juni 2016

GIVEAWAY

GIVEAWAY TID! Har masse ubrukt sminke jeg gjerne vil gi bort til en heldig vinner som trekkes neste uke, cuz yo da bezt!!!

Dette må du gjøre:

- Følg meg på Instagram @ericakvam

- Add meg på snapchat @ericakvam

- Kommenter innlegget her med et ønskeinnlegg du kunne tenkt deg å se på bloggen. Husk epost!

LYKKE TIL, KLEM jeg sjekker at vinneren har gjort det sjefen forlanger mehhe

PERFEKT BURSDAG

Heiii fine dere! I går fylte jeg jo hele 20 (!!) år, en dag jeg har grugledet meg til lenge haha.. Helvede halvveis til 40, og ikke lenger tenåring. Shit er det lov å føle seg gammel nå..... ''Sorgene'' ble uansett glemt med masse kos og hyggelige hilsninger, med både frokost hos Maria, lunsj på solsiden med Hanne og middag med jentene på kvelden. Kvelden ble avsluttet i Erica-stil med shots og drinker, så denne bursdagen kan man ikke klage på!

Jeg og Tone drar til London om noen timer, gleder meg til shopping, masse digg mat, Beyonce(!!) ooog til å ta masse fine bilder til dere. FOR REAL this time. Håper alle har det fiiint og koser seg masse med sommerferie ♥

SNAPZ

Heihei, da errre sommerferie da gitt - noe som for min del nytes innendørs på sofaen med Orange is the new black. Forskjell på folk når fæmmmen ligger og taner i Spania :-( Ingen sydentur på meg med det første, her blir det jobbing og innflytting gitt! Får se om det blir en aldri så littten tur i august eller september da! På søndag var det bursdagsfeiring av Hanna og Karro, noe som var veldig gøy!! Alltid digggg å se igjen masse kjentfolk man ikke har sett på kjempelengeNå bærer det straks på jobb - håper alle får en fiiinfin onsdag videre ♥

RABBLE - massevis av rabattkoder og tilbud!

annonse

Hei! I dag tenkte jeg å tipse dere om en genial nettside, nemlig RabbleRabble er en nettside som gir deg massevis av rabattkoder og kampanjer på ulike nettsider som blant annet Nelly, Lensway, Ellos, Sportamore og Hotels.com! Jeg er vel ikke den eneste som handler endel på Nelly - og da er det jo helt genialt å sjekke Rabble før man handler for å se om man finner noen rabattkoder, salg og gode tilbud på noe av det man kunne tenkt seg :-)

Nå får du for eksempel 20% på solbriller hos Lensway pluss fri frakt via Rabble! Hadde ikke sagt neitakk til disse:

Som dere ser er det samme mønster og fasong som går igjen - jeg har i hvertfall helt dilla! Dere kjenner jo meg og solbriller haha, så disse over står høyt på ønskelista da vet dere. Favoritten blir nok nummer 1 & 2 til venstre - perfekte til den norske sommeren eller sydenferien ♥ Hvertfall med rabatt, whoop!

Se rabattkoden HER!

Processed with VSCO with a5 preset

Antrekket under består for eksempel av to plagg fra Nelly (skjørtet og toppen), og dersom dere er interessert i å kjøpe de samme plaggene anbefaler jeg å sjekke HER først om dere finner noen rabattkoder på Nelly. Whoopwhoppp dette er jo supersmart!Jeg anbefaler alle å stikke innom Rabble før dere skal handle på nett neste gang for å finne gode tilbud og rabattkoder! Her er det mye penger man kan spare - så jeg kommer hvertfall til å sjekke Rabble neste gang jeg skal handle noe på for eksempel Nelly, Ellos, Sportamore & Hotels.com! Hvem sier ikke jatakk til avslag og rabattkoder mehehhe.. Happy shopping!

ukens spørsmål #64

Hvilken størrelse har du i Meotinejakka?

Jeg har medium - de er små i størrelsene :-) Jeg gikk hvertfall opp en størrelse!

Processed with VSCO with a5 preset

Har du classywalk?

Lillebroren min fikk det i julegave, så vi har da en liggende i huset! It's so fun tho

Ser du på Skam?

Ofcourse!! 

Hvor er den blå kjolen fra?

Den er fra Diane von FurstenbergSkal du på noen festivaler i sommer?

Jeg skal på Findings - gleder meg helt sykt mye!!! 

Hvor er kjolen fra?

Den er fra French Connection

Processed with VSCO with acg preset

 

Hvor er høyhælene fra?

Marypaz

Processed with VSCOcam with a5 preset Processed with VSCOcam with acg preset

Går Sandra fremdeles på turn?

Jepp!

Hvorfor selger du bilen din?

Jeg flytter til sentrum, og legger heller i mer egenkapital på lånet!Når flytter du inn?

Jeg får nøklene 5.juli (!!!)

Hva heter buksemodellen?

Jeg trooor det er Paulee Cropped stretch wool. Fra Lindeberg!Kan du skrive et innlegg med serietips?

Ja det kan jeg!

Hvilket redigeringsprogram bruker du til ''sang-favoritt''-innleggene dine?

Picmonkey.com

Spørsmål til neste uke?

TEAM BEIGE

Hei, håper alle har hatt en finfin uke!! De siste dagene har gått til jobb og bilsalg for min del - LAWD det var triste greier å se bebbbien min kjøre avgårde. Mange lurer på hvorfor jeg må selge den - jeg trenger rett og slett ikke bil når jeg bor midt i sentrum, og legger heller inn ekstra egenkapital på lånet. Med bil kommer mange sure utgifter, så den hadde bare stått i ro og brukt penger ellers. Har cruisa rundt på scooteren til søstersen et par dager med pappas halvhjelm - ekstra stilig var det på vei til jobb i dag med hæler, slengbukse, skinnjakke OG parajumperjakke på toppen av kransekaka. Og Celine-veska som dingla mellom beina da. 10/10 i stilpoeng

Processed with VSCO with a5 preset

Håper alle får en smashing lørdagskveld, uansett om den innebærer sprell eller sofakveld ♥ 

fresher than yoOoou

Husker dere at jeg fortalte at jeg var innom Peak Performance-butikken her i Oslo når jeg var her for et par uker siden?? Jeg har gledet meg såå masse til å vise dere godbitene jeg stylet fra butikken, og håper dere liker det dere også :-) Ja klærne er sponset, men de er plukket ut selv for å matche min smak 110% og derfor forhåpentligvis mange av deres også. 

Jeg har alltid tenkt at Peak bare har ski- og sportsutstyr av en eller annen grunn, så jeg ble utrolig overrasket over for mye fresht og kult de hadde i butikken i Bogstadveien! Det er absolutt verdt å ta turen innom butikken deres - se nederst i innlegget for en liten goodiebag mulighet WHOOPP!!

CASUALFår litt Khlomoney-vibes av dette antrekket ass!! Tightsen er såå comfy, og capsen blir min bestevenn i sommer!

SPORTY

Hvor fressshh er ikke denne treningstightsen?? 

FINERE ANLEDNINGER

Kjolen her er supertynn og behagelig, og er like fin som hverdags til lave sneakers som til høye hæler! Elskerelskerelsker den!Alt dette finner du hos Peak Performance butikken i Bogstadveien! Det er bare å sikre seg gooodiesene før de selger ut :-) PS de 50 første som handler hos Peak i Oslo og nevner bloggen/navnet mitt får med en gratis Peak-bag!! Dere kan velge mellom 8 farger, så her er det bare å være først til mølla! Den er romslig og perfekt som strandveske i sommer.

Hvilket antrekk likte du best? Kommenter under så trekker vi en heldig vinner av en valgfri Peak-bag!

ENDELIG JUNI

Finafuckin'ly er sommeren her da dere!! Jeg går jo rundt med halvangst for å bli 20 år om to uker hahha, føler fortsatt jeg er 17 år og liten kid. Men neida nå flytter pia ut og fyller 20??? Helvettte var det ikke i fjor jeg konfirmerte meg.. Sommer er uansett alltid gøy, gleder meg til maaange fine kvelder, måltider og DRINKZ på byn! Følte jeg fylte 18 på Hovefestivalen for et par måneder siden og dro på partytur til Rhodos.. Tiden går fort, no shit! Får mimre litt tilbake til juni i fjor og forrigfjor og føle meg young and fresh igjen.. Er det egentlig lov å si det før man runder 50...min kjææregodefine klasse!! 

Denne sommeren blir det for det meste jobbing og innflytting, men også en langhelg i London med Tone og QueenB!! Såå får vi se om jeg hiver meg til varmere strøk i august/september ♥ Hva er deres planer for sommeren?

FARRIS - årets sommerdrikk!

annonse

Jeg er ingen fan av vann til måltider, og kunne helst drukket brus til hvert eneste måltid - til og med frokost hehhe. MEN om jeg har planer om å leve lengst mulig er vel kanskje ikke det oppskriften på en sunn livsstil haha.. Da er det genialt å ha noe midt i mellom vann og brus - nemlig Farris! Farris fås kjøpt helt naturell, eller med smak - som jeg er mest glad i. Null kalorier og full av mineraler som kroppen trenger påfyll av! 


 

Farris er genialt som en sunn sommerdrikk, til middagen, eller som en oppgradering av vannflaska på trening! Dersom du synes helt vanlig vann er best under selve treningen, kan man heller velge Farris etter trening for variasjon og en mer spennende smak :-)

PS: Til sommeren lanserer Farris Bris en ny smak for første gang på lenge, nemlig appelsin og grapefrukt!! Noe nytt er alltid spennende, og jeg gleder meg til å teste den. Kanskje det blir sommerens tørstedrikk? Den kan hvertfall nytes med god samvittighet, da det faktisk er noe av det sunneste vi kan drikke :-) Zero cal's sistahs!

Les mer HER for mer informasjon og morsomme oppdateringer det er verdt å få med seg! Hvilken smak er din favoritt?

VELLYKKET

Heihei, håper alle har hatt en fin helg!! På lørdag var det jobb og innflyttingsfest hos noen venninner, og tok meg selv i å vurdere å kjøre på lørdag før jeg tok til fornuft og fisket frem prosecco-flaska. Angret meg godt da klokka ringte 08.00 på søndag, og det bare var å hive alt av sko og klær i bilen og lete etter et nedpakket klesskap i garasjen. Sto forrrreal i en evighet og gikk rundt i sirkel i garasjen før jeg oppdaget at det lå på noen bjelker i taket. Just image en diggg hangover, en skjelven Erica med to brødskiver klasket sammen i hånda, balanserende på en krakk i garasjen på morraskvisten som obvious sliter big-time med å få ned et klesstativ fra taket!!! FY da varrre varmebølger i kroppen som jeg og Maria så fint kaller det. Oppgit as fuq

Kom oss omsider på bryggerekka i Trondheim og rigget opp, klare for klessalg klokka 10! Vi var kjempeheldige med været, og jeg fikk unna massevis :-) Var litt vondt i hjertet å selge noe av klærne haha, de er jo superfine!! Menmen, når man aldri bruker det er det ikke'no vits, gitt. Vellykket da med andre ord!! 

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Khloé lookin' oh so fine

Ha en superfin uke videre PEEEPZ hahaha husker dere når jeg alltid skrev det, lawwwd

MIN GO-TO SELVBRUNINGSRUTINE

i samarbeid med Coverbrands

Det er en god stund siden jeg la solariumet på hylla, og hentet frem selvbruningskremen i stedet - og LAWD så glad jeg er for det!! Selvbruning fungerer helt fantastisk bra om man bare finner riktig produkter, og ved hjelp av de tre produktene under lover jeg dere en superfin og naturlig brunfarge. Jeg sprayer kroppen 1-2 ganger i uka, rett og slett fordi ALT føles mye bedre når man har litt juksefarge på kroppen! Bruk ALLTID kroppsskrubb før du påfører selvbruning for å fjerne tørr hud, og ''preppe'' kroppen slik at selvbruningen varer lengre. DENNE fra Cocoa Brown klargjør huden for selvbruningen, og fjerner den også når det er på tide. Den har fått fast plass i dusjen her hjemme!

Jeg har sverget til Sunspa i årevis - den er rett og slett amazeballz! Tar meg max 20 sekunder å spraye kroppen før jeg legger meg - den flekker ikke, blir ALLTID jevn og holder godt. Anbefaler denne på det sterkeste, det er hands down den beste selvbruningssprayen jeg har prøvd. Dere finner den HER.

Når man skal noe spesielt vil man jo gjerne ha det lille ekstra, så hva med litt ekstra glooooow på huden? Jeg elsket denne fra første stund - det er en veldig tynn olje med shimmer som legger seg superfint på huden uten lukt og flekker. Denne blir en helt i sommer når beina skal skinne litt ekstra i sommerværet! Dere finner den HER.

Rabattkoden EKSOMMER gir dere -20% på ALL kroppsprodukter ut 15.06. Se utvalget HER!! Perfekt for oss pale ass bishesss som ikke skal på sydentur i sommer.. :)

FRISØRBESØK: FØR/ETTER

sponset behandling, ærlige meninger (its mah hair, duUhh)

Heiii dere, nå er det en liten uke siden jeg var hos H2 Thomas Angells gate igjen - klar for å la Daniel freesshe opp manken igjen. Denne gangen prøvde vi en helt ny ''behandling'' de har begynt med, en serie som heter Zerran. Det er en tre-trinns-behandling som rett og slett reparerer håret igjen i stedet for å slite på det. Bleking og farging er jo sterke produkter for håret, og da er det helt supert at H2 har begynt med produkter som gjør håret mindre slitt enn før. Steg 1 og 2 gjøres hos frisøren med farging/bleking etterfulgt av en kur. Steg 3 gjør du selv hjemme to ganger i uken, med denne kuren/balsamen:

Processed with VSCO with a5 preset

Både jeg og Daniel er superfornøyd med den nye behandlingen, som koster 300kr i salongen :-) Anbefales!

H2 leverte som vanlig opp til forventningene, og jeg var selvfølgelig i skyene etter å ha fått fjernet den grelle etterveksten, samt stusset og klippet opp håret litt for en litt luftigere look til sommeren. Jeg har sendt alle venninnene mine til Daniel også, og de er like fornøyde som meg. Treffer alltid blink - og er både superdyktig og såå hyggelig! Før og etter: 

I tillegg til å ha krøllet håret og børstet ut den stilige floken min er etterveksten fjernet, håret lysnet litt og lengden klippet ned på! H2 keeps meh stylish, si hahha

Time kan bestilles HER eller ved å ringe 73 80 76 01! Det er innafor med litt egenpleie nå som det blir sommerferie og soooool ♥ 
 

KLESSALG!

Whoopwhoop, på søndag kommer jeg og Tone til å ha en stand på Bryggerekka Bruktmarked her i Trondheim fra 10-16! Det ligger i Kjøpmannsgata, dere finner mer informasjon HERJeg kommer til å selge massemasse, både topper, kjoler, jakker, sko, skjørt og jeans. Det meste selges veldig billig, men noe har jo litt høyere verdi såklart. Det er enklest å ta med cash, men jeg tar også i mot via Vipps! :-) 

Noen som stikker innom eller? Under ser dere en brøkdel av det jeg selger - såå mye fint som river litt i hjertet haha, men jeg bruker det rett og slett ikke.. Cardigans fra Tiger of Sweden!

Selger endel Victoria's Secret gensere, pluss endel fra Nike og Adidas. Håper jeg ser mange av dere!! :)

SUMMER OUTFIT

bukse lindeberg topp HER sko dinsko jakke bikbok solbriller monki

Hva synes dere? 

SØRENGA

Heiiii, håper alle har hatt en fin start på uka!! Ble litt knapt med bloggetid igår, med både soling, hjemreise, grilling, rydding og kino. Hadde for real verdens verste, svetteste hjemreise EVER, jeg eier jo ikke tålmodighet, stresser så og si alltid, men stresser aldri SÅ mye at jeg orker å bevege beina raskere enn 2 km/t. Kom fram på Gardermoen 40 min før avreise, noe som er helt innafor i mine øyne, helt til en ekkel kø med svette mennesker ventet meg i sikkerhetskontrollen. Når det ENDELIG blir min tur kommer det 6 enda svettere damer på venninnetur som holder på å misse flyet sitt med alle vinflaskene og sjokoladen på slep, og når jeg først kommer inn på flyplassen får jeg tildelt fantastiske gate B8. Aka gamle gate 19, bedre kjent som helvettes-gaten som lå godt oppvarmet i drivstueeffekten. Storfornøyd med å troppe opp på gaten 5 min før avgang, og enda mer fornøyd når kofferten, yttertøyet og den smellltunge veska måtte bæres opp og ned all verdens trapper i solsteika. Takk gud for at Vegard Harm lagde en njudelig svettevideo på facebook som forklarte mitt problem igår perfekt. Mitt luksusproblem vel og merke for å slippe alle jævla-spoiled-brat-kommentarene :-) Okei, hvem i helvede orker egentlig å lese dette avsnittet. Men FY så godt det er å klage litt. Skal si at den Narvesen-bollen gjorde susen etterhvert da. 

Tidligere på dagen igår dro jeg og tante og på Sørenga for litt soling med masse god snacks, noe som fikk meg til å ville flytte til Oslo hehe.. Oslo om sommeren er jo såå fantastisk fint, så jeg får vel bare bli flinkere til å ta turen nedover. Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Sikkert ikke poppis å dra hit på sol-søndager

Processed with VSCO with a5 preset

Et helt halvt år var hvertfall superfin, og levde så absolutt opp til forventningene!! Hele salen satt i hulke-kor, men så heartless jeg er kom ikke tårene gitt. Mulig fordi jeg leste og analyserte hele boka, og visste derfor hva som skjedde. Men såå mange fine klipp og sanger - det er bare å komme seg i kinosetet, gitt!

Good night babiez!

SUNNY DAYS

Heihei dere - som dere fikk med dere i forrige innlegg er jeg i Oslo i helga!! Reiste nedover tidlig fredagsmorgen etter en superhyggelig kveld på torsdagen med masse spennende saker som vil skje framover woohoo!! På fredag var det nemlig Chris Brown konsert, og det er jo ikke noe man kan gå glipp av - right? Han var helt amaze med utrolig bra sceneshow - og <3AUGUST ALSINA<3 som en av oppvarmingsartistene. Supermorsom og schvetttt kveld, og det er vel akkurat sånn en konsert skal være.
 I går ble det litt byvandring og shopping, før vi tok turen innom Peak hvor Julie, som vi bodde til jobbet. Såå fantastisk mye fint og KULT - gleder meg til å vise dere masse fantastiske outfitz derfra neste uke! Bare å glede seg med meg :-)Utover kvelden dro vi en liten tur i St. Hanshaug-parken, før jeg dro og møtte tante. Vi spiste heeelt fantastisk god mat på SüdØst, og rullet hjemover etter x antall retter haha. Worth it, tho! I dag blir det litt soooling her i Oslo og massemasse tantekos, så blir det hjemreise i kveld og rett i kinosete med Et helt halvt år! GLEDER MEG!

Processed with VSCO with a5 preset

Ha en superfin søndag, så snakkes vi senere i kveld! MHUAH

YESTERDAY'S OUTFIT


skjørt fra nelly blazer fra weekday veske celine sko superga solbriller quay topp HER

Fiiine dager i Oslo!  Hva synes dere?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits