august 2009

masse gamle bilder

Bilder som er tatt fra 4-6 år siden. Enjoy!
img7161
Thunder coaster på Tusenfryd.
img7166
Me and Når.
img7167
Meg og Juli (Hihihi)
img7204
E'kke jeg deilig?


img7209
img7205
Hey beautfiful!
img7210
Skeptisk
img7211
Vi har alle vært på det stadiumet - så ikke mobb : )

HVILKET BILDE LIKTE DU BEST? HEHE
turnvideo

Her er endelig videoen dere har mast  så fælt om : ) He-he, håper dere liker den. Redigerte ikke på mitt beste, og Kari sa; ''Du burda fått med dem beste triksan, for du tok bare dem letteste''. Hehe : )


HVA SYNES DU?

her har dere oss, for to år siden - utkledd

dsc00029
Var ikke jeg og lillebroren min fine for to og et halvt år siden når vi kledde oss ut så vet ikke jeg altså. Nå planlegger jeg å møte vennene mine :) Heyho!

HAHA?

da er sommern null ni over, gitt

Jepp, der er sommern 09 slutt! Det har vært en utrolig ferie, men de to månedene har gått uvirkelig fort. I morgen er det første dag på ungdomsskolen - har litt nerver jeg, he-he :-)
fordi
Nå har vi feira bursdag, det var kjempekoselig å møte søskenbarna igjen! Vi gjorde som folk flest - spiste kake og
fortalte gossip. He-he :-) Håper dere har hatt en like fin sommer som meg!

HAR DERE HATT EN FIN SOMMER?

outfit 15.08.09

20090815
T-skjorte fra h&m, bukse fra vero moda :-)
Jeg tror jeg drar på narvesen og kjøper en softis jeg,gitt.. Så lite det var å gjøre i dag da!

LIKER DU SOFTIS?

kontakte meg

God morgen, verdens beste lesere! Nå har jeg endelig fått til at profilbilde er stort, etter mye streving :-) Skal se om jeg får til meny under headeren, men det er absolutt ikke sikkert at jeg får det til. Tar litt tid og forstå for meg skjønner dere. Neida, jeg bare tulla :-)

Tilbake til poenget. Mange som har spurt meg om msn-adresse, nettby-profil, mail og alt det der, men dere har egentlig aldri fått noe svar på det! Men nå skal dere det. Jeg er ofte på den vanlige msn-en min, men jeg har også en som tilhører bloggen der dere kan spørre meg om ting. l0ve.blogg@hotmail.com - Legg meg til der, det er både msn og mail-adressen min. Du kan også sende meg et brev på nettby hvis du lurer på noe; ericaaa. Besøk den gjerne! :-)
ericaps

HVA SKAL DERE I DAG?

bilder fra i dag

Heia! Nå pøsregner det ute, og jeg går her i shorts og teskjorte. Oooops :-) Nora kom en liten tur i stad, og vi dro på kbs og kjøpte oss slush (Som jeg har gjort de tre siste dagene nå..) og testet ut alskens sminke på cubus. Haha :-) Jeg prøvde et dritmørkt pudder og det ble jo veldig ... snasent. Bilder kommer nå.
erica og nora 003

erica og nora 012

erica og nora 016
Brun? Neei.


HVA HAR DERE GJORT I DAG?

outfit 09.08.09

20090809
 Hårbåndet, toppen  og skoene er fra h&m, shortsen fra bikbok og smykket er fra cubus.
HVA SYNES DU?

pimlico? pusi? pelle?

Heia! Jeg ble reint forskrekka når jeg hørte pappa si at det var middag nettopp. Whaat? Er klokka så mye? Vi la oss ganske seint og sto opp til en hviss tid. Njæsh, ikke noe å bry seg om ..

Skulle egentlig på stranda i dag, men vi droppa det og tar heller en is og chiller med vannkrig. Nja, chill og chill :-) Skal lage videoblogg senere i dag , får se om den blir bra nok til å postes :-) Overskriften? Kari har fått seg ny katt, og den har jo tre forskjellige navn! Jeg tror det er Pimlico. Neei, Pelle. Nei, Pusi. Nei, jeg har ikke anelse ..
img6040
Bleikfis-alarm, bleikfis-alarm. Og det er blitsen sin skyld ..
img6175
Herlig frokost, eller hva?
img6174
Søti  <3

HVA SKAL DERE I DAG?

dagens innkjøp

I dag blir det jentekveld til Karisøta (Lillkl@Nettby) og Tone. I byen ble det en aldri så liten shop-to-you-drop-dag! Under kan dere i hvertfall se det jeg kjøpte meg :-) Jeg tror alt jeg betalte var boka. Mamma blir litt sånn: ''Ååh, den var jo fin!'' når det er salg - så der har dere svaret på hvorfor jeg ikke betalte noe selv.
20090808
Tunikaene/toppen og skoene er fra h&m, boka fra en eller annen bokbutikk, og bikinien er fra gina. Superfornøyd! :-) Nå er det jentekveld next! Poster outfit etterpå. Har du sett filmen Slumdog Millionare?

Heia! Nå er 31 timer med trening over og det eneste som gjenstår er flyreisen, dette blir koselig! :

354174-2-1249646706922.jpg
Heia! Nå er 31 timer med trening over og det eneste som gjenstår er flyreisen, dette blir koselig! :) Jeg skal forresten fortsette å småsutre over at jeg nettopp brukte 70 kroner på 1881 og taxistasjonen.. Første gang ble det bare lagt på på taxigreia. Vi flira jo seff en del men:) Gled dere med at dette er siste mobilBlogg på lenge! HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Heia! Nå er det pause, og vi glemte jo nøkkelen til huset. Så vi har akkurat kommet oss inn gjenom v

354174-3-1249560307112.jpg
Heia! Nå er det pause, og vi glemte jo nøkkelen til huset. Så vi har akkurat kommet oss inn gjenom vinduet:) Hehe. I går var vi i badeland, sykt koselig! HVA HAR DERE GJORT I DAG? <3

Yo! Nå sitter vi stive som stein med en ... grønn faktisk - ansiktsmaske. Koselig:) Resten av kvelde

354174-4-1249411848536.jpg
Yo! Nå sitter vi stive som stein med en ... grønn faktisk - ansiktsmaske. Koselig:) Resten av kvelden må vi ta på oss angelface t og være musestille. Hehe, som om det går:) HVA HAR DERE GJORT I DAG ?

Heia, nå har vi trent tre og en halv time. Hehe, nå er det pause og det betyr oreo-tid. Å, jeg elske

354174-4-1249387205865.jpg
Heia, nå har vi trent tre og en halv time. Hehe, nå er det pause og det betyr oreo-tid. Å, jeg elsker det! : ) Håper dere har det fint, og har full energi og humøret på topp. Har du det må du gjerne dele noe med meg : ) HVA HAR DERE GJORT I DAG?

God morgen! Nå står vi utenfor kiwin har nettopp kjøpt oss frokost. Halve gruppa er syk og Juli tror

354174-5-1249298154494.jpg
God morgen! Nå står vi utenfor kiwin har nettopp kjøpt oss frokost. Halve gruppa er syk og Juli tror hun skal kaste opp... Koselig. Stakkars i alle fall. Snart er det trening. Snakkes:) Hva skal dere i dag?

Heia! Etter mange uhell har vi altså fått blåst opp madrassene:) Første uhell var at eirin (øverst)

354174-4-1249298142122.jpg
Heia! Etter mange uhell har vi altså fått blåst opp madrassene:) Første uhell var at eirin (øverst) hadde fått merket ''heavy'' på kofferten sin og på vei inn greide hun å rive av håndtaket sitt. Haha:) Og Juli hadde låst kofferten sin med en kode hun ikke visste så vi måtte bryte den opp med kniv og gaffel. Haha, ellers går det bra. Natta! <3
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits