august 2011

treningshumør

Heei! Det var utrolig gøy på dans, herlig å tenke på at det er forestillingsemester, gleder meg utrolig mye til forestillinga! Jeg og Maria hadde tenkt oss på Pilates (hahha) men dessverre var det ikke merket med smilefjes, slik at ungdommer under 16 kan være med.

Nå skal vi se Liars, ny episode i dag!!! WIHU.Var ute i stad, øvde til uttaksdansen i morgen (!!!) og tøyde :-) Har filmet litt!

Hvilken sport går dere på?

sesongens første dansetrening

Heei! Kom akkurat hjem, nå skal vi bare kaste oss på den første bussen som kommer og suse ned på dans! Gleder meg, snakkes i halv 6 tiden ♥
dagens outfit ++

Såå koselige dere er, superfine kommentarer på de siste innleggene! ♥ Felix er superfornøyd med sykegaver og hilsner på gipsen. Har vært flink pike i dag og gjort lekser - applaus!! Er ikke helt inn i skole enda vet dere. Hehee. Nå skal jeg fortsette å rydde det bomba rommet mitt, hvor jeg snart kan se gulvet, før jeg tar kvelden.Har fått en supersøt pakke i posten fra Sheercover, som jeg gleder meg til å teste ut! Ble såå glad når jeg åpnet pakken!topp fra h&m // hals fra bikbok // bukse fra vero moda

Hva synes dere? I morgen er det første dansetime, gleder meg sykt!

sykebesøk

Heei! Nå er jeg på sykebesøk til Felix. Operasjonen gikk kjempebra, han våknet for litt siden. Kjøpte med boller til han, så nå er han kjempefornøyd :D

Snakkes om et par timer!

tøff lillebror

Heei! Beklager for at jeg ikke har oppdatert dere tidligere, men kom akkurat hjem fra sykehuset. I 6 tiden kom Felix gråtende hjem fra et eller annet klatrestativ, hvor han hadde falt ned og landet på håndleddet. Etter jeg og mamma hadde sett litt på det, så vi at håndleddet var formet som en S så vi måtte skynde oss ned til legevakta.
Etter en del fram og tilbake, rønken og rullestol, smerter og venting fikk vi vite at håndleddet var brukket tvers av. Nå sover han over på sykehuset med pappa, før han skal legges i narkose i morgen og sette inn ''pinner'', og gips. Stakkars felix! Han var utrolig flink idag da ♥

Har dere brukket noe før?

forever alone....

Heei! Gjett hvem som nettopp har ryddet gjennom hele klesskapet? Funnet ut at hun har langt over 10 bukser? Og kommet fram til at hun har 14 hettegensere? Er nok meg det...... Herregud. Har kvittet meg med mye nå da! Var hjemme fra skolen i dag, formen begynner å bli bedre. 

Er såå kjedelig å være hjemme (foreveralone), så tiden gikk til romdekorasjon, klær og ... pretty little liars. Heahea! 

Ny mote, hva ellers??

Hatt en fin dag på skuliin?

Design og vinn Nike sko!

Nylig klarte jeg å miste joggeskoene mine, og etterhvert har jeg funnet ut at tøysko ikke er så veldig brukbart i gymmen og til jogging. Derfor lyste jeg opp når jeg så denne konkurransen, selv om sjangsen er minimal for å vinne er det verdt et forsøk! :-)det går ikke an å kommentere dette innlegget

nikevinn
Stikkord:

videoblogg; fails

Nå skal jeg dra meg på trening... Er helt skjelven, men har utrolig lyst til å bli med til NM - da er det viktig å møte opp på trening. Vi snakkes!

Hva synes dere?

dårlig form

Ble bare hjemme idag, føler meg rett og slett helt ræva! Vondt i halsen og forkjølt.. Det er da man finner seg en film, rigger seg godt til i sofaen, hiver inn på med paracet og slapper av. Noe jeg definitivt har gjort ;-)

Flere som har vært syke i det siste?

foodiefood

Heei! Gjett hvem som nettopp har malt verandagelenderet?... Woho. Skjønner godt at pappa ikke orker å gjøre det alene hvertfall. Nå blir det grillkos med jentene, så skal vi vel finne på noe i kveld!VI ELSKER MAT ♥♥♥♥

 

del 1 av spørsmålsrunden

Håper jeg svarte greit nok :-) Vil dere ha del 2?

outfit 26/8 - 11solbriller fra syden // veske og ring fra h&m // shorts og øredobber fra cubus // genser fra bikbok

Nå skal jeg ut med venner, snakkes ♥ Hva synes dere?

fredagskooos

Heei! Ah, endelig er det helg - selv om uka egentlig har gått ganske fort.. Akkurat nå sitter jeg ute på verandaen; gikk inn på Aurora sin blogg, og bare måååtte kopiere litt. Hihi, så bare så koselig ut! :-) I kveld skal jeg vel finne på noe med jentene, kan ikke kaste bort en sånn finværsdag! ♥Heheh, wannabe Auri <3

Naaam! Nå skal jeg se Pretty Little Liars.. IGJEN. Til dere som lurer: jeg bruker letmewatchthis.com :-)

Hva skal dere i helga? 

outfit 25/8 - 11

Heei! Nå er det like før jeg og Maria drar ned til byen, før vi drar på første Cheerleading trening for sesongen! :-) Gleder meg kjempe mye, selv om jeg ikke finner skoene mine noen steder.. Jeg er forresten et geni!! Gidda ikke å ta med alle de tunge bøkene hjem for å legge trekk, så jeg og Kari stilte opp med boktrekk på skolen for å legge på, smarte!Bukse fra only, veske fra h&m, genser og tubetopp fra bikbok

Tycks?

good night
Skriver innlegget i halvsøvne, er så sinnsykt trøtt og sliten! Vi snakkes i morgen, selv hater jeg å lese blogger om skoleskoleskole, så jeg skal prøve å skjerpe meg selv..

God natt lesere ♥ Ha en fin dag i morgen

ikke akkurat skolemodus

Hei! Har nettopp tatt en powernap, skal tøye litt før jeg ser videre på PLL. Addicted! Har bare noen episoder igjen nå, da. Helt grei dag på skolen, klarer bare ikke å komme inn i skolerutiner igjen.. Jeg og Maria skulle egentlig ta sol etter skolen, men deet ble det ikke noe av. Snakkes senere!
Flere som har problemer med å komme inn i skolerutiner?

tidlig kveld

Hei! Nå sitter jeg nydusjet og småsliten etter joggeturen, skal snart legge meg i senga og se Pretty Little Liars, hehehe. I morgen er nok en dag på skolen, jeg er allerede lei..Nice one!

I morgesHar dere en serie å anbefale?

pretty little liars

Helloo! I nuet sitter jeg og Maria og ser Pretty Little Liars, det er såå bra! Fant akkurat mitt etterlengtede pennal under sofaen hennes, hahha aner ikke hvordan det har havnet der.

Helt ok dag på skolen, jeg og Maria representerer klassens kokker, og tar Mat og Restaurantfag som utdanningsvalg. Det er sykt chill! I dag lagde vi skoleboller og kakao, og vi har tidenes chilleste lærer. Ah, fornøyd.


Weho, øyebeskyttelse til solarium!!!Vi snakkes i kveld ♥

outfit 22/8 - 11topp fra monki // bukse fra only // ring og veske fra h&m // jakke fra mango // sko fra din sko

Hva synes dere?

back 2 school

Heei! Da var det pån igjen med skole, tilbake til lekser, prøver og en sinnsykt tung skolevei.. Men nå er vi størst på skolen - heerlig. Hadde en utrolig kort dag, fikk bare litt info om de nye lærerne, plusspluss. Ble også med Maria hjem med Kari, jeg som var såå sikker på å bli sunn når skolen starta ender opp med sjokolade-is og potetgull. Nå er det slutt på det!! 

Liksom at jeg klarer det.


Flere som begynte på skolen i dag?

bilder fra i dag

Hei! Har vært en kjempekoselig dag, har vært utrolig mye med Aurora - og avsluttet dagen med familiebursdag for Sandra og Felix. Koselig ♥ Nå skal jeg gjøre noen siste forberedelser til i morgen, selv om jeg ikke har kjøpt inn NOE til skolestart. That's the way to go!! Aner ikke hvor pennalet mitt er en gang. Sist jeg så det var under sofaen til Maria. What..

Nå skal jeg snart opp til Maria en tur og hente en sterkt savnet genser, hahah. 
Hva har dere gjort i dag? 

haha; liveshow


Broadcasting live with Ustream

woho!!! send inn spørsmål ++

til dere som synes vi ligner..

... skjønner ikke hva dere prater om!haha

koselig kveld

God morgen dere! Det var sinnsykt koselig i går, jeg og Aurora matcher så utrolig bra! Har ledd masse, tatt mange stygge bilder og bare slappet av. I dag er det fint vær (get used to it, været er noe jeg alltid prater om...) så nå skal vi ordne oss og ta litt bilder ute.

Forresten - sjekk klokka da!!! Småsykt.
Haha

Jeg krølla håret til Auri midt på natta, haha randomfrokooost ♥

kjolen min

kjolen fås kjøpt HER

Hva synes dere ?

fin start på dagen

Hei dere! Sto opp litt senere enn planlagt, hater at døgnrytmen min er heelt på jordet. Menmen.. Vet ikke helt hva jeg skal finne på i dag, men i kveld skal i allefall Aurora liggeover ♥ Blir sinnsykt koselig! Nå har jeg syklet ute i pissregnet og hentet kjolen min på postkontoret! I loooove it. Her er en liten smakebit:

Lyst til å se kjolen på?

oslo 2011

sett på 720' for bedre kvalitet // haha, blir så sykt glad av å se på videoen

Hva synes dere ?  ♥

outfit 19/8 - 11

Hei dere! Nå er vi vel framme i Trondheim, ankom i 10 tiden. I dag har jeg vært i begravelse og minnestund til oldemor,det var en utrolig fin sermoni, fine ord, kort, blomster og folk. Begravelsen var kjempe fin.

topp fra monki // bukse og øredobber fra cubus // jakke fra mango // sko fra dinsko

video; dagens innkjøp

Hva synes dere?

siste dagen i oslo
Utroolig flinke! :-)
Maler'n ♥


Vi dro å bowla, sinnsykt artig! Digger bowlingsko altså..

Haha, Maria tapte og var smålig misfornøyd.. Hun hadde TIDENES kast den første serien, har det på video hahaha. Gled dere til oslovideoen! Skal poste den i morææn.

Hva synes dere om bildene? I morgen klokka 8 går flyet hjem. Har hatt en utrolig bra uke i Oslo, var superkoselig. Jeg og Maria levde hvertfall et prinsesse liv hos tante ♥

outfit 18/8 - 11topp fra bikbok // sko,veske  og ring fra h&m  // shorts fra only // solbriller fra sydensinglett fra gina tricot shorts fra zara veske fra h&m solbriller fra marked øredobber fra cubus

Hva syns dere?

spørsmålsrunde

Har kommet inn VELDIG mange spørsmål i det siste, så jeg kjører i gang en spørsmålsrunde! :-) Hadde vært fint om dere kunne holdt dere til normale spørsmål, og vil helst slippe de ''VS'' ene, kommer ikke til å svare uansett.

Jeg svarer på video
Max. 3 spørsmål per kommentar
nå skal vi til byen!

innkjøp


160,- mac (fargen pink plaid)
199,- h&m199,- gina tricot49,- cubus

Nå tar vi natta! Hva synes dere? 

outfit 17/8 - 11tskjorte ginatricot // shorts fra cubus // sko fra din sko // veske fra h&m

Hva synes dere?

bogstadveien

Hei dere! :-) Nettopp kommet hjem fra en herlig dag! Fint vær, sol og shopping i bogstadveien. Var litt mer på salgsvarer i dag, etter at vi sjekket saldoen på kortet. Woopwoop! Nu er det klart for lasagne! Snakkes i kveld ♥Dagens lunsj!hahahah epicBloggbloggbloggblogg!! Livet lisam <3

Hva har dere gjort i dag da?

bilder fra dagenHaha, randoms ville visst være med på bloggen!..

Tyycks?

outfit 16/8 - 11

Heei! Nå er vi plassert i sofaen alle tre og ser på greys anotomy. Nettopp vært på kino og sett Hjelp vi er i filmbransjen. Tjaa, levde kanskje ikke helt opp til forventingene..Har vært en kjempekoselig dag, poster innkjøpet i morgen hvis det er greit? :-)

Lillebroren min ble også 7 år i dag ♥veske fra h&m // øredobber og shorts fra cubus // topp fra monki // sko fra din skoveske fra accessories // topp fra monki // shorts fra zara // sko fra converse

Hva synes dere?

ut på shopping!snakkes senere med bilder, outfit & innkjøp ♥

videoblogg: innkjøp, dag en

Hva synes dere om innkjøpet?

shopoholicere

Heei dere! Akkurat kommet hjem fra en laaang og koselig shoppingdag. Startet et par timer på Oslo City, før vi møtte tante og gikk innom noen butikker i Karl Johan. Er ikke ferdig der for å si det sånn! Hehee. Siden spiste vi middag på TGI Fridays, ikke overraskende. Jeg og Maria klarte å smyge til oss barnemeny, fornøøyd. Bestilte ikke overraskende Oreo Madness til dessert.

I nuet sitter vi i sofaen med hver vår kopp kakao, 1500 kroner fattigere, og masse nytt til klesskapet. Innkjøp kommer om en times tid!


HEHE. Lunsj
Ivrig på Monki..

Hva synes dere om bildene? :-)

god morgen!

Hei! Tusen takk for alle fine kommentarer igår, det betyr veldig mye! ♥ Nå skal vi dra ut å shoppe. Er forresten veldig hyggelig å bo til tante Hege! I går spilte vi kort, spiste god mat osv :-) I tillegg sov vi på tidenes prinsesseseng! Sov som to steiner i 12 (!!) timer!ha en fin dag ♥

hvil i fred oldemor.. ♥ 

dag en i oslo

Helåå! Nå sitter vi i leiligheten til tante og koser oss. Blir taco og film ikveld, eneste som mangler er litt sol. Var ute i stad, så oss litt rundt og var blandt annet på café og marked. Var også en tur på Operaen, men måtte dra etterhvert pga. været. Kjipt, men likevel - Oslo er såå mye bedre enn Trondheim!

Nå skal vi se pretty little liars, heheh addicted.

Har dere vært i Oslo før? :-) sist gang jeg var der tror jeg jeg var rundt 8-9 år?

heading to gardermoen

Heei! Akkurat nå sitter jeg og Maria på flyet, ready for Oslo! Skal se litt pretty little liars nå, kunne vi hatt det bedre? Haha. Vi snakkes når vi kommer fram ♥Hva skal dere i dag da?

videoblogg: hår

Going out! Hva synes dere? ♥

fin fredag

Heei! ♥

Nå har jeg kommet hjem fra Maria, og er i full gang med pakkingen til Oslo - flyet går 9:20 i morgen tidlig! Åh, som jeg gleder meg. Skal blogge derfra! I går kveld var vi fire jentene samlet igjen, har ikke sett hverandre på over 1 måned så det var utrolig herlig å se alle sammen igjen. Tror ikke vi var stille i mer enn 20 sekunder, vi snakket omtrent i munnen på hverandre :-) Skal møte de i kveld ogsåå.SleeeepyHadde dere en fin fredag?

outfit 12/8 - 11

topp, ring og veske fra h&m // shorts fra roxy

Tycks? Nå er det kosekveld med jentorrna

lykke!

Heei! Nå sitter jeg ute i finværet med Maria, vafler, pepsi max og et splitter nytt kamera! Kunne seriøst ikke hatt det bedre, livet er komplett  ♥ ♥ Vi er helt i hundre, og begge to er dritnøgde. Hahaha, blir et par klipp i ''fail'' videobloggen jeg holder på med :-)

Om 2 dager befinner vi oss i Oslo, herregud som vi gleder oss!

Hva synes dereee? 

''shiiit, det va bra kvalitet!!'' - maria solvang, haahha

''dj sunmoon''

God morgen folkens! Var litt tidligere oppe i dag, våknet i halv 8 tia og fikk rett og slett ikke til å sovne igjen. Maria derimot.... Mamma stakk av med kameraet + minnekortet til Røros, og der ligger dessverre bildene fra i går. Maria lå i alle fall over, det var kjempekoselig, spiste snop og ... mixa tidenes feeteste låt ♥ ...Noen som vil ha Maria tilbake til å blogge, tro meg - det kommer ikke til å skje.. haha

Forresten, nå skal jeg snart dra på elkjøp og kjøpe canon eos 550 d ♥ heaven

outfit 11/8 - 11topp og shorts bikbok veske solbriller og sko h&m 

Hva syns dere?

videoblogg: innkjøp

Hva synes dere om innkjøpet?

sovedyr

Åherregud, hvordan går det an å våkne for litt siden?? Seriøst! La meg ikke spesielt sent heller.. Og i dag når det ikke er noe dårlig vær heller. Jepp, middag om en halvtime ♥

Må vel få ut fingeren og legge noen planer for dagen, men først skal jeg spise, lese blad, spise, se film, spise litt mer og avslutte med litt mer spising. JEG ER SULTEN.Når våknet dere i dag?

hvordan endre docken!

Mange som lurte på hvordan jeg endret docken, tenkte å dele en video med dere, ettersom Caroline Maria forklarer det mye bedre enn jeg noen gang hadde klart!

 

Dere kan laste ned ikoner HER

lysere hår

Heei! Nå er jeg hjemme igjen, etter en kjempekoselig dag. Startet dagen med striping etterfulgt av bytur med Jenny! Jeg ble utrolig fornøyd med stripene, nå er jeg klar for oslotur på søndag. Kjøpte også noen småting, som jeg viser på video i morgen. Har spilt inn to (!!!) videoer til, jeg er i skikkelig videohumør. Thats good!

Hva synes dere? :-)


dagens planer

God morgen lesere! Nå er jeg suuperglad, jeg ligger på 15ende plass på topplista idag! Hadde over 5000 lesere i går, tuusentakk! Nå skal jeg til frisøren å stripe håret, gleder meg til å få lysere hår igjen :-) Senere blir det bytur med Jenny. Endelig har det lysnet opp i Trondheim også, etter to dager med non-stop pissregn..ha en fin dag, poster dock-framgang senere i kveld ♥

budrunde: nikon d3000

Nå selger jeg kameraet mitt, Nikon D3000. Grunnen til at jeg selger det er at jeg skal legge i mere penger i et nyere, med HD film. Tenkte å komme med litt info om kameraet.

- Kjøpte det for rundt 1 år siden

- Det er så godt som nytt, det har ingen riper og det er ingenting feil med det.

- Selve kameraet kostet 3 000, men med alt tilbehøret ble det 4600 kroner.

- Det du får med er: Kameraet, beskyttelseslinse, lader og kamerareim

- Den som byr høyest får kameraet

(Jeg finner ikke dekselet til å ha foran, men beskyttelseslinsa fungerer på samme måte)Ikke by lavere enn det som er bydd, om du ikke er interessert i kameraet trenger du ikke å kommentere :-)

HUSK E POST / BLOGGADRESSE

videoblogg: frisyrer jeg bruker

/ redigert i iMovie / sang: cascada - san francisco / toppen er fra h&m / sett på 720 for bedre kvalitet

Hva synes dere om videoen?

min nye dockÅh, jeg er superfornøyd ♥ Hva synes dere?

regnværsdag

God morgen! ♥ Først må jeg si tusentakk til alle dere som var innom bloggen min i går, hele 5400 unike lesere! Wow. Det er noe rart, men på søndager får jeg alltid mest besøk. Haha. 

Ble vekt av at lillesøsteren min kom inn på rommet med frokost. Aw! Ristet brød med jordbær, juice og kokosbolle. Herlig start på dagen. Dagens planer er Ikea med mamma, skal handle litt småtteri til rommet. Nå skal jeg redigere video til dere! 

100% sminkefri..

snakkes ♥

dekslene fra mirabling

Hei! Nå har jeg fått dekslene fra mirabling.se - jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Dekslene sitter utrolig bra, kommer til å bruke de utrolig mye :-)1. american flag
Min nye favoritt! Det er dritkult! Fås kjøpt for 199,- her

2. white
Dette liker jeg også veldig godt, fås kjøpt for 149,- her

Hvilket likte dere best?

sunday is funday

Hei! Nå er jeg hjemme i Trondheim igjen, etter en laang togtur. Skranglende tog, bråk, høylytt tromsø-folk rundt meg, hundesamtaler - og en idiot helte kaffe over macen min!! Trodde jeg skulle dø, men det gikk bra med den. Mappa derimot. Og noen av klærne mine er fulle av kaffe! F.eks en ny kjole jeg kjøpte, herregud. Håper det går vekk i vask.

Nå skal jeg til Jannicke med Karen, blir superkoos ♥
kos dere, vi snakkes i kveld ♥

fotoshoot: tone og ericafineste Tonehahah her var det noen som kjørte forbi og stoppa... flautBesøk bloggen til Tone her!

Hva synes dere? ♥

det nye designet

Hei! Som mange ser har jeg fått et nytt, supernydelig design! Snille Marie har laget det til meg, hun er utrolig flink! Det er mulig det kommer noen små endringer her og der, men jeg er utrolig fornøyd. Det eneste som er dumt er at alle som bruker Safari som nettleser (inkludert meg) har problemer med sidebaren på forsiden. Den havner nederst og innleggene blir annerledes. Men det skal fikses i kveld :-)

Tusen takk Marie!Hva synes dere om designet? ♥

starbucks coffeebilder fra dagen

Hei! Nå er vi hjemme hos Tone, huset er rååfint! Loveit. Har fikset rommet hennes i dag, det ble utrolig fint. Og nå har jeg tvingt henne til å lage videoblogg om det. Hihihi. Er forresten skikkelig på landet dette, i følge meg. Det nærmeste man kommer sentrum er et kryss med Spar på sidelinja. Møtte også på elg. Første gangen jeg ser en elg!!!!!!!! Tone og Karine ble helt sjokka når jeg sa det, nå er jeg dritnøgd ♥ The crib!superkos ♥ natta

curlz

Hei! Nå er det like før vi drar inn til Skage/Overhalla - whatever.. Sov med flette i natt, så har utrolig mye krøller. Venter bare på at Tone skal ordne seg ferdig, noe som tar drittlang tid. Hun er verdens tregeste person, seriøst!!

Hva synes dere om frisyren?dagens outfit

Heei! I natt lå jeg og Tone ute, kommer med bildene i morgen. Lå bare på berget i dag og, pluss at vi badet!! Stolt. Igjen. I morgen skal jeg bli med henne til Namsos, eller Overhalla da som jeg sliter med å få inn. Skal være der i hele helga, blir sykt bra! Skal selvfølgelig blogge derfra :-)

topp fra mango // shorts fra roxy // solbriller fra h&m // ring fra bikbok

Hva synes dere?

badenymf

Helå! At the moment sitter jeg og Tone ute og bare slapper av. Som vi har gjort i hele dag omtrent.. Har bare lugget på berget og ledd helt utrolig mye. Som alltid! Og gjett da - vi badet!! Sykt, dere aner ikke hvor kaldt vannet er her.. Skal ligge ute i natt, blir sikker mange bilder der og! ♥

Tone liker bratz håndduken minHahah epic. Når jeg og Tone var 7-8 år var dette ''sofaen'' i fjæra.Harry Potter har ankommet frosta XDTone, klar til å stupe i Frostas pissedamHva synes dere?

venter i spenning

Heia! Nå har jeg tatt en pause fra sola, og venter på at Tone skal komme. Tror hun har blitt litt lei av mine desperate meldinger, hun har i allefall sluttet å svare.... Heheh. Setter i gang en konkurranse  i kveld, stay tuned ♥

sun in my pocket

Heisann ♥ 

Nå har jeg fikset designet, skjønner ikke helt hvorfor alt jeg lastet opp på tinypic klikka. Menmen! Er litt keen på nytt design, om noen av dere er flinke er det bare å si fra! I går var det en utrolig nydelig sommerdag, lå vel for det meste ute å slappet av. Det er så lite å blogge om her på hytta, men når jeg kommer hjem på søndag blir det både spørsmålsrunde, bilder fra fotoshoot, pluss TO videoblogger! 

Imorgen kommer Tone, cant wait. Er så utrolig kjedelig her nåå... have a nice day ;*

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits