juni 2010

natta søtiser

Ikke at jeg kjenner dere da, meen uansett. Har hatt en super dag. Kanskje noen av dere lurte på hva jeg fikk i gave? Jo jeg fikk 1100 kroner og litt klær osv.. Men jeg mangler en gave fra onkel, eller er ikke sikker på om jeg får engang da. Håper det :-)

Jeg tar ikke natta, men det blir liksom ett natta innlegg. Orker ikke å poste ett innlegg 2 på natten liksom.

Ett bilde fra turnleir i forrige uke :-)

når har dere bursdag?

turnvideoer

Dette innlegge er fra Erica, som hun skrev tiligere idag. Hun ville jeg skulle poste det.

TURNVIDEO from erica mk on Vimeo.

 

Untitled from erica mk on Vimeo.

Her er noen gamle turnvideoer :-)


Hva synes dere?

 

BURSDAGS OUTFIT

Fant ut at jeg ikke har spist en dritt idag.. Hehehe, svimer vell av snart.

Dere er sikkert ikke vant til så mange tette innlegg. Men dette blir kanskje det siste innlegge fra meg i dag :-) Skulle poste ett fra Erica senere ikveld.

fikk litt vondt i foten..

så fint ja

hva synes dere? - HEHE EMO IN THE HOUSE

jeg er stressa

Vi får se om jeg rekker og legge ut outfit før bursdagen starter. Det er jo to timer til, så tror jeg skal rekke det altså. Men lover ingen ting. Merket at jeg hadde fått sju mykkstikk og utslett under armene, herrejesus.. Ta de bort til i morgen AMEN.

Jo, også når jeg dro hjem fra pappa idag, så jeg to brannbilder på vei til barneskolen. Lurer på om det var ekte brann eller falsk. Håper selvfølgelig på falsk, tror ikke barneskolen har råa til å bygge en ny. Hehehe :-)Skulle egentlig ikke ha på meg jakke, men heihei utlsett♥

har dere hatt utslett under armene før?
Stikkord:

God tur Erica!

Nå er det sikkert ikke lenge til Erica sitter på flyet.  Missuner henne kjempe mye.. Jeg vil også til litt varmere strøk en kalde Trondheim. Men egentlig så vet jeg ikke helt hva dere vil jeg skal blogge om, så jeg blogger om ca det samme som jeg gjøre på min egen blogg. Jeg vet at jeg ikke er like flink til å skrive sånn som Erica er, men haha dere får vell leve ett litt surt liv i ca åtte dager :-)

Har foressten klart å øderlegge min kjære pc, så jeg skal finne meg en ny på finn.no. Haha må bare le, en pc på 1500? Håper den holder ut til konfirmasjonen min da.


Noe spessielt dere vil jeg skal blogge om?:-)

for dere som lurer på hva bloggen min er, så kan dere trykke her.

hellas - lefkas

Nå kjører vi hjemme fra, er på værnes om en halvtime. Flyet går litt over halv fire, og tar fire timer så da er jeg vel der i 8-9 tiden. Har ikke internett der, så Stine er så snill og passe på bloggen min så lenge :-)

Ipoden er klar, koffertene står i gangen! Kommer til å savne alle sammen! Venner, familie og ikke minst dere og bloggen!! You make my day ♥ Nå pissregner det ute, så blir egentlig ganske grei å komme til varmere strøk. ØNSKER ALLE SAMMEN EN SKIKKELIG GOD SOMMER! ♥ SKAL KOSE MEG TIL DE GRADER NEDE HOS GREKERNE.  Nå er det på tide å dra, kommer til å ta tusenvis av bilder til dere :-) Hadebra folkens! Snakkes om 2 uker!


Greit herlig vær der nede for å si det sånn! Men nå MÅ jeg dra. God sommer, dere er de beste♥

bare en time til jeg drar


God morgen! Nå er det ikke lenge til jeg drar, kun en time. Herregud som jeg gleder meg. Nå skal jeg pakke ferdig det alle siste så er det tut og kjør. Kommer et siste innlegg etter på tror jeg. Hvis ikke ønsker jeg alle en god sommer, så snakkes vi om 2 uker med bilder og video.

Har dere noen sommerplaner?

natta innlegg

Har hatt en utrolig bra dag! :) Haha, her sier vi det igjen. Blir nokså vanlig blogging i morgen, men etter det tar Stine over bloggen i noen dager! Blir bra vet dere, så får dere i hvertfall noen innlegg mens jeg tæner i Hellas ♥


Meg, Maria, STINE, Marthe :) Dere kan jo ta en titt på bloggen hennes HER :)
       natta alle sammen, endelig er jeg fjortizzz peace out lizm

dette skal jeg i sommer

Som de fleste andre bloggere velger jeg da og legge ut årets sommerplaner ♥

Nå har jeg jo akkurat hatt og feiret bursdag, og det var jo i og for seg et punkt på lista. Neste punkt er Hellas, eller rettere sagt Lefkas :-) Gleder meg utrolig mye, drar med fly ned dit i morgen!!sorry for dårlige og uklare bilder, google vet dere :) hehehe.

Etter det skal jeg være et par uker på hytta, og bare slappe av!

Så har jeg egentlig ikke så mange planer. Blir vel mye grilling, bading, is, venner og mye mer. Gleder meg utrolig, tror denne sommerferien kommer til å bli utrolig bra!

Hva skal dere i sommer?

dagen min i bilder

har vært en sykt koselig dag ♥ juli kom en tur, vi satt ute, drakk brus, prata, tok bilder, spiste pizza osv. utrolig koselig!
Hva har dere gjort i dag? Kommer snart en video, stay tuned

bursdagsbarnet

Hittil har dagen min vært utrolig bra ♥ Legger ut hva jeg fikk senere, her syykt fornøyd! Takk til de sinnsykt mange gratulasjonene, blir jo nesten rørt her jeg sitter - haha.
en liten outfit, hehe. Topp fra h&m, tights fra bikbok.

Har dere noen ønsker over hva jeg skal blogge/videoblogge om i dag?

JEG HAR BURSDAG

Da er jeg fjorten år gitt ♥ Det strømmer inn med meldinger, veggmeldinger osv - tuuusen takk folkens! Hva skulle jeg gjort uten dere :-) Skal ha litt morsom blogging i morgen! :D


dagen i dag

... har vært utrolig koselig ♥

Vi startet med å bake brownies:Dette starter bra!

Veeldig bra!

Går litt nedover da deigen blir for tjukk og Maria flinka greier å brekke vispen..

Så var kaka satt i ovnen og 4 stk sultne jenter venter i hagen.

Dette ser jo lovende ut!!

Så fornøyd så!

Var fire glisende ansikter helt til vi skulle skjære det første stykket..........

Oh lord...

'' å neeeei :( ''

Hmm....... failSå da ble det potetgull i stedefor

Og da var det happy hour!

En viss person fant det intressant å dyppe det i sjokolade. Hvor sunn kan man egentlig bli?!!!?!

stine, meg marthe :)maria, meg, stine :)

maria, stine, marthe :)Æsj, var midt i et bilde da denne ekle greia kom smygende opp av jorda. Slemme meg lurte selvfølgelig Maria med at den hang igjen på hæla, fikk dessverre ikke knipset et bilde akkurat i det hun hyla....

''hehehe, neida'' baaaaaaaaaad

Hvad tycks?

DETTE ER SYKT!!!

SERIØST, DET PISSREGNER, TORDNER OG LYNER OG ALT! DET KOM DET LYNET OG TORDENET I STAD, KAN VÆRE MULIG DET SLO NED I TYHOLT TÅRNET! JEG MENER DET, HAR ALDRI OPPLEVD NOE SÅ EKKELT. TORDENET/LYNET SLO JO GJENNOM MARG OG BEIN. Wuæææææ, sykt ekkelt. Har aldri sett verre regn! Men kameraet greier ikke å oppfatte regnet, får jo ingen bilder!! ;s

uredigert bildeserie

sykt koselig med jentene mine ♥ slenger inn et innlegg, før jeg skal ut igjen


Nå skal jeg feire voksenbursdag, legger ut bilder fra dagen osv etterpå. Snakkes! Hva synes dere om bildene?

endelig kom sola til trondheim

Oi, det var på tide ja! :) Har faktisk fått en del ut av dagen, hvis man sjer bort fra de to timene med slasketid foran TV-en da selvfølgelig. Hmgffrppr. Har vært ute å tatt noen bilder til bildeserie, som muligens kommer senere i dag. JEG HAR BURSDAG I MORGEN!! Jeg sa dere kom til å bli lei.

Snart får jeg besøk av Marthe, Stine og Maria som kommer med kake osv. Vi skal vel sitte ute, snakke, nyte sola og ha det skikkelig gøy. Nikon står på lading selvfølgelig ♥         hva skal dere i dag?

dagens outfit


Her har vi foten igjen ja.... blitt kjent for den! Haha.

Genser: H&M
Tights: H&M
Sko: D.N.A

Hva synes dere? Altfor enkelt outfit, meeeen

pictures

Her kommer noen bilder fra dagen, av to fantastiske jenter ♥
Tone og jeg:sånn går det når mammaen til tone skal ta bilde :-)

Med Maria:
Hva synes dere om bildene?

summer

HEIA! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra hytta ♥ Maria er på vei, og det er sol ute så skal nyte de siste dagene med hun. Kommer masse bilder til dere i kveld! Og kanskje den maskara-testingen om jeg får tid. Men nå skal jeg spise, snakkes.


Har dere fint vær? Åneeei, på den igjen

første blå-himmelen på lenge

Heisann hoppsann! Nå har jeg akkurat stått opp, og skal bare ordne meg før jeg drar en tur til Tone. Drar hjem fra hytta i dag, og da er det bare å begynne å pakke til sydentur! Kan muligens få noen til å poste noen innlegg for meg mens jeg er borte :-) Nå er det bare 3 dager til vi drar og 2 dager til bursdagen min. Ohyes, dere kommer til å bli lei av meg - gnåler om dette i hvert innlegg jo! Haha.

Det er faktisk ikke så verst vær i dag, så da skal jeg få prøve å tatt noen bilder til dere! Snakkes ♥

hunden til tone :)


Bare lurer: Har dere dyr?

sunnheten selv

Hei!

Har vært til Tone nesten hele dag, veldig koselig :-) Nå har jeg akkurat grillet, og sitter og spiser grønnsaker. Mhhmhgfjfrgr....................... hva tror dere? Det er jo lørdag!!Nå skal jeg bare slappe av videre i kveld, greit noen ganger det også :-)

Har dere noen planer for kvelden, eller skal dere bare slappe av?

bilder fra i går

GOD MORGEN! Har stått opp og spist frokost nå og skal snart dra ned til Tone ♥ Var til henne i går og, så legger ut bildene under her som dere kanskje ser. Skal kanskje liggeover til henne i dag, vi får se :-)

Nå er det forresten bare 3 dager til jeg har bursdag, som betyr at det er 4 dager til jeg drar til Hellas! Legger ut mer om Hellas-turen senere i dag. Har fått en del spørsmål om det. Men nå drar jeg, snakkes!
Har dere noen planer for dagen?

bilder fra i går

God morgen. Nå har vi stått opp. Utrolig koselig i går forresten. Nå skal vi sykle bort på Bakeriet og kjøpe oss en herlig frokost pluss iste. Oppdaterer dere etterpå - da legger jeg ut kjolen! Rakk ikke det i går. Snakkes, her kommer bilder fra i går:
<3 elsker deg

hva synes du om bildene ? 

hjemme fra bytur
♥ ♥
HEIA! Nå har vi kommet hjem fra byen. Glem det jeg sa om at jeg ikke skulle kjøpe meg noe, haha. Legger ut innkjøpet etterpå, er utrolig fornøyd! Nå skal vi grille, så skal vi opp til Juli en tur :-)

Oppdaterer dere snart! Snakkes så lenge.

Har dere noen planer for dagen?

syvsover sa du?

HEI! I dag våkna jeg litt før halv tid og tenkte: SØREN!! Lillebroren min skulle nemlig ha vært levert i barnehagen for over en halv time siden. (hehhehe). Så da spratt jeg opp, sminket meg og kledde på meg på fem minutter og dro med meg brosjan. Men, vi var allerede så seint ute at mamma måtte kjøre oss. Hun er syk, så da måtte jeg levere han. Sprang inn og så ut som et...... nei, æsj vil ikke tenke på det. Et ord; Fuglereir på hodet og bæreposer under øynene.

Så sånn går det når jeg skal prøve å stå opp tidlig du.... MEN. Nå skal jeg en liten tur til byen med Juli ♥ Tror ikke jeg skal kjøpe meg noe spesielt. Bare klage over at det ikke er noe batteri i maskaraen jeg kjøpte!!!!! derfor kommer ikke testen enda.Er dere A eller B mennesker?

rosa partej

HELU ♥ Rakk ikke å blogge; men nå har jeg vært på turnbursdag til Juli! Utrolig koselig, har hatt det sykt gøy. Rosa var temaet så da var det bare å finne noe i den fargen! :-) Kan legge ut outfiten i morgen, her kommer bilder:


helena <3tar av #1

tar av #2

tar av #3
Hva synes dere om bildene?

overraskelsen;

Nå har jeg og Maria akkurat kommet hjem fra Myra. Der møtte vi Espen og Christian, og vi dro på Ikea og kjøpte oss brus. HAHAHA fin informasjon.

MEN. Overraskelsen! Det er nemlig en ny ting som kommer på bloggen hver uke, nemlig ............... Aner ikke hva jeg skal kalle det. Men det det går ut på er at jeg viser at antrekk som passer til sesongen vi er i, og jeg kommer til å ta i bruk både fine, stygge, rare og spesielle klær. Er det sommer, viser jeg en søt sommerkjole, shorts eller noe lignende.

Har ikke alt klart enda egentlig, men det kommer til å utvikle seg :-) Fortsetter så lenge noen synes det er intressant. Men jeg trenger deres hjelp til å finne ut hva jeg skal kalle det. Gjerne noe som forteller noe om hva det handler om og som ''fenger'' litt :-)
Den som kommer med det beste forslaget vinner vurdering av sin egen blogg + linking i de tre første innleggene om dette.

overskrift

Heia :-) Nå er det sol ute! Får besøk av Maria (hahaha, surprise?) og vi skal bort på Myra og møte et par stykker til. Har nettopp vært å sett på sirkus i barnehagen til lillebroren min. Haha :)

Har egentlig ingenting på hjertet, men det kommer en overraskelse på bloggen senere i dag så følg med!

tilfeldig

Forresten; har alle dere sommerferie NÅ da?

dagens innkjøp


Vibrerende maskara fra Maybelline. Kommer en tester på den etterpå!

Bikinitopp fra h&m

Hettejakke fra bikbok

Hva synes dere?
noen bilder fra byturen

HEI! Rakk bussen, faktisk :-) Men en annen liten sopp som ikke gjorde det var Maria. Da jeg ringte henne og spurte om hun satt på bussen svarte hun at hun lå og sov. Hahaha flink.


? ?

Vi smakte shave ice, det var godt!åååå så pen

FACEBOOK MATERIALE! For en gangs skyld legger jeg ut bildene som egentlig kun er tilpasset facebook. Hehehheheeehe.
Ellers; gjett hvem som greide å miste popcornet sitt på bakken? Flink bisk det, Maria!

Hva har dere gjort i dag?

ready steady go

HEIA!  Skal til byen snart, på Martna :-) ELLERS - JEG HAR BURSDAG OM AKKURAT EN UKE ♥ ♥ Gleder meg sinnsykt mye. Og dagen etter reiser jeg jo til Hellas! Og det gleder jeg meg enda mer til! Skal ta insane mange bilder av alt og alle. Som selvfølgelig havner på bloggen :-)

Men nå skal jeg skynde meg og spsie opp, sminke meg og løpe til bussen. Og nå skal jeg rekke det!! Nei vent, forrige gang jeg sa det rakk jeg den ikke. Vel, nåå skal jeg det. Om jeg ser rompa til bussen rulle forbi meg en gang til skal jeg saksøke team trafikk :(:(:(:( Eller, jeg burde  heller kanskje saksøke vekkerklokka mi? Okei, tragisk ''diskusjon''. Snakkes ♥
Bruker dere ofte å msite bussen?

bilder fra kvelden

Gjett to ganger hvem som har døgnet? Gjett to ganger hvilke to personer som sovnet i sju tia? Gjett to ganger hvilken loner som satt igjen til klokka åtte og filmet tilfeldige filmer på mobilkameraet sitt? Gjett!

Det er sykt koselig, vi våkna akkurat og har sjett noen klipp fra Tangerudbakken. Hehehe :-) Nå skal vi bare slappe av videre og nyte sommerferieeen!

CREEEEEPY

haha, fokus ♥

iluu

Hva synes dere om bildene?

slapper av på taket, liksom
Har besøk av Marthe og Maria :-) Vi har gjort mye vi! Rutsja i trappa, vært ute på taket, tatt noen bilder osv. Hahhahahaha! Nå skal vi ut en tur, før vi skal liggeover til Maria. SNAKKES SNART.

Hvem av dere har sommerferie? :-)

værnarkoman

god morgen ♥ Etter å ha lest igjennom innleggene mine fra i går, sjekket yr.no utallige ganger den siste timen er jeg helt sikker på at jeg har blitt værnarkoman. Hallo?! Har dere lest innleggene mine fra i går?? Vær, vær, vær, oooog vær, litt mer vær, åå sol, nei regn, vær, vær. OG jeg har lastet ned snarvei til Yr på ipoden min.......................................

Og se; nå skrev jeg akkurat enda et innlegg om vær! Jeg sa jeg er blitt værnarkoman. Skal slutte og snakke om været nå. Bare en liiiten ting: Det er sol, og gråskyene har begynt å forsvinne!! Lykkerus.
Bare for å sette en dobbel strek under det hele: Har dere fint vær? hahahahah

sol?

ER DET SOL?!?!?!!?!? BYNNER REGNET Å GI SEG??!?!!?!?!!!?

HURRA ♥ ♥

Morsomt på en lørdagskveld ja...............................................

Hva gjør dere i kveld?

dumme, dumme regn

Helluen! Jeg lurer på hvor lang tid det tar for værgudene å tømme seg.. Jeg mener! SE PÅ VÆRET DA. Det har regnet i tre dager i strekk nå!! Kjøpte ingenting i byen, men greit nok. Har brukt en del penger i det siste, hehhhhh.

Kommer et par innlegg til i dag! Har ikke noe mer på hjertet enn: HATER VÆRET, så snakkes!

Snikspising i timen sa du? ..

Har ingen andre bilder, legger ut et par fra torsdag.

Har dere regn eller sol?

det er forresten meldt flom i trondheim

Heeeei! Har da endelig fått meg opp av senga, men det var like før jeg la meg tilbake og dro dyna over hodet da jeg så at det plaskregnet ut! HVA ER DETTE FOR SLAGS SOMMER?!?!?! Dumme, dumme Island, og dumme dumme værguder!

Nå skal jeg ordne meg ferdig, så hopper jeg på bussen (som jeg forhåpentligvis rekker denne gangen... haha. Jeg og Maria sprang så jakkene flagret for å nå igjen bussen som trilla rolig forbi bussholdeplassen i det vi sprang over gata i går før kinoen...) , også skal jeg til byen. Meeeeeeeeeeed .. Maria! Haha, overraskelse right? :-)

La det bli fint vær .. ? amen (hihiihi)Så var det vanskelig å kombinere det å stå på henda, og det å stå på beina da..

Har dere noen planer for dagen?

'' ro ned brusen du no ''

HEIEIHEHEIEHEIEHEHIEIE

Oi, noen har drukket mye brus... Ja det skal jeg love dere. Var helt sprengt midt i filmen og spurta rett foran filmlerretet og ut på diddeli do. Trengte kanskje ikke den 0,8 liters brusen likevel.

Har ledd helt sykt mye i kveld!! Noen som tok filmen blodseriøst og satt og grein, selvfølgelig, men noe moro må man vel ha på kinoen. Trenger ikke å gå nærmere innpå :):):) Et ord; HAHA.


.. hehehe

Sitter å sjer på VG-lista nå :-) ELSKER GLOW SANGEN, sånn til opplysning

Ser dere VG-lista dere og?

kino neste

Helu ♥ Vi var på myra en halvtimes tid, før det begynte å regne.. Vi dro hjem så nå skal vi ordne oss til kino i kveld! Skal se Dear John med Maria, Kari, Nora og kanskje et par stykker til. Blir koselig!


Her forteller jeg Maria om min forrige popcorn episode på kino.....

joda.................... dancing queen

Har dere sett ''dear john''?maria in the house

Hei! I dag sto jeg opp i tolvtia (hehhe), og var helt sinnsykt trøtt. Det hjalp hvertfall ikke at det hølja ned med regn utafor (!!) Greide til slutt å dra meg opp av senga, etter en fæl start på dagen, og gjorde det enda verre ved å tryne når jeg satte min fot på gulvet (månelanding-beskrivelse sa du?). Viktig informasjon.

Nå kom akkurat Maria, så vi skal ut en tur og møte litt folks ♥ SNAKKEZ.


Noen planer for dagen?

outfit
bluse; h&m
tights; bikbok
hårbøyle; h&m

HVA SYNES DERE?

dette kjøpte jeg i dag
to hårbøyler fra h&m, 29,90 ,-

Hvit hettegenser fra BikBok, 299 ,-

Tre søte sommer''kjoler'' fra h&m, 69,- per stk. Den svarte fikk vi for 20,-  Disse blir perfekt på stranda når jeg er i Hellas! De er veldig korte da.

Digger denne kjolen/tunikaen fra h&m, 149,- egentlig, men vi fikk den for 50,-

kosebukse fra bikbok, 199,-
 
tusen takk for bursdagsgavene farmor og farfar ♥

Hva synes dere?

fortsatt sommerferie

HALLA

Har kommet hjem fra byen! Kjempekoselig. Strandet på rosenborg bakeri for å lade opp med baguett og brus. Hardt det der å springe byen rundt. Springe og springe... Var Maria som la ut bilder i forrige innlegg, som dere KANSKJE SER. HHEHEHE hallo Maria :):):) Neida, siden jeg er så snill trekker jeg det tilbake. Hvem bryr seg om at bildestørrelsene er like? (hehhe)

Legger ut det jeg fikk om noen få strakser. Har tross alt brukt en og en halv time på outfit, innkjøp, og litt småsaker til, kun for dere ♥ Ah, snille meg.

Vil dere se hva jeg kjøpte? :)

hei og hade

♥Heia :-) Nå er det sommerferie ♥ Er hjemme hos Maria nå, må springe til bussen! Skal i byen med farmor og shoppe bursdagsgave til meg :-) Skal vel ut å spise noe etter det. MÅ LØPE!


8E ♥ ♥ ♥

årets klasse sommerbilde

Har dere noen planer for dagen?

skateren

HEIHEI

Dette har vært en helt grei dag. Hadde håndballturnering på skolen. HEHEHEHEH! Men klebbet faktisk ikke :) Impressive impressive. Følte meg skikkelig noob da jeg dæsja på supermasse klister ETTER kampen. Hallo - ikke lett å se forskjellig på KLISTER og klisterFJERNER!!!!

Dagens klebbing del 2; Skulle prøve meg på skateboardet til en i klassen.. Resulterte i et par fall, skrubbsår på hånda og revnet tights. Disse skateboardene skulle vært forbudt. Maria hadde forresten med bursdagskake til meg på skolen i dag ♥ Aw.
Maria begynner å bli smålei av at jeg alltid tester ut de fete web-effektene mine. SYND JA HE HE HE

Spiller noen av dere håndball?

utfordring - mine favoritter

Sanger

Airplanes - B.o.b

Pyramid - Charice

Oh Africa - Akon (haha, den leker jo :)

Film: Sex and the city, helt klart ♥

TV-serie: Frustrerte fruerMat:
Drikke
                       Reise: Utrolig vanskelig! Kanskje når vi var i Hellas i høstLand: England eller ..... Syden? (HAHAHA)

Blogg: Klarer nesten ikke velge! Men velger den jeg har lest lengst så da blir det..

.. annais :-)

Nettside: FACÆÆÆRN

Klesplagg: SommerkjolerBok: Gossip Girl kanskje

Yrke: Aner virkelig ikke!

JEG UTFORDRER ALLE SOM VIL - selv tok jeg utfordringen av julia ♥

dagens innkjøp :)


begge er fra h&m

Er veldig fornøyd med innkjøpene! En kjempesøt prikkete tunika og en sommersøt kjole/tunika. I like!

Hva synes dere?
peace out

Heia ♥ Har kommet hjem fra skolen, som vanlig ganske koselig! Skal til byen med tanta mi en tur nå - finner forhåpentligvis noe fint og sommerlig! Og det er alltid noen som lurer; Ja, tanta mi bor i London og det er hun jeg skal bort med nå. Hehe :-)

Ah, må si jeg liker tanken på at jeg har 1240 ventende kroner i lommeboka. HIHIHIHIHIIHI! Fikk forresten 5 på engelsktentamen også :-) WIHU!


Ellers regnet det i morges............ Neida- men det regnet.

peace out

Noen planer for dagen?

dagens outfit

genser; h&m
tights; cubus
armbånd; h&m
hårbøyle; h&m
sykt kjedelig outfit - men men.

Hva synes dere?

JEG ER HELT I HUNDREEEEEE

Gjett hvem som skal til Syden likevel i sommer ? ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Vi reiser dagen etter bursdagen min og blir der i to uker :-))) Skikkelig happy nå, haha - skulle egentlig være stuck på hytta heeelee sommeren skjønner dere. MEN! HELLAS ♥

Sorry for ingen blogging! Ble med Maria hjem etter skolen, så dro vi og spilte volleyball med Amalie, Mathilde, Karoline og Eline ♥ Utrolig koselig - før vi dro hjem til Maria heller. Føni! Mye hjerter i dette innlegget forresten.


herregud, ego - men tok ingen andre bilder i dag

Skal dere til Syden i sommer? :)

funny bunny

Var utrolig koselig i dag ♥ Sykt herlig trening! Om jeg skal kalle det trening da.. hehehehe :-)

nina snuppa ♥ iluHva synes dere?

pizza

Heia! Nå skal jeg på trening, så skal jeg spise pizza med de herlige jentene minee ♥ HAR DET TRAVELT BLOGGES

bblablabla og bilder

heiheihei ♥

Det var kjempekoselig i går! Et x antall latteranfall og web videoer. Hahaha klassisk :-) Dere har forresten blitt kjempeflinke til å kommentere! Blir sykt glad av det, som gjør at jeg blogger mer :-) Har egentlig ikke noe spennende å si så her kommer litt bilder.
Hva synes dere om bildene?

dette fikk jeg til bursdagen
1250 ,-denne godsaken lurer dere vel på hvor kom fra? (hehehe)

Når vi satt og spiste godteri og popcorn ringte det plutselig på døra. Og gjett hvilke to som så gjerne ville gi en gave da? ingen andre ringere enn disse to;


Hva synes dere om det jeg fikk?

butikkgjengangere

maria liggerover, nå skal vi på butikken og kjøpe snop ♥
Flere som ofte er på butikken? hehehe

dagens innkjøp

sykt koselig i byen, så masse kjentfolk også ♥ OGSÅ BEKREFTELSEN PÅ DET HELE; Når du har med deg masse penger til byen finner du ingenting. Er du blakk finner du supermye!!!!!!! Nå er det virkelig bekreftet. Ah, forsker.

Men kjøpte meg altså noe da!

vanlig singlett fra cubus

to kjempesøte hårbøyler fra h&m. en grunn til at jeg kjøpte de er jo fordi de er fine - men jeg har en annen hemmelig hensikt med det også skjønner dere :-D that's a secret I won't tell

Hva synes dere om mine stooooore innkjøp?

bursdagen

Hadde det helt sykt bra i går! Utrolig koselig ♥ Takk for alle gavene folkens!


haha, lager en quiz i all hast

naaaaam

karianne og tone ♥

hehheeh, alltid vært best i boksen går vet dere. verandaen! ......... nei, egentlig suger jeg - jeg kom meg aldri ned derifra for å befri resten

meg, renathe, bennis, maria og marianne :-)

jentene ♥

VA - TAFO - LIAM. Har dere hørt om ''leken''? Det er tre værguder - og for å gjøre de glad må en som IKKE KAN LEKEN danse og synge navnene deres fort etter hverandre. Om du ikke vet det; prøv det. HAHHA sykt artig. Det ligger noe i det :-) (her ser dere forresten mange som tester ut effektene på kameraet) hahaa


Har sykt mange bilder, men dere vet - rottebilder havner alltid på face ♥ Nå skal jeg skynde meg og ordne meg, skal til byen med Maria og Stine. HEHHEH. Skal ikke bruke opp pengene skjønner dere. Planen for i dag er en singlett og en shorts...... kanskje en bukse?........ og et høytlivskjørt? .............. et par sommerplagg?............... Uff, dette kan ikke gå bra. Joda :-)

Legger ut det jeg fikk når jeg kommer hjem, snakkez!

Hva synes dere om bildene? HAR FORRESTEN BURSDAG 29.JUNI

bursdagsforbredelser

Nå holder jeg på og forbrede bursdagen til meg og Kathrine. Mara skal også hjelpe til :-) Blir kjempekoselig i kveld, med verdens herligste jenter ♥ Speilrefleksen står på lading selvfølgelig. Blogger nok ikke så mye mer i dag! Kanskje etter bursdagen om jeg får tid.

konsentrert?
Når har dere bursdag?

en liten bildeserie

Hva synes dere? 

dagens outfit
    genser h&m
   
singlett cubus
    
bukse vero moda
   
sko dna
   
øredobler utlandet

Hva synes dere?

kristne meg vettu

Nå skal jeg opp i kirka der jeg skal spise mat osv og høre om konfirmasjons-opplegget. Blir koselig. Bør hive meg på sykkelen, er allerede litt seint ut :-) Legger ut outfit når jeg kommer hjem pluss en bildeserie. SNAKKAST!


Noen planer for dagen?

døgnrytme sa du sa du?

HEY! Da var vi tilbake på de gamle skolebenkene gitt! Hadde faktisk gleda meg, men etter å starte opp med naturfag og få beskjed om at jeg måtte flytte meg etter fem minutter (ehehehe skravlebøtte etter et par uker skjønner dere vel?!?!) var jeg liksom ikke så happy likevel. Men fikk 5 på mattetentamen ♥ ♥

Ellers... døgnrytme. Min var i allefall skylt ned i dass og forsvunnet.. La meg vel elleve og sovnet et par timer senere.Etter å ha funnet ut at dyna var for ekkel, la meg heller på gulve (hhahahaha ok). Men auch.

Sovna etterhvert, våkna opp fra min skjønnhetssøvn (som trengtes etter sola brente meg roserød i ansiktet) av noen helvetes fugler. Sorry mac, men akkurat der og da vurderte jeg og ta fram motorsaga og skjære ned det nå forhatte grantreet bortenfor huset. MAKAN. Fuglene kan synge nattebønnen sin en annen plass :):):) i love birds liksom

Flittig i gang med å sende ut invitasjoner. Flinke Erica sendte selvfølgelig ut 2 invitasjoner til hver person. R.I.P de tretti kronene :(

Legger ut outfit om 2 sek

Har dere døgnrytmen?

pyramid


 Stones, heavy like the love you've shown
Solid as the ground we've known
And I just wanna carry on

We took it from the bottom up
And even in a desert storm
Sturdy as a rock we hold
Wishing every moment froze

Now I just wanna let you know
Earthquakes can't shake us
Cyclones can't break us
Hurricanes can't take away our love

Pyramid, we built this on a solid rock
It feels just like it's heaven's touch
Together at the top, like a pyramid
And even when the wind is blowing
We'll never fall just keep on going
Forever we will stay, like a pyramid

sommer'n er her

.. forhåpentligvis ♥ Herlig temperatur, skal ut og sole meg nå. Må da bli litt tææææn hehehhehe. Ellers er streiken over, noe som er helt greit for meg. Vil faktisk på skolen!! Vil få tilbake alt vi har strevd sykt for, og se om jeg har gått opp i noen fag osv osv. OG  for at jeg skal få sommerfeelin' må jeg ha den siste uka på skolen;

Shorts og t-skjorte på skolen, klebet til stolene ventende på sommerferie - DA kommer feelingen ♥


Hva får dere sommerfeeling av?

sommerbilder
hahaha, skjer'a???vi lagde sjokolademilkshake ♥ har vært en utrolig koselig dag, fint vær også!

Hva synes dere?

nå skal vi ut å ta bilder


nå skal vi ut å ta bilder! snakkes

bilder


fra i går

haha, litt sykt at jeg og Juli fant opp ''wg'' som utrolig mange i Trondheim bruker i dag! :-) worlds greatest

gjett to ganger hvem som så ut som en rød hummer etter den solfylte lørdagen i helga? herreGUD, så helt.. mafia ut. Så fant det best å bruke solkrem :-)

Hva synes dere om bildene?

solsolsol

Syykt koselig til Juli ♥ Legger ut bilder etterpå, nå skal jeg ut å spise! Forresten; er helt sykt varmt ute! Kan gå i shorts og t-skjorte. Sykt herrrrrrlig. Også er streiken kanskje over i morgen. Wii; haha begynner å bli litt lei. Feil måte å ta sommerferie på! Jeg vil få tilbake tentamener og si hade til vennene mine!!! :-)Er det soooooool hos dere?

tid for mac

Helu! Nå sykler jeg opp til Juli ♥ Blir kjempekoselig. Snakking, sol, trampoline, speilrefleks, mac, godteri osv. Oppdaterer dere med outfit osv senere i dag. Snaeeeikkkkzzz.FORRESTEN; Hvem av dere har streik??

den syke gårsdagen

Hva skjedde med at jeg skulle blogge i morges? HEHEHEHHE dere skjønner; to visse jenter fant det utrolig uintressant å stå opp klokka ti, men fant ut at det var bedre litt før elleve. Hmm... og bussen går fem over elleve?! Dømt til å mislykkes.

Men altså............ DAGEN I GÅR!!!

1; Først deltok vi jo altså på spesialtroppene, under BKTS med andre ord


2; Stine beit Maria i håret (OMGOMGOMGOMGOMGOMG)


3; Vi tok stygge bilder

Ser dere likheten med Snoopy?
Hahhahaa Stine Styyyle
4;Jeg daska til Marias brukkede finger (Hehhehehehe bæd gøl)

Gjett to ganger hvem som er Maria? HAHA

5; Vi tok noooooen fine bilder og da sjø hehehehhe


6; Vi tok også noen bilder fra BKTS

Vet ikke helt hvilken forening dette er

Malvik

Vet ikke helt, hehe

Byneset troor jeg :-)

Trondheim!

7; ................. Jeg og Maria (blondblondblond) skulle ta 60-bussen hjem for å ordne oss til disco. Plutselig kommer nummer 9 mot oss. ''Å, den der kan vi ta'' Sier jeg. Og vi tar den.

8;
Den kjører i helt feil retning så jeg og Maria snubler av på en tilfeldig, øde bussholdeplass etter å ha brølt stopp til en døv bussåfør og snubla over et bar barnevogner.

9;
Vi tasser surt opp til Lerkendal stadion og stiller oss for å vente på buss der

10;
Nei farsken, discoen begynner om tjue minutter. ''Vi stikker på en do og ordner oss heller''

11;
Vi går tilbake til byen. Men noe å spise må må vi vel ha!!!!


12; Klokka kvart over seks, når jeg og Maria sitter i en random park,  ringer Stine; Vi over 12 år ska ikke på disco'n før klokka halv 8!

13;
Jeg og Maria bestemmer oss for å ta neste buss. Plutselig ser jeg en buss et stykke unna og det ser jo selvfølgelig ut som buss nummer 60. Vi spurter over gata og ler oss nesten i hjel.

14;
For det første; det var 66. For det andre; den bare kjørte.

15;
Vi bestemmer oss for å vente noen minutter på 60bussen på denne bussholdeplassen. Helt til vi snur oss og ser denne beskjeden:

...

16; Vi ler litt mer og spurter til neste bussholdeplass med is, vesker og en svær ispakke under armen.

17; Sitter rett ved søppelbøtten på busskuret og venter en halvtimes tid på neste buss. Løper hjem og tar buss 20 minutter etter at vi kom hjem. HAHAHAHA syk dag.

Liker dere Lollipop? HAHAHAHAH DET ER DET VERSTE JEG HAR SPURT OM I HELE MITT SABLA BLOGGLIV. Hade, skal sende de masete drittungene bildene fra helga på msn nå ♥ ♥ 

forteller i morgen, bye

Hei! Forteller dere alt om dagen i morgen ♥ Nå ligger Maria over, så vi skal kose oss med godteri, tv osv - orker ikke blogge nå. Står opp litt tidligere i morgen for å legge ut et innlegg da.

Har vært på Marinen/byen i hele dag, har ikke hatt tid til å blogget!


Hva har dere gjort i dag?

bilder

Som sagt har jeg vært på Marinen med de sykeste jentene i dag ♥ Sykt koselig! Altså gjennomkjøring til Barnekrettsturnstevne.
meg, maria, stine og maria d :-)meg, maria, marthe, stine

maria, marthe, meg

 maria, meg, stine

tok sykt mange bilder + et X antall rottebilder! hahahaha

Hva synes dere om bildene?

svensk godis

hæihæihæi ♥ Skal snart til Marinen for å kjøre gjennom til barnekrettsturnstevne( ja, jeg skal delta men ligger ikke over på noe skole :-) haha, mange som lurer). Skal på middag senere i dag. Kommer dessverre ikke hjem før litt over 9 - men da legger jeg ut bilder osv!


Ellers har pappa tatt turen innom Sverige! Hehehehhe svensk godis ♥

Haha, skulle egentlig ha et frisyre innlegg skjønner dere (det er det bildet forestiller), men ikke alltid ting går like bra så bare glemmer det jeg :-)

Er dere noen av dere som deltar på Barnekrettsturnstevne?

bilder fra i dag

et ord som beskriver dagen; syk ♥


<3 har ikke ord

Hva synes dere om bildene?

kjære værguder....

Heia! Nå er Kathrine her, vi skal ut og ta bilder osv ♥ Har planlagt bursdagen vår (eller iallefall deler haha), og det ser foreløpig veldig bra ut. Ellers ...................................

Hva skjedde? :(:(:(:(

Var bombesikker på sommer for to dager siden jeg

Kathrine :-) Men nå har det lysnet opp så nå skal vi ut. SNAKEZ.

Hvordan er været hos dere?

jeg har bestemt meg :-)

Hei! Kom akkurat hjem fra trening. Har hvertfall bestemt meg - det blir kirkelig. Takk for alle tilbakemeldingene og svarene dere ga! Og; jeg mente så absolutt ikke å lage noen diskusjon ut av det jeg skrev;

'' Det er bittelitt "sårende" at du sier "tror jeg tar kirkelig for det ER LITT MER KOMFiRMASJON" . Mer komfirmasjon?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? WTF!!!!!!!!! DÈT er litt sårende...Jeg er ikke kristen, tar borgelig jeg. Synes du kan tenke deg litt om før du sier ting som at "det er litt MER konfirmasjon".
''

Jeg må bare understreke det jeg skrev; JEG FØLER at det er mer konf. Dette var min mening. Jeg beklager om dette såret deg - men dette var kun min mening. Kanskje av den grunn at jeg vet mer om hva som skjer på kirkelig enn humanetisk, ikke vet jeg. Men dette var altså hva jeg følte. Så beklager til du som følte deg såret.

Men nå blir det kirkelig, så skal jeg kose meg med både nye mennesker og konfirmasjonsleir ♥

se for dere meg på skogstur i tre dager.. FAIL

Hei hei hallo ♥ Sto akkurat opp (heheheheh) og sitter her og ikke klarer å bestemme meg for borgerlig eller kirkelig konf. Var egentlig bestemt på kirkelig, men når jeg fikk vite at vi skal lære om Gud og lese i bibler og dra på skogstur tre dager på Oppdal? HALLO, da velger jeg heller ... camp refugee. Men så føler jeg at kirkelig er mer konfirmasjon. Men åååh. MEGA GIGA DELUXE LUKSUSPROBLEM! hehe

Men nå skal jeg fortsette i mine dype depresjonsproblemer og spise litt trøstemat. HARDT LIV!!!!! Skal kanskje møte Maria senere i dag :-)


Kirkelig/borgerlig?

nytt design

som dere ser har jeg fått et nytt og veldig enkelt design :-) Trengte en liten forandring og når det nærmer seg sommer må man ha en sommerlig header. Bruke et minutt på den eller noe, men jeg synes det er greit med enkle headere!


   hva synes dere?

grillings

Heia! Nå skal jeg opp til Karianne og grille ♥ ♥ Tar med kamera


Har dere grillet i år? Haha

summertime

Heei! ♥ Sykt herlig med fri, skal sykle opp i barnehagen (once again) og hente broren min. Lokkematen er selvfølgelig is på hjemveien. Det er helt psyco fint vær ute så nå er det bare å finne fram shorts og t-skjorte folkens. Vi tenker IKKE på at denne sommeren blir den kaldeste på lenge (FU ISLAND!!!!!).

Oppdaterer dere når jeg kommer hjem. Sneeeikz ♥

Er det varmt  hos dere?
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits