juli 2011

lørdagskos

Heei! Beklager så lite oppdateringer, det var så vidt jeg fikk bruke internettet nå. Vi har betalt for 1000 MB, men hadde brukt langt over det - derfor ble det ??stengt?? resten av måneden. Den lille Netcomsticken er helt ute å kjører, så dere må vente til mandag for ordentlig blogging. Men skal da få slengt inn NOE!

 

Har akkurat vært ute å jogget i finværet, og trent toe tuch pluss tøying. Helt jævlig der og da, sinnsykt godt etterpå! Nå er det klart for taco og helt sikkert noen nye runder Amerikaner. Skjønner ikke hvorfor jeg plutselig liker kortspill.. Prekast!

 

Meheheh, ser dere hvem som er brunest? 

Hva har dere gjort i dag?

video: innkjøp

Hva synes dere? Nå kjører jeg tilbake på hytta..

solskinnsdag

Heei! Nå ligger jeg på rommet, egentlig ganske klar for senga. Tidenes søteste katt har tatt over puta mi, og jeg har selvfølgelig ikke hjerte til å dytte henne bort. I morgen drar jeg tilbake til hytta, men heldigvis kommer Tone på mandag. I dag var jeg i byen med tante, var utrolig koselig! Vi var også og la blomster på torget for de omkomne og pårørende. Var utrolig mange blomster, fint å se på.

Så i kveld har jeg, tante Hanne og Arild sett på TV, spist god mat og spilt Amerikaner. Elsker å være her, tante og Arild er så utrolig koselige - og ikke minst morsomme!! Nå er det på tide å skyve bort katten, vi snakkes i morgen tidlig!

karri ♥

hhahaha, så sjukt failÆSJ! DET ER TO FLYGEDYR SOM SURRER RUNDT I ROMMET. HVORFOR SOVER KATTA NÅR JEG TRENGER DEN MEST? UÆHHH

videoblogg: frankrike 2011

Hva synes dere?

outfit 28/7 - 11

Hei dere! Nå skal jeg og tante til byen, deretter skal jeg til Karianne en tur ♥ Blir superkoselig å se henne igjen! Her har dere outfit for dagen:Hva synes dere?

bilder fra marinen

Har vært en utrolig koselig dag med nixies ♥ Nå skal jeg til tante, skal liggeover der til fredag. Blir vel film og tacokos, oppdaterer dere ikveld!Ira klarte å tryne i brennheslebusk når hun hadde gjort scorp eller noe. Stakkars, fikk DE blemmene!Hahhaha, sweet

Hhahaha, Jenny og Elisabeth fikk ikke ta med seg McFlurryen på bussen dessverre...

Hva synes dere? :-)

marinen

Hei dere! Er hjemme en rask tur nå, det er dritfint vær i Trondheim så jeg skal nemlig dra ned på marinen og stunte med cheerfolka ♥ Gleder meg veldig, tar med kamera - legger ut bildene senere i dag!Hahah, så bare så latterlig bleik ut når jeg redigerte bildet, må selvfølgelig poste det!

have a nice day!

sunnheten lenge leve

Bildene snakker for seg, nå skal vi se Harry Potter del 2 ♥ Pratas!

outfit 26/7 - 11

Hei dere! Nå sitter jeg i en altfor kjent sofa, i et alfor kjent rom, i et altfor kjent hus med et alt for kjent ansikt! Jepp, i dag dro jeg inn til Trondheim ?? Trengte et LITE avbrekk fra hutiheita så nå blir jeg her fram til fredag. Jeg og Maria skal mekke taco nå og kose oss. Er hele 1 måned siden sist vi så hverandre, var så sykt godt å møte henne igjen i en veldig kjent oppkjørsel!Dagens outfit:

bukse fra only // ring fra h&m // jakke fra mango // clutch fra rives // t-skjorte fra zara

Hva synes dere? Snakkes i kveld, kan prøve å poste Frankrike videoen i morgen tidlig.

tjohei

Hei dere! Ville bare slenge inn et innlegg. Hytta suger, særlig når ikke Tone er her. Internettet er jo også borte, og har svidd av litt for mye 3g nett. Oslotur blir det heller ikke noe av.

Er generelt ikke i blogghumør, vi snakkes senere!

love frosta, liksom

Hei! Nå har vi besøk, sitter bare ute. Får være hjem 5 dager etter Oslo, gleder meg til å møte folket!

I går hadde vi besøk av onkel og Line, det var utrolig koselig :-)

båttur

Hei dere! Update fra båttur! Er fantastisk fint vær idag så familien tok turen ut med båten. Jeg HATER å fiske, men ser min mulighet til å friske opp brunfargen :-)

Har visst brukt opp internettet for denne måneden (....) så dere får klare dere med småe bilder fram til tirsdag!

HVA SKAL DERE IDAG?

ord blir små..

Blir bare mer og mer satt ut, dette er ikke noe som skal skje i lille Norge! Over 84 uskyldige mennesker, skutt og drept på Utøya. 7 personer drept av bomben i Oslo. Dette er ikke virkelighet, dette er et mareritt og noe vi kun ser på skrekkfilmer. Jeg leser historier på nettet av folk som var en del av dramaet - folk som gjemte seg, ringte foreldre, la på svøm, spilte død, reddet venner. Jeg er i sjokk.. Håper at alle de savnede blir funnet i god behold

Tanker går til pårørende og ikke minst de 91, uskyldige menneskene som ble drept. Ord blir små, 22.07.11: En dag vi ikke glemmer! bildet er fra google..

Hva er dine tanker rundt dette?

innkjøp

Jeg er fortsatt i sjokk etter alt som skjer i Oslo og på Utøya, hvordan er det mulig? Helt forferdelig.. Kondolerer til pårørende :-( ♥ 

de to øredoblene er fra cubus, 29 per stykk. ringen er fra h&m - 49,-

blondeshampoo fra vita, 129,-


Heheh, som mange skjønte lånte jeg Aurora sin topp på outfiten. Så på den på nettet i syden, og kjøpte den i dag. Bikbok, 99,-

Hva synes dere om innkjøpene?


dagens kledning

Herregud, sitter på adressa, vg, nyhetene og ser på eksplosjonen i Oslo nå! Først trodde jeg ikke det var så veldig spesielt, men når det dukket opp bilder og videosnutter ble jeg helt satt ut! Herregud, det er også mange som er skadet - håper bare at ting ordner seg og at det går bra med folk. Det virker som det er fullt kaos, ekkelt!

Passer ganske dårlig, men legger til hva jeg har på meg i dag. Innkjøp kommer i kveld.Toppen, skoene og veska er fra h&m // bukse fra only // jakke fra mango

Hva synes dere?
Noen som var i området, eller vet noe mer om eksplosjonen?

breakfast

Nå drar Tone til Hamar, yey.. Vi skal på Magneten i dag, blir godt å svi av litt penger!! Gleder meg så sykt til neste onsdag, da drar jeg og Maria til Oslo! Snakkes senere i dag :-)

pink pink pink

Helåå! Vi har akkurat vært på butikken og hamstret inn til i kveld - skal ligge over her! Skal fikse extensionene til Tone litt, er jeg ikke proff til å flette??? Hehhe.

'.... Tatt av Tone. Fornøyd? :-)

Hva synes dere om bildene? besøk bloggen til Tone her

bilder fra i går

God morgen dere! Rakk ikke å poste bildene i går, kom hjem fra Tone i 12 tia og var sinnsykt trøtt. Skal nedover til henne nå, vi skal ta masse bilder så poster de også senere :-)


ELSKER solbrillene til Aurora! Forresten - her ser dere grønnskjæret! ÆSJ noe så stygt, vurderer ketchup i dag. Det er vel ingen fare for at håret blir orange??

Amerikaner på gang


love you ♥

Watcha thiink?

outfit 20/7 - 11

jakke fra mango // topp og tubebh fra bikbok // shorts fra roxy // sko fra h&m


Hva synes dere? ;*

american flag

Heei ♥

Har på følelsen av av dette kommer til å bli en kjempebra dag! Om et kvarter kommer Aurora og de på besøk, gleder meg sykt til å se henne igjen! Kjenner jeg oss rett blir det mye bilder ;-) Tone kommer også idag, gleder meg minst like mye! Hihi :-)

Ha en superfin dag lesere, snakkes senere i dag! ;*

andrea vs kristine

Tenkte å ta en blogg vs blogg (lenge siden!!!) mellom to av mine favorittbloggere! Andrea og Kristine! Liker begge to veldig godt, men hva er deres mening??

 andrea badendyck VS kristine am?

solfylt dag

Hei dere! Har akkurat redigert ferdig Frankrike videoen, heh - den varer i omtrent 8 minutter. Har akkurat vært ute å tøyd og øvd på toe tuch, etterfulgt av en herlig jordbærsmoothie! Har solt meg i hele dag, er ikke noe annet å gjøre når ikke Tone er her... Hun kommer i morgen, herregud som jeg gleder meg til å møte henne! :-)?Redigerer videoen... Hva har dere gjort i dag?

today i don't feel like doing anything

.... bare sole meg ♥


green hair

Hei dere! I dag har jeg bare vært med tantene mine, slappet av og lest faktisk. Har tydelige GRØNNE striper i håret der jeg har bleket det, så nå skal jeg følge tipset om sitron! Hvis ikke det funker er det vel bare å vente til det går ut.

Håper du er strålende fornøyd nå Andrine, skal legge ut masse smilebilder av meg og søsteren min <3Hva har dere gjort i dag?

outfit 18/7 - 11

Hei dere! Nå er jeg på hytta, skal snart gå nedover til tante og de. Var helt sinnsykt trøtt i morges, men verdens beste mamma vekte meg og Sandra med frokost på senga. Ah, jordbær ♥ Jeg synes forresten at håret mitt har fått et tydelig grønnskjær, noe de andre ikke synes. Håper det forsvinner snart, ser bare det jeg.
jakke fra mango // shorts fra roxy // veske fra rives // topp og sko fra h&m //

Morrastryne deluxe! Hva synes dere? Kommer til å bli en del outfits mens jeg er her, har seriøst ingenting annet å blogge om. Tone kommer på onsdag, men drar på fredag. Åhhh..

gårsdagens outfit x2

Sandra ville gjerne poste sitt også... :

Toppen er fra Nice, vesken fra Kreta, shorts fra h&m og sko fra intermarchesko og veske fra h&m // topp fra promod // shorts/bukse fra only // solbriller fra kreta

Hva synes dere? :-)

tilbake i trondheim

Hei dere! Nå sitter jeg på et ganske så kjent rom, hjemme i Trondheim. Det var litt godt å komme hjem også, vi skal bare pakke om før vi drar på hytta. Men det er helt greit, begge tantene er der, mormor, morfar og ikke minst - Tone! Ah, gleder meg til å møte alle sammen. Pappa klarte å miste telefonen sin når vi gikk av flyet, men etter mye fram og tilbake kom den endelig til rette.

Det er forresten superfint vær i dag, og nå er det bare 10 dager til jeg og Maria drar til Oslo :-)

overlevde flyturen!!Helt klart FrankrikeHelt klart NorgeFornøyd! Når jeg tenker meg om har jeg ikke engang begynt å pakke ut. Woops..

Planer for dagen?

dagens innkjøp

Nå er det stilnet litt på rommet, Sandra skal legge seg. Det skal vel jeg og, må bare se noen episoder av Sex and the city - hehhe. Dagens innkjøp:

Jakke fra Mango, 35 ? 
Sminke fra Sephora, husker ikke helt prisene. Tror det ble 30 ? til sammen

Veske fra.... eh... aner ikke. Sandra tok en i mørkebrun, også spleiset vi på en hvit. Ble 20 ? tilsammen :-)

Kjøpte også feriegave til verdens beste Maria, åhh savner henne så sykt mye :-( Oslotur med henne blir så sykt bra, gleder meg! Hva synes dere om innkjøpet? bilder fra en utrolig herlig dag!

Hei dere! Wow, dette har vært en utrolig bra dag! Ankom Novotel i 11 tiden, det var suuperfint! Gratis internett, og jeg og Sandra har eget rom. Jeg var offisielt i himmelen i dag, butikker overalt, sol, salg - ah! Bussturen hjem var helt forferdelig, bussen var STAPPfull! Alle sto klemt inntil hverandre og bussjåføren slapp bare på flere og flere!

Gleder meg til frokosten i morgen, hotellfrokoster er så altfor gode. Har shoppet en del i dag, viser enten i kveld eller i morgen. Nå skal vi ta bilder! :-) Siste dagen i Frankrike..
Ah, fornøyd med egen dobbeltseng

uh, dyrt...

tycks? :-)

off we go

Nå skal vi hive inn koffertene og forlate huset og Fayence, kommer til å savne det å stå opp, spise herlig frokost, ligge ute å sole seg med en cola light, hoppe i bassenget og spille pingpong. Nå går turen til Nice for shopping og hotel, hjemreise i morgen. Satser på at det er internett på hotellet, innkjøp kommer selvfølgelig!

innkjøp st. tropez

Heei! Nå holder vi på å rydde huset, og pakke koffertene. Vi må være ute av huset klokken 10 i morgen tidlig, da kjører vi til Nice. Men jeg har noen spørsmål til dere, som jeg lurer utrolig mye på! Hadde vært fint om dere visste noe av svarene :D Her er innkjøpene fra i går

Noen som vet om det går an å ta buss til Tusenfryd fra Oslo? I så fall - hvilken?

Hvilke butikker er det i Nice? Har de Topshop, starbucks osv?

Her er innkjøpene fra i går :-)

heheheh... fra promod

 

outfit - st. tropezalt fra h&m, hehe

Tycks? 

welcome to st. tropez...

God morgen dere! St. Tropez var helt utrolig bra, minst like bra som forventet. Først var vi på stranda, så gikk vi i gatene i St. Troepz og spiste middag. Senere på kvelden samlet folk seg opp for å se fyrverkeriet, skal si franskmennene la i mye penger i fyrverkeriet!!

Vi fant ut at det var en grunn til at St. Tropez blir kaldt kjendis- og rikmannsstrøket! Båter som lignet på cruiseskip lå i havna, der damene gikk ombord i Prada, Dolce Gabbana, Armani og Gucci med overlegne uttrykk. Hadde hvertfall en kjempefin dag, kom hjem i 1 tia - rakk ikke å blogge..

Var noen som lurte på om Sandra gikk på cheerleading, men nei - hun turner :-) Så jeg som har lært henne øvelsene!Hva synes dere om bildene? Nå skal jeg ut å nyte den siste dagen på huset, i morgen kjører vi inn til Nice og ligger på hotel! Snakkes før det da!

st. raphael #2

God morgen, nå er det like før vi kjører ned til St. Tropez, ah gleder meg. Har hørt utrolig mye bra om det. I dag er det jo nasjonaldagen til Frankrike eller noe, så vi skal først på stranda før vi skal ordne oss, shoppe og spise. Blir garantert en herlig dag, kameraet er selvfølgelig på plass!?


I går var vi jo på st. raphael for andre gang, stranda er nydelig!
Vi lå og solte oss da DEN svarte skyen kom over oss, det begynte å PISSregne, så vi satte oss i bilen for å vente..

Og 20 minutter senere ble det fiiinvær igjen, litt rart egentlig!

Havnet på mcdonalds etter stranda, ehhehe. Man blir faktisk sliten av å ligge i sola!

Hva synes dere om bildene?

outfit st. raphael 13/6

Har vært i St. Raphael i hele dag, poster bilder fra dagen imorgen - kom hjem for ikke så lenge siden :-) Dere er supre til å kommentere, love it!topp, veske, sko fra h&m // shorts fra bikbok

Hva synes dere? I morgen skal vi til St. Tropez, gleder meg helt sjuukt!

bilder fra fayence

God morgen lesere ♥ Nå er alt pakket og klart, vi skal kjøre inn til St. Raphael igjen! Gleder meg, skal steke meg i hele dag. Haha, det er ikke uten grunn jeg blir kalt ''solguruen'' i familien... Skal kjøre morfar-metoden, som betyr halvtime soling foran - halvtime soling bak - bading - halvtime soling foran blablablabla! Alt for den brunfargen med andre ord.Pena  på tur XD:P


Haha, sykt spesielle iser. Smurfeis, pæreis og bounty. Likerr!

Hva synes dere om bildene?

outfit - fayence 12/7

Heei! I dag har vi vært i fayence, var kjempekoselig! Poster bildene i morgen tidlig, nå skal vi spille kort og slappe av. Ah! Snakkes i morgen, her har dere outfit fra kvelden!sko og veske fra h&m // skjørt og topp fra ginatricot // 

Hva synes dere?

good morning

God morgen dere! Nå har Tone, Kai, Marlene og Andreas dratt til Aqualand, mens vi er i huset.. Bestemte oss for å ikke dra pga køer, pluss at Felix ikke kunne tatt så mye der. Dumt, men jaja. Så dagen i dag går til soling og bading. Aner dere hvor varmt det er å sole seg ved huset?? Det er ikke LITT bris en gang, holder på å smelte bort jo.. :-)Dere har blitt utrolig flinke til å kommentere og besøke bloggen min, det setter jeg utrolig stor pris på!! Kos dere i dag, beste lesere ♥

outfit 11.julishorts fra cubus // sko og veske fra h&m // solbriller fra solbrillekongen.no // overdel fra bikbok

Hva synes dere om outfitet?

marineland - antibes

(Dette innlegget skulle ha blitt postet i går, men rett før jeg rakk å publisere det skrudde huseieren av internettet..)

Heei! Wow, dette har vært en utrolig fin dag. Startet med Marineland, så tre sykt kule show - med både sjøløver, spekkhoggere og delfiner. Tok ikke så mange bilder fra showene, men har filmet mye - holder på å lage en Frankrike 2011 video, som jeg skal redigere ferdig på flyet.

Nå er det kun 1 uke igjen, skal tane som bare det! Men her har dere hvertfall bilder fra dagen:Aw!
SVÆRE

Hahha, rett etter at Andreas og Sandra hadde fått ''splashen'', det var en del av showet hvor de som ville kunne stille seg nedenfor ''bassenget'' til spekkhoggerne mens de slo med halen så det sprutet helt sinnsykt. Har det på film, det kommer senere!
Antibes

Meg og søstersen

Gamlebyen i AntibesPapparazzi!

 Hva synes dere om bildene?

outfit 10.juli

God morgen dere! Har det sinnsykt travelt nå, så dette blir et raskt innlegg! Dagens planer;

- Marineland, skal ta masse bider
- Stranda
- Ute å spise i Antibes

Her har dere outfit!Sko fra h&m // veske og solbriller fra hellas // jumpsuit fra bikbok

Hva synes dere om outfiten? Vi snakkes i kveld med masse bilder fra dagen!

bonjour

Heei! Storkoser meg bare verre, nå sitter jeg ute i skyggen, nydusjet med potetgull og cola light, herrlig! Gutta er på butikken, mens vi jentene bare sitter ute å prater osv. Mulig vi skal til Marineland i morgen - det er et show med delfiner, spegghoggere osv, vet ikke helt. Før det skal vi på stranda i Antibes, også ut å spise på kvelden. Så det blir enten i morgen eller på mandag ;-)

Noe spesielt dere vil at jeg skal blogge om? :D 

outfit, frankrike

Hahah, kommer ikke på hvilken dato det er! I dag har vi bare chillet ved bassenget, skal gjøre det fram til mandag - da skal vi på Marineland :-) Skal prøve å oppdatere litt oftere!Hva synes dere?

st. raphael

Heei dere! I dag har vi vært på stranda i St. Raphael, noe som var sykt digg! Nydelig strand, med riveraen full av butikker rett bak :-) Jeg var definitivt i himmelen, i nuet er jeg fortsatt med bølgene - dere kjenner den følelsen? Jeg har DEN bølgefølelsen i meg, går opp og ned.

Vi hadde egentlig tenkt oss til en innsjø like ved Fayence, men det var rett og slett stygt der. Dessuten fant de liket av en dame der samme dag, så like greit vi ikke dro dit..


Sorry for bildestørrelsene, men er nødt å printscreene bildene og da fucker størrelsene seg.Hva synes dere om bildene?

sydenchill

Åh, dere aner ikke hvor digg det er her! I nuet sitter jeg ute i skyggen med macen og potetgull, minst 30 grader her! Ah, gotta love it. Har fått tidenes skille også, ahha. I går var det faktisk regn og lyn, men vi badet selvom! Slenger med noen bilder fra dagen ;-)

Hvordan går det med dere da? :D

bikiniene mine


Vet ikke hvor alle er fra - men den svarte og den med masse farger er fra h&m, den knæsh rosa er fra cubus :-)

 Hvilken likte dere best?

første dagen i france

Heei! Frankrike er syykt digg, storkoser meg! Vi fikset internettet i dag, så da blir det blogging! Senere i ferien skal vi til badeland, Marineland og sånn - kommer selvfølgelig til å ta masse bilder! Snakkes i kveld :-)


 På flyplassen                                                                                                          I Fayence
Hva synes dere om bildene? laster ikke opp så mange, tar sinnsykt lang tid

update fra nice airportHei! Nå er vi på Nice Airport, pappa står i kø for leiebil. Nå drar vi snart til Grasse, gleder meg til å se huset og ikke minst bare kaste meg ut i bassenget, mehheh. Flyturen var dødskjedelig forresten. Men vi snakkes! ;-)

hade norge - bonjour franceNå er alt pakket og klart, nå skal vi gå ned og ta flybussen så åkes det til Frankrike! Vi snakkes der nede, har pakket bagen min med blader, snop og sex and the city så jeg er mer enn klar for flytur!! 

AU REVOIR

random videoblogg

frankrike neste

Hei! Nå er alt klart til avreise i morgen, gruer meg til å sto opp klokka 4 - men det er verdt det! Har funnet ut at det mest sannsynlig er internett i huset vi skal bo i, så da blir det blogging!! ♥ Slenger inn et innlegg før jeg drar, bare som bevis på at jeg er oppe tidlig da selvfølgelig..Hva gleder du deg mest til akkurat nå?

pakking # check

Nå er jeg ferdig med å pakke, kjenner jeg gleder meg sykt til Frankrike nå! Skal bli 14 herlige dager, neppe at jeg har internett men skal få noen til å publisere utkastene mine ;-) Snakkes etterpå!

 

aurora blogger igjen!

Ah, jeg var stooorfornøyd da Aurora begynte å blogge igjen! Hun har holdt på et par uker nå, men syntes hun skulle få komme litt i gang før jeg linket henne. Mange av dere som har spurt, hun blogget før på aurooraa.blogg.no, men nå blogger hun på auroramohn :-)

Klarer ikke en dag uten bloggen hennes, im addicted! Hun tar så nydelige bilder, anbefaler den virkelig!

Mange som sier vi ligner - ja, vi er søskenbarn! ♥BESØK BLOGGEN HER

litt nytth&mh&mdressmannvitah&mh&m

Skal på kino med jentene, snakkes i kveld! Hva synes dere?

nixies opptrer på skandia-cup

De var utrolig flinke! Lånte filmen til Mathilde :-) Hva synes dere?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits