september 2011

helgefølelseee

Åhh hvor sinnsykt godt det er med helg!! ♥

Elsker fredager, med god grunn. I går la forresten lærern vår ut en oppgave på Itslearning hvor den første som leverte en fil hvor det sto ''jeg følger med på its'ern'' fikk en overraskelse! Hahah, og tror dere ikke det ble meg? Stjernaa! Og han har også ukenytt-konkurranser hvor den gruppa som vinner sammenlagt den måneden får en premie, og tror dere ikke vi vant der også?? Hahah, kvikk lunsj rett i lomma det.

I kveld blir det pizza og koos med beste søskenbarnet Aurora ♥ Ha en super fredag lesere, vi snakkes i kveld ♥t-skjorta er fra bikbok om noen skulle lure ;-)

ukas spørsmål #2

Jobber du?

Nei, men blogg er jo på en måte en jobb hvis dere skjønner. Heh.

Hvor lenge har du gått på cheerleading?

Jeg har gått 2-3 måneder!

Hvor redigerer du videoene dine?

iMovie, finnes kun på mac dessverre..

Klarer du baklengssalto på bakken?

Jeg klarer det med araber eller flikkflakk før. Er utrolig lenge siden jeg har prøvd stillestående baklengs.

Hvordan går det med broren din?Det går bra, han tok ut skruene og gipsen i går :-)

Hvor er butikken forever 21?

Hm, ikke i Norge hvertfall.. Sikkert i London :-) Og kanskje Sverige?

Hvordan reagerer du når du ser fanvideoer?

Jeg blir selvfølgelig utrolig glad ♥

Går du på turn?

Nei, jeg går på cheerleading og dans.

Hva heter bloggen til kusina di?http://auroramohn.blogg.no

Hvor høy er du?

1.59 heheh

Hvilket kamera har du?

Canon Eos 550 D

Hva er oppskriften på smoothien du legger ut?Det er frosne bringebær, JA vanlijeyoghurt og skummetmelk tror jeg :-) Og mix det i en blender.

Når kommer innlegget om FAST-shampooen??

Den kommer etterhvert, man må bruke den en stund før det gir resultater. (Jeg bruker ikke FAST shampoo)

Kan du legge ut link til spillelista di på spotify?

Direkte link HER


Har dere noe dere lurer på så legg igjen en kommentar her eller send mail på l0ve.blogg@hotmail.com

outfit 29/9 - 11

Heei! Er skikkelig rastløs i dag, men leksene tar man ikke opp vet dere. De sparer man helt til rett før man skal legge seg. Hvertfall er det slik jeg tenker..... Naturfagsprøven gikk forresten kjempebra, overraskende nok haha. I dag skal vi ha trening i Granåsen, har en sterk følelse av at dette er spenst og kondisjonstrening.... Vi skal visst møte noen toppidrettsfolk. Blir sikkert bra.
bukse og t-skjorte fra cubus // sko fra din sko // jakke fra mango // ring fra ginatricot og h&m // veske fra h&m

Hva synes dere? :-) Nå har Sandra laget middag, jeg døøøør av sult

r-r-r-repeat

Heei! Kom ikke hjem fra dans for så lenge siden, og da var det bare å hente fram skolebøkene. Elser lekser assss. Blir vel det dagen i dag går til, men skal prøve å svare på ukas spørsmål i kveld. Om jeg rekker det såklart, om ikke så kommer det i morgen. Matvraket hehehhe. Snakkes!

video; enkel hestehale

Stuck med naturfag......... Forslag til neste video?

resultat av striping

Hei folkens! Var jo som sagt å stripet håret i går, utrolig godt å få vekk etterveksten samtidlig lysere hår. Ah! Nå har håret akkurat den blondfargen jeg vil ha :-) Det er ikke så hvitt som på bildet!!!

Før (ikke så gult)        -         Etter (ikke så hvitt!!!)

Hva synes dere? <3 Skal spille inn en liten hårvideo etterpå, selv om jeg måå pugge til naturfagsprøven. Juli kommer også en liten tur i kveld. Snakkast.

8 - 10

Var mange som lurte om dere kunne se forskjellen på meg fra 8-10 ende og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Hahah ikke mobb da, så jo retard ut.Heheh, forandring fryder eller hva?

mattekurs!

Heei! I nuet er vi på mattekurs, heheh. Måtte sykle i et helvetes pissregn, og kom selvfølgelig forseint.. Skal stripe håret i kveld, gleder meg!

 

lørdagskvelden

Hei alle sammen ♥ Håper dere har hatt en fin søndag, min har hvertfall vært ganske daff etter at Tone dro. Var superkoselig å se henne igjen, har hatt to superfine dager. Har hvertfall hatt det sykt artiiig ♥ Nå skal jeg freshe opp sminken litt, før jeg drar på trening. Tar med kamera, vi snakkes!

love you <3

Hva har dere gjort i dag da?

outfit 25/9 - 11
Hahah, hadde det veldig travelt da jeg postet dette innlegget, skulle kjøre Tone til togstasjonen ♥ Fant ut at det var litt kaldt ute, så skiftet til bukse. Heheh.

veske og ringer fra h&m shorts fra roxy genser fra bikbok sko fra dinsko

Hva synes dere?

innkjøp

smykke fra h&m 29

skjerf fra h&m 30

skoledagbok fra ordning&reda, 199


speil fra ikea 39

glass fra ikea 12

Hva synes dere? Nå skal vi se fiiilm

outfit 24/9 - 11

Heei! Superkoselig dag i byen med Tone ♥ Det er forresten kjempekoselig når dere kommer bort, hihi :-) Her har dere dagens autfait, nå skal vi på Ikea!

tubetopp og genser fra bikbok // ring og veske fra h&m // bukse fra only

Hva synes dere? Legger ut innkjøp i kveld

trondheim citeeej

Heei! Beste Tone har ankommet Trondheim nå, sinnsykt godt å se henne igjen ♥ Har ikke vært stille her et sekund siden hun kom, vi er så utrolig like haha. Nå skal vi inn til byen, shoppe og spise på cafe. Blir koseliiig! Vi snakkes senere i dag folkens ♥HA EN SUPER LØRDAG!

video: rommet mitt

sett på 720' HD for bedre kvalitet

Hva synes dere? ♥ spør HER om dere lurer på hvor noe er fra osv

chillekveld

Hei folkens ♥ Endelig helg!!! Har følt at det har vært fredag hele uka, men nå er det virkelig fredag. Haha. Blir mest sannsynlig hjemme i dag faktisk, ingenting spesielt som skjer. I morgen skal jeg i byen med Tone, gleder meg så syykt til å se henne igjen. Savner henne jævlig mye! På kvelden blir det muligens jente/film-kveld ellernoe, vi får se.

Holder på å redigere video av rommet mitt! Hihi.

Tv-slaven <3

Hva skal dere i kveld ? :-) 

cheers

Hey sunshines ♥

Jeg sverger til smoothie, altfor godt!! Og mammas oppskrift er jo sikkert supersunn i tillegg. Lader opp til cheertrening, gleder meeeg. Skal dra nedover til byen litt før for å printe ut bilder til rommet. Skal prøve å filme rommet mitt i morgen, hvis jeg husker å printe ut bildene denne gangen da. Hahah. Flere som liker smoothies? hahahah retard

outfit 22/9 - 11

Heei! Akkurat kommet hjem fra skulin, slenger med dagens outfit :-)

ringer, veske og topp fra h&m // bukse og hals fra bikbok // sko fra ilse jacobsen // jakke fra mango

Hva synes dere?

''livet ditt er jo perfekt!''

''Du har gode venner, populær blogg, fint hår, penger - livet ditt er jo perfekt! ''

Nei. Det ligger noe i ordtaket at ingen er perfekte. Ingenting er perfekt! Får en del kommentarer om hvor perfekt livet mitt er eller virker. Dette stemmer selvfølgelig ikke. Jeg har også dårlige dager. Dager jeg så vidt har motivasjon til å dra på skolen, trening og andre ting. Gjennom ungdomsskolen har det vært mye drama, særlig jentedrama, og jeg blir jo også baksnakket og skuffet over de jeg kjenner. Det er dessverre sånn vi jenter behandler hverandre, særlig gjennom sjalusi. Men jeg vet at jeg er utrolig heldig, det er så mange mennesker som har det tusenvis av ganger verre enn meg! Jeg har gode og støttende venner og ikke minst familie. 

Jeg er ikke den personen som skriver på bloggen når jeg er lei meg, eller har en dritt-dag, og det er mitt valg. Jeg har absolutt ikke noe i mot de bloggerne/personene som gjør det. Det er slik jeg har valgt å skrive min blogg: Så positiv som mulig.

Husk det folkens - livet mitt er absolutt ikke perfekt selv om jeg muligens ''framstiller'' det slik på bloggen. Alle har jævlige dager!

I've never seen a smiling face that was not beautiful.. You're never fully dressed without a smile ♥♥ 

 

innkjøp

Heei! Har akkurat vært på dans og lært mer av dansen til forestillinga. Wihu! Var innom torget før treninga, og fikk shoppet litt. Kjøpte bare en veske og en topp da :-) h&m 149,-h&m, på salg til 30,-

Hva synes dere? ♥ Og til dere som nevnte etterveksten min - jeg er fullstendig klar over det!!! Haha, JA jeg skal stripe det igjen snart.

videoblogg: flette

Failer litt på filminga kan man si,hahah. Hva synes dere?

don't you remember

Etter at pappa viste meg sangen her, har jeg blitt heeelt hekta! Verdens nydeligste sang ♥

Liker dere sangen? videoen holder på å laste seg opp

1+1 = 2

Hey people! Nok en lang skoledag gjennomført, sluttet i 4 tiden. Weho! Skjønner ikke hvorfor jeg tror det er fredag i dag. Var bombesikker på at det var fredag både i dag og i går, skuffelseee. Believe it or not - vi jentene har meldt oss på gratis mattekurs!! Haha, stjerneelevene. Så hver mandag klokka 2 er det to-timers-mattekurs på skolen!!! 

I morgen starter I ♥ SALG på Trondheim Torg, så får ta med meg lommeboka nedover før dansinga. Lenge siden jeg har shoppet nå, mehehe. Har spilt inn en liten hårvideo til dere!! Skal poste den senere i dag :-)

Har dere vært på mattekurs før?

''hvordan fikk du så langt hår?''

Hvordan fikk du så langt hår?

Dette spørsmålet får jeg flere ganger daglig, og noe jeg skal prøve å svare på. For det er veldig enkelt nemlig. Jeg startet å spare i 8-ende klasse, da hadde jeg omtrent hår til skuldrene. Jeg dro veldig sjeldent til frisøren, ettersom jeg hadde frisørskrekke en periode. Heheh. Etterhvert ble det lengre og lengre, og jeg er virkelig 100 % ærlig når jeg sier at jeg ikke har gjort noen ting for å få det så langt. Beklager for å skuffe dere!

Men jeg tok godt vare på håret mitt de årene jeg sparte, jeg rettet foreksempel så si aldri håret i 8ende. I 9ende rettet jeg det rundt 3 ganger i uka. Jeg er også heldig sånn sett at jeg har ganske stritt hår. Jeg har heller aldri vært fan av å dynke håret i hårspray

Julie har kjøpt seg FAST-shampoo som skal få håret til å vokse raskere. Hun har brukt den i ca. 2 uker nå. Om dere er interessert kan jeg oppdatere dere om Fast shampooen faktisk fungerer.

# Ta godt vare på håret ditt!

# Jo mer du retter/sletter håret, jo mer slitt blir håret. Prøv å unngå å rette håret ofte

# Har ingen god følelse på at et tonn hårspray vil få håret til å vokse raskere

Bruker du extensions?

Nei :-)

Hvilken shampoo bruker du?

Akkurat nå bruker jeg en blondeshampoo fra Toni & Guy, ellers bruker jeg vanlige shampooer som Syoss, Elvital osv.

Har du farget/stripet håret?

Har stripet håret 2 ganger :-)

outfit 19/9 - 11topp fra monki // bukse og øredobber fra cubus // hals fra bikbok // veske fra h&m

Hva synes dere?

klassisk

Heei! ♥

I nuet ligger jeg i senga og chiller. Koseklærne er selvfølgelig dratt på, og nå skal jeg ned å spise middag. Hahah kødda, oppramsing i like. Aner ikke hva jeg skal skrive, hater sånne dager. Har vært på Q-free i dag om det interesserer dere. Skal ordne litt ting idag. Nei wtf, jeg gir opp. Hahahah tidenes superstarinnlegg.

Ehh ja.. hva har dere gjort i dag da?

søndagstrening

HEJ BLOGGEN ♥

Akkurat kommet hjem fra en super cheer-trening. Lærte en del nytt, pluss at vi har bestilt ordentlige cheermatter!! Hele laget ble helt i hundre! De kommer om en måned, og da kan vi endelig begynne og lære litt turn til andre også! Hihi :-) Var på familiemiddag tidligere i dag, grunnen til dårlig blogging. 

Maria

Meg! forresten, det er en oppklipt tights jeg har på under shortsen. de fleste flyere bruker det, ellers skjønner dere greia haha.

Har dere hatt en fin søndag? ♥

ukens spørsmål #1

God morgen folkens! Herlig at dere likte videoen under, dere aner ikke hvor glad jeg blir når jeg leser/leste kommentarene deres ♥ I det siste jeg har jeg fått utroolig mange spørsmål, og det kommer stadig flere. Derfor tenkte jeg å begynne med Ukens Spørsmål (slik som Kristineam blandt annet) og satser på å gjennomføre det :-)


Kan du legge ut et innlegg av rommet ditt?

Jepp, og jeg gleder meg! Skal bare fikse noen småting til så kan jeg filmet det til uka.

Hvordan fikk du så langt hår?

Dette spørsmålet får jeg veldig ofte, og jeg skal skrive et eget innlegg om det i morgen :-)

Er du flyer?

Ja.

Hvor har du kjøpt shortsen og hettegenseren fra, på egen cheertrening-videoen?

Shortsen er fra Cheermania.no og hettegenseren er fra bikbok.

Hvor har dere kjøpt kjolene fra?Maria sin er fra Portugal, min er fra h&m.

Skal du til Eiker Open 2011 og NM?

Ja! :-)

Er det deg på Cheer Extreme Erica videoen?

Haha nei! Hun er en av verdens beste cheerleadere, og kommer fra USA - så det er nok ikke meg, haha. 

Hvor er genseren din fra?


Genseren her er fra bikbok!


Noe dere lurer på til neste ukas spørsmål?

video; egen cheertrening

Takk til min personal coach Maria!! Hehehe :-)

Hva synes dere?

kosekveld

best damn girl ♥Definitivt kosekveld med Mæriæ i kveld! Og nei - hun blogger ikke. Haha, utrolig mange som spør! Vi er sykt gira på film, noen som har filmforslag? ♥ Kan linke en av dere som skriver filmen vi ender opp med å se, slenger meg på trenden, heheh.

damn, i love weekends

Hei lesere!

ENDELIG er det helg, startet den med å hente en sponsorpakke på postkontoret, ble superglad når jeg åpnet den! Kommer et innlegg i kveld, et lite stikkord er cheer. Hehehe. Skal liggeover til Maria i dag, bare ha en chillekveld. Kari måtte på legevakta etter at hun klarte å klippe seg i fingeren (litt komisk egentlig...), hun tok det hvertfall med et lite smil så lenge hun slapp å sy. Vet ikke hvordan det går, vi får vel ringe henne ♥Ha en herlig fredagskveld folkens ;*

outfit 15/9 - 11

Nettopp kommet hjem fra en super cheertrening, her får dere dagens outfit!

hals og genser fra bikbok // bukse fra vero moda // jakke fra intersport (juli sin) // veske fra h&m // øredobber fra cubus

Hva synes dere?

skoledagen

Heei! I dag tok vi portrett og klassebilde, det gikk kjempebra! Bluss har som tradisjon å ha et tema på klassebildet i tiende, så min klasse var James Bond-ish. Har ikke bildene derfra, bare noen bilder jeg tok selv! Kan poste klasse og portrett bildet når vi får det :-)

Noen av jentene i klassen ♥F-klassen!


Skjult brun og blid reklame!! XD:P


Nå drar jeg og Maria til byen!

Hva synes dere?

outfit 14/9 - 11

overdel fra mango // hals fra bikbok // veske fra h&m // jakke fra nordica? // støvler fra hunter

Hva synes dere?

sykebesøk #2

Heei! Nå er jeg hos Maria, på sykebesøk i dag også. Heheh. Kjøpte meg litt snop denne gangen da! Flere som spurte hva som har skjedd med henne - ingenting spesielt, bare forkjøla. Skal snart stikke ned på dansing! Blir braa.

Og nei - det er ikke meg i innlegget under, haha :-)

Noen av dere som er syke? god bedring hvertfall ♥

cheer extreme

Helt sykt!

Erica er så utrolig flink!! Hva synes dere? 

freeesh

Heei! Sluttet i 4 tiden på skolen idag, og var på et lite sykebesøk hos Maria etter skolen :-) Ble hentet av pappa, ettersom jeg ikke hadde motivasjon til å gå hjem i 30 minutter i pissregnet, heheh. Bra å ha en super pappa da! ♥ Er supersliten etter lang dag på skolen, så dagen min går vel til Hellcats og soving. Godkjent!

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om?

idrettsdag

Hei folkens!! I dag har vi hatt idrettsdag på skolen, og jeg som er superflink i idrett styrka nok klassen utrolig mye. Eller ikke. Jeg er forresten helt utrolig klebbete, så når jeg hadde fullført 60meteren klarte jeg å tryne helt sinnsykt over mållinja, trodde jeg skulle døø hahahah. Holdt på å le meg ihjel!! Fliink :-) Kommer ikke over det hahah.

Thumbs up, denne gangen for tryning på 60metern!!!!! WOHOOO

9/11 World Trade CenterTil minne om alle som kjempet, som omkom og de pårørende. 11. September 2001 - vi glemmer aldri . Rest in peace .. ♥

herlig jentekveld!

Heei! I nuet er jeg, Maria og Kari hos Anna - vi ligger som noen slakt foran TVen, ganske så herlig egentlig. Lillesøsteren til Anna er en helt, og kom ned med frokost til oss!! ♥ Senere i kveld blir det cheertrening, og skoene mine har kommet - wiiii.


Julie, Maria, Kari, Anna, Donata, Cecilie, meg og Karianne ♥

Tok ikke så mange bilder, kameraet ble tomt for strøm..
 Har dere hatt en fin dag?

bilder fra i går & i dag

Kjolene fra gårsdagens innlegg er fra bikbok (kari til venstre), min er fra new look og maria sin er fra nelly.com ♥Fine bursdagsbarnet!


Thea, Andrea, Marianne, Tone og Andrea


Søøøøøt

Jenteeer ♥

Svenskgodis <3<3

Nå skal jeg og Maria opp til Kari, før det blir en superherlig jentekveld til Julie! Snakkes i morgen!
Hva synes dere om bildene? 

off to nabocash!

Hei people! Akkurat nå sitter vi jentene på bussen til Nabocash! Skal hamstre godis til i kveld. Jeg og Maria sovnet helt av, men kom oss opp av senga og på bussen på 5 minutter!! Haha, sminkeløs og med en eggeomelett i hånda.. Couldnt miss this! Kommer med bilder fra bursdagen og nabocash senere i dag!

på bursdag!

Nå drar vi til Tyholttårnet for å feire Elin, snakkes i kveld med bilder! ♥
thumbs up!

Hei folkens! Superbra trening i går, er sinnsykt fornøyd med laget! Alle ligger ca. på samme nivå, pluss at alle er supermotiverte - dette blir en råbra sesong!!

Endelig helg, skal starte med å feire bursdagen til Elin i Tyholttårnet kl. 8! Gleder meg, skal ta masse bilder. I morgen tidlig tar vi jentene bussen til Sverige for å kjøpe godteri (hahah) før det blir jentekveld til Julla ♥ Skoledager gjør meg seriøst usosial, så det er såå godt med helg!

genser fra bikbok

God helg lesere ;*

outfit 08/9 - 11bukse fra gina tricot // cardigan fra zara // ringer fra h&m // t-skjorte fra cubus

Bussen min går om 4 minutter, vi snakkes!!! Tycks?

u make me smile

Hei! Hjemme fra nok en kjip skoledag, og nå er jeg definitvt i chillemodus. Skal lade opp litt før trening i kveld, gleder meg sykt! Nedtur at cheerskoene mine ikke har kommet fram enda, men det blir vel til søndag :-) Forresten - tuusen takk for at dere leser bloggen min, 5.plass?? Wow! Dere er fantastiske ♥ Jeg sier det for sjeldent men jeg setter utrolig stor pris på dere, og de superfine kommentarene deres!trondheim på sitt beste

Hei alle sammen! ♥ Har akkurat kommet hjem fra nok en dansetrening, herlig å bynne på igjen! I Trondheim er det skikkelig drittvær i dag, det pøser ned - skulle springe fra Step by Step til bussholdeplassen, noe som tar ca. 30 sek, og var framme klissblaut med regn i hele trynet. Deilig!

I kveld skal jeg bare chille, og starte på LA Candy boka jeg låner av Aurora, gleder meg til å lese! Hahah, bare et år senere enn alle andre. Forresten - superkoselig at så mange follower meg rundt om kring, men jeg hadde satt stor pris på om dere ikke sender meg venneforespørsel på facebook.. Litt privatliv må man ha, håper dere forstår :-)

Har dere lest LA Candy?

follow me

1. BLOGLOVIN


bloglovin 

2. Instagram (iphone app)
3. Twitter

@ ericakvam 

4. Weheartit


Trykk her eller på bildet


5. FACEBOOK FANPAGE

Her skal jeg bli bedre til å oppdatere og svare dere. Hadde vært suupert om dere hadde likt siden!> Trykk her eller på bildet <

outfit 06/9 - 11topp fra mango // bukse og øredobber fra cubus 

Enkelt i dag også! Hva synes dere? :-)

flink blogger #1

Hey people! Hjemme fra en ganske så kort skoledag, ettersom vi på Mat & Restaurantfag (heheh) får avspasering hver tredje tirsdag, passer meg perfekt! :-) Nå sitter jeg egentlig å venter på at noen skal komme hjem, er skrubbsulten! Og wops, der kom de visst!

Vi snakkes senere i dag med outfit og muligens ''my wardrobe'' - savnet det? Haha ♥Sweetness..

Forslag til My Wardrobe? kjoler, topper, bukser, shorts, sko, vesker, osv?

video: slik tøyer jeg

PS: Ja, jeg har på meg en grå shorts under den rosa :-) Haha.

Hva synes dere? Håper noe av det var til hjelp, lykke til med tøyinga!

nixies jr. coed elite!

Heeei! I går kveld fikk vi vite resultatet av cheer-uttaket og både jeg og Maria kom med på A laget!! Åh, var helt i hundre, er super motivert for å trene hele tiden. Har også et mål om å tøye hver dag, noe jeg skal gjennomføre. Så nå skal jeg bestille meg nye sko, før jeg .. skal tøye. Hahah. Har nettopp vært hos Maria en tur!Personal coach!! Hahah.Hahah, fornøøøyd

Vil dere ha et innlegg om cheerleading? Flere som lurte

cheeruttak - check

Hei! Uttaket gikk helt greit, klarte hoppene og turn ganske bra - men havnet på heelt feile stunt-grupper så klarte omtrent ingenting der.. Jeje. Nå er vi i allefall ferdig, tror vi får vite A og B laget i morgen. Kommer ikke til å tørre å sjekke, haha. Nå er det matte, på en SØNDAG. Håper du leser dette Bjørnar.
maria er blond igjen!

Hei alle sammen! Nå har vi nettopp kommet hjem fra en laaang bytur, hvor blant annet Maria stripet håret blondt igjen! Åh, det ble skikkelig fint, passet henne utrolig bra. I kveld blir det bare chillekveld, mulig vi skal tøye litt (HEHE) ettersom det er cheer-uttak i morgentidlig. Me prekast i kveld ♥

I går kveld.Hva synes dere? Forresten, tusen takk for at så mange leser bloggen min - dere er best!

videoblogg; hverdagssminke

Hva synes dere? :-)

outfit 02/9 - 11

Heei! Kom akkurat hjem, har vært på Brun og Blid og tatt sol med Kari, Maria og Anna. Ah, herlig å få litt farge igjen! Skal opp til Maria senere i kveld også, vi skal vel møte litt fåålk.veske fra h&m // bukse, øredobber og t-skjorte fra cubus // ring fra bikbok

Hva synes dere? nå skal jeg spille inn sminkevideo

bilder fra dagen

Hei dere! Uttaksdansen gikk kjempefint, klarte dansetrinnene og passet på å smile osv. Uttak for turn, stunt og hopp blir søndagsmorgen - ettersom dansingen ikke var så skummel gruer jeg meg ikke noe særlig :-) Litt selvfølgelig. 

Var suuperkoselig (som alltid) til Aurora, og vi lagde tidenes beste kake! Heaven ♥

Snuppa <3kom hjem til herlig kveldsmat! Nå skal hoppe i dusjen før jeg starter å se Hellcats, heheheh, må ha noe å gjøre før jeg legger meg om dagene.  Prekas! Skal spille inn sminkevideo i morgen forresten.

Har dere sett Hellcats?

til søskenbarneet

Hei! Akkurat nå er jeg hos Aurora og chilleeer. Det er utrolig fint vær, så mulig vi baker noe og setter oss ute i hagen! Ah, koseliiig ♥ Skal på cheer i 7 tiden og vise uttaksdansen. Gruer meg!! Snakkes senere med bilder :-)

KALLE!!!! Nei kødda, Erling.... Klarer ikke å venne meg til navnet, hahah. Noe av det første jeg sa når jeg kom var ''Åååh, kan du hent Kalle??''. Nå er vi mere på ''Kan du ta bort.. Erling?''. Han liker meg ikke, så da liker ikke jeg han! Hehe :-)

Planer for dagen?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits