juni 2011

uteliggere

Heei! Har vært i byen med Maria i dag, så rakk ikke blogge før nå. Viser innkjøp senere! I dag skal vi nemlig ligge ute på verandaen, gleder oss sykt! Skal bare chillle, se glee (FORNØYD ANNA??) og sånn ♥ Skal ta bilder.

Må nyte de siste dagene med bestevenninnami vet dere! <3 Har dere lugget ute i år?

cheer-trening

SYKT bra trening i dag, var siste trening i dag men regner vel med at det blir litt stunting i sommer også ♥KonserrrMariaDe har laget et utrolig bra show til Skandia cupen, i morgen! Satser på at det er oppholdsvær slik at de kan gjennomføre showet! :-)


RakelRonja, sykt myk!!

Hva synes dere om bildene? :-)

dagen så langt

.. har vært kjempebra! Synes bildene forklarer for seg, stikker snart til byen/trening♥♥

T

Tusen takk for alle gratulasjoner!! Både på blogg, twitter, facebook og mail - skal svare etter trening! <3

15 år!I dag har jeg bursdag, så nå skal jeg ut en tur! Blir vel kos med jentene, mulig vi drar å spiser i tårnet og sånt! Tar med kameraet, både på selve dagen og på trening - mange som har spurt om det!

Kos dere i dag, verdens beste lesere

bursdagsbarn i morgen

Hihi, om en halvtime har jeg bursdag! Skal finne på noe gøy med jentene i morgen, muligens byen eller ute å spise også blir det cheertrening på slutten av dagen - perfekt! Hihi ♥random fra i går kveld, eheeh

Når har dere bursdag?

today

Heei! Har nettopp vært på Skandiacup og møtt folk i dag, var sinnsykt kaldt etterhvert!! Skal til Jannicke med folk i kveld, vi snakkes senere!

Må også bare si at dere har blitt superflinke til å kommentere, tusen takk dere! ♥

Har dere vært på skandia?

hvilken hettegenser?Hvilken er finest? dilemma

bilder fra familiebursdag

Sorry for dårlig blogging - har vært med Kari, Anna og Maria i hele dag, også var jeg på cheertrening i stad. Hihi, klarte lib i dag! :-) Men nå poster jeg bildene fra søndag.Hva har dere gjort i dag?

bursdagsoutfitkjole fra nelly.com // sko fra h&m

Har vært hos Anna i kveld, hva synes dere?

dagens sommer outfit

Heei! I dag har jeg vært til Kari med Anna og Maria, utrolig heerlig - særlig når det er så fint vær! Jeg har seriøst sluttet å våkne av alarmer, probleeeem. Nå skal jeg skynde meg å skifte før jeg skal feire voksenbursdag!

Vil også ønske tante Hanne og Arild god tur til New York, såå heldige!

Dagens outfit:

sko,solbriller og veske fra h&m // shorts fra only // topp fra bikbok

Hva synes dere? poster bursdagsoutfit etterpå


outfit bursdag

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra 60-årsdag! Det var leid lokale, tror vi var ca. 40 personer. Var faktisk ikke så ille, var veldig god mat og god service! Hihi. Ulempen var at jeg hadde på meg høyhæler hele tiden, så nå føler jeg at jeg fortsatt har de på, selvom jeg sitter i slippers.. Skoene var for store når vi dro, nå sitter de som et skudd. Hoven, nei?

kjole fra new look, sko fra DNA

I morgen feirer jeg voksenbursdag (jeg har bursdag på onsdag!!!), men skal møte jentene på dagen! Hva synes dere om outfiten?


Nytt design!

Endret litt farger, profilbilde og satte inn en såkalt header i går. Men så si er det fortsatt Marie som har laget designet, uten henne hadde designet sett heeelt forjævlig ut! :-)Hva synes dere? Er veldig fornøyd selv! Nå skal jeg på City Lade med Kari og Maria

who run the world, GIRLS


Bare for å vise butikken at vi er stygge, fjortis-tapere :-) JA, det er meningen å se ut som om vi nettopp har stått opp!Kosekveld med Maria i kveld, nå skal vi se film! Har koblet i DE høyttalerne, så dette starter bra!!! 

bursdagsshopping (innkjøp)

Som sagt var jeg og Farmor i byen dag! Det var kjempekoselig, vi spiste god lunsj på jordbærpikene og jeg fikk velge meg ut bursdagsgave. Alltid så koselig, tenkte å vise dere hva jeg kjøpte - tusen takk farmor ♥

Iphone deksel fra Accesoriessolbriller fra h&m

shorts fra cubustopp fra gina tricottopp fra bikbokbikbok

bikbok

Er suuperfornøyd, gleder meg til å bruke alt i Frankrike, og reise vekk fra kjedelige Trondheim! Hva synes dere?


sommerferie!

Heei! Nå er det sommerferie, skal finne på så mye gøy, skal helt klart nyte de 2 månedene. Skal selvfølgelig blogge masse til dere, kommer til å blogge litt oftere - jeg suger til å oppdatere! 

Var en superkoselig skoledag, som varte i en times tid. Vi var bare med klassen, spiste godteri og snakket. Var også litt trist ettersom vi mister to superflinke lærere - Pål Arne og Inger.. Menmen.. Var i byen med farmor i dag, skal skrive om det etterpå,  ikveld blir det jentekoos ♥Klassen!


Kari og Anna prøver seg som base, Maria som back og Jannicke som front. Dømt til å mislykkes, hahahah!

Hahahha rat!!

Har dere sommerferie?

nyc

Heisann!

Takk for alle kommentarene jeg har fått i det siste, dere er så søte! Setter kjempestor pris på dere alle sammen! Hadde forresten helt glemt at jeg hadde en ''fanpage'' på facebook, skal begynne å bli litt mer aktiv der! Besøk siden herNå skal jeg spise middag, så dar jeg til Andrea! Hva skal dere i dag?

i sommer skal jeg..

♥ se på skandia cup

♥ være med venner, dra på stranda, grille, spise is, lage tusenvis av minner!

♥ Frankrike 2 uker
Vi reiser 3.juli og kommer hjem 17.juli! Gleder meg veldig, tror det blir to digge uker. Vi reiser med en annen familie, som vi kjenner godt. Vi skal til Grasse, litt utenfor Nice. Vi har leid hus, har noen bilder!

Kommer til å ta sinnsykt mange bilder, da! Hihi.

♥ Oslo med Maria, 27 juli - 30 juli! Ah, skal ta mange bilder, vise alt av innkjøp og sånt!
♥ Hytta! Mulig jeg tar med noen venninner noen dager!

♥ Muligens hitra med Kari, Maria og Anna

Ah, er det rart vi elsker sommer? 

OSLOTUR ER BESTILT

Er så sykt gira nå!!! Nå er oslotur med Maria bestilt, lykkeruuus! Vi reiser 27 juli, og drar hjem 31 juli. Reiser med tog selvfølgelig, og skal bo hos tanta mi! DET KOMMER TIL Å BLI VILT ♥

kvar dag shuffle eg, nanananana

Noen som har noe å anbefale når man er i Oslo? ah

heading to the beach

Nå skal jeg, Kari, Anna og Maria til fjæra ♥ blir sikkert kjempekoselig, tar med kameraOgså kommer det nytt design i kveld/morgen! Hihi, tror det blir kjempefint, ettersom flinke Marie lager til meg!

Planer for dagen?

the perfect man

Heei dere! Nå sitter jeg og mamma plantet i sofaen og ser the perfect man, godt å være hjemme en helg i blandt også ♥

Hva gjør dere i kveld?

video; slik jeg sminker meg til vanlig


sangen heter count on me // redigert i  iMovie // jumpsuit fra bikbok

Hva synes dere om videoen?

hvilket bilde skal jeg bruke i headeren?

Tok noen bilder til header nettopp, men aner ikke hvilket jeg skal bruke! Dere må hjelpe meg å velge et bilde!! :-)

1.2.3.Hvilket skal jeg bruke??

øvelse gjør mester

Hadde huset for meg selv i sted og hadde ingenting å gjøre, så jeg tøyde og trente litt på diverse cheer-greier! Bare smetter inn i skoene, skrur på musikk så har jeg min inspirasjon!

I går var jeg såå stolt, da jeg pressa meg ned i spagaten, og det lønte seg! Klarer å løfte foten myye høyere nå! Scorpen min begynner også å bli bedre, men må fortsatt øve ettersom jeg var nødt til å bytte fot! 

Mange som lurer; jeg er cheerleader på Nidaros Nixies, og jeg elsker det allerede! Har bare vært på 5 treninger, men synes det er kjempegøy!

Klarte nesten bow!! Hihi.Noen av dere som går på cheer?

outfit 17/6 - 2011

veske og sko fra h&m // shorts (klipt bukse) fra only // genser fra ginatricot

Fin på håret ja!!! Hadde vannkrig på skolen i dag, så ut som et monster resten av dagen. Hva synes dere?

du vet det er sommer når du har..

♥  ligget ute å solt deg i mange timer

♥ vært gjennom hele sommerlista på iPoden din

♥ levd på is♥ blitt stukket av veps

♥ gått i bikini hele dagen

♥ blitt brunere enn PAPPA♥ tenkt på sommerferie hele dagen

♥ kastet ut vinterklærne fra garderoben

♥ er bombesikker på at det er sommerferie

sun in my pocket

Heei! Ligger å chiller i sola nå, er så sykt herlig med mag, musikk og brus! Kunne levd av dette.

bikini fra cubus, solbriller fra solbrillekongen.no

Planer for dagen?

ny bikini!Love it, fra cubus! Var 30% på hele butikken i dag!

Hva synes dere om den?

hey hey hallå

Heei! Kjenner jeg blir supermissunelig når jeg ser folk fra Oslo, Tromsø osv legger ut innlegg om hvor fint vær de har.. Godværet har passert Trondheim for å si det sånn! Har omtrent gidd opp utselging av kakebokser, så måtte helt klart kjøpe noen bokser selv!!Senere i dag skal jeg i fjæra og grille/avslutning med klassen, før det blir cheertrening! Gleder meg sykt!Hva skal dere i dag?

kos hos maria

Heei! Nå skal jeg og Maria legge oss, liggerover her i dag. Har hatt det sykt koselig, ler alltid så sinnsykt mye når jeg er med Maria ♥ Vi har også vært snille piker og laget kake til læreren vår som slutter. Good girls!

<3

inspoveggen minhva synes dere om den?

siden dere er verdens beste lesere

Jeg får mange mails om diverse ting. Så nå har jeg plukket ut noe av det, fordi dere er verdens beste lesere!


www.annsb.blogg.no

Disse jentene skal på ferie til Bahamas i 6 uker. De skal blogge om solfylte dager, shopping i Miami, Disney World og sikkert mye mer spennende. Selv kommer jeg til å følge disse jentene i sommer, elske å lese blogger fra utlandet!http://sskogvang.blogg.no

''Silje er 16 år og virker som ei livlig og positiv jente. Hun legger ut fine bilder og morsomme videoer, oppdaterer 3-4 ganger daglig. Hun har jobbet lenge med blogg, men aldri kommet lengre opp, noe som er veldig synd. Hun fortjener mange flere lesere!''  Maria

Jeg anbefaler dere å besøke bloggen til Silje, hun fortjener som sagt flere lesere!

 

http://n0sse.blogg.no/

 

Nora og Josefine er 14 år og har nettopp begynt å blogge. De har plukket opp bloggtips rundt om kring, og bloggen begynner å bli veldig bra! De fortjener også flere lesere!

 
Hjelp Henriette og klassen hennes å vinne 30 000 kroner til klassekassa! Alt de trenger er mange views på denne videoen!

 
Nå føler jeg meg litt snill egentlig.. Hihi. Og tuuusen takk for alle fanmailene jeg får, dere må vite at jeg setter stooor pris på dere alle sammen!


noen innkjøpVeske fra h&m, 199. Denne er jeg såå fornøyd med, kupp!


Bikbok, 79,-


Ginatricot 49,-Bikbok, 129,-Bikbok, 199,-

Fra h&m, 3 for 2 :-)

Hva synes dere?

helgen min

Hei! Missed me? Eh... flinke bloggeren. Men de siste dagene har det vært såå fint vær i Trondheim, så da har jeg dyttet bloggen til side for sol og venner. Dere skjønner sikkert, ikke hver dag det er 30 grader i Norge!

På fredag var vi i Dammen med E og C klassen, var veldig koselig. Solet oss bare, spilte kort, grillet og hørte på musikk. Senere lå jeg og Kari over til Maria og laget bursdagssang til Anna. Vi talte sekunder til klokka slo 12 og ringte Anna. Etter en del prøving kom vi gjennom, mobilnettet var jo fucked.Outfit;Alt fra h&m

På lørdagen hadde som sagt verdens beste Anna bursdag, vi lagde sang til henne - mulig jeg kan legge den ut senere, hihi. Så da feiret vi dagen med henne og lå over hos Kari alle vi 4. På kvelden spilte vi Alias, og holdt på å tisse oss ut pga lynet, hahah.Vært en sykt koselig helg, og det er fortsatt en og en halv dag igjen av den! Så sykt herlig! OG JA - jeg fikk 5 på mattetentamen, var helt i lykkeruuuuuus!

Har dere hatt en fin helg?

bilder fra en herlig dag

 

Åh, så sykt herlig dag! Var knallvær når hele trinnet var i fjæra. Venner, varme, sool, is, høyttalere, volleyball, vannkrig, dette kan jeg like! Hahahah, holdt på å dø på turen hjem, det eneste jeg tenkte på var cola. Åherre.

Kom nettopp hjem fra Kari med Anna og Maria, vi har blitt solbrent og delvis brun, pluss at DET pøs-piss-hagle-regnet la seg noen minutter over Trondheim. Da skal jeg love deg vi hoppa på trampolina, så ut som om noen hadde helt en tønne med vann over oss. Bokstavelig talt.Maria og Anna
Espen
Christian og Jonas


Anna og Donata


Fornøyd Eirik?


Moah lizmMaria og Kari
 Meg og Anna

KJENDIS VIBEKE


 bleik


Faktisk ganske sykt!!


Haha, vi lurte Maria så helt sykt i dag! Hun er veldig lettlurt skjønner dere. Vi fant på såå mye kødd om et helt random søskenbarn, tror ikke jeg hadde fått plass til å skrive det her.. stay blonde maria ♥

Tycks?


summerfeeling!

HERREGUD, SUMMERFEELING!  Er supervarmt i Trondheim i dag, og det er meldt knallvær i morgen når hele trinnet skal i fjæra og grille. Skal ta med kamera, gleder meg sykt. Haha, er bare så sinnsykt glad nå! Også er det 50% på en del butikker i Trondheim, så skal til byen med Maria nå <3 Vi snakkes!

Senere i kveld blir det cheertrening! Gledes. Har dere summerfeeling?

big smile

Hei dere! Åh, jeg fikk 5 på mattetentamen og 6 på norsk!!! Det er en så heerlig følelse! Nå sitter jeg i sofaen med mamma og ser Frustrerte fruer, har helt glemt det programmet oppi alle lekser og framføringer. MEN NÅ ER ALT FERDIG, SÅ SI SOMMERFERIE NÅ ♥ I love it!Nøgd.

Flere som er superexcited for sommerferie? Og dere - besøk http://bibses.blogg.no, vi må få den høyere på topplista!

outfit 04/06 - 11bukse fra vero moda // sko fra h&m // genser fra bikbok // veske fra h&m  (kan hende noe står feil:-) Tone som poster innlegget)

Du e nydelig ♥ hilsen Tone.

take a picture

STRIKE A POSE!!!!
 Vet ikke helt?..

Ah, digger Tone, hun er seriøst sinnsykt herlig! Helt klart hun jeg ler mest med  <3

Hva synes dere om bildene?

bilder fra de siste dagene

Hei dere! Nå er jeg hos Tone, as usual, skal snart spise pizza. Har det så sykt digg med henne, tror vi begge har fått 6pack nå. I går var vi ute å tok bilder, og i dag har vi vært på Amfi på Steinkjer. Skal ligge over her i kveld, vi har lasset bagene med filmer, snop, kamera og macen. Mehe, vi har hele anekset for oss selv!


#1 fail

#2 failhhaahah planking 4 life


Bare jeg som klarer å falle i en brennheslebusk.Hva synes dere om bildene?
besøk bloggen til Tone her

outfit 03/06 - 11


hahah rat

bukse fra vero moda // sko fra h&m // genser fra ginatricot // veske fra h&m
Har vært med Tone i dag og i går, og kommer til å være det hele helga. Men vi tar masse bilder, så skal poste det senere! Haha.

Hva synes dere?

innkjøp 010611h&m 99 - bikbok 129,-

hva synes dere?

hjemme fra trening

Heei! Kom akkurat hjem fra cheertrening, fysøren så gøy det er!! ♥ Elsker allerede det og laget, hihi. Tror også vi skal opptre på scandia-cupen, wihu. Nå skal jeg se paradise før jeg .. skal på... hytta...kos dere i helga da, det eneste positive som skjer i helga er at Tone også skal! <3

its june baby

Hei dere! Må bare si at grunnen til dårlig blogging er skole, men nå er det så si sommerferie! Mangler en kjip prøve, men nå er det langhelg! Planene ble endret, så nå ender jeg opp på hytta hele helga. Sykt kjipt.

Nå skal jeg og Maria til byen før det blir cheer-trening. Mange som lurer - det var sinnsykt gøy!! Fikk prøve oss som flyers, det var helt klart vanskeligere enn forventet, laget var også superstøttende og greie. Så nå har Nixies fått no nye medlemmer, etterhvert fikk jeg faktisk til direkte cupie cradle, funfun ♥Har dere langhelg?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits