mai 2014

through my phone

sommersalg

Heihei!

Nå er det bare en måned til sommer, folkens! Mindre enn det til og med. I den forbindelse har jeg satt sammen mine Beach-favoritter fra Nelly. Masse herlige bikinier, stråhatter, solbriller og lette kjoler man kan slenge over på stranden. Gleder meg til late dager med sol og varme. Jeg er vel ikke den eneste?
1: Flip-flops her, 2: Dødsfine solbriller her, 3: Fresh stråhatt her 
4: Victoria's Secret-inspirert bikini her 5: Fantastisk fin blomsterbikini her 
6: Grå, tynn kjole her, 7: Enkel hvit bikini, som gjør at man ser ekstra brun ut, her

Nelly har også en ''Hey Flowerbomb'' kampanje her med salg på masse herlige blomstrete favoritter .For eksempel disse herlighetene:


Superkul neon-kjole her hvit sommerkjole her nydelig og lang rosakjole her

Vil også anbefale dere å sjekke ut ''Crazy dress'' kampanjen, som f.eks gir 5 kjoler til 500kr, 10 til 750kr osv. Sikkert mange fine funn til sommeren. Sjekk ut kjolene her. ♥ annonse

ENDELIG ferdig!!

Heisann hoppsann! ENDELIG er jeg ferdig med matteeksamen!!! Har gruet meg til dette i to uker nå - og shit så herlig det er å være ferdig. Flere som hadde samme S-eksamen i dag kanskje? Synes Del 1 gikk helt greit, men var mye rart på del 2 ass haha. Jaja, vi får bare vente å se hva resultatet blir.

I dag overtok Tone leiligheten sin som jeg faktisk ser fra vinduet mitt på rommet - så etter en 2 minutters gange sto jeg utenfor, klar for å se den! Den var sååå stor og fin, gleder meg til å få ny nabo hihi. Ble med hun og foreldrene rundt omkring for å se på møbler før vi endte opp med en nammis-pizza fra peppes. Nå skal jeg til Maria med noen venninner - kos dere i kveld lesere ♥ ♥

enkelt frokosttips

Hei! I dag tenkte jeg å komme med et lite frokosttips - nemlig en god og næringsrik havregrøt fra Fjordland. Det er ikke alltid man har tid til å lage seg en god frokost på morgenkvisten, og det fører til at mange hopper over dette viktige måltidet. Det er selvfølgelig veldig, veldig synd når frokost er det viktigste måltidet vi spiser gjennom dagen. Da kan denne hurtigmåten være en god løsning, med flere ingredienser som stabiliserer blodsukkeret og holder deg mett lenge.

En enkel og god havregrøt, som lett kan varmes på noen få minutter i mikroen eller i en kjele. Det kan derfor spises både hjemme, men også som lunsj på arbeidsplassen eller skolen. Konsistensen er god og ganske myk/bløt, med svak smak. Grøten smaker derfor enda bedre med bær og frukt på, og posjonen holder deg godt og mett i flere timer. Tipp-topp-tommel-opp!

Les mer om havregrøten HER!Har du smakt denne før? annonse

yesterday's outfitcardigan gina tricot kjole stradivarius veske forever 21 sko converse solbriller rayban 

Hva synes dere? ♥

solsiden i finværet

Hei! I går hadde vi det superkoselig på Solsiden i finværet, med en supergod kyllingsalat med masse digg, og en oreomilkshake bare for å sette prikken over i-en. Hele gjengen rullet ut av restauranten etterpå, tror aldri jeg har vært så mett før haha. Godt var det! Bursdagsbarnet var også fornøyd med godt selskap, bildebok og klokke ♥ På kvelden lå jeg over til Maria, og nå er vi klare for en hardøkt med matte. Nå skal det pugges!!! Om et døgn er jeg så si ferdig med eksamen, wiii.

Fineste Åshild og Hanna ♥

♥ Bursdagsbarnet, Isabel & megPoster gårdagens antrekk senere i dag, kos dere på fridagen kjære lesere ♥

 

sol og bursdagsfeiringHei fine lesere! ♥

De siste dagene har det vært helt nydelig vær i Trondheim - og i dag var vi på museum med klassen før vi spiste på Egon i solsteika. Det var varmt nok til å gå i shorts - shit så deilig det var å finne frem sommerklærne igjen! Vandret litt rundt i byen etterpå, og fant masse fint. Endte opp med å kjøpe en nydelig sommerkjole og joggebukse, før vi kjøpte oss en frozen yoghurt og tok turen hjemover.

I går var jeg på skolen fra 10-18 (!!) på forberedelsesdag til eksamen - og det ble mange timer med mye matte. Heldigvis satt vi isolert på et rom uten vinduer så vi slapp å se på det fine været haha. Gleder meg så SYKT til å få dette overstått.

Nå må jeg hive meg rundt - om 25 minutter skal jeg på Graffi og feire fineste Andrea som fyller 18 år i dag!! Vi overrasket henne klokka 12 i natt med kaker og kort, superduper koselig. Kameraet er med så skal ta masse fine bilder til dere ♥ ALLE MÅ ØNSKE MIN KJÆRE NYDELIGE BESTEVENNINNE GRATULERER MED DAGEN DA ilupilunei og nei

Heihei! I dag ble det ikke verdens beste start på uka, med tanke på at jeg var SÅ innstilt på at det ble streik haha. Var derfor et ekstremt trøtt udyr som dro seg opp fra sengen nærmere halv 8 - og dermed med veldig dårlig tid. Velvel, rakk skolen uansett - og med taco i matpakken klarte jeg da likevel å holde motivasjonen gjennom hele dagen haha.

I morgen har vi forberedelsesdag til eksamen, og må derfor på butikken straks og handle inn forsterkninger. Streik eller ikke - trøster meg med at skoledagene etter eksamen kommer til å være herlige og chille, så livet er ikke så allerverst likevel ♥

Her har dere dagens antrekk:dongerijakke zara sko cult genser bik bok solbriller rayban veske new look bukse dr denim

Hva synes dere? Hvordan har deres mandag vært? ♥

sunday funday

God morgen (dag) lesere ♥ Tusen takk for så mange fine kommentarer på forrige innlegg - det hjelper så mye på humøret og motivasjonen at dere aaaner ikke. I dag våknet jeg til lukten av nybakte scones og afternoon tea, og frokosten har aldri smakt bedre. Er det noe jeg liker ekstra godt her i verden er det så absolutt søndagsfrokosten her i huset. Namnam!I dag jeg komme meg gjennom flere temaer i matteboken - og selvfølgelig krysse fingrene for streik haha. Tviler på at det blir noe av det, men det hadde vært deilig å bare kunne fokusert på matten i stedet for å dra på skolen. Må jo uansett ta eksamen om det blir streik eller ikke, så noen fridager hadde ikke skadet.Nå skal jeg hoppe i dusjen og bare kose meg i morgenkåpa mi resten av dagen. Er den ikke fiiiin? Den er fra Cubus, om noen skulle lure ♥ Har dere noen planer for dagen da?

komkom sommerHeihei kjære lesere ♥ Har dere hatt en fin lørdag så langt? Det har jeg - til tross for at jeg egentlig ikke har gjort noe som helst. Fikk unna flere ting på må-gjøre lista da, og fikk startet så smått med matten. Fikk også en klump i magen da jeg scrollet nedover bloggen min - fysj så trist den har vært i det siste.. Dermed fikk jeg plutselig litt motivasjon og fart på meg igjen, så jeg tørket støvet av kamerastativet og tok noen fine(re) bilder for en gangs skyld haha. Skal prøve å bli flinkere til det! Litt mer interessant enn å lese om hva jeg spiste til middag og hvilke kjoler jeg liker best atm.. Ikke en dårlig start på lørdagen i det hele tatt - snarere tvert i mot! :-)

Har dere noen planer for dagen da? ♥

klassisk fredagskveld

Hei! I dag hadde jeg en etterlengtet klassisk fredagskveld med familien, hjemmelaget pizza og norske talenter på TV-skjermen. Perfekt med andre ord! Har ventet på dette sååå lenge etter en lang og krevende skoleuke. I dag kunne jeg krysse av min tredje framføring på rad - og slikt føles alltid deilig.

Skal legge meg i rett tid, slik at jeg kan stå opp nogenlunde tidlig for å få noe ut av dagen for en gangs skyld. God frokost etterfulgt av litt bloggarbeid og matteøving! Håper alle sammen har en fin fredagskveld videre hva enn dere gjør, også snakkes vi i morgen ♥

topp 10 puggesanger

Hei! Nå er det jo siste innspurt på skolen før sommerferien, og som mange andre har jeg masse skolearbeid å gjøre. Da er det veldig viktig å ha masse gode sanger å høre på - det får alltid opp motivasjonen og energien min hvertfall. Tenkte derfor å vise dere 10 sanger som går på repeat her i huset at the moment ♥


 

Pills N Potions - Nicki Minaj (Den nye sangen til Nicki som kom ut for et par dager siden SHIT så fin den er!! Hører på den i ett sett)

 

Carry you home - Zara Larsson


Indian Summer - MarleneYouth - Foxes


Do it again - Röyksopp & Robyn


Dust clears - Clean Bandit


Gold - Britt NicoleProblem - Ariana Grande ft. Iggy Azalea


Human - Cher Lloyd


Who you are - Unspoken (Acoustic)Har du en favorittsang akkurat nå? ♥ Følg med på spotify-lista mi HER

@h2 thomas angells gate

Hei! I forrige uke var jeg tilbake i trygge hender i frisørstolen på H2 i Thomas Angells gate - og min flinke frisør Daniel! Var litt usikker på hva jeg faktisk ønsket å gjøre med håret mitt når jeg kom dit, men vi kom fort fram til at å stripe etterveksten og klippe slitte tupper var det som passet best for sommermånedene fremover. Derfor ble det lyse striper i etterveksten, og fikk også klipt av ganske mye, så nå er håret sunt, friskt og sommerklart :-)Alle som jobber på H2 er superflinke og hyggelige, så jeg anbefaler dere absolutt å ta turen innom! Salongen er også stor og fin:Jeg fikk med meg to dødsgode produkter hjem; en ny shampoo og balsam fra Fudge. Håret mitt ble supermykt - og disse lukter himmelsk! De er også tilpasset slitt hår, så dersom man sliter med det kan jo dette være en god løsning.Hvis ikke er det jo alltids et svært utvalg av andre produkter i salongen!

Himmel!

♥  Dersom du også har lyst til å friske opp håret til sommeren kan timesbestilling gjøres på 73 80 76 01 ♥kongelig besøk

Heihei dere ♥ Hvordan går det? Flere som drukner i lekser, tentamener, eksamen, fremføringer og arbeid generelt? I så fall er det godt å vite at man ikke er den eneste.. Akkurat nå er det så mye å gjøre på skolen og bloggen at jeg ikke vet hvordan jeg skal få alt til å gå rundt haha.. Men alt hander om prioriteringer og utnytting av tiden folkens, så nå gjelder det bare å stå på de siste ukene!!! Da smaker sommerferien ekstra godt :-)

I går jobbet vi med mediaprosjekt hele dagen, og skulle i byen for å ta noen bilder til dette. Skulle også fotografere Nidarosdomen, og som vanlig ramlet vi borti litt av hvert. Var mye folk, boder, servering og masse annet utenfor kirka - og da kom vi plutselig på at vi hadde lest at kongen og dronningen skulle på besøk! Vi bestemte oss derfor for å utnytte muligheten til å få se kongen og dronningen i virkeligheten, og det fikk vi også. Det er ikke hver dag man får oppleve det, eller hva?? :-)Nå skal jeg fortsette det supermorsomme arbeidet jeg har hengende over meg - så snakkes vi kanskje i kveld? 

libresse: feminint og super-girly

annonse

Heihei! Nylig lanserte Libresse sine tamponger med helt nytt design, designet av den kreative moteskaperen Sarah Arnett. 9 nye design, inspirert av dyreprint og friske, glade farger. Det er rart hvordan en ''ny outfit'' kan gjøre helvetesuka mye bedre og morsommere! Det skal faktisk ikke mer til :-)

Her ser dere de ulike størrelsene tampongene kommer i. Gul for de minste, blå for de mellomste og rosa for de største. Mensen er ikke lengre noe å skamme seg over - det er jo noe vi jenter har til felles? Og med disse fine eskene trenger du heller ikke å gjemme vekk tampongene, for de er jo like fine på hylla som på den røde løperen som i veska!
Les mer om Sarah Arnett og designet HER!

Nå kan dere også delta i en konkurranse hvor man kan sette sammen en stil-kollasj av sminke og klær - og hver uke får de 50 beste en Sarah Arnett sminkemappe. Man kan også vinne en nydelig bluse og herlige skjerf. Les mer og delta i konkurransen her.

Hva synes dere om det nye designet? ♥

solskinnsdager

Hei! Åh, været i Trondheim er rett og slett upåklagelig for tiden - i går var det til og med varmt nok til å ligge ute i bikini! Det liker vi! I dag var det også kjempefint, så vi bestemte oss derfor for å spise middag ute i dag. På menyen sto tikka masala, noe som aldri aldri aldri slår feil. Mange lurer på om jeg kan komme med oppskrift på det, men det er så enkelt som å kjøpe Tikka Masala Toro-boksen og følge instruksene der haha. Det eneste man trenger å kjøpe ved siden av den boksen er altså nanbrød og kylling.Nå må jeg finne frem mattebøkene, og forberede meg på eksamen neste uke. I tillegg har jeg flere skoleprosjekt og andre ting som henger over meg - gleder meg sånn til alt dette er over, og jeg kan nyte sommeren ekstra godt!! Ha en fin dag videre, dere ♥
 

sommerens hviteste smilHei dere! Mange av dere har nok hørt om merket ''Smile Lab'' - som er kjent for sine populære strips som former seg etter tennene og gir et plettfritt, hvitt smil på kun noen få minutter. Jeg har jo skrevet om det tidligere på bloggen, og er fortsatt helt obsessed med disse stripsene. De er så enkle å bruke, og med disse er man jo garantert sommerens hviteste smil!! Det er vel noe vi alle kunne tenkt oss, eller hva?I en stor pakke følger det med 14 pakker med gummistrips (en til øvre tannrad, og en til nedre), og som former seg etter tennene dine. De er utrolig virkningsfulle og effektive, og man kan velge å bruke de 14 pakkene hver dag i to uker for et langvarig resultat, eller bruke hver enkelt før f.eks spesielle anledninger. Stripsene skal være på mellom 30-60 minutter, og de er veldig behagelige på ha på.

Anbefaler Smilelab på det sterkeste, det blir hvertfall en storfavoritt gjennom hele sommeren fra min side ♥Rabattkoden E20 gir dere -20% på HELE Coverbrands, utenom nedsatte varer, og varer frem til 20 mai  ♥ ♥ ♥ ENJOY YOUR SHOPPING!

annonse

champagne-frokost

Heihei, og gratulerer med dagen kjære dere ♥

I dag ringte klokken 0530 (!!) og tre slitne jenter tuslet opp og hoppet i bunaden og sminkemasken. En time senere sto taxien utenfor, og da var det bare å starte dagen. Vi spiste en herlig champagne-frokost med jentene, og herregud så mye godt det var.. Pavlova, lefser, eggerøre, horn, loff, reker, vin, nutella, jordbær, fruktsalat og SÅ mye mer. Luksusfrokost!!

Etter et par timer med masse god mat og latter bar det til byen for å gå i skoletoget. Til tross for litt regnvær og noen gigantiske gnagsår (obligatorisk på 17-mai) var det utrolig koselig å gå i tog. Spiste deretter lunsj med familien før jeg møtte noen venninner igjen på Graffi. Så var det tilbake til byen for å se borgertog og russetog - da i stekende sol og blå himmel. Perfekt avslutning på dagen! 

Nå er jeg heeelt utslitt, så blir en tidlig kveld på meg. Like greit egentlig! Håper alle har hatt en superfin feiring av det flotte landet vårt ♥

♥ herlige jentene mine 

klar for morgendagen

Heyo! 

Er alle klare for morgendagen?? Det er hvertfall jeg! Vi hentes med taxi om litt under 8 timer - da bærer det avgårde på frokost med jentene haha. Shit, 0645. Vi har nemlig tenkt å gå i skoletoget også, så for å kombinere alt sammen må frokosten starte tidlig. Veldig tidlig. Men deeet blir bare gøy - og på menyen står loff, reker, pavlova, fruktsalat, kyllingsalat, horn, rundstykker, juice og masse annet godt. Dere kan tro vi skal kose oss ja!! :-)

Åshild og Andrea kommer hvert øyeblikk for å ligge over, og jeg har en plan om å være i seng om 30 minutter. Good luck! Kommer til å se ut som en zombie i morgen, og bunadsbeltet kommer til å sprekke før klokken slår halv 8. Okei, dette er det mest meningsløse blogginnlegget jeg noengang har skrevet haha, så slenger med noen bilder fra telefonen min for å gjøre det enda mer meningsløst. 
Tar med kamera i morgen, så det blir nok masse fine bilder fra dagen. Og i morgen skal jeg ta på meg bunadssølvet FØR familien forlater huset, slik at jeg faktisk tar det på riktig. Haha herregud som jeg har ledd av meg selv for fjorårets fail. Av en eller annen grunn plasserte jeg den store søljen øverst, og den lille nederst - taktikk hvor?? Oppdaget det ikke før jeg fikk tusen rare blikk på bussen.. Well well! 

Kos dere masse i morgen, så snakkes vi vel i løpet av dagen ♥

rebecca stella for nelly

Heihei! På onsdag slapp Nelly Rebecca Stellas kolleksjon - og jeg fant masse fint der!! Forrige gang fant jeg ikke like mye, men nå var det flere hverdagsfavoritter og enkle plagg. Disse godbitene falt hvertfall i smak hos meg:Første rad: 1: Grå sweatshirt her. 2: Nydelig sølvkjole her. 3: Mørkeblå kosebukse her. 4: Blondekjole her
Andre rad:
5. Fluffy genser (ser for meg dette er fint til høytlivsskjørt) her. 6: Kule sneakers her. 7: Rosa blondeshorts her. 8: Kule solbriller her

Ikke nok med at hun designer klær - hun slapp også låten sin ''Do it Again'' nylig:Sjekk resten av utvalget her

Topp på festen: Kjøp tre topper, få 50% på den dyreste HER
Hva synes dere om den nye kolleksjonen til Rebecca Stella? annonselenker

tja

Heihei! Eksamen, eksamen, eksamen - hvor enn jeg går.. Haha, veldig forståelig! Er fortsatt i dårlig form, så fant ut at det var best å holde senga i dag også. Det var jo som sagt eksamenstrekk i dag, og jeg håpet jo at jeg kom opp skriftlig. Og det gjorde jeg! I ... matte ... Vel, kanskje ikke førsteprioriteringen min, men mye bedre enn for eksempel fransk muntlig haha så jeg er ikke så aller verst fornøyd egentlig. Skal bare stå på de neste to ukene og pugge så mye som mulig!

Over ser dere dagens lunsj - skulle prøve meg på noe nytt på kjøkkenet nemlig. Mulig det ser veldig godt og frisk ut, men fysj det er noe av det tristeste jeg har smakt i hele mitt liv haha. Går for det jeg kan best neste gang, altså.

Nå skal jeg rigge meg godt til rette under dyna igjen med vannmelon og nok en episode Awkward. Har funnet meg enda en serie jeg liker, som om de tusen andre jeg følger med på ikke var nok... Kom dere opp til eksamen i dag?hovefestivalen: must have's

festival must haves

 festival must haves 2

Heihei! Som jeg har nevnt tidligere på bloggen skal jeg jo på Hovefestivalen i sommer - gleder meg sånn!!! Liker så utrolig mange av artistene som skal dit i år, som f.eks Ellie Goulding, Bastille, Disclosure, Imagine Dragons, Clean Bandit, M.I.A, Martin Garrix, Naughty Boy, John Newman - og så utrolig mange andre! 

Reiser nedover med vennegjengen, og vi skal bo på en nydelig sommerhytte like ved festivalen. Gleder meg til sene kvelder med musikk, god stemning, herlige mennesker, grilling og forhåpentligvis finvær. Jeg har allerede tenkt på hva jeg skal pakke ned jeg, haha så mye gleder jeg meg faktisk. Over ser dere noen av mine must-haves til festivalen. 44 days left!!!

Flere som skal på Hove?

ukens spørsmål #38

Hvor lager du alle kollasjene dine?

Jeg bruker Picasa 3 til å lage de. Programmet kan lastes ned gratis, bare søk på google :-)Bor du i Trondheim by eller litt utenfor?

Bor i Trondheim by ja, er bare noen minutter til sentrum.

Hvilke hårprodukter bruker du?

Dette varierer egentlig veldig, men tenker å lage et eget innlegg om dette veldig snart. Får mange spørsmål om akkurat dette, nemlig!

Hva skal du i sommer?

Skal på Hovefestivalen, Rhodos, hytta sikkert og masse annet gøy!!Når du sier at du vil studere i New York, tenker du Gateway College da?

Tror egentlig ikke det, faktisk. Var veldig bestemt på det i starten, men nå er jeg litt usikker! Først skal jeg hvertfall finne ut hva jeg vil studere hihi

Hvilken linje går du, og hvilke programfag har du?

Går studiespesialisering, og har valgfagene media, markedsføring, engelsk og s-matte (og musikal som tilleggsfag)

Hva er dine fem favorittbyer?

Hmm... New York hvertfall (sjokk!!), London og Barcelona hvertfall :-)Hvor ser du siste sesong av KUWTK?

primewire.ag

Kan du ha ny romvideo?

Kanskje det du!! Er du fornøyd med macen din, og anbefaler du den?

Ja, absolutt!! Den holder seg også overraskende bra etter 3 år i flittig bruk. 

Kan du lage en Barcelona guide?

Det kan jeg sikkert gjøre! :-)

Favorittseriene dine?

Har laget et innlegg om det her

Spørsmål til neste uke? ♥

dårlig formHeihei! I går var en superdaff dag fra min side, mest fordi jeg var slapp og i dårlig form. Våknet i morrest i enda verre form, så i dag ble det ingen skole på meg gitt. Skulle også ønske at jeg bare kunne holde senga hele dagen og bli frisk så fort som mulig, men har masse jobb og skole-greier hengene over skuldrene mine.. I morgen får vi vite om vi eventuelt (forhåpentligvis!!) kommer opp i skriftlig eksamen - hadde vært så deilig å bare bli ferdig med det. Dersom jeg ikke kommer opp skriftlig må jeg vente helt til siste uken før sommerferie og ha muntlig eksamen. Krysser fingrene!!

Andrea kom på sykebesøk hos meg i dag, og som verdens søøøteste hadde hun med seg melkehjerter, jordbær, blomster og et humør som gjorde dagen min 1867157 ganger bedre ♥ ♥ ♥ ♥
Heldig ja??

guide: 17 mai kjoler

Heihei! Sliter du fortsatt med å finne den perfekte kjolen til 17-mai? Fortvil ikke, for i denne guiden finnes det forhåpentligvis en kjole som passer til enhver. Jeg har gått gjennom side opp og ned på Nelly og satt sammen mine absolutt favorittkjoler, samt noe tilbehør - som egner seg perfekt til både 17-mai, bursdager og sommer generelt. Nå er det ikke lenge igjen folkens!! :-)svak rosa-farget kjole med nydelige diamantdetaljer her // rosa, enkel kjole her // kjole med nydelig passform her // sommerlig kjole her


nydelig chiffong-kjole her // helt enkel hvit kjole her // peplum-kjole med gulldetaljer her // løs blondekjole herkjole i dus-rosa med nydelige steindetaljer her // girly og søt kjole her // limegrønn high-low kjole her // kjole i herlig, frisk farge her

For å sette prikke over i-en til antrekket kan man jo alltid kombinere kjolene med noe fint tilbehør. F.eks noe av dette?1) Michael Kors armbånd her 2) gullarmbånd her 3) toms med blonder her
4) nydelig og detaljert smykke her 5) blondesko her 6) enkelt perlesmykke her

Jeg er vel ikke den eneste som har lyst på ALT ovenfor? Har du 17-mai antrekket klart? ♥ annonselenker

skjønne nyheter

annonse

Heihei! I dag skal jeg vise dere 5 nyheter fra Coverbrands - med fokus på turkis/aqua-farger. Nyhetene er ganske tilfeldig - noe jeg synes er ekstra gøy! Noen av disse merkene hadde jeg ikke hørt om tidligere, og det er jo alltid gøy å vise frem noe helt nytt på bloggen! :-) Nydelig deksel fra MOO i overraskende bra kvalitet her. Jeg er vant til at deksler ''faller sammen'' kun etter noen uker, men det er noe helt annet med disse fra Moo. De har det i flere farger og størrelser også, anbefaler dere å sjekke ut utvalget.Øyenskyggepalett fra NYX her. Her snakker man mye for pengene! Med denne lille paletten kan man lage utallige looks, både med enkle grå-svarte farger med hint av blått, eller ordentlige blå'e looks. Paletten er nokså pigmentert, men anbefaler å bruke en primer under for å sikre at den holder hele dagen. 

Denne kommer også i mange andre farger, anbefaler dere å sjekke de ut. Jeg har fargen ''Love affair with Louis''Sminkefjerner her - denne likte jeg veldig godt! Den fjerner øyesminken på null komma niks, og er mye bedre enn halvtørre servietter som bruker evigheter på å fjerne sminken. Jeg foretrekker å bruke denne på øynene ettersom den er ganske oljete og effektiv, og en rens i ansiktet. Da sørger man virkelig for å legge seg med et rent og pent ansikt hver kveld.Nyydelig neglelakk fra Deborah Lippmann her. Disse neglelakkene har jeg snakket før om på bloggen, rett og slett fordi jeg liker dem veldig godt. Selv er jeg ingen ekspert på lakkering av neglene, så da er det greit å bruke gode koster og farger som holder ekstra lenge.Solbriller fra Quay her (disse blir perfekte til sommeren!!)

Har du testet noen av disse produktene før? ♥

dagens antrekk

skinnjakke h&m bukse zara sko vans topp weekday blazer weekday solbriller bikbok veske aldo

Hva synes dere? ♥

daily dose of inspirationlansering av Leowulff

Heihei! I går var jeg på Høyer etter skolen, i forbindelse med lansering av de nye veskene fra LeoWulff. Kvelden var utrolig vellykket, med masse sushi og god drikke, brynstyling, hyggelige mennesker og selvfølgelig lansering av de flotte veskene. Fine Høyer-jentene ♥
Anne fra LeoWulff viser frem veskene, og forteller masse spennende om hvordan det hele startet, om designeren, arbeidet og selvfølgelig resultatet. Her ser dere også det flotte utvalget som kommer i Høyer-butikken om ikke lenge. Gled dere!! :)Superflinke Marte fra Glimt studio fikset brynene mine med litt farge, tråd og pinsett, så nå er de mye finere og sterkere! Slik ser de ut nå, uten at jeg har fikset de noe som helst:Wiii!

Av alle veskene ble dette min favoritt:Perfekt i størrelse og farge! Her får man jo både plass til pc, sminke, klær - ALT! Favorittene våre! 

Som dere sikkert ser hadde vi en superfin kveld på Høyer i går! Veskene kommer i butikk i juli/august, gleder meg allerede. Leo Wulff har et bredt utvalg av fine vesker i masse farger og størrelser som passer for en hver. Var de ikke fine? ♥

de siste dagene

Heihei! Da var det på'n igjen folkens? Jeg startet uken min på en herlig måte - nemlig med langkjøring! Med verdens morsomste kjørelærer og Andrea koooste vi oss rett og slett. Var rimelig tungt å dra seg opp klokken 6 på morgenkvisten etter langhelga, men må man så må man - sant? Etter kjøringen ble det middag, før jeg og Maria benyttet finværet til å springe intervaller ute. Begge har også blitt utfordret på de badegreiene på facebook - så etter springingen kastet vi oss uti fjæra haha. IIISKALDT var det - og filmen legges ikke ut på facebook for å si det sånn hahaha.Jaja, årets første (og siste) bad er hvertfall gjennomført på likhet med resten av Norges befolkning! Hadde faktisk ikke trodd jeg kom til å gjennomføre det - but oh yes. 

I dag møtte jeg Tone etter skolen, de er nemlig i Trondheim på klassetur. Vi spiste en god middag på Graffi i finværet, og det var som vanlig herlig to catch up. Nå er det under én måned til hun overtar leiligheten sin i Trondheim HURRAA <3 <3Etter en herlig middag dro jeg og Maria på tivoliet rett rundt hjørnet, og holdt på å kaste opp på den svære, svære G-Force eller hva de nå kaller det. Gøy var det, men shit så kvalm jeg ble haha. Øvelseskjørte med pappa etterpå, og nå sitter jeg her - blogger mens jeg fjerner sminken, klar for legging. 

I morgen skal jeg på en event hos Høyer - gleder meg masse! Skal ta med kameraet, så der blir det nok masse fine bilder :-) 

Har dere hatt en fin dag?

17-mai sminke

Hei! 17 mai nærmer seg med stormskritt, og det er faktisk en av de fineste dagene i året synes jeg :-) Hvertfall når det er finvær! Å gå rundt i fine kjoler og bunader med mennesker du er glad i - og bare det å se at hele landet samles. For ikke å glemme all den gode maten og de gode kakene da, hihi. 

Når det kommer til sminke og frisyre på nasjonaldagen ønsker jeg å holde det så enkelt og naturlig som mulig - for det er alltid, alltid finest uansett. Så i dette innlegget skal jeg vise dere noen produkter og tips som kan gi dere en passende look til 17-mai!
Tinted Moisturizer: En farget dagkrem vil skape en jevn overflate, og en lett dekke samtidig som det gir rikelig med glød og liv. Denne fra the Balm inneholder også solfaktor 15 - noe vi forhåpentligvis vil trenge på 17 mai. Likte denne utrolig godt, og tror denne kommer til å bli mye brukt ellers i hverdagen også!

Frat boy blush: En helt nydelig blush-farge som kan brukes i kinnene og som øyenskygge. Det er ikke barebare å finne den perfekte blush, som både er matt og har fine farger - men endelig har jeg funnet en jeg liker ekstra godt! Med litt rosafarge i kinnene ser man med ett mer levende og sunn ut.

NYX Eyeliner: Har vært glad i NYX sine eyelinere siden dag én - både fordi de er så sinnsykt enkle å jobbe med, men også fordi de holder seg perfekt hele dagen og er ganske billige. Med denne kan man legge en tynn strek dersom man foretrekker det, men også jobbe mer med den for å få en cat-eye effekt som er fin til spesielle anledninger. 
I bunadsveska er det god plass til det mest nødvendige, som i mitt tilfelle er telefon, lypsil, solbriller og en parfymeholder. Den lille hvite saken er nemlig en mini-flaske fra Caseti med plass til parfyme, bare at du kan fylle den opp med parfymer du har hjemme. Det er utrolig enkelt, så om man vil lukte friskt og godt hele dagen uten å drasse på hele parfymeflaska er denne saken genial til å overføre det med.Dere finner hverdagshelten her

Åh, som jeg skulle ønske at jeg var så flink til å flette håret mitt!! Ender alltid opp med å gjøre noe kjedelig med det, rett og slett fordi jeg ikke har sjangs. Likevel er det bare å prøve seg fram, og da får man nok til et eller annet kreativt til slutt. Jeg synes flette er nydelig og klassisk, og perfekt til nasjonaldagen!

Dette ville jeg brukt til å lage en flette som holder hele feiringen:Hårbørste selvfølgelig, spenner, strikk og hårspray. Denne hårsprayen fra Percy and Reed lukter godt, og har et fantastisk bra hold. Med denne og fliseklemmene er man garantert en flette som holder hele dagen. Flasken er også stor, og holder i månedvis.

Som prikken over I-en kan man legge til dette fine smykket fra Celine Engelstad for å virkelig symbolisere Norge og det fine landet vårt:Fikk skikkelig 17-mai stemning av å skrive dette innlegget, og håper dere også fikk det! Gleder meg masse til å feire dagen med mine herlige venner og familie ♥ Krysser fingrene for en vellykket dag med masse godsaker og sol!!♥ Rabattkoden EK17 gir dere -20% på alle produktene ovenfor, samt. alt fra Caseti (her) ut 9.mai ♥ 

annonse

 

innkjøp fra barcelona

Heihei! Mange har lurt på om jeg kan vise hva jeg kjøpte i Barcelona, og nå har jeg endelig fått tatt bildene av det. Å lage video blir dessverre litt styr, men kan gjøre det neste gang jeg skal vise noen innkjøp på bloggen! :-) Er superfornøyd med alt jeg kjøpte, og har faktisk brukt det masse allerede og det er jo bra. 

Fra Sephora: NAKED2 paletten fra Urban Decay, eyeshadow primer portion & verdens beste primer fra Too FacedCrop-tops fra topshop, topshop & pull and bear


sommerkjole fra stradivarius gul festkjole fra zarabukse fra zaraskjørt fra zara (haha her ser dere hvordan lyset kan påvirke brunfarge??)


Jeg fant begge disse kåpene fra Zara, og hadde i utgangspunktet bare tenkt å kjøpe den gule som jeg har siklet på leeenge. Det var før jeg prøvde den rosa - den satt nemlig som et skudd!! Klarte ikke å bestemme meg for hvilken jeg likte best, og siden det var såppas billig måtte jeg bare kjøpe begge ... hehe ...joggebukse og treningsgenser fra Nike

treningssko og hverdagssko fra Nike

Som dere ser handlet vi ganske mye på Zara! Det er jo et spansk merke, og jeg tuller ikke når jeg sier at prisene var halverte i forhold til Norge. Det var store Zara-butikker overalt, og det var rett og slett umulig å ikke finne noe man likte der. Savner Barcelona masse, og skal definitivt tilbake en vakker dag!

Hva synes dere om innkjøpet? ♥

sommerens partyfav's

17 mai og sommeren nærmer seg med stormskritt, og på selveste nasjonaldagen arrangerer Nelly en stor fest på The Nelly Hotel i Stockholm for å feire 10-årsjubileum. Dere kan også vinne billetter til kvelden, med hotellovernatting og hele pakka, så les mer informasjon om konkurransen her ♥

Dersom man ikke har bunad å ha på til 17 mai er det alltid masse nydelige festkjoler å finne på Nelly, og som passer seg fint for sommermånedene fremover også. Jeg falt pladask for alle kjolene under her, og skulle gjerne hatt hver og en til sommerens sene kvelder og fester. Se så fine:

Første rad: 1 HER 2 HER 3 HER 
Andre rad:
4 HER 5 HER 6 HER 7 HER

Masse fine kjoler i mange herlige farger. Se resten av kjolene på The Nelly Hotel-kampanjen her. De har også mange godbiter på salg, blant annet disse på -30% avslag:1 HER 2 HER 3 HER 4 HER

Se resten av kjolene, tilbehøret og skoene på salg herHvilken kjole ble din favoritt? ENJOY ♥ 

annonse

hurra!!godt å ha teorien i boks!! Etter flere dager med lesing og pugging på teoritentamen bestemte jeg meg i dag for å dra nedover å ta prøven. Satt med en skikkelig good feeling under prøven, så det var ekstra godt når ''Gratulerer du har bestått!'' poppet opp på skjermen. Satt som et nervevrak rett før jeg skulle inn, så ble veldig lettet for å si det sånn :-) Nå mangler bare selve oppkjøring, som er liiitt mer krevende haha. 

I går var jeg som sagt på tacokveld med jentene, noe som var veldig koseliiig. Nå skal jeg nyte fridagen videre med en serie eller to, såå deilig å ha lettet trykket på skuldrene haha. Teoriprøven her har seriøst hengt over meg de siste ukene, og det er alltid deilig å få ting unnagjort.

Hva har dere gjort i dag?

new in

Tynn og deilig hettegenser fra Nike her (ganske liten i størrelsen)

Sko fra Adidas her som er både fine og komfortableVerdens beste og mest stretchy'e highwaist bukse i hele verden her. Disse buksene er seriøst like gode som joggebuksene mine ♥ ♥

Jeg har også en fet rabattkode å dele med dere, som gir dere 20% på ALLE varer hos Junkyard. Koden er ''l0ve'' og oppgis i kampanjekode-feltet når dere betaler, ut 3.mai ♥ Hva likte du best?

førpremiere

Heihei!

I går kveld var jeg på Ladie's Night og førpremiere av ''The other woman'' med Maria, Åshild og Andrea - herregud så gøy det var! Trodde ikke det skulle være en spesielt svær event, så ble veldig overrasket når vi kom inn i hovedrommet med høy musikk, maaasse folk, muligheten til å bli stylet og sminket, servering av champagne og god stemning. Var der en liten time før vi gikk inn i selve kinosalen, hvor det ble loddet ut masse digge goodiebags med parfymer, gavekort, sminke og The other woman-stæsj. Dødsgøy!!

Filmen var helt sinnsykt bra, beste filmen jeg har sett i hele mitt liv!! Såå mange fine klipp og ikke minst fantastiske skuespillere, bra musikk og massevis av morsomme replikker. Har aldri ledd så mye av en film før haha. Skal definitivt tilbake å se den igjen - og anbefaler dere det samme. GLED DERE!

Nå skal jeg fortsette med bloggjobb, også skal jeg på tacokos med jentene i kveld ♥ Hva gjorde dere i går da?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits