mai 2016

EVERYDAY INSPIRATION


Følg min weheartit her 
 

NON-TOURING

skrevet i samarbeid med Coverbrands

Det er ikke bare-bare å henge med på dagens sminketrender, og nå er det goodbye contouring og hello non-touring. Mot sommeren er det lite pent med heavy sminke i solsteiken, og da er denne looken perfekt. Du trenger kun TRE produkter, og resultatet er en lettdekkende og superglødende finish :-) Love it!Non-touring handler rett og slett om å bruke minimalt med sminke, som ser så naturlig og fresht ut som mulig!STEG 1: PRIMER

Start med DENNE primeren fra Bare Minerals for en supermyk hud, og en base som gjør at sminken holder seg lengre. Denne er ekstra brightening som hjelper deg å unngå et matt, flatt ansikt.STEG 2: FARGET DAGKREM MED SOLFAKTOR

Denne kremen fra The Balm gir en lett dekkeffekt, samtidig som den gir litt farge og solbeskyttelse. På bildet over har jeg kun på den! Det ser veldig naturlig ut, samtidig som jeg får dekket over det meste av rødheter. Denne blir nok mye brukt i sommer for min del, og er perfekt for eksempel i syden hvor foundation blir altfor heavy.STEG 3: HIGHLIGHTER

Verdens fiiineste highlighter fra The Balm HER - denne har jeg sverget til i lang, lang tid og kommer aldri til å skifte den ut. Jeg bruker minimalt med produkt, den er superpigmentert og gir en helt nydelig glød. Her påfører jeg den:Haha, stilig!!!

Slik blir resultatet med kun de tre produktene:Min go-to-look i sommer! Raskt, naturlig og supah glowy

Rabattkoden EKTNON gir dere -20% på ALL sminke her utenom nedsatte varer og NYX. Koden varer ut 3.juni! PS - nå er det -30% på alt fra Bare Minerals her.  

LEILIGHET I BOKS!

Heiii, håper alle har hatt en fin helg!! De siste dagene har det skjedd litt av hvert, men størst av alt har jeg kjøpt meg leilighet!! Herregud som jeg har lett og lett de siste månedene - alle leilighetene har jo gått mange hundre tusen over prisantydning. På torsdag vant jeg hvertfall en budrunde på en kjempesøt, liten leilighet på Solsiden her i Trondheim, og jeg gleder meg sånn til å flytte inn i sommer!! Gud, nå får jeg virkelig kjent på voksenlivet med både økonomi, regninger, vasking og matlaging. Det er på tide da, hehhe. Det blir hvertfall utrolig spennende, og jeg gleder meg til å dele errrthang med dere! FINALLY! 

Ellers har det vært masse kos med venninner - både lunsj og negledate (yass) med Maren, bursdagsfeiring av fineste Andrea og lønningspils med jobbgjengen. Måtte kaste inn håndkleet relativt tidlig igår på grunn av tidenes hodepine, og den var kjipern å dra med seg inn i dag to også. Følte jeg gikk rundt med en superstram hjelm hele kvelden, og når ikke paracet og ibux funker er det bare å finne senga igjen. Og det er planen nå også. Goodnight alle sammen, ha en fin uke som kommer ♥ Legger ved noen snapshots fra uken som gikk. 

Snapchaten min er forresten ericakvam til dere som ikke følger meg - ikke at det skjer spesielt mye spennende der gitt haha... MÅ prøve å bli flinkere men helvede så kleint det er med mindre jeg har 2 glass vin innabords


 

ÅRETS NYE APP - PicklePick

annonse

Heiii, nå har jeg en spennende nyhet å dele med dere!! Jeg har nemlig blitt ambassadør for en splitter ny app som heter Picklepick. For mange er nok dette helt nytt, men mange av dere har også fått den meg seg. Det er rett og slett en supermorsom og enkel app jeg har veldig stor tro på selv :-) Picklepick er rett og slett en plattform hvor man kan få svar på useriøse og seriøse spørsmål. Du legger ut en såkalt pickle, gjerne med et ''ja/nei'' spørsmål eller ''enten/eller'' spørsmål. Det kan være så enkelt som om følgerne dine liker en serie (ja/nei) eller om de foretrekker Roma eller Paris (enten/eller). Under ser dere to eksempler på pickles jeg har postet:

 Følgerne mine stemmer Khloé over Kim, og de fleste synes fallet mitt var helt innafor etter en champisfrokost hahha.. :-) 

Picklepick er enkel hverdagsunderholdning, og en genial måte å få raske svar på. Enten du vil stille helt syke dilemma, eller få hjelp til å velge kjole til kveldens bursdagsfeiring. Team Pepxi Max eller Team Cola? Det er med andre ord MANGE morsomme ting å få svar på, og for min del en super måte å connecte med dere på. Jeg kommer til å legge ut endel på appen fremover - gjerne hvor dere kan påvirke for eksempel dagens outfit som vil bli postet på bloggen. Dere kan for eksempel hjelpe meg å velge overdel, eller stemme på hvilken kjole jeg skal ha på meg til kvelden. Eller komme med tilbakemelding på hva som funker og ikke funker på bloggen. Sounds fun, right??

Følg meg derfor på @ericakvam - woopwoop!!

Appen er tilgjengelig både i Appstore og Google Play  <-- last den ned i dag dere også, og hjelp meg å svare på alle rare spørsmål jeg kommer over!! Noen som har testet Picklepick før? Come join mehh hvis ikke da!

VIDEO: 17-MAI FLETTE

Heiii, veldig mange har spurt hvordan jeg ordnet 17-mai fletta mi - og den er veldig, veldig enkel. Sandra er min faste frisør her i heimen ettersom jeg såvidt får til å flette vanlig side-flette på meg selv haha. Vi prøvde å filme en tutorial i dag, men jeeeez det ble jo så mye armer og hender i veien. Vi prøvde likevel da - dere ser hvertfall hvordan vi ordnet den :-) Nesten

Håper dere skjønte noe haha, som dere ser er det veldig veldig enkelt. Tenkte likevel det var greit å sette sammen en liten video til dere ♥

''ERICA KVAM OUTFIT''

Okei, å google ''erica kvam outfit'' er et farlig, men sykt komisk prosjekt hahhha. Jeg og venninnene mine har ledd oss skakk opptil flere ganger, og jeg kan jo ikke gjøre annet enn å vri meg av latter når jeg ser tilbake på gamle outfits. Har vel mest lyst til å vri meg i smerte innimellom også, men sånn er det haha. Er dere klare for å se noen slagers jeg har funnet eller??

Erica Kvam outfit ala 2009, 12-13 år og superstylista

Yassss girl them poses!!!

Og det ''smilet''?????Ellers vurderer jeg å bytte tilbake header, hva tror dere?

''Nå skal jeg og Maria ordne oss til fotoshoot''. It's very much needed. Vet ikke hvem som er verst på dette bildet jeg, hahhaa

MEN FOR REAL DA hva er dette hahahhaa:fyyyfaenhhahaha

Og når skjørtet er så kort fordi det ska ligge rett under puppene, og strømpebuksekanten kommer frem i stedet???:

gidder ingen av poseringene her heller hahaha

Har også vært glad i drinkz fra dag 1, noe mer skeptisk før i tiden:


 

Det er så SYKT mye rart å finne på google - takk gud for at jeg aldri har lagt ut noe superdrastisk (håper jeg??) - disse bildene må man jo bare le av hahah. Tycksss om dagens outfit da?

MAKE-UP TUTORIAL: Sculpting

annonse

Heihei! Her kommer enda en tutorial fra når jeg var i Oslo og ble sminket av flinke Erlend!! Det er jo en stund siden sist, og jeg vet dere er glade i sminkevideoer. Dette er en superenkel og fin look, så får dere bare overse at jeg sitter som en hyper duracellkanin med altfor tørre lepper midt oppi det hele her hahha. 100 prosent fokus på den flotttte sminken, si.. :-)

concealer her foundation her light me up highlighter her bronzer her hot mama blush her KIDE brightener powder her beauty blender her mini-beautyblender til concealer her 

Rabattkoden EKSCULPT gir dere -20% på ALL sminke ut 26.mai, såå har du sett på et spesielt produkt over lengre tid er idag kanskje dagen å slå til på? Hva synes dere om videoen? ♥

DJ KVAM

First of all - tusen takk for så mange morsomme tilbakemeldinger på forrige innlegg!! Jeg synes det er dødsgøy å vise folk den siden av meg, hvertfall når det blir tatt i mot på den måten :-) Dere skal ikke se bort i fra at det blir flere slike fremover haha.. Jeg har et x antall weirdasssnapchatvideoer som jeg burde satt sammen til dere, men det spørs om en fremtidig jobbkarriere vil henge i en tynn tråd da.. eller??

I dag er det selvfølgelig pissregn i Trondheim, noe som passer meg bra ettersom jeg kan ligge inne og se serier med god samvittighet. Det verste i verden må jo være finvær på søndager med ekle mystories av folk som har kommet seg ut i sportsklærne på søndagstur når du selv ligger der med en hånd på boksbrusen og den andre i french fries-posen. Såå GO regnvær dere! No, I don't have a life and yall shouldn't either:-) 

Fint med sånne gamle backup-selfier da vetdere

Mange spør jo alltid om jeg kan dele ''ukens spilleliste'' med dere - og det gjør jeg jo selvfølgelig med glede!! Gjengen her gleder seg nok til jeg tar med meg macen og høyttalerne mine og flytter hjemmefra, hvertfall når man er i Galleriet-humør. Habboclub og Sjeiken har jeg omsider lagt på hylla til familiens store fornøyelse, så da er jeg et steg nærmere voksenverden i mine øyne!! så stolt og moden da vet dere

ENJOY!! Og ha en smashing gi-faen-uke dere ♥

MIDDLE FINGERS UP, PUT EM' HANDS HIGH

Tenkte bare å stikke innom denne fine søndagskvelden og ønske alle en flottters uke som kommer. Kanskje dere vil joine min gi-faen-uke? Folk som lever i 2016 er så jævlig uptight, og selv om jeg virker som verdens stiveste, kjedeligste og mest rosa person i hele verden på denne bloggen får jeg bare gi dere mitt ord på at jeg ser på meg selv som en supah free spirit hahha. Tar ikke meg selv høytidelig for fem flate øre, og det synes jeg ikke resten av befolkningen skal gjøre heller!!! Så denne uken kan jo dere også gi faen i at snop og snacks kun ''gjelder helgedagene'', at stumpen og lår rister når dere går, at håret er på halv tolv, at saldoen viser null-kantine-mat-idag og karakterene går down-hill. Det kommer til å gå så fint med dere uansett, så :-) Og er det singellivet som depper deg så kan man alltids skru på Beyonce's nye album eller bli med i min gifte-deal: single and fuckin' fabolous til jeg er 30!! Ja fyfæn det mener jeg, netflix and hoes over broes.

Og til dere som bare ''lol du er så two-faced se på den stive instagrammen din!!!'' hoe shut the fuck up, de beina har fått 20 lag med både selvbruning og ekstra metning-farge, og den selfien har så forbanna mange filtre at dere skjønner det ikke engang :-) KLEM! 

Tenkte at 30 min i solariumet var OK, og våkna flawless as fuq!

Reality VS Instafilter, si


 

Ikke tro på Insta-feeden deres kidz!!! På bildene over sto jeg kombinert med en digg, nuppete og falmet joggebukse fra bikbok med leopard-tøflene mine and DAMN I WAS LOOKING GOOD

SOMMER MED SHAI: Vinn Nelly-gavekort!

annonse

Jeg har sverget til Shai-høvlene i over TRE år nå, og det samme har både søstersen og venninne mine. Jeg er med andre ord superfornøyd - høvelen består av 6 skarpe blader som fjerner errrthang unwanted, og jeg har aldri skjært meg med Shai. Ingen bloody legs på tre år er ikke verst, haha.BESTILL GRATIS PRØVEPAKKE! Shai har en fantastisk kampanje nå for alle som vil teste det ut - der kan dere bestille en gratis toalettmappe HER pakket full med barberhøvelen, refillblader, shave gel og mini-shavere å ha i vesken. På toppen av det hele er alle som bestiller automatisk med i trekningen av denne goodiebagen: 


Ikke verst!!


Det er ingen tvil om at sommermånedene blir supersmuuuud med Shai-høvlene, og jeg anbefaler de på det sterkeste. Ellers hadde det ikke vært overfylt av rosa'e høvler og blader i dusjen min haha.. Det jeg liker ekstra godt er at man kan abonnere og få blader tilsendt automatisk i posten. Det verste er jo gamle, uskarpe blader - og jeg glemmer hvertfall ofte å handle sånt. Genialt!VINN GAVEKORT PÅ NELLY!

Bestill deg en gratis prøvepakke HER og legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under med din epostadresse, så trekker jeg en heldig vinner blant dere som får et gavekort på 1000kr hos Nelly!! Jeg hadde ikke takket nei til hverken gratis høvler eller Nelly-shopping :-) Lykke til!

Processed with VSCO with a5 preset
 

KEEP IT SIMPLE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
bukse bruuns bazaar bluse epilogue veske cala&jade solbriller quay sko debbie

CLASSY 17.MAI

Jeg husker ikke om jeg nevnte i fun-fact innlegget om meg selv at jeg er ekstremt klumsete, vimsete og megauheldig?? VEL etter en flotters 17-mai frokost var det på tide å traske ned til byen, og av en eller annen grunn bestemmer jeg og Maria oss for å synge litt Pussycat Dolls og lage danseshow nedover en bratt vei med smågrus her i flotttte Trondheim da vet dere. Ting går jo ikke helt etter planen, for her ser dere en superclassy Erica i finstasen på vei til storfeiring:

Er det mulig hahhaha!!! For det første - foten min?!! Her er det hverken krykker, bandasje eller rullestol - og det er muligens et under! Og det flagget som svaier, og det store gliset mitt på vei ned i visshet om at jeg har tidenes fall på video??? For ikke å snakke om det sassye ansiktsuttrykket mitt og Maria i full piruett i bakgrunnen. Her ble det både tårer og latter på hele gjengen, denne skal jeg leve lenge på gitt. 

ENJOY DA DERE 

FINFIN FEIRING

Hei dere! Håper alle hadde en superfin feiring på tirsdag, og at dere koste dere massemasse ♥ Jeg hadde en smææsshing dag fra morgen til kveld - og den startet med en uforglemmelig frokost med altfor mye digg mat. Angrer meg som fæn for at jeg ikke spiste mer gitt. Frokost er jo for real det beste måltidet med hele dagen, så jeg var hvertfall i mitt ess. Og alkohol til frokost da!! 10/10

Senere dro vi på Solsiden, før vi dro inn til byen og så russetoget. Deretter bar det tilbake på Solsiden, og jeg kjenner at ''voksen-17-mai'' virkelig er tingen for meg. Bare mat og bobler hele dagen - null tog og null planer. La det bli flere, si

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset
I dag var det back to reality med jobb - og sånn blir resten av helga også, gitt! Vi snakkes uansett ♥

SOMMER MED BETAKAROTEN

annonse

Den siste uken har ENDELIG solen tittet fram i Norge, og overraskende nok i Trondheim også. Jeg er mer enn klar for at sommeren slår inn for fullt - det finnes rett og slett ikke en årstid som er bedre i mine øyne - ALT blir jo så mye freshere. For ikke å snakke om at man endelig får litt farge på kroppen!

Jeg er i full gang med ''Betakaroten-prosjektet'' mitt som jeg så fint kaller det haha - det er ingen tvil om at den sommeren hvor jeg brukte det både før, under og etter sommermånedene var sommeren jeg var desidert brunest. Denne sommeren blir det ikke såå mye reising på meg - og da vil jeg hvertfall suge til meg alt jeg kan av sol og brunfarge så godt det lar seg gjøre, og sørge for at den holder så lenge som mulig :-) 

Good For Me's betakaroten kommer med 60 kapsler, noe som da rekker til ca. 2 måneder. Jeg anbefaler dere å starte med det allerede nå dersom dere også ønsker en dypere brunfarge i sommer - jo tidligere en starter, jo bedre! Kapslene vil også gi en bedre beskyttelse i solen, og kan hjelpe mot irriterende soleksem. 

En kan velge mellom enkeltkjøp og abonnoment dersom en ønsker å få det tilsendt jevnlig i posten. Good For Me er en 100% trygg og norsk merkevare, og jeg har kun positive opplevelser med både dette og andre produkter derfra :-) Ellers hadde jeg ikke tipset dere om det!

Les mer om produktet HER!

En aldri så liten throwback til i fjor sommer - hvor brunfargen var i boks!! Jeg får massevis av herlig sommerstemning av å mimre tilbake her, og kan ikke vente til solen slår inn for fullt igjen ♥ ♥ ♥ ♥

Jeg anbefaler dere å sjekke ut produktene til Good For Me HER - de har et bredt utvalg i tillegg til sommerenst must-have: Betakaroten. Flere som gleder seg til sommer eller?? Er det egentlig et spørsmål..

PASTELS

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

topp designers remix skjørt day jakke malene birger hatt lindeberg sko tiger of sweden

UKEN SOM GIKK

Heihei dere, håper dere har hatt en fin uke så langt - både denne og forrige :-) På onsdag hadde vi jobbfest, noe som selvfølgelig aldri slår feil. Med været på vår side og bare god stemning var det jo hvertfall ingenting å klage på. Torsdagen ble dermed en seig bakisdag, men med en svipptur innom drive-thru og snackshylla ble dagen raskt bedre. Under ser dere jo partydronninga i sitt ess

expectation VS reality, si

Processed with VSCO with a5 preset

fineste solsiden-gjengen min ♥ ♥ ♥

I går måtte finværet nytes, så da ble en ''tur innom Zara'' raskt en middag på Solsiden, før vi feiret 20-årsdagen til Rachel på kvelden. Ingenting som stopper friårsgjengen fra å ta en littten partymandag som en god start på uka!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with acg preset

Nå står jobb for tur - vi har kundekveld fra 20-23 på Høyer Solsiden i kveld om du vil sikre deg noen goooodiez til -20%! Ellers må jeg jo tipse dere om årets russesang fra the one and only Strinda, og årets russegjeng hadde satt stor pris på om dere hadde likt innlegget HER eller sendt Sang 2 til 2242! Strinda for life vet dere 
 

FLARE

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

bukse HER adlink topp samsøe samsøe jakke bikbok solbriller le specs 

Hva synes dere?

I'll stop wearing black when they invent a darker color


 

MINE MAC-LEPPESTIFTER

Whooh, etterspurt og forsinket innlegg!! Får veldig mange spørsmål om jeg kan vise MAC-leppestiftene mine av en eller anen grunn, og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre. Jeg har sverget til disse i årevis - helt fra fjortistiden i niende klasse med hvite nude lepper, vett. DET var stilig det. Nå er jo det back on track igjen, men det er en farge som ikke funker for meg gitt haha.. Her er de hvertfall!Delikat da sikkert!!! Her ser dere fargene, i riktig rekkefølge:

M.A.C Red / Costa chich / Creme in your coffee / Velvet teddy / Hot Gossip / Creme cup / Myth

FAVS!! Velvet Teddy er helt klar nummer en - it's gorg. Creme in your coffee er også en nydelig brun-rød, og en klassisk matt rød er jo et must!
Sånn, da håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på! Flere som sverger til disse eller?

H2 // ALL BLONDE

sponset behandling

Heihei dere! For litt over en uke siden var jeg til frisøren igjen - selvfølgelig samme gamle H2 Thomas Angells gate. Jeg har gått der så lenge jeg kan huske, og kommer også til å sverge til H2 og frisøren min Daniel i årevis. Viktig å være fabbb når man runder 40 også, vet dere :-)

Denne gangen stripet vi etterveksten min, noe som er litt av et prosjekt ettersom håret mitt vokser så raskt. Vi lysnet også fargen ''under'' om dere skjønner, slik at jeg ble enda lysere enn sist gang jeg var der. Etter at jeg begynte å klippe meg jevnlig annenhver måned har håret mitt vokst raskere enn enda før, og det er SÅ deilig å se at håret er mye sunnere og friskere enn før. Husker en av de første gangene jeg var hos Daniel, da han oppdaget at håret mitt var oppspist og BRENT opp av rettetang, null klipping og ikke varmebeskyttende sprayer.... Ikke bra!!
 

Vi tok en liten stuss også som vanlig, så dere kan tro det var en storfornøyd Erica som trippet ut av salongen. Daniel er hands down den flinkeste frisøren jeg har gått til - han fikser det ALLTID slik jeg vil ha det, og om jeg ikke har peiling på hva jeg vil kommer han med forslag han vet vil funke til min hårfarge. Pluss at han er like glad i å chatte om the Kardashians som meg, hahha. Med andre ord - bare kos til frisøren!

Processed with VSCO with acg presetJeg anbefaler virkelig Daniel og H2 på det sterkeste - håret mitt betyr jo veldig mye for meg (det gjør det vel til alle??) såå at jeg har gått til den samme frisøren i årevis viser jo bare at jeg stoler 110% på salongen og frisøren. Time kan bestilles HER eller på 73 80 76 01 om du også vil være hårfin til 17.mai, konfirmasjoner og sommermånedene fremover ♥ Så takk til Daniel som nailet det nok en gang!! He saves the day

 

BALSAM FOR SJELA YEZ

Ouh, denne helgen kan man ikke klage på! Maria kom jo hjem fra nesten 3 måneder i Costa Rica tidliger denne uka, og det måtte vi selvfølgelig feire med en fabbb sushidate etterfulgt av shitloadz av godteri som to fjortisser. De brune spøkelse/blekksprutene har jo tydeligvis kommet tilbake i smågodthylla, og de som kjenner meg vet at jeg for realz lever for de!!!! Så da var jo den kvelden i boks haha :-) Sykt artig funfact da Erica 

I dag måtte vi feire at utesesongen er i gang, og da ble det helaften på San Sebastian med Idun og Andrea. Holyshit, skulle ikke tro at det gikk an å trøkke i seg SÅ mye mat med dessert og øl, så nå ligger jeg helt på felgen på utstrekk i senga. Og her skal jeg ligge resten av kvelden også, gitt. Å spise så mye mat er min form for trening azz, viktig å trene på å utvide magesekken si. Situps er for loosers!

Processed with VSCO with acg preset

them babesNår sola først skinner i Trondheim er det virkelig ingenting å klage på, og Solsiden må jo da være verdens koseligste sted! Ha en fin dag videre loveliez

INSTA RECAP

Jeg får veldig mange spørsmål om hvordan jeg redigerer Instagrambildene mine, noe som er litt vanskelig å svare på ettersom jeg alltid redigerer de forskjellig haha. Som dere kanskje ser liker jeg jo å ha matchende fargetoner i bildene mine, og nå for tiden er litt beige/lilla/gult-ish eller hva jeg skal kalle det?? Jeg bruker kun VSCO og Instagram til å redigere bildene - VSCO til lysstyrke, kontrast og filter, og Instagram til enda et filter + redigering av fargetonene. Enkelt og greit! Holder ikke med bare ETT filter til dette trynet vet dere


Det er bare å stille spørsmål om redigeringen i  kommentarfeltet under, så skal jeg svare så godt jeg kan :-) Ha en fin søndag videre dere!
 

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits