juli 2010

nytt design


Er egentlig utrolig fornøyd med dette! :-) Skal fikse meny osv, tror dette blir greit jeg! Hva synes dere da?

nanny

Hei! Nå sitter jeg og søsteren min plantet i sofaen og spiser tortillas. Lovely! Sitter nemlig barnevakt, har nettopp lagt broren min. Ikke lenge til mamma og pappa kommer hjem så får vel bare kose meg videre!

Ellers prøver Maria seg på blogging igjen, besøk den nye bloggen hennes her :)


outfit 31.juli


bukse fra only bluse fra gina tricot øredobler fra syden armbånd fra jc/h&m

Hva synes dere om outfiten?
Stikkord:

shop til you DROP

HEJ! Kjempekoselig i byen. Svidde av alle pengene jeg hadde spart opp til iPhone :-( Der røyk den mobilen sier jeg bare. Er himla fornøyd med innkjøpet. Soo - here we go.


Guess what?

GOTTA LOVE THEM!!! Synes de er så sinnsykt fine, kommer ikke over det - hahaha.


Skjørtet er myyyye finere på, kan vise dere en gang. Så ikke så lovende ut da jeg så det i butikken, men når jeg prøvde det var det sinnsykt fint. ginatricot

Hva synes dere? Kommer outfit om en times tid

shopping for labels, shopping for love

Vi drar til byen. Skjønner ikke hvorfor jeg drar dit, pines jo bare!! Sparer nemlig opp til iPhone, så prøver så godt jeg kan å ikke bruke opp pengene mine. Vanskelig det der...


vi har ikke noe liv :(

Good mooorning. Jeg og Maria er trøtte. Veldig trøtte.. Interessert i å høre historien bak det hele? Okay, here we go. Klokka 1 bestemte vi oss for å legge oss, ikke nødvendigvis sove, men vi gikk altså og la oss på denne paradis-plassen:

Fra venstre; meg, en våken Maria, og to randome kamelbeibs.

Elleeeer kanskje ikke.. Dessverre..

Greit dette også da, men ikke i nærheten av den 5-stjerners ørkenen vi gikk glipp av.

I to timer lå vi å gamet, jeg på iPoden og Maria på et lame ta-bilde-av-fisken-spill, før vi fant ut at vi var utrolig sultne og stappa i oss en snickers vi fant.

91 kalorier, synd vi ikke forbrenner noe når man sover..
Så lå vi altså fram til klokka 4 og snakket om hvor sultne vi var. Gjorde saken bedre ved å søke på google og snakke om all maten vi hadde lyst på.. Pepperonipizza fra peppes, mr lee nudler, spaghetti, big bite, baguetter, salater, kylling, sesamburger, grillpølse, indrefilet, ris, lamper (ja..... ''maria, æ kunna spist den lampa no....''), nachos, taco, kjøtt, biff, mc donalds, marshmellows - grillet selvfølgelig - her går vi i detalj, og utrolig mye mer..

Vi sank faktisk så lavt at vi siklet i en halvtime over en pizza på google...

Også gamet vi en time til :-) For oss uten liv, vet dere ;););););)

Vi ble vekt klokka 10 av et par søte unger som lurte på om vi skulle se et trylleprogram på tv-en. Også ble vi senere vekt av brosjan på fem år som kom med sabeltannpistol, før vi nok en gang ble vekt av at det var frokost.. Fem timers søvn, vi merker det - så vi har ikke tenkt å stå opp på lenge, og fram til da skal vi se the hills.

Bare for å understreke at vi har et liv; Liker dere pepperoni pizza?? HAHAHA. Jo, vi har et liv for vi skal faktisk på butikken og kjøpe burn. HEEEEEEEHEEEEE.

videoblogg


hahahah lol

drittvær

DET PISSREGNER. Det var jo sol for noen timer siden jo!! Har forresten mikset og fikset litt på rommet mitt, nå ser det mye større ut, og mye finere. I like ♥ Maria liggerover, og sitter og tar noen dødsstygge bilder av seg selv og meg. GOTTA LOVE HER! ..  

hvilken header?

Stem på en foreløpig header :-)

1:


2:


3:


4:


5:

   1,2,3,4 ELLER 5?

g for gamer

HEI. Nå er jeg hjemme i Trondheim igjen ♥ Har akkurat spist taco og sitter her og laster ned spill på iPoden og gamer froggyjump. Hallelujah, for et liv. Føler jeg bør rydde ut at de seks veskene som ble med hjem, klærne er allerede ryddet ut, og bokstavelig talt ''trøkt'' nedi klesskuffen. Heh......

Nå har jeg forresten lastet ned det redigeringsprogrammet, så her blir det headere! Kommer tilbake til det senere.

HAHAHHAHAA

herlig ''helg''

HEI. Har vært ute med båten i dag også, fiint vær, sol og grilling ♥ Nå er jeg tilbake på hytta, lå over til Renathe enda en natt. I går kveld kom vi hjem, ordnet oss mat, så film og spiste søtsaker med huset for oss selv. Ah, jeg er ikke i tvil om at sommeren er verdens beste årstid!

Men nå er det grillings, her kommer nok et par bilder.   <3 Har dere soool eller er dere i de fylkene med flomfare?
Stikkord:

bilder fra dagen

Sykt herlig dag! ♥ 28 grader, sol, is, byen, båtcruising, bading, Renathe osv. Ah, livet. Vi var i byen et par timer før vi satte oss på en cafe/restaurant, nemlig Bari. Utrolig god mat!Headerbilde sa du? HEHE.

Også ble det båt, og hopping på bølgene. C-h-i-l-l.
'' E det ikke nå dekning her????''Hahahha, flink. Moren måtte dra henne opp når hun slengte beina utfor. Hehehe, flink sjø.

Ogsåååååååååååå....Burrrrn - det var iiiskald.. Vi diskuterte en halvtime om vi skulle bade, oog det gjorde vi altså. Angret oss på vei hjem, men.. Hjemturen var forresten også veldig herlig, og her har vi tilbringt våre siste timer:

iluu ♥ Hva synes dere om bildene?

Stikkord:

gode gamle eplehuset

Hehehe eplehuset once again! Er i byen, skal ute med båten etterpå også. Store bølger, this is fun. Oppdaterer senere, sinnsykt fint vær i dag :-)

badenymfer

HEI! I dag har vi cruisa rundt på rakett-båten til Renathe og familien, og faktisk badet i det norske hav. Haha, iiiiiskaldt! Liggerover til Renathe i dag, har sett frustrerte nå. Skal kooose oss i kveld ♥

I morgen blir det Trondheim, og enda mer båt, HIHI. Skal være i byen et par timer før vi drar til sjøs igjen. Weey!

beviset, hehe. Ikke at jeg syntes det var kaldt altså... Det kan man jo lett se, ikke sant? :):)


¨
aaat the moment :-) Er dere glad i å bade?

outfit, 26 juli
genser fra gt veske fra hellas tights fra h&m sko fra dna

Hva synes dere?
Stikkord:

at the moment...


... har jeg besøk, så ingen blogging akkurat nå. Blir et innlegg etterpå da ♥

tidlig kveld i dag

 
Hello! Nå skal jeg straks legge meg, faktisk. Går hardt inn det der med fem timers søvn du.. Gleder meg til en vanlig     seng, telt er.. ikke min greie, haha. Har vært en kjempekoselig dag. Har ventet 3 timer, holder fortsatt på, og lastet ned et redigeringsprogram. Og gjett hvor mange prosent om er fullført? 26.......................

I morgen kommer jeg til å være med Tone mesteparten av dagen, hun reiser nemlig til Oslo på tirsdag. Heldig!! Men nå er det 0 shopping på meg, for jeg sparer nemlig opp til Iphone. Mangler bare 1700 kroner...... Haha, men har tenkt å begynne å lage headere da - om det programmet snart vil gjøre seg ferdig. GODNATT LESERE ♥
Stikkord:

stem på headerJeg aner ikke hvilken jeg skal bruke!! Som dere ser liker jeg best enkle headere;

1.

2.

3.


Eller den jeg har nå, eller en av mine gamle headere???  Hvilken header skal jeg bruke?

bilder fra en herlig kveld

GOD MORGEN. Er sinnsykt trøtt nå... Et ord: Telt.


Vi la oss i to tiden og frøys nesten i hjel på den oppblåsbare madrassen. Vi våknet seks-halv sju i varme. .......... Halv sju dro meg ut av teltet og hoppa i dusjen. Etterhvert kom de andre inn og vi sovna som en saueflokk i sofaen. I 3 hele timer lå vi å snorka og ble vi både fotografert og ledd av, av familien. Hahaahahaa. Sjekk her da;

Hallelujah så pene!!

Herregud, da er man trøtt.

Men uansett; det var så sinnsykt koselig i går, her kommer noen bilder;

HAHAHHAAurora strever fælt med såpeboblene.

Herreguud, HAHA.FiiiintHaha, dette var fint du! Hva synes dere om bildene?
Stikkord:

outfit, 24.juli


shorts fra exit
t-skjorte fra bikbok
solbriller fra hellas
sko fra utlandet
veske fra h&m

Hva synes dere?
Stikkord:

summertiiime

HEJ! Nå sitter jeg og Tone ute i finværet, herlig. Senere i dag får jeg besøk av søskenbarna mine - blir herlig det også :-) Takk for fine kommentarer på innkjøpene! Men nå skal vi koooose oss videre. HADEBRA PUSER!!!!!!!!!!!!!! nejehehhe.

HAHA. Følte oss sinnsykt dumme her! Først kommer en mann bort: ''Sorry, you want me to take the picture? '' Haha, de trodde vi var utlendinger (!!) ''No, it's okey! '' Må jo bare spille med. Så står vi der også går det forbi et par kompiser å regulerer der vi står, og ber oss trekke nærmere kameraet. HAHA, sinnsykt flaut.I Tyohlttårnet i går :)

Endelig finvær :-)

Har dere fiiinvær?
Stikkord:

dagens innkjøp

Jeg kom hjem for noen minutter siden, har ikke rukket å lest kommentarene enda men syntes jeg skimtet noe anklagende som ''ja.... innkjøp når du kommer hjem ja? klokka er jo over 11 '' eller noe. Vel, jeg kom akkurat hjem. Vi har vært i byen, Ikea, tyholt tårnet osv.

MEN - dagens innkjøp :-) Utrolig fornøyd!

eeeelsker denne!! 199,-  gina tricot.. og denne! salg: 50,- h&m

t-shirt bikbok

concealer, h&m. Hehe, kommer nok ikke til å bruke denne her så mye til hva den egentlig er lagd for. Skal bruke den som underlag på leppene for å få de lysere, for så å legge på gloss/eos/lebestift eller hva enn det måtte være :-)

Sånn laptop-dings fra Ikea, til å ha pcen oppå når man har den på fanget :-) Smart!

Hva synes dere? :-)

eplehuset i trondheim

Hei! Nå sitter jeg og Tone på en mac på eplehuset og blogger. HAHA. Viser dere innkjøp når jeg kommer hjem, er kjempefornøyd :-)


outfit, 22.juli
bukse fra vero moda - genser fra bikbok - støvler fra ??

Hva synes dere om outfiten?

''se opp for disse bloggerne''


HEHE, dette ER kult :):):):) Ble skikkelig glad når jeg leste det! Dere kan lese artikkelen her :-) Og når jeg blir glad, blir jeg som oftest hyper. Så da var det bare å få ut litt .. energi:

Også ble jeg så gira at jeg gikk og kjøpte meg nytt regnutstyr!!

Nei. Men denne var jo tøff? Hehehe :-)

I MORGEN skal jeg bli med Tone til Trondheim. Men dette gikk jo selvfølgelig ikke uten overtaling;

Tone spør om jeg blir med.

Vel, på en betingelse - svarer jeg da. HEHE. Og da er det gjort:

Tone måtte overgi seg, så overbevisende som jeg er ;) Så da blir det Trondheim i morgen. Jeg er på  leting etter dongerijakke, collegejakke og en eller annen t-skjorte.
          Hva skal dere i morgen?

kommentarsrunde


              legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så besøker jeg din blogg og legger igjen en kommentar :-)

Må avslutte her nå, hvis ikke blir jeg sittende i hele kveld! :) Haha

kloremerker er jo fint

HEI. Fikk melding fra Tone en halvtime før vi skulle dra til Trondheim at det ikke ble noe av det pga været. Joda - ble med mamma og resten av familien på Magneten istede, once again.. Kjøpte meg ikke så mye bare noe småtteri:

Hehehe, har allerede greid å lage kloremerke på toppa etter at jeg desperat prøvde å få av plastikken. Oppdaget selvfølgelig ikke der man egentlig skulle åpne.

For å ha noe å helle i seg i dette drittværet. Haha høres ut som en fyllik eller noe.

Kommer en outfit i dag :-)

Har dere smakt IceDrops før?

trondheim i morgen

Tror ikke jeg før blogget i morgen før utpå dagen, siden jeg ot Tone drar tidlig inn til Trondheim i morgen. Hun skulle inn og ville ha meg med, så jeg ble med etter en del overtaling. Hehe - er konstant i byen så det er liksom ikke så ''stort'' for meg som det er for henne om dere skjønner :-) Men jeg blir da med!

Men nå skal jeg hoppe i dusjen, se litt på tv også legge meg. Snakkes i morgen ♥

       Har dere vært i Trondheim?

outfit, 21.juli


tunika fra kappahl - øredobler fra accessories - armbånd fra jc -

          Hva synes dere om outfiten?

ikke akkurat sommer

HEI! Har vært til Tone i hele dag, og nå venter middagen. Regnet pøser ned, d-r-i-t-t. Sommer? Uansett - skal ta outfit bilder til dere senere i dag og kanskje poste sesongens antrekk eller hva jeg nå skal kalle det - remember?hellas-turen

Utrolig bra tur! Vi var to uker på en liten plass som het Lefkas, nærmere bestemt Nidri. Det var finvær hver dag, og vi var vel oppe i 45 grader en dag tror jeg. Savner stedet allerede!

HOTELLET
Hotellet var helt greit! Fint basseng og fine leiligheter. Fant selvfølgelig ut at det var nett nede i lobbyen ti minutter før vi dro hjem. Hehehheeh. Hotellet het Happyland.


HAVNA/BYEN
Byen var ganske liten, men den gjorde den så sinnsykt koselig :-) Der var vi ofte og spiste, helt fantastisk god mat.Disse to bildene er tatt fra havna.


STRANDA
Vi dro på den samme stranden hver dag, noe som var mer enn greit. Vannet var utrolig varmt, og de hadde supermarked rett bak så man når som helst kunne gå og kjøpe seg kald drikke.


MEGANISI
En dag bestemte vi oss for å ta båt ut til en øy kalt Meganisi. Det var skikkelig fint der, nydelig strand. Rart det var så lite folk der! Der var vi i alle fall hele dagen, og storkoste oss.

Nydelig strand, ikke sant? HEHE
BÅTCRUISE
En annen dag bega vi oss ut på 9 timers båttur. Vel, vi besøkte mange forskjellige plasser selvfølgelig! Plassene vi besøkte:

Porto KatsikiNyyyydelig strand!! Synd det var så store bølger, lillebroren min ble faktisk tatt av en - men jeg greide å dra ham opp. Til og med armringen hans ble slengt av! En annet rart ting med det knallblå vannet - det var iiiskald! Merkelig.

Fiskardobroren min ♥
Utrolig idyllisk plass dette her! Og glooovarmt.

Fiskelandsbyen, heh husker ikke hva det het


Hula
 

Scorpios
Båten tok oss med til den private øya til Onassis (?) der vi badet. Utrolig varmt og klart vann! Tok ikke så mye bilder der.


ANDRE BILDER

GYROS

Det var utrolig mange løskatter og hunder der. Såå søte da!

Vi så verdens tøffeste bil, haha!

Vi smakte verdens beste pizza!

Vi smakte også verdens beste milkshake!

Vi kjøpte verdens ekleste body lotion. Den lukta ikke så veeeldig godt. Mulig den er bra for huden da :-)

De hadde utrolig mange vannsporter ved stranden....

... tuber...

... crazy sofa....

... flyfish....

... paragliding og mye mer!

Sånn, det var masse bilder - har sittet 2 timer å jobbet med dette nå så håper jo på noen kommentarer, hihihi ♥ Men nå er det natta.

HVA SYNES DERE OM BILDENE?
Stikkord:

dagens innkjøp

Er veldig fornøyd! :):)tunika, 249 fra kappahl


puffermet genser, 149, fra bik bok

lipgloss 29,- h&m - kjøpte også noen andre småting.

Hva synes dere om innkjøpene? :-)

nonnekloster og greier

Heei! Dåårlig blogging. Var altså på magneten i dag, er utroolig fornøyd med innkjøpene, poster de etter innlegget her. Etter shoppingrunden dro jeg og family'n på en eller annen restaurang på Tautra, faktisk. Bestemte oss etterpå for å kjøre forbi et nonnekloster (tror jeg) for å se. Endte opp med å se INNE i det og. Også,  waaait for it:

En skokk med nonner tripper plutselig inn der vi er å ser og begynner å synge. Samtidlig strømmer det inn folk som setter seg på benkene. Stillhet. Vi kunne visst ikke gå ut så vi måtte bli stående under tjenesten. Vel vel, fikk mye ut av det! Harpelytting og andre musikalske godsaker. Hm..... Men nå vet jeg i alle fall noe om kloster :-) Vel, egentlig ikke.. men LITT.
     Har dere vært i et kloster før?

internett i bilen, jo!

 

 


     Heia! Nå sitter jeg og Tone i bilen, på vei til Magneten, et kjøpesenter på Levanger. Vi har internett i bilen, weeyhuuu. Men nå skal vi shoppe, legger ut innkjøp senere! Snakkes ♥

outfit 19.juli

  
bukse fra vero moda, sko fra DNA, tunika fra h&m

Hva synes dere?

lil sis'

I går styla jeg og Tone lillesøstra mi, Sandra, med hår, sminke og bilder. Ble veldig fint, her kommer altså noen bilder:

aw

:) hårbøylen hennes/min er fra h&m og cardiganen er fra gina tricot

Hva synes dere om bildene?

blablabalbalbalabla

Heei! Nå er jeg hos Tone, skal ordne en header til henne også skal vi se film :-) Jeg er så snill som lager header altsåå. Utrolig mange kommentarer jeg fikk på header og outfit i går! Tusen takk!

Har endret headeren litt som dere ser. Har forstørret den og byttet plass på bildene om dere skjønner. Nu er jeg fornøyd ja  ♥ Kommer outfit i dag og, og skal også redigere en video til dere.

Hva synes dere om headeren nå? Bedre? :)

outfit 18.juli

Her kommer dagens outfit! Håper dere liker den. Har sett at lesere har stupt som bare det i det siste, så nå skal jeg virkelig gi på her!! Skal prøve outfit hver dag, oftere videoer, mer mote osv ;)

genser fra voice of europe, tigthts fra h&m

Hva synes dere?

ny header


Laget den selv i photofiltre. Hva synes dere?

edit; jeg endret den, som dere ser. har også endret størrelsen :) er ikke helt fornøyd med at den er så lang men greier ikke å gjøre noe med det..

fix fix

Hei! Har lugget over til Tone, har akkurat sett en film. Skal sikkert ta noen bilder, helst om været skifter - heh. Har ikke så mye å si egentlig, kommer vel tilbake med noen innlegg senere. Følg med om en time så kommer et hårinnlegg :-)

Nå skal jeg hoppe i dusjen så skal vi fikse oss. Vi har bestemt oss for en bra bloggdag!


            hva gjorde dere i går?

london wishes

Hei! Sorry for dårlig blogging, men blir så liten tid til å sitte på dataen når det er strålende sol og 28 grader! At the moment sitter jeg og Tone ute på verandaen hennes i skikkelig herlige ute''senger'' med dyne som underlag. Sykt herlig! Anbefales.

Storkoser oss med godteri og bruus. Her ute skal vi se en film og muligens lete etter sommerjobb. Vi vil til London skjønner dere! :-) Good luck sier jeg bare.... Det eneste vi har funnet er jordbærplukking. Ikke søren om jeg står opp seks for å tjene 40 kr. Man tjener nemlig 2 kr per bøtte. SNAKKES!!!

Har dere vært i London?

soooooooool

good morning ♥ Våknet til frokost på senga, godt prøv med nyplukket jordbær fra hagen! Ah, heeerlig. Resten av familien skal på stranda i dag mens jeg velger å bli igjen på hytta, skal være med Tone og vi finner vel på noe skøy som alltid, haha.

Jeg skal virkelig jobbe med det syden-innlegget, men det tar hundre år med nettverket her. Men jeg kan jobbe med det i morgen, for da er det meldt regn osv. Nå er det stekende sol, ikke søren om jeg sitter på en pc da :-)

!!!! har brukt over en halvtime på å laste opp et bilde......... snakkes da

Har dere jordbæråker i hagen? HAHA, faktisk

strawberries

Heluu ♥ Nå sitter jeg i skyggen, drikker iste og blogger, heerlig. Utrolig fint vær, sykt varmt. De siste timene har søstra mi, broren min, pappa og onkelen min vært ute å fisket, mens vi jentene har vært på hytta og solet oss. Ahh!

Skal grille osv i dag, oppdaterer dere flere ganger :)tynne bein på bildet her du!

Har dere gjort noe spesielt i dag da?

summermusts

Her kommer mine musts denne sommeren ♥

bading rett og slett


flipflops!


sommerklær, overraskelse?

Denne søte toppen fra h&m er noe jeg kommer til å bruke flittig i sommer, snakk om sommertopp ;)

vesker/bager

Denne smarte veska fra Hellas blir grei å ha i sommer!

blader/bøker

Hvor digg er det ikke å ligge på en solseng å lese ferske sladderblader om kjendisene, mote eller slappe av med en god bok? MUSTMUSTMUST.

musikk

Dette kommer vel ikke som noen overraskelse? :-)

noe å snaske på vel, hehe


solbriller


bodylotion!


moneyhoneeey


soooooool

is/milkshake/slush

vennerHva er deres must denne sommeren?

finvær osv, jeg drar på hytta!

Nå drar jeg på hytta. Dere tenker vel; Woooow, er hun oppe så tidlig?!??! Vel, det er jeg :) Men jeg er trøtt, skikkelig trøtt. Alle i familien venter på meg, fordi jeg suger til å pakke og har trødd hele klesskapet mitt nedi to usle bager. Nei vent - 4. Hehhe. Det er finvær forresten! Ah, værgudene ♥

ATM egentlig. Ble opp litt seint skjønner dere.............

kremtkremt, friis bagen går ikke igjen, hahhahah

Hvor mange bager hadde dere trengt for to og en halv uke på hytta?

åh, så tan!
hahahha

haha døør

♥ tan

Nå er jeg i full gang med pakkingen, drar på hytta tidlig i morgen. But don't worry, internetten er med! Har ikke gratis før etter 17.00 da men........... Mulig jeg drar inn til Trondheim en dag for å plukke opp noen venninner. Hytta er egentlig ganske verde. Nærme sjøen, trampoline (a-oooo), vaarmt osv. Dette blir herlig! Blir der i hele to og en halv uke... Weey

Er dere brune?

edit: ta overskriften med en klype salt da folkens

guess who's baaack!

Gjett hvem som er tilbake folkens, litt tanere enn sist dere hørte fra meg?


Har hatt det helt amazing de siste to ukene!! Var så sinnsykt herlig, og har mye å fortelle! Har tatt omtrent 700 bilder, så skal sette meg ned å jobbe med langt bildeinnlegg, outfits fra turen, innkjøp og mye mer! Gled dere :-) Er omtrent 10 min siden vi kom hjem, nå venter jeg på Maria ♥ Livet er chill!

good bye + outfit

Hei Dette er nok mitt siste innlegg, for i morgen kommer Erica hjem! Wihu :-) Skal faktisk en tur opp til henne når hun kommer, for dere er ikke de eneste som vi ha henne hjem altså! Men ja, sykt koselig å blogge her, masse søte kommentarer ♥ men kanskje jeg kommer tilbake, who knows. Nå skal jeg kose meg med resten av kvelden, så her er dagens outfit!

tights fra hm genser fra vero moda singlett fra hm øredobber fra gina tricot
Dette er gamle bilder, men siden jeg hadde på meg dette idag, orket jeg ikke ta nye.
Hva syns dere? Ha en heeeeerlig sommerferie videre, søte sukkerklumper!

se hva jeg har kjøpt!

Ohyes, denne skjønnheten fant jeg på black and white for 219 kr :-) kjempe fornøyd!Hvad tycks?


Nå skal jeg slappe av, dusje, pakke og rydde! Gjett tre ganger hvem som ikke gadd og rydde rommet da..

smykketre?

Hæia :-) akkurat kommet hjem fra Kari. Var skikkelig koselig! Har fire-fem ryddeprosjekt på gang her, og jeg vedder ikke 1 eneste krone på om det blir gjort, HEHEHE .. Også skal jeg kanskje kjøpe meg smykketre idag! Håper jeg finner noe. Noen som vet hvor man kan få kjøpt et billig smykketre? Tror det finnes noe på IKEA, så vi får se.

 Men nå skal det ryddes, så me snakast ♥

aw, så søt jeg er <3<3<3<3<3<3<3<3 tulaaaaaa
ilu ♥

Liggover party

Hei! I natt ligger jeg over til Kari. Det er ikke så mye å si, så her kommer noen bilder :)Hva har du gjort i dag/går? :)

fotoshoot


genser fra bik bok skjørt fra gina tricot sko fra kroatia

singlett fra hm skjort fra bik bok sko fra kroatia 

t shirt fra zara skjørt fra nelly.com sko fra kroatia 

topp fra hm shorts fra gina tricot sko fra kroatia

kjole fra gina tricot belte fra only sko fra kroatia

tunika fra  gina tricot sko fra kroatia

topp fra kroatia


hva syns dere?

"når kommer erica hjem?"

Hei! Tenkte først at jeg bare kunne forklare noen små ting;

Jeg og Stine har passet på Erica sin blogg fordi hun vil det. Ikke fordi vi har mast på henne om det.Og hun vil det, for da står den ikke her helt uten  bli oppdatert. Og dere som sier at hun ikke er på topplista lenger for at vi tok over, tenk dere om engang til. Hvis ingen hadde tatt over, hadde hun jo hvertfall ikke vært på topplista. Greit da er vi ferdige med det. Erica kommer hjem på onsdag, og da kan dere komme tilbake da, eller dere kan lese mine innleg, greit? :-)

Nå spiser jeg frokost, hahah. Sovedyret er herved tilbake, folkens. Idag sto jeg og Stine opp kl 3, hohoho ♥ Vi hadde også fotoshoot igår, så jeg poster bildene til dere senere. Ellers håper jeg dere likte videoen vi postet, sangene vi brukte heter;

Tunak, tunak, tun og  Upsite of adults :-)

Men nå skal jeg kle på meg, også skal jeg møte Kari senere idag! Snakkes!


Noen som har noen planer for dagen?

VIDEOBLOGGGG - trampolinevideohehe, hva syns dere? :-)

bloggpasserene skal ha partej

ups! Mente jo, bloggpasserene skal ha LONERpartej, hehe :-) Så jaa, i natt skal Stine liggeover hos meg, og da kommer det sikkert masse godsaker til dere, wihu :) Forresten, super flinke er dere til å koemmentere, fortsett sånn!kroatia 2010

Hva skal dere i kveld da?

outfit 11.07.2010

Hei slappfisker! Ikke glem å kommentere nå daaaa :) Fant ut Erica ikke er på topplista lenger, kjempe dumt. Men hei, skal vi ikke gi henne en velkommen tilbake gave? Jo det gjør vi. Kommenter masse nå, så får vi henne på den lista igjen, oki?

Her er da dagens antrekk;

Tights fra gina tricot, t shirt fra zara, singlett fra hm, armbånd fra hm
 Hva tycks?

savnet sovedyr

Heihei sunshines! Jeg tror faktisk sovedyret har forlatt meg forgått; Var oppe 20 timer igår og sto opp halv ti idag! Personlig rekord snakker vi her ja! Men, anyways;

Ikke så mange planer for dagen altså, men skal møte kaaaanskje møte Karianne og Kari om en stund og Stine senere idag :-) Kommer en hot or not senere btw, så jeg skal nok ikke glemme dere nussepuser for godt, eheheh ...
r8r8r8r8r8r8

Liker der eå sove leeeenge?
Men nå skinner sola her i Trondheim for en gangs skyld, så vi snakkes! ;););)

maria svarer på div spms #1

Hvor høy er du? :)
1.54 ca, elgen selv jah

Er du ericas bestevenn?
Ja, eller vi er bestevenner :-)

Hvor i Kroatia var du? :D
Først bodde jeg i en liten by som heter Mlini. Den ligger litt utenfor dubrownik :-) Så var vi i Podstrana, en annen liten by litt utenfor Split.

Skulle man dele kunaen på halvparten ? :D
ta kunaen og gang det med 1,2 så får du NOK. f. eks 5 kuna = 5 x 1,2 = NOK

Hva er bloggen din??:)
E det ikke du som har bloggen vilee.blogg.no?
Jeg blogger ikke lenger nå, men ja jeg var hun som blogget på vilee :)

Kan du legge ut bilde av rommet ditt? ;) detaljer og hele rommet(så vi kan se helheten)?
Jada, imorgen eller mandag :)

Har du en usunn livsstil?
jeg er ikke den sunneste du kan finne nei .. heh

Har du mange søsken ?
Har ei halvsøster :)

Har du noen dyr ?
nope, eller fisker da :)


Da tar jeg snart kvelden jeg. Sto opp litt over 6 (!!) imorgest, for vi skulle så tidlig til flyplassen. Imorgen tror jeg at jeg skal møte Stine en tur :)Men da snakkes vi imorgen en gang da! Hvis det er noe mer dere lurer på lager jeg et nytt slikt innlegg, så bare fortsett å spør! Ciao


trøttface for life ♥

brunbrunbrunbrunbrun <3333333333333

innkjøp fra kroatia

Heiheiheiheiheiheihei :-) Var som sagt i kroatia i ti dager eller noe sånt, og da kjøpte jeg meg dette; NB; 1 kuna er det samme som 1,2 norske kroner, så for å finne prisen i NOK, gang med 1,2 ;)


120 kuna

100 kuna65 kuna

99 kuna

99 kuna

139 kuna

159 kuna, myyyye finere i virkeligheten!

498 kuna, også mye finere i virkeligheten!

30 kuna

80 kuna

husker ikke helt, sikkert rundt 50 kuna

Tax free, lancom, 221 krtax free, 39 euro (gang med sju for norske kroner, trooor jeg :-) )
Hva syns dere? Noe dere likte bedre enn det andre?

HVIS DET ER NOE DERE LURER PÅ OM MEG, SÅ BARE STILL SPM SÅ SKAL JEG SVARE NÅR JEG KAN ;);)

maria tar ANSVAR

HOLA ♥

Beklager å skuffe dere, klumper, men det er nok ikke Erica som blogger nå heller ... Derimot er det hennes superkule bestevenn Maria som tar ansvaret for bloggingen, wihu :-) Noen som husker meg?hun jah ...

Ellers har jeg akkurat kommet hjem fra Kroatia, kjempe fint der altså! Kan legge ut innkjøp og bilder ikveld eller i morgen, capiche? he he he .... Kan jo bare nevne at jeg har brukt rundt 1300 kr, ikke helt meningen, men done is done, right? Kan vel også nevne at min kjære mor betalte ca 800 av de 1300 ... bortskjemt jeg?? neeeei!!! Men seriøst, jeg er ikke det :-) nei da sååååå, sneiks!

FORRESTEN; Erica kommer hjem på onsdag. Så bare de tre siste kommentarene og tenke jeg kunne si det, så vær tålmodige nå! Merker at hun er visst DYPT savnet her, hold ut folkens, hold ut!

Ha det supert videre i lefkas, Ericaaa ♥

SE HVA JEG FIKK I POSTEN!

Da har jeg fått solbrillene i posten! Det gikk utrolig fort, og er super fornøyd. Mamma tror jeg ble litt sjalu.. Hehehe, men anbefaler alle å se på siden deres, har allerde fått ett par før også og de er jeg super førnøyd med. Trykk her for å komme til nettsiden deres.Mamma♥ Hehe


Hva synes dere?

ingen overskrift

Jeg og Anna har nettopp stått opp, så vi har ikke gjort så veldig mye enda. Måtte  bare skrive ett innlegg sånn at dere ikke tror jeg er dø. Neida, hahahahah. Dårlig humor ja.

Det er mange som lurer på når Erica kommer hjem. På lørdagen altså i morgen er det 6 dager til hun kommer. Så dette er min siste dag på denne blogge, siden Maria tror jeg tar over i morgen:-)


hva skal dere idag?

OUTFIT

Det ble fin vær nå, nesten 30 grader :-) så nå skal jeg og Anna bade litt på trampolinen! Tror jeg.


Skjorte - H&M tights - Bikbok

Ganske kjederlig outfit, men jaja.

Hvad tycks?

natta

Nå legger jeg meg under dyna å gråter, det regner og tordner. Mulig det lyner også men jeg ser ikke ut av vindue... Det skal ikke være dritt vær hele sommeren! NATTA

Så fint♥ Sorry får web bilder, meeen har ikke bærbar pcen.

KØDDER DU? SOL? JEY.. Nei vent, nå hørte jeg torden. Tror jeg drar til mamma nå så slipper jeg regnet :-)


sliteeen, og ja sliteeen

Blir dessverre samme innlegg sånn på bloggen min.

Aner dere hvor slitsomt det er å være der? Bli presset av folk, presse andre folk.. Danse, rope spring frem og tilbake. Haha, datt vell av noen kilo der:-)

Jeg skulle ta bilde med Didrik, han va liksom en kvart meter fra meg eller noe. Syyykt.. Men selvfølgelig når jeg skulle nesten ta bilde kom den en bil så dro han.. Badbad, også hahaha! Vi var bak scenen, eller ikke bak vesidenav gjerde som var sperret. Da så vi noen fra A1, også hylte Andrea og jeg bare oooomg.. Han var kjekk skjønner dere, så snudde han seg. Haallo, han vet nå hvem vi er! Eller han vet vi eksisterer :-)

Jeg og Anna var så kule i sjuenda.. Herregud altså.

Noen som har sett noen kjendiser på ekte ?

SE HVA JEG HAR BESTILT

Disse to har jeg bestilt fra solbrillekongen.no :-)


og


besøk hjemmesiden HER. Anbefales, det sier jeg ikke bare pga at jeg ble sponset. Men jeg synes den siden der er drit bra. Billig også :-)

Hva synes dere om solbrillene?

Super flink

Klart å øderlegge ledningen på bærbarem min, så er ikke sikker på om jeg kan sitte på den. DER ER JO ALLE MINE FANTASTISKE BILDER..  Ikke så fantastiske da, men ok. Har over 2000 bilder på kameraet mitt så dette skal gå bra :-)

Men vet dere om det går ant å kjøpe ny ledning? Det er vell ikke så dyrt?

Bare sånn til info, så skal jeg på vg lista idag.. Så det blir kanskje ikke noe mer blogging dessverre. Men skal prøve:-)


Hvis noen lurer på hvordan jeg er blond. Hehehe, hadde ikke andre bilder heller så.

har eller skal dere på vg lista?

halla sjokotroll

Nettopp kommet hjem fra Anna, vi hadde ikke så veldig mye å gjøre så vi dro på butikken vi, da kjøpte vi brownies.. Namnam, ble litt kvalmt egentlig siden vi spiste bare deigen eller hva jeg skal kalle det.. Hehehehe jaa..

Vi satt oss også på chatroulette, jahh.. Så vell ut som noen sjokotroll :-)

Det var ei som lurte på om jeg kunne blogge forskjellig på min og denne bloggen. Ja, jeg kan sikkert skrive to forskjellige innlegg om jeg har tid. Men kan dessverre ikke skrive om forskjellige ting, får jeg gjør ikke to forskjellige ting på en gang ;-)


har dere vært på chatroulette?

nye sko og greier

Hei, har nettopp kommet hjem fra byen. Så derfor har jeg ikke blogget dessverre. Jeg gidder ikke å sitte inne hele dagen for å blogge når jeg kan være ute og ha det morsomt :-) 

Jeg skal vise dere innkjøpene snart, det blir dessverre ikke bilder av meg med de, siden speilreflekset mitt er tomt for strøm, også pappa sitt har ikke selvutløser ;-)
 
jaa, heei.

har dere gjort noe morsomt idag da ?

torden skjønner'u

Jaja, det var kjempe varmt og sol tiligere idag. Men nå er det torden, litt regn begynner sikkert og lyne snart. Må innrømme at det er litt koselig å sitte inne da :-)

Ellers har jeg tatt sol idag, fikk FAKTISK farge. Blir ikke så fort brun, så jeg tok på meg strikk på armen.. Litt skille men shortsskillen var enorm der og da. Men nå er det ikke like stort lengere, haha :-)

Igår skreiv jeg ett innlegg på bloggen min om drittslening på blogg.. Vil dere jeg skal legge det ut her også? Eller skal jeg bare legge ut link i neste innlegg.

Anna kommer hjem idag, da blir det partyy :-)

sol til dere enda?

erting på G

Ooh, været elsker å erte meg. Det var sol ute når jeg våkna, fuglene sang osv... You name it ikke sant? Plutselig begynnte det å regne i noen minutter, så blir det sol. Hahaha? Hva skal jeg egentlig ha på meg i dag? Tenk om det blir regn nå? Siden jeg har på meg shorts.

Okei, tragisk innlegg. Men måtte bare skrive ett innlegg før jeg går ut :-)

Anna kommer hjem idag!:-) Gleder meg.

sol LIKE/DISLIKE?

sommermusikk

Siden ingen ting har sjedd etter jeg skreiv sist så tenkte jeg å vise dere mine sommer sanger!


Train - Hey, soul sister

2face Idibia - African queen

Justin bieber - Never say never

Katy perry feat snoop dog - Calirornia girl

Miley cyrus - When i look at you


Har dere noen sommer sanger jeg kan laste ned?

typisk..

Akkurat når jeg tenkte å sole meg for solen bort. Typisk.. Så jeg dro heller ute og møtte Idun og Kevin, ikke at vi fant på så veeeldig mye.. Haha, satt vell egentlig bare og daffet snakket om unødvendige ting. Sommerferien kan være ganske kjedelig til tider :-)

Snakkes senere når jeg kanskje har noe å snakke om.


noe morsomt som skjer til dere?

elsker Trondheim

Akkurat nå elsker jeg Trondheim. Det har vært fin vær i 3 dage på rad nå, og jeg har ikke solet med en gang? Så i dag blir det soling på G, ganske stor G. Går ikke inn før jeg har fått litt farge :-)  Så nå må jeg bare pakke, ta med bikini, sommer klær og litt annet som jeg sikkert finner. Må heller ikke glemme pc'en min som funker igjen♥

Jeg elsker sommer!

Skal dere sole dere idag?

OUTFIT - bikbok girl

Ikke så veldig spessielt. Men har ikke så mye annet å blogge om. Tenkte å lage en bildeserie til dere etter på:-)Tror faktisk alt er fra bikbok.
Hva synes dere?

sol og 30 grader

Endelig har fin været kommet til Trondheim. Ikke så lurt å si det, hver gang jeg sier det kommer solen bort. Men nå tror jeg faktisk at sommeren har kommet. Sitter inne med sånn vifte.. Det e lenge siden. Jaja, blir vell ikke mye blogging i dag heller. Sorry!

Mamma maser, snakkes senere!


hvor mange grader der det til dere?

VURDERER EN BLOGG

Sorry får veeeldig dårlig blogging idag. Men har ikke vært hjemme  :-)

http://siljaundem.blogg.no/ - Headeren din er helt grei, kan kanskje bli litt kjedelig i lange perioder. Du kan sikkert prøve å utforske litt andre varianter også. Fargene står fint sammen og ikke for mye eller for lite farger på selve designe og headeren. Du skriver bra, ser ingen skrive feil så langt. Men bildene kunne vært litt større, slik at det blir litt større "effekt" eller hva jeg skal kalle det.  Ellers er bloggen din veldig bra, noen få endringer så kunne den blitt enda bedre. Ingen blogger er perfekt. Stå på Silja! - Karakter 4-

Ellers ligger Rosa over :-)

hva synes dere om vurderingen?

goooode nyheter

Egentlig så har jeg det litt travelt siden jeg skal te Eclipse idag♥ Klokken tre, gleder meg kjempe mye. Skal prøve og få med meg kameraet, men min kjære mor er ikke like lett og overtale :-)

Uansett, over til telt! Jaa, vi var først på trampolinen med telte, men endte opp i min andre hage på platten til slutt. Siden jeg hadde blitt sponset av headweb, og hadde en kode til overs så bestemte vi oss får å se en film. Jeg tror det er den skrekkfilmen som heter The orpahn. Ikke så veldig skummel, mest trist og ekkel med blod osv.. Anbefales altså!:-) Ikke nok med det, det kom en del edderkopper på oss. Eller ikke meg, men på Maren. Stakkars jente, tror hun fikk edderkopper på seg 2-3 ganger. Haha.

OGSÅ DEN GODE GODE GODE GODE NYHETEN!!! PC'EN MIN FUNKER IGJEN♥♥♥♥♥

Okei, bare gjør dere klar. Det blir grusome bilder. Men herregud? Hvem ser vell bra ut i telt og klokken 6 på natten?

sa jeg at vi endte opp inn til meg ?:-)

Liker dere edderkopper?-dumt spørsmål.

" sunn sjø "

Hei!

Ble ikke så lenge ute alikevell. Men fant ut at jeg skal ligge i telt. Så vi snakkes sikkert i morgen eller senere i dag. Skal ta med kameraet siden vi ligger i hagen min :-)

Akkurat nå sitter jeg og spiser kake og drikker brus, "sunn sjø.."
er dere sunn?

ute i fin været!

Nå  har det kommet sol i Trondheim, så jeg stikker ut. Så snakkes vi om noen få timer :-)

Foressten, noen ble litt sur siden jeg spurte om dere ville stemme på meg. Men jeg skriver nesten det samme på min og denne bloggen. Derfor spurte jeg. Så det er ikke noen grunn til å bli sur, jeg blogger da må jeg nesten få blogge om det jeg vil :-) Og ja, Erica er i syden hvis noen ikke har fått det med seg :-)

blond, brun og stygg♥

regn eller sol til dere?

syv sover

Nå sitter sikkert Erica på solstolen og soler seg eller bader hun. Feeeeeigt.. Sikkert det fin været der borte, men hehe her.. Ikke så veldig bra vær. MEN DET REGNER IHVERTFALL IKKE :-) merket også igår at Erica har veeldig mye besøk på bloggen sin. Heldig jente altså.. Hehehe jada. Måtte bare skrive ett innlegg, uansett om jeg nettopp har våknet. Syv sover hvis noen forstår meg♥

Lurte på om dere ville at jeg skulle ha en liten vurderingsrunde eller noe, slik som jeg hat hatt på min blogg i går eller noe?:-)


sover dere lenge?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits