juni 2013

pool day

Hei! I dag sto vi opp i 10-11 tiden og spiste en typisk syden-frokost på terrassen. Dro deretter ned ved bassenget og lå der hele dagen. Begge har blitt litt solbrente, men overraskende lite i forhold til hva vi hadde forventet haha! Merker også at jeg kommer til å bruke mye penger i hotellbaren, er litt for lett å kjøpe seg en iskald brus man kan ha ved siden av seg. Jaja, ferie er ferie ♥ Kommer til å ha to kjempefine uker her, det vet jeg!

Nå skal vi ordne oss, så blir det fellesmiddag med noen flere familier som er her nede. Produktanbefaling kommer også som vanlig i dag :-)
Hva har dere gjort i dag? 

vi er framme!

Hei alle sammen! TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONENE ♥ ♥ ♥ Dere er så søte!! På morgenen i går, etter at familien hadde vært inn - lå jeg med morgenkåpa i sofaen og så rolig og fredfullt på tv-en, da Andrea, Maria og Åshild kom sprettende inn på rommet mitt og bare ''GRATTIS MED DAGEEEN!!''. Jeg skvatt himmelhøyt, det hadde jeg virkelig ikke forventet! Så søte som de var hadde de tatt med seg regnbuekake, potetgull & dip, pepsi max og masse godsaker. They're the best!!!Vi dro på flyplassen i 14 tiden, og i siste minutt før vi reiste måtte jeg kaste ut flere tunge ting fra kofferten for å ikke få overvekt. Haha, dette lover bra, eller hva? Flyreisen var blandt mine verre - pga. forkjølelsen fikk jeg et SYYKT vondt og intenst trykk ved bihulene, nesa og panna, og kunne bare trøste meg med at det var 3 timer igjen. Klarte likevel å sovne, og da jeg våknet var det borte heldigvis. Herregud så vondt det var! 

Vi kom fram ganske sent på kvelden til det fine hotellet, og kjøpte oss en pizza vi tok med på hotellrommet. Schvidde av en god sum på internettilgang - men det var verdt det! Nå skal vi pakke litt saker, og sette kurs mot bassenget :-) Snakkes senere i dag!
fresh på håret

Hei! I går hadde jeg ny time på H2 Mercur, begynte å bli en stund siden nå! Av de gangene jeg har vært der, er jeg mest fornøyd med resultatet denne gangen. Fargen ble utrolig fin, så nå er jeg definitivt klar for avreise. Salongen ligger ikke overraskende på Mercur-senteret her i Trondheim, og er rett ved hovedinngangen. Det som er litt kult er at frisørstolene er i andre etasje med vinduer slik at du kan sitte og titte ned på alle som går forbi.

Passer meg også midt i blinken at det serveres både cola, de ferskeste motebladene, OG at stolen hvor man ligger og får vasket håret er en massasjestol!! Luksus til tusen, eller hva?

Frisøren min heter Daniel, han er effektiv og ikke minst utrolig flink! :)Det er greit å skjemme seg bort en gang i blandt, jeg er hvertfall klar for sommeren med fjernet ettervekst og nyfikset hår. Her ser dere resultatet:For timebestilling: 73807611

Hva synes dere?

birthday girl

Heiii alle sammen, i dag våknet jeg til at familien kom syngende inn på rommet med tradisjonell bursdagsfrokost og gaver - BESTE måten å våkne på!! ♥ Enn at jeg fyller 17 år i dag, that's just crazy. Er fortsatt fjorten i mine øyne, hehe. I dag skal jeg besøke oldemor og oldefar en tur, pakke det siste og gjøre noen få ærender før vi drar til flyplassen i 15-tiden. GLEDER MEG!Øynene mine falt av da jeg åpnet gaven fra familien, tror dette er den fineste bursdagsgaven jeg noen gang har fått. Har ønsket meg klokken i årevis, og nå er den min!! Såå klassisk og fin, jeg elsker den av heeele mitt hjerte ♥ Tusen millioner takk!!!

familiebursdag

Hei! I dag feiret vi familiebursdagen min, på forskudd ettersom jeg reiser bort i morgen. Gleder meg sånn!! Det var hvertfall superkoselig å samle familien for å spise mat, kaker og åpne de fine gavene jeg fikk. Knipset også noen få bilder til dere!Snakkes i morgen, fine lesere ♥

sommerkonkurranse

Hei! Selv setter jeg stor pris på konkurranser, og det tror jeg mange av dere også gjør :-) Setter derfor i gang nok en konkurranse her på bloggen, hvor vinnerne faktisk stikker av med Essie's sommerlakker og to lørdagspass til Øyafestivalen. Selv testet jeg neglelakker fra Essie's sommerkampanje, og Sunday Funday ble favoritten:En supernydelig korall-rosa farge, blir nok en sikker vinner i sommer! ♥

KONKURRANSE: Vinn hele kolleksjonen + to lørdagspass til Øyafestivalen i Oslo

1: Last opp et valgfritt bilde på instagram, med hashtagen #essienorge
2: Besøk facebookpagen til Essie her, der kan dere nemlig se alle bildene med hashtag'en 

That's it! Jeg hadde definitivt meldt meg på om jeg var dere, enten dere velger å beholde premien selv, eller gi den bort! :-) LYKKE TIL!! ♥

outfits fra lookbooken

1: Skjørt fra madlady.se, overdel fra bikbok, klokke fra new yorker 
2: Kjole fra bikbok, strandveske fra h&m, belte fra nelly, solbriller fra rayban
3: Peplumtopp fra bikbok, skjørt fra h&m, briller fra h&m
4: Singlett fra gina tricot, shorts fra h&m, jakke fra zara

5: Cardigan og overdel fra h&m, shorts fra levis, lommebok fra zara, solbriller fra h&m
6: Kjole fra sheinside
7: Veske og topp fra h&m, shorts fra bikbok, solbriller fra aldo
8: Blazer fra madlady.se, shorts fra zara, topp fra bikbok, briller fra rayban

9: T-skjorte fra topshop, shorts fra zara, solbriller fra bikbok
10: Genser fra madlady.se, shorts fra h&m
11: Blazer fra sheinside, topp fra new yorker, clutch fra h&m, blondeshorts fra zara, briller fra aldo
12: Overdel og shorts fra bikbok, skinnvest fra h&m, solbriller fra rayban13: Sweatshirt fra bikbok, sko fra vans, shorts fra h&m
14: Shorts fra gina tricot, genser fra h&m
15: Topp fra new yorker, shorts fra zara
16: Shorts fra dr.denim, tubetopp fra h&m, vest fra bershka, solbriller fra h&m
17: Dongerijakke fra cheap monday, jumpsuit fra monki, sko fra cult 18: Alt fra h&m
19: Skjørt fra gina tricot, skjorte fra h&m, topp fra bikbok, solbriller fra h&m
20: Genser fra gina tricot, shorts fra bikbok
21: Topp fra bikbok, skjørt fra h&m
22: Dongeriskjorte og shorts fra h&m, topp fra cubus

Sånn, da fikk dere endelig svar på det! :-) Takk for alle fine tilbakemeldinger på videoen, det setter jeg virkelig pris på ♥
Hvilket antrekk likte du best? 

snakk om sola

Hei! I morges fikk jeg det plutselig travelt, da jeg av gammel vane skrudde av alle alarmene mine i søvne. Rakk likevel å klæsje på litt sminke OG dusje håret (impressive) før jeg møtte resten av jentene på Solsiden. Senest i går kveld skrev jeg hvor glad jeg var i å spise der, og jammen meg ble det lunsj der i dag. Last goodbye før syden vett :PP

Heaven on earth

Kjøpte meg også noen småting, som er kjekke å ha før vi reiser. Ble en peplum topp fra bikbok, litt undertøy, øredobler og hårbøyler. Har fått helt dilla på hårbøyler igjen, klarer virkelig ikke å ha masse hår i ansiktet. Skal skrive innlegget om hvor klærne i lookbooken er fra i kveld eller i morgen, kommer litt an på :-)

Er ikke peplum-toppen søøøt?? 

Ukens spørsmål #28

Hva liker du best med Trondheim?

SOLSIDEN! Det er såå fint og koselig, særlig når det er strålende sol. Masse hyggelige spisesteder ved havna.
Hvilket kamera og objektiv bruker du?

Canon Eos 550D, og objektivet 50mm 1.8

Hva ble snittet ditt i år?

Det ble 4,2 noe jeg synes er helt greit. Vi hadde fem avsluttende fag, og da valgte jeg å fokusere aller mest på de - noe som gjorde at halvårskarakterene trakk ned snittet.

Bruker du mye sminke på skolen?

Det spørs om jeg har god tid på morgenen heller. Har jeg det travelt prioriterer jeg concealer, solpudder, mascara og bryn. Kan du skrive kort om scooteren din?

Har Peaugot Kisbee, og er utroolig fornøyd. Den kjører i 50 på flata, altså ganske raskt, er enkel og lett. Prisen ligger på rundt 14 000 noe jeg synes er helt greit for en så bra og velfungerende scooter.

Konfirmerte du deg kristelig eller borgerlig?

Kristelig

Går du med joggebukse på skolen?

YEESSS of course?? Klassen har nesten faste joggebukse-dager på tirsdager og fredager haha :-)Hva er favorittserien din?

FRUSTRERTE FRUER. Serien passet meg rett og slett perfekt ettersom den er både koselig, spennende OG morsom. De klarer å blande inn alt i en serie, og på en eller annen måte blir du dratt ordentlig med inn i serien og til <3 wisteria lane <3

Har du vært i New York?

Har aldri vært der, men jeg drømmer meg bort hver eneste dag, og jeg SKAL dit i løpet av de neste årene.Hva er din favorittbrus?

Pepsi max!! Sjokk?? hehehe

Hvor ser du serier på nett?

Netflix, my one and only. Synes ikke 79,- i måneden er noe å si på. Tipptopp kvalitet, og undertekster om man ønsker det.

Hva betyr DIY og TAG?

DIY står for do it yourself, og tag er rett og slett en tag. 

Var det noen som kjente deg igjen når du var i London?

Jaa faktisk, møtte noen utrolig søte jenter!!Kan du lage en summer makeup 2013 video?

Ja, det kan jeg godt! Tenker å kanskje spille den inn når jeg er på Kreta for å virkelig øke sommerstemningen i videoen. Så det er null problem!

Hvilket fremmedspråk har du?

Fransk... Etter 4 lange år med fransk står jeg fremdeles like blank. Kan å snakke litt om meg selv, klokka og å telle til 100. Hahaha er det mulig

Hvor kan man kjøpe acneskjerf?

Tror acneskjerfene er utsolgt overalt, jeg var så heldig at Eline fant et til meg i København for en stund siden! SPØRSMÅL TIL NESTE GANG?

avhengighetsskapendeHei! I går var jeg på avslutning hos Aurora, Malin og Idun som også skal på utveksling, noe som var utrolig koselig, og ikke minst gøy! Kom hjem, laget meg en stor skål potetgull og så et par episoder Prison Break før jeg sovnet. Begynte på det for et par dager siden, og er allerede avhengig! Liiitt skummelt for min del også, blir så sykt paranoid og er veldig lettskremt. Men nå som jeg har startet MÅ jeg finne ut hva som skjer videre - tror jeg har blitt avhengig allerede. 

Var en snartur innom byen for å handle inn litt småting før vi drar til Kreta om fire dager, og nå ligger jeg og Sandra i sofaen - begge oppslukte av hver sin serie. Sommerferie <3333Flere som ser/har sett Prison Break? Er vel bare jeg som henger etter haha

sommerklar (konkurranse)

Hei! Har jo omtalt Dorco Shai sine barberhøvler her på bloggen tidligere, og er fortsatt like fornøyd. Den har 6 blader som gir en tett og skånsom barbering, og dette passer jo fint med tanke på at sommeren er rett rundt hjørnet. Har aldri skåret meg med de, trenger ikke barberskum, OG bena blir myke og glatte av de. Dorco Shai gir oss faktisk sommerklare ben. VINN ET ÅRS FORBRUK 

Har også vært så heldig å få holde en konkurranse for dere her på bloggen. Alle som bestiller (eller har bestilt) en gratis prøvepakke her som inneholder en barberhøvvel og to blader er med i trekningen av Clarins Selftanning, Vichy solkrem, og et års forbruk av barberhøvler. Alt du trenger å gjøre er å bestille en prøvepakke, og kommentere under her hvorfor DU fortjener å vinne. Når du bestiller prøvepakke blir du automatisk abonnoment på nye blader, så om du av en eller annen grunn er misfornøyd er det bare å avbestille når som helst. Jeg trekker 2 vinnere! :-)Lykke til!

- reklame i samarbeid med dorco shai

my essentials

// reklame

Hei! I dag skal jeg vise dere mine ''essentials'' i sminkemappa for tiden. Disse produktene er egentlig alt jeg trenger. Føler ikke for å bruke så veldig mye sminke nå som det er sommer, så solpudder, blotting papers og lypsil er helt perfekt.

Har vært fast bruker av dette solpudderet i ca. et år nå, og det dere ser på bildet over er det nye sjokoladepudderet til Too Faced som er enda mattere enn det forrige. Jo mattere jo bedre, spør du meg. Det er perfekt til både kontur, eller en over-all naturlig, brun look. Påfører med en kost fra the Balm som gjør det lett å legge litt ekstra farge i kinn, tinning og på halsen.

Pudder her og kost her

Disse ''blotting papers''-ene er rett og slett geniale, du bruker de på områder i ansiktet som skinner veldig mye - altså de fjerner overflødig olje fra ansiktet uten å ødelegge sminken. Veien til en matt finish. Her.Har brukt lypsilene fra Burt's Bees i lang tid nå, og dette er min nye favoritt. Denne er farget, og etterlater leppene myke med en svak rosa/brun farge. Veldig naturlig og fint. Her.

Koden <<ERICA>> gir dere -20% på alle produktene, inkludert sminkemappa fra Lulu's som dere ser på bildet over! Min faste sminkemappe, den er perfekt i størrelsen og rommer det meste. Koden varer til og med 28.juni ♥

Hvilke sminkeprodukter er ''alt du trenger'' for tiden?

mine sommerplaner

Hei! Elsker selv å lese slike innlegg, så hvorfor ikke skrive det på min egen blogg også? 

HELLAS: 29 juni til 13 juli

Om akkurat en uke (på bursdagen min hihihi) drar jeg med Maria og familien hennes til Hellas i to uker. Vi skal til Agia Marina, som ikke er langt unna Chania by, Platanias osv. Det kommer til å bli dødskoselig, gleder meg masse! Har aldri reist med en venninne før, men det vet jeg kommer til å bli supergøy! Dagene kommer nok til å gå på hotellet, stranda, kanskje vannparker, båtturer og på restauranter. Vi skal også til Elafonisi og Falasarna noen av dagene, og det må være en av de fineste strendene jeg noen gang har sett:HYTTA

Kommer nok også til å tilbringe noen uker på hytta vår, men det blir bare koselig og avslappende. Liker meg veldig godt der når det er fint vær, og kanskje jeg er så heldig at Tone er der samtidlig som meg. Hvis det er fint vær ligger jeg ute hele dagen, plukker jordbær, leser, hopper på trampolina og spiser masse god mat - altså heelt greit.

GRILLE OG VÆRE MED VENNER

Og selvfølgelig - noe av det beste med hele sommeren; grillkos med gode venner. Jeg krysser fingrene for at det blir finvær i sommer, da blir det både sener sommerkvelder, grilling, volleyball, måltider på solsiden og masse annet gøy. 

Så slik ser mine sommerplaner ut akkurat nå! Hva skal du i sommer?

avslutningskveld

Hei dere! ÅÅÅ så koselig å se at dere likte lookbooken, det gjør meg superduper glad :-) Får mange spørsmål om hvor ting er fra, så kan sikkert lage et innlegg med alle antrekkene hvor jeg skriver hvor klærne er fra. Ettersom dere likte videoen så godt kan jeg selvfølgelig lage flere! Ikke med det samme, men skal få til en til i løpet av sommeren!

I går hadde vi avslutningskveld med Karro som drar på utveksling til USA i ett helt år. Det var såå koselig, men også litt trist da vi så avskjeds-videoen hun hadde laget. Heldigvis rekker vi å møte henne et par ganger til før hun reiser, men det kommer til å bli utrolig trist å si hade. Ble tatt en del bilder fra kvelden, hvor disse var de mest vellykkede haha;verdens beste jenter

summer lookbook

Hei! I går lagde jeg og Maria en videoblogg, en såkalt lookbook hvor jeg setter sammen masse antrekk og redigerer en kort video. Merker at jeg har mye mer tid og ''overskudd'' til bloggen nå som det ikke lengre skjer stort mye på skolen og vi har SOMMERFERIE!! Håper dere liker videoen og at dere kanskje blir inspirert til noen antrekk i sommer.

Hva synes dere om slike videoer? ♥ Det tok sin tid å filme, men det var absolutt verdt det!

macarons français

Hei! Ordnet meg raskt i dag og dro ut for å gjøre noen ærender. Fikk tak i høyttalere, til en ikke så verst pris. Kan lage en omtale på de om dere vil det! På vei hjem dro jeg og Maria innom et bakeri fordi vi plutselig fikk lyst på makroner etter å ha sett så mye gossip girl haha. Blair spiser jo det hele tiden, så følte oss nesten som henne da vi spiste de. Neida haha :-) De var døøødsgooode og fine, så knipset et par bilder av de! 

Nammiiis eller hva?

good morning
dagens nomminommis frokost

Hei og god morgen alle sammen ♥ Mange av dere har sikkert sommerferie nå, vi har siste skoledag i morgen. Hadde fri i dag, og i morgen er det bare en rolig avslutningsdag. Blir sikkert kaker, og en kort oppsummering av året. I dag skal jeg derfor gjøre et par blogg-ting, muligens kjøre og levere bøker på skolen, se på høyttalere og andre småting. Om dere vil kan jeg også lage et innlegg hvor jeg forteller hvor jeg skal i sommer? Ikke at det er såå veldig mye da men haha.

Ellers måå dere se den nye shortsen min fra Cheap Monday, er den ikke fin? Dere finner den her hvertfall.PLEASE READ haha. Leter som sagt etter en ny høyttaler, ikke såå dyr og gigantisk, med god lyd OG som kan brukes uten å ha i ledning konstant. Noen tips?? Og hvor kan jeg få kjøpt de eventuelt?

prepare for summer

Kjole her, her & her ♥ Blush her og to fantastiske leppestifter fra Too Faced her og her

Her, her og her ♥ keep it simPle*

Åh, lovelovelove. Her, her & her!


Her, her, her og her - v
erdens fineste sko eller hva? Min favoritt og craving er de hvite helt til høyre, herregud så fine.

Her // her // her // her

// adlinks

Likte dere noe? Og hva synes dere om slike innlegg? De tar lang tid å lage, så om det ikke er interessant skal jeg slutte å lage de :)

mine siste innkjøp

Hei! I dag dro jeg som sagt til Aurora for å blant annet hjelpe henne med å pakke til California - og etter mange timer kom vi endelig i mål. Misunner henne kjempemye, og vet at hun kommer til å kose seg masse!! Hun skal på språkreise, ikke utveksling til dere som lurer :-) 

Tok også bilder av noen plagg jeg kjøpte på bikbok her om dagen;To peplum-ish topper, en vinrød bukse og en basic hvit t-skjorte! Noe dere likte?

pancake breakfastHei! I går hadde jeg en veldig fin dag, og siden vi ikke ble trekt opp til eksamen hadde vi fri fra skolen både i går og i dag. I 10-tiden dro jeg på frokost hos fineste Andrea (nei, hun har ikke blogg til dere som spør hehe) og spise pannekaker, rundstykker og jordbær. Vi ble sittende i timesvis rundt frokostbordet før vi dro en tur på Sirkus. Kjøpte meg bare et par ting, men kan få tatt bilder av det senere i dag. Møtte Aurora der og vi dro til meg for å snakke om blant annet USA-turen hennes, ettersom hun drar i morgen (!!). Senere på kvelden møtte jeg jentene, og måtte bare ta bilde av banden da vi kjørte oss en tur;

Nå skal jeg til Aurora og hjelpe henne med california-pakkingen, så vi snakkes senere ♥ Ha en fin dag alle sammen!

innholdsrik søndagHei! I går brukte jeg mesteparten av dagen på å rydde og shine rommet, før Maria og Andrea kom en tur på besøk. Vi lagde deilig tikka masala, før vi kjørte opp til Karoline en snartur. Resten av kvelden lå vi på sofaen med hver vår telefon med musikk og godis, og jeg og Maria sovnet relativt sent. Sov derfor ganske lenge, og i dag igjen kom Andrea og Vibeke. Bestemte oss for å dra på Milano og spise frokost/lunsj/middag - og det smakte selvfølgelig HIMMELSK!!!

Dro deretter på sesong-avslutning med Nixies, hvor vi bare snakket, spiste kake og så på samlefilmer folk hadde laget. Skal trene masse i sommer, og forbedre kondis, styrke og mykhet - og være klar for en ny cheersesong som kommer til å bli mye hardere enn før, ettersom vi rykker opp til level 6. 

Kom hvertfall hjem til at Sandra laget milkshake til oss, namnam!!Har dere hatt en fin helg?

ingen eksamen på oss!!

Hei alle sammen! Møtte opp 9 på skolen i dag for offentliggjøring av muntlig eksamenstrekk, og ingen av førsteklassingene kom opp!! Full jubel i kantina, og da bestemte vi oss for å ha en mini-feiring av dette. Dro derfor på rema og handlet inn både brownies, potetgull, sjokolade, rundstykker og brus før vi dro til meg. Så nå har vi fri fram til onsdag! Herregud så deilig, er så si sommerferie nå ♥

hahahaKom dere opp i eksamen?

big sunniesFøler meg egentlig som en stor flue ellernoe i disse solbrillene, men liker de på en måte også!! :-) De er fra bikbok om noen skulle lure. Dere skimter også kanskje kors-smykke mitt? Det har jeg nemlig gått til innkjøp av ettersom vi eventuelt blir trukket opp til muntlig eksamen på fredag!! Håper å slippe, med andre ord. 

I morgen foregår hele skoledagen i en kinosal, noe som betyr å slutte tidligere - skal derfor få postet en outfit. 

Ettersom det var så deilig vær i dag stoppet vi selvfølgelig innom Kvikk-bar på solsiden for en nyydelig smoothie ♥

♥ God natt, fine lesere

vi nyter sola

Heeiii! I dag er det strålende sol og finvær i Trondheim, noe som gjør absolutt alle ekstra glad. Startet dagen med å kjøre byen rundt for å kjøpe cupcakes, blomster og diverse småting som vi skulle overraske læreren vår med ettersom hun slutter. Det ble utrolig koselig, hele klassen hadde også lagd en stor plakat med masse hyggelige ting! Vi sluttet tidligere, og bestemte oss for å dra på Solsiden og spise lunsj/middag. Det er ingenting som er koseligere enn å spise ute på Solsiden i finværet.

Ser ut som jeg har tidenes dip-dye jo!! Haha, er nok bare redigeringen

Vil også vise dere noe jeg fikk i posten her om dagen, fra Chiquelle! De har såå mye fint, og har alltid nyheter på lur. Anbefalerer dere å sjekke ut siden, de leverer også fra Norge slik at vi slipper toll og ekstra frakt. 

Dødsfin  og god ''vaffeljakke'' her.

her

Comfy og sommerlig shorts her.

Hva gjør dere i dag da? ♥

Ukens spørsmål #27

Om du måtte farget håret, hvilken farge hadde du valgt?

Mellomblondt. Altså lyysebrunt med lyse striper, om dere skjønner? Synes sånn type hårfarge er såå fint, men tør ikke å prøve haha. Hva om jeg angrer?? Litt som dette:

Hvilken shampoo/balsam bruker du?

Det varierer veldig faktisk. Bytter på både sunsilk-sine, og produkter fra Tigi. Er vel det det går i for det meste!

Hvordan er det å gå på studiespesialisering?

Det er omtrent det samme som ungdomsskolen, bare vanskeligere. Det kreves mye mer, jeg fikk hvertfall sjokk da jeg oppdaget den store forskjellen på arbeidsinnsats fra us til vgs - her må man virkelig jobbe for gode karakterer! Vi har ikke såå mye lekser og leksesjekk, det er egentlig opp til hver enkelt. Enten fordeler man arbeidet jevnt, eller så tar du igjen alt stoffet før en prøve/innlevering. Jeg gjør dessverre sistnevnte haha..

Hvilken app bruker du til å speilvende bilder?

Afterlight.Hvordan renser du huden din?

Renser egentlig ikke huden min, men bruker en cleanser fra Murad hver kveld for å fjerne absolutt all makeup. Skylder ansiktet hver morgen og kveld og bruker gode fuktighetskremer. Eventuelt bruker jeg skrubber fra Murad.

Kan du og Sandra lage en ''sister tag'' video?

Det skal vi vel få til :-)

Hvilken scooter har du? Hva koster den?

Har Peugeot Kisbee, prisen ligger på rundt 13-14 000.
Hvor kjøper man benefit produkter i Norge?

Det får du nok ikke kjøpt i Norge dessvere.. ebay kanskje?? Haha, har ikke peiling.

Hvilken runwaydreamz-shorts har du, og hvor kjøpte du den?

Usikker på hvilken modell det er, min er fra SoNextYear - men er veldig sikker på at siden ikke sender ut produkter slik de skal.Når begynte du å blogge?

3-4 år siden kanskje? Men begynte ikke å blogge ''seriøst'' før i niende/tiende, altså ca. 2 år siden.

Hvor ofte er du på shopping?

For tiden - nesten aldri. Er såå lei av butikkene i Trondheim, trenger en tur til NY :(:( Men tar jeg turen innom bikbok, gina tricot, cubus og sportsbutikker finner jeg alltids noen plagg å ta med hjem. 

Hvor er skinnjakka fra?

H&MHvilken bunad har du?

Graffer, flinke mormor som har brodert den ♥

Hva er snittet ditt?

Vi har ikke fått karakterene enda, så har ikke regnet det ut!

Favorittsted du har besøkt så langt?

Hmmm.. denne var vanskelig! Tror jeg må si London, såå fin by og bra shopping. Spørsmål til neste uke?

videoklipp #2

ENDELIG får jeg postet videoklipp #2 her på bloggen, tok faktisk maange timer haha. Skal først importere videoene og filmene til macen og iMovie, også redigere og laste den opp. Men her er den hvertfall, og om det er populært kan jeg prøve å få til slike videoer oftere ♥

levende

Hei dere! Begynner å bli et par dager siden sist nå?? Det beklager jeg virkelig, har vel ikke en god grunn til ''fraværet'' heller.. I går kjørte jeg og Juli den laaange veien opp til Rosten for å være med på en gruppetime. Vi dro på ''Dance'', og det var dødsgøy!! Lenge siden jeg har hatt det så gøy, og samtidlig vært heelt dævv. Deretter dro vi til henne og spiste middag, og det var selvfølgelig veldig koselig :-) 

Regnet ut at vi har igjen 10 dager av skoleåret, og samtidlig som det har gått fort har det gått veeldig sakte. Første skoledag føles samtidlig veldig langt unna, samtidlig som jeg føler det var i går. Har hvertfall hatt et supert år, og må overraske meg selv med å konkludere med at jeg faktisk liker vgs bedre enn us. Blir en rolig kveld for min del, og nå først står tikka masala på menyen. Namnam! Kos dere i kveld, hva enn dere gjør ♥

mine spotifylister

Hei! Får ofte spørsmål om jeg kan legge ut spotifylistene mine, og det kan jeg selvfølgelig. Oppdaterer de fleste omtrent hver eneste dag, elsker å ha nye sanger i lista!! Her er det baaare å subscribe ♥ Trykk på navnet på lista for å komme dit.ALLTIME FAVORITE ♥ 
Dette er hverdagslista mi, og har musikk av alle sjangre egentlig haha.  

SLEEPY ♥
Denne sier jo seg selv - rett og slett sovelista mi! 

LET'S GO ♥
Her finner dere sanger med masse fart og moro, passer både til trening og fest.GAMMEL, GULL, GOD, FEELGOOD ♥
Her legger jeg til masse gamle sanger, enten gamle hits eller sanger jeg forbinder med gode minner.

IT'S BARBIE BITCH // TEAM MINAJ
Her legger jeg til alle nicki-sangene jeg kommer over, elsker nicki minaj!! Kan sikkert hele listen utenatt, blir så glad av å høre på de haha.

SUMMER WAVE ♥
Her legger jeg til gooode sommersanger, som blir perfekte til late dager på strand eller ved bassenget.Har også et par flere små-lister, som dere finner på brukeren min. Håper dere liker listene! kissss  

over and over again
Hei dere! :-) I dag har det vært en nokså rolig skoledag, med et par fritimer som resulterte i skytteltrafikk fram og tilbake mellom hjemme og skolen. Neida, nesten. Har sovet veldig lite de siste dagene, så er rett og slett stuptrøtt. Skal PRØVE å ikke sovne, og heller legge meg tidligere, men tviler på at det kommer til å skje haha. Har veldig lite å blogge om i nuet, så tenkte jeg kunne dele noen sanger med dere. Disse går på repeat hele tiden, loooove them.

 Overbevist om at dette er den fiiineste sangen jeg noensinne har hørt:

enjoy ♥ Hvilken sang har du på repeat for tiden?

nuuudelig helg

Hei dere! Som jeg nevnte tidligere var jeg overbevist om at dette kom til å bli en super helg, og det ble det virkelig :-) På fredag hadde vi så si fri på skolen, vi hadde kun noen oppgaver i byen å løse, så det gikk raskt. Derfor satte vi oss på solsiden i timesvis og nøyt god mat og fint vær, før vi dro hjemover. Utover kvelden bestemte vi oss for å dra å grille i kveldssolen, så vi handlet inn masse godt og satte oss i fjæra. 

skjult reklame:PP

På lørdag var det tid for årets cheer-uttak, og det gikk bra! Vi får resultatene om hvilket lag vi kom med på i kveld, det blir jo spennende å lese!! :-) Var hele 6 timer i en varm hall, og turnet, hoppet, stuntet og viste styrkekrav, så i dag er jeg veldig støl faktisk! På kvelden var det bursdag hos Eline ♥

åå, fine karro som drar fra oss på utveksling om noen få uker :(:(

I dag er det lenge siden jeg har hatt fri på en søndag, har alltid vært skolearbeid eller trening. Men ikke i dag!! Vurderer å svippe bort på rema for å kjøpe jordbær, og ligge i sofaen med gossip girl på skjermen de neste timene. Jatakk!!

Har dere hatt en fin helg? Hvis ja - hvorfor? ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits