september 2010

you're the only one who can save me

p for prøve

Hei! I dag ble grønt flagg overgitt til skolen, og mange på trinnet framførte diverse sanger :-) Utrolig flinke! Det er så utrolig kaldt for tiden at jeg, Helle og Maria satt med jakker og uggs i timen, hahaha. Helle låner faren sin jakke og hun drukner i den jo!

Vi hadde også gym. UTEgym. Brrrrr! Spilte basketball, men det var faktisk veldig gøy! Nok babbel, har TO prøver i morgen og en innlevering. Tror nok ikke jeg drar på trening for å si det sånn. Så da vet dere at jeg ikke kommer til å blogge særlig bra :-)


Gjett hvilke to fag jeg har prøve i da! Klarer du 1 får du en kommentar, får du til begge linker jeg :-D

please

En del jeg kjenner driver med cheerleading for Nidaros Nixies. De deltar i en konkurranse der de kan vinne 50 000 kr til utstyr. De mangler 60 stemmer eller noe for å lede, de ligger nå på 2.plass!

Så om dere kan være med å stemme hadde de blitt suuuperglad! Bare trykk  heeeeeeeeeeer

kan du stemme? :-)

baby, what if


wg ♥ Hva synes dere om bildene?

funhouse

Heei! Som vanlig på onsdager ble jeg med Juli hjem, vi tok noen bilder, spiste piiizza og dro på dans ♥ Har akkurat dusjet og venter på bildorna. Har stor franskprøve på fredag, OG samfunnsfagprøve så er nødt til å pugge i dag. Skal poste bildene om jeg får de da.

Vi var på Hegstadmoen med skolen i dag... Snakkes da!! Søppelfyllinga.. 1) Vi gjorde egentlig ikke så mye 2) Det stinka. Men vi kjørte buss da, så da redda det litt! I mat&helse lagde vi svinewok, og det var faktisk kjempegodt! Men nok babbæl, hadde ikke noe annet å si - hehe. Tudlzz ♥


har dere mat&helse?

hallo baketalent

Hallooo! Gjett hva? Jeg ble med Maria hjem etter skolen, og vi lagde kanelboller. Hva skjer med baking da? Hahah. Det var i hvertfall kjempekoselig, bollene ble psick gode!
Men nå skal jeg sykle opp til Juli med Espen og Christian, snakkeees! Kanelboller - like/dislike?

videoblogg; treningI går hadde vi bare tulle og chille trening! Utrolig herlig ♥ Hva synes dere?

outfit


t-skjorte fra gina tricot // tights fra bikbok // uggs fra økonomisko // votter fra cubus // jakke fra umbro
Hva synes dere om outfiten?

girl's just wanna have fun

HEI! Sluttet tidlig på skolen i dag, derfor baker jeg boller! Hahahah. Har en mat og helse som må gjøres, og da skal vi bake noe. Denne gangen tror jeg faktisk de blir gode. I motsetning til forrige gang;


Er det mulig å faile så mye??? hahahha

Men denne gangen!!!!;Denne gangen skal det bli andre boller! Heh....
Slutter dere tidlig på skolen noen ganger?

back from training

Heluu! Utrolig digg trening i dag, spilte høy musikk og hadde helt greie øvelser. Eivind ♥ ♥ ♥ Haha :-) Tok en del film, skal mikse sammen en videoblogg i morgen eller noe. Vi turner ikke så veeldig mye men. Har faktisk 2 videoblogger på lur, så følg med.

Nå må jeg jobbe videre med RLE prosjektet. Snakkes!


hahaha Maria snapshota meg :-(

jenterrrr ♥ Hvilken video vil dere ha først? 1 eller 2? Her er det vill gjetting ;-)

kjole vs kjole


bildet er hentet fra google :) Hvilken kjole ville du hatt?

videoblogg; hårvideo


Enkeelt men :-) Hva vil dere at neste videoblogg skal være?

amen

HEI! Gudstjenesten gikk greit! Tryna ikke når jeg ble ropt opp heller. Det var kjempekoselig i går kveld! Først dro jeg og Karianne på butikken og kjøpte massemasse godteri! Etterhvert kom Espen, Christian, Kari, Eirik og Håkon. Gjorde egentlig ikke så mye, satt og snakka, pc osv :-)

Nå fryser jeg, og gjør det bedre ved å spise is..Er loner i dag... har mye RLE. Noen som vet mye om Martin Luther King? Hehe :p Trening senere i dag!
Har dere vært på noen gudstjenester?

dagens innkjøp


skjer fra h&m

ting til rommet, kremmerhuset :)

basic tights, bikbok


votter fra cubus

uggs fra økonomisko :-)

Er utrolig fornøyd med innkjøpene, ilu mom ♥ Nå skal jeg liggeover til Karianne, kommer flere etterhvert, mulig vi drar til noen for å game. Haha, t-r-a-g-i-s-k. Men alle guttene snakker om COD, så man må jo prøve? Hmm...

Hva synes dere om innkjøpene forresten?

yesterday

Heei! Gjett hva?.. Jeg kom akkurat hjem fra kirka. Har vært der i 3 timer, på konfirmasjonsmøte. Hurra! Det var kanskje ikke det mest spennende jeg har vært med på, men konfirmasjon er konfirmasjon. I morgen blir det gudstjeneste. Hmm..

I går var det utroolig koselig, vi så skrekkfilm mens vi var alene hjemme, og de som kjenner meg vet hvor lettskremt jeg er og hvor mye jeg hater skrekkfilmer, men samtidlig digger det (?). Jeg sitter alltid og holder for ørene under skrekkfilm, der lærte dere noe nytt!
brun :(
haha, karianne snakker ut

Har maaange flere bilder, var i hvertfall utrolig koselig. Nå skal jeg til byen med mamma ♥ Hva gjorde dere i går?

sportye meg

Heeei! Endelig helg ♥ I dag hadde vi idrettsdag på skolen, gikk helt greit. Rakk bare 4 øvelser eller noe, men pyttpytt. Klassene var kjempeflinke i stafetter osv! :) Selv om det var iiiiiiskaldt.

I kveld blir det taco, før jeg skal liggeover med Karianne og Jannicke. Blir sikkert kjempekoselig. Vi skal se skrekkfilm, og har kjøpt inn massemasse godteri. Kameraet er med, skal ''go wild'' med kameraet!! Neida, men skal prøve å få tatt noen bilder i alle fall :-)


haha, sett noe så stygt?
Bruker skolen deres og ha idrettsdag? God helg ♥

outfit 23.09


jakke fra gina tricot // singlett fra gina tricot // bukse fra pieces
Hva synes dere?

tnaaw

Blir så rørt av alle kommentarene som strømmer inn ♥ Dere aner ikke hvor mye jeg setter pris på dere! Jeg merker det, går det en dag uten blogging, merker jeg at dagen blir kjedelig. Og det er pga DERE! Selve bloggingen er kanskje ikke det beste, men kommentarene - du veerden! Dere gjør hverdagen så mye bedre, det er dere som får meg i godt humør når ting kanskje ikke er så perfekt! Dere gir så stor inspirasjon, og jeg setter ufattelig stor pris på dere ♥

Hva skulle jeg gjort uten dere? Rett og slett!


www.onekaja.blogg.nowww.ceciljeandrea.blogg.no


www.m8s.blogg.no


onekaja, igjen <3


Http://axxa.blogg.no

www.tling.blogg.no


www.melissen.blogg.no


www.lisasittliv.blogg.no

www.saraturkis.blogg.no

www.smurfepakke.blogg.no


http://lenord.blogg.no


www.smiileey.blogg.no

Kamilla Hope Kleppenes

www.medhp.blogg.no

www.linahm.blogg.no og www.onekaja.blogg.no


Kristine RT

synne røsten


''Du er verdens beste blogger og du kræsja i topplista mi over alle sammen. <3 Fordi du og bloggen er så aww <3 Du har liksom en evne til at jeg bare må lese bloggen din, om det går en dag uten at jeg ikke har lest bloggen din og vi er et helt annet sted uten internett spør jeg mamma: Mamma, kan vi hjem ? :D     Jeg er helt avhengig av bloggen din. Helt sånn serriøst. <3''


 

 

Noen av bildene jeg har fått tilsent i det siste, dere er k-n-u-p-p-e-r :-) Og pga dere lover jeg at jeg skal fortsette å blogge! Ikke vet jeg hvor lenge, men nå slipper dere å tenke på at bloggen plutselig ikke er der lengre! :-D

Høres bra ut?

rain in my heart

Heei! Nå har jeg kommet hjem fra en herrrrlig dansetrening. Jeg ble med Juli hjem etter skolen og vi gikk ned til dans, igjen. Hva skjer med at det alltid pissregner når vi må gå? Haha :-) I morgen er den fkhfkhskhfj naturfagsprøven og jeg kan si jeg gruer meg utrolig mye.

Har veldig lite blogglyst for tiden, mulig jeg slutter snart dessverre


yeee k00l genser y0

Flere av dere som har fått med dere ''grab an ass day''i morgen eller? .. Haha, det har i hvertfall hele niendetrinnet..
Flere som har dårlig vær for tiden?

ukens leserspørsmål; topp 9 plagg


1. Kjole fra nelly
2. Genser fra gina tricot
3. Skjørt fra bikbok


4. T-shirt fra zara
5. Topp fra h&m
6. Genser fra bikbok


7. T.shirt fra bikbok
8. Skjørt fra gina tricot
9. Topp fra h&m


HVILKET PLAGG LIKTE DERE BEST?

bloggtips

1. Oppdateringer!
Noe alle lesere liker er ofte oppdateringer. Dette varierer fra blogg til blogg men ca. 1-5 innlegg om dagen, ettersom hva du selv føler :-)

2. Bilder!!
Er det noe jeg aldri orker å lese er det laaaange innlegg uten bilder. Ta nye bilder og legg ut, gjerne last de opp i 500px eller 600px.

3. Kutt ut <3 :-) :D :D:D:D <333 ;)) :OO :PP :LL :'D :')
Greit med et par smileyer i innlegget ditt, men begrens deg! Utrolig irriterende når folk skriver smileyer/hjerter etter HVER setning.

4. Ryddig og enkelt design!
Prøv deg fram med redigeringsprogrammer og koder, eller spør noen som lager design. (Jeg anbefaler programmene Picasa3 og PhotoFiltre. Begge lastes ned gratis, bare søk på google.)

5. Variasjon
Varier med bilder, skriveinnlegg, konkurranser, videoblogger, outfits osv!Håper dere fikk noen tips :D

outfit 21.09


skjerfet aner jeg ikke, genser fra bikbok, bukse fra vero moda :-)
Hva synes dere?

babbææl

Heei! Akkurat kommet hjem fra en laaang skoledag. Skjønner ikke vitsen med å slutte nærmere halv fire! Hehee. Jeg og Helle har forresen tatt hintet og skal begynne med hjelm på vei hjem fra skolen ;));;;));;;););)

Vi tok klassebilde i dag, gikk vel helt greit (tror jeg). En episode angående det jeg ikke kommer over, hahaha. I dag er det ingen trening, ingen venner, kun naturfag. Uæhh, vil ikke tenke på det en gang.. Sykt vanskelig med alt det der om ioner, elektroparbindinger, molekyler, H+ ioner osv. Dette likar jeg ♥ ..


Kommer outfit straaax. Har dere hatt en fiin dag?

sangvideohateit!! Hva synes dere?

pizzagirls

Hei! Dårlig blogging.... Ble til og med påpekt på formpring, haha. Beklager for det, men jeg blogger når jeg har tid og føler for det! Men jeg skal prøve å skjerpe meg.. I går pugget jeg naturfag hele dagen og la meg sykt tidlig. Ble dårlig blogging, og det beklager jeg..

Etterskolen i dag ble jeg med Karri snuppami hjem ♥ Sykt koselig! Først ble Iben med en tur også, men han dro etterhvert. Vi spiste pizza, snakket og bare kooste oss!


ilu <3 Hva gjør dere i dag?

bilderrrr

Syykt koselig ♥ ♥ Hihi. Nå sitter vi å ser på Teen Mom eller noe på MTV. Heh! Vi sov ca. fem timer i natt ettersom vi la oss i 5 tia. Haha.... Flink!


meg og eline <3 EDIT HAHAH: Det regnet når vi dro på butikken, håret mitt er IKKE så fett hahhaha

tacotimeee

iluuuu jenter <3likerrrr :)

hahaha

i 4 tia bestemte vi oss for å lage en ''energidrikk''. Hehhhhh!Bed-head Maria?

It's time for africaaa

Tycks om bildorrna?

haawt vs annais


haawt vs annais?

10:20

God morrån fålks ♥

I dag ble jeg vekt klokka 9... Haha, hurraaa! Egentlig ikke. I dag skal mamma og pappa i bryllup, søsknene mine skal bli med mormor på hytta og jeg skal ligge over til Maria med Amalie og Eline, troor jeg. Men først skal jeg ... ooog Maria til byen. HEHE. Jeg er blakk da, men er jo alltids koselig å gå litt i byen. Bare si hei om dere ser meg :-D Kommer et innlegg til før jeg drar.

også må dere bli litt flinkere til å kommentere igjen, hihi! Hva skal dere i dag?

videoblogg


Hihi, Maria fikset og mixet ♥ Her var det så mange som tippet riktig! Hva synes dere?

my wardrobe


h&m                                           h&m                                        bikbok

Hvilken puffermet genser ville DU hatt i ditt klesskap? 1,2 eller 3?

Det kommer mer i kveld! De som gjettet riktig på dette:
http://stinehaugaan.blogg.no
http://mariehi.blogg.no
http://malindh.blogg.no/
http://veronikamarlene.blogg.no/

ukens leserspørmål

Da begynner jeg med ukens leserspørsmål. Her kan dere sende inn spørsmål, og jeg trekker ut et spørsmål i uka. Kommer til å linke til innlegget noen dager før slik at dere har mulighet til å sende inn :-) Dere kan f.eks spørre om; min spilleliste, mine topp 5 klessplagg, min favorittkjole, hvordan sminke jeg bruker, ALT!

Vær oppfinnsomme nå da, haha ♥ Den som sender inn leserspørsmålet får selvfølgelig link under innlegget!

send inn spørsmål da vel ♥

bon weekend

Heei! DA VAR DET HELG DERE ♥ Rart å tenke på at vi har vært på skolen en måned nå! Har ingen planer for kvelden, vurderer å sove. Sånn serr, haha. Er så utrolig trøtt, har lagt meg 12 hver kveld nå i det siste...

Tusentakk for alle kommentarene ang. jobben :-) Dere er beeest! Jeg kommer til å jobbe på denne bikboken, i Thomas Angels gate eller noe;

Dere ser pilen :-)


Haha, i går... sliten etter trening jaaa. Nå tror jeg pinade jeg tar meg en såkalt ''powernap''. Kommer noen søtsaker i kveld. HEHE :-) Snakeeees! Hva tror dere kommer i kveld? De som gjetter riktig får linking!

i own the light and i don't need no help

Heej dårlig blogging! Men gjett hva - i dag ringte Bikbok og sa jeg fikk jobben!! Wihuuuu, ble skikkelig glad! De ringte i friminuttet så jeg gikk litt unna de andre, mens Christian og MEF ble med bort. Og midt i samtalen sier MEF : Ja Erica kor e snusen da???? ARGG, haha... Bra førsteinntrykk. Men slapp av - jeg snuser ikke, ikke de andre heller - bare en tragisk ting folk sier når noen snakker i telefonen.... Uff!!! Haha :')

Renathe ble med hjem i dag, sykt kooos. Vi satt på dataen og så litt på youtubevideoer, haha, tok bilder, spiste grandis og bare pratet ♥


haha, ''club can't handle me''

iluuu <3

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og akkurat dusjet. Får vel begynne på leksene.... Jeg som hadde tenkt å legge meg tidlig!!!! Faila sykt på trening i dag.... Stilte opp en time for tidlig. K-j-i-p-t. Ellers har MAC endelig kommet på torget ♥ LIKERR.

Hva har dere gjort i dag?

just a dream

twister

Her kommer bildene fra i går :-) Dans var kjempeherlig!
haha <3 Først baka vi brownies, og etterhvert kom Victoria og Sanne og da spilte vi twister, satt på pcen, så på videoer osv. Kjempekoselig :) Har dere spilt twister før?

pancake
JULIMIIIIIIIII


Nå er jeg til Juli, og vi lager pannekaker! Weyyho. Skal GÅ ned til dans nå, i pissregnet. FML :-( Haha ♥

mornin'

 

Morgeninnlegg to dager på rad!!!! Tar av! Neida, i dag er det fordi pappa skal kjøre meg. Skal bli med Ju li hjem etter skolen før vi drar til dans sammen. Også pisregner det ut. Det har det gjort i to dager nå, så alle i Trondheim er veldig happy. I dag starter vi med mat og helse! Bruschetta eller noe og stekte epler. Stekte epler???? Uæsj.

Ønsker dere en finfin dag! Har dere mat og helse?

dagens outfit


bukse fra only // genser fra h&m // armbånd fra JC // sløyfe som dere ikke ser, h&m
Kjempekoselig i dag, skriver mer om det senere, må bare få bilderrrr. Amalie når du ser dette, logg på msn/face elns!

Hva synes dere om outfiten?

be proud

God morgen folkens! ♥
Skal ikke tro det, men nå har jeg faktisk tid til et morgeninnlegg! Okei, 1 minutt på meg.. Måtte slenge inn et innlegg, siden skoledagen varer til kvart over 3, og etter det skal jeg, Maria, Amalie, Mathilde ++ bake brownies ;-) Håper dere får en suuuperdag, my wardrobe kommer i dag! Ooog outfit.


Når står dere opp før dere skal på skolen?

christian's outfithaha, Hot or Not? :D

englishmaaan

Heei! Søknaden til jobben gikk kjempebra! Hun daglige lederen var ikke der i dag, men jeg noterte skole, alder, navn og nummer slik at hun skal ringe og snakke med meg i morgen. Var skikkelig skjelven før jeg gikk inn, og sto i flere minutter og øvde meg på hva jeg skulle si - nervøs kan man si!! Hehe :-)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og sitter nydusjet og spiser kveldsmat. Har ingen leks.. OI SHIT, engelsken ja!!!Haha, pen :):):) Skal/Har dere hatt arbeidsuke på skolen?

forhåpentligvis bikbok

Heeey folks <3 Dåårlig blogging.... Jeg og Maria ble med Renathe hjem etter skolen. Utrolig koselig! Vi baka brownies og kosa oss bare verre, haha ♥

På skolen har vi noe vi kaller PRYO-uke som går ut på at niendeklassingene skal ha en uke fri fra skolen der man skal være på en arbeidsplass. Og da skal jeg søke på bikbok i nordre, så nå skal jeg og Maria ta bussen ned til byen og søke på jobber. Jeg på bikbok, hun på gina. Uæh, er skikkelig nervøs - haha. Men nå har jeg det travelt, snakkes!Ønsk meg lykke til!

blåbær

HEEEI! Akkurat kommet inn døra, skal nå hoppe i dusjen før det blir TV-titting også tar jeg vel kvelden. Treninga var helt okei, selv om det nesten bare var meg og Maria, haha. Streng trener kan man si.. Er helt ødelagt i beina, men! Vi filma litt så mulig det kommer en videoblogg. Likerrrr.

Vet bloggingen min har vært helt @%&# i det siste, so sorry. Skjerpings! Hehe.

kommenterer tilbake på dette innlegget

bloggær

Heej! Dårlig blogging, men har bare ikke orket rett og slett. Har kommet hjem fra hytta, og nå sitter jeg bare på msn og snakker. Haha, fint liv. Snart er det middag, også trening. Må vel få postet wardrobe i kveld! Skal begynne med ukens leserspørsmål etterhvert også.

Har dere trening i dag?

antrekk; hot or not?


hot/not?

just the way you are


When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are..

lørdagsmorgen to

Heei! :-)  Nå er jeg på hytta, har akkurat spist supergod frokost, og nå venter en haug med arbeidsoppgaver.. Menmen, må jo tjene opp litt penger! Tror jeg poster en outfit senere i dag, også skal jeg prøve å spille inn en videoblogg! Sounds good?

I kveld blir det godis, snacks, mat og film ♥ Likerrr!            Har dere noen planer for dagen?

god helg, lesere


GOOOD HEEELG ♥

i love autumn
     Hva synes dere om bildene? :-)

nytt design (halveis)


Jeg har laget ny header selv, og byttet farger, men det er fortsatt Marianne som har laget selve designet, sidebaren, html kodene :-) Ble ganske fornøyd, hva synes dere?

Header: Meg.
Sidebar, HTML koder: Marianne

MIDLERTIDLIG DESIGN

sminkevideo


Håper ikke folk forventet noe stort altså! :-) Hva synes dere? Hva kan neste videoblogg være om?

suuuperkokk!!

Eller ikke...............

Er det mulig ???? Hhahaha.

MMMMMMM!!

Smaker alltid godt? Disse smakte gjær, mel og vann ♥ Haha, muuuligens min skyld det der....

rrrandom :-) Har dere laget boller før?

Kommenterer tilbake!

guess what

God morgen! Nå sitter jeg godt plantet under dyna med frokost ved siden av, utrolig digg. Er ikke så veldig syk i dag, men ettersom klassen er på sykkeltur (HEHEHEHE) fant jeg det best å være hjemme. Ikke så digg å sykle opp bakker i varmen med snufsete nese og sår hals.

Sminkevideoen er for redigering, og GJETT HVA! Jeg har bakt noe, et tips: de står til heving. Hva tror dere jeg har laget? Vanskelig det der altså.


hva vil dere se mer av?

Har egentlig ikke så mye å blogge om for tiden, så om det er noe dere vil ha på bloggen her så skriv det i kommentarfeltet! Spiller ingen rolle hva, alt hjelper :-D

ellers lagde Maria en gruppe til meg på facebook! http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=156989607647277&v=wall :-) klikk HEEEEER   og bli medlem :-)

Noen tips til hva jeg kan blogge om?

fortsatt syk

Heej! Tror egentlig jeg bare blogger for å blogge nå, har ingenting å si! Bortsett fra at jeg fikset litt på rommet, og var superduper flink som greide å legge på nytt sengetrekk. Haha, neida. Det gikk jo som smurt ;-)

Ellers var Renathe så snill og spurte om hun fikk komme på sykebesøk i kveld, så det skal hun kanskje ♥ Koselig!

peeeen

Dette har jeg levd på i dag! LIKER DERE PEPSI MAX? hahhahahaahahhahahaha

Jeg kommenterer tilbake på dette innlegget!

topplisten!

Slik ble topplisten seende ut. Og til dere andre - dere har superfine blogger, alle fortjente en plass på topplista! Virkelig. Var veldig vanskelig å velge ut. Jeg besøkte vel ca. 270 blogger, men nominerte altså disse på 15 plasser:

Greide ikke å bestemme de på 15.plass, haha. Tusen takk for alle bidragene folkens!


     http://ragnhildfredrikke.blogg.no | Leser dere noen av de nominerte? Haha, høres ut som Oskar eller noe.

tjoheeiiii

Heeei lesere! Nå sitter jeg under dyna, som jeg har gjort i hele dag egentlig. Snakker meg Maria på msn, som sitter og griner av en video på youtube. Hei lettrørt! :-) Er fortsatt syk. Tett i nesa, slapp, vondt i halsen og egentlig vondt i hodet så skjønner ikke hvorfor jeg sitter her. Har sovet 13 timer til sammen, og det er glooovaarrmmmtttt. Haha, mye som skjer her ja...

Ellers er topplisten snart klar, det tok meg 2 timer og besøke alle bloggene.. Men nok klaging! :-)

Her er alle bloggene, som jeg syntes var de fineste... Sykt mange fine blogger! Vanskelig å bestemme hvem som skal komme på topplisten skjø..

   Sist gang dere var syk?

edit: det bildet er ikke topplista, men hvem som muligens kommer der

koselig bursdag
likerrrrr

peeen <3Kjempekoselig bursdag ♥ ♥ Nå skal jeg legge meg, er sykt forskjøla.................

Tycks om de FINE bildene? Haha :-)

stem på bursdagsoutfit


Hva skal jeg ha på meg???

hei immunforsvar

.......... jeg har blitt syk igjen. HALLELUJAH FOR ET IMMUNFORSVAR!! Ikke akkurat. Selv om det aller beste hadde vært å bli hjemme i senga i dag dro jeg på skolen. Av en grunn. Klassebilde. Ikke søren om de får sette inn bilde fra i fjor, hahahaha. Pinte meg gjennom en dag fram til kvart over 3. Skal snart ordne meg til bursdag med jentene, til Elin :-)


Slik ble altså portrettbilde seende ut! ........... neh, egentlig ikke. Har dere bra/dårlig immunforsvar?

meld deg på topplista!

Nå er det middag, og snart trening.

Om dere legger igjen en link her skal jeg besøke ALLE bloggene, skrive ned de jeg synes er finest og rangere de 15 beste på topplisten her om et par dager :-) Håper mange deltar!


bloggen din?

kunge

HEIHHEIIIII! Maria ble med meg hjem etter skolen fordi vi hadde så sinnsykt mye lekser og tenkte at vi kunne gjøre de ferdige sammen.. Stakk innom rema for å kjøpe mat men havnet på godterihylla da vi så tilbudet om 6,90........  Senere i dag blir det mer lekser og trening. Huuuurra...

          Har dere hatt en fin mandag?

my wardrobe


      nelly.com                                       bikbok                                       bikbok

Haha, måtte beskjære ned bildet noe helt sykt til høyre, ser ut som beina mine er 10 cm lange, hahahah. Anyways, hvilken av disse kjolene ville  DU hatt i DITT klesskap? 1 2 eller 3?

sangvideo på innlegget under

sangvideo..


Sykt dårlig på starten, haha. Måtte også klippe en del, men... Hva synes dere?

bursdagsfeiring


SØØT

Haha

Under bursdagen bestemte vi oss for å kjøpe pizza, så da satte vi oss i bilen, sveiva ned vinduene, skrudde på energy på full guffe og satt og sang og dansa. Hahahahaha!Ellers tror jeg vi spilte LITT høy musikk da vi ventet på pizzaen, for en mann kom ut døra og brølte til oss og veiva med hendene, ristet på fingern osv. Man må vel få spille musikk??!?!? Hahaha :-)

Nå har jeg kommet hjem fra trening, er sykt kvalm.. Men har vært en kjempekoselig trening fordet.
Har dere hatt en fin søndag?

godterikongen


God morgen! Eller ''hei'' for den saks skyld. Jeg og Maria har dratt oss opp av senga nå, ordnet oss og gjør egentlig ingenting. Skal vel ut å ta noen bilder om vi rekker. Aurora kommer om litt, da blir det vel ferdigfiksing av minnebok ♥ Skal på bursdag til farmoren min i dag klokka 3 og trening klokka 6.. Får se hvor mye blogging jeg rekker. Wardrobe kommer i dag også :-)

Når sto dere opp i dag?

outfit 4.september


bukse fra vero moda // t-shirt fra zara // hals fra h&m // jakke fra intersport/umbro
Hva synes dere?

gift for you

HEI! Sykt koselig i byen i  dag, kjøpte meg bare en sløyfering dere kan få se senere. Ellers kjøpte jeg, Aurora, Kamilla, Sandra og Martine gave til farmora vår som hadde bursdag for noen dager siden. Vi kjøpte en kjempesøt bok fra ordning&reda, gull og sølv-tusjer, klistremerker osv. Vi skal lage minnebok med masse fine bilder, tekst og pynt ♥

Aurora dro akkurat, og nå har Maria kommet. I kveld skal vi spise gooodiiiis, slappe av og passe på småttisene :-)              Hva vil dere ha først av sminke og sang-video?

lørdagsmorgen

Hei verdens beste lesere ♥ Da har sovedyret kommet seg opp av senga, ja! Sitter bare på stua og halvsover nå. Skal til byen med Aurora i dag ♥ Blir sikkert kjempekoselig. Tar med speilrefleksen i dag, så kommer vel bilder når jag er tilbake. Skal ikke kjøpe noe, lurer på hvorfor.............................. Egentlig ikke, jeg har 0 kr i lommeboka..

Men om noen av dere ser meg, så digger jeg når dere kommer bort å sier hei! :-) Jeg biter ikke ∞

Skal spille inn sminkevideo før jeg drar, pluss at jeg har en liten sangvideo til på lager..
Har dere noen planer for dagen?

outfit 3.september


bukse fra only // gense fra bikbok // hals fra h&m // sløyfer fra h&m // singlett fra gina tricot
Hva synes dere?

ny jakke!
Satt ned fra 799 til 349,- på intersport ♥ Maria hadde den på skolen i dag, og jeg syntes den var så fin! Jeg lånte den i friminuttet og det var flere som kommenterte den og sa den passet til meg. Så spurte jeg Maria om jeg kunne få kjøpe den, og det fikk jeg, så lenge hun fikk kjøpe hva som helst i byen, om jeg hadde det eller ikke (eller noe) Knupp :-)

Hva synes dere om jakken?

SANGVIDEO MED ERICA OG MARIA


                      MARIA                                                                             ERICA

Sykt surt på steder, som for eksempel ''... she's got everything i need''. Haha. Kleint hele greia egentlig. Menmen! Håper dere liker videoen. Hva synes dere?

vil dere ha sangvideo?

HEI SNUPPS! Da er det endelig helg, og Maria er med meg hjem en liten tur. Har lagt av en jakke på KBS, mulig jeg stikker ned å kjøper den etterpå. Ellers har jeg og Maria spilt inn sangvideo, men vi vet ikke helt om vi skal poste den.

     Vil dere ha sangvideo?

outfit 2.september
åhei ryddig rom...... genser fra gina tricot // tights fra bikbok // kjedelig outfit men, haha :-)
HVA SYNES DERE OM OUTFITEN?

homework


HAHA, sjekk den ''S''-en da :-)

         har dere mye lekser? ♥

hello folks

heeej ♥ Har akkurat kommet hjem fra en utrolig chill skoledag. Nå sitter jeg bare å snakker på msn og hører på musikk. Ellers venter et haaaav av lekser, så må vel komme i gang. Poster outfit i kveld, og skal prøve å redigere en videoblogg om jeg har tid. Er egentlig trening i dag men vet ikke om jeg orker..


2 sec etter at jeg kom hjem fra skolen, SÅNN TIL OPPLYSNING LIKSOM ;; Hvordan har dere det? tudlz ♥

my wardrobe

''My wardrobe'' er funnet på av meg, og går ut på at hver uke legger jeg ut tre forskjellige plagg dere stremmer på. Dere bestemmer hvilken dere ville hatt i deres klesskap :-)


Dette er for forrige uke, så det kommer enda en wardrobe i uka her.

  gina tricot                                         gina tricot                                           bikbok

Hvilket høytlivsskjørt ville DU hatt i ditt klesskap, 1 2 eller 3?

tilbake fra naturen

HEI EVRYBÆDI! Nå har jeg kommet hjem fra teltturen. Selv om det pissregnet 24/7 var det utrolig koselig! Vi ankom med dødssvære sekker og måtte gå og trampe i gjørme i en halvtime før vi ankom leirplassen, søkkvåte. Så var det å sette opp lavoen, hive inn bagene og gjøre seg klare for tur... Er så utrolig glad for at jeg valgte den korteste turen på tre kvarter, hhehheeh. Mens de på lang gikk  4-5 timer. Kos  ♥♥♥♥♥♥♥

På kvelden satt vi bare mange i telte, spiste snop, masserte hverandre, snakket, spilte kort og drakk kako. Utrolig koselig! Og gjett hvem som er frisk som en fisk og sov som en stein i natt? AWJE.

Haha, her venter vi på mammaen til Kaja, som måtte komme med telt. Fordi Helle glemte av teltplugger og overtrekket til lavoen. Hahahah!

Very nice

ATM <3

FORRESTEN: Jeg har byttet jazz (jazz2) fra tirsdager til onsdager, så skal på dans klokka 4 nå. Mange som har spurt om dansinga, så nå vet dere det ;-) Når var sist dere var på telttur?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits >