august 2016

Q&A: Å flytte hjemmefra, dårlige dager & kroppspress

Kjøpte du eller leier du?

Jeg kjøpte! Er utrolig glad for at jeg har vært så flink til å sette av masse penger til sparing hele livet - det lønner seg!! Det er ikke liiike kjipt å bruke tusenvis av kroner på lånet når det på en måte går til meg selv og min egen sparing - forhåpentligvis stiger jo bare leiligheten i verdi.

Hvor sentralt ligger den?

Tar meg 3 minutter å gå til Solsiden og rundt 10 minutter til byen - så det er veldig sentralt. 

Hvor stor er leiligheten?

Den er ikke større enn 32kvadrat! Den er litt høyere under taket og har store vinduer så jeg føler faktisk at den er mye større, men når det bare er me, myself & i her trenger jeg så absolutt ikke mer plass :-) Akkurat passe!Var det skummelt å flytte hjemmefra?

Det har faktisk gått veldig fint. Jeg har vært veldig klar for å flytte for meg selv lenge, og jeg har ikke hjemlengsel hehhe. Jeg har masse kontakt med fæmmen og stopper støtt og stadig innom for en gratis middag, så det går veldig fint :-) Da blir det liksom ekstra koselig når jeg først ser gjengen! Angrer du?

Absolutt ikke!! Noen ganger kan jeg få helt sånn ''wtf har jeg gjort'' haha, men det går som regel raskt over. Altså, blir det HELT økonomisk krise får jeg bare leie den ut og flytte hjem igjen hahha like hello family i'm back

Henger du fortsatt med venninnene dine fra VGS?

Ja, absolutt! Vi har fortsatt god kontakt. Vi møtes jo ikke like ofte som før ettersom folk har flyttet hit og dit og studerer masse forskjellig - men da er det ekstra koselig når vi har vors, kveldsmat eller bare chillekvelder :-)Spisesteder å anbefale i Trondheim?

Sushi er det BEZTE, og buffeene på både Kos Lounge og Sabrura er verdt en visit!! Ellers er jeg frelst av pizzaen på Una, burgeren på Sot og tapasen på San Sebastian. Solsidenrekka har alltid noe digg å by på, tho! 

Føler du deg avhengig av vippe-extensions?

JA er det helt corny rosabloggberte å si?? Men fyf den dagen vippene ryker!!! :( Okei jeg blir halvklein av meg selv her nå bye

Nevn noen ting du ikke kunne klart deg uten i hverdagen!

Min kjære iPhone, en flaske pepsi max , tørrshampoo og SENGA MI. Ellers er det jo alltids kjekt med noen venninner oppi det hele haha

Hva synes du det er morsomst å blogge om?

Elsker å dele vellykede antrekksbilder med dere, og ikke minst bilder fra når jeg er ute og reiser!! Da gjør man alltid noe, og da er det alltid noe å ta bilder av til bloggzen. Sånn hva i helvede skal jeg ta bilder av når jeg ligger utstrakt på sofaen med en pepsiboks og sex&the city all day errrday!!! Jeg høres virkelig ut som life of the party, assHva er dine tanker om terroren som skjer rundt omkring i verden?

Jeg synes det er helt sinnsykt uvirkelig og skremmende - hvordan i alle dager skal det gå med verden i årene fremover?? Det er så sinnsykt mye hat, sterke meninger om samfunn og religion - og terrorgrupper som er så sterke at det virker som om ingen har sjangs til å stoppe dem. Akkurat her og nå er jeg så utrolig takknemlig for å bo i Norge, for shit det er så mye sykt som skjer i andre deler av verden.. 

Hvordan ser en dårlig dag ut for deg?

En dårlig dag kan være så mye forskjellig. Jeg kan ha en dårlig slutt eller start på dagen, en halv-dårlig dag eller en skikkelig fuck-livet-dag. Sånne fuck-livet dager er de verste da, sant?? Da synes man så SYKT synd på seg selv for hver minste lille ting. For min del er det ingenting annet å gjøre enn å kjøre dagen fullt ut på sofaen med høyttaleren i full gass med skikkelig fuck-livet musikk. Det hjelper IKKE å sjekke instagram og blogg for å se hvor fantastisk alle andre har det, så her er det bare å slumre og høre på musikk som touches your soul. Jeg kunne godt skrevet på bloggen de gangene jeg har skikkelig drittdager, men det er så sykt typisk å få sånne ''slutt å sutre, folk dør av sult'' kommentarer at jeg heller lar være....... Jeg har ofte dårlige dager jeg også, som alle andre. Det beste er faktisk å sosialisere seg litt på sånne crappy dager. En god venninne og noe digggg på bordet gjør det hvertfall LITT bedre uansett om det er gutteproblemer, familieproblemer, selvfølelse, prestasjonsangst eller whatever dere har en dårlig dag for :-) Jeg HATER folk som sier at ''det ordner seg'' (for real), men tross alt så vil det jo faktisk bli bedre og etterhvert ordne seg . Vi har alle våre issues, både store og små! Kjipt er det uansett.Hva liker du best av styrke og kondisjon?

Styrke, helt klart! Jeg har alltid gått på sporter som krever mer styrke enn kondisjon, og er derfor mer vant til det. HATER kondisjonstrening, det fins faktisk ikke noe verre. På trening løper jeg som regel geriljaintervaller ettersom det er over på et blunk før jeg kjører en styrkeøkt. Det er lett at 3 repetisjoner blir til 2 på egentrening haha, derfor liker jeg også å gå på gruppetimer hvor man faktisk MÅ fullføre. F.eks spinning, dansetimer og tabata. Høres SÅ jævlig sporty ut her nå at jeg nesten må ramme inn dette blogginnleggetHvilket program bruker du til ''ønskeliste''innleggene?

Jeg bruker polyvore.com! Genial side

Hvordan håndterer du selvtillit og kroppspress? Du virker så selvsikker og komfortabel (med god grunn)!

Tja, dette går vel i opp- og ned-baner. Jeg har vel lært meg å gi mer faen etterhvert som årene har gått. Det er så mange syke bodiez på instagram at det er til å grine av, men ikke alle kan se ut som Gigi Hadid heller. Det er så utrolig mange forskjellige kropper og fasonger - vi er ALLE forskjellige, og hvor fint er ikke det? Det er seriøst på tide at 2016-gjengen tar seg en heftig chill-pill og lærer seg å akseptere den man er og hvordan man ser ut. Spis sunt og næringsrikt, dra på trening - men FY popp den potetgullposen om du har lyst til det, og bytt ut den treningsøkta med en film om det er det du heller vil. Har du masse former, en KimK-rumpe og store hofter? EMBRACE IT. Har du lange, slanke ben? EMBRACE IT. Uansett om du har små eller store pupper, thigh gap eller ikke, utover- eller innover mage; du er DU og du er SMASHING uansett hvordan du ser ut. Og det mener jeg!! Det finnes ikke noe mer sexy enn folk med selvtillitt!! Alt ligger i hodet ditt, og det er bare du som kan endre tankegangen din, heve hodet høyt og være stolt over akkurat den du er og hvordan du ser ut.Jeg skal IKKE kaste bort det ene livet jeg har fått på å stresse over litt juice her og der, og det synes jeg ikke dere skal heller. CHEERS IM OUT skal starte eget Oprah-show nå tenkte jeg. Nei men helt seriøst - dere er så flotte og fine alle sammen på hver deres unike måte. Så kan vi PLIS slutte å judge hverandre så sykt nå!!!Prøvde å være litt mer personlig i ukens spørsmål som mange ønsket! Setter stooor pris på tilbakemeldinger slik at jeg vet hva som funker og ikke :-) LOVEYA! Spørsmål til neste uke?

BLONDE @H2

Processed with VSCO with a5 preset

sponset behandling, ærlig mening ofcourse

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

I forrige uke var det på høy tid å ta turen innom H2 Thomas Angells gate igjen, og det var like fantastisk som vanlig å få stripet vekk etterveksten og stusse det slitte. Håret mitt vokser så EKSTREMT fort etter at jeg begynte å klippe meg jevnlig, så da er det alltid en fryd å få freshet seg opp i ny og ne! Daniel er helt super når det kommer til hårfarge og sveis, enten du er en kjedelig A4 som meg som kjører ''safe'' hver eneste gang hehhe, eller om du har vil gjøre noe mer drastisk så nailer han det uansett. Maria og Tone er også superfornøyde Daniel-kunder! Under ser dere Tone sin før/etter hun gjorde her forleden. SO NIZE
Processed with VSCO with a5 preset

Vi klippet opp håret litt som vanlig slik at det ikke blir så ''tungt''. Det funker veldig fint for meg ettersom jeg enten går med midtskill eller håret halveis/helt opp :-) Ellers tok vi også en kur på håret noe jeg anbefaler dersom du har slitt hår!! En kur og en liten stuss kan gjøre underverker asss

Time kan bestilles på 73 80 76 01 eller på h2.no om du også ønsker en freeesh høstsveis! Jeg hadde aldri sverget til H2 og Daniel i flere år om jeg ikke var fornøyd (det er tross alt mah hair!!!) så dette er min ærlige mening ♥ Alltid god service og bra resultat! 
 

KHLOMONEY MAKEUP-LOOK

annonse

Alle som kjenner meg vet at jeg _elsker Khloe Kardashian, og resten av familien forsåvidt, og har fortsatt ikke lagt fra meg å tatovere Khlo$ i leppa på kødd (eller ikke) - hvor amaze hadde ikke det vært!! Like yassss da har jeg Kardashian i blodet??!! Hahah anyway - i dag har jeg prøvd å kopiere looken hennes som gjerne er halve håret oppsatt med waves, enkel sminke med varme øyenskyggetoner og rød-oransje lepper. Let's go! Start med en dekkende foundation for en jevn look - denne fra NYX fungerte helt tipptopp! Den ga full dekke, og la seg veldig fint på huden. Den var liiitt mørk for meg, men funka fint så lenge jeg la litt nedover halsen også. Dere ser hvertfall hvor fint den dekker! 

Før/Etter. Fås kjøpt HER.

Jeg rammer alltid inn brynene mine tidlig i sminkerutinen, rett og slett fordi ALT ser så mye bedre ut etterpå. Jeg har sverget til Billion Dollar Brows pennen i årevis, og det gjør jeg enda!! Den er superenkel å jobbe med, og holder hele dagen. Jeg lager alltid en ramme rundt brynet før jeg fyller inn med fargen, og blender godt med kosten etterpå for å unngå harde linjer.

HER

Hvor fin er ikke denne øyenskyggepaletten fra Morphe?!?! Coverbrands har nylig tatt inn merket, og det tømmes ekstremt raskt på lager. Det er bare å være raskt ute om man vil sikre seg en av disse!! Fargene var SÅ fine og pigmenterte - her er det drøssevis med ulike looks man kan lage. Morphe har både koster, øyenskygge-, concealer- og kontureringspaletter whooop!  

På inspirasjonsbildet mitt har Khloé en varm øyenskyggelook, og da mixet jeg sammen disse til en superfin finish:


1: Legges over hele øyelokket.
2: Denne duset jeg i globallinjen
3: Gikk inn med en mindre børste på denne, også i globallinjen og laget den klassiske > formen ytterst på øyet.
4: For en enda brunere look tok jeg denne på en blendingbørste og la den lett over nummer 2 i globallinjen. Jeg mikset 3&4 til under øyet langs de nedre vippene. Voila!

Paletten finner dere HERNew fav 

Contour kan man jo selvfølgelig ikke komme unna når det er Kardashian som gjelder - og denne fra Makeup Revolution er da ypperlig! Den er i kremkonsistens noe som gjør at den er veldig kontrollert å jobbe med. Jeg la den lyseste brun-fargen under kinnben, i panna og langs siden av neseryggen og den lyse fargen til høyre i midten av panna, langs nesa og i kinnbena. 

HER.

work it girl BLEND


Deretter la jeg en nydelig NYX-blush med shimmer i kinnene, og min go-to highlighter fra The Balm i kinnbena, på nesa, under brynet og over leppene. Produktene ble superfine sammen, og gir en fantastisk fin glød. Blushen finner dere HERhighlighteren HERDersom dere ikke har prøvd denne highlighteren enda er dere nesten nødt til å klikke den hjem hahha, DEN ER SÅ FIN


Face done!

Vi mangler noen freshe røde lepper for å avslutte Khloe-looken, og her ser dere min nye favoritt i leppestiftsamlinga!! Jeg ELSKET denne - konsistensen er helt fantastisk myk og god, fargen var smashing og matt, og resultatet holdt utrolig lenge. Jeg vet at denne også tømmes raskt på lageret, så her må dere være raske om dere vil ha en :-) 

Dere finner den HERjeg har fargen 22. 

Må si meg ganske fornøyd her altså!!! Skulle bare tiltet hodet enda litt lengre ned så hadde det vært schmickschmæck pørfect!! Nå er det bare å hive på seg no treningsklær og kjøre squats til' I die så er vi i mål :-) 

RABATTKODEN EKCELEB GIR -20% PÅ ALL SMINKE UTENOM SALGSVARER OG NYX UT 1.SEPTEMBER! Enjoy ♥ Hva synes dere??

APARTMENT DETAILZ

Mange har etterspurt et innlegg om leiligheten - så her får dere en liten smakebit! Jeg tenker å ha en egen apartment tour når ALT er i boks. Alt er egentlig i boks, men mangler litt sånn prikken over i-en her og der når det kommer til smådetaljer og interiør. Jeg holder forresten på å filme en vlog denne uka som kommer før helga!! Her blir det litt snakking, litt bilsynging, matlaging og generelt småklipp fra noen dager i mitt liv. Lover ikke at det blir noen kanooonsuksess, men uansett gøy for dere å se noe litt annet. Blir bra ja!!

Anyway, her får dere en liten sneekpeak ♥ Talk to you soooon

 

OPPSKRIFT: MUSLI

Mange ville at jeg skulle re-poste denne, so here we go!! Elsker denne oppskriften, og spiser den så og si hver dag i yoghurten min. Yaaamz!

Jeg får støtt og stadig kommentarer på om jeg kan legge ut oppskrifter her på bloggen, men når det kommer til matfronten er jeg altså ingen ekspert.. Mamma derimot bruker å lage verdens beste musli, og den tenkte jeg å dele med dere lesere! Hun har hentet den fra Trines matblogg, men har byttet ut noen av ingrediensene. Hvertfall - denne anbefaler jeg på det sterkeste! Supergod med yoghurt og bær blant annet :-)

Dette trenger du:


(Skal stå cocosa, ikke cocos)

1: Mål opp havregrynet og sesamfrøene og ha det i en bolle.

2: Hakk opp valnøtter, mandler og hasselnøtter og bland det i bollen. Ha deretter i saltet.


 3: Varm opp vann, honning og cocosa (eventuelt smør). Når honningen og smøret er smeltet heller du det i bollen og rører godt.
 

4: Ta bakepapir på 2 stekebrett og fordel massen utover.  

5: Stek på 140 grader i ca. 50 min. NB husk å rør i blandingen hvert 15 minutt under steking!

VOILA! Blandingen holder til to slike glass, og varer en god stund:Håper dere likte innlegget, og at dere tar i bruk oppskriften ♥

RABATTKODE PÅ NELLY WHOOOP

FLOWERCHILD


 

BACK TO REALITY

Heii! Kan ikke tro at det er onsdagskveld allerede - HVA i helvede har jeg holdt på meg siden jeg kom hjem fra Oslo?? Føltes ut som det var i går vi satt på Gardermoen hvor flyet bare ble utsatt og utsatt, men neida. Jeg kan egentlig bare huske tre ting jeg har gjort denne uka, og det er frisøren, trening og Sumo. Jeg har med andre ord hatt litt friii, noe som har vært veldig deilig. Jeg har skrevet ned masse ideer til blogginnlegg framover, så nå er det bare å få ut fingern :-)

I dag var det back to work og reality, og i morgen blir det opp tidlig for å gjøre unna masse småpiss som henger så fint over skuldrene mine. Nå er det jo sånn at hvis jeg har TO småting å gjøre en uke så stresser jeg meg ihjeeeel i dagesvis over dette i stedet for å bare få det unna med en gang, og sånn er det altså nå. Jeg kan ha de rareste drømmene om akkurat disse gjøremålene bare i en helt sykt twisted og overdramatisert måte?? Er jeg den eneste eller er det bare jeg som er weird as fuck

Slenger med noen bilder fra siste dagen i Oslo hvor vi fikk masse tid til å henge med tante ♥

Processed with VSCO with a5 preset

_hvorfor har jeg aldri spist tapas på Delicatessen før

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Good night kjæære gode dere 

OSLO BOUND 

Hei dere!! Da var vi vel fremme i Oslo, og klare for dag 2! FY sto opp klokka 4 på natta i går for å rekke 6-flyet fra Trondheim, noe som rett og slett var helt jævlig. Gikk i halvtåke hele dagen, men kom da til oss selv igjen etter x antall kopper kaffe. Ble frokost/lunsj på The Juicery før vi jobbet oss gjennom Bogstadveien og Karl Johan. Alltid gøy med litt andre butikker enn de samme gamle i Trondheim, men siden jeg SEFF har klart å glemme bankkortet mitt hjemme ble det bare en genser og et par sko. Ain't complaining tho

Findings var supergøy i går med masse kjentfolk og god stemning!! David Guetta og Kygo slo så absolutt ikke feil, dere kan jo se hvor gøy harrylaila 1 & 2 hadde det på snapchaten min - @ericakvam. Sånnnn erre

Nå er det bare å få på seg maska og komme seg ut en tur etterhvert - ha en smashing dag dere

 

BURSDAGSFEIRING

Heihei! I dag ble det bursdagsfeiring av mine kjææære søsken som nylig fylte 16 og 12 (!!!) - my babiez growin' up :-) Dro rett etter jobb, og grilling av hamburgere i finværet slår jo ALDRI feil. Rullet hjemover med x antall kakestykker i magen, og kom meg av alle ting på trening. Det var ikke like trivelig skal jeg si dere, så nå gjør jeg opp for helvede med kveldsmat og Sex & the city. Har litt planer i morgen også, og jeg skal drasse med meg kameraet!! Ei som har litt dårlig bloggsamvittighet hvertfallLille (store) bursdagsbarnet ♥

Mange av dere er vel tilbake på skolebenken igjen? HALLELUJAH thank God I'm not... Lykke til dette skoleåret da dere, alltid digg med en fresh start! Good night kjære dere

GIMME LYFEENJOY diz shit gives me life 
 

SATURYAY

YESS ukas første fridag ♥ ♥ ♥ Og den skal nytes for å si det sånn!! I går dro vi ut, noe som ble veldig gøy! Alltid gøy å møte masse kjentfolk på byen! Hadde sesongens første vorspiel i nyleiligheten, og da måtte det jo stases opp litt ekstra haha :-) VELDIG digg å kunne gå både til og fra byen, så her blirre no more taxi billzFormen var overraskende fin i dag, og den ble selvfølgelig ENDA bedre når jeg og Ingeborg spiste en deliiisshh Sot-burger til lunsj. Nå skal jeg være tidenes husmor og lage müsli og knekkebrød hahahalol så det kan jo bli interessant. Har jo delt musli-oppskriften med dere før, men kan godt dele den igjen om dere ønsker det. Vi får se hvordan dette går da! Ting går jo ikke så greit ellers her i flytta-ut-tilværelsen:Fyyyyyyyyy vet ikke om jeg skal skylde på toppen, strykejernet eller bare meg selv

Ellers er det all-good her i leiligheten da!!! Jeg får vel ta dere med på en tour etterhvert :-) Ha en superfin søndag dere! Har planlagt litt innlegg til dere denne uka, så det blir hvertfall LITT bedre å klikke seg innom. Er liksom ikke bare-bare å få alt til å gå rundt hele tiden! Drar forresten til Oslo neste helg på Findings, daaa blir det litt mer spenstige bilder og updates enn dette ♥ Tusen takk til alle søtiser som fortsatt klikker seg innpå selv om dere sikkert er like oppgitt som meg av å se samme overskrift en hel uke..

 

OPPSKRIFT: Lakseceviche

JA diz bitch har laget middag for en gangs skyld, og resultatet ble så stunning at jeg bare måtte dele det med dere!! Beklager for ingen oppdatdering på altfor altfor lenge, men her har det vært jobbing hver eneste dag, og da har det blitt mindre tid til andre ting. ANYWAY here we go!

LAKSECEVICHE

DETTE TRENGER DU:

- 1 pakke laksefilet (300-500g)
- 2 lime
- 1 sitron
- 1 mango
- 1 til 2 avokado
- 1/2 chili
- 1 vårløk
- store maisnøtter
- koriander, salt, pepper og olivenolje

Passer til 2 personer


 

DETTE GJØR DU:

Del opp laksen i ønsket størrelse, og legg den i en bolle i saften av lime og sitron. Her skal den marineres i 30-45 minutter. Marinaden ''koker'' laksen sånn at den helt fint kan spises rå. Skjær opp alt det andre i mellomtiden. Etter 30-45 minutter siler du bort lime- og sitronjuicen og blander inn de andre ingrediensene. Enkelt og greit! ENJOY ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits