juli 2014

perfekt

Heiiii ♥ Nå sitter jeg på hotellrommet vårt i Rhodos mens resten av jentene snorker på rommene sine haha, cute. Jeg klarer ikke å sove på dagen, så da må man finne på noe annet!! Rhodos er helt fantastisk fint, og hotellet vårt ligger kjempefint til. Tar ikke et minutt engang å gå til stranden, så der har vi tilbragt hele dagen i dag. Spiste lunsj på en veldig koselig plass, og fikk også testet go-pro'en i vann!! Syykt gøy, så skal ta masse morsomme bilder og videoer med kameraet. Jeg koser meg sånn her!!! Dette blir to fantastiske uker ♥
rhodos next

Heihei! Nå springer jeg rundt i huset som en gal fordi jeg som alltid venter med pakkingen til siste liten. Kofferten er både stappa og heavy as hell, så dette blir spennende du. Har funnet ut at det er bedre å ha med for mye enn for lite haha, så tror nok jeg skal klare meg de neste 14 dagene. Jeg har med både kamera, macen, go-pro'en og hele pakka - så skal virkelig prøve å oppdatere dere så ofte jeg kan. Kan ikke garantere innlegg hver eneste dag, men følg meg heller på instagram (@ericakvam) - kommer sikkert til å legge ut en del bilder der ogsåå ♥ 

fine sommerkvelder

Heiii ♥ Nå er jeg tilbake i byen igjen, noe som er veldig godt egentlig. Selv om det ikke er så mye mer å finne på her er det likevel greit å kunne dra en snartur til byen, eller bare finne på noe koselig med venner. På torsdag var jeg hos Mari med ''Rhodos-jentene'' hvor vi hadde det superkoselig med taco ute i kveldssola. I går var jeg med Tone, og vi klarte ikke å motstå fristelsen - så da var det bare å kjøre nedover til Møllenberg og favoritt-kina-sjappa :-) Nomnom


 

Nå ligger jeg ute på verandaen med luftmadrassen min (haha) og masse annet digg, så dere får ha en superfin lørdag videre! ♥ Senere i dag skal jeg starte pakkingen ettersom vi drar til RHODOS I MORGEN!! Herregud, det blir så bra ♥ ♥ ♥ Flere som skal/er i Rhodos nå eller?ja, dette er livet!

Ah, dette er livet dere ♥ Sol og varme, finvær, avslapping, hytta, godt selskap, grillmat, frokost ute på terrassen, soling på berget hele dagen, bading, båttur, lesing og kos - balsam for sjela, er det ikke det man sier? Jeg koser meg hvertfall i hjel, så det er faktisk synd at jeg skal hjem igjen i morgen. En SÅ fin og varm sommer har vi ikke hatt på mange, mange år!Hva gjør dere om dagene da?

sommerlige festkjoler

annonse

Heihei! Hurrahurra, nå har Nelly kicket i gang en festkjole-kampanje hvor man får -30% avslag på mange utvalgte festkjoler. Jeg har siklet på kjolene i timesvis, og fant mange jeg veldig gjerne skulle hatt i klesskapet. Hvertfall nå som det er så fint vær ute! Her er mine favoritter:

Ferskenfarget blondekjole herpeplumkjole i fersken hersuperfresh, gul kjole her, maxikjole i nydelig gulfarge og kryss i ryggen her
Blomstrete sommerkjole her, high-low kjole i rosa/fersken og fine detaljer her, super-girly og fin kjole her

Hvite kjoler ser jo helt smashing ut til sommerbrune ben, eller hva?


fantastisk fin maxikjole her kremfarget kjole her enkel, hvit kjole med ''dråpe''-utringning her

Se resten av kjolene på salg HER ♥ Noen kjoler dere kunne tenkt dere?

hyttekosHeihei! I går kjørte jeg jo til hytta igjen - og det er såå utrolig koselig her ♥ Når det er sommer og sola skinner er det så utrolig fint her, og ikke minst avslappende. Det er herlig å bare koble helt ut, til tross for at jeg løper rundt på hytta med hendene i været for å få 3G dekning haha... Må jo ha nett til Kardashian-spillet som atm tar over livet mitt

I går ble det bading og litt soling, før vi bare satt i skyggen med iskald drikke og koste oss. På kvelden grillet vi nyydelig kjøtt, og nå er det klart for båttur. Om jeg ikke tar helt feil er det meldt 32 grader i dag (!!) så da er det bare å komme seg på sjøen i håp om å få en kjølende bris og x antall dukkerter :-) Kos dere i dag, hva enn dere gjør ♥


skogstur og nattbading

Heihei dere ♥ De siste dagene har jeg vært husmor til tusen, med klessvasker, oppvasker, rydding, matlaging og støvsuging - og på toppen av det hele - skogsturer og biblioteket. Dæhh, ikke verst! På fredag fikk jeg plutselig lyst til å gå på en aldri så liten skogstur, og fikk heldigvis dratt med meg Tone. Var ikke akkurat noen hard-økt, men deilig å strekke litt på beina. I går kjørte jeg først Tone på jobb, før jeg og Maria tok turen til biblioteket haha. Gikk rundt og mimret til gamle barnebøker før vi fikk huket med oss et par bøker selv. På sommeren er det faktisk utrolig digg å lese i solen!

På kvelden dro jeg og Andrea på samme skogstur som dagen før, men denne gangen iført badetøy. Var ikke akkurat varmt da vi stakk tærne ut i vannkanten, så da var det bare å spurte ut og kaste seg under. Det var så deilig!! Ble raskt varmere i vannet enn på land. Badet overraskende lenge, hoppet fra et slags tårn og bare koste oss masse. Man blir aldri for gammel til å nattbade, folkens!Sånn går det når det er vindstille, hahaNå har jeg nettopp ryddet på macen og kommet meg gjennom en haug av mailer - noe som kjennes veldig deilig. Skal lage meg frokost nå, før jeg pakker bagen og kjører utover til hytta. Er meldt kjempefint vær, så gleder meg ♥ Flere som har nattbadet i det siste eller?

bytur & antrekk

Heihei! I dag dro jeg og Maria til byen, med svært lave forventninger om å finne noe. Utrolig nok endte vi begge opp med mye nytt, og jeg er superduper fornøyd med det jeg kjøpte. Reiser jo til Rhodos neste søndag, så fikk handlet inn litt småting til det. Klarte ikke å dy oss - og spiste en fantastisk lunsj på Solsiden, og etter en times tid begynte regnet å hølje ned. Satt heldigvis under tak, men Solsiden er alltid koseligst når det er strålende sol. Mette og fornøyde ble vi uansett ♥ Og litt regn skal en vel ikke klage på her i verden.Tok også noen antrekksbilder for en gangs skyld!


skjorte bikbok skinnjakke h&m maxikjole her sko converse solbriller her veske mulberry 

Hva synes dere? ♥

HOVE 2014

Har hatt masse problemer med iMovie de siste ukene, men endelig funket det - og omsider ble Hove-videoen på plass. Herregud for en fantastisk fin uke vi hadde ♥ Håper dere liker videoen til tross for at den ikke er noe hokus-pokus hihi 

en finfin helg

Hei dere! Åh, som vi koste oss i Hemne i helgen ♥ Kjørte nedover fredag ettermiddag, og stoppet på McDonalds på veien bare for å gjøre roadtripen complete. Helga gikk til masse god mat og latter, og på lørdag var det ''Hellandsjødagen'' så på dagen gikk vi en snartur innom noen boder i finværet før det ble mer fest på kvelden med masse folk, live musikk og bare kos. På søndag solte vi oss hele dagen på en nyydelig sandstrand, før jeg og Andrea fikk prøvd å ri på hest. Dere gikk glipp av et meeeget morsomt syn hahaha..
♥ ♥ ♥ ♥

I går var jeg med Maria hele dagen, og på kvelden bestilte vi verdens beste pizza fra peppes hihiHva har dere gjort de siste dagene da?

sommersalg & urban gypset

annonse

Hei! Håper alle koser seg i det fine sommerværet, og at dere nyter det masse. Nå som sommeren og varmen er her for fullt, hvertfall i Trøndelag, frister det ekstra mye å kjøpe inn litt fine sommerplagg og søte kjoler til ukene fremover. Tok derfor turen innom Nelly og fant disse herligheten på sommersalget:

1, nydelig, hvit maxikjole med blonder her // 2, lette og lyse sommerjeans her // 3, superfin kjole her
4, lyseblå topp som er fin til høytlivsplagg her // 5, blomstrete genser her
6, kremfargede sommer-heals her // 7, sporty sneakers her 

Se resten av det store salget med opp til -70% rabatt HER!

Ellers har de en veldig fresh kampanje som heter Urban Gypset som handler om at ''gaten er din catwalk'', og her er det ingen grenser for hvor mange farger og plagg man kan mixe sammen. Sjekk også ut de kule bildene og resten av kolleksjonen her.


veldig fin blomsterkrans her, fargerike armbånd her, hvit kimono som er fin å slenge over seg på stranden her, blomstrete cape her & sommerlige solbriller her

Koden 15MORE gir dere -15% ekstra avslag på salgsprisen, og er gyldig frem til 21.juli ♥ Alle plagg som er med på fotografiene fra Urban Gypset-kampanjen er på -20% rabatt, og er gyldig frem til klokken 13 den 21.juli ♥ Enjoy!

hemne next

Heihei! I går dro jeg oppover på hytta igjen, og det ble en tur med båten over til Leksvika først hvor vi kjøpte oss softis. Deretter ble det grillings med hele family'n i kveldssola, noe som alltid er like koselig.

I dag har vi kjørt tube og solt oss i hele dag, og med nesten 20 grader i vannet måtte vi selvfølgelig bade hele gjengen. Kjørte hjem på ettermiddagen, og nå er jeg, Andrea og Idun på vei til Hemne wihu!!! Blir superkoselig :-)

Ha en fin kveld videre <3

pink & grey

kåpe zara sko new balance klokke michael kors skjørt zara topp topshop veske aldo solbriller junkyard

Hva synes dere?

nydelig dag

Hei! I dag startet jeg dagen min hos min faste frisør H2 i Thomas Angels gata hvor det var på tide å gjøre noe med den forferdelige etterveksten min. Jeg og frisøren min Daniel bestemte oss for at det fineste var nok å farge håret mørkere, men legge noen striper øverst for å få et fint spill. Resultatet ble superfint synes jeg - akkurat slik jeg ville ha det!! Ah, deilig med litt forandring ♥ Jeg anbefaler H2 på det sterkeste, med hånden på hjertet, for der er man alltid i trygge hender :-)

Time kan bestilles på 73 80 76 01 ♥ sponset behandling, dønn ærlige meningerBrus, sjokolade og masse ferske blader er ikke akkurat feil hihi.

Slik ble det:Litt kaldt og varmt om hverandre, med masse spill og fine farger. Det kommer nok også til å bli kjempefint når jeg får solbleket det i Rhodos - så jeg er superduper fornøyd :-)

Etter jeg hadde vært hos frisøren møtte jeg Hanna og Andrea på Solsiden hvor vi spiste en nydelig lunsj!Etterhvert kom Tone på besøk, og vi cruisa litt rundt før vi prøvde oss på Drive Thru på McDonalds. Der får man virkelig testet clutch-teknikken sin gitt haha, holdt på å le oss i hjel når jeg rægget meg gjennom. Men det gikk helt fint - så vi bare kosa oss masse med milkshake, høy musikk og vinduene nede i solnedgangen. DA var livet virkelig herlig!!Har dere hatt en fin dag? ♥

wiiiii

Gjett hva jeg gjorde i går da dere??Besto oppkjøringa mi!! Åh, jeg har gruet meg i flere uker så det var en enooorm lettelse når jeg fikk vite at jeg klarte det!! Selve oppkjøringen var faktisk ikke så ille som jeg trodde - jeg tenkte at jeg skulle være mye mer nervøs enn det jeg var. Det er hvertfall veldig deilig å ha det overstått! ♥

Kjørte rundt i hele går, jeg og Andrea tok oss faktisk et dagsbesøk på hytta! Var dødsvarmt først, før det begynte å pissregne. Det ble likevel grillings og masse kortspilling før vi kjørte hjem igjen på kvelden. Finfin dag ♥china town

Heihei! I går var en nyydelig solskinnsdag i Trondheim med nærmere 30 grader i skyggen - shit det er varmt. Derfor ble det noen timer soling med jentene før jeg og pappa øvelseskjørte litt. Andrea kom også hjem fra Frankrike i går, og dere kan tro det var godt å se henne igjen!! Vi kjørte litt rundt på kvelden før vi sluknet i 4-tiden og ble vekt av frokost på senga hihi. Luksus!

Resten av familyn er på hytta, så siden det bare er meg og papsen her hjemme ble det nydelig kinamat til middag. Det er så altfor altfor godt!! Nå har jeg kost meg med noen episoder Vampire Diaries, popcorn og pepsi max og er straks klar for å legge meg tidlig for en gangs skyld. I morgen skal jeg starte på Hove-videoen, så regner nok med at den kommer til uka ♥ Med andre ord klarte veldig mange å gjette at prosjektet jeg snakket om var video fra Hove! Var kanskje ikke så vanskelig hehe..
ett ord: wow

Heihei kjære lesere ♥

Akkurat nå befinner jeg meg hjemme på sofaen igjen etter en helt ubeskrivelig uke på Tromøya. Herregud så fint vi har hatt det. Vi har vært heldige med været, bodd på verdens fineste hytte ved vannet, spist så mye god mat, hørt mange fantastiske artister og bare kost oss i hjel. Nå sitter vi igjen med mange gode minner og utallige bilder og videoer. Etter 7 dager med masse junk i kroppen er det også veldig godt å komme hjem igjen da, vel og merke. Denne uken har vært den fineste og morsomste uken i mitt liv!

Vil også si tusen takk til alle de supersøte leserne som kom bort til meg - såå hyggelig å møte dere alle sammen!! Gjerne send meg bildene på l0ve.blogg@hotmail.com slik at jeg kan legge de ut - er også veldig gøy å se tilbake på senere ♥

TAKK FOR I ÅR HOVE - VI SEES VEL TIL NESTE ÅR???

Ellers holder jeg på med et litt (veldig) morsomt prosjekt, noen av dere som klarer å gjette det dersom jeg legger ut disse bildene?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits