juni 2009

it's my birthday

OHYEAH, nå er jeg teenage og i morges ble jeg vekt av bursdagssang, mat på senga og gaver! Jeg fikk superduper masse fint! Har tilbringet dagen min på stranda og nå skal vi snart spise kyllingspyd og foccocia (et kjempegodt brød). Det er sikkert mange som har spist det brødet, det uttales fokatsha! :-) Jeg har forresten blitt sykere og jeg er rød som en hummer rundt nesa etter ca. 3 pakker med snytepapir løpet av natten. Tjohei.
img4664
Kjempemorsomt å få!
img4672
Toalettmappe og ansiktskrem fra h&m, bikini fra peak, tre boxere fra h&m og bok fra en eller annen bokhandel. ps; ikke bry dere om mitt lager av snytepapir og nesepray rett over gavene.
img4674
Klærne er fra bikbok og det andre dere ikke så på det forrige bilde er fra h&m
pluss et minnekort til kameraet på 8 gigabite! Jeg er kjempefornøyd.
Og i dag fikk alle vi tre søsknene 500 kroner hver til sommern, tusen takk mams og paps!
GRATULER MEG PÅ KOMMENTAR HVIS DU VIL - E
dagens sommerlige innkjøp

img4616
Flette fra glitter, tunika fra gina og kardigan fra cubus.
Dette var det jeg kjøpte meg i dag! Jeg er kjempefornøyd. Pluss at jeg lånte meg noen bøker til sommern. Nå må jeg skynde meg ut i bila, for hele familien sitter å venter! Vi snakkes!
HAR DU KJØPT DEG NOE I DAG? - E

birthday stuff

Har kommet hjem fra en kjempekoselig familiebursdag hvor jeg fikk supermasse fint! Kjenner at jeg kunne spart meg det siste kakestykket altså. Tror jeg halte i meg litt for mye. I morgen må jeg til byen enda en gang, for å bytte ut den hårfletta dere ser under her i en annen farge og låne meg noen bøker til sommeren. Skal være borte fem uker i strekk på hytta. Jeg gleder meg faktisk også. Men ikke vær redd - jeg blogger selv om!
img4613
Alt er fra bik bok!
img4614
Veske fra friis og flettabånd fra glitter! + 1000 kroner.
Jeg er superfornøyd med gavene! Og ikke nok med det - på mandag blir det enda fler, for da for jeg gavene fra mams og paps!
HVOR GAMMEL BLIR DU I ÅR? - E

mooooorning's

Så lenge greide jeg å sove.. Greide å våkne tre ganger før jeg overga meg og sto opp. Fikk lastet ned sims i går, men pc'en min har ikke det rette ''grafikkortet'' eller noe sånt, så jeg greier ikke å spille det! Noen som vet hva man må gjøre? Senere i dag skal jeg på bursdag til Stian, det blir kjempegøy! Noen mere ... gjeeeesb .... planer for dagen, har jeg ikke. Så ta kontakt hvis du vil finne på noe!
iluuuuuuuuu
Savner dere allerede .. (halve trinnet).
HVOR ER JEG? KOMMENTAR TIL DEN SOM GJETTER RIKTIG. - E

birthday photos

Herlig bursdag, rett og slett. Fikk mest penger men også sims3. Så nå står den for innstallering! Etter å ha spilt av oss latteren på apebuzz spilte vi fotballkamp. He-he.
img4502
Noen av jentene!
img4521
TACO

img4535
img4543
FØR
img4550
ETTER
img4545
ME LIKE
img4547
De beste jentene!
NÅR HAR DU BURSDAG? - E

bildene jeg lovte dere

Jeg har hatt det super i dag! Har kost meg i hele dag, mer er det ikke å si. Bildene forklarer :-)

img4278
Vi spilte FOTBALL. Ja, du hørte riktig.
img4273img4279
Jeg hørte et knas i ryggen til Nora når jeg landa..

img4281
Tone viser skills.
img4296
Dancing-queens
img4316
Au, det svei i bena!
img4354
Scary Movie..
HVILKET BILDE LIKTE DU BEST? -E

kommentarsrunde

Har tenkt å ha en kommentarsrunde, så legg igjen bloggen din her så skal jeg stikke innom og legge igjen en kommentar så fort som mulig! :-)
img3797

~E
erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits