september 2009

video; kreta, chania

 
Jeg er utrolig trøtt. Bare se på klokka! Snart kjører vi til hytta, men ingen fare - vi har internett :)
HVA SKAL DERE I DAG?

stayla bestevenner

Nå har jeg kommet hjem fra Julisøta. Vi koste oss, og som vanlig stakk vi ned på 7-eleven og kjøpte oss epler, pærer, druer, bananer og ikke minst - poteter. Det er selvfølgelig desserten. Potet-dessert, nam!

Vi ville plutselig style oss litt, så vi sminka oss og tok på noen fine kjoler. Take a look :-)
img8452

img8453

HVA HAR DERE GJORT I DAG?

min inspo-vegg

Her har dere min inspovegg, som ble ferdig i gårkveld klokka halv et. Eller i morges da, som noen vil si. Heee-he. Jeg er veldig fornøyd og nå lyser den opp rommet skikkelig. Anbefales virkelig! Du klipper bare ut masse mote osv og fester det på et ark/tavle :-)
img7594

img7591


HAR DU LAGET INSPO-VEGG?

solsiden - innkjøp

Hei! Nå har jeg vært på Solsiden, og på vei hjem brukte jeg en time. Haha - jeg møtte Jaken på vei hjem (Jakob, vil de fleste si), en av verdens kuleste gutter :-) Han er utrolig grei!

Kjøpte meg ting som ikke passer sammen. Noe pudder, en søt spenne og en eller annen søt kost som falt i smak. He-he. Jeg er blakk. Jeg tror jeg har igjen et par tiere hvis jeg er heldig. Sånn seriøst.. Buhu.
img7454
Sjekke kule kameraet'a :-) Forresten - skikkelig profft bilde ..

VET DU HVA SOLSIDEN ER?

london look

Hei! I dag har jeg og tanta mi mixet opp noen kule looks med moten som er inn i London. Tanta mi bor der skjønner dere! Noen av tingene kan være litt .. spesielle, men husk at London ligger et motehode foran Norge! Det kommer vel hit en gang også tenker jeg :-)
img7409
Look 1.
img7410
Look 2. Skjerfet er fra New Look og klokka fra .. Marc Jabobs?
img7414
Look 3. Buksa er i alle fall fra Vero Moda.
img7416
Look 4.

Alle tingene er tanta mi sitt, untatt buksene :-)
img7437
Tanta mi :-) Love her!

HVILKEN LOOK LIKTE DU BEST?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits