juli 2012

ukens sprsmål #15

Hvilke blogger leser du?

angelica blick - adriennee - auroramohn - stinesteen - kenzas - krisssy - theereseee - explode - hja - andreabadendyck - tonejulsurd - johannean - matholck - heddanaess - carolinecf - annais  ♥

Kan du fortelle litt om macen din?

Jeg har macbook pro 13 tommer. Koster rundt 10 000 kroner, fikk den i konfirmasjonsgave av mamma og pappa for et og et halvt år siden ca!

Hvor høy er du?

1.62

Hvordan kamera har du?

Canon eos 550D + objektiv: canon 50mm 1.8

3 fine jentenavn?

Julia, Caroline, Lydia

Hvilke sporter har du gått på?

Da jeg var rundt 5-6 år begynte jeg på kunstløp men sluttet da jeg var rundt 11 år. Da begynte jeg på apparatturn og sluttet på det når jeg var 13-14! Var faktisk på landslaget for 11/12 åringer! :-) Og i fjor begynte jeg på cheerleading. 

Favorittantrekk? Kanskje disse 3!

Topp 5 sanger at the moment?

The A team - Ed Sheeran
Turn up the love - Far east movement
Strip me - Natasha Bedingfield
Cadillac - Chris Brown
Let me love you - Ne-Yo

Hva er dine favorittfag på skolen?

Det kommer faktisk veldig an på lærerne, men jeg liker ikke matte, musikk og naturfag særlig godt. K&H synes jeg også er litt kjedelig! Ellers går det andre greit :)

Leser foreldrene dine bloggen din? Hva synes de om den?

Ja, de leser bloggen min. Tror de synes det er veldig bra egentlig, så lenge jeg ikke legger ut noe som får konsekvenser. De synes jo det er veldig gøy da og prøver noen ganger å komme med tips til hva jeg kan skrive om på bloggen, haha. Ikke at jeg så ofte tar i bruk de tipsene da... Sorry m&p!

Kan du legge ut spotifylista dine?

Dere finner den her! Anbefaler dere å rangere sangene slik at de jeg har addet sist kommer først så kommer den nyeste musikken øverst.

Hva er din naturlige hårfarge?Haha så liten!

Hvor kjøpte du krølltangen?

Makestyle.no

Hvordan slettet du alt på macen?

Bare søk på google, eller spør på eplehuset. Orker ikke å forklare!

Hvordan får man sånne tegn på instagram, hjerter/sløyfer/smilefjes osv?

Du må laste ned en app som heter Emoji, og legge til Emoji under språk/tastatur ellernoe i innstillinger på iphonen.

En bra tøyevideo?

Gabi Butler er helt syk. 

Hvor er Zara i Trondheim?

I samme gate som kjøpesenteret Mercur. Ligger litt nedenfor, stooort og hvitt bygg.

Trives du i Trondheim?

Ja!

Hvilken videregående skal du begynne på?

Strinda.

Hva koster klesstativet fra ikea?

79,- BILLIG

Noe dere lurer på til neste gang?

 

herlig dag på hytta

Hei dere ? Har vært en skikkelig finværsdag i dag, så har nytt dagen så mye som mulig. Eller, er vel ikke den som våkner og står opp tidligst her i familien MEN når jeg først var oppe satte jeg meg da ut i solen. Kan vel ikke si at jeg føler jeg har fått noe farge haha. Skal fortsette å pugge til teoriprøven nå, har enda ikke rukket å ta den!! Satser på å ta den på tirsdag ellernoe :-)


sommersplash

Hei dere! Beklager for at bloggingen ikke blir så bra når jeg er på hytta, men vi har en bestemt mengde internett i måneden og jeg vet ikke hvor mye vi har brukt denne måneden såå. Skal hjem i morgen så da blir jo bloggingen som vanlig. Men uansett - tusentakk for alle fine kommentarer i det siste! Utrolig mange på de siste innleggene, setter stor pris på det ♥

I går var det utrolig fint vær i Trondheim, og Frosta da. Felix og Sandra badet i en gummibåt, og jeg tok seff bilder. Så spiste vi en herlig grillmiddag før vi så OL-åpningen. 


liker bare ting hvis de er rooosaa

topp fra h&m solbriller fra ray ban sko fra newlook shorts fra zara 
Ikke at dere ser shortsen men.. haha! hva synes dere?

video: innkjøp london 2012

Ble en relativ lang video, men håper dere blir fornøyd! Sikkert mye jeg skulle klippe bort her som ble med, men jeg orket bare ikke å redigere nøye haha. Menmen! Dere ser hvertfall innkjøpet ♥ Hva synes dere?

A life without love is like a year without summer

t-skjorte her shorts her

morning glory

Hei dere! Har redigert ferdig innkjøpsvideoen fra London, så den kommer i løpet av noen dager. Når det gjelder sminkevideoen troor jeg at jeg skal spille inn en ny, men kan klippe inn alle fails fra den jeg og Maria spilte inn. Det er så mye styr og kødd i den at selve sminkevideoen varte 1/3 av selve videoen haha. Anyway, i går så jeg og Sandra Morning Glory. Synes det var en helt okei film, men tror ikke det er en film jeg ville satt på på nytt igjen NÅ om jeg hadde muligheten. Men en koselig film var det!

Ellers blir det hytta resten av helga, noe som egentlig er greit! Håper jo selvfølgelig på litt finvær her da ♥

Har dere sett Morning Glory?

dagens innkjøp

Heey ♥ I dag dro jeg og Sandra til byen som sagt! Jeg kjøpte bare 2 ting, men Sandra var virkelig ivrig på shoppingfronten i daag. Neida. Joda. Hun ville jo veldig gjerne vise hva hun kjøpte på bloggen da, så her kommer dagens innkjøp :-)dongerijakke fra bikbok (149,-)

jumpsuit fra bikbok (49,-)kosedress fra cubus, 49,- per del

sko fra dinsko (299,-)genser fra cubus, 99,- & shorts fra bikbok 349,-

Til dere som alltid spør så er Sandra 11 år, blir 12 i august. Hun har ikke blogg, men hun vil gjeeerne at dere følger henne på instagram (sandrabiebeer) .... :) ♥ hva synes dere om innkjøpet?

morning

Hei! Herlig å ha hele familien hjemme igjen, så i morges ble jeg vekt tidlig (i mine øyne hvertfall) av frokost. Skikkelig søndagsfrokost med loff, rundstykker, jordbær, melon osv ♥ Tror jeg og Sandra skal inn til byen en liten tur nå, blir skikkelig rart å være i Trondheim by igjen etter å ha gått rundt i Oxford Street og sånt haha! Sikkert nesten ingen folk der i forhold :-)topp fra forever21 // shorts her Hva skal dere i dag da?

ny kjoleverdens fiineste kjole ♥ dere finner den her

Hva synes dere?

24

God morgen! ♥ I går kom Maria til meg, da var det full plapring om turene våre og vising av innkjøp haha. Dro også på rema og kjøpte oss kake (???) som var LITT mektigere enn vi trodde. Anyway, fikk iMovie til å funke i går så da redigerte jeg London videoen. Har både filmet sminkevideo og innkjøpsvideo så dette blir braa. Nå skal vi ut i finværet, see ya ♥
video: london 2012

Hadde nesten ingen klipp, men noe ble det da! Hva synes dere?

mitt lille land

Dette er en veldig spesiell dag for absolutt alle her i Norge. 1 år siden 77 uskyldige mennesker ble fratatt livet. Vanlige og uskyldige mennesker som dro på jobb som vanlig, da Breivik plasserte en bombe i Regjeringskvartalet og tok livet av 8 hjelpesløse venner, familiemedlemmer og kjente. Like etter dro den samme mannen til Utøya hvor engasjerte og glade ungdommer var på sommerleir. Der skapte Breivik et mareritt for alle tilstedeværende, skøyt kaldblodig rundt seg og drepte 69 ungdommer og voksne.

Der og da tenkte jeg på alle de som hadde sine kjære der ute. Uviten om hva som hadde skjedd nettopp deres datter, eller kanskje mor. Det må være noe av det verste. Sitte der og få nyheten på TV og vite at du kjenner noen som befinner seg på åstedet. Se antall døde stige og ikke få tak i dem. Sitte der og vente på å få beskjeden. Men verst av alt må det ha vært å være en del av terrorangrepet. Ikke skjønne noen ting, oppleve alt forferdelig som skjedde. Se døde venner. Se uskyldige flyte i vannet. Ord strekker virkelig ikke til. Dere er sterke!

Hvil i fred alle engler som ble fratatt livet 22.07.11. Kondolerer til alle de etterlatte og pårørende, sender dere alle de varmeste tanker. Igjen viser vi at Norge står sammen og viser kjærlighet over alt hatet Breivik skapte. ''The tragedy were felt all over the world. May they rest in peace, they will never be forgotten'' ♥Om du har noen tanker rundt denne dagen eller vil skrive noe som du synes andre burde lese - føl dere fri til å skrive i kommentarfeltet.

home sweet home

... som alltid er overskriften når jeg kommer hjem fra noe haha ♥ Snille mormor kom å hentet oss på Værnes i dag, så slapp vi å ta flybuss siden ingen er hjemme nå! Vi reiste fra finværet og kom til Trondheim i pissregn. Bra det bare er 14 dager til vi skal til Spania!! Det første ei lita, engelsk jente sa da vi landet på Værnes var: I see trees and rain. Beskriver vel forsåvidt byen ganske bra haha :-) Men herregud så godt det er å komme hjem da!

Bilde fra en av de første kveldene :-)

I dag skal jeg og mamma spise middag hos mormor også skal jeg vel møte Maria som jeg ikke har sett på 3 og en halv (!!) uke ♥

byebye london

Hei! Da var London-turen over for denne gang, har vært en sykt koselig tur. Vi har shoppet mye, vært ute å spist mye og vært på mange forskjellige plasser. Også har det jo vært dødsgøy å reise sammen :-) Får håpe det ikke blir lenge til neste gang. I dag gikk vi fra hotellet til London Eye, og innom Nero for å kjøpe lunsj. Vi satte oss en liten tur i James et eller annet parken ogsåå gikk vi forbi Big Ben og fortsatte opp mot Oxford Circus. Spise middag på en thai-plass, utrolig god mat! Nå skal jeg gjøre en siste finish på pakkingen, også drar vi herfra klokken 7 i morgen tidlig!
Kan ikke tro det er 1 år siden Utøya. Har egentlig aldri gått opp for meg det forferdelige som skjedde, ord strekker ikke til. Jeg kondolerer til alle pårørende og hvil i fred til de altfor uskyldige som ble drept på utøya og som ble revet bort så altfor raskt fra de som var glad i dem.. ♥ 

all blonde

God morgen ♥

Nå er vi på vei ut døren, klare for siste dag i London! Vi skal jo gå litt i gatene i dag også (kofferten min er relativ full nå..) og vi skal gå til Picadilly Circus slik at vi går forbi London Eye, Buckingham place, Big Ben osv. Greit å ha sett noe når vi er her! Men jeg har vært i London før også, så da gjorde vi noe av det samme. Det er 6 år siden da, og jeg kjøpte vel ikke NOE klær nesten - derimot var jeg på leketøysbutikken Hamleys i 6 timer og laget min egen bamse. Oh god..

Bilder fra i går:

Undergrunnen

Hos frisøren, med fargen i håret!! WeeyHer ser dere resultatet! Ble fornøyd jeg :-) Det som er litt dumt er at i noen lys er det ganske forskjellig farge oppe og nede, men det går seg til når fargen har blitt mer dusjet ut. I noen lys synes jeg også at jeg har litt rødskjær, så må kjøpe meg noe som fjerner rødskjær. TIPS ANYONE? Også klipte jeg jo en del da.... buhu:(Sånn ser fargen ut :)

Shoe-heaven på Selfridges

På kvelden spiste vi i Soho, de andre spiste sushi men jeg bestilte noe annet. Uæh, sushi er virkelig ikke min greie. Å spise sushi er jo obligatorisk for bloggere, så får nok lære meg å like det... NOT  meg og tante hege ♥

Hva synes dere om håret daa?

bilder fra selfridges (igår)

Heei! Nå sitter jeg med nyfarget hår, glad og fornøyd ♥ Skal skrive mer om det i morgen tidlig da jeg faktisk har tid. Hver morgen må vi opp tidlig, både for å rekke frokost og diverse. I dag hadde vi nemlig time til frisøren litt over 10, og jeg våknet 15 min før vi skulle dra. Anyway.

I går var vi jo på Selfridges og nappet bryna hos Estee Lauder sin ''stand''. Misforsto litt prisen og det jeg, man fikk på en måte nappingen gratis om man kjøpte et produkt fra estee lauder. Jeg kjøpte hvertfall en nydelig leppestift. Men angående fiksing av bryn - tror dere jeg var småskjelven da jeg fikk vite at de vokset bryna? Var like før jeg snudde i døra. Men etter 7 minutter med litt pining var jeg ferdig og herregud så fint det ble. Øyenbryna er nesten perfekte nå, NULL uønsket hår. Og det tar jo en god stund før det vokser ut igjen. HAPPYFin krøll hæ?... Ble nærmest dyttet ned på en frisørstol og en crazy mann begynte å krølle håret mitt og reklamere for en krølltang som bare kostet 400 pund. ??

I morgen er siste dag i London, vi reiser hjem tidlig på søndag.. Blir utrolig trist å dra fra byen, men godt å komme hjem til frisk luft og godt vann i springen. haha lol
Hvor er dere atm? 

todays outfitgenser topshop sko newlook smykke newlook veske mulberry

Hva synes dere?

selfridges neste

God morgen ♥ Nå har vi akkurat spist en deeeilig hotellfrokost, vi venter bare på tante. I dag skal vi på Selfridges og fikse bryna. De napper brynene for 150,- men da får du et gavekort på 150,- i butikken! Tror jeg skal kjøpe meg en ny foundation. Etter det blir det vel litt shopping igjen! :) Seeyaa

Bilder fra i går!

Deres planer for i dag da?

I'M IN HEAVEN

HERREGUD!!!! Kan ikke tro det, jeg kjøpte en Mulberry Alexa i dag!! ER I LYKKERUS ♥♥♥♥♥♥

I dag var vi på Bicester Village som er en outlet shoppinggate. I gaten finner du butikker som Tommy Hilfiger, Dior, Burberry, Mulberry osv. Da vi kom til Mulberry kastet jeg og tante oss over Alexa veskene, tror det var rundt 4-5 Alexa vesker der. Vi pratet med de som jobbet der og da sa de at vi hadde kommet på den riktige dagen. De fikk ALDRI inn de klassiske Alexa-veskene, og de veskene vi holdt på kom til å bli solgt ut i løpet av noen få timer. De hadde ingen fler på lager heller! Da var jeg nesten 100% overbevist altså. Den var satt ned fra 8000 til 5500, vi hadde 10% rabatt som gjorde at den kostet 5000 og taxrefound (?) ga oss 12% avslag, så vesken kostet til slutt 4500 kr!! DET er virkelig kupp! Jeg visste at jeg en gang i livet kom til å kjøpe en Mulberry veske, og det tilbudet der hadde jeg aldri kunne fått igjen. Ever. Virkelig once in a lifetime. Dette kjøpet angrer jeg ikke et sekund på, og det kommer jeg aldri til å gjøre heller!!

Tipper det kommer en del hat-kommentarer nå, men det får så være. Jeg har betalt hver eneste krone selv - altså penger jeg har spart opp. INGENTING får meg ned fra skyene nå hvertfall ♥♥♥

lovely

Heei! Da har jeg og mamma kastet oss ned i hotellsengene igjen ettersom resten er på Madonna-konsert. Har vært en suuperduper dag med overraskende nok - fint vær! Vi gikk oppover/ved Regent street ellernoe før vi møtte tante i 3-tiden da skulle vi få vite ''overraskelsen''. Etter en del løping og stress kom vi fram (vi var 3 kvarter forsinket haha..) og det var sååå fint. Vi skulle nemlig på en skikkelig engelsk Afternoon lunch!Hotellet vi spiste på var ubeskrivelig fint. Skikkelig stort og åpent med moderne interiør. Det var også en plass i London som ikke er så stappfult med folk, så det var utrolig rolig og stille til en forandring. Alle fikk skikkelig spa-følelse nesten, det var helt sykt fint der. Lunsjen kom og den var også helt fantastisk! Først hver vår kanne med te, de andre champagne, så et tre-etasjes fat med mat. En etasje med små sandwhicher, en etasje med nydelige scones og en toppetasje med noen fantastiske desserter. På toppen av det hele var mormor så snill å sponse hele lunsjen. Har ikke vi verdens beste mormor/mamma? ♥
Møtte forresten en supersøt leser på Forever 21 i dag, koselig når dere tør å komme bort altså ♥mamma, tante hege og tante hanne :-)

I morgen drar vi til en plass jeg ikke husker navnet på - det er hvertfall små hus-lignende bygniner med MASSE merketing, f.eks fjorårets kolleksjoner, bare mye billigere. Tror dere jeg kommer til å bli lost i Mulberry-veskene eller? 

første dag i herlige london

Hei! Kom inn på hotellrommet for en times tid siden, har bare slappet av og lest blogger i senga. Mmh hotellsenger er de beste! Herlig med internett på rommet for å si det sånn ♥ London er superherlig, men fikk nesten sjokk da vi kom opp fra undergrunnen i dag - det var heelt sykt mange mennesker. Skubbet og bumbet borti folk hvor enn jeg gikk og det var umulig å ta bilder av noe som helst haha. Men vendte meg raskt til det, storby er storby.Nero cafe ellernoe, må nesten si at det slår starbucks! Bare nesten.. :)

Vi kom inn til sentrum relativt sent, så rakk ikke mange butikker før det var på tide med middag. Var innom 4 butikker og jeg kom ut med en pose fra hver av de.. Jaja. Er man på shopping så er man på shopping :-)

Uh, blir godt med frisørtime på fredag. Skal både klippe litt også skal jeg farge det!! GRUER MEG. Enten blir det fint, eller så blir jeg seende ut som en bimbo. Skal farge det lyst, altså ha jevn farge i hele håret. Er ikke noe superbleking nei! Gleder meg litt også da når jeg tenker meg om, overraskende nok også til å klippe bort litt. Begynner og bli litt for langt haha..Fornøøøyd. I morgen er det meldt kjempefint vær, så krysser alt som er mulig for at det faktisk stemmer. Hadde vært så herlig å kunne gå i shorts! Men nå skal jeg straks legge meg, må opp i rett tid for å rekke hotellfrokosten. YUM english breakfast. Vi snakkes i morgen tidlig ♥

in london

Heeei!! Nå har vi endelig kommet på hotellet i London ♥ Whoh, dette blir en dødsbra uke! Tante har lagt masse planer for oss hele uka, vi skal blandt annet fikse øyenbryn, ordne håret, dra i ulike parker pluss at hun har en ''overraskelse'' til oss i morgen. Men nå skal vi ordne oss kjapt også drar vi ut :)

coral

babbacombe

Hei! I dag har det vært en såå koselig dag. Vi bestemte oss for å sove litt utpå i dag, før vi dro inn til byen. Mamma og de hadde nemlig funnet Topshop, mango osv dagen før så vi måtte jo bare sjekke ut det i byen her også. Ble litt innkjøp på New Look, blandt annet skoene i forrige innlegg.Vi ble dødssultne etter noen timer i byen, og siden alle er smålei av å spise sent ute hele tiden tok vi oss en middag i 5-tiden. Vi dro på vår nye favorittrestaurant, husker ikke hva den heter, Amici ellernoe?? Hvertfall noe i den duren. Etter middag kjørte vi til en plass som het Babbacombe for å se på strendene. Det var helt syyke hus der, skikkelig mange moderne og fine hus med skikkelig bra utsikt. Stranden var utrolig fin også.

tante & meg

mamma & tante
uuhh scary?Nå sitter vi bare på hotellrommet med snacks og brus, slapper av rett og slett. I morgen tidlig klokken 9 skal vi på massasje og 10 kjører vi inn til London. Gleder meg som en liten unge!!!!

♥ hva synes dere om bildene?

new shoes

tenkte bare å vise dere noen sko jeg kjøpte i dag, eeelsker dem! // new look

Hva synes dere? 

dagens antrekk

Hei dere! Gjett hvem som ble meldt på ridning av tanten sin i dag da?? Moah. Skal heller skrive litt om det i morgen, da jeg har bildene. De ligger nemlig på tante sitt kamera. Er full fest på hotellet her med dødsmange folk i alskens bollywood-kostymer som danser til Shakira og macarena. Jaddaa. Og de har leid alt av fellesområder, som er de eneste stedene med internettilgang, så sitter utenfor treningssalene med macen min hahha.Dagens antrekk!

Kom akkurat hjem fra en superkoselig middag på en pub i nærheten. Fikk den største og høyeste burgeren noensinne, klarte ikke å spise halvparten en gang haha. Drar forresten ikke inn til London i morgen likevel, blir vel en dag til her i byen... Er LITT lei nå, om dagene gjør vi stort sett det samme - men koselig er det da! ♥good night followers

bilder fra plymouthBilder fra dagen :) Nå har vi akkurat kommet hjem fra pizza express. Vi vurderer å dra inn til London en dag tidligere, noe jeg hvertfall er superkeen på. Kan ikke vente til shopping i blandt annet oxford street. Sparer ikke på pengene der for å si det sånn hehehe. Skal lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, skriver opp alt jeg kjøper så jeg husker det når jeg skal vise dere. KAN prøve å lage en kort videoblogg fra london om noen er interessert?

outfit 13/7 - 2012

I dag kjørte vi inn til Plymouth (?) for å shoppe litt, skal poste bildene senere i kveld når jeg har mer tid :-) Skal nemlig ned til byen for å spise nå! Her kommer dagens outfit hvertfall.bukse dr.denim topp new look blazer primark sko bikbok solbriller rayban veske primark armbånd primark

Hva synes dere? 

update from torquay

Hei! Sitter i Loungen nå, har akkurat vært ute å spist middag. Som sagt - såå kjipt at jeg må ned hit for å få internett. Byen er forresten veldig koselig, litt sånn syden-aktig egentlig. Har vært pissregn i hele dag, så vi sprang nærmest fra butikk til butikk. De hadde faktisk noen butikker her da, som River Island, New Look og Primark. Skriver ned alt jeg kjøper slik at jeg husker det når jeg skal vise dere. I morgen kjører vi inn til en annen by for å sjekke litt der og på lørdag blir det muligens stranda om været er med oss. Det er en skikkelig lang strand-promenade her skjønner dere :-) I morgen kommer tante Hege og noen venninner av henne også kjører vi inn til London på mandag. Har selvfølgelig startet shoppingen allerede :)

 

Prøver jo å skrive til dere så mye som jeg kan, men tipper dere har forståelse for at det ikke blir så mye - er jo tross alt på ferie. Men i morges rakk jeg ikke å blogge før vi dro ut. Satser på litt mer oppholds i morgen så skal jeg poste outfit til dere. Noe annet dere vil ha blogginnlegg om? Blir vel mer gate- og butikkbilder når vi kommer til London. Gleder meg masse selvom det er veldig fint her da!

england

Heei :) Nå har vi endelig kommet på hotellet i England. Resten sto opp i 4-tiden og i 5-tiden dro vi til flybussen. Rakk akkurat flyet vårt 07.20, og da vi kom fram leide vi oss bil og kjørte inn til Torquay. Bilreisen var sikkert på 5-6 timer, er dritlei av å kjøre nå.. Men verdt var det, vi skal være her fram til mandag. På mandag drar vi inn til London en uke og shopper! Hotellet er helt ok her, litt kjipt at jeg må sitte i lobbyen for å ha nett samtidlig som nettet suuuger.  Men alt for dere!! Skal ut å spise nå, legger ut bilder i morgen eller i kveld om jeg orker. Sov jo ikke i natt så er relativt trøtt...

tok seriøst et kvarter å laste opp dette bildet.. Legger ved printscreens av hotellet fra nettsiden, glemte kameraet oppe.

I morgen skal vi inn til byen, vet hvertfall at de har et stort kjøpesenter med både Topshop, New Look osv. Dro også innom Primark på veien hit i dag, stakk av med noen utrolig fine ting blandt annet en nyydelig blazer. Noen av dere som er i England?

outfit

bukse dr.denim singlett h&m veske primark skinnjakke only sko converse
Enkelt som alltid, men outfit er outfit!! :) hva synes dere?

bilder & innkjøp

Heei! Herregud som det regner nå!! Etter mange timer i byen så begynte det plutselig å hølje ned. Det regnet så sinnsykt mye så jeg, tante og mamma spurtet nærmest hjemover. Tok jo en stund det også så vi kom hjem som tre blaute hunder ellernoe. Men nå sitter vi godt plassert i sofaen - leser blogger og drikker te. Var en utrolig koselig dag, både med litt shopping og lunsj. Jeg gjør meg klar for en laaang natt, jeg ''orker'' ikke å sove ettersom vi likevel skal opp 04.30 for å dra videre til England.

Fikk mange spørsmål om bildet i forrige innlegg, mamma er altså til venstre for meg også er de andre to tantene mine :-)standard oslobilde???Ble jo LITT innkjøp da, dere kjenner jo meg..jumpsuit fra monki, clutch fra zara, sko fra bikbok

Hva synes dere?

redan for shopping

Heei ♥ DA er vi klare for litt shopping! Tok sin tid for å si det sånn. Skal hvertfall starte i Bogstadvegen ettersom mamma er superkeen på h&m home :) Så kjøper vi oss sikkert en god lunsj og går litt i Karl Johan. Får prøve å begrense innkjøpet, skal jo tross alt til London og vil absolutt ikke ha overvekt!! Kos dere i dag så snakkes vi senere ♥

genser fra h&mTok sin tid før søstrene sisters ble fornøyd..... haha ♥ Hva skal dere i dag?

framme i oslo

Hei dere! :) Da er vi vel framme i Oslo! Flyet var endel forsinket, så da vi kom hit var vi jo dødssultne! Stoppet innom en sushi-restaurant og kjøpte takeaway og plasserte oss i tantes leilighet med mat og Solsidan. Resten av gjengen er nemlig på konsert! Bruker delt internett på mobilen nå, er litt nervøs for mobildatabruken så prøver å være så rask jeg kan haha. I morgen skal vi sikkert opp i rett tid. Vi blir vel å gå i Karl Johan og på Grünerløkka (skrives det sånn???) good night people ♥Maria blogger fra New York!

Hei! Nå er det Maria som blogger! Som Erica har nevnt er jeg nå i New York, og tenkte jeg kunne blogge litt herfra. Vi har nå vært her siden onsdag kveld, og jeg er helt forelsket i byen! Vi bor midt på manhatten på hotellet Milford plaza, for de som skulle lure.

Da vi endelig kom fram etter en lang reise onsdag kveld, gikk vi litt ut og sjekket området. Var så fint; masse reklamer på bygningene, fullt av skyskrapere, masse butikker og selvfølgelig alle de gule taxiene. Dag to våknet hele familigen halv 6! Hahah, her i New York ligger vi jo seks timer bak Norge så tok litt tid å snu døgnet! Vi startet dagen med en god frokost og tok turen til Madame Toussau. Var faktisk veldig gøy! Etter det ble det shopping, noe vi har gjort hver dag! Etter det har vi vært i China Town og Little Italy, Soho (Shoppestrøk), på toppen av rockefeller senter som er 250 meter oppe i luften og idag var vi i central park. Nå er det desverre bare to dager igjen før vi drar igjen på onsdag. Da går turen videre til Pennsylvania også tilslutt til Ocean city hvor vi skal bo på stranden på et utrolig fint hotel og bare slappe av!

Har masse bilder og vise dere, og fler det blir det sikkert, så kanskje jeg kan blogge litt mer :)

Da vi kom:
Madame Toussau:

Tyra Banks!


Robert Pattinson


Hahah, Oprah


Marilin Monroe, hun så sykt ekte ut!
Er sånne folk i kostymer over alt!

Utkikt fra Rockefeller senter:

Central park! Seriøst, den er så svææær!Soho/Nolita og China town og Little Italy:

Little Italy!


Fra China town


Er såå mange gode fruktsalater her! Verdens beste fra bl.a Europa Café!

Hahah, nå er jeg lei av å laste opp bilder! Hvis dere vil kan jeg jo også sikkert vise frem innkjøpene mine fra uka! Og hvis dere lurer på noe kan jeg svare i kommentarfeltet! :)

lerkendal & sonextyear

Aloha ♥ Var jo som sagt på Lerkendal i dag for å hente sjekken for at vi vant Sparebank 1 sin konkurranse ''Gi to tiere''. Noen av oss fra Nixies skulle jo egentlig ha et show, men fordi det pissregnet kunne vi ikke det med tanke på at vi kunne skade oss. Uheldige med været, men sånn er det! I morgen blir det en ganske stressende dag, jeg og mamma skal inn til byen for å leie bøker og gjøre noen små ærender før avreise i 6-tiden. FØLER IKKE AT JEG HAR PAKKET BRA NOK

I forrige uke ble en ny nettside lansert, nemlig SoNextYear. Jeg er så heldig å få inngå et samarbeid med de, gleder meg til å vise dere noen produkter. Frakten er gratis nå til alle nye kunder og leveringstiden ligger på 2-3 dager. SoNextYear har fantastisk mye fint og har blandt annet merker som Runwaydreamz!! Her er noen av mine favoritter:(!!!) dere finner alt her

Likte dere det?

1 day left

Hei! Har brukt mesteparten av dagen på å pakke. Reiser nemlig i morgen! Jeg og mamma skal være i Oslo et par dager først, derfor drar vi i morgen. Tipper vi bestiller oss noe takeaway når vi kommer fram og går litt i Karl Johan på tirsdag. Men været er visst ikke helt på topp?? Uansett, synes det er såå vanskelig å pakke. Klarer aldri å begrense meg, men er ganske stolt nå da. Har bare med 4-5 topper!! Men skal jo til London 1 uke så blir nok shopping der! MASSE shopping. 

Se så fin himmelen var i går! Skal ordne meg nå, for i 7-tiden drar jeg og noen fra Nixies på Lerkendal for å opptre i pausen. Er ikke sikkert at vi skal vise show likevel pga. regnet men skal uansett møte opp :-) Blir vel bra uansett!Pakke nuu!! hva skal dere i dag?

ny header

Heei! Sendte mail til fantastiske Cecce i dag hvor jeg lurte på om hun kunne lage en ny header til meg, og det gjorde hun! Var helt i hundre da hun sendte den til meg, jeg elsker den bokstavelig talt. Cecce er superhyggelig og ikke minst FLINK. Besøk bloggen hennes her, hun er utrolig flink til alt fra fotografering til webdesign ♥ Er bombesikker på at dere finner noen redigeringstips f.eks der.

Likte dere den?

herlige dager

De siste dagene har det ikke vært sånn kjempemye blogging, men det er ikke så rart ettersom Tone har vært her ♥ Det har vært noen syykt koselige dager, altfor kjipt at hun bor 4 timer unna. Dagen hun kom var vi jo på kino og så LOL, og dagen etter var vi på byen for å shoppe. I dag skulle vi egentlig på marinen, men endte opp med å være hjemme i stede :-) Ogsåå dro vi på Prego og spiste middag. Desidert min nye favorittplass! De hadde verdens beste pizza, og han som jobbet der var skikkelig koselig. Til dere i Trondheim - dere måå ta turen innom Prego ved plantasjen. Hehehe jeg og Tone kommer til å dra dit hver gang vi er sammen hvertfall.

Men nå har hundratt hjem, noe som er utrolig trist, vi kødder og ler så sykt mye sammen! Vi er heelt like, og har den mest spesielle humoren noensinne.. loveyoou ♥

haha legg merke til tone i bakgrunnen. STANDARD

in action

gårsdagens outfitcollegejakke fra cubus, shorts fra bikbok, veske fra primark, topp fra bikbok, sko fra bikbok

Hva synes dere?

''feeling fierce''♥ loveyou

new in

Innjøp de siste ukeneshorts fra bikbok, 399,-

tanktopp fra bikbok, 49,-

sko fra bikbok, 99,-

topp fra nelly, club l, 149,-Denne brukte vi til dipdyen. Ble ikke noe video ettersom jeg ikke klarer å installere iMovie, noe jeg MÅ fikse ettersom jeg skal lage video fra London. Kjøpte den på nelly, 49,-

ginatricot, 149,-tubetopp ginatricot, 59,-rayban fra brilleland, 999,-

Hva synes dere?

smoothiefrokost

God morgen ♥ Ble vekt av frokost på sengen i dag, skikkelig herlig start på dagen! Jeg og Tone holder på å ordne oss nå, for vi skal nemlig til byen og shoppe litt (hun hvertfall, jeg sparer til London). Var jo som sagt og så LOL på kino i går, synes det var en dødsbra film jeg! Egentlig veldig feelgood. Også var det noen klipp nesten midt i filmen som var såå artige, hun franske jenta med bolleklipp osv. Trodde jeg skulle dø haha.Senere i dag kommer outfit og innkjøp :) Slapp på bloggfronten i det siste! Ellers så er salgsbloggen oppdatert, dere finner den her.

Har dere sett LOL? Hva synes dere?

yesterday

Heei ♥ Bare jeg som føler at ALLE reiser bort i dag?? Hvertfall mange av vennene mine som dro i dag, både Maria og Aurora. Misunner begge to kjempemye, Maria drar jo til New York (!!!) i nesten 3 uker, og Aurora skal til Barcelona i 8 dager. LUCKY ♥ MEN, om noen timer skal jeg ned på jernbanen og hente Tone, for hun kommer nemlig på besøk!! Ååå gleder meg supermye. Tror vi skal på kino og se LOL i kveld, har hørt litt blandede meninger om filmen men deeet har ikke noe å si. Også skal vi vel på shopping de nærmeste dagene. Haha husker da Tone var på besøk sist og vi shoppet.. Vi vandret rundt på ginatricot og hun plukket med seg ALT hun så og svidde av sikkert over 2000 kroner på noen minutter!

I går møtte jeg Maria i byen hvor vi spiste lunsj, også dro vi på marinen og stunet med Elisabeth, Malin og Ingvild. Sandra tok turen innom etterhvert også. Var utrolig koselig og stunte, elsker virkelig cheerleading. Etterpå dro vi til Maria og hadde en liten ''avslutning'', det er jo 3 uker til vi ser hverandre!! Crazyness. Var kjempekoselig det også, så syklet jeg hjem på sykkelen hennes på kvelden. Tidenes skranglesykkel med skeivt styre.......Sandra // Meg

søtaaaa til høyre

PS: Har fått Maria til å blogge litt (på min blogg) mens hun er i New York. Gleder meg mer enn henne jeg!! Så her og der kommer hun sikkert til å skrive litt her på bloggen med bilder fra New York. Sounds good??

Justin Bieber til Norge

Alle har vel fått med seg at Justin kommer til Norge? ♥ Hvertfall, her er et tips til dere slik at dere får med dere all info og oppdateringer om konserten(e).1) Bli med på eventet HER og inviter alle vennene dine!

2) Like Atomic Soul, de som ''holder'' konserten, HER

3) Meld dere på nyhetsbrevet til Atomic soul (her) så får dere bestille biletter FØR ALLE ANDRE 11.juli klokka 9!!

GLEDER DERE DERE????

new bikinis

Mine nye favorittbikinier fra kimstore!! Veldig vanskelig å ta et bra bilde av de ettersom jeg ikke har de på her, men tro meg - de sitter dødsbra på. For ikke å snakke om de herlige fargene! De selges bare onesize, men man kan knyte bikiniene så hardt/slapt man vil at de tilpasser alle størrelser. Disse passer både til meg og søsteren min på 11 liksom. Disse herlighetene får dere nok se mye på bloggen i sommer. Snakket også med kimstore når det gjaldt fraktkostnader fra sverige - det kommer litt an på vekten, men det er fra 20 kr og oppover, jo tyngre den blir.

Den rosa finner dere her
Den grønne finner dere her

Hva synes dere? // sponset PRODUKT

ukens spørsmål #14

Hvor lenge gikk du på turn?

Startet på apparatturn når jeg var 9 år og holdte vel på til jeg ble 13 i think? Husker ikke helt. Også startet jeg på troppsturn og gikk der 1 år.

Er Maria flyer?

Nei, Maria er base.

Hva mener du med ''begge'' jentespagatene?

En jentespagat med høyre fot foran, en med venstre fot fram!Går ned i begge, men her hadde jeg ikke varmet opp ellernoe..

Hvordan fokuserer du med systemkameraet ditt på film?

Må holde inn enn sånn stjerne, ikke autofokus på film dessverre.

Hvor er det røde båndet fra?Carlings.

Hvor mye koster photoshop?

Det vet jeg ikke.. Jeg lastet ned en ''trial-version'', så nå har den gått ut..

Napper du bryna?

Ja!

Hvordan får du så ren hud?

Gjør ingenting spesielt faktisk :-) 

Har du noen kallenavn?

En del av vennene mine kaller meg bare ''eriiic'', haha

Filmer du ofte med macen? Er det bra?

Filmer ganske ofte med photobooth ja. Det fungerer veldig bra i mitt tilfelle hvertfall :)

Hvordan laster du ned musikk?

Laster ikke ned, ♥ spotify premium ♥

Når begynte du på cheerleading?

For akkurat 1 år siden :)Hvorfor tar det SÅ lang tid før du får klærne fra nelly??

Aner ikke, det er dritkjipt. Har ofte ventet flere uker også..

Bruker du selvbruning? Hvilken?

Når jeg bruker selvbruning bruker jeg denne. Seriøst verdens beste selvbruning. Man blir dritbrun av den, og jeg får aldri sjolder av den. 

Hvilket objektiv har du?

Canon 50mm 1.8 :) Love it!

Hvordan krøller du håret ditt?

Spørsmål til neste gang?

båttur

Heey you ♥ Ble skikkelig hastverk i morges på hytta siden pappa måtte rekke et møte klokken 13, så da kjappet vi oss å pakke også hev vi oss i bila. Er meldt knallvær i Trondheim denne uka, gleder meg massemassemasse ♥ Twitter spammes helt sykt fortiden, men er det så rart når Justin Bieber tar turen til Norge igjen i april?? Dit SKAL jeg, no doubt! I går var vi forresten ut med båten, Felix og pappa dro opp tidens største fisk mens jeg, mamma og Sandra holdt på å svime av i andre enden av båten haha.. Takler egentlig ikke å fiske!info och video

God morgen lesere ♥ Har nettopp spist en superherlig frokost på hytta, og tenker å sette meg ute litt. Mangler bare sola nå for det er kjempevarmt ute. I går glemte jeg helt å trekke en vinner av konkurransen, så det skal jeg gjøre i dag. MEN om noen timer kommer tidenes konkurranse her på bloggen! Vet at mange av dere kommer til å bli kjempe ivrig hihi ♥ Kan bare legge med en kort video fra da vi var på marinen og stuntet forresten, ettersom jeg ikke har noen bilder!

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits