juli 2016

SMINKEVIDEO

Ble ikke helt innertier den her videoen ass hahha, men dere ser hvertfall hva jeg bruker til vanlig!! Kunne kanskje tatt meg bryet til å blende det solpudderet mitt før jeg gikk videre, og holdt keffft selv om jeg spiller verdens beste liste under innspillingen hahha. TakkGUD for at jeg fikk et så lekkert startsbilde på videoen som løftet det hele ti hakk :-) ENJOY

PÅ ØNSKELISTA

Tenkte å vise dere hva jeg GJERNE kunne tenkt meg å klikke hjem for tiden - synes slike innlegg er morsomme å lese selv. NEI det er ikke noe spons, annonse og piss som så mange klager på - bare ting jeg synes var veldig fine :-) Er så kjipern å finne SÅ mye fint til leiligheten for så og bare åjanize 10 000 for den stolen der ja.. Lov å drømme da!

dECORATION

Trykk på bildet for å se hva alt er og hvor det er fra!

Noe du likte? PS sminkevideoen postes i morgen!! Den er ferdigredigert, så nå skal den bare lastes opp :-) 

ukens spørsmål #65

Kommer du til å legge ut bilder av leiligheten?

Ja, når alt av småting er på plass skal jeg lage en ''apartment tour'' tenkte jeg. 

Processed with VSCO with a5 preset

Hvor er den hvite kjolen fra?

DM Retro

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with acg preset

Favorittsangen din akkurat nå?

Ai, vanskelig.. Blir aldri lei av nye albumet til Beyoncé, men ''Kill the lights'' Audien Remix av Alex Newell får alltid booootyshaken fram i meg (haha lol)

Favorittdrikk?

Det må nok bli Pepsi Max. Ikke en dag uten da vett, trist nok

Har du iPhone 6s pluss i gull? Er du fornøyd? 

YES love it. Synes størrelsen er helt perfekt og er såå glad jeg kjøpte plus-modellen.

Kan du fortsatt gamle turntriks eller er du for stiv og støl?

Joda, noe henger nok i enda - glemmer vel aldri basisøvelsene, og spagaten henger godt i fortsatt!! 

SONY DSC

Just hangin'

Hvor redigerer du bloggbildene dine?

Gimp & Picasa, noen ganger picmonkey.com for tekst

Hvor er kjolen fra?

Processed with VSCO with hb2 preset

Forever 21

Skal du studere etter sommeren?

Nope, det blir et ''friår'' til på meg med jobb og mer satsing på bloggen enn det har vært i år. Jeg har noen spennende prosjekter på gang som jeg gleder meg til å dele med dere!! Jeg orker rett og slett ikke å bruke et år på for eksempel et årsstudium jeg EGENTLIG ikke interesserer meg for. Ser ikke poenget med å ta noe bare for å ta noe. Da bruker jeg heller et år på å bli litt klokere på hva fremtiden måtte bringe hehhe

Hvor er kjolen fra?

Processed with VSCO with a5 preset

Sand

Spørsmål til neste gang? Kjør på med massemasse spørsmål så skal jeg kanskje gutse meg opp til å svare på video!! 

BLONDASSBISH

sponset behandling

Heiii dere - for noen uker siden var jeg hos H2 Thomas Angells gate igjen, noe jeg ikke har rukket å vise dere før nå :-) Dere som har fulgt bloggen min lenge nå vet jo at jeg har sverget til Daniel i årevis, rett og slett fordi han ALLTID får det slik jeg ønsker. Vil jeg _stusse håret får jeg en stuss, ikke 15 cm klippet av. Fargen og tonen på fargen nailer han alltid hver gang også, så her er man i trygge hender enten man kjører en safe som meg med striping av ettervekst og lysere nyanser, eller om man skal kjøre noe litt mer drastisk. The very best!

Denne gangen klipte vi det opp litt for å få litt variasjon - hva synes dere?

Som jeg nevnte raskt sist gang har H2 begynt med merket Zerran når det kommer til f.eks striping og farging av hår. Mange tror at blekingen skader håret, men med Zerran-behandlingen pleier det faktisk håret med massevis av styrke og glans uten å tørke det ut. FINALLY! Denne balsamen er steg 3 i prosessen, og denne bruker jeg fast et par ganger i uka for å pleie håret ekstra. 

Time kan bestilles HER eller på 73 80 76 01 ♥ Synes dere jeg skal fortsette å være blond og langhåret, eller skal jeg gjøre noe draaastic neste gang?? Hahha okei jeg kommer aldri til å gjennomføre..

SNAPZ FRA DEN SISTE UKEN

Heihei dere! Etter en lang jobbuke tok jeg toget til hytta lørdag ettermiddag for å møte resten av familyn - noe som var veldig koselig ettersom været ENDELIG var på vår side. På lørdag ble det grilling og ping-pong turnering haha, før det ble soling, båttur, masse god mat og kortspill på søndag. Dro hjem igår igjen, så det ble bare en liten helgetur :-) Passet meg egentlig perfekt det - nå er det back to work all day everyday denne uka! Vi starter salget idag, så det er bare å komme innom Høyer Solsiden for masse gooodiez på salg!

Legger ved noen snapzzz fra de siste dagene

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetHåper dere har hatt noen fiiine dager i det siste ♥ I dag skal jeg filme en hverdagssminkevideo til dere, så stay tuned! Håper på å få den ut enten i morgen eller torsdag!

LIP FAVORITES

annonse

Heihei! Nå skal ikke jeg være dødskjip - men det er jo ikke så altforaltfor mange uker til skolestart, right? Jeg elsker å være ute i god tid selv om jeg ALDRI er det, og siden det er noen uker igjen til skolestart tenkte jeg å hjelpe flere av dere som også alltid er sent ute haha.. Viser derfor noen kjekke produkter å ha i skoleveska til en hver tid sammen med noen nye favoritter i leppestift-samlinga!! Enjoyzz

5 MUST-HAVES I SKOLEVESKA

SEXY MAMA fra The Balm har jeg brukt i lang, lang tid nå og er fortsatt like fornøyd. Den er super å påføre etter foundation for en matt finish, men også fin alene  for lett, matt dekkevne. Her.

MILANI BLUSH er en nyhet hos Coverbrands - er den ikke fiiin?? Det er lov å være litt girly, og da var det ekstra stas da vetdere når blushen var formet som en rose hahha. Fargen var også nyydelig på huden, og gir en veldig frisk og sommerlig finish. Me love! Jeg har fargen Romantic Rose.

LE CORD har massevis av kule design når det kommer til iPhone-ladere, og det er ALLTID greit å ha i veska. Jeg hadde alltid en Le Cord i veska når jeg gikk på skolen, og den ble brukt flittig i skolepc-en skal jeg si dere. Sjekk ut alle designs her.

BATISTE DRY SHAMPOO får jeg FORREAL aldri nok av - det er min absolutte favoritt, og brukes mange ganger i uka her hjemme. Dette er mini-versjonen, noe som egner seg veldig bra som back-up både i skole- og hverdagsveska. Hva hadde livet vært uten tørrshampoo dere!!LULU'S PENNALET må jo være verdens skjønneste - fikk nesten lyst til å begynne på skolen igjen når jeg så dette haha.. Nesten! Man må karre til seg det man kan av skolemotivasjon, og en fresh start med et fint pennal, penner og tusjer er alltid en god idé. Nytt år, nytt mulighet dere! Dette kom også i flere stilige farger hvis dere av en eller annen rar, merkelig grunn IKKE elsker rosa 


PICKUP LINERS 

NYHET FRA THE BALM! Noen sjekketriks å plukke opp kanskje???

Disse lip-linerne var helt fantastiske!! SÅ myke og gode å påføre, for ikke å snakke om holdbarheten. Lag en ''ramme'' rundt leppene før du fyller inn resten - og du har et smashing, matt resultat som holder i timesvis. Under viser jeg 3 ulike farger - fra knæsj rosa til nude. Hvilken blir din favoritt??''The 1 you need'' er en mørk, plommerosa farge (mye mer rosa enn bildet viser) og egner seg perfekt til en kveld ute!

''Fineapple'' er en superfin nude-rosa - denne blir nok mye brukt i hverdagen!

Under har jeg på ''Acute one'' sammen med denne matte lipglossen i fargen Sincere - resultatet ble akkurat sånn jeg liker det, og i ordentlig Kylie Cosmetic-stil til alle Kardashiansfans der ute. Elsket denne looken!!


Lip-linerne finner dere HER.

Rabattkoden EKSTART gir 20% på et kjøp hos Coverbrands, enten man ønsker nye leppeprodukter eller sikre seg nødvendighetene til skolestart! Koden gjelder ikke GHD, NYX, Lulu's eller nedsatte produkter og varer ut 28.07. 

Hvilken 'leppelook' likte dere best?

DEETZ

Processed with VSCO with a5 preset

 

LONG TIME NO SEE

Hei dere!! Nå begynner det å bli en stund siden, gitt.. :-) Jeg har vært opptatt med jobb og innflytting som de fleste har skjønt - og endelig er alt på plass!! Diz bish har omsider forlatt redet hjemme, og det føles veldig veldig bra. Litt uvant selvfølgelig, men det var på tide! Kan ikke si at noe slår middagene jeg fikk servert hjemme, her er det biffnudler klokka halv 12 til middag. STYLE. Gleder meg hvertfall veldig til å vise dere leiligheten etterhvert!! Talk to you soon ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Hvor nyyydelig er ikke lille snuppa her som kom til verden for et par dager siden!! I DIE ♥ Vi er søskenbarn til dere som skulle lure :-) The cutest!
Ha en smasssshhing mandag videre folkens! Fy, smashing og mandag er to ord som ikke funker i samme setning

 

NEWS

annonse

Å teste ny sminke er alltid supergøy, og i dette innlegget viser jeg dere noen freeesshe favoritter fra Coverbrands. Dette er første gang jeg prøver alle produktene, og det er jo spennende for både meg og dere. Enjoy!

WET N WILD CONTOUR STICK er veldig enkel i bruk! Konturering er jo the shit om dagen, og selv om jeg vanligvis holder meg til pudderkonturering er det alltid gøy å teste med krem-konsistens. Det er ingen tvil om at resultatet blir mer presist og at det er mer kontrollert å jobbe med. Jeg legger den mørke fargen under kinnben, som en ramme rundt ansiktet og langs neseryggen, og den lyse i panna, langs nesa og i kinnene. Så er det bare å blende! 

Etter kremkonturering er det alltid fint å legge et matt solpudder/blush der man har skyggelagt. Denne fra The Balm er i en varm tone, noe jeg likte veldig godt nå som det er sommer!! Den funker som både blush og solpudder i mine øyne, og 2 i 1 er alltid kjekt! Mange solpudder kan jo raskt bli for kalde og lilla-ish, og mange blusher FOR rosa-tonet -  derfor er denne super ettersom den er mye varmere og noe midt i mellom. 

Nyhet fra Billion Dollar Brows! Jeg har sverget til BDB i årevis, jeg synes de er bedre enn produktene fra Anastasia - og kommer til å bruke disse i langlang tid. Denne heter brows on point, noe som stemmer meget bra. Jeg lager alltid en ramme rundt brynene før jeg fyller inn. Det er veldig raskt og enkelt, og resultatet blir veldig fint og naturlig :-) HERCoverbrands har også fått inn armbånd fra Petit Perles, og hvor fint er ikke dette?? Armbånd utgjør faktisk endel av et antrekk, og fargene i dette er jo veldig lett å matche. Skulle gjerne vist det på gitt, men her er man hjemme alene, single 4 lyfe med klør som negler, så da ble det raskt verre si :-) Jeg har Blue Delight i størrelse medium! Såå fint til solbrune armer! HER

Finn din favoritt når det kommer til farger og størrelser HER.


Hvor gooorgeous er ikke denne lipglossen fra NYX? Kan egentlig ikke kalle det en lipgloss - men konsistensen er veldig tynn, supermyk og blir etterhvert matt på leppene. Minner meg litt om Kylie Lipkit til en brøkdel av hennes priser, så denne likte jeg veldig godt :-) PS: disse blir utsolgt veldig raskt vet jeg! Jeg har fargen baby doll. HER.

Her kombinerer jeg glossen med en matt leppestift under. Resultatet ble superfint!!

Nyheten fra Essie falt også i smak!! Kjempegode lakker med et bredt utvalg - denne finner dere HER.

Noen nyheter som kanskje er verdt å teste?? Ha en fiiin mandag videre ♥

BEYONCE

Processed with VSCO with a5 preset

MYGOD for en konsert det var i London!!! Det er for real ingenting som kan måle seg med Beyoncé når det kommer til konserter i mine øyne, og jeg kan heller ikke beskrive hvor helt sykt det var. Vi ventet jo i nesten 9 timer før konserten haha, UTE selvfølgelig. Vi hadde sol for det meste, men det kom da et par regnskurer også. Folk var jo helt sykt ruttttis med klappstoler, paraplyer og regnfrakker - jeg og Tone bare ... da fuq .. og slengte en plastpose over hodet liksom. Klasse.

Uansett - dama er helt RÅ! Når jeg har sett konsertene hennes på TV har jeg blitt helt amazed - det er bare å gange det med 10000 når du ser henne live. Hun er så sykt tilstede, synger helt flawless, SER helt flawless ut, var veldig flink til å connecte med publikum og har et helt crazehh sceneshow. Jeg er helt frelst, og dere som skal på konsert må bare glede dere. Jeg sto seriøst og måpte under store deler av konserten fordi det var så unreal. Ingen tvil om at QueenB is the one and only queen! BOW DOWN BITCHES

Processed with VSCO with a5 presetSatt sammen noen klipp fra konserten, men filmet ikke så mye rett og slett fordi jeg var altfor starstruck og blown away til å løfte opp telefonen. Nei shit, jo mer jeg tenker på konserten jo sykere blir den

Processed with VSCO with a5 preset

Flere som skal, eller har vært på Beyoncé som skjønner hva jeg mener eller??? 

STROLLING AROUNDNoen snapshots fra siste dagen i London - FOR en fin helg! Beyoncéinnlegget kommer i morgen, har lastet opp noen videoer til dere også som jeg slenger ved. Trodde jeg skulle jobbe i morgen men neida, kom plutselig på at jeg hadde fri - så da skal jeg få filmet en innkjøpsvideo fra London om kamera og kamerastativ er med meg. Skal prøve å få den ut så raskt som mulig. Når det kommer til kjørevideoen så sliter jeg litt, hvor i helvede skal jeg feste kameraet?? Har jo gopro, men det flyger jo bare rundt i bilen når jeg svinger og stopper. Noen gode tips?? Diz bitch is ready for some sassyness

 

INNFLYTTING I GANG

Heiii dere, nå er det full rulle med innflytting kombinert med jobb for min del - jeg tok nemlig over nøklene til leiligheten på mandag whoopwhoop! Siden har det gått i noen timer med hodet nedi alt av esker og rotskuffer på rommet, samt mange timer på både Ikea, Skeidar og alt av møbelbutikker. Har faktisk fått på plass en del allerede - men ettersom jeg skal gjøre om kjøkkenet litt vil det fortsatt ta en liten stund til alt er på plass. Tror det blir veldig veldig bra, gleder meg såå utrolig mye ♥ Og YES selvfølgelig skal dere få apartment-tour når alt er ferdig! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en smæssshhing torsdag videre

AFTERNOON TEAHvor digg så ikke dette ut!!! På søndag var det tid for Afternoon Tea, noe som er et must for meg når London står for tur! Denne gangen spiste vi på Mews of Mayfair, noe som virkelig levde opp til forventningene. Klager ikke på SÅ masse god mat og champagne til frokost, gitt. Brettet ble nesten tomt og vettt, og kelneren mente vi hadde spist mer enn de fleste han hadde servert. Bitch what hahaha hva svarer man da liksom. 

Flere som har vært på noe lignende i London? 

MAYFAIRskjørt, t-skjorte og choker topshop jakke bikbok veske céline sko carshott

Hva synes dere?

MUST-HAVES I REISEVESKA

annonse

Er det en ting (av mange) jeg er latterlig dårlig på, så er det å pakke praktisk. Det blir ALLTID overtenning og overpakking til tross for at jeg har forbedret teknikken oppover årene haha.. Derfor tenkte jeg å tipse dere om noen produkter som er perfekte i reiseveska OG som tar utrolig liten plass. Hva mer kan man be om?

SOLKREM

Ja, det er kjedelig å smøre seg, men det er superduperviktig!!! Denne kommer i olje-konsistens også, og lukter helt himmelsk. Jeg føler at jeg blir enda brunere om jeg bruker olje fremfor krem, og liker derfor denne veldig godt. Solfaktor 15 er perfekt her i Norge hvertfall, og kanskje de siste dagene av sydenturen? Dere finner den HER

LET'S TALK ABOUT HAIR

Fett hår er nasty as fuq, og i syden blir det jo raskt litt ekstra greasy. For oss med svær hestemanke på hodet er det ikke barebare å skulle vaske, føne og rette det hver eneste dag - og da kommer tørrshampooen til gode. Jeg sverger til tørrshampoo, og et tips er faktisk å bruke det i helt nydusjet hår også for at det holder seg rent lengre. Pluss at det fjerner mørk ettervekst i mitt tilfelle!!!

Tangle Teezer er børsten jeg har brukt i over 2 år nå, og kommer aldri til å bytte den ut. Den skader ikke håret, og kan også brukes i vått hår! Denne er i genial travel size, og kommer med et slags ''lokk'' for å beskytte hårbørsten bedre. 
Tørrshampoo mini HER & hårbørste HER

NØDVENDIG SMINKE

Jeg har brukt dette setting-pudderet i lang, lang tid nå og er veldig fornøyd. Det dekker lett, fjerner fett og oljete hud og gjør at foundation/concealer holdes på plass. Anbefaler denne på det sterkeste - jeg bruker min hver eneste dag, og produktet varer veldig lenge før det blir tomt :-) HER

Om sommeren dropper man gjerne det meste av sminke, og da kan en fin farge på leppene gjøre susen for å se mer gjennomført ut. Denne lipglossen er superfin å legge et tynt lag av på leppene - under har jeg duset ut fargen for en mer nude/rosa-look fremfor knæsjrosa. Mix og match! HER.


Sminkekostene fra Real Techniques er blant mine favoritter - de er supermyke og plukker opp produktene kjempebra!! Og prisene er jo helt supre for oss som ikke gidder å kaste bort tusenlapper på noe så kjedelig som sminkekoster. Her får dere med 3 basic-koster i en genial reisemappe som beskytter kostene.

Foundationbørste, øyenskyggekost og pudderkost. De mest basic'e man trenger! HER.

INGEN SOMMER UTEN SOLBRILLER!

Vi kan heller ikke glemme solbriller, og Quay er så absolutt en av mine favorittmerker når det kommer til det. Disse blir nok mye brukt i sommer! Dere finner de HER

Rabattkoden EKF15 gir 15% rabatt på hele nettbutikken utenom NYX, GHD, Lulu's og salgsvarer, og varer ut 8.juli! Kos dere masse i sommer, og enjoy your shopping ♥

TOUCH DOWN

Heii dere! Håper dere har hatt en fin helg - min Londonhelg var hvertfall helt tipptopp!! Vi var ute fra morgen til kveld, så deler heller opp innleggene jeg planla til dere og poster i dagene fremover. Ferie er ferie, si! Nå er det Beyoncé vrengt opp på høyttalerne her i stua, jeg er helt frelst etter konserten FY. Kommer til å skrive eget innlegg om denne med noen bilder og filmer kanskje hvis dere vil det? Sykeste dama for reeeeeal.

Vi kom jo fram sent på torsdag, så da var det bare å hive på seg finklærne og komme seg ut en tur. På fredag brukte vi sikkert to timer på topshop som vanlig haha, før det ble lunsj på Laduree i Covent Garden. Såå koselig og gjennomført plass, så her anbefaler jeg å ta turen om dere er i London. Cosmo'ene derimot kan dere spare dere for hahha, takk Gud for den sukkerbitskåla som sto på bordet - den kom godt til rette. 

Processed with VSCO with a5 presetPå kvelden dro vi på Radio Roof top bar hvor det var helt amaaazing gode drinker og utsikt over hele byen. Kan vel ikke si noe annet enn at kvelden ble veldig morsom!! 

Stay tuned for flere updates fra helga ♥ Noen som er gira på innkjøpsvideo? Ikke at jeg kjøpte så helt vilt mye, men

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits