juni 2015

superfin feiring

Tusen takk for alle fine gratulasjoner!! Jeg hadde en superfin bursdag i går med gaver, finvær, en tur på solsiden og jentekveld med venninnene ♥ Maria kom innom med kake og verdens koseligste kort, før vi dro på Solsiden og spiste lunsj. Senere ble det taco her hjemme, før vi satt til klokken 4 i natt og spilte Jernteppe hahha.. Jeg hadde det med andre ord veldig, veldig fint!! 

SOMMERFEST

annonse

Sommeren er helt klart min favorittsesong. Endelig kan man hente frem kjoler, shorts, jumpsuits og solkrem, og kooose seg med vannmelon, jordbær og masse annet godt. En annen ting som gjør at jeg er så glad i sommer er fordi det er mye morsommere å ordne seg. Sminken blir plutselig mye finere, og huden blir brunere. Det er da ingen grunn til å ikke like sommeren??

Mange skal nok på sommerfester eller andre hyggelige kvelder i finværet, og da tenkte jeg å vise dere noen produkter som gjør at akkurat du gløder litt ekstra, med fine gullfarger og en solkysset hud!

BRUNFARGE OG GLØD

Etter at Kylie Jenner la ut bildet av Cocoa Brown-selvbruningen, var jeg selvfølgelig fristet til å prøve den selv.. Og wow så positivt overrasket jeg ble!! Selvbruningen er mye billigere enn de fleste andre, og den er helt fantastisk. Det mener jeg virkelig!! Moussen er enkel å smøre utover med en hanske, og resultatet ble superfint. Cocoa Brown Night & Day anbefales før man skal ut på kvelden med en superfin brunfarge, og når man dusjer dagen etter fader fargen litt, men holder seg fortsatt veldig fin. Min nye favoritt!

Jeg har også funnet meg et annet favorittprodukt for sommeren, nemlig Glo Minerals Body Bronzer. Denne har jeg brukt nå mange ganger, og er fortsatt like amazed over resultatet. Huden gløder som bare det, og man får også en enda finere brunfarge med en eneste gang. Love it!

Her ser dere resultatet etter 5 minutter. Brun og glødende!

GULLFARGET ØYENSKYGGE

Jeg er vel over gjennomsnittet glad i øyenskygge-paletter, og denne er intet unntak. Dødsfine farger til en nokså billig penge, som kan skape hundrevis av sommerlige looks. Jeg legger en lys farge over hele lokket, før jeg legger gull på halve og en mørkere farge ytterst i kantene. Dere finner paletten HER.EKSTRA GLØD

Jeg elsker en matt finish på sminken min, men synes det er såå fint å highlighte enkelte områder med noe shimmer-lignende. Denne fra Me Me Me er superfin å legge i kinnbeina, og andre steder man ønsker skal gløde litt ekstra når lyset treffer :-)CHERRY LIPS

Jeg har alltid foretrukket farge på leppene fremfor nude, og nå på sommeren er det ekstra fint med litt gloss. Denne fra Glo Minerals er utrolig fin, men jeg anbefaler å legge en lypsil under ettersom den er ganske klissete. 

SOMMERLIG DUFT

Victoria's Secret er min go-to når det kommer til god lukt. Jeg dynker meg daglig i deres fantastiske body splasher, og denne er en gjenganger på hylla. Mango Temptation passer perfekt gjennom hele året, men spesielt om sommeren. Dere finner den HER

Rabattkoden EK30 gir -20% på ALT fra MeMeMe, Victoria's Secret, Warpaint7, Glo Minerals & Cocoa Brown, utenom nedsatte varer :-) Koden varer ut 5.juli. Ha en fin sommer videre alle sammen!

B-DAY

God morgen fiiine dere! I dag er det hele 19 år siden jeg kom til verden, noe som er ganske sykt å tenke på. Føler meg plutselig så gammel, men også fortsatt ganske ung?? Uansett, 19 må være tidenes bomm-alder... Like kjedelig som å bli 17 f.eks haha.. Neste år derimot - DA snakker vi!!

Såå i dag ble det frokost på senga med gaver og masse hyggelige hilsner fra venner og familie. Får besøk om ikke så altfor lenge, og senere i dag blir det tacokveld med mine heeerlige venninner. Ha en superfin dag alle sammen! Tusen takk for at dere leser bloggen min, og for alle fantastiske kommentarer dere tar dere tid til å legge igjen. Jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen, og hadde gitt hver og en av dere en gigaklem om jeg kunne ♥ ♥ 

through my phone

barnevakt for mitt fiiine søskenbarn og obligatorisk sommer-dessert

kattekooooos hos ingvill // entourage på kino (rævva film????)

fine sommerkvelder med 40+ samtaler om fremtidlige ''slaberas'' og syforeninger hahha.. ferdig på vgs nå vet dere...

nyter sommerværet med min bff :):)


jeg og tone er over gjennomsnittet glad i skjorte rundt livet

Hva har dere gjort de siste dagene da? Ooog hva synes dere om slike innlegg?

sushi-lørdag

Hei dere! I dag skinner sola i Trondheim, og det må selvfølgelig nytes!! I dag har jeg og Tone bare slappet av, ooog spist nydelig sushi i finværet. Senere i dag blir det kveldskos med jentene, noe jeg gleder meg veldig til ♥ ♥ Ellers tenker jeg å lage en videoblogg i løpet av de nærmeste dagene - har dere noen ønsker?
dagens antrekk... grønt hår???kjole american eagle hatt junkyard solbriller le specs skinnjakke h&m skjorte bikbok sko converse

Hva synes dere? 

mine sommerplaner

Mange har spurt om hva jeg skal i sommer, so here we go!! Etter noen slitsomme måneder mot slutten av VGS var jeg helt sinnsykt reisesyk, noe som resulterte i et par bestillinger av sydentur!! Gleder meg masse wiii 4 JULI TIL 18 JULI: UTENFOR ALICANTE

Om 8 dager reiser jeg alene nedover til Spania til mormor og morfar sitt feriehus like utenfor Alicante! Der møter jeg resten av fæmmen, som allerede har startet sydenlivet. Huset ble nylig ferdig, og det er helt sinnsykt fint ut i fra det jeg har sett på bilder!! Gleder meg masse til å komme til varmere strøk, og skal være flink til å ta masse bilder til dere :-)29 JULI TIL 5 AUGUST: BARCELONA

Mot slutten av juli reiser jeg og Maria til Barcelona!! Var sinnsykt spontant av oss, men det er akkurat sånn vi liker det. Åh, elsker Barcelona - det blir fantastisk å tilbringe en uke med shopping, sol og god mat med bestevenninna mi ♥ ♥15 AUGUST TIL 25 AUGUST: SPANIA MED JENTENE

Haha,mye reising gitt!!! 15 august har jeg og jentene vært så heldige å få låne feriehuset til mormor og morfar - så da blir det tilbake til utenfor Alicante for noen fantastiske dager med venninnegjengen. Perfekt start på friåret spør du meg!!!

Hva er deres sommerplaner? ♥

 

finfin kveld

Hei dere! Tusen takk for så mange fine kommentarer, dere er fantastiske!

I går var det som sagt bursdagsfeiring av fiine Oda & Anna, og kvelden var supermorsom med massevis av kjentfolk. Egentlig veldig godt at bursdagen var på en torsdag, for da har man hele helga til å slappe av, selv om det faktisk er sommerferie. Så i dag har jeg egentlig null nada niks på agendaen - har startet å se Orange is the New Black for tiden etter sterk anbefaling av typ hele verden, så kanskje det er det jeg skal bruke dagen på? Noe må man jo finne på i dette dødskjipe trønderværet.. 


fiiine jentene mine, viktig med paraply i dette været som sagt


happyface

Ser at mange etterspør oppskrift på de amerikanske pannekakene - det kan jeg selvfølgelig legge ut ♥ Har dere noen planer for dagen?

brekkie

Heihei! Så godt å høre at dere likte designet, det blir jeg glad for å høre!! I dag høljer regnet ned i Trondheim, men det stopper ikke oss fra å ha en supersommerlig frokost. Så i dag ble det besøk av Aurora hvor jeg overgikk meg selv på kjøkkenet og laget tantes amerikanske pannekaker. De var enda bedre enn de ser ut på bildet hehhe ♥ ♥ Nå skal jeg og Maria på en liten handlerunde, før det blir bursdag i kveld! Skal oppdatere dere før den tid ♥ Ha en superfin torsdag videre alle sammen!

NOE NYTT

Hei kjære dere!! Noen som ser noe nytt på bloggen eller?? Flinkeste Cecce har laget et helt nytt design til meg, og er et ganske annerledes et fra hva jeg bruker. Og jeg elsker det! Superenkelt med meny øverst, null automatisk sidebar, og bredere innlegg slik at jeg kan ha større bilder. Håper dere liker det like mye som jeg gjør!! :-)

Dersom dere ønsker et design fra Cecce kan dere se alt det fantastiske hun har ordnet HERMitt design er en tilpasset versjon av ''fullscreen''-designet dersom dere ønsker noe av det samme som meg. Et design utgjør virkelig en stor del av bloggen, og jeg anbefaler Cecce på det sterkeste dersom dere ønsker et superfint design! Dersom dere leser bloggen min via mobil kommer dere rett til mobilversjonen av bloggen, noe som sparer dere for masse ekstra tid og databruk :-) Smart ikke sant?

Såå.. hva synes dere?? ♥ ♥ 

i reiseveska

annonse

Heihei! Nå som sommeren endelig er her er det sikkert en del som skal ut å reise, og i den forbindelse tenkte jeg å dele med dere noen smarte ting å ha i reiseveska. Selv drar jeg til Spania om 12 dager - det gleder jeg masse til!! Da blir dette med meg i kofferten:


Skal man til varmere strøk står ikke heavy sminke øverst på lista mi. Da er det greit med noen ''lettere'' produkter - som for eksempel disse!

Balm Shelter: Farget dagkrem som jevner ut huden og beskytter deg fra sola. Perfekt å bruke på kveldstid, eller på dagen dersom man ønsker det. Denne brukte jeg mye i fjor sommer - gleder meg til å bruke den i år også.

Bare Minerals Mineral Veil: I sola er det lett at huden blir litt oljete/glinsete,og da er det greit å ha en quick fix med seg. Dette pudderet er supert for en matt finish, samtidig som den gir et hint av naturlig glød.

Elizabeth Arden lipstickJeg elsker produktene fra Elizabeth Arden, og denne er intet unntak. Denne leppestiften gir både en nyydelig farge, samtidig som den inneholder solfaktor som gjør at man unngår solbrente lepper. I tillegg er konsistensen supermyk - så dette er på mange måter en lypsil med farge og SPF.Tørrshampoo er virkelig en livredder når man er ute og reiser. Jeg, som sikkert alle andre, hater virkelig å ha fett hår - og det hender så altfor ofte at man oppdager at håret er fett fem minutter før man skal ut døra. Da er denne genial! Sverger til tørrshampooene fra Batiste, og denne hadde så fint, sommerlig design i tillegg hihi :-)

Next up - beskyttelse mot sola, noe jeg håper, og tror, alle vet at er superviktig!!

Piz Buin Tan & Protect: Solkrem fra Piz Buin med solfaktor 15 som gir både fuktighet og solbeskyttelse, som både forsterker og forlenger brunfargen samtidig som den beskytter. Pluss at den lukter supergodt hehhe

Smartsun UV: Disse har dere kanskje ikke sett før?? De var hvertfall noe helt nytt for meg også. Dette er armbånd man tar på seg før man går ut i solen - og de forteller deg når du bør smøre deg eller komme deg ut av sola ved at de skifter farge. Utrolig smart!! Jeg synes hvertfall det er lett å glemme å smøre seg, så jeg satser på at disse styrer meg unna å bli solbrent i sommer.

Quay-solbriller: Ah, elsker disse leopard-solbrillene fra Quay!! For dere som er glad i Pretty Little Liars - det er faktisk Shay Mitchell som har designet de, noe som gjør de ekstra fine haha!! :-)Sist men ikke minst - noe å ha alt stæsjet i!! Sjekk denne herlige nyheten fra Lulu's!! Elsker fargen på den, og størrelsen er supergenial for alt man trenger av sminke og toalettsaker. Dette er mellomstørrelsen, og er perfekt til hverdagssminke og litt ekstra. Dere finner den her.

Rabattkoden EKFERIE gir -15% på hele Coverbrands utenom salgsvarer, Lulu's og GHD. Koden varer ut 25.06! 

bursdagsfeiring

Hei fine dere! Endelig titter sola frem i Trondheim også - det var jammen meg på tide.. Likevel sitter jeg altså inne.... Det er så altfor typisk meg. Klager når det er drittvær, men nyter heller ikke finværet når det først er her hahha. Kanskje man skal komme seg litt ut..

I går feiret jeg bursdag her hjemme med jentene, en del dager før ordentlig-bursdagen min! Tenkte det var hyggelig å feire bursdag igjen - det kan jeg ikke huske sist jeg gjorde. Feiringen var hvertfall veldig vellykket med masse godt, verdens herligste jenter og masse fine gaver :-) I dag er formen meget skral etter å ha vasket og ryddet hele natta med et par timers søvn haha. Jaja, skal ikke klage!!! I kveld blir det venninnekos i kveldssola wiii! 

Ha en fin dag alle sammen!

3 fine år

Da var dagen her dere! Første dag som fri! I går var det vitnemålsutdeling på skolen med utdeling av karakterer og avslutning med klassen og lærerne etterpå. Jeg hadde satt sammen en milelang film til favorittgjengen min, og den kommer jeg sikkert til å se på hver eneste dag i lang tid framover haha. Såå mange gode minner! De siste tre årene har virkelig flydd forbi, og jeg har hatt det så utrolig fint!! Alle minnene og øyeblikkene man aldri kommer til å glemme! Og det er mange skal jeg si dere.. Hvertfall når man har opplevd det med verdens nydeligste gjeng ved sin side. Som jeg skrev etter russetiden - all good things must come to an end. Sant så sant! Disse årene har vært både de beste og verste på godt og vondt. Til tross for at det er med tungt hjerte man lukker VGS-kapittelet, kan man jo også tenke at det er nå livet begynner! NÅ har vi endelig muligheten til å gå akkurat hvilken vei vi selv vil med blanke ark. Dype greier, men også veldig veldig sant. Tusen takk for 3 fine år 3STA og resten av min kjære Strinda Gang ♥ Vi minnes ei tid som snart e forbi, Strinda i mitt hjerte vil alltid forbli ♥ Obligatorisk med en russesang-quote på slutten... 

Ah, dere skulle bare visst hvor gøy jeg har hatt det med denne gjengen her!! 

3STA-girls run the world + vår kjæære kontaktlærer! Team #jørdis for evah df


♥ ♥ LOVE YOU ♥ ♥

nesten-ferie

Hei fine dere! Først og fremst - tusen takk for alle fine kommentarer i det siste! Det er såå hyggelig å lese gjennom kommentarfeltet, og som jeg har sagt mange ganger før - det hjelper virkelig på motivasjon og inspirasjon til nye innlegg. Kan også informere om at et nytt design er på vei!! Blir godt med en oppfriskning på fronten der også, right? :-) Det blir et veldig enkelt design da, men det er akkurat sånn jeg liker det.


Noen snapshots fra de siste dagene - var på superkoselig mini-lunsj med tante & Jenny i går, ooog fant en nydelig smoothie-oppskrift!

Har dere noen planer for dagen da? xx

yes. just yes.NELLY VIPSALG

annonse

I dag gikk det opp for meg at jeg er helt obsessed med alt som har med salg å gjøre... Lå våken til langt på natt og bladde side opp og side ned på Nellys salg, og dere kan tro jeg fant mye fint! Uansett, i dag har jeg gleden av å dele ut en VIP-kode til mine salgsglade lesere, som gir dere tilgang til salget før det åpner offisielt. Koden er ERICASSVIP, salget finner dere herENJOY!! 


strikket genser her hvit kjole med utringning her rosa sommerkjole her marlene birger deksel her lavendeltopp her
blå kåpe her mønstrete kjole med splitt her sko i rosegull her skinnjakke her leosko her hvite høyhæler her

Happy shopping ♥

kos i søndagssolaI dag har jeg og Tone kost oss i søndagssola med brunch som dere ser ♥ ♥ ♥ Skulle gjerne fortsatt dette på en idyllisk måte, but no.. Sola forsvant selvfølgelig etter et par minutter, så vi ble sittende å hutre ute på hverandaen med ''sollunsjen'' vår :-( Jaja, godt var det uansett - og veldig fortjent etter en aldri så liten treningsøkt. I dag prøvde vi oss på intervaller, noe som gikk rett i dass. Etter andre intervall var jeg helt dævv, så da var det bare å hoppe av mølla og fortsette med litt rolig styrke haha.. Keepin' it cool!

I morgen har jeg ingen planer bortsett fra å levere bøker på skolen, noe som blir meget deilig. Kan ikke akkurat si at akkurat dèt blir en trist avskjed. Vitnemålsutdelinga på torsdag derimot..... Vi får tørke vekk tårene med et par glass vin etterpå, I guess. Uansett ha en superfin søndag videre alle sammen ♥

lysere hår for lysere tider

sponset behandling

I går var jeg innom H2 Thomas Angells gate igjen for å friske opp hårfargen til sommeren!! Daniel stripet først og fremst etterveksten før vi tonet håret i en litt lysere farge. Jeg er selvfølgelig superfornøyd som alltid og det kjennes superbra å være litt ekstra lys nå som sommeren kommer. Håret mitt blir jo ganske bleket i sola fra før, men det er jo greit å ha et utgangspunkt! :-) Anyway - i love it! Daniel er så flink, og det føles så godt å vite at man alltid er i trygge hender.

Hva synes dere om hårfargen?

BOOHBYE SQL

Heiii dere ♥ Nå er endelig muntlig historieeksamen unnagjort, og det samme gjelder videregående generelt. Nå har vi fri fram til vitnemålsutdelingen neste torsdag, og fram til da skal jeg kjenne på hvordan det blir å ha friår neste år!! HALLELUJAH!

Forrige uke ble det feiring med gjengen, og litt velfortjent shopping. Mottok forresten denne hatten fra Junkyard for en stund siden - hva synes dere?? Trodde aldri jeg skulle ta på meg en hatt, og hvertfall ikke ta bilde av det. Klarer heller ikke å bestemme meg for om jeg kledte det eller ikke, så det er opp til dere å avgjøre haha :-)
jakke fra bikbok hatt her verdens kuleste solbriller her

Så.... yay or nay?

RUSSETID: spørsmål & svar

Var Tryvann verdt pengene?

Selve Tryvann var ikke sånn SUPERbra, men hele opplegget med vennegjengen og alt det morsomme gjorde det absolutt verdt pengene.Hva drakk du mest av i russetia?

Jeg varierte veldig faktisk, men polsk vodka var vel gjengangeren haha. Sammen med Zeroh Sitron + Fanta Lemon. NAM! 

Hvilken modell hadde du i russebuksa? Hvordan er størrelsene?

Jeg hadde Aviator Stretch fra Russeservice i XS. Størrelsene er normale, I guess! Buksene utvider seg ganske lett.

Can you explain what russ and russetid is?

Well.. Basically, we party for 17 days to celebrate our graduation haha. From the 1st of May, to the 17th! Sounds even more stupid in English, but it's super fun :-)

Hvilke knuter tok du?

Vi jentene glemte helt knutene, men tok Bøssebæringsknuta + sparkesykkel på skolen. Hahha, jæjæ

Hva var det beste du opplevde i russetiden?

Hmm, vanskelig.. Hele Tryvann-turen var supermorsom, pluss at det var sykt komisk når vi vorset hos lærern vår!! :-) Og alt styret med teltriggingen, og ikke minst alle morsomme vors og noen slitne skoledager.Hvorfor hadde dere ikke dekknavn?

Vi har ikke konsept og dekknavn i Trondheim, men vi jentene laget et mini-konsept for moro skyld. 

Festet dere noen gang med svartrussen? Hvis nei, hvorfor ikke?

Nei, kjenner ingen svartruss! Har heller ikke noe i mot svartruss.

Vurderte dere å dra på landstreffene?

Nei, faktisk ikke. Hadde hørt mest snakkis om Tryvann, pluss at jeg trodde det bare var for bussruss. Og den helga landstreffet var var det sangkåring og konserter i Trondheim.Hva kostet russeklærne?

Hmm.. tror jeg betalte 3000 tilsammen kanskje? Veldig vill gjetting her nå. Mulig det var mindre også.

Brukte du mye penger i russetiden?

Jeg trodde faktisk det skulle gå mye mer, men det ble jo selvfølgelig endel utgifter på Tryvann og på drikke. Kjøpte meg nattmat kun én gang tror jeg, og ellers brukte jeg penger på småting som blandevann, taxi, snacks, hettegensere og basic klær. Pluss at Maibilletten koster litt (for Trondheimsrussen) - men ettersom det inkluderte Tryvann, gratis inngang på utestedet og alle konsertene er det absolutt verdt det.

Var festene ''vanlig'' eller merka du forskjellen på russefestene?

Det blir faktisk noe helt annet når man får på seg russebuksa og russeklærne haha. Å være fyllesyk var ikke et alternativ, og det var ingen unnskyldninger for å ikke ta den helt ut hver gang. Eneste var at man selvfølgelig var ekstra sliten noen ganger, mens andre ganger var stemninga insane. Ellers var festene veldig vanlig!Hvor bestilte du sånn E som du hadde på buksa?

Russeservice.no

Drakk dere mens dere hadde skole?

Nei, vi drakk aldri på skolen hvis det var det du mente? Men vi drakk jo i hverdagene.

Var du ute hver dag?

Nei, tok meg fri et par søndager - pluss at jeg lå syk hjemme i 2 dager. Ellers var jeg ute!
La du på deg mye?

Merket ikke sånn ekstremt mye forskjell, men det gjorde jeg garantert. Alkohol, potetgull og drittmat i 17 dager MÅ jo merkes på kroppen. Det kjennes hvertfall innvendig!

Har dere buss eller bil?

Nope, det er ikke vanlig blant Trondheimsrussen.

Opplevde du møte med narkotika?

Nei, takk Gud for det.

Har du noen tips til å klare å holde ut flere dager på rad?

Stoppe å drikke i god tid før du legger deg, ikke drikk deg helt på styr OG drikk vann og spis før du legger deg. Pluss at første glass er alltid verst når man begynner igjen, også er man i gang haha.
Hvorfor valgte du snekkerbukse?

I Trondheim har typ alle snekkerbukse, og jeg tenkte aldri at heldress var et alternativ. Men i ettertid angret jeg faktisk veldig! Heldress er jo superkult, hvertfall når ikke så mange andre i byen har det.

Hvordan er kvaliteten på russebuksa?

Min holdt seg kjempebra gjennom hele russetiden, det eneste jeg opplevde var at folk mistet knappene sine.

Gikk du med russebuksa hver dag?

Yes sistah

Har man ikke skole i russetiden?

Jo, men det er litt av sjarmen. Heldigvis er det en del fridager!
Kom det mange bort til deg på Tryvann?

Ja, det kom bort en del - det var bare superkoseliiig!!

Blir det dårlig stemning mellom skolene i Trondheim?

Det merkes veldig godt at det er stor konkurranse om å vinne russesangen, ja. Så det ble ganske så dårlig stemning mellom flere av skolene, noe jeg synes er helt latterlig. Men det er jo fort gjort å bli veldig revet med også da, og ikke minst være superpatriotisk ovenfor sin egen skole. Det løsnet heldigvis litt etter sangkåringa. Må ærlig innrømme at det er litt av sjarmen også da.

Skulle du ønske dere hadde busskultur i Trondheim?

Både og. Det ser helt sinnsykt morsomt ut å være på buss, men herregud for en planlegging og ikke minst for noen utgifter!! Helt vilt hvor mye penger man skal legge i for å feire at man snart er ferdig med skolegangen?? Trondheim er jo også ganske lite, så vi hadde kanskje ikke hatt så mange plasser å rulle til heller haha.

Hvilken sang forbinder du mest med russetiden?

Shots - Broiler remixen, Sjeiken & Genre Police haha. OG Strindasangen selvfølgelig!


Levde det opp til forventningene dine?

JA russetiden var helt fantastisk

Hva skjedde meg Strinda i russetoget?

Agregatet kortsluttet, men vi fikk det til å funke etterhvert så da gikk vi en selvlaget rute haha.. Syykt kjipt, uhh :-(

Er det ''mindre godtatt'' å dra til Tryvann om man har kjæreste?

Neiii, absolutt ikke?? Flere i min gjeng hadde kjæreste på Tryvann, og det er virkelig null problem. Håper ikke folk drar til Tryvann for å hooke haha, det hadde jo vært helt krise. 

Når kom du hjem om natta?

Det varierte veldig. Prøvde å ikke komme hjem så altfor sent når vi hadde skole dagen etter.

Bestilte dere åreturen sammen som skole?

Ja, det kommer folk og informerer om Åre-turen ganske tidlig i skoleåret. Til oss hadde tursjefen ansvar for rominndeling og planlegging av turen. Hva kombinerte du russebuksa med?

Enkle topper i hvit, grå, svart og mørkeblå + hettegensere. Etterhvert driter man i hva man har på seg

Hvis du hadde gått på Thora Storm, ville du valgt å være blåruss da?

Jaa, er ikke alle blåruss der? Jeg synes hvertfall det er gøy at noen skiller seg ut, og ettersom det på mange måter representerer skolen ville jeg fulgt det for å støtte min egen skole :-)

Hva ble russenavnet?

Det ble noe så spenstig som Koskenqueen

Ville du vært russ i 2016 og?

Tja, hvorfor ikke?? I såfall måtte det ha vært med den samme gjengen og kullet ja, haha :-) Hadde ikke blitt det samme ellers!

Hadde dere mye lekser og prøver i russetida?

Nei, heldigvis ikke

Ble noen av tingene dine ødelagt eller stjålet?

Nei, jeg ødela bare et par solbriller her og der haha :((

Hva synes du om årets russesanger? Synes du de er for drøye, eller bare vittige?

Altså, man skjønner jo at sanger som Sjeiken osv bare er tull - så jeg synes de var morsomme. Bra stemning og allsang, så får folk si det de vil om kvinneundertrykkelse og blablabla. Det er en russesang, hallo, ikke verdens undergang!

Synes du Strinda fortjente å vinne sangkåringen?

Ja, det gjør jeg. Det var mange andre bra sanger også, men ettersom framføringen spilte en stor rolle på kåringen mener jeg vi fortjente seieren. Ingen tvil om at Strinda hadde best framføring når det kom til vokal og god stemning.
Gikk du med ørepropper?

Hadde ørepropper på Tryvann, og det anbefaler jeg. Sto altfor nære bassen en gang uten ørepropper og trodde seriøst alt i hodet skulle sprenges

Følte du at du måtte oppføre deg mer enn andre siden du er blogger?

Hmm, ja jo kanskje litt. Jeg vet hvor raskt folk kan dømme, derfor passet jeg på å smile og være hyggelig!! Det er lett at folk stempler deg som overlegen kun fordi man ikke smiler tilbake osv, og ettersom jeg virkelig ikke har noen grunn til å være overlegen ønsket jeg heller ikke å få det stempelet. Mange lurer også på russekortet mitt, og skal se om jeg finner et bilde av det til neste ukens spørsmål! Håper dere fikk svar på det dere lurte på, til tross for at det var helt sinnsykt mange spørsmål, både saklige og usaklige! :-)


bday

Heihei! I går var det bursdagsfeiring hos Martine med jentene, noe som var superkosiii ♥ I dag ligger jeg rett ut i håp om at dagen aldri skal ende ettersom vi trekkes opp i muntlig i morgen. That shit ain't fun. Menmen, for å få tankene over på noe annet skal jeg bruke resten av dagen på å se den nye Orphan Black episoden, og selvfølgelig litt av America's Next Top Model. OG jeg skal svare på spørsmålene om russetiden!! Produktiv søndag, hæ?Ha en fin søndag alle!

siste innspurtDet er helt sykt å tenke på hvor fort det siste året har gått, og ikke minst at jeg er ferdig på VGS om en uke!! Det eneste vi mangler er muntlig eksamen neste uke, også er det jo så og si fri fram til vitnemålsutdelinga. Åh, får vondt i magen bare av å tenke på det - kommer til å savne samholdet og klassen min så sinnsykt mye :-( Holder på å samle inn masse bilder og videoer fra de siste 3 årene så jeg kan lage av minnevideo, men vet nesten ikke om jeg tør å gjennomføre hahha. Det kommer til å trille noen (mange) tårer for å si det sånn. Menmen, herregud så deilig det skal bli å slippe alt stress og skolemas i et helt år!! Det er vel på tide å komme seg videre i livet også.. :-) 

Flere som slutter på skolen nå til sommeren? PLIS gi meg noen positive tanker angående det å slutte da.... ♥

Video: MAI 2015

Heihei! Slengte sammen en rask video fra russetida, og hadde egentlig ikke planer om å dele den med noen andre enn jentene - men slik ble det altså ikke! Superkoselig å se tilbake på, til tross for at vi var sinnsykt dårlig på å filme noe som helst. Det er kanskje en god ting?? Live in the moment, er det ikke det man sier. Fortsatt litt stuck på engelskeksamen skjønner dere, som jeg hadde idag... Flere som synes den var smålig vanskelig?? 

Som sagt - ikke noe hokuspokus her, bare en liten minnevideo fra noen helt fantastiske uker! NESTE ÅRS RUSS - GLED DERE ♥

dagens antrekkbukse topshop skjorte bikbok veske chiquelle sko river island topp og skinnjakke h&m 

Hva synes dere?

findings 2015

Heihei! Denne helga har vært helt fantastisk!! Rett etter norskeksamen på fredag fløy jeg og Maria nedover til Oslo og Findingsfestivalen, og etter mye springing og stressing kom vi oss på festivalen midt under Gabrielle. Kom oss faktisk på første rad til Jessie J - som var en av de jeg hadde gledet meg mest til! Hun var helt fantastisk flink som forventet, så vi fikk en meget fin start på festivalhelga. Kvelden ble bare og bedre hvor Avicii toppet det hele! 

På lørdag spiste vi en nyydelig frokost hos min kjære tante som hadde stelt i stand både amerikanske pannekaker, nystekt brød og fersk juice. Klager ikke for å si det sånn!! Lørdagen var også dødsmorsom - men når man begynner å drikke klokka 14 blir kroppen raskt sliten gitt, haha. Likevel holdt vi ut hele kvelden, og Axwell ^ Ingrosso avsluttet festivalen på en helt fantastisk måte!!! De toppet faktisk Avicii i mine øyne!På søndag gikk jeg, Maria og tante en liten tur i finværet og spiste en dødsgod hamburger før vi tok flyet hjem igjen. Jeg trengte virkelig et avbrekk fra alt eksamensstresset, og vi hadde en helt perfekt helg!!! Flere som var på findings??

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits