august 2012

FRIDAAAY BABY

Hey all! Tipper det sitter mange slitne skolebarn der ute som er strålende fornøyd med at det er fredag igjen eller? Jeg er definitivt en av dem. Skal nyte helgen så godt som det lar seg gjøre, den går jo så fort. Vi sluttet halv 12 på skolen i dag ettersom naturfagslæreren vår ikke skulle ha timen. Så da bestemte jeg, Vibeke, Maria og Åshild oss for å spise lunsj et eller annet sted og endte opp i Tyholttårnet etter en laaang rute på leiting etter en åpen restaurant med kebab hahah.


I morgen er det forresten Senior-uttak, så må opp i rett tid for å dra til hallen. Gleder meg faktisk litt, samtidlig som jeg er utrolig spent! Det er forresten lov for absolutt alle å stille, så om du har lyst til å prøve deg på cheerleading hos Nixies kan du lese all info her om du er født i 96 eller tidligere, og her om du er født i 97 eller senere ♥ ha en strålende fredagskveld
outfit; cardigan

Hola! Er på vei ut døra nå, skal en snartur til byen med Vibeke før vi drar på trening. Er jo uttak på lørdag, så blir greit med en trening før! Er superfint vær i dag, merker at det utgjør såå stor forskjell på dagen. Men nå må jeg virkelig løpe, snakkes senere i kveld! Poster dagens antrekk så lenge.cardigan fra h&m, topp fra zara, armbånd fra primark, bukse fra bikbok

Hva synes dere? 

tips: vask sminkekostene dine!

sang: black heart - stooshe (bimbo jones radio edit)
Hvor ofte vasker du sminkekostene dine? 

inspirationweheartit.com // I do not own the pictures posted ♥ hva synes dere om bildene? dere kan bare lagre de og bruke de om dere vil!

tea & 90210

Hey you ♥ Har jobbet med en del lekser i hele dag, bortsett fra småpauser med 90210 daaa heheh. Har nemlig begynt på en ny serie, ettersom jeg er ferdig med frustrerte. Gleder meg til vintermånedene da jeg kan ligge under dyna og se serier dagen lang med god samvittighet, haha what a life. Det var forresten ganske fint vær i Trondheim i dag, men fyyy så kaldt det er. Temperaturen er jo slik som det er i oktober/november, drittkaldt.. VI ERJO  I AUGUST???
Aner forresten ikke hva jeg skal blogge om for tiden, er jo så lite som skjer nå som vi er tilbake på skolen igjen. Er liksom ikke så interessant for dere å lese om hva jeg gjorde på skolen i dag, så får vel finne på noe annet gøy å blogge om ♥Skal se et par episoder til nå før jeg legger meg, hva har dere gjort i dag?

husmor en og to

Hei! Må bare beklage for dårlig blogging, men har faktisk gjort noe i dag i motsetning til andre søndager haha. I går var jeg hos Vibeke med Monica, Rosa og Maria - superkoselig. Sivert og Oskar kom utover kvelden, de ble jo sjokka over at vi ikke hadde jordbær og smelta sjokolade - altså et must på jentekvelder. Haha, var hvertfall en finfin kveld! 

det regna _litt

I dag var det egentlig trening, men den ble avlyst i siste liten.. Så kjørte opp til Maria en tur, som har blitt syk stakkar. Vi svippet innom butikken og kjøpte oss chips (wtf haha), også bestemte vi oss for å gå gjennom alle klærne hennes. Vi kastet 5 stappfulle poser av klær, et par poser til salgsbloggen og Sandra fikk seg en pose med klær! Elsker å gå gjennom andre sine klær, ring om du trenger hjelp da!!!

Klærne hun skal selge kommer på min salgsblogg, sier fra når de kommer!god natt, herligste lesere! tusen takk for at akkurat DUUU leser bloggen min

8 bloggtips

Hei! Etterspurt innlegg, håper mange av dere finner det interessant ♥

1. STORE, FINE BILDER

Bilder på en blogg er jo et must, gjerne I hvert eneste innlegg. Når man laster opp bildene kan man velge hvor stor bildene skal være. Last opp bildene fra 600px til 900px. Selv er jeg ikke så veldig glad i mørke, dystre blitsbilder - prøv å skru av blitzen og ta bilder på steder med mye lys og fine bakgrunner. Det er også kjedelig å se de samme bildene hundre ganger, prøv å ikke bruk bildene mange ganger på kort tid.


Her endrer du bildestørrelsen.

2. KVALITET FREMFOR KVANTITET

Du trenger ikke å blogge 7 ganger daglig for å ha en bra blogg. Prøv å ta bilder fra dagen og samle det til 1-3 innlegg. Mye bedre å ha få innlegg som er interessante og lese, enn mange innlegg hver dag som en update om at nå har du spist middag, nå skal du dusje osv.

3. ENKELT BLOGGNAVN

Velg et bloggnavn som er lett å huske. Beaytyxoxo889ericasverdenyo.blogg.no - nei. Ingen kommer til å huske bloggnavnet ditt, som gjør at du kan slite med å få lesere. Ha f.eks navnet ditt/initialene dine ellernoe. F.eks ericakvam.blogg.no! (For min del)4. SKRIV RIKTIG

vile du skrevet en norsk skoletekst sån ehr:))<3333 =) :P 
Prøv å husk rettskriving, altså husk stor bokstav, bruk punktum og komma og unngå skrivefeil. Et par smilefjes og et par hjerter i innleggene er selvfølgelig helt greit, men ikke ha det i hver eneste setning, det blir utrolig irriterende å lese i lengden.

5. SMIL

Noe som får meg interessert i blogger er blandt annet om personen smiler. Vet ikke helt hva det er, men blir i bedre humør av å lese blogger som smiler! Sier ikke at dere trenger å glise på hvert eneste bilde dere legger ut, men et smil i ny og ne er bare positivt!

haha, et vakkert smil trenger det absolutt ikke å være


6. RYDDIG DESIGN 

Blogger med knæsjrosa og grønt motiv med blinkene stjerner og uryddige tekster klikker jeg meg ut av med en gang. Overalt finnes det masse gratisdesign. Søk på ''gratis design blogg'', også kommer det opp mange koder. Mange sliter litt med å sette inn gratis designene, men søk på google: ''hvordan sette inn gratisdesign''. Lover dere, det er mye enklere enn dere tror!

 7. VARIER BLOGGINGEN

Noen ganger kan du poste outfits, hverdagsinnlegg, innkjøp, videoer, bilder fra ditt og datt, produktanbefalinger osv. Det er så mye man kan poste på bloggen sin, bare hverdagssinnlegg kan bli kjedelig i lengden - men BARE videoer blir kjedelig i lengden det også. Reklameinnlegg flere ganger daglig er også kjedelig. Det jeg prøver å si - varier bloggingen din!

8. SKRIV NED BLOGGIDEER

Jeg bruker en app som heter ''easy note''. Der har jeg flere mapper, en av de heter bloggideer - der skriver jeg inn ting jeg vil blogge om. F.eks har bloggtips stått på den lista veldig lenge. På den måten har du alltid noe å blogge om, og du glemmer ikke ideene dine om du plutselig kommer på noe smart.

Håper mange av dere drar nytte av tipsene ♥ Lykke til med bloggingen videre!!

Legg med link til bloggen din, så skal jeg prøve å besøke noen og eventuelt linke noen jeg synes fortjener det!

dagens

topp cubus shorts zara cardigan bikbok veske h&m sko converse 

Hva synes dere?

town with mah gurl

Hei dere! Tenkte bare å slenge inn et lite innlegg, lå over til Maria i går! Vi våknet faktisk i rett tid i dag og lagde oss en heerlig frokost. Ble mildt sagt overrasket da vi åpnet verandadøren og vi fant ut at det var skikkelig god temperatur ute. Så nå har vi brukt mange timer på og sminke oss, bare fordi det er dødsherlig å sminke seg sakte, og nå kjører vi ned til byen en snartur ♥ See ya later, ha en strålende lørdag!
tgif

Hei! Uææ, endelig helg!! Har ventet på dette siden mandag, så skal virkelig nyte helgen nå. Blir tacokos med familien nå, også skal jeg hvertfall møte Maria. I går feiret Sandra og Felix voksenbursdag, såå mye god mat. Rakk å kaste i meg et stykke før vi scootret til første sesong-trening. Godt å være tilbake!


knitted sweater

Heisann! Endelig hjemme etter en lang skoledag, merker alt er mye lettere med scooter da ♥ Mye lettere å bare kjøre til og fra skolen, for ikke å snakke om hvor mye enklere det er å stappe den tunge skoleveska i scooteren i stede for å slepe rundt på den på hjemveien. I kveld skal Sandra og Felix feire familiebursdagen sin, jeg er hvertfall supergira på kaker hihi. Utover kvelden er det Kick-off på cheerleadinga, gleder meg til første trening!genseren er fra cubus

VINNEREN AV KONKURRANSEN: Karen Evertsen Grødem, vinneren blir kontaktet så raskt som mulig. Til alle dere andre, om ikke lenge kommer en ny, super konkurranse! Gled dere, sier jeg bare ♥

ukens spørsmål #16

Hvordan klipte du simkortet ditt?

Jeg søkte det opp på google, men anbefaler bare å bestille et nytt som passer. Mye lettere, og ikke særlig dyrt! Jeg klipte mitt for lite haha

Hvilken skostørrelse bruker du?

37.

Hva er weheartit-brukeren din?


Dere finner den her

Hvilken skole og linje går du på?

Strinda videregående skole, studiespesialisering

Kjenner du mange på trinnet ditt?

Absolutt! Utrolig mange venner og bekjente som begynte der.

Har du dyr/har du hatt dyr?

Nope. Hadde en katt for en del år siden, som het Sotus!

Hvilken skrifttype bruker du i videoene dine?

Helvetica Neue Ultralight

Hvilke redigeringsprogram bruker du til video?

iMovie

Hvor er dongerivesten din fra?Primark

Når begynte du med sminke?

Begynte med mascara i 7.

Hvilken selvbruning bruker du?

St. Tropez

Favorittbutikker i London?

New Look, Topshop, Bershka, Forever 21 tror jeg!Har du en parfyme og anbefale?

DKNY Golden Delicious er sykt god!!

Hvor er Starbucks i Trondheim?

Trondheim har ikke Starbucks :)

Hvordan får du så lyse bilder?

Redigerer kurvene i Gimp, men tar også bilder i lyse rom.

Hvem tar outfitbildene dine?

Sandra, mamma eller så bruker jeg kamerastativet mitt
PS: Les mine tidligere svar her, før dere stiller nye.
Noen spørsmål til neste uke? 

smoothiekos

Hei ♥ Startet i 11-12 tiden på skolen i dag, vi skulle nemlig møte opp i Djupvika. Vibeke kom til meg og vi skulle da prøve å komme oss dit. Det gjorde vi altså ikke. Kjørte sikkert overalt, men etter en halvtime ellernoe kom vi fram haha. Vi var der rundt 15 minutter før vi sluttet, ettersom en annen skole hadde reservert hele bukta så da var det bare å dra hjem igjen! Heeelt okei for å si det sånn! Jeg, Maria og Rosa dro hjem til Vibeke og lagde oss heerlig smoothie blandt annet. Kos!

Var så stygt at jeg måtte redigere det helt sykt haha

Var og hentet noen pakker i dag, fikk blandt annet dette fra Kimstore:

!!! 120 ulike øyenskygger, faktisk bra pigmentert også. Ser mange farger her jeg liker utrolig godt hvertfall!

24 sminkebørster! Veldig fornøyd med denne også, her finner du øyenbrynskoster, leppekoster, concealerkoster, alle mulige øyenskyggekoster, ansiktskoster osv. Det eneste minuset med denne er at de største børstene ikke er veldig myke. Men de andre likte jeg veldig godt!

Skal kjøre ut en tur nå, så snakkes vi i kveld.

Hva har dere gjort i dag?

dagens outfit

Hei dere! Sluttet utrolig sent på skolen i dag, tipper jeg bare må bli vant til det.. Er ikke klar i det hele tatt til å komme inn i vanlige skolerutiner, fikk nesten litt sjokk da læreren sa at første prøve var om 3 uker! Men nå har jeg det supertravelt, skal møte Maria i byen om 15 minutter slik at vi rekker å kjøpe inn et deksel (?) og en lås til skolen før torget stenger, også finner vi vel på noe. Nå må jeg gå, snakkes i kveld!! ♥

topp fra h&m sko fra converse bukse fra dr.denim tubetopp fra gina tricot veske fra mulberry armbånd fra primark
Hva synes dere?

feirer første dag med litt shopping

Hei! Woho, første dag på vgs unnagjort. Tror det kommer til å bli 3 fine år, jeg er hvertfall kjempefornøyd med klassen min ♥ Vi gjorde ikke så mye på skolen i dag ettersom det var første dag, vi fikk bare litt informasjon og det ble delt ut en del ark, også noen navneleker og sånt. Vi sluttet tidlig, så jeg og resten av jentene kjørte bort på City Lade for å spise lunsj, også ble jeg og Maria gående på h&m i sikkert en time, men det var såå mye fint haha. Alt er fra h&m, Kjøpte dette:basic t-shirt 79,-

lysrosa skjorte 149,-

navy-shorts 99,-

ringer 10,-

Hva synes dere?

siste dag av ferien

Heei dere ♥ Da var sommerferien over, supertrist å tenke på. Vi starter klokken 9 på skolen i morgen, klarer bare ikke å se for meg at vi jentene kjører ned på vgs i morgen tidlig.. Uæh, sykt å tenke på! Tiden går så fort haha.. I 8-tiden kom herligste Maria på besøk, trodde jeg skulle dø av latter da jeg åpnet døren. Begge har på helt like converse, helt lik joggebukse, helt lik hettegenser, like fine tryner og slappe hestehaler. Hahah, lookin' like twinzzz

Vi kjørte bort på rema for å handle inn litt godt, og da vi var ferdige med å sprint-handle for at ingen skulle se oss, bestemte vi oss for å kjøre oss en liten tur. Begge elsker å bare kjøre rundt omkring, så vi prøvde å komme oss til den nye skolen vår men vi fant ikke veien. Er det mulig haha, ingen av oss eier retningssans ellernoe - tror det er greit at vi skal kjøre med noen andre foran oss for å si det sånn!Ellers vil jeg bare si masse lykke til, til absolutt alle som begynner på skolen i morgen! Om du begynner på vgs, ungdomsskolen eller fortsetter et nytt år - lykke til dette skoleåret ♥ Hvilken klasse begynner/begynte dere i?

sommer 2012

Hei! Tenkte å lage et lite oppsummeringsinnlegg om sommeren 2012, forhåpentligvis vil noen av dere finne det interessant! ♥ Det har vært en utrolig fin sommer, har gjort utrolig mye forskjellig, vært på mange plasser og vært med herlige venner! Kjenner meg ikke akkurat klar til å begynne på skolen igjen.. Anyway!

LIVERPOOL

I Juni dro jeg og resten av juniorlaget til Nixies på en internasjonal konkurranse i Liverpool hvor vi tok gull!! Fantastisk opplevelse

FEIRET BURSDAGVITNEMÅLSUTDELING, UNGDOMSSKOLEN

åå verdens beste lærere

FYLTE 16 ÅROSLO

TORQUAYLONDON

STUNTING

HYTTASCOOTERLAPPEN!!

LALEH-KONSERT

ALTEA, SPANIA

VENNER/SOMMERKOS


Hva har dere gjort i sommermånedene?

video: lite innkjøp

Nå drar jeg opp til Maria, snakkes i morgen! :)

frokost på solsiden

Heisann ♥ Sitter og slapper av nå, med frustrete fruer i bakgrunnen. Heheh standard! I kveld skal jeg møte Aurora, hun kommer jo hjem fra Frankrike i dag :-) I går lå jeg over til Vibeke, så sinnsykt godt å se henne igjen!! Hun har jo flyttet nå, og det nye huset er helt vilt fint! På kvelden bestemte vi oss for å dra til Tonje, det ble en superkoselig kveld!

Gjett hvem som sto opp klokken 10 i dag da?? Litt før 11 kjørte nemlig jeg og Vibeke ned på Solsiden for å spise frokost/lunsj med Hanne og Ida før begge måtte på jobb. Så etterpå tok vi oss en aldri så liten bytur ♥ Viser dere innkjøp i kveld ellernoe om jeg rekker det!Hva er deres planer for dagen?

litt nyttgenser fra cubus


tubetopp fra vila/nelly

hals fra bikbokblazer fra h&m

topp fra nelly

kjole fra nellykjole fra nelly/three little words
Har også kjøpt en neglelakk, men glemte den selvfølgelig. Hva synes dere?

sommerlig torsdag

Heei! I dag har verdens herligste lillebror bursdag, gratulerer med dagen Felix ♥ Vi sto opp tidlig i dag og vekte han med bursdagssang, frokost og gaver. Han fikk masse klær, men det han var mest fornøyd med - sin første telefon! Han er veldig ung, men det er sånn at mamma og pappa vet hvor han er! Han ble hvertfall kjempefornøyd.Dro til Kari med Maria og Anna i dag, før vi kjørte opp på gressmata like ved ungdomsskolen og nøyt sola. Etterhvert bestemte vi oss for å kjøre til Freidigbanen for å se på treningen til jentene, Maria fikk nemlig lappen i dag!! WEY!! Vi har egentlig bare sust rundt om kring, så vi får se hva vi gjør i kveld ♥

Glansbilde, kan ikke tro at jeg har satt mine bein på en fotballbane. Neida, joda.I morgen viser jeg dere litt nytt jeg besilte på nelly og gårsdagens innkjøp ♥ Sounds good? (Haha, skriver alltid det)

gårsdagen

Heei! Nå sitter jeg i finværet og nyter siste uken med fri. Er absolutt ikke klar for å begynne på skolen neste uke, gruer meg også helt sykt haha. Tror vgs kommer til å bli kjempebra, men gruer meg fortsatt. Er typisk at finværet tar turen innom Trondheim kun siste uka med fri, men jeg klager ikke - det blir hvertfall en herlig avslutning på sommeren! I går hadde jeg og Maria på vekking kjempetidlig, så vi kom oss opp i rett tid. Kjempetidlig i våre øyne er 12. Vi dro ned på Solsiden og møtte Anna, Kari og Martine og kjøpte oss en gooood lunsj/middag på peppes.Alle bestilte jo stor cola light, jeg bestilte 2 siden Maria ikke hadde kommet enda. Servitøren bare ''skal du ha TO store cola light???!'' ''Ehm jaa? Eller, det kommer en person til.'' ''Åja, begynte å lure..''. Vel, jeg skjønner hva han mener. Måtte på do i et strekk etter å ha drukket bare halve!! Haha de var dritsvære

Anna, Kari og Maria <3
Nå skal jeg mest sannsynlig dra å bade, vi snakkes senere i dag :) HA EN STRÅLENDE TORSDAG

tilbake til trondheim

Heei! Glemte helt å fortelle dere at jeg har kommet tilbake til Trondheim. Kom hjem i 3-tiden, natt til tirsdag. Hadde virkelig en fantastisk uke i Spania, men kjempegodt å komme hjem også. I går dro jeg og Sandra på Ikea, hun ville så gjerne fikse på rommet sitt så jeg hjalp henne og velge ut litt ting til rommet. Så nå har hun både fått seg klesstativ og stæsj. Tror hun ble fornøyd hvertfall ♥ Kjørte opp til Maria på kvelden, superkoselig å se henne igjen!! 

Nå skal vi dra på Solsiden og møte Kari, Anna og Martine! Snakkes senere i dag ♥

dagens antrekkshorts & blazer primark topp bikbok clutch blanco solbriller ray-ban 
Hva synes dere? 

playa de la fossa

Edit: Skrevet for 2 timer siden, glemte å poste det eheh

Heei! I dag kjørte vi inn til stranden i Calpe som het playa de la fossa (?). Stranden var suuperfin!! Alle sammen likte den kjempegodt, definitivt den stranden vi likte best hittil. Det har vært en utrolig varm dag i dag også, så var mest i vannet i dag også.... eheh. Nå er vi på vei ut døren, vi skal spise på den marokkanske restauranten igjen! Det var jo så god mat :) Så går vi opp i gamlebyen og  kjøper is/kaffe. Blir nok en fin kveld! I morgen i 18-tiden kjører vi jo inn til flyplassen.. VIL IKKE DRA HJEM


la marina

Ekstremt fine briller vi fant oss ja?

dollargliiis

Tok ikke så mange bilder fra senteret, HALLO var jo shopping jeg kom for ♥ Sitter ute på terrassen nå med potetgull og brus, nyter liveeet. I morgen skal vi kjøre ut til stranden på Calpe, gleder meg såå mye! Har fått kjempemange kommentarer om at vi dra til Calpe, så da gjør vi det! Snakkes i morgen, ha en strålende lørdagskveld ♥

dagens innkjøp

Hei dere! Ble da litt innkjøp fra La Marina i dag, er kjempefornøyd med alt ♥ Vi valgte den perfekte dagen å dra på, i dag har det nemlig vært 38 grader, sykelig varmt, klamt og litt overskyet. Resten er ute ved bassenget nå, så skal straks skifte til bikini og ta meg en dukkert. Her er hvertfall innkjøpet!Jakke fra zara

Dagen før jeg dro til Spania, var jeg jo i byen med Aurora. Da prøvde jeg denne jakken og forelsket meg heeelt, men kjøpte den ikke pga prisen. Tror dere ikke at jeg fant den her i Spania på halv pris?? Haha urettferdig at Norge er så dyrt..Topp fra h&mGenser fra h&m

Herregud, det er år og dag siden jeg har brukt stripete gensere, men kom over denne og den var såå fin! Blir god utover høsten :-) Er vel forsåvidt høst i Trondheim allerede hører jeg rykter om..

Skjørt fra bershkaClutch fra blanco

Stæsj fra ale-hop

Diverse armbånd fra ale-hop

Ting til å henge på nøklene mine fra ale-hop

Trenger dette så sykt. Roter bort nøklene mine HELE tiden fordi jeg bare har de løs. Hahahha hvorfor i helvete kjøpte jeg en ''X''?? 

Klokke fra ale-hop

Sko fra... eehh?? Husker inte. Måtte bare ha noe å gå fram og tilbake på stranden med!


Sko fra converse

Har jo både røde og hvite høye, så var på tide med noen lave. Disse er jo ekstra lave, men jeg likte de veldig godt! De var på salg og kostet bare 300 kroner!! Æh, billig

iPhone deksel fra claire's

Hva synes dere? Noe dere likte?

shopping babyy

God morgen ♥ Nå er vi på vei ut døra, hvert øyeblikk kjører vi som sagt på kjøpesenteret La Marina. Etter kjøpesenteret skal vi noen timer på stranda. Må nyte de siste dagene, vi har kun 3 hele dager igjen her i Spania. Vil ikke dra!! Det er såå digg her! Skikkelig herlig at vi bor i leiligheten til tante, sånn at vi kan slappe av her i mange timer, lage egen frokost/middag osvosv. Men nå drar vi, legger ut innkjøpet når jeg kommer hjem! SEEYAOrdnet oss for en gangs skyld i dag, lenge siden!! Haha, orker liksom ikke å sminke meg + rette håret for å smelte bort på stranden

PS: Mange som vil ha flere oppdateringer på bloggen, vil bare tipse dere om at jeg oppdaterer oftere på instagram/twitter/pose, så om dere vil kan dere jo følge meg der. Heter ericakvam på alle 3 stedene ♥

let's go to the beach-each

Heei! I dag dro vi til stranda i Albir igjen, den vi likte best nesten. Stranda i Benidorm var veldig fin, men veldig mye folk og lite vind.. Det var heelt sykt varmt i dag, helt klart den varmeste dagen. Trodde jeg skulle smelte bort i varmen, men jeg skal ikke klage - om noen dager er vi hjemme til regnfylte, kalde Trondheim. 

I morgen tidlig kjører vi inn til kjøpesenteret La Marina, som ligger litt utenfor Benidorm. Har hvertfall et par butikker jeg skal innom, og en del ting som står på ''må ha'' lista, så jeg legger ut innkjøpet i morgen :-) Haha her hører dere at jeg allerede har planlagt å shoppe.. Skal snart hoppe til sengs, med air condition denne gangen - flinke meg skulle sette på air condition i går kveld, da jeg var den siste som la meg, men det klarte jeg jo da altså ikke så hele gjengen våknet dritvarme og klamme.Her ser dere min kjære tante som var så heldig og bli løftet opp på taket utenfor leiligheten, da mamma smelte igjen ytterdøra og glemte nøkkelen inne. Det er nemlig sånn smekklås, når døra lukkes låses den. Så tante var så heldig og bli løftet opp med mine cheer-skillz.Lagde deilig middag hjemme i leiligheten i dag ♥
Noen av dere som har vært på La Marina? 

gratulerer med dagen!fineste

Gratulerer med dagen, Sandra! Håper du har hatt en finfin dag :) Til alle dere som lurer - Sandra er på treningssleir i Island, pappa er på sommerkonferanse via jobben!
Hva synes dere om bildene?

dagens outfitshorts bikbok topp vero moda solbriller ray-ban ring fra marked
Hva synes dere? 

benidorm-beach

Heei! Nå sitter jeg og Felix med hver vår pc på fanget, mens tante og mamma lager hjemmelagde hamburgere. Luksusliv hehehe. I dag kjørte vi til Benidorm, tar egentlig 15 minutter å kjøre dit men pga kø brukte vi hele 40 minutter. Men det var verdt det, for stranda var dødsfin! Sandstrand, klart og rent vann. Var sykt mange folk da! Var ekstremt lite vind der, så jeg og Felix lå vel så si i vannkanten hele dagen haha. Dere kan forresten gjette hvem som er solbrent fra topp til tå..... Moah.

Har ikke ord for hvor herlig det er å komme hjem etter en dag på stranda og ta seg en laaang, kald dusj; vaske ut saltet av håret, sanden og all dritten - for så og smøre seg inn med fuktighetskrem. Elsker virkelig å være i syden!! Syykt mange folkFelix ville så gjerne at vi skulle dra på denne bade-greia i vannet i dag, så jeg stilte seffff opp da. For å si det sånn, jeg ble etter en kort stund sittende å se på. ANER dere hvor skummelt det var?? Vi svømte ut dit, og når jeg først hadde kommet dit måtte jeg slenge meg over et digert hull med en disse, noe som gikk helt ræva. Jeg slengte meg i denne dissa da og stupte inn i gummikanten på andre siden. Kom meg omsider opp, kastet meg ut på en springebane hvor jeg skled på første skritt, datt til siden - landet på springebanen og spratt ut i vannet. Fikk en dritvond rift på siden av nesa og brannsår på baksiden av låret. FØLTE MEG SOM EN DELTAKER PÅ WIPEOUT.

En meget misfornøyd og forslått Erica. Dere aner ikke hvor glatt det var overalt.

Felix derimot, testet ut alt som gikk an haha:)

Hva synes dere om bildene?

albir

Heisann! I dag kjørte vi til Albir, som ligger noen minutter unna her vi bor. Det var utrolig fint der, stranden også! Bølgene var så sykt svære, så kom oss ikke over der bølgene slår om dere skjønner? Menmen, like gøy å ligge i vannkanten, ble jo skylt inn på land hvert andre minutt. Jeg hater å få vann i nesa, var en smålig misfornøyd Erica som gikk opp fra vannkanten etter å ha blitt overfalt av den ene bølgen hahah. Ble dessverre ikke så mange timer på stranden i dag, vi kom ganske sent. 

Etter noen timer i bassenget igjen dusjet vi og dro ned til en marokkansk restaurant. Utrolig god mat! I morgen kjører vi inn til stranda i Benidorm ♥

natta ♥

beach-day

Hei! I går dro vi ned på stranden i ganske så rett tid. Det blåste ganske mye, så det var bare digg å sole seg. Litt farlig og ettersom man ikke merker når man blir solbrent, men hallo - heller det enn at det er helt vindstille. Resten av gjengen har gått ned på bassenget nå, skal dit hvert øyeblikk - må bare blogge XDXD Også går vi ned på stranda igjen, vi skal prøve en strand som ligger litt lengre bort ettersom den vi var på i går hadde en del glatte og store steiner i vannet. Dere skulle sett meg da jeg gikk ut første gangen. Etter et skritt i vannkanten datt jeg så lang jeg var og dunka rompa nedi en annen stor stein i samme slengen. Great!! 

Veeldig fint her da!!

Var tydeligvis en mann som mest sannsynlig hadde falt i vannet etter hangliding, eneste vi så var ''fallskjermen'' som lå ved siden av en rekke med store steiner.. Så det kom en drøss med politifolk og livreddere, men etter 15 minutters søk ga de opp ellernoe. Raaart!Felix ♥

tante Hanne & mamma

Gamlebyen Altea!

Snakkes om noen timer, nå skal det TÆNESSS!!

Tusen takk for alle fine kommentarer i det siste, dere må vite at jeg setter STOR pris på det og leser hver eneste mail/kommentar jeg får ♥

kveldens outfit

shorts & clutch zara topp & sko newlook ringer h&m primark

Hva synes dere?

2 nye leppestifter

Chanel rouge coco shine 48
MAC costa chic

Hva synes dere? Nå skal vi ut å spise, poster bilder fra dagen og muligens outfit i kveld ♥ Stoooorkoser meg hvertfall! 

espania

God morgen! Har akkurat spist en deilig frokost på terrassen, og nå skal vi gå ned til stranda. Godt å komme fram, i går dro vi ut til gamlebyen og spiste. Tante sin leilighet er faktisk veldig fin, tror nok hun kommer til å trives her ♥ (Jeg og.. hehe). Til alle dere som spør - vi er litt utenfor Alicante, ca. 40 minutter med bil.


off we goDa drar jeg til Spania!! Gleder meg MASSE, vi snakkes i kveld ♥ ♥ ♥

bilder fra søndag

Morgenfugler ♥ Nå kjører jeg ned til byen for å møte fineste Aurora! Var ubeskrivelig herlig å møte henne igjen på lørdag, hadde en suuuper dag med henne ♥ På søndag kom vi oss opp i ikke så verst tid, ordnet oss og tok litt bilder (sjokk???). Laget oss deilig frokost og tok bilder ute, søndags-standard hos søskenbarna Mohn. Men nå drar jeg, ha en strålende mandag lesere ♥love you beibiii

spania i morgen

Hei! Holder på å pakke til Spania nå, jeg drar jo i morgen! :) Det blir blogging derfra ettersom jeg har internettilgang, men dere skjønner sikkert at det ikke blir så altfor mye blogging. Ferie er ferie ♥ Skal derfor forhåndspublisere endel innlegg så jeg har det klart. Haha bestemte meg helt random for å filme hva jeg tar med meg til Spania, men video er video. 

Drar i 13-tiden hjemmefra i morgen, så klokken 10 skal jeg og Aurora til byen! Haha er spent på om vi klarer å komme oss opp, satser på det

ååå fineste

Skal selvfølgelig ha med meg andre sko også! SKAL VÆRE DER EN UKE

NATTA ♥

dagens outfit

singlett fra nelly shorts fra bikbok clutch fra zara sko fra new look 
Hva synes dere?

video: morning routine

Concealer fra sheercover
Flat top brush fra everyday minerals & mineralfoundation fra bare minerals
Solpudder fra sephora, kost fra everyday minerals 
Bahama mama solpudder her & kost fra everyday minerals
Billion dollar brows fra coverbrands
Brow gel fra billion dollar brows
Eyeliner her
Verdens beste mascara her og her
Lypsil fra Burts bees 
Mac-leppestift i fargen myth 

Rettetang fra GHD, varmebeskyttende fra GHD
Rød leppestift fra estee lauder 

Sanger: How we do - Rita Ora // Let me love you - Ne yo
Topp: H&M
Ring: Chiquelle.se
Neglelakk: Angelica/primark

♥ Hva synes dere?

fixed nails

Heei! Venter fortsatt på Aurora, så tenkte å slenge inn et lite innlegg til jeg! Hadde absolutt ingenting å gjøre her om dagen, så da fikset jeg neglene mine! Er såå fælt å gå rundt med avflasset neglelakk og små-ødelagte negler, det var definitivt på tide og fikse dem!håndkrem fra vita, neglelakk fra angelica og o.p.i, neglefil fra brun og blid, neglegreie fra gina tricotMye finere! Hva synes dere?

t-town next

Heei! I dag har jeg sløva skikkelig, noe som er utrolig herlig egentlig! Jeg og Aurora klarer aldri å sette et bestemt tidspunkt til noe, fordi vi aldri rekker det.... Så i dag hadde jeg skikkelig god tid på å ordne meg, så hvorfor ikke spille inn en video? Så nå holder jeg på og redigere en ''everyday routine'', altså hvordan jeg sminker meg og ordner håret ,som oftest,  hver dag. Den kommer så kjapt jeg er ferdig med den!in action XDXD

Aurora ble dritstressa når hun fant ut at jeg var klar til å dra, så hun spurta nærmest i dusjen! Vi skal nemlig til byen en liten tur nå, jeg må ha noe småtteri og hun vil veeeeldig gjerne spise på wok a way, so t-town it is. Skal også ligge over til henne i kveld ♥ SEEEYAAA

summer-clothing

topp her

shorts her

høytlivsshorts her

smykke her ring her

rosa pung her
Hva synes dere? sponset produkt fra chiquelle

nyter dagene

Heei! I går var jeg bare hos Maria med Kari og nøt dagen med grilling og sol. Må bare si det - livet er såå herlig med scooter haha! Bare kjøre rundt overalt, om vi må ha noe på butikken eller om jeg skal til noen - dødsdigg!! På kvelden lå vi over til Julie, var helt greit at burgerking lå like ved da alle var syykt sultne.

Planen var jo og egentlig besøke Tone fra i går av, men på toget var det utsolgt og bussen var utrolig dyr - og hadde jeg dratt i dag hadde det blitt så kort uansett.. Så da blir jeg hjemme i helga, noe som også er utrolig bra ettersom jeg kan møte Aurora da. Hun kommer hjem i dag, og vi har ikke sett hverandre på nesten 2 måneder!!! HERREGUD, det er helt vilt. Savner henne sååå mye ♥ ♥ ♥ååh, savner ungdomsskolen allerede! Sisteåret var rett og slett fantastiskHaha, so sweet. Maria don't kill me :(:( Sorry for at det har vært så utrolig mange iphone-bilder i det siste, men det er såå mye lettere enn å tramse rundt på speilrefleksen. Jajajaja skal skjerpe meg osv

Deres planer for dagen?

some die young

Heei ♥ Kom hjem veldig sent i går, så rakk ikke å poste et innlegg fra dagen. I går fikk jeg jo lappen, og da dro jeg til byen med Kari og Maria. Haha endeliiig er ikke jeg ''bussjenta'' lenger, stakkar Maria måtte styre med bussen mens jeg og Kari kjørte ned til byen. Alle tre var relativt sultne, så vi tok turen innom Wok a way (standard). Gikk vel egentlig bare rundt i byen, Kari kjøpte inn ting hun trengte og jeg kjøpte en topp og en bikinitruse. Woho.

På kvelden dro jeg og mamma på Laleh konsert! Konserten startet 21, lite visste vi at et typ rockeband skulle ha scenen 1 og en halv time før. Litt surt, men vokalisten var litt morsom da haha. Til slutt kom jo Laleh, hun er såå søt haha, og konserten var veldig bra! Ikke like heldig med været, men det spilte ingen rolle. Gøy å ha sett henne hvertfall!!

Nå skal jeg kjøre bort på postkontoret og sende avgårde noen pakker og hente noen til meg selv! Også drar jeg til Maria. Er kjempefint vær i Trondheim i dag, så det skal nytes så mye det kan.Noen av dere som har vært på Laleh konsert? ha en strålende torsdag alle sammen!

check

Heisann! ♥ Ble ikke noe blogginnlegg i går dessverre, men hadde ikke tid pluss at jeg så ut som et rass. Med andre ord, lite fristende å ta bilder av seg selv. Men nu er jäg back! Ellernoe sånt. Som dere ser på bildene under har jeg fått ny sofa!! Den er SÅ fin og herlig, skal vise den bedre senere. Den har en sånn skikkelig svær krok i hjørnet, min nye favorittplass hvertfall. Gamle klippan-sofaen jeg hadde før var jo forferdelig å sitte i. Sofaen er tante Hanne sin, jeg skal ha den her i 1 år, altså mens hun er i Spania. Hun flyttet til Spania i går/forrigårs (går litt i surr her), veldig trist men samtidlig gøy å ha en tante i Spania. Hun har nemlig fått seg jobb der for 1 år. ''Erica, du må baaaare ta med dæ venner nedover hit NÅR du vil!'' HELT OKEI!!!!Dere lurer sikkert på hva jeg gjorde i går, jo altså jeg pugga til teoriprøven. Styra og strevde vetdere, og tok prøver på teoritentamen.no. Følte ikke helt dette var tingen for meg da jeg fikk 8 feil på sikkert de ti første prøvene hahah, men etterhvert gikk det myye bedre. Så jeg og pappa dro nedover på trafikkskolen idag og tok prøven, og gjett hva?

Jeg besto!!! Herreguud, lykkelig ♥♥♥♥♥ Nå skal det cruiiiiseees

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits