mai 2015

spørsmålsrunde: russetid

Heihei! Veldig mange har etterspurt spørsmål & svar om russetiden - så fyr løs! Skal svare på så mange spørsmål som mulig i løpet av denne uka :-) Det kan være spørsmål om alt fra Tryvann til russeklær! Kan ikke garantere at jeg svarer på alle, men skal prøve å svare på de fleste i allefall :-)
SÅÅ - Hva lurer dere på?

festival flow

annonse

Heihei! Nå er det ikke lenge til sommer folkens!! Jeg er vel ikke den eneste som har startet nedtellingen? Anyway, Nelly har fått inn supermasse fine klær i typisk festival-stil, noe jeg selv synes er dødskult. Festival eller ei - klærne er utrolig kule og sommerlige, med masse kule prints, cuts, frynser og hele pakka. Under ser dere mine favoritter og JA jeg er ekstremt glad i hvitt om sommeren!

Se hele utvalget her.


hvit t-skjorte her superfin blondetopp i fersken her kimono her
jumpsuit med stropper her langermet jumpsuit her 
hunterstøvler her veske med nydelige detaljer her bikini med masse fint mønster her
dødskule boots her solbriller fra le specs her

Skal noen av dere på festival i sommer? 

langhelg

Ah, skulle vært fri flere mandager i året altså!! Det gjør søndagen så mye bedre, right?? I dag har jeg nemlig gjort nada - veldig, veldig deilig. Var superkoselig på tacokveld til tante i går - vi ble sittende til seeent på kveld ettersom vi hadde gjettekonkurranse om topp 5 i MGP, så da var det bare å plassere seg i sofaen i en del timer. Jeg og Sandra så noen recap-videoer fra Junior Eurovision fra sånn 2003 og oppover med det samme - sykt at vi fortsatt husker sangene og bidragene! Storfavorittene mine i de årene var seff Arabiens Drøm (?) fra Danmark og Maria Isabel fra Spania. Det var tider det! 

sommerklar på 1-2-3

annonse

Heihei! Sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg er vel ikke den eneste som gleder meg til å ligge langflat uten noen bekymringer og bare ta livet med ro?? Det tviler jeg sterkt på i alle fall :-) I dette innlegget tenkte jeg å vise dere hvordan man blir sommerklar på 1-2-3!

PREP & SKRUBBBody Scrub:
Velduftene kroppsskrubb som fjerner død, tørr hud og etterlater huden myk og frisk! Dette er perfekt før man eventuelt skal påføre selvbruning eller annen lotion i sommervarmen. 

Ansiktsskrubb: Denne skrubben fra Burt's Bees har jeg brukt jevnlig, og liker den veldig godt. De små kornene renser ansiktet på en veldig god måte, og jeg liker å bruke denne opptil flere ganger i uka. Perfekt å ha stående i dusjen for eksempel!

GLØDENDE HUDSunspa:
Superenkel selvbruningsspray som gir et nydelig og jevnt resultat. Om sommeren er det jo alt om å være brun og glødende, og denne er en veldig fin løsning dersom man sliter med brunfargen eller skal tilbringe sommeren på norsk jord! Har sverget til denne selvbruningen veldig lenge nå, og er fortsatt like fornøyd. Bruk alltid en selvbruningshanske til å jevne ut/påføre. 

Body bronzer: Var litt skeptisk til denne body bronzeren fra Glo Minerals i starten, men ble skikkelig positivt overrasket! Huden min fikk en supernydelig brunfarge og glød kun etter noen minutter! Her ser dere resultatet:HVITT SMILEt hvitt smil utgjør så mye!! Selv har jeg brukt Smilelab lenge nå, og av alle jeg har testet er denne den desidert beste. Dette er forresten en nyhet fra Smilelab - med forbedret teknikk og strips! Stripsene sitter nå MYE bedre på tennene ettersom de har et annet klister, og på 30 minutter har man superfine, hvite tenner. Go smilelab!NUDE NAILSNyydelig nuderosa-farge fra Deborah Lippmann her!

SOLKYSSET ANSIKTNyhet fra The Balm!
Dette solpudderet falt rett i smak - superpigmentert med en nyydelig farge og glød. Denne blir nok mye brukt framover! JA den kan så absolutt måle seg med min storfavoritt fra Too Faced, så dette likte jeg veldig, veldig godt! :-) Her!RABATTKODEN EKSOMMER GIR DERE -20% PÅ ALL HUDPLEIE HER OG KROPPSPLEIE HER ♥ Enjoy!

FINDINGS FESTIVAL

Hey yall ♥ ♥ ♥ Neste helg står Findings Festival i Oslo for tur!!! Det blir en helt sykt spontan tur oppi alt av eksamensstyr og hele pakka - men det passer meg helt ypperlig å få et lite avbrekk fra alt stresset!! Vandre rundt i solskinnsvær (forhåpentligvis) og se Jessie J, Avicii, Axwell ^ Ingrosso, Broiler og så sinnsykt mange flere! Jeg gleder meg sånn, dere aner ikke wiiii ♥ ♥

Bli med du også, dere finner fortsatt billetter HER! Og hvis du er i tvil enda, eller gleder deg like mye som meg, se promo-videoen under for å gire deg opp enda mer! Dette blir så bra!!! Her kan dere lese om mer info om festivalen. 

Ser jeg noen av dere neste helg eller?? 

god hælj

Okei, har fått tidenes addiction på Orphan Black!! Flere som har sett det? Gurimeg, klarer ikke å legge det fra meg, så da skjønner dere kanskje hvordan jeg har tilbringt min lørdag hehhe. Har innimellom slagene fått på meg litt sminke og knipset et par bilder også da, så det har ikke bare vært latskap. Nå skal vi på middag til tante, snakkes senere i kveld kjære dere ♥
skjørt og topp h&m cardigan zara solbriller shady fruits

Har dere noen planer for kvelden? KLEM

tilbake til hverdagen

Heihei! Begynner å bli noen dager siden sist - har dere det fiiin? :-) Denne uken var nokså hektisk ettersom vi hadde mediaeksamen i går, noe som gikk sånn passe. Veldig vanskelig å skulle si hvordan det gikk, men satser på at det ikke gikk så aller verst. Flere som hadde media-eksamen i går?? Litt gøy å høre hva dere synes om oppgaven eller hvordan dere følte det gikk :-)Så ja, nå går man rett fra fest og fyll til skole og eksamen! Motiverer meg med at én av fire eksamener er unnagjort - pjuhhh gruer meg ekstremt mye til muntlig i allefall. Menmen, alle må gjennom det, og det skal nok gå så fint så. Ellers bestilte vi jentene sydentur her om dagen HURRA! Mormor og morfar har kjøpt feriehus i Spania, så da skal jeg og en liten venninnegjeng nedover i slutten av august. Gleder meg sinnsykt mye ♥ ♥Nå er Tone her - vi har nettopp spist verdens beste hjemmelagede pizza, og trøkker nå i oss pottis og smågodt fordi det er helg og fordi vi har lov! Ha en fin fredagskveld alle sammen ♥ 

MINNE FOR LIVET

Jeg har virkelig ikke ord for russetiden. Herregud så gøy vi har hatt det!! De 20 dagene har virkelig bare flydd forbi med en pangstart på dåp, etterfulgt av tre dager på Tryvann før feiringen tok av i Trondheim. Det har vært så mange morsomme kvelder, vors, netter, filmer, bilder, folk og hele pakka. Som ei venninne sa så bra - synd man må ha på russebukse for å samle hele gjengen hver dag i en hel måned. Dette er absolutt et minne for livet, og en nydelig avslutning på 13 års skolegang. Litt trist også!! :-( Det er først nå det har gått opp for meg at vi skilles til sommeren, og er helt, helt ferdig med skolebenken. Ah, jaja! All good things must come to an end!

Tusen takk for de sykeste ukene i mitt liv!!! RUSS 2016 - GLED DERE!

foxy lashes by mari: tilbud & veldedighet

Heihei!

Som dere sikkert vet har jeg fikset vippene mine hos Mari utrolig lenge nå - og er superfornøyd!! I dag har jeg gleden av å tipse dere om at hun kjører et tilbud tirsdag 9.juni hvor hun skal legge 6  klassiske vippesett med rabatt hvor pengene går til Bakgårdskatt. Bakgårdskatt jobber for å redde hjemløse og skadde dyr, spesielt katter,- noe Mari selv er veldig opptatt av. Jeg synes det er et helt fantastisk tiltak!! Man kan også komme innom salongen hennes på Mods frisør i sentrum den dagen for å donere penger.

Et sett koster vanligvis 1950 kr, men tilbudet for de 6 settene er 1300 kr.

Les mer om tilbudet og booking HER.

Her ser dere de fantastiske vippene Mari legger:ALIVE

Heihei! Tenkte bare å si i fra om at jeg lever, og at alt er bra! Liiitt sliten kan man vel si at jeg er etter noen tunge men sinnsykt morsomme uker. Har ikke hatt tid til å blogge noe de siste dagene - her nytes de siste timene av russetiden for fullt!!! Tar heller et oppsummeringsinnlegg når vi går i mål i morgen :-) LOVEYA!

ukens spørsmål #52

Antrekket på bildet er sykt fint!! Hvor er kjolen og cardiganen fra?

Tusen takk! Kjolen er fra Stradivarius, cardiganen er fra Acne :-)Hvor ofte vasker du håret?

Som regel hver andre dag, men noen ganger funker hver tredje dag også. 

Var mopedlappen verdt det? Nå som du har bil?

JA så absolutt. 2 år med scooter gjorde virkelig susen, så det anbefaler jeg virkelig. Bil er jo selvfølgelig mye diggere, til tross for at parkering og dyrere bensin suger. Men scooter er veldig greit ettersom man lærer seg trafikken!Hvordan er miljøet på Strinda? Har hørt det er mye mobbing og klyser.

Miljøet på Strinda er veldig bra synes jeg. Selv har jeg en stor vennegjeng jeg trives godt med, og da er det som regel de jeg omgir meg med. Likevel synes jeg samholdet mellom hele trinnet generelt er veldig bra! Når det kommer til de andre trinnene er det jo det typiske størst-minst skillet (har ikke alle skoler det??) hvor ''3-klasse bordet'' gjelder tredjeklasse-elevene osv, og første- og andreklassingene kanskje tas opp i såkalte aksjoner. Strinda har blitt veldig strenge på det med aksjoner de siste årene, så det er forsåvidt ikke så mye av det lengre. Og når det kommer til klyser og ''brunkrem med stripet hår'' er dette stereotypier. Strinda var nok mer klysete før, men nå vil jeg si vi er på lik linje med de fleste andre videregående skolene. Så ja - jeg trives veldig veldig godt! Kunne virkelig ikke tenkt meg å gå på en annen skole enn Strinda.Er volume lashes det samme som 3D-vipper? Er du mest fornøyd med vanlige vippeextensions eller volume?

Volume lashes er både 1D, 2D og 3D vipper! Jeg er helt klart mest fornøyd med volume lashes. De holder mye lengre, er mye mykere og mer behagelige, pluss at de sliter mindre på de naturlige vippene. Jeg fikser de hos Foxy Lashes by Mari.Har du noen planer for friåret ditt?

Nei, og det er veldig, veldig godt! Jeg skal hvertfall jobbe bedre med bloggen og utvide mulighetene der, kanskje søke meg en annen deltidsjobb, og ikke minst reise masse!! Og forhåpentligvis finne ut hva jeg har lyst til å studere.Spiser du mye hamburger?

Hmm njæsh stepper innom Burger King i ny og ne etter en kveld på byen haha - ellers er det ikke så ofte!

Pleier du å ordne neglene dine?

Jaaa, hos flinkeste @beautynailsbymaren på instagramBruker du selvbruning i ansiktet?

Innimellom, ja. Da bruker jeg en face lotion fra St. Tropez!

Hvor er solbrillene fra?

De er fra junkyardHvilken bunad har du?

Både jeg og søsteren min har GrafferbunadTrener du mye?

Er helt latterlig dårlig på å trene, men etter russetiden må jeg virkelig ta litt tak igjen haha - 17 dager med fest vises nok på kroppen!! Still worth it tho. SKAL HA EN EGEN SPØRSMÅLSRUNDE OM RUSSETIDEN SENERE I MAI! Spørsmål til neste runde?

medaljens bakside

... er det ikke det man sier?? Man kan ikke bare ha det gøy og moro i ukesvis uten at en merker det på kroppen, dessverre. I dag ligger jeg rett ut i senga med sviende hals og svelg, tett nese og en veldig veldig slapp kropp for å si det sånn. Så idag må man dessverre holde sengen, men jeg satser på at jeg er bittelitt bedre i morgen hvertfall :-) I mellomtiden kan jeg jo mimre tilbake på de siste dagene!

Hugo's tivoli med Licious-jentene ♥

Backstage med Maibilletten etter Erik & Kriss konserten!!

Konfirmasjon til min kjæære lillesøsterRussesang-kåring, og VINNERE ♥

Hva har dere gjort de siste dagene? Flere medruss som er liiitt slitne for tiden eller?

konfirmasjon

Heiii! I går hadde min fineste søster konfirmasjon - og dagen var såå fin med masse god mat, fint vær, familie og kaker. Det var smålig slitent å presse seg inn i bunaden etter litt for mange dager med fest og fyll, men jeg skal også innrømme at det var herlig å legge vekk russebuksa for noen timer. Etter konfirmasjonen bar det videre på russesangkåring - og vi vant!!!! Herregud, det var så gøy!!!! Topp 4 med flest stemmer opptredte, og ut i fra framføringen kåret juryen en vinner :-) Strinda i hjertet!

Håper du hadde en fiiin dag kjære lilsiss ♥

KONKURRANSE: Brun & Blid

Heihei! I samarbeid med Brun & Blid har jeg gleden av å dele ut en stor bunke solkort til noen heldige vinnere!! :-) Hvert solkort har en verdi på 100 kroner, men ettersom kortet i seg selv koster 20kr er det 80kr med solarium på hvert kort. Vinneren trekkes i løpet av kvelden!

DETTE MÅ DU GJØRE

- Lik HER

- Kommenter e-post adressen din i feltet under når du har gjort det! Vinnerne blir sjekket.

LYKKE TIL!

sunny days

I går fikk vi oss en hyggelig overraskelse på vei hjem fra skolen:

hahha omg, sånn går det når vi jentene setter opp telt!

Etter å ha pakket ned teltet fant vi ut at vi måtte trøste oss litt - så da dro hele jentegjengen på Hugo's Tivoli på Leangen! Selv elsker jeg tivoli, så det er like gøy hver gang Hugos kommer til byen. Det ble både store og små karuseller på hele gjengen i solskinnet, og sukkerspinn selvfølgelig. Vi hadde det dødsgøy - anbefaler alle å ta turen innom!! Tivoli er det beste ♥Etter en supermorsom tur på Tivoli dro vi på vors til Tone før vi dro videre på byen. Nyydelig dag rett og slett

Flere som har vært på tivoli i år?
NBNB hadde satt stor pris på om alle hadde brukt 10 sekunder på å like DENNE posten, eller sende ''SANG 6'' til 2242 for å stemme på Strinda som Trondheims beste russesang ♥ KYSS ♥ 

grillkos

Heihei! Koste oss supermasse til Vibeke i går med grilling og det lille av sol vi fikk. Været hadde jo vært såå fint hele dagen - men plutselig var det overskyet med plaskende regn. Men det stopper ikke oss!!! Så kvelden ble like koselig selv om været ikke var helt på vår side. Og shit grillpølse er godt
Det merkes på kroppen at man er russ for å si det sånn, så i dag blir det mest sannsynlig en pausedag. Og i morgen blir det tivoli jippiii!! 

 

NBNB hadde satt stor pris på om alle hadde brukt 10 sekunder på å like DENNE posten, eller sende ''SANG 6'' til 2242 for å stemme på Strinda som Trondheims beste russesang ♥ KYSS Kommenter når du har gjort det, så sjekker jeg ut bloggen din!

strindalicious herje i mai

I dag skinner sola som bare det, så i dag rigges det til grilling hos Vibeke med jentene ♥ Formen er mye bedre, så jeg gleder meg massemasse til i kveld. Siden det er så fint vær og vi skal sitte ute tar jeg med kameraet, satser på at det blir noen brukbare bilder. Kvelden igår var også veldig koselig - vi satte opp partytelt i hagen til Maria (overgikk oss selv positivt med telt-egenskapene), og det hjalp på både vind og kulde!

Ellers prøvde jeg meg på noen go-pro bilder i går, og resultatet? Tja.

HA EN FIN TIRSDAG ALLE!

TRYVANN

Heiii! Jeg har bare en ting å si om Tryvann - wow! Vi har kost oss såå masse i helga, med masse morro, tull og festing. Hele turen med jentene, hotellet, Oslo, været og Tryvann i seg selv var fantastisk, og absolutt et minne for livet. Akkurat nå er jeg helt dævv (allerede) - men det får bare være. I dag bærer det ut igjen til tross for at halvparten av oss har pådratt seg halsbetennelse etter å ha vært utendørs i litt for lite klær.. Menmen, man er bare russ én gang - er det ikke det man sier? Så i dag trosser vi syken, kvalmen, trøttheten og hele pakka og kjører på nok en gang. Go-proen er forresten med - skal nemlig lage en russetid-video!! 


Noen bilder fra en superfin helg med superjentene mine ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits