juni 2012

lucky me

Hei! Er på hytta nå, dro hit i 3-4 tiden. Er litt usikker på hvor lenge vi blir men regner med det blir til mandag eller tirsdag. Dro ned på mormor sin hytte for en stund siden for å spise middag så nå venter vi  på lasagnen!Har ekstremt lite å si ettersom det skjer relativt lite her, men skal da prøve å oppdatere selvom :-)

hva jeg gjør på hytta: spiller sims og spiser godteri.
mine sommerplaner

Da tenkte jeg å vise dere hva jeg skal i sommer! :) Gleder meg utrolig masse!

OSLO - CORNWALL - LONDON

Mellom 6 og 9 juli reiser jeg og mamma ned til Oslo noen dager før vi drar med tantene mine og noen venner av de til London. Derfra kjører vi med en gang ut til Cornwall som ligger på den britiske kysten (?) og er der noen dager. 16.juni drar vi inn til London for å shoppe!! Blir sikkert der en liten stund :-) Husker ikke hvor lenge vi er på stedene skjønner dere... haha

oslo babyCornwallLondon!!

Så er vi hjemme en goood stund, mulig vi drar på hytta noen dager, ellers blir det vel å være i Trondheim og bare slappe av med venner!

På slutten av sommerferien  drar jeg, mamma og Felix ned til Alicante. Tanta mi flytter nemlig dit i august ettersom hun har fått seg jobb der! Sandra er da på treningsleir i Island og pappa er på sommerkonferanse, og siden det er så billig å fly til Alicante pluss at vi bor gratis - drar vi 3 nedover. Gleder meg :D Tror vi blir der 1 uke.Høres herlig ut eller hva??
Hva skal dere i sommer? ♥ 

finfin bursdag

Heei! Nå har de fleste gjestene dratt, og jeg tar meg tiden til å blogge litt ♥ Da var bursdagen min over, 1 helt år til neste gang! Har vært en fin og koselig bursdag :-) Ble vekt tidlig i morges med frokost, muffins og gaver på senga av familyn, også dro vi etterhvert og hentet ♥ scooteren min ♥. ELSKER DEN! Haha angående teoriprøven... Jeg sendte inn søknad for teoriprøve for noen uker siden, men det kunne visst ta opp til 1 måned å få søknaden godkjent. For å ta teoriprøven må man ha fått bekreftelse fra politiet, og det hadde jeg ikke fått enda.. Litt (veldig) dumt men da har jeg lengre tid til å pugge på!

MY NEW BABYhaha... sykkelhjelm??

Utover kvelden feiret jeg voksenbursdag som vi kaller det, da ble det besøk av hele slekta! Kjempekoselig å samle alle :)Fikk mest penger, også fikk jeg gavekort på Trondheim Torg, kinobiletter, godteri (heheh familien kjenner meg for godt - ALLTID et sikkerstikk) og frusterte fruer. Må også benytte anledningen til å takke dere for så utrolig mange gratulasjoner, både på facebook, bloggen, instagram, twitter og mail. Dere er virkelig fantastiske! Nå skal jeg lese gjennom hele 1500 kommentarer, haha, også skal jeg vel gå ned å nyte siste del av 16-årsdagen ♥

kisskiss

lulu's barry weekend bag

Fikk nylig sponset denne nydelige veska fra Lulu's. Den kan romme så sykt mye, kan ikke vente til jeg skal ute å reise! Den er perfekt om du skal overnatte hos ei venninne, om du skal på hytta, ut å reise, på stranda og så mye mer. Rett og slett den perfekte reiseveska. Jeg får plass til 2-3 hettegensere, flere bukser, topper, macen, kameraet, telefonen og alt! Det følger også med skulderreim!

Dette er limited edtition, så den kommer aldri inn på markedet igjen. Makestyle har få igjen, og kjører et sykt tilbud nå. Lønner seg å være raskt ute! Den er satt ned fra 800 kroner til 399! Om dere oppgir Barry2012 når dere betaler får dere 10% trekt fra det igjen (varer bare i dag). Anbefales! Man kan også betale med postoppkrav.

Som dere ser har jeg plass til mye mer også!
Dere finner min nye favoritt her

Hva synes dere om veska?
// sponset produkt, 110% ærlige meninger - ville aldri lurt dere :) 

it's my birthday!!

Wii, 16 år i dag ♥♥

solsiden

Hei dere ♥ I går lå Aurora over hos meg, koselegt som alltid. I dag bestemte vi oss helt random for å dra til byen, mest fordi jeg skulle innom eplehuset og spørre hvordan jeg sletta ALT på macen. Er så lei av at programmer klikker og jeg har så sykt mye inne på den. Men nå er alt slettet, så den er som ny. Litt trist egentlig haha.. Får ikke til å installere iPhoto og iMovie, må få fikset det snarest. Overlever ikke uten altså haha.

Var ikke så lett å ta bildet med sola i trynet..

Helt ny! Uæh.. Men den er MYE raskere nå ♥

Ellers skal jeg gå gjennom alle toppene mine nå, gi noe til søsteren min og kanskje oppdatere salgsbloggen igjen. Også har jeg jo bursdag om noen timer weeey!

For mye...

Hva har dere gjort i dag?

innkjøp

Heei! Ganske tidlig i dag dro jeg og Sandra til byen ♥ Sandra er da lillesøsteren min for dere som ikke visste det, hun er 11 og blir 12 i august :-) Var hvertfall en koselig bytur, fikk shoppet litt begge to. Jeg kjøpte mest basics, trenger det til jeg reiser bort i sommer. Ooi, kom på at jeg har glemt å fortelle dere hvor jeg skal i sommer! Kan lage et innlegg om det etterpå ♥ Hvertfall, her har dere innkjøpet.

alt fra bikbok, hver ting kostet 50 kroner tror jeg :-) en bikinitruse, tubebh, enkel og løs singlett

topp fra carlings, 40 kroner

HAHAHA!!! Syyke greier, vet enda ikke hvorfor jeg kjøpte det. Må vel ha noe å gjøre på flyet i sommer, i guess. Hahhaa nei herregud, ler hver gang jeg ser det. Tester ut sims hver sommer og blir like lei etter noen dager. Jaja, bra det ikke kostet all verden da. Tror jeg betalte 150 ellernoe. Aurora fikk seg hvertfall en god latter da hun fikk dette på snapchat!!

nye bloggsmile ;))))

.

late sommerdager

SLAPP AV FOLKENS det er farge som går ut i vask. Haha mange av dere som kom med de talene om at håret mitt var ødelagt, at det var dritstygt osvosv - ta det med ro. Selv likte jeg det utrolig godt, og det er ingenting dere kan gjøre for å endre på den meningen :) Fikk også helt sykt mange fine kommentarer, gøy at så mange av dere likte det ♥ Skal lage en video om det i morgen, hva jeg brukte osv.

Skal vel fortsette å lese til teoriprøven nå, skal heller lese for mye enn for lite. Jeg orker ikke å vente 2 uker og betale 500 kroner ekstra om jeg failer.. ♥haha såå fornøyd da vetdu

Hva skal dere i dag?

dipdye
Hva synes dere??

video: i sminkemappa

Sminkemappe her
Smashbox primer her
Børste jeg påfører solbudder i kinnben på, her
Travalo, til å ha parfymen i, her

Hva synes dere?
// noen av produktene er sponset, via coverbrands


 Et tips fra meg til dere - sjekk ut coverbrands sitt sommersalg her! Garantert mye fint å finne, elsker coverbrands :)

4 days left

Heei, har vært ute i finværet i dag og lest til teoriprøven! På fredag har jeg jo bursdag, og skal nedover på trafikkstasjonen i ganske rett tid å ta prøven. Satser på å bestå da!! Scooteren er reservert, og er ikke mange dager til jeg skal hente den nå. Gleder meg!! Til dere som lurer så skal jeg ha peugeot (?) kisbee ♥ Helt enkel og fin!

Legger ved et par bilder fra bursdagen i går, alle bildene er lånt fra Stine hihihi.

@

stine og marthe ♥

 

birthdayoutfitHeei! Har akkurat kommet hjem fra en superkoselig tur på marinen, har ikke ledd så mye på leeenge! Nå skal jeg på bursdag til Marthe og Stine, er allerede sent ute så får se til å skynde meg. Vet det blir veldig korte innlegg for tiden, menmen. Tok filmer på marinen, noen som er interesserte i å se?

Kjolen er fra nelly.com, merket er club L. 
Hva synes dere? 

marinen next

heeei ♥

Åh, dere er seriøst verdens herligste, i det siste har det kommet inn såå mange fine kommentarer at jeg bare blir sittende å smile haha. Det hjelper faktisk så sykt på blogglysten, så skal prøve å holde den oppe nå da hihi :) Senere i dag kommer det en produktanmeldelse og i morgen kommer det en video om hva jeg har i sminkemappa. Men NÅ skal jeg dra ned på marinen og stunte ♥ Blir sikkert en finfin dag!

trøtt og fin XD

Så tusen takk for at DU leser bloggen min :*

life is like riding a bicycle, to keep your balance you must keep moving

outfitgenser fra vero moda shorts fra gina tricot sko fra converse veske fra h&m
hva synes dere?

prinsessefrokost

alohaa ♥ 

Tusentakk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg! Mange som lurte på hvor kjolen var fra, den kjøpte jeg i fjor tror jeg (?) på h&m. Vet at de har fått inn flere av den i litt andre farger, men de har en prikk lik i mer rosa farge inne nå og den er såå fin :-) Sto opp relativt sent i dag, til like herlig vær som i går!
bilder fra bursdagen

Heei! Rakk ikke å blogge i går, hele gårsdagen gikk til fiksing av bursdagen. Vi styra rundt om kring og lagde kake, muffins, ordnet bordet, fikset alle glass, dekorasjonene, frukten osvosv. Men det var verdt alt strevet, og det var en veldig koselig bursdag ♥ Vi var dødsheldige med været!

hva synes dere?

outfit 21/6 - 2012

shorts fra miss selfridge genser fra bikbok veske fra modekungen sko fra nelly

Hva synes dere?

bursdagsplanlegging

Heey ♥ Nydelig sommerdag i Trondheim!! I dag har jeg vært på storhandel på obs med Kari og Maria, vi skal nemlig feire bursdagen vår i morgen. Åå gleder meg, er meldt dødsfint vær :-) Hahahah Kari og Maria har bursdag i februar, bedre å feire sent enn aldri. Oi, det er bare 8 dager til bursdagen min joo..

Holder på å planlegge alt til bursdagen, haha dere kjenner meg og det å ha ting fint right?.. Har hvertfall mange planer for morgendagen, tror det kommer til å bli veldig fint. En herlig måte på å samle alle jentene, muligens for siste gang før skolestart. Nei huff, vil ikke tenke på det en gang. SAVNER US ALLEREDE! haha..

♥ ♥ ♥ ♥

Hva har dere gjort i dag da?

outfit

veske og vest fra primark // bukse fra dr.denim // sko converse // genser fra h&m // solbriller fra rayban
Haha, dritkleint å ta bildene - ALT FOR BLOGGÆN!!

Hva synes dere?

this is it

Da er 10 års skole unnagjort, vitnemålet er motatt og vi har sagt hade til alle sammen. Alt for trist jooo, tiende har gått fort - og det er så typisk at det er nå på slutten vi i klassen har fått så bra kontakt! Blir rart å ikke se klassen og lærerne hver dag lengre, men skal innrømme at det er herlig å være ferdig.. ♥

helle, maria, meg, elin ♥ loveyooou

klassen ♥

karina og christian, verdens beste lærere!! ♥♥ miss you already

timer til sommerferie

Heei! Sitter her med en skikkelig trist følelse i heeele kroppen, om noen timer har jeg tatt i mot vitnemålet mitt og fullført grunnskolen. Åååh, vil ikke det!! Har det så sykt bra på us, kommer til å bli en supertrist avslutning. Selvfølgelig tror jeg videregående blir bra også, men folkene og ''tryggheten'' med ungdomsskolen tror jeg ikke kan måles med noen ting..♥Jeg og Maria dro til byen i finværet og kjøpte inn litt småting, dere kan jo gjette 3  ganger hvem som kom spurtende hjem i pissregn en time senere.. TRONDHEIM ASSSS

neglefil-greier fra ginatricot, deksel fra h&m (si meg hvorfor jeg kjøpte dette..), mascara fra maxfactor og en nydelig neglelakk fra isadora i fargen 715
Flere som slutter på ungdomsskolen i dag?

tirsdagskuus

Heei! Skikkelig trist, i dag var siste ordentlige skoledag.. I morgen skal vi på skolen klokka 7 på kvelden og ha vitnemålsutdeling. Kommer til å bli drittrist, trives så sykt bra på ungdomsskolen.. ♥ Maria liggerover hos meg i dag, vi skal nemlig fikse avslutningsvideo til klassen, og så tar vi turen til byen i morgen for å handle inn litt småting. See ya later!!

BARE 10 DAGER TIL SCOOTER

bl0ggbild XD

good night ♥

takk for en herlig sesong

videoen er laget av julie
Tusen takk for en en uforglemmelig sesong, Nixies Jr. Coed Elite ♥ Virkelig verdens beste gjeng, vil bli savnet masse!!

dagens outfitshorts og veske fra primark // topp fra bikbok (aurora sin)
Hva synes dere?

facebookpage
Mange av dere har sikkert fått med dere at jeg har en facebookpage, som dere finner HER. Har bestemt meg for å bli mye mer flink på å svare og skrive på den, så om dere har spørsmål eller vil sende inn bilder kan dere godt gjøre det der så skal jeg prøve å få svart alle :-)

Sounds good? Vil også informere nok en gang om at jeg ikke godtar lesere på min facebook dessverre, så dere gjør meg egentlig en stor tjeneste ved å ikke sende venneforespørsel..

cheer routine

Heey! Jeg og Maria hadde en aldri så liten treningsøkt i dag tidlig, og smelte sammen et show på trampolina haha. Faktisk helt sykt bra trening, jeg var hvertfall helt død! 

hahaha hva synes dere?

with my bestie

Hei! Kom hjem fra grilling for en liten time siden, og nå drar vi til Øystein en tur ♥ Blir sikkert en bra kveld, see ya later!
dagens outfit

shorts fra ginatricot // genser fra bikbok // solbriller rayban // resten er fra primark

Nå skal vi ut å grille med Nixies, før jeg skal til Maria ikveld. Hva synes dere?

video: innkjøp fra liverpool

Hva synes dere?

starter omtrent på nytt

Heei! Heheh wooh glad i forrige video da skjønner dere. Litt selvironi må man da ha! ENDELIG er alt av prøver og eksamener unnagjort, og det føles så sinnsykt digg!! Egentlig litt sykt at dere i det hele tatt har orket å lese bloggen min de siste ukene - det har vært lite variasjoner og oppdateringer det!! Men, siste innspurt av grunnskolen var virkelig slitsom. Så nå er jeg tilbake for fullt skulle jeg til å si, så kan dere bare glede dere til bilder, outfits, videoer og tips framover ♥ ♥
6 PÅ EKSAMEN

såååå glad ble jeg, hahaha huffda. skal på klasseavslutning nå, snakkes i kveld ♥

jaaaaa

YESS!! Kom opp i engelsk muntlig ♥ ♥ ♥ Var det jeg ville komme opp i, så det var jo perfekt! Har kommet godt i gang, og skal prøve å bli ferdig så raskt som mulig slik at jeg har goood tid til å lære manuset utenat. 

Ellers har jeg en stor ryddejobb på rommet å gjøre, skjønner ikke hvordan det kan bli så rotete på kort tid haha.

Dette er vel den minst rotete delen av rommet..

Nå skal jeg bare jobbe videre med muntlig-presentasjonen, får vel lage meg vafler ellernoe til puggemat. Bare jeg som må spise noe for å pugge?? Haha, så si alltid når jeg har noe stort jeg må gjøre på skolen  lager jeg meg noe godt å spise. Til dere som lurer på om jeg kan vise innkjøpene fra Liverpool - det kan jeg! Videoen kommer på torsdag :-)

Kom dere opp i eksamen i dag?

beste helga på lenge

Heei! Tusen takk for alle kommentarene!! ♥ Dette har seriøst vært en av de beste helgene i hele mitt liv, helt syk opplevelse! Vi reiste tidlig fredag morgen, med fly til Oslo først, så Manchester, ogsåå tog inn til Liverpool. Vi stuntet litt på flyplassen ettersom vi hadde veldig god tid før flyet gikk. Hotellet vi bodde på var utrolig fint, og på kveldene dro vi ut og spiste.

På lørdag hadde vi 4 timer til å shoppe, butikkene var utrolig bra! Tror absolutt alle forlot primark med de største handleposene haha. På søndag var det konkurransedag, og i Norge er vi vant til å konkurrere på hardt gulv, men her var det spring floor - altså utrolig bra sprett. Heerlig var det! Showet gikk bra, og etterpå møtte vi Cheer Extreme Coed Elite!! De hadde show i pausene, de er et av de aller beste lagene i USA, så dere kan tenke dere hvor glade vi ble :-)


cheer extreme
GULL I JAMFEST

Herreguuud, vi vant gull i Jamfest i helga!! En helt ubeskrivelig følelse, og en perfekt avslutning for laget. Til sommeren skilles vi nemlig ettersom 96-kullet og noen 97-ere går over til senior. Vi stilte Senior Coed Level 3 forresten, bilder kommer straks ♥

Hva synes dere?

bilder fra lørdaggårsdagens outfitshorts fra ginatricot // jakke fra only // topp og hals fra bikbok // veske fra h&m // sko fra converse
hva synes dere? 

framme i liverpool

Heei! Nå har vi endelig ankommet Liverpool, alle var heelt gira i går når vi gikk gjennom gatene med såå mange fine butikker. Var en veldig lang reise, men mest venting haha. Nå skal vi ned å spise frokost, også skal vi ut å ♥ SHOPPE ♥. Blir sikkert bilder + outfit!Syneees?

on da airport

Heei! Sitter på Værnes nå, flyet går ikke før klokken 3 - men pga. streiken skulle vi møte opp tiiidlig. Var ikke så mye kø som forventet så nå har vi veldig god tid da! Det går heeelt fint, vi skal sikkert stunte litt etterhvert. Gleder meg til å ankomme Liverpool, tror dette blir en superduper tur ♥


black & white

Heei! Har akkurat kommet hjem fra skolen, og nu er det helg :-) Like før jeg sprinter nedover til bussen, som alltid, skal nemlig på trening i dag også. Siste trening før avreise!! Gleder meg masse, og kan lage en video der jeg viser innkjøpene mine når jeg kommer tilbake. Blir nok ikke de første dagene, for når jeg kommer hjem trekkes vi opp i muntlig eksamen. Men nå må jeg ned og spise litt før jeg drar, så håper jeg på å få satt i gang konkurransen i kveld (venter fortsatt på en mail skjønner dere) ♥På tide med en hårklipp! Ikke noe mye selvfølgelig :-) Også har jeg planer om å dipdye håret - hvilken farge synes dere? Jeg vurderer ♥ rosa ♥

litt om liverpoolturen

... hehe dere får ikke nok av liverpool-snakket eller hva? Har en følelse av det men, jeg gleder meg så utrolig mye - så dere skjønner jo at jeg tenker mye på det :-) Mange som stiller litt spørsmål her og der om turen, så tenkte å ta et lite innlegg om hva vi faktisk skal! Og jeg reiser da med Nixies Jr. Elite!

FREDAG

På fredag tar vi fly ned til Oslo i 3-tiden, hvor vi skifter fly for så å ta toget inn til Liverpool. Tipper vi sjekker inn på hotellet ganske kjapt, vi skal bo på Jurys Inn. Hotellet ligger ganske sentralt, vet ikke helt hva vi gjør på kvelden, men vi skal sikkert ut å spise ellernoe med laget!LØRDAG

På lørdag har vi nesten hele dagen fri, reiseledere og trener holder på å lage en plan for dagen, men vi skal hvertfall på shopping! Forhåpentligvis skal vi på kjøpesenteret Liverpool One, der det er masse herlige butikker!! Blandt annet topshop, miss selfridge, urban outfitters, new look, aldo, zara osv. Da blir det shopping da!!

SØNDAG

På søndag skal vi konkurrere på Jamfest Europe, med lag fra hele Europa. Det gleder jeg meg til, blandt annet til å turne på sprettgulv. Vi turner jo nå på ''hard floor'', men i utlandet er det mer vanlig med spring floor. Det blir garantert filmet, så da kommer det jo helt sikkert filmer og bilder. 

Satser også på å få møtt noen av de amerikanske all-star cheerleaderne da heheh :D Om det kommer noen såklart!MANDAG

På mandag er det hjemreise igjen. Får håpe vi slipper unna streikene da..
Noe mer dere lurer på? ♥ er forresten internett der

mandagskos

Hei! Nå er jeg hos mormor og koser meg. Jeg, mormor og mamma bestilte oss takeaway fra china house til middag - såå godt ♥ Skulle egentlig på trening i dag, men vi har selvfølgelig ikke hallen pga. streiken.. Utrolig kjitp kun 4 dager før avreise. Og til dere som lurer på hvor skinnjakken er fra - den er fra only :-) 
top 3 at the moment

NUMMER 1

NUMMER 2

NUMMER 3

Spotify lista mi: HER

Hva er deres favorittsanger akkurat nå?

this weekend

Heei! Har vært godt å tatt litt ''fri'' fra bloggen, ikke at det har vært så lenge, MEN. I går dro jeg jo som sagt og spiste lunsj i byen, også skulle laget ha oppvisning på barnekretsturnstevnet på rissa. Det var utrolig gøy, og masse koselige lesere :-) Showet gikk hvertfall kjempebra, også er det alltid koselig å reise med laget da! Etter Rissa lå jeg over til Vibeke, vi hadde tidenes slaskekveld - herregud så godt det var ? Våknet av at hun hadde laget rundstykker og smoothe til frokost - looove it!! 

Har dere hatt en fin helg?

til byen

Hei! Nå drar jeg til byen med mamma, Sandra, tante og spiser lunsj. Blir sikkert veldig koselig! Ellers føler jeg at jeg må si fra at bloggingen kanskje blir en smule annerledes framover, har skjedd noe som jeg velger å ikke ta opp på bloggen. Men tror nok bloggingen skal gå greit. Dere er jo tross alt verdens beste lesere♥

ny jakke

i love it ♥ hva synes dere?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits