all over.å herregud, why am i posting this

HVA SKAL DERE I MORÆÆN?

hjemme fra cheertrening

Heyou! Nå ligger jeg godt plantet under dyna med Emeli Sandè på høyeste volum, hun har seriøst perfekte sovesanger. Anbefaler My kind of love, Clown og Suitcase. Såå fine ♥ Skal straks legge meg, skal bare blogge ferdig og lese gjennom dagens bloglovin. Skoledagen i dag var egentlig ganske chill, sett bort i fra at vi hadde samfunnsfagprøve og norsk skriveøkt. Det eneste positive med hektiske uker er at det er så herlig å ta helg!Treningen i dag var utroolig bra, supert jobbet av hele laget! Nå er det ikke mange uker til laget reiser til Paris for å delta i ''European Opean'', gleder meg utrolig mye!! Vi skal blandt annet bo i Disneyland, og om jeg ikke husker feil reiser vi den første helga i november. Eline var forresten og tok noen bilder til et skoleprosjekt på treninga idag, var så heldig å få legge de ut på bloggen :-)hahah ræææt

// foto, eline

NATTAAA

London; mini-guide

Maaange som har lurt på om jeg kan lage en liten liste over hva jeg anbefaler i London! Vært litt usikker på om jeg skal orke eller ikke ettersom det gikk for det meste i det samme for oss når vi var der, men en liten ''guide'' skader vel ikke. Dette er jo ut ifra mine meninger og interesser da! Garanterer at det er mye mer å gjøre der, skriver bare hva jeg kommer på!

SHOPPING

Oxford StreetObligatorisk shoppingsted! Her finner du omtrent ALLE butikkene nedover, og denne gaten er lang. Mine favoritter i denne gaten er Zara, Bershka, Topshop, Forever21, H&M, Urban Outfitters, Aldo, Miss Selfridges osv. Her her det vel noe for alle egentlig!

SELFRIDGESSelfridges måå dere innom. Den ligger vel på siden ellernoe av Oxford Street, er litt usikker haha men er i nærheten hvertfall. Bare google det! Det er dødsfint der inne, rundt 4-5 etasjer ellernoe (etasjene er svææære). Her selger de så si ALT av merker innenfor sminke, vesker, tilbehør, sko, klær osv. De har også butikker som Topshop, Monki, Miss Selfridges der inne. Det er som små ''stands''. F.eks Dior har sin sminkestand, Mac har sin. Ja, dere skjønner. Veldig fint der inne!

Bicester VillageJeg vil anbefale Bicester Village om dere er interessert i å finne merker og designerting veldig billig (i forhold til den egentlige prisen). Men husk at dette er en Outlet, så de har f.eks ikke ALLE de klassiske mulberry-veskene eller de nyeste klærne fra Tommy Hilfiger. Men verdt turen var det virkelig! Ligger 1-2 timer utenfor London. 

RESTAURANTER

Altså, her har ikke jeg noen spesialteter innenfor. Jeg er med på det meste når det kommer til mat, og liker stortsett det meste. Nå er jeg også fryktelig dårlig på å huske navn på restauranter vi spiste på - men skal prøve.

Om dere er glad i Sushi vil jeg anbefale Satsuma i Soho (trooor jeg). Vi likte hvertfall maten veldig godt.I samme strøk som Satsuma ligger det mange restauranter og cafeer, det er vel egentlig bare å søke seg litt fram. For oss var det ikke noe problem når både tante Hege OG tante Hanne har bodd i London i flere år. Så sorry, restauranter og steder er ikke akkurat min sterkeste side ehhe..

SEVERDIGHETERNår det kommer til severdigheter er det vel standardene - London Eye, Big Ben, Buckingham Palace, Hyde Park osvosv. Litt gøy å ha vært på de ulike severdighetene i London :)

ANDRE TING
- Spise lunsj i f.eks Hyde Park
- Starbucks
- Se på musical's. Mange fine musikaler som fremføres i London. Litt usikker på hvor og hva, men det er det bare å slå opp.

Håper noe var til hjelp, selv om dette er ting dere kunne kommet fram til selv men uansett - til alle dere som skal til London: goood tur! Dere kommer nok til å like byen, det gjorde hvertfall jeg. Men herregud så mange folk det er der! Fikk skikkelig sjokk da vi kom opp av undergrunnen og MIDT i Oxford Circus. Så pass på veskene deres hahah!savner sommer

// sommer 2012 FLERE SOM SAVNER SOMMER ELLEEEER

girl's league

Heei! Dødsherlig å starte sent på skolen, men så dum som jeg er klarer jeg alltid og ta meg for god tid. Ender alltid opp med å spurte rundt minutter før jeg må dra.. Anyway, har absolutt ingenting å si egentlig bortsett fra at jeg må fortsette puggingen til samfunnsfagsprøven vi har i morgen. Wish me luck.. Ellers har jeg 2 supre konkurranser på lur, vet at begge kommer til å falle i smak hos dere ♥Hva skal dere i dag?

mi chica♥♥ juliii

Hola! Sap med spansken... Juli kom innom i kveld, hun skulle blandt annet låne en shorts men så ble det jo selvfølgelig lengre enn planlagt - koseliig! ♥ Sitter og spiser restekake fra barnebursdagen og leser samfunnsfag. Eller, later som jeg gjør det hvertfall.. Faller av uansett hvor jeg leser, så tror heller jeg går for pugging i morgen. Vi starter 12:10 i morgen, HERLIIIGT, har blitt en onsdagstradisjon og stå opp i rett tid for å lage en god frokost og se et par episoder 90210 før skolen. Lover dere, it's magical.

GOOD NIIIGHT

barnebursdag

Hei! Nå er det fult styr her hjemme, Felix feirer nemlig barnebursdag! 15 åtteåringer som springer rundt som noen galingen over hele huset, dere kan jo bare tenke dere haha. Planen var å pugge til prøve, vi får se hvordan det går!! Fordelen med at han feirer bursdag er jo at jeg kan gå ned å snikspise, så egentlig er jeg storfornøyd.

Ellers er nok en tirsdag endelig gjennomført, en av de absolutt lengste dagene i uka. Vet at mange av dere ønsker å lese mer om hverdagen min, men gjør veldig lite på hverdagene. Mesteparten går jo til skole dessverre. Nå skal jeg kjøre ut en tur, snakkes i kveld ♥
cross my heart

Heey ♥

Uh, mandag igjen - og starten på en ny helvetesuke. Neida. Joda. Er superklar for helg allerede, og gleder meg masse. Skal blandt annet møte Aurora på fredag, gleder meg så sykt - sikkert flere måneder siden vi har møttes!! Nå skal jeg til Vibeke med Caroline, dere får ha en fin mandag videre :)

topp fra new look

helga mi

IM BACK! Må beklage mitt lille bloggfravær, hope you surviveeed. Haha noen av dere som er litt vel raske med å slenge på leppa i kommentarfeltet - Er vel forsåvidt ikke en krise å ta et par dager ''fri'', so relax fellasss ♥ Har hatt en kjempefin helg, har ikke orket å ta med kamera rundt om kring - så ikke særlig bra med bilder nå. Skjerpings osv

FREDAG

Etter skolen på fredag dro jeg og Vibeke til frisøren. Jeg stripet det og hun skulle farge det brunt, men vi ble ikke sånn kjempefornøyd så vi får en ny time neste fredag om jeg ikke tar helt feil. Da får jeg tatt etterveksten skikkelig. 

Jeg tror kanskje ikke jeg har vært så sliten før som jeg var denne fredagen, helt seriøst haha. Etter en skoledag med intervall, to prøver og en framføring var jeg såå død. Etter frisøren plumpa jeg ned på rommet med hodet på sofaen og lå der bare i flere timer. Det ville jeg gjøre resten av kvelden også, så da ble det pizzakveld og Norske Talenter på sofaen. En av mine bedre fredager faktisk!!Pretty, pretty pleeeease

LØRDAG

På lørdag dro jeg og noen venner på kino og så Tina & Betina. Den var ikke sånn SYKT bra, men absolutt verdt å se. Lo hvertfall godt! Etter filmen dro vi på tacokveld til Eline med noen heerlige jenter, dødskoselig!

SØNDAG

Ble vekt med frokost på senga av papsen, ahh! Ellers har jeg bare tilbringt en søndag slik den skal tilbringes. I senga, med musikk, restegodteri og 90210. Skal straks dra på trening, wihuu!Har dere hatt en fin helg?

ukens spørsmål #18

Hvilken matte har du?

T-matte

Går du fortsatt på dans?

Nei, kun cheerleading.

Er du og Aurora søsken?

VI ER SØSKENBARNNår står du opp på skoledager?

Jeg kjører hjemmefra rundt 8, så står opp mellom 7 og halv 8.

Har du lyst på dyr?

Har såå lyst på en liten pusekatt

Hvilke sko bruker du inne på skolen?

Så si alltid converse! Verdens beste skoSkal du på NM i år?

Blir jo neste år, men ja! Det skal jeg!

Hvor høy er du?

1.63 ellernoe

Hva bruker du å kjøpe på starbucks?

Som oftest caramel frappuccinoHar du twitter og instagram?

ericakvam

Kommer folk bort til deg for å ta bilde?

Det hender det ja - jeg synes det er superkoselig når dere faktisk tørr å komme bort :-)

Hvilke apple-produkter har du?

Ipod, iPhone 4s, Macbook pro''dekselet'' er fra bikbok

Hvor mange tlf har du hatt?

6 kanskje?? 

Hvor har du kjøpt selvutløserkontrollen din?

Du får kjøpt den på japanfoto, elite foto, elkjøp, expert osv

Hvor lenge har du gått på cheerleading?

Litt over 1 årKan du legge ut spotifylistene dine?

HVERDAGSLISTA HER

SOVELISTA HER

 FESTLISTA HER

Bruker du extensions?

Nei!

Hva kostet iphonen din?

Kjøpte den med en gang den kom ut, så rundt 5000 tror jeg (?)Betaler du skatt?

Ja

Hvilken størrelse bruker du i festkjolene på nelly?

XS

Skal du ha iphone 5?

Neei

Hva kostet scooteren din?

Rundt 13 000

Hvor i London ligger primark?

Den ligger i oxford street, i enden. Husker ikke om den ligger nederst eller øverst. Du kan sikkert google det!

Noen spørsmål til neste gang?

levis plaid vest

Heej! Sitter ufrivillig med hodet ned i naturfagsboka nå, vi har nemlig prøve i morgen og gjett hvor mange sider som må pugges? 73. 73 LAAANGE sider. Husker jeg slet med å pugge tjue sider på ungdomsskolen, dere skulle sett meg da jeg fant ut hvor mange sider jeg måtte lese nå haha. Drar på trening om en times tid, gleder meg!! 

OG - Nå har vi bestilt Londontur!!! Æhh, jeg og Tone drar med foreldrene hennes i høstferien fra onsdag - søndag om jeg ikke tar helt feil. Gleder meg til shopping, starbucks, musical's, eget hotellrom og masse fine bilder og blogging. Har allerede startet nedtellingen! Har også inngått en liten avtale med meg selv; null shopping før London. Med mindre det er noe jeg virkelig trenger da! Har dere troen på meg eller?? Sliter litt med det selv.........

vest her

Tror dere jeg klarer null shopping før London???

hva jeg har i skoleveska

Har fått mange forespørsel om å vise hva jeg har i skoleveska/veska, så nå tenkte jeg å vise hva jeg har med i skoleveska. Uinteressant og kjedelig, MEN mange som har spurt etter dette!

Hva bruker du og ha med i skoleveska?

la petite robe noir

Blogg.no hadde en premie til overs fra den siste konkurransen deres, og da var jeg så heldig å få den!! ♥ Tenkte å vise dere det, frivillig vel og merke, jeg er hvertfall superhappy! Fikk med den nyeste parfymen til Guerlian, samt en lipgloss og litt godteri. Godteriet smakte dritt rett og slett (veldig fin boks da!!), men parfymen var utrolig god!! Ny favoritt :-)elsker designet!

Nå skal jeg fortsette å pugge til naturfagsprøven, hater det virkelig.. Har hele 73 sider å lese, så det er best og komme seg gjennom det så raskt som mulig.
Har dere prøvd parfymen? 

 

LA PETITE ROBE NOIRE F�R DU EKSKLUSIVT I KICKS OG ESTHETIQUE FRA TORSDAG 6. SEPTEMBER!

outfit 11/9 - 2012
jakke fra zara bukse fra dr.denim sko her topp fra bikbok veske fra modekungen hals fra bikbok
Hva synes dere? Sorry for utrolig dårlige bilder, men det får duuuuge

på ønskelista

KLÆR

BEAUTY

- Naked Palette, Urban Decay. Herregud, har hatt lyst på denne paletten såå lenge!!
- Generelt sminkebørster, spesielt sigma-børstene
- GHD hårføner
- NARS neglelakker, solpudder, produkter generelt

MERKER


- Miu Miu veske, såå fin!
- Marc by Marc Jacobs klokke
- Iphone deksel, clutch, pc-veske by Marc Jacobs 

Hva ønsker DU deg?

lugn måndagskväll

Heisann! Rakk ikke å blogge mer i går, kom hjem og pakket ut før jeg kjørte på trening. Dro hvertfall hjem i går, supertrist å si hade til Tone - men det er ikke mange dager til vi drar til London!! Rundt 30 ellernoe? Vi hadde på vekking klokken 9 (!!!) i går, begge våkna heelt mindfucked. Toget mitt gikk nemlig litt før 12, så vi ville jo ha goood tid. 

Kom hjem fra nok en skoledag i dag, og som vanlig var det første jeg gjorde å hoppe i kosebuksa. Finnes det noe bedre?? Har også funnet ut at fordelen med å slutte seint på skolen er å komme hjem til ferdig middag, er alltid sulten og sliten etter skolen så det er virkelig herlig!! Nå skal jeg lese litt naturfag, se noen episoder 90210 også tar jeg en TIDLIG kveld. Denne gangen skal jeg faktisk gjennomføre det, ender alltid opp med å legge meg seint uansett..Har dere hatt en fin helg?

video: høstmakeup

 concealer her pudderfoundation her ansiktskost her solpudder fra sephora solpudder her blush brush her øyenbrynsblyant her eyeshadow base her øyenskyggepalett fra lancome super skinny eye marker her mascara her leppestift her

Koden «uqcyv» gir deg15% på følgende produkter: 
- Concealeren
- Eyeshadow base
- Pudderfoundationen
- Super skinny eyemarker
- Leppestiften
- Det mørkeste, minste solpudderet
- Ansiktskosten
- Blush brush kosten 

Sang: Collide, acoustic version - Howie Day


Vil også informere dere om at Coverbrands har fått inn det fantastiske merket Studiomakeup, settet finner dere her. Og gjett hva - Galeries Lafayette i Paris og Coverbrands.no er de eneste i hele Europa som selger merket! // annonse, noen av produktene er sponset

Hva synes dere om videoen?

with mah gurl

Heei! Nå sitter jeg og Tone plantet i hver vår sofa, har nettopp sett reprisen av norske talenter og tatt livet heeelt med ro. Har så sykt sær humor at vi så vidt ser på de som faktisk deltar, men griner av latter av f.eks uttrykkene til publikum osv, haha. 

Ble hvertfall en ganske koselig ''bytur'', kjøpte meg bare en genser og et par smykker på bikbok. Vi har også vært gjennom hele klesskapet til Tone, SJOKK? Hvem blir neste liksom. Som sagt så er det bare å plinge på om du trenger hjelp til å gå gjennom klærne dine, I'll be there. Drar dessverre med toget hjem i 12-tiden i morgen, vil ikkje draaa. Men så har vi noe å se fram til - nemlig London i høstferien, sååå gira!! Til alle som spør om Tone blogger - nope, hun har sletta den!♥ ♥ ♥ ♥

lørdagsbytur

Heei! Kom fram til Tone i går i sju-tiden, vi dro innom butikken for så og lage oss heerlig taco. Utrolig herlig å se Tone igjen, har det såå gøy!! Vi bare ''vi legger oss tidlig i kveld da'' og endte selvfølgelig opp med en sen kveld, igjen. Jaja, lo oss hvertfall i hjel av sophia grace & rosie - så sykt søte haha. Men nå skal vi dra inn til byen, er nok ikke den syykeste - men veldig koselig å ha vært der. Vi snakkes senere i kveld! I morgen kommer det forresten en høstmakeup-video, skal spille den inn etterpå!

fiiiine tone

ha en suuper lørdag

på vei til overhalla

Hei alle sammen, og good fredag ♥ I skrivende stund sitter jeg på toget, har helt glemt å fortelle dere at jeg skal besøke Tone i helga!! Det ble egentlig bestemt ganske spontant, men gleder meg såå mye!! Er en times tid igjen av togturen, har det egenlig ganske bra her jeg haha. Hadde 15 minutter å pakke på i dag, dere skulle sett meg da jeg løp rundt i hele huset som en duracellkanin ellernoe. Slengte bare ting med meg, så aner egentlig ikke HVA jeg har tatt med. Jaja!Vi snakkes senere i kveld, dere får ha en suuper fredagskveld ♥

Noen planer for helga?

ukens spørsmål #17

Har du et bra forhold med søsteren din?

Ja!
Hva vil du jobbe som i fremtiden?

Ååå, aner ikke, håper ikke jeg er den eneste for jeg har virkelig ingen aning!

Har du vært i New York?

Nei, men jeg vil virkelig dra dit!!

Har dere mye lekser?

Ikke sånn sykt mye, men en del ja..

Hvor mange bilder har du på iphonen din?

3255

Hvor mye penger bruker du i måneden?

Det varierer veldig fra måned til måned, noen ganger bruker jeg mye, andre ganger lite. Men blir jo et par tusen i måneden! Passer også på og spare mye av lønna mi, sånn at jeg har til når jeg skal flytte ut/kjøpe bil osvosv.

Hvem er din aller beste venn?Maria

Går du og Maria i samme klasse?

Vi går på samme skole, men ikke samme klasse dessverre. Vi har matte sammen da!

Hva fikk du i snitt da du gikk ut ungdomsskolen?

4,8 tror jeg!

Finnes primark i Norge?

Nope

Hvor i London er forever 21?

Den ligger i Oxford StreetHvilken størrelse har du i dr.denim buksene?

XS

Hvor får du penger fra?

Tjener penger på bloggen

Hvor mange er dere i klassen? Trives du?

Vi er 30 stk, trives veeeldig godt. Er utrolig fornøyd med klassen min :)

Liker du stavanger dialekta?

Jaaaa!

Hvilken linje går du?

Studiespess

Hvor er veska og jakka fra?Modekungen.se & zara

Hvor gammel er søsteren din?

12

Hvorfor ''l0ve''?

Uh, ikke spør... Opprettet bloggen når jeg var 12 år ellernoe, og da var jeg anonym på bloggen egentlig. Viste ikke ansiktet mitt i starten (haha kuuult) så da hadde jeg ikke navnet mitt som bloggnavn. Siden har jeg aldri giddet å bytte navn, så da har det bare blitt til at jeg heter det.Noen spørsmål til neste uke?

gourmetgirlz

Heei! Maria ble med meg hjem etter skolen ettersom jeg måtte lage min egen middag i dag, så trengte litt assistanse haha. Vi endte opp med å lage oss grøt, såå lenge siden vi har spist det. Hvis du lurte... Ellers har vi bare chillet, blir jo så sykt daff etter 7 timer skole! Om en times tid kjører vi til den første Elite-treninga, gleder meg utrolig mye!! Har troen på en sykt bra sesong ♥ Skal poste ukens spørsmål i kveld, så om du har noe du lurer på kan du spørre herveldig fin osv etter skulin

Vi brente ikke grøten da!! Første gangen hahahaMåtte bare slenge inn et random bilde, litt farger i hverdagen!! ♥ ilupilu

bilder fra riviera maison

Heisann! Godt å komme hjem til min kjærekjære seng, er trøtt og sliten nå så skal bli godt å legge seg. Vi var som sagt på Riviera Maison, det var en slags kundekveld med moteshow, servering av mat & champagne, utdeling av goodiebags og loddtrekninger så det var veldig koselig! Riviera Maison har jo såå mye fint, jeg og Aurora er overbevist om at det er drømmeleiligheten haha, jeg og Maria møtte Jannicke der også forresten!

Tok ikke så veldig mange bilder, ettersom det var stappfullt med folk - men fikk jo knipset noen da!mormor og Lisbeth

meg, maria, jannicke

good night followerrrs

outfit 4/8 - 12

bukse dr.denim sko new look topp new look blazer primark veske mulberry smykke new look (?) 

Hola! Skal på noe sånt ''VIP Night'' på Riviera Maison med mormor & Maria nå, blir servering, utdeling av goodiebags og trekninger og moteshow ellernoe? Er veeldig usikker som dere hører, men mormor fikk invitasjon og lurte på om jeg ville bli med. Blir sikkert hyggelig, skal ta med kamera hvertfall!

Hva synes dere om antrekket?

små gleder

Heei ♥

Vi startet ikke før litt over 12 på skolen i dag, så hadde goood tid i morges! Sto opp i rett tid og lagde meg en bedre frokost og så et par episoder av 90210. Har blitt avhengig.... Til alle som lurer så ser jeg serier på 1channel.ch! Veldig mye reklame som popper opp, men det fungerer helt okei! Været er forresten heeelt forjævlig i Trondheim, våknet til at naboens trampoline hadde flydd oppå vår, og en annen nabo hadde fått most bilen sin av et tre som falt ned. Det pissregner og blåser vilt mye, dere kan jo tenke dere hvor stas det var å kjøre scooter!

Fikk plutselig masse hyggelige kommentarer om at jeg var på 1.plass i dag, og da måtte jeg jo bare inn og sjekke og det var jeg jo!! Supergøy, tusen tusen takk dere :-) Blir nok ikke å ligge der særlig lenge, men det er virkelig gøy å ha vært der! Så igjen, tusen takk ♥ Made my day!jajajaja vampyrtenner osv, hørt det før hahaha!

Har dere hatt en fin dag i dag da?

gårsdagens innkjøp

Var som sagt en tur i byen med Maria i går, er såå fornøyd med innkjøpet. Er lov å unne seg et par ting nå som skolen har startet igjen eller?? Vet ikke helt om det er meg selv eller dere jeg prøver å overbevise her men.. Uansett!

denim shorts, tynn glitter-genser og tilbehør fra bikbokBegge disse kostet bare 10 kroner, men ringen ødela jeg allerede i dag... Klarte å brekke den faktisk. Bodybuildah Eriic

!!!! FINALLY
Har elsket denne shortsen helt siden den kom ut for leenge siden, men da jeg skulle kjøpe den var den utsolgt overalt. De har heller ikke fått den inn igjen, men da vi var på vei ut av butikken så jeg butikkdama gå mot lageret med maaange denimshortser med nagler på og jeg spurta bort for å få kjøpt en. Den er perfekt, rett og slett drømmeshortsen. DADDY jeg lover, skal ikke kjøpe flere shortser nå - dette er faktisk den siste. Lover.

Hva synes dere om innkjøpet? ♥ 


 Vil også benytte muligheten til å si noen få ord om den forferdelige Sigrid-saken, skriver det jeg skrev på twitter: Hvil i fred Sigrid.. Vi lever i en syk, syk verden. Tanker går ut til familie og pårørende ♥

lazy dayHei dere ♥

Ukas verste og lengste dag er endelig overstått, og nå er vi på vei ut døren for å spise middag hos mormor! Er lenge siden jeg har vært såå trøtt som jeg er nå, men skal prøve å ikke powernappe ettersom det alltid ender opp i flere timers søvn. Så skal prøve å få gjort litt lekser og sett et par episoder PLL før jeg tar en tidlig kveld! Må jo stå opp så sykt tidlig, også klarer jeg ikke å legge meg før seeent. Uansett, hadde sinnsykt høyt lesertall i går - tusentusen takk dere ♥ LOVEYOOOU

Flere som er enige i at tirsdager er den verste dagen elløø?

mandag, monday, lundi

Heei! Dødsherlig å starte sent på mandager, så hadde skikkelig goood tid i morges. Etter skolen kjørte jeg og Maria ned til byen en tur, hun måtte nemlig kjøpe seg en ny skoleveske ettersom hennes gamle revnet midt i skoletrappa hahah. Den splitternye skolepcen fløy ned vet dere... Gikk bra da heldigvis! Så ja, hun fikk ordnet det også kjøpte jeg meg noen småting. Mamma og pappa blir sikkert kjempefornøyde over at jeg har kjøpt meg noe igjen men halloooo. Det var viktig!

Spiste sen lunsj på jordbærpikene!

ultimate sunday

Heisann! Ble som sagt en super-rolig lørdag på meg etter uttaket,  har ligget og snufset og snytt meg i hele dag. Har desperat prøvd å få nesesprayen til å fungere, men det er ikke så lett når Sandra har stukket av med voksen-nesesprayen. Så her ligger jeg da og sprayer inn med Barn 1-10 år. Not working very well.Må si jeg virkelig digger slike dager som dette, til tross for forkjølelse. Slappe av hele dagen med serier & snop. Det er søndagen sin det!! Og forresten så kom jeg med på Elite laget til Senior. Er superduper glad nå, tror det kommer til å bli en kjempebra sesong + at vi skal delta i en konkurranse i Paris om et par måneder. Weeey!

Som dere sikkert har fått med dere har jeg fått ny header!! Det er samme, herlige personen som har laget den - nemlig Cecce. Vil anbefale dere å stikke innom bloggen hennes, hun er kjempeflink til å ta bilder og skrive. OG nå har hun en konkurranse hvor dere kan vinne en header! Check it out fellas'

Hva synes dere om headeren?

What's your type?

Hei! I dag tenkte jeg og vise dere mine nye favorittmascaraer fra the Balm. Husk at jeg alltid skriver mine egne meninger, selv om mange av dere mener at jeg ikke gjør det.

Disse er jeg så sykt obsessed med. Den tynne gir deg lange, klumpefri vipper og den tykke gir vippene volum + lengde. Jeg må bare si at mascaraene jobber utrolig bra sammen, vippene mine blir utrolig fine. Og kanskje det beste - de er ikke klissete, de tørker raskt men ikke FOR raskt, de holder i timesvis og drysser ikke!

Dere finner de her & herHer har dere resultaet.

WOHO har ordnet en rabattkode til dere, som varer fram til 6.september. Den gir dere -25% på mascaraene, koden er uqh6m. 
Hva synes dere om resultatet? annonse - skrevet i samarbeid med coverbrands

video: mine leppestifter


sang: your body is a wonderland - john mayer

Hva synes dere? 

s-l-i-t-e-nHeisann! Rakk ikke å blogge før jeg dro i morges, fikk det plutselig travelt. Hvertfall, kjørte i 11-tiden og selve uttaket begynte 12. Fire timer med hopp, dans, styrke, stunting og turn tok virkelig knekken på meg altså - var heelt død etter uttaket, og er det fortsatt. Svippet innom rema på hjemveien for å få opp blodsukkeret litt, kom hjem og ''ordnet meg'' før jeg kasta meg i sofaen med dyner og 90210. På toppen av det hele har jeg blitt forkjøla, haterhaterhater det.Vi får se hva jeg finner på i kveld, men nå frister ingenting mer enn det å chille til tusen i timesvis. Vi får forresten vite resultatet i morgen kveld, blir spennende å se!!
Hva har dere gjort i dag da? 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits