august 2014

i fresht treningstøy

Heihei! Åh, for en fin helg dette har vært! På fredag ble det hjemmelaget pizza og Idol, og i går dro vi ut en tur. Det er alltid supergøy, til tross for at søndagen ikke blir like gøy. Jeg og Tone startet dagen med en burger (søndag er søndag) og Big Mommas house, og det kan jo virkelig ikke slå feil. Nå er det full rulle her i huset med matlaging og organisering av bursdagsfeiring, så straks er det på tide å hoppe i dusjen og gjøre seg klar for det. Lukter allerede foccaccia (?) brød og oreokake i hele huset, så denne dagen kan ikke bli annet enn bra. 

Til tross for en superdaff og usunn søndag ble det brått andre tanker da jeg åpnet pakken med masse herlig sportstøy fra Runwild! Anbefaler dere å sjekke ut nettsiden dersom dere ønsker fargerikt og fresht treningstøy i god kvalitet, jeg er hvertfall utrolig fornøyd med mitt nye sporty-antrekk. Nå er det ingen unnskyldning for å ikke komme seg på trening, så i morgen er det bare å løfte på stumpen igjen! :-) Nye treningsklær er den beste motivasjonen, eller hva? sponset produktbehagelig og dødskul treningstights fra puma her Hvor fin er ikke denne hettegenseren, hihi?? Dere finner den her.

Fine og motiverende drikkeflasker her og her løs, behagelig treningssinglett her

Noe dere likte? ♥  

høstlige forberedelser

annonse

Heihei! Uansett hvor lite jeg vil tenke på det, går sommeren omsider mot slutten og før vi vet ordet av det er vi midt i høstsesongen. Når sant skal sies er jeg litt glad i høsten til tross for at det blir kaldere, huden blir blekere og håret mer statisk. Først og fremst fordi vi kan innta høstjakkene!! Jeg har en sterk kjærlighet for skinnjakker og tynne boblejakker, og det er akkurat det jeg planlegger å tilbringe høstmånedene i. 

Oppgi koden ''JACKET'' når dere betaler så får dere 15% avslag på alle ytterjakker wihu :-) Her er mine favoritter som jeg veldig gjerne skulle eid selv:
pelsvest her nydelig blazer fra gestuz her drømmejakke fra tiger of sweden her den perfekte skinnjakke her nydelig kåpe her

En annen ting jeg elsker med høsten er å kombinere skinnjakka med noen kule boots. Nelly har nettopp tatt inn massevis av nye sko, og blant mine favoritter finner dere chunky heels til en kveld ute, svarte ankelboots til hverdagen og Primeboots til byturen:1 hvite vagabonds her 2 cut out boot her 3 dr martens her 4 nydelige primeboots her 
5 høye ankelboots her 6 deilige uggs her 7 perfekte hverdagssko her 8 hvite boots her

Hva er deres favorittplagg til høsten? 

mine siste innkjøp

herlig cardigan fra vila & kjole fra IRO

topp fra nelly her 

genser fra zaratopp fra h&m,skjørt fra bikbok

genser fra malene birger

Hva synes dere? ♥

lazy days

Heihei! Må først og fremst bare beklage dårlige updates de siste dagene - hope you survive ♥ ♥ ♥ Gjør ikke spesielt mye om dagene nå som det er streik, men har faktisk kommet meg på trening et par ganger i uka her. Hadde også et gøy møte i dag om et kommende prosjekt - tror det blir både spennende og nytt! Ellers har jeg bare vært med Tone resten av kvelden, og nå er det like før jeg finner senga. Er både sliten og støl i hele kroppen haha, så det skal bli godt å legge seg. Når du ikke har vært på trening på ukesvis kjennes det for å si det sånn.....

Hvordan har denne uka vært for dere? ♥

forandring fryder

Heihei! I dag ble det nok en fridag ettersom streiken fortsatt holder på, og litt ekstra sommerferie gjør meg forsåvidt ingenting. I stedet for å bare ligge inne hele dagen uten å løfte en finger tok jeg og Tone tak i oss selv og dro på trening for en gangs skyld. Har ikke gjort styrkeprogrammet på sikkert 2 måneder - det kjentes for å si det sånn! Men veldig deilig i ettertid da, så etter treningsøkta lå vi begge langflate og så VMA's 2014. SÅ mange bra opptredener!! Favorittene var seff Beyonce og Nicki Minaj, og småklippene av Kim, Kendall og Kylie som kom innimellom ♥ ♥ ♥

Nå skal jeg straks lage meg kveldsmat og se Det Nye jenta! Ha en fin kveld videre folkens ♥

top selling looks

annonse

Heihei! I dette innlegget tenkte jeg å vise dere 3 ''top selling looks'' på Nelly at the moment, og jeg skjønner hvorfor de selger så bra for å si det sånn.. Se så fine:


stripete genser her svart skinnskjørt her dødskule sko her michael kors klokke her nydelige solbriller fra le specs her


sko i superfin fasong her hvit skjorte her comfy bukse med glidelåser her


grå tettsittende kjole her nydelig sett ringer her gullklokke fra michael kors her veske med frynser her høye støvletter her

Hvilken look kunne dere helst tenkt dere? Jeg tror jeg går for nummer 1 ♥

ukens spørsmål #41

Hvilken musikk hører du mest på? Og hvem er favorittartisten din?

Jeg hører på alt mulig egenltig, men er mest glad i feelgood musikk. Har mange artister jeg liker, men noen favoritter er Jessie J, Nicki Minaj, Rihanna, Beyonce, G.R.L, John Mayer, Sam Smith, Ellie Goulding, Ariana Grande, Cher Lloyd, Tori Kelly, Pia Mia, Jason Derulo, Disclosure, Miguel osvosv. Ganske mange med andre ord haha..

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker Canon Eos 550D med linsa 50mm 1.8Hva er planene dine for neste år?

Jeg aner virkelig ikke.. Har veldig lyst til å jobbe og reise masse, og bare finne ut hva jeg har lyst til å bruke halve livet mitt på hahaHar du egen bil?

Jepp, en gammel, billig søtisbil ? ? ? Må kjøpe meg ny til høsten/vinteren, men har ikke bestemt meg for hvilken enda. 

Hvor redigerer du bildene dine?

Picasa 3, gimp og pixlr.comHvilken veske bruker du på skolen?

Det varierer veldig, har ingen fast :-) Har jeg masse bøker som må være med hjem bruker jeg sekk, ellers bruker jeg forskjellige vesker.

Hvor lenge gikk du på kunstløp? Kunne du noen hopp og piruetter?

Jeg husker ikke heeelt, men tror det var i nesten 3 år?? Ja, det kunne jeg faktisk - men husker ikke så mange navn lengre hehe.. Men det var ikke akkurat verdensmester-nivå for å si det sånn!

Pepsi max eller cola?

PEPSI MAX!! Sverger til det!! Jeg får ikke noe bedre enn et iskaldt glass med isbiter og pepsi maxHvilken skole går du på? 

Jeg går på Strinda videregående skole

Går alle i gjengen på samme skole, klasse og linje?

Hele vennegjengen går på Strinda ja, og på samme linje. Jeg tror vi er nesten 10stk fra gjengen i samme klasse, og resten er spredt litt rundt. Så klager absolutt ikke :-) Men Tone og mange av jentene jeg var i Rhodos med går på andre skoler.
Vurderer du å ta silikon?

Nei, det gjør jeg ikke. Kjenner at jeg ikke har noe behov for det akkurat nå, og hvis jeg skulle gjort det måtte det vært for min egen del. Så nope, det har jeg ingen planer om.

Når du bestiller på Victoria's Secret - hva kommer frakten på da?

Frakten blir oppgitt når du betaler på nettsiden, men du må regne med toll i ettertid. Jeg fikk tollregning på ca. 50% av det jeg handlet for. Kjipt, but that's life! Bikinier ble det hvertfall... :-)Går Maria fortsatt på cheer?

Nei, vi sluttet samtidig!

Hvor er kjolen fra?

Den er fra Sheinside, men jeg har klippet av armene på den.Hvor kjøper du Sigmakostene dine? Er de gode?

JA de er verdens beste! De fås kjøpt her

Can you do some outfit ideas for fall? 

Yes, I'm working on it :-)

Hvilke sminkekoster bruker du i sminkevideon?

Jeg bruker for det meste Sigmakostene, som er helt fantastiske. De kan kjøpes her, og nettsiden er helt trygg. 

Spørsmål til neste uke?

koooos

Heihei! Håper alle har hatt en fiiin helg så langt? :-) I går var det tid for en etterlengtet kosekveld med jentene, så kvelden gikk til kinamat og idol i koseklærne - en kombo som aldri slår feil. Dagen i dag har vært så lite produktiv som du får det, fikk sett ferdig fjerde sesong av TVD, og ellers gjort veldig, veldig lite. Lørdager har blitt den nye søndagen her i huset altså.. Får se om jeg finner på noe litt morsommere i kveld, men først blir det hvertfall en herlig middag her hjemme ♥

Har dere noen planer for dagen da?

supertorsdag

Heyo ♥ Alt bra med dere? I dag startet jeg dagen med å dra en snartur til byen med Tone. Hadde egentlig store planer om å rekke et par butikker og kanskje en lunsj før hun skulle på jobb, men slik ble det altså ikke. Er ikke barebare å være ferskis på veien når man skal finne parkering altså haha. Endte til slutt opp i et trist parkeringshus hvor det var umulig å parkere, hvertfall med mine latterlig dårlige parkeringstalenter. Lukeparkering er ikke et alternativ engang hahaha...Uansett, fikk en liten time i byen - og da dro vi innom det store salget på Høyer som hadde 1-års jubileum i dag wihuuu. Kjøpte en nydelig strikkagenser fra Malene Birger og en svart kjole fra Iro - kan vise dere bedre i et innlegg snart. Tenker å lage et ''mine siste innkjøp'' innlegg så snart som mulig, så da får dere se plaggene bedre ♥ Er utrolig fornøyd med begge!
Var også på trening i dag for første gang på... veldig lenge - og skal innrømme det var litt godt faktisk. Kvelden gikk til Idol hos Tone, og nå skal jeg snart hoppe til sengs. Skal på skolen i morgen for å ha gym ettersom gymlæreren er den eneste læreren min som ikke er tatt ut i streik, så det er ikke så aller verst. Vi snakkes i morgen! Håper alle har hatt en fin dag ♥all about denim

annonse

Heihei! ''All about denim'' er Nellys nyeste kampanje, og her kan dere se alle kule denim-looks'ene de har satt sammen. Masse kule denimplagg og plagg som passer bra til dongeri. Jeg bruker som regel alltid svarte bukser hver eneste dag, noe som kan bli litt kjedelig. Under ser dere blant annet en herlig bukse i fin blåfarge. Denne er kjempefin til f.eks en oversized hvit, strikkagenser og lave, hvite converse. Enkelt og greit! :-)


hvit bustier her verdens beste, svarte bukser fra dr denim her bukse i herlig dongerifarge her denimshorts her kule adidas sko her

Ellers anbefaler jeg å sjekke ut must-have kampanjen HER med plagg til under 300 kroner. Her er mine favoritter:

tynn genser med hette her, grå høstgenser her, rosa oversized genser her, svarte høyhæler her, baseball kjole her & leopardsko her

Noe dere likte?

sminkevideo

 Heihei! Endelig er sminkevideoen her, håper dere liker den :-) Slik kan jeg sminke meg når som helst egentlig - men om jeg bare skal på skolen byttes foundationen og setting powderet ut med f.eks en BB cream eller Bare Minerals. Droppet snakkingen i denne videoen til tross for at det er mye mer personlig - så valgte en litt mer lettvint løsning denne gangen ♥ Hva synes dere?

@ sosiale medierHeihei! På sosiale medier som instagram, twitter og facebook spesielt kommer det flere og flere falske profiler av meg - noe jeg egentlig har sluttet å bry meg om fordi det er såppas lite jeg kan gjøre med det. Likevel er det jo selvfølgelig kjipt innimellom, som f.eks når facebookprofilen min blir deaktivert fordi det er for mange brukere i mitt navn.. Ser hvertfall ut som noen av leserne mine blir litt forvirret av hvilke profiler som er ekte og ikke, derfor tenkte jeg bare å linke til alt i dette innlegget for å gjøre det enkelt ♥

INSTAGRAM @ericakvam

På instagram heter jeg ericakvam, og jeg er virkelig helt obsessed med det. Liker instagram bedre enn noe annet, derfor prøver jeg å legge ut bilder så ofte jeg kan der. Legg gjerne noen tips til fine og inspirerende instragramprofiler under om dere har noen favoritter. 


 

TWITTER @ericakvam

Min eneste twitterbruker er ''ericakvam'' og den bruker jeg egentlig ikke så mye. Jeg sjekker jo innom av og til men synes det blir veldig kjedelig i lengden. Tweeter derfor så si aldri, får sånn prestasjonsangst hahaha

FACEBOOK - http://facebook.com/ericakvam

Jeg godtar ikke lesere på facebook dessverre, fordi det er den eneste ''private'' brukeren jeg har, men velger å linke til den likevel. Har fått veldig mange mails og kommentarer fra lykkelige og ulykkelige lesere som har fått svar fra ''meg'' på facebook - så da er det greit å vite hvilken som er ekte. Som sagt så godtar jeg ikke lesere på facebook, så det er dessverre ingen vits i å sende.. Men følg meg gjerne! :-)

Dere kan heller like eller sende en melding på facebooksiden til bloggen HERTUMBLR - http://keepupdreamy.tumblr.com

Hvorfor?! har jeg ikke oppdaget tumblr tidligere?? Såå masse kule bilder og inspirasjon å hente! Elsker hvordan bildene man reblogger samler seg på en plass :-) WEHEARTIT @ericakvam

Weheartit er også en veldig fin plass å finne inspirasjon på, og jeg prøver å sjekke innom så ofte jeg kan. 
SNAPCHAT @ericakvam

Kommer heller ikke til å godta lesere her dessverre, men sier brukernavnet mitt likevel slik at dere ikke blir lurt av falske brukere. Så det er dessverre ikke vits i å legge meg til - blir bare ekstra jobb for meg hehe <3333Da vet dere hvilke profiler og brukere som er ekte og ikke, håper det hjalp dere litt ♥ Godt å få skrevet det ned også hihi

guess what..

Gjett hva jeg har gjort i dag da?

.. spilt inn sminkevideo, wihu!! Fikk endelig litt fart på meg til å spille den inn, for det var visst veldig ønsket her på bloggen. Har også planer om å spille inn en romvideo etter stor etterspørsel :-) Skal starte å redigere videoen nå, så regner med dere finner den på bloggen allerede i morgen. Sminken er hverdags-ish, så jeg håper dere liker den ♥

Ellers var vi en snartur innom skolen i dag - fikk blant annet prøvd litt russeklær! Utrolig gøy, er klar for mai neste år allerede haha. Har dere hatt en finfin dag? :-)
skolestart & streik

Heihei! I dag startet vi på skolen igjen, noe som gikk helt fint. Startet 12 så måtte ikke stå opp særlig tidlig, pluss at vi er tatt ut i streik wihu. Håper den varer en god stund, for da trenger jeg kun å møte opp i gymtimene. Ikke verst :-) Har derfor ikke mye back-to-school feeling, men den kommer vel raskere enn jeg tror. Måtte selvfølgelig kjøpe med meg kantinesalaten på vei hjem, har savnet den i hele sommer ♥ ♥ ♥ Har ellers bra tro på at dette skoleåret kommer til å bli veldig bra, men hardt selvfølgelig, ettersom vi er russ og størst på skolen hihihi. Har også fag jeg trives med, noe som gjør det mye bedre. 

I dag har jeg veldig lite på planen, og er usikker på om jeg skal velge å gjøre noe mer fornuftig enn å se serier under dyna hele dagen.... Kjenner jeg meg selv rett er det ingen tvil om hva jeg kommer til å lande på, men har så dårlig samvittighet for updates'ene her på bloggen i det siste - så forhåpentlgvis tar samvittigheten overhånd. Har dere noen ønsker til innlegg? Flere som startet på skolen i dag?bevar brunfargen fra i sommer

Hei! Det er ikke til å legge skjul på at mange av oss elsker å føle oss brune, spesielt om sommeren. Jeg er hvertfall en av de som har det slik, til tross for at jeg ikke har så veldig gode pigmenter haha. Brunfargen min varer også sjeldent lenge, og da må det jo være lov å jukse litt, eller?? I dette innlegget skal jeg vise dere 4 produkter som hjelper til med å bevare brunfargen ♥SUN PROTECTION

Å bruke solkrem er bare bra, og høyst nødvendig når man er ute i sola. Alle kan jo regla om at det beskytter oss fra de farlige UV-strålene, og det er ikke uten grunn at det er såppas mye fokus på dette. Solkrem er utrolig viktig å bruke folkens! I tillegg blir brunfargen mye finere og mer langvarig, man slipper å bli grillet for så å flasse av fargen med engang. Denne sprayen er også perfekt så slipper man alt klisset med vanlig krem.

Her.

Tre storfavoritter jeg har brukt en god stund nå!

For en dyp og fin brunfarge anbefaler jeg denne myke moussen som er veldig lett å smøre ut (husk å prøv selvbruningshanske!). Fargen blir ikke oransje i det hele tatt, bare dyp og gyllenbrun. Kan garantere at det ser naturlig ut dersom man er flink til å jevne ut moussen godt.

For å sette prikken over i-en bruker jeg en spray når moussen har tørket. Både ''fitness'' og ''chocolate'' sprayen fungerer like bra, og er veldig enkel i bruk. Det tar meg kun noen sekunder å påføre sprayen, og jeg har aldri opplevd en eneste skjolde med de. Den grønne passer best for en som trener jevnlig og er mye i aktivitet, mens den brune passer for absolutt alle. Sunspa-sprayene har en veldig god og avansert sprayteknikk som gjør at fargen fordeler seg fint automatisk.

Dere finner fitnessprayen her og chocolate-sprayen her.

LYKKENYHET - ALT hos Sunspa er nå nedsatt med 20%, og varer til neste søndag. Sjekk utvalget her ♥ annonse

sommeren 2014

I dag tenkte jeg å ha et oppsummeringsinnlegg fra sommeren 2014 - som virkelig har vært den beste sommeren på lenge! Haha, det sier jeg hvert eneste år, men det er da bare vel og bra? ♥ Denne sommeren ble jo litt ekstra spesiell ettersom jeg fylte 18 år, noe jeg gledet meg til veldig lenge :-)

JUNI

Roadtrips

Endelig frem med sommerklærne!

Grillings

Masse øvelseskjøring med mormor, noe som ikke alltid endte opp like effektivt hehehe

Karro hjem fra utveksling!!! Shit, endelig!!!!

<3 <3
Tone flyttet til T-town, og på toppen av det hele - i nabolaget ved siden av

HOVEFESTIVALEN 2014!!Fylte 18 år og tok lappen wiiii!

JULI / AUGUSTBåtkos på hytta i finværetHyttetur til Hemne med disse babes'aNattbading i Theisendammen

RHODOS!!

Med andre ord - sommeren 2014 har vært fantastisk!! ♥ Hva er deres høydepunkt fra sommeren?10årsdag

Heiii ♥ I går hadde min snilleste lillebror bursdag, og han ble hele 10 år! Derfor startet dagen 10.00 i går morgen med frokost på senga med kort, gaver, konfetti og en strålende fornøyd 10-åring. Gratulerer med dagen Flixern ♥ ♥ ♥ ♥Var ute en tur i går kveld, og kvelden var veldig morsom og vellykket! Startet med bursdagsvors hos Terje med masse herlige kjentfolk før vi tok turen på byen. Der var det også bare masse kjentfolk å se noe som gjorde det ekstra gøy. I dag pøsregner det ute, noe som gir meg en veldig god unnskyldning til å bare ligge inne med popcorn og vampire diaries hele dagen. I morgen er det tilbake på skolebenken, men forhåpentligvis fortsetter streiken slik at vi får litt lengre ferie hihi

Fra tidligere i uken ♥

Hva er deres planer for dagen da?

vippe- og brynfin

Heihei! På mandag var jeg hos Glimt Bli Ny studio i Innherredsveien, ikke langt unna Solsiden, for å fikse bryn og vipper. Marte fikset både vipper og bryn på meg - og tiden flyr når man har det gøy. Utrolig flink og superhyggelig dame! :-) Jeg har jo aldri testet vippeextensions før, men er utrolig glad jeg gjorde det - for i dag våknet jeg slik uten å ha rørt sminkemappa:Såå herlig!!

Vippene legges med Novalash-extensions, og de har vunnet pris på pris for det beste limet på markedet som holder best og er uskadelig på vippene. Extensionet legges også oppå de naturlige vippene slik at de hverken skades eller hindrer veksten. Det er anbefalt å fylle på vippene hver 3-4 uke!

På brynene bruker de Hamelten teknikken med både tråd, saks, napper og farge - og resultatet blir like stunning hver eneste gang. Sjekk ut facebooksiden deres og instagramprofilen (glimtblinystudio) for å se flere før/etter bilder av andre.På bildet over hadde jeg ''spart'' brynene mine en god stund - svært lite heldig haha. Men sjekk det fine resultatet da dere!! Jeg er hvertfall utrolig fornøyd :-) Kjøpte også med meg et Novalash After care cit med pads til vippene (balsam, sminkefjerner og alt i ett), pluss en børste og mascara. Viktig å ta vare på vippene!

Time kan bestilles på 73 01 13 62 Hva synes dere?

// delvis sponset, i samarbeid med Glimt Bli Ny studio
ukens spørsmål #40

Hvilket solpudder liker du best av Too Faced og Bahamamama?

Jeg liker TooFaced aller best :-)

Hvilke restauranter anbefaler du i Trondheim?

Jeg er veldig glad i Graffi og Una på Solsiden, men det er også hyggelig å spise på Egon i Tyholttårnet f.eks. Har også hørt at Big Horn Steak house og Emilies er to veldig gode og populære plasser å spise. Er du med på russebuss?

Nei, her i Trondheim har man ikke russebusser, så da blir det litt vanskelig hehe..

Hvor er kåpa di fra?

Den er fra Zara.Skal Sandra begynne å blogge igjen?

Nei, det tror jeg nok ikke. Hun har det veldig travelt med treningen, så det har hun ikke tid til!

Kan du ha noen oppskrifter på bloggen?

Nå er ikke jeg så veldig flink til å lage mat (bortsett fra toro brownies og toro tikka masala), men jeg kan jo alltids se hva jeg får til.

Har du lappen?

Ohyes!! Utrolig godt å ha det overstått.

Kan du vise hvordan du laget 17-mai fletten din?

Andrea er min faste fletter ettersom jeg såvidt får til å flette hestehalen min selv - så det kan jeg dessverre ikke.. Med mindre vi lager en film av det haha, så vi får se :-)Vil du begynne på cheerleading igjen?

Jeg savner selvfølgelig laget og det morsomme vi gjorde på trening, men når man ikke er motivert og klar for å gi alt går det ikke. Så nei - ikke med det første! Skal revurdere det om sprettgulv blir innført i Norge da hehehe

Hvor har du kjøpt kjolen?

Den kjøpte jeg på Stradivarius i Barcelona :-)Hvor i Rhodos var du?

Vi bodde i byen, rett ved Windy Beach. Hotellet var helt greit, og veldig kjekt at det var såppas nærme gamlebyen og at det lå 20 sekunder unna stranda. 

Kan du lage flere videoer?

Jeg kan prøve, men det er veldig tidkrevende - så det handler mest om å ha tid og å gidde. Og ideer selvfølgelig! Så gjerne kom med mer konkrete forslag :-)

Hvilke idretter har du gått på?

Kunstløp, turn, tropp og cheerleading!Ble ikke så mange spørsmål denne gangen, så legg igjen det dere lurer på i kommentarfeltet her så svarer jeg mest sannsynlig neste uke igjen ♥

leowulff @ høyer

Heihei! På mandag tok jeg turen innom Høyer for å møte herlige Julie og Margareta igjen - noe som var like gøy og koselig som alltid. Leowulff veskene har endelig kommet i butikk, og jeg har bare én ting å si: wow! Veskene er virkelig helt nydelige! Vi tok noen bilder med veskene, som dere etterhvert kan sjekke ut på Høyerbloggen her. Jeg, Aurora og Anna var jo på et event tidligere i vår hvor vi fikk en smakebit på alle de fine veskene, og nå er de endelig her wii!

Jeg var også så utrolig heldig å få med meg en veske hjem - og det tok ikke mange sekunder før jeg fant den jeg likte aller best. Jeg er så utrolig svak for alt i duse rosa-farger, og størrelsen på denne var rett og slett perfekt. Her har jeg plass til alt jeg trenger av nødvendigheter! Materialistisk lykke, eller hva? ♥ Vesken fås kjøpt på Høyer, og prisen på denne er 2799,-Hva synes dere? ♥ skrevet i samarbeid med Høyer Trondheim

back to school & new season sale

annonse

Heihei! Nå nærmer skolestart seg med stormskritt, og i den forbindelse har Nelly kjørt i gang en superkul kampanje med masse Back To School-inspirasjon. Anbefaler dere å sjekke ut de kule bildene og antrekkene her
hvite boots her solbriller her cardigan her sekk her

At the moment er det også et stort ''New Season Blow-Out'' salg fullt av plagg og tilbehør med opp til 70% rabatt! Kanskje tiden er inne for å finne noen kupp til sensommeren og høsten? Her er noen favoritter fra salget:hvite sko her rød-fersken farget kjole her hvit jakke her klokke fra fossil her
grå kosegenser her kimono her grå cardigan her rosa jumpsuit her hvit magetopp her parkas her

Sjekk ut resten av salget her ♥ Noe dere likte?

grey cardigan & nike air max

skjørt og overdel bik bok cardigan tiger of sweden sko nike solbriller junkyard

Hva synes dere?

tilbake til gamle vaner

Heyho ♥ Da var man plutselig tilbake i Norge igjen, gitt.. De siste to ukene har gått veldig fort, og for en fin tur det har vært! Kommer til å savne det å ligge ute i sola hele dagen, dra i barstreet på kveldene, spise restaurantmat og kjøpe ferskpresset appelsinjuice hver eneste dag altså hihi. Likevel er det utrolig godt å være hjemme igjen da ♥ I går hadde min kjære fine søster bursdag, og hun ble hele 14 år! Så da ble det selvfølgelig en gave eller to, til tross for at det ''ikke ble noe shoutout på instagram''. Haha hmmm hvem sa det mon tro... På kvelden kom Maria, og vi ble sittende til langt på natt og prate om alt mulig. Hun var jo med resten av jentegjengen i Kos en uke - så da ble det gjenfortelling av de to turene våre! :-)I dag har jeg vært husmor med rydding av koffert, vasking av klær og shining av rommet. Holder på med litt bloggarbeid også nå, før jeg skal hente Sandra på trening. Senere i dag skal jeg innom Høyer for å se på de nydelige Leo Wulff veskene som har kommet i butikk, etterfulgt av middag med jentene på Graffi ♥ ♥ Gleder meg!

Utsikten fra hotellrommet - ikke verst!

Takk for en uforglemmelig tur jenter ♥ ♥ ♥

siste dagen

Heiii ♥ Nå nærmer det seg slutten på ferien, og i morgen reiser vi hjem igjen fra herlige Rhodos. Kommer til å savne varmen, og alt som hører sydenlivet til - men skal bli litt godt å komme tilbake til vanlig norsk mat og den gode senga mi!! I forigårs dro vi på en nydelig strand litt utenfor byen som het Tsambika (?) og den var virkelig fin. Masse fine strandbarer, myk sand og veldig klart vann. Synd jeg ikke tok flere bilder der.. I går var vi ute - og herregud så gøy det var. Utrolig vellykket kveld! Nå er det klart for å nyte den siste soldagen.. ♥ Håper alle koser seg hvor enn de er i verden ♥et lite hallo

Heihei! Alt bra med dere? :-) Jeg har det fortsatt veldig fint - tenkte bare å gi et lite pip med det samme jeg hadde nett. I går tok vi oss en liten pause fra sola, så da fikk vi jålet oss opp litt med nye negler. I dag ligger vi ved bassenget for å slippe innpåslitne selgere på stranden, noe som er greit til en forandring <3 Hva med dere? Hva gjør dere om dagene?

én uke igjen


Heihei! Nå begynner det å bli nesten en uke siden sist jeg logget meg inn her på blogg.no - og det har faktisk vært litt deilig må jeg innrømme. Ble litt ekstra ferie på ferie :-) Storkoser oss sånn her i Rhodos med masse soling, finvær, bading, god mat og morsomme kvelder på byen. Denne uken har vi også vært på badeland, og i går var vi på Beach Party på paradiso. Kjempefint sted med god stemning, og musikk fra Dani M. Ingen av oss hadde peiling på hvem han var - men gøy var det uansett! Spiste i gamlebyen i går kveld, og i dag reiste Mari og Idun hjem. Da er vi igjen 5 jenter, og vi skal prøve å kose oss like mye som vi har gjort denne uken med hele gjengen ♥ ♥ ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits