august 2010

outfit 30.august


genser og skjerf fra h&m // bukse fra vero moda // øredobler h&m

Gjett hva, i morgen skal vi på telttur............... Det er meldt pissregn, vi skal gå lange turer, sove i lavvo og jeg har ikke en gang liggunderlag. HALLELUJAH DETTE BLIR BRA ALTSÅ!!!! ♥
..... hva synes dere om outfiten?

s to the tøl

Hei! Sorryyy, dårlig blogging for tiden, men har så vidt tid før på kveldene! Ble med Mæriæ hjem etter skolen i dag, vi satt vel egentlig bare å snakket, looo, spiste is og lagde oss frappe ♥ Nå er jeg hjemme, og sitter og stapper i meg en pizza......... Søsteren min feirer barnebursdag skjønner dere, så da er det bare å forsvinne opp på rommet med en pizza.

Skal snart stikke på trening, som i går. Kommer til å døø, er så sinnsykt støl etter i går. Artiiiiig.

 HVILKEN SPORT GÅR DERE PÅ?

så utrolig lei

Noen ganger blir man bare så utrolig lei av ALT. Uansett hva man gjør finner man noe negativt i det. Jeg er utrolig lei for tiden, av så sykt mye. For eksempel drittslenging. Jeg tar meg egentlig ikke så nær av kommentarene, men hvilke kommentarer er det man husker mest?? Om jeg får 300 kommentarer i uka da, og 295 av de er positive, husker jeg de så vidt. Mens de 5 andre, drittkommentarene, blir de jeg husker mest.

Og nå er jeg så jævlig lei! At ikke folk bare kan drite i å slenge dritt på nettet! Er det så sinnsykt viktig, så kom nå heller bort å si det face to face, eller skriv det med NAVN. Dere haters, dere er FEIGE! Det er det dere er, dere tørr ikke å stå for hvem dere er! Er det flaut synes dere? Så la vær! Kjenner jeg blir så irritert! Ikke av hva dere skriver, men hvor utrolig feige folk er!

Jeg er kanskje ikke den som begynner å gråte, true med å legge ned bloggen eller noe når man får dritt, som jeg vet mange andre gjør. Jeg synes dette er helt greit at folk tar seg nær og jeg vet hvordan det føles, for noen kommentarer kan såre så utrolig mye. Men når man har en blogg med 1000 lesere hver dag, er jeg nødt til å forvente drittslenging en til to ganger i uka. Men likevel haters, SKJERP DERE, STÅ FOR DET DERE SIER PÅ NETTET OG DRIT I Å VÆR SÅ FEIGE!!

Ah, godt å få det ut! Også må jeg si tusen takk til dere, ikke-haters, dere gjør hverdagen så utrolig mye bedre ♥

LIVESHOW MED ERICA OG MARIA


  Send inn spørsmål :-)

gjett hva!!!!!!!!!!


iiiiiiii ♥

dagens fangst

Hei lesere! Sorry for dårlige updates, men i morges fikk jeg det plutselig travelt og rakk ikke å blogge. Har vært med tanta mi i byen i dag, kjempekoselig! I kveld kommer pappa hjem fra Canada så da blir det pizza og tv-kveld ♥

Dette kjøpte jeg i dag:Ting til rommet :-) Fra søstrene grene

Hals fra h&m :-) Men nå er det piiiizzaaatiiid. Hva synes dere om innkjøpene? Haha, var ikke muffinsene søte?

UPDATE: Eos-vinneren er trukket og kontaktet :-)

hot or not?


Om jeg ikke finner en jakke i byen i morgen, skal jeg kjøpe denne! :-) Den er fra motedronningen. Fikk mange spørsmål på de forrige jakkene: Nummer 1 er fra nelly, de to nederste fra motedronningen.Svarte i innlegget, men sikkert ikke så mange som så det :-)
HOOOT OR NOOOT?

vil du bli vurdert?

Legg igjen link til bloggen din her så trekker jeg ut en tilfeldig i morgen eller i kveld som jeg vurderer!

  Hva er bloggen din? //

frøken syk

Hey people! I morges våkna jeg og så ut som ..... hufsa. Var helt mørk under øynene hele dagen, og hadde sykt vondt i hodet. Derfor dro jeg hjem fra skolen i tolv tiden. Kom hjem, hentet dyna, og sovna på sofaen. Har egentlig ikke noe lyst til å sitte på pcen i det hele tatt, men blogginga mi er så bånn nå at jeg føler jeg må slenge inn et pip fra meg.

I kveld blir det vel kosekveld med god mat og snacks. Ha en fin fredag ♥

Meg og Juli i går <3

Hei syk

Sykehjørnet. Hva skal dere i kveld? Noe forslag til hva jeg kan blogge om?

snill

YO! Jo altsåå... Jeg ble med Maria hjem etter skolen da vi bestemte oss for å fikse den kliiikkkoooo pcen hennes. Først stakk vi innom bunnpris og kjøpte brus og nudler da (hahahaha). Også begynner vi å støvsuge tastaturet hennes, fordi det var sykt mye smuler der (hint maria!!) og vaske skjermen, MED VANN. Hahhaha. Men i allefall så trøkte Maria støvsugern nedi tastaturet for å få vekk smulene da vi hører et ''fffffffsj''. Og wops, der forsvant den piltasten.

Haha, så vi bestemte oss for å leite gjennom hele støvsugerposen etter knappen, fordi det var sykt umulig å bruke tasten uten ... tasten (?), til inget nytte.. Også lasta jeg ned Mozilla til henne og fjernet dritt på pcen hennes, fordi jeg er så snill. Haha, gjorde det egentlig for at jeg er sykt lei av å se en pissed Maria på web som snakker om hvor dritttreig og sugen pc-en hennes er :):):)

nøgd

Jeg skulle også skrive navnet til Maria dritstort på det nye pennalet hennes, men faila hardt ved å skrive ''MAIA'' Hahaha. So sorry ♥


Vi hadde forresten Mat og Helse i dag. Utrolig gøy! Vi lagde frokostblanding og rørt syltetøy, og det var faktisk kjempegodt. Men slapp av - det var litt mer jobb en bare å helle oppi frokostblanding i en skål. Vi måtte tilsette ganske mye ting. Blandt annet tørket mango, som jeg var så sykt skeptisk til.. Men jeg overlevde! :-)

Okei dette ble et tragisk innlegg.  Til og med overskrifta ble tragisk! Haha ... Natta

hola chica

Hei lesere! Tenkte egentlig ikke å blogge før jeg kom hjem, men gjør det da alikavel :-) Er til Maria nå, og når jeg kommer hjem og faktisk blogger ordentlig skal jeg fortelle dere en liten historie... HAHAHAH.

Hva gjør dere akkurat nå? haha lol

hot or not?


        hot or not?

under my umbrella
vått hår kan man si.. hehe
genser fra h&m // tights fra bikbok // spenne fra h&m // paraply fra h&m //
Hva synes dere?

regnfulldag

Hey people ♥ Har hatt en helt okei dag på skolen. Det som trekker ned er selvfølgelig at de holder oss der fram til kvart over tre!!! Sykla hjem i pissregn, jeg og Kari holdt på å fryse av oss fingrene.. Nå sitter jeg bare her og ser på TV og har INGENTING å si. Snakkes når jeg har noe å blogge om :-)


   Hvor lenge varer deres skoledag?

outfit 23 august


cardigan fra h&m // singlett fra gina tricot // bukse fra vero moda // øredobler fra utlandet // sko fra dna
HVA SYNES DERE OM OUTFITEN?

Forresten - besøk Renathesnuppa sin blogg, bare trykk HER :-)

noen bilder fra dagen

Mariami ble som sagt med meg hjem etter skolen, og da tok vi også noen bilder (bombe??)     Hva synes dere om bildene? Forresten - kjeder meg helt sykt, legg gjerne igjen noen spørsmål: 
                    http://www.formspring.me/ericamk

MÅ GJØRE VIDEO


hahahhahha. Hva synes dere?

LIVESHOOOW

Video chat rooms at Ustream
Vi svarer både på blogg og på chaten :-) SEND INN SPØRSMÅL

ferdig spilt inn

Heeei! Skoledagen har vært helt grei. Men sykt mye informasjon på så kort tid! Vi fikk vite timeplaner, skapnummer, sette navn i bøker, fikk en ny gutt i klassen - Raymond/Ray, snakket med folk vi ikke hadde møtt i sommer og sånn.Vi begynte halv 10 og slutta vel i halv 11 tia. Men nå er Maria med meg hjem, og vi har akkurat spilt inn MÅ GJØRE video. Den kommer senere i dag.

Det kommer liveshow halv 3, så følg med ♥ Rima det?

       Når slutta dere på skolen i dag? HAHA

min sommer

.. har vært helt fantastisk ♥

Først hadde vi avsluttningsdag med klassen


Lå over med snuppene mine, Maria og Marthe

Prøvde noen lekne solbriller, hahahaVar på bursdag til Juli

Grillet myeFikk besøk av disse herlige jentene, og vi faila sykt på brownies-bakingen............:Ble 14 år! Juli kom på besøk daDro til Hellas!Hadde 2 kjempefine uker der :-)


Ble skrevet om på side 2Var med Tone på hytta nesten hele tiden!

Fikk besøk av søskenbarn på hytta, og vi havna i teltet. Dette bildet ble tatt kl. 7 om morgenen da vi hadde lagt oss på sofaen og sett på The Voice.Var på hytta til Renathe i et par dager ♥


Var i dammen med Stine, Maria og Marthe.

Baka kake med Mathea!

Var med Jenny!

Vært med disse to søtnoseneee

Vært utrolig mye med beste jenta <3

Kost meg til Karianne!

Vært i Rotvollfjæra

Vært i dammen med Aurora, Maria, Bennis og Marianne

Sommeren 2010 har helt klart vært den beste! Tiden har bare flygd av sted. Gleder meg allerede til neste sommer, haha. Så nå er det bare å vente, og vente, og veeeeeeente.

Har dere hatt en fin sommer? ♥

stem på outfit her: http://l0ve.blogg.no/1282500353_stem_p_outfit.html

stem på outfit


        Hva skal jeg ha på meg i morgen? 1,2 eller 3?

forslag til må gjøre video

Har tenkt å filme en må gjøre video med Maria de nærmeste dagene så sleng inn forslag til hva vi kan gjøre! ♥


daffesøndag, helt klart

God morgen (dag) lesere! I dag våkna jeg i 11-12 tia.. Jeg som hadde på vekking klokka 9 (!!). Har egentlig bare sittet på dataen fram til nå........... Uff. Ute pissregner det, så joda. Har vel egentlig ikke noen klare planer for dagen. Okei, superkjedelig innlegg, har egentlig ikke noe å si. Skal i allefall ta bilder til garderobe og outfitavstemning nå. Dette blir en gøyal dag du.. Haha :-) Okei nå stopper jeg før innlegget blir megakjedelig.

       Flere som har daffesøndag?

turnvideo


Dette er noen gamle klipp, men likevel velger jeg å poste videoen. Her hadde jeg vel turna i 3-4 år tror jeg. Håper       dere liker videoen. Skal ha en bra bloggdag i dag! Kommer garderobe, avstemning på antrekk og ''mitt sommer'' innlegg. Så stay tuned ♥

Hva synes dere?

mine favoritter

1. FAVORITTKJOLE

     bikbok

2.
FAVORITTSKO

    499,- DNA

3. FAVORITTSHORTS

    exit

4. FAVORITTVESKE

   149,- H&M

5. FAVORITTGENSER

  199,- GINATRICOT

6. FAVOVRITTOPP

   149,-  BIKBOK

7. FAVORITTCARDIGAN

      VERO MODA

8.FAVORITTBUKSE

   229,- VERO MODA

9. FAVORITTØREDOBBER

  UTLANDET

10. FAVORITTBRILLER

    HELLAS // Hva likte dere best?

en god latter forlenger livet

Heeei! Ser at det var noen av dere som så meg i byen idag! :-) Var i allefall en sykt koselig bytur, lo på meg et par ekstra magemuskler og greier og greier. Først lysnet det opp så vi gikk å kjøpte oss noe junk å satte oss ute ved statuen.

Og mens vi satt der lo vi oss skakk i hjel av en uteligger i bar overkropp, ølmage, som sto og digget til musikken fra en DJ på scenen. Haha, uff.. At folk kaster bort livet sitt på øl og narkotika er sykt!!!!!!

Også kommer ''Jesus'' forbi.. En mann som ikke er helt god, som tror han er Jesus eller noe. I allefall, han rusla forbi i bar overkropp (skjer med det da??) og et juleskjerf eller noe..

Også kommer en engelsk dame bort til oss og klapper oss på ryggen og spør hvor vi gamle vi er. Jeg og Aurora hylte sykt, vi skvatt sånn! Uff, stakkars dame. Også får Aurora noia da en veps følger etter henne.

Her hadde vi akkurat prøvd Maxikjoler.. Haha! Synes de er så ..... fiiine.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAH.
Innkjøp:

29,50 h&m //

79 kr ginatricot // Har dere hatt en fiiin lørdag så langt?

trondheimcity

Heei! Gjett hvem som hadde på alarm klokka 9 i morges?!??! Ikke at jeg sto opp da, meeen i allefall. Nå skal jeg til byen med Aurora, blir kjempekoselig. Og bare si hei om dere ser oss! :-)

Tuusen takk for alle kommentarene på innlegget under, you make my day. Derfor skal jeg poste mine favoritter i kveld (favoritt bukse, genser, sko, tilbehør osv!). Men oppdaterer dere senere, for denne gangen skal jeg rekke bussen ♥Ha en fin dag! HAR DERE NOEN PLANER FOR DAGEN?

fast leser?


FAST LESER / BESØKENDE / BARE INNOM?

Hadde blitt så glad om dere kunne tatt dere 30 sekunder og svart på dette, har veldig lyst til å vite det skjønner dere :-) Om du er fast leser, besøkende (besøker bloggen noen ganger) eller tilfeldigvis innom nå?

det er tid for fredagskos, ingen kims ingen kos

Heei ♥ I dag er det slappeavhjemme - dag. Har akkurat spist taco, og sitter nå bare på pcen, drikker brus og spiser snacks. I likeee. I morgen kommer det en anbefaling av noen produkter, tror også jeg skal ligge over til Juli da :-) Nå er det bare noen få dager igjen til skolen........ Hvor mange klarer jeg ikke å regne ut, har liksom vært borte fra skolen i 9 uker nå..  Det er hvertfall 2 dager igjen tror jeg.

Men nå fortsetter fredagskooosen, vi blogges søtiser ♥Har endelig hengt opp gardiner på rommet!! Okei, random.

  Flere som er glad for at det er helg? Selv om vi fortsatt-sommer-ferie-folkene ikke merker så mye forskjell..

outfit 20.august


t-skjorte fra bikbok // bukse fra vero moda // hårbøyle fra h&m // sløyfeøredobler fra accessories //
Hva synes dere om outfiten? ♥
Kommer 2 etterspurte ting på bloggen i kveld om dere er flinke til å kommentere!

school's out for the summer

Hei lesere ♥

I dag har jeg vært barnevakt for broren min, ettersom de har planleggingsdag på SFO. Har gjort mye vi, lekt fly, hadd tampen brenner, gjømsel, spilt Knerten på PCen og bygget lego. Haha. Gjett hvem som måtte sitte igjen med legoen til slutt og slite med det derre helikopteret?? Ellers regner det i dag..

        Har dere vært på skolen i dag?

outfit 19.august
genser fra h&m // shorts fra exit // veske fra h&m //
Hva synes dere om outfiten? Nå skal jeg ut, snakkes!

this IS summer

Hei! Haha, ler over det forrige innlegget mitt. Lettere stresset kan man si. Har i hvertfall kommet hjem fra byen, var egentlig kjempekoselig! Kjøpte ingenting (stolte?!??!), hvis man ser bort i fra en is og iste.. Broren min kjøpte seg i allefall blandt annet lego. Populært det der. Jeg og Maria følte oss veldig utilpass i en lekebutikk i hjørne på torget uten vifter. VARMT.

Det er dødsfint vær i dag! Skal vel ut med noen etterpå, nyter de siste dagene i sommerferien MAX!

         Hva skal dere i dag?

byen med maria og broren min

Heeei! Har 1 minutt på meg nå, så skal vi dra til byen. Skal med Maria og lillebroren min, blir sikkert koselig! Hihi. Oppdaterer dere senere, har det traaaveeeeeeeeeelt.


love it

Heei! Beklager for dårlige updates. Har vært en sykt koselig dag! Dro ikke til dammen likevel, dro heller hjem til Karianne med Kathrine, Kristine, Nora og Maria :-) Kom flere etterhvert osv.

Var i alle fall kjempekos, men orker ikke å skrive - legger heller ut bilder ♥

Kristine, Karianne, Maria, meg, Nora :-) Og Kathrine som står å snakker i tlf. Haha :-)hahahah t-skjorten til Karri: '' I'm naturally blond, please speak SLOWLY!'' So true honey ♥
Vi dro og kjøpte oss slush og hadde det utrolig herrrrrlig.GOD NATT TIL DERE SOM SKAL PÅ SKOLEN ;* Og til dere andre da :):)

summer vacation

God morgen lesere ♥ Nå vet jeg at de fleste sitter på skolen når jeg skriver dette. Stakkars dere altså.. Men vi har i allefall fri fram til mandag, og jeg skal nyyyte de siste dagene! Og det blir finvær hele uka, så det er ingenting å klage på :-)

I dag kommer Maria nedover en tur, vi skal lage oss god mat og sole oss litt før vi drar opp til dammen med Nora, Kristine og Kathrine. Blir koselig! Dere vil virkelig ikke se meg nå, så slenger inn noen bilder fra i går ♥


verdens beste jente ♥ Hva synes dere om bildene?

rommet mittImage and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
HVA SYNES DERE OM ROMMET MITT?

outfit 17.august

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
bukse fra vero moda // genser fra h&m // veske fra h&m // sko fra DNA //
Men nå er det voksenbursdag her, sneeeiks. Hva synes dere om dagens outfit? Mulig jeg poster bursdagsoutfit etterpå.

dagen i går (bilder)

God morgen lesere! Internettet til Maria klikket i går, så jeg fikk ikke postet rom-innlegget............ Så det kommer i dag i alle fall! Jeg liggerover til Maria, og det var utrolig koselig. Men her kommer dagen i går;

Vi startet jo altså dagen med en bytur, jeg rakk selvfølgelig ikke bussen, kjøpte mye fint og dro hjem igjen. Der lagde vi bursdagsinvitasjoner til broren min, grillet og spiste dessert.
Så tok vi noen ''fine'' bilder av oss selv, og det endte i et helt sinnsykt latterutbrudd:hahhaha her skjønner vi ingenting når kameraet knipser 5 bilder på rad

Haha, fint.VI SKALLA ........................... Haha, det var dritvondt!Maria griner av latter, hahaha
Så hadde jeg hikke resten av dagen (-.-)

Så måtte jeg pakke på 2 minutter og var lettere stresset!
Men nå skal vi ut og ta bilder, snakkeeeeeeeeees ♥

KONKURRANSE - vinn valgfri eos

KOOONKUUURAAAAAANSEEEEEEE

Da setter jeg igang en konkurranse. Usikkert når den avsluttes, men blir vel i løpet av uka. Alt du trenger å gjøre er å skrive hvilken farge du vil ha i kommentarfeltet. Jeg trekker tilfeldig, og dere kan kommentere max 5 ganger.

Premien er altså en valgfri EOS, husk og legge igjen link til blogg eller epost.
SÅ - HVILKEN FARGE?

shop til you drop (innkjøp)

ER SYKT FORNØYD MED INNKJØPENE ♥ ♥ ♥ ♥

veske fra h&m // 149 ,-

genser fra h&m // 99 ,-skjørt fra bikbok // 199,-

bukse fra vero moda // 229,-
Også kjøpte jeg to t-skjorter til lillebroren min som har bursdag i dag! Gratulerer brooori :)
HVA SYNES DERE OM INNKJØPENE?

sky so blue

God morgen lesere! ♥ Noen av dere sitter vel på skolebenken nå, stakkars.... Men det gjør ikke jeg, og ikke Maria heller så nå skal vi dra til byen! Bare og si hei om dere ser meg, det er så utrolig koselig :-) Det er utrolig fint vær, og knallblå himmel så der er ingen grunn til å sitte inne! Meeen:

Om dere er superflinke til å kommentere i dag, kommer det en overraskelse på bloggen i dag!

Ha en superduper dag!

i've got the sun in my pocket
Mye bringebær sa du?Nå er jeg hjemme igjen! Skal ta bilder til garderobe nå, så stay tuned :-) Har dere hatt en fin søndag?

enda en uke sommerferie

God morrån! Er fortsatt på hytta, og kommer vel til å bli der til i 6-7 tia. Hmm... MEN, vi har en uke sommerferie til, i forhold til andre! Jeg vet ikke hvem som har hva egentlig men. I dag skal vi plukke bringebær, det er sinnsykt mye bær rundt hytta. Mulig jeg skal møte noen senere i kveld, ellers så blir det vel bare slappeavdag i dag og.

Husk at i kveld kommer garderobe, og KANSKJE bilder av rommet mitt :-)

Hvem av dere starter skolen i morgen?

so sorry

Heei! Hatt en fin dag? Vel, det har jeg :-) Har vært nede på hytta til m&m og spist kjempegod mat og verdens herligste dessertkake. Jordbær og bringebær terte. Ellers kan dere gjette hvem som mista en jeksel i stad? ...... Hurra. Dere kan også gjette hvem som glemte av klærne til ''my wardrobe'' hjemme i morges........ Hurra ganger to. Så lover lover lover at det kommer i morgen.

Siden jeg greide å glemme det skal jeg filme videoblogg til dere imorgen, som sikkert kommer i neste uke eller noe. Høres bra ut??hyttentytten

God morgen lesere! I morgen eller på mandag skal jeg legge ut bilder av rommet mitt - mange som har spurt! Men i dag, eller nå snart, drar jeg på hytta og blir der til i morgen. Men internetten er selvfølgelig med og i kveld kommer ''my wardrobe''. Sounds good?

Tror egentlig ikke jeg har tid til å si så mye mer, må bare pakke og hive meg inn i bila. Ha en superfin dag!

haha, very nice
Hva skal dere gjøre i dag?

perfect timing

Heej! I stad ringte det på døren og det møtte jeg to stk snupps! Nemlig Marthe og Maria ♥ Var kjempekoselig, selv om de ikke var så lenge, haha. Nå dro de akkurat og det tima de selvfølgelig perfekt; syklende i pissregn. I like, haha. I dag kommer pappa hjem fra Island så skal vel bare kose oss med brus og sånn i kveld.

Ha en fin fredagskveld søtiser!

haha søtiluuu girls - Hva har dere gjort i dag?

http://mariihonaa.blogg.no/

nytt design!

Som dere ser har jeg fått nytt design! Synes det er superfint, tusen tusen takk til deg MARIANNE ♥ Det eneste jeg skal prøve nå er en liten knappemeny eller noe på siden slik at man kan klikke seg inn på linken og legge meg til som venn eller noe ;-) Uansett - tusen takk igjen!

         Hva synes dere?

bilder fra i dag

Superkoselig med Mathea i dag ♥

''Ikke få panikk no, MEN DU HAR EN BILLE I HÅRET!!!!'' ''UEÆÆÆHHH TA DEN UT ERICA!!!'' ''Vent da, må bare ta bilde, hahaha''

Vi lagde kake! Den ble dødsfin og smakte utrolig godt! Vi dro på butikken og kjøpte krem.......... kakebunn, men vi glemte selvfølgelig bær..... Haha, men heldigvis hadde naboen bringebærhage.


Se på dette mesterverket!!! Vilt!

Haha, fornøyd.

Haha :)

iluu ♥

Men så.............ARRRRGhahahahaha

vinnerlink: http://mariihonaa.blogg.no/

mathea in the house

Hei! Har akkurat levert brorenmin på SFO nå og sitter å venter på Mathea. Vi skal vel ut en tur, mulig vi plinger på flere. Været er superfint i dag, har egentlig vært det hele uka så det blir vel noen bilder også. Outfit og sånn kommer i dag, så følg med!

Nå kom Mathea, vi skal ut og handle inn noe til bløtkake. Haha!


day?

HEI! Nå dro akkurat Jenny, og det var kjempekoselig. Vi har bare snakket, vært på butikken og kjøpt oss snop og satt og på en lekeplass, sett på videoer osv. Funfun ♥


                                
                      Det ble sykt forskjell når jeg retta håret til Jenny med GHD, haha :-)

Ellers lurer jeg på om jeg skal begynne med de dere ''day'' greierne som mange bloggere gjør, at de legger ut et bilde hver dag (?) som jeg har skjønt det. Så litt gøy ut, vil dere det?

antrekk
''eei'' alt fra h&m faktisk :) Hva synes dere?
Men nå får jeg besøk av Jenny snakkeees.

videoblogg; hårvideo


Her er videoen! Beklager får dårlig  lyd, ikke noe å gjøre med. Sier ingenting spesielt, men jeg viser altså hvilke frisyrer jeg bruker til vanlig :-) Og Mari - du blir linket i morgen. Hva synes dere?

videoblogg på veeei

Heeei! Nå er jeg hjemme igjen, og ligger og sløver på sofa'n. Haha! Har kommet hjem fra Maria, vi rakk visst ikke å ta noen bilder, fliiink. Men jeg har spilt inn hårvideo og den konverteres på vimeo nå, så den kommer vel om en times tid :-) Sminkevideoen ble helt klikkkoooo så den utsettes.

Men nå skal jeg ta outfit bilder og spise middag. Pastasalaaat ♥

   gleder dere dere til video? :)

chocolataa

GOD MORGEN! Jeg og Maria har endelig dratt oss opp av senga, har spist frokost og drukket sjokolademelk! Detaljdetaljdetalj. Senere i dag skal jeg hente broren min på SFO, og så skal jeg møte Jenny en tur :-) Blir kooselig. Jeg og Maria sovnet vel ikke akkurat tidlig i går, og sto vel heller ikke opp tidlig.

Nå skal vi ordne oss og sånn, før vi skal ut og ta litt bilder. Standard! ..... Akkurat da jeg sa vi skulle ut å ta bilder begynte det å pissregne. Hurra.......LIVESHOOOW

Free live streaming by UstreamSEND INN SPØRSMÅL OG MILDE UTFORDRINGER :-)

bilder

SYKT KOSELIG I DAMMEN ♥ Møtte masse kjent folk, blant annet Jenny, Marita, Emilie og Synne :-) Nå liggerjeg over til Maria og det blir liveshow om 10 minutter!

Lappeleiken, IGJEN. Haha!Haha, ja vi har på shorts.mornin' bird

GOD MORGEN! Gjett hvem som sto opp klokka ni?? Joda. Leverte broren min, og fram til nå har jeg redigert ferdig videoen, så den ligger for opplasting. Poster den nok i morgen. Skal til dammen med Maria, Marthe, Stine nå, men de greide selvfølgelig å forsove seg. Haha, flinke.

Men nå må jeg hive i meg frokost og løpe! SNAKKES!Sykt fint vær i dag! Cathciiiiing.

freeeeeesh

HEIA! Nå har jeg sett på TV osv, spist taco, sett film, dusjet og slappet av. I morgen blir det Dammen med Marthe, Stine og Maria. Da skal vi grille, bade og kooose oss. Kamera blir med. Men blogger vel før det.

Ellers filmet jeg en sminkevideo i 11 (!!!) tida i morges og den er nå ferdig redigert. Skal poste den i morgen eller overmorgen eller noe. Jeg er jo reine videobloggeren! HAHA. Men nå skal jeg snart legge meg, er sinnsykt trøtt etter å ha sovet fem timer i natt.... Hehe natta ♥

HAHA DØR AV BILDE HER. 2 stk hypre jenter klokka 4........

ps; nå rista hele huset for n-te gang. SKAL DE SPRENGE MYE ELLER? Bygningsfolka har holdt på i flere dager nå.... De jobber et stykke unna, og likevel så rister jeg når de sprenger. Haha. Det var forresten de som vekte meg og Maria her om dagen..............................

den fødte syklist


ET ORD; sliten. Og utrolig stygg, hhahhaa.

Da har jeg, mamma og broren min vært på OBS og kjøpt sykkel. Den fikk selvfølgelig ikke plass i bagasjerommet så da var det bare å sykle hjem. Joda, bare oppover bakker. Ikke at det er så sinnsykt langt, for det er det virkelig ikke, meeen når du ikke har trent en eneste gang i sommer merker man bakkene, særlig når du sykler i hettegenser og koker over!! Men nå er det taco og filmkveld, sneeeiks ♥ btw Vil dere ha del 2 av spørsmålsrunden i dag eller i morgen?

outfit 10.august
Haha, (såpeboblene)


                         topp fra h&m bukse fra only sko fra h&m solbriller fra hellas 
                                         HVA SYNES DERE OM OUTFITEN?

daffedag

HEI! I dag er det offisielt daffedag. Sto opp HALV 8!!!! For å gå inn til søsteren min med familien med muffins og gaver osv. Tradisjon, je. Etter det kollapsa jeg på senga, haha, og sovna en time før jeg leverte broren min i SFO. Kom halveis da jeg merket at jeg hadde glemt å ta på meg sminke og i det hele tatt ordne meg, men dreit loddrett i det. Go poser!

Nå er spørsmålsrunden klar for posting, kommer om en time! :) Men ja GRATULERER MED DAGEN SIS ♥


hard life altså, haha

He-heei. Nå har jeg svart på spørsmålsrunden og skal sette meg ned å redigere. Hurray. I morgen skal jeg stå opp klokka 9. Jeg gruer meg sinnsykt mye! Haha. Søsteren min har bursdag da også skal jeg levere broren min på SFO.. Hurray x2. Skal prøve å ha en bra bloggdag i morgen (haha, skjer med å alltid si det da) så snakkes vi da ;-)

Haha, spørsmålsrunde på G ja.Erica kjeder seg, punktum. Når står dere opp nå i sommerferien?

rotvollfjæra

HEIA. Kjempekoselig i Rotvollfjæra. Vi spilte lappeleken, badet (vel, noen heehe), bare snakket osv. Tok en del snapshots, og nå er jeg og Maria hjemme hos meg en tur. Skal svare på spørsmålsruden senere i dag, men tror ikke den blir postet før i morgen. Men jeg hadde ikke lovt noe annet heller da ;-)
Haha, Andrea og Thea parkerte seg langt ute på bergene de.

Noraaaa :)

Kari ooog delvis Nora, haha :)

Thea, Kari, Nora, Marte, Helle, Andrea og random ;;

Tone og Thea

Marte og Helle :)

Hahahhaa, meg og Mariahasta luego

HEI! Dette blir et ''hei hade'' innlegg. Nå skal jeg nemlig til rotvollfjæra med Maria, Kari, Kristine, Tone, Andrea, Nora, Helle, Thea og Marte :-) Blir kjempekoselig. Tar med kamera, så blir det bildeeer.

''okei, no må æ blogg''

Ja, fant ut at det var på tide å slenge inn et innlegg! Jeg og Maria våknet for ikke så lenge siden der Tone spurte om Nora, Kari, Marte, Kristine, Helle, Eirik, Andrea og hun selv kunne komme bortover! Velvel, kunne jo ikke så nei så da kommer altså hele hurven om en halvtime. Haha, jeg og Maria bør KANSKJE komme oss opp av sengen? Haha.

Takk for kjempemange kommentarer på garderobe-greia. You make my day ♥ Men nå MÅ vi virkelig stå opp. SNAKEZ.

Haha, Erica i aksjon. Jeg og Maria tok ut ALLE toppene mine og sorterte de etter de som jeg brukte og ikke brukte såå mye, og de jeg ikke trengte. ........... Dere ser den minste bungen? Vel, det var de 3 plaggene som jeg kunne selge/gi bort. Hahahah, jeg suger i å sortere klær, kommer ingen vei uansett.


                        
                                              Hva skal dere i dag? :-)

turn it up cause it's getting heavy

HEJ. Nå har jeg kommet hjem fra hytta, ryddet og støvsuget rommet og tømt skuffer og skap i håp om å finne noe snop til meg og Maria. Hun skal ligge over idag, fikk akkurat en poppende melding på facebook der hun tryglet. Neidaaa, fullt så ille var det ikke.

Stay tuned så kommer garderobe greia om noen få strakser. Takk for mange spørsmål på spørsmålsrunden! Har en del å svare på ser jeg, haha.


spørsmålsrunde

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde! Var etterspurt, og denne gangen svarer jeg på video. Videoen kommer i løpet av neste uke, spørsmålsrunden avsluttes i morgen i 14-15 tiden så nå er det bare å være kreative! Og please dropp de derre - Pepsi max VS Cola. De svarer jeg ikke på uansett. Også er det visse begrensinger da. Ellers er det bare å sende inn!


sunshineee

Hey sunshines! I dag er det like fint vær, så nå ligger jeg ute i sola og steker! Vi drar hjem i 3 tiden i dag tror jeg. 4 kanskje. Var forresten noen som spurte om jeg kunne legge ut et innlegg om hva tropp var. Og ja - det kan jeg! Ikke akkurat nå, men kanskje i morgen eller noe.

Har ikke så mye mer å si egentlig, men senere i dag kommer både spørsmålsrunde og den garderobe-greia :-) Og muligens noen andre søtsaker.

gg ♥ Har dere lest gossip girl?

outfit


                                                                 topp fra zara  shorts fra exit
                                                               Hva synes dere om outfiten?

pictures

HEIA! I dag har jeg faktisk fått veldig mye ut av dagen. Startet med å rydde og støvsuge hele hytta, for å høste inn litt penger! Så gikk jeg ned til tante og satt der et par timer, drakk brus, leste osv til mormor og morfar kom. Da stabla jeg ved i tilhengeren og samla opp litt penger der og. Ogsåå - nei, forresten. Vi tar bilder.

Vi spiste vafler etter en hard arbeidsøkt (heeehe):

hahaha, workeeer!

Så tok jeg og søsteren min noen bilder;

 Men nå er det grillings, snakkes!

strawberry

God morgen! Gjett hvor mye jordbær det var i jordbærhagen vår i dag da? Flere bøtter! Yum, så da ble det godt brød med jordbær på til frokost. I like! I dag er det superfint vær så skal tilbringe dagen min ute, med min gode venn Nikon. Hahahha, sosial når man er på hytta vet dere. Blir vel bilder, hopping på trampolina, lesing av gossip girl, blader osv. Og bare for å gni det inn til dere med regn: Ligge ute i varmen og spise jordbær!
     Har dere sol?

innkjøp 
Her har dere jakken! Er utrolig fornøyd med den. Viser dere den både open og kneppet igjen, og selv synes jeg den er finest lukket igjen. Fra Zara.

Ellers trengte jeg meg en regn/vindtett jakke så da dro jeg og pappa en tur på intersport, og fant denne jakken på tilbud!

HVA SYNES DERE?

ready steady go

Nå er jeg klar for hytta i helga. Blir koselig det da. Har forresten kjøpt meg den jakkegreia fra Zara. Måtte ha den! Haha, men nå er det stopp. Neste gang jeg kjøper meg noe (eller .. om jeg gjør det da) så skal dere si: ERICA DU SKULLE IKKE KJØPE MERE NÅ. Okei? :):)::):) Trenger påminnelser, hahaha. Legger ut bilde av jakken når jeg kommer hjem. Den er så fiiiin.

Har funnet ut at hele Trondheim har kjøpt seg disse genserne nå.. Arg. Neida. Er i allefall storfornøyd med å være en av de første som kjøpte den (!!!!) Hehe.

 Har dere hytte?

gårsdagens outfit
shorts fra exit t-skjorte fra zara veske fra hellas

sko fra h&m - Hva synes dere?
Stikkord:

koooooos

Heisann! Nå har jeg kommet hjem fra tante og skal begynne å pakke til hytta. Er meldt finvær så det blir vel grillings, spill og masse annet koselig. Hytta er ikke så ikke skjønner dere :-) Tante er også med der, og verdens søøteste pus:
Den har vært på jakt i 24 timer eller noe, så den var helt død da den kom inn i morges, haha. Og strekte seg ut i verdens merkeligste posisjon;

Haha.

I går var det sinnsykt koselig! Vi så film, spiste grandis (haha, vi greide ikke å bestemme oss for mat så vi slengte en grandis i ovnen), snacks osv <3

bytur med mami

Utrolig koselig i byen med mamma i dag ♥ Mormor ble med en liten tur i starten, og da satte vi oss på Graffi og spiste salat og drakk pepsi max. Herlig! Det var utrolig varmt, så gikk faktisk i shorts og t-skjorte i byen - rekord! Haha :-) Nå skal jeg opp til tanten min med god mat og film. Kos dere i kveld folkens ♥Kjøpte meg bare denne fra vita, pluss noen småting. Men så verdens fiiineste jakke-ting på Zara, men venter heller. Men nå må jeg stikke, snakkes :-)

real breakfast

Heia! I morges dro jeg og Maria på bunnpris og kjøpte oss salat og litago til frokost. Haha, fin blanding. Utrolig koselig i alle fall! Det er utrolig fint vær, dør av varme! Men nå er det byen med mamma ♥ Snakkes!maria er hvertfall sovedyr

God morgen! Jeg og Maria har sovet .... seks timer. HEHE. Nå ligger vi bare og slapper av i senga og ser på.. DisneyChannel. Hahaha. Eller, jeg gjør. Maria derimot:

I dag skal jeg i byen med mamma, før jeg skal ligge over til tanta mi med taco, film osv. Slapp av - det er ikke noe eldgammel-tante det er snakk om ;) Haha. Ellers ringte Tone og spurte om vi ble med til dammen, men det kunne vi altså ikke,dessverre! Men nå er det på tide å dra seg opp, snakkes ♥

onsdagsgodt

Jeg ligger over til Maria, bombe? HEHE :)

Go firstprise! Haha

Maria


Garderobe greia kommer i morgen, hvis ikke hadde ALT kommet i dag.

bilder fra dammen

Heia! Kommet hjem fra dammen nå, utrolig koselig. Har akkurat dusjet og skal snart dra oppover til Maria. Tror jeg skal ligge over, så da blir det energidrikker, first prize pizza og kill buljo. Hahaha.

Haha, på vei til Dammen. Etter vi hadde gått av bussen tok det sinnsykt lang tid å gå bort til selve dammen. Veel - det føltes veldig langt.Haha, kaldt ja!

Auris, Maria og Bennis :)

Marianne :-)

Hahaha :-) Aurora, Bennis, Maria og meg.

haha, meg, bennis, aurora og marianne. Hva har dere gjort i dag da?

dammen

Nå skal jeg til dammen med Maria, Bennis, Aurora, Marte, Helle, Marianne og Andre :-) Det er en badeplass, men nå går bussen snart, snakkes!


sovedyr

Hei! Gjett hvem som ble vekt av at det ringte på 20 ganger? Hehheeh. Mamma var å leverte Felix på SFO og skulle hjemom en tur etter det, uten nøkkel. Både søsteren min og pappa var borte, så der lå jeg og sov oppe på rommet og hørte selvfølgelig ikke ringeklokka. Mobilen min var blekka, så mamma var rett og slett utelåst. Haha. Men så våkna jeg da til slutt, først skjønte jeg ikke hva det var (?), så trodde jeg det var broren min som tulla med ringeklokka før det sakte men sikkert gikk opp for meg at det var mamma. Herregud, haha.

Har ingen planer for dagen, ring om du er intressert! Haha :-)
Har dere noen planer for dagen?

hello folks

HEI. Akkurat nå sitter jeg på facebook, leser blogger og ser på TV.
Har akkurat sett greys, love it!I morgen kommer det et sminkeinnlegg + dette ''prosjektet'' :-) Sounds good?

videoblogg, brownies


herrregud, vi er flinke!! Eller kanskje ikke... Uansett, en video til dere!

outfit 3.august


I går sovnet jeg med bløtt hår i flette, så i dag har jeg en slags form for krøller. Forandring fryder :-) toppen er fra zara, her ser dere den på. Den er ikke så veldig lang, men er mye finere i virkeligheten. hårbøylen er fra h&m

HVA SYNES DERE?

endring i prosjektet

Husker dere at jeg skulle legge ut noe som - sesongens antrekk osv? Vel, jeg har tenkt på det en stund og funnet ut at siden jeg legger ut outfits blir det ganske likt, slik at jeg heller kan gjøre noe annet! Og det ''andre'' er at hver uke legger jeg fram en del ting fra klesskapet mitt, og dere velger hva av dette dere kunne tenkt dere i klesskapet deres!

Så hver uke legger jeg ut for eksempel tre topper, der dere velger hvilken topp dere kunne tenkt dere i klesskapet deres. Dette kan jeg jo videreutvikle senere, foreksempel at den toppen, den buksa, de skoa som har fått flest stemmer blir de tre plaggene en gang, slik at vi får se hvilket plagg som har fått flest stemmer oppgjennom, det som er mest populært. Jeg suger i å forklare, men hva synes dere om dette?

gooouulle

God morgen ♥ Nå ligger jeg i senga og har nettopp våknet. Har egentlig ingen planer for dagen, muligens Maria kommer en liten tur. Haha, her går det i det samme og det samme. Men etter denne uka kommer det flere og flere hjem, selv om Maria og jeg har det sinnsykt gøy hver gang - haha. ''Gouuulle''. Interne greier.

Vel, Maria kommer hun. Kanskje vi skal lage videoblogg, who knooows? Det er hvertfall finvær så ut skal vi :-)


outfit 2. august


genser vero moda bukse piece/only armbånd jc
Nå skal jeg hoppe i dusjen, før det blir the hills og te ♥ Hehe, godt en gang i blandt det og.

Hva synes dere?

bytur

Heia! Kom akkurat hjem fra en superkoselig bytur med mariasnuppa ♥ Nå er det snart middag, etterpå har jeg ingen planer. Kommer outfit og muligens en anbefaling i kveld! Weyhu. Skulle ta ut noen bilder for å henge opp i dag, men de ble knøttsmå pga oppløsningen. Hurra... Så da kjøpte jeg et par topper i stede. Har funnet ut at Zara er en sinnsykt bra butikk! Har egentlig aldri stukket nesen inn, men nå er det helt klart en av favorittene.

Innkjøp (det begynner å bli tomt i lommeboka.....................)

synes den er skikkelig søt!

Etter en tur på Zara satte vi oss på Dromedar og drakk kakao! Haha, det eneste som frista der og da.

Nam ♥      Hva synes dere om innkjøpet? Handler dere mye på Zara?

girls-night

HEI. Gjeett hvem som forsov seg 2 timer? Vi er så flinke.. Skal til byen en tur, sjekke noe på zara, sette oss på cafe og ta ut noen bilder av venner til rammene mine. Var utrolig koselig i går, sovna vel i 4-5 tia, hehehe. Var hvertfall ekstremt overtrøtt og satt og lagde indiske sanger. For et liv :-)

  er dere a eller  b mennesker?

bilder fra ''fotoshooten''

  
topp fra bikbok skjørt fra gina tricot


  
topp h&m skjørt fra nelly


  
topp fra zara sko fra dna


  
topp fra gina sko fra kroatia             hva synes dere?

outfit 1. august

  
overdel kappahl veske hellas tights h&m - Hva synes dere?

love my purse

HEI! Gjett hvem som våkna halv 1? Hehh.. Nå er klokka halv tre og det er kanskje på tide og ordne seg, eller hva? Skal til Maria, tror også jeg skal ligge over. Blir koselig! Mulig vi skal møte Karoline og Mathilde også, men om været fortsatt er helt ute å kjører kan det være vi møtes i neste uke heller. Viktig informasjon :-)

Skal prøve på en bra bloggdag i dag, men nå MÅ jeg ordne meg. SNAKKES!

Pakking på gang. Elsker denne veska ♥sommer <3 <3 <3

  hva skal dere i dag?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits