mai 2013

sommerlig innkjøp

Hei! I dag hadde vi en utrolig kort skoledag, med kun et par oppgaver å løse. Satte oss derfor i finværet på solsiden og spiste frokost/lunsj. Kjørte rundt og fikset litt, før vi endte opp med en aldri så liten bytur. Er såå lenge siden jeg har vært der, så fant masse fint og sommerlig i butikkene! Tenkte derfor å vise dere hva jeg kjøpte! :-)

cardigan fra gina tricot, 49,-

skjørt fra h&m 49,-

shorts h&m 99,-

gina tricot 149,-skjørt h&m 149,- blondeshorts h&m 199,-

Likte dere det? :)

feiring av fineste aurora

Hei dere! Nå ligger jeg helt utslitt i senga etter en lang dag, men har for dårlig samvittighet til å ikke blogge. I går dro jeg til Aurora på kvelden, ettersom hun fylte 16 år!! Det var såå deilig å se henne igjen, har det faktisk så utrolig bra med henne. Til dere som alltid spør - vi er søskenbarn ♥ Det ble hvertfall god mat, bløtkake, paradise, french fries, masse snakk og latter. Suste hjem relativt sent og rakk akkurat å pugge det siste til samfunnsfagprøven. Nå er jeg akkurat ferdig med en naturfagsinnlevering, begynner endelig å se en slutt på skolearbeidet!! :-)

Helgen her blir fantastisk, med masse koselig på planen. I morgen blir det grilling, og mini-bursdagsfeiring på lørdag. Det er også cheer-uttak i helgen, så kommer nok til å tilbringe en del tid i hallen. For håpe det ikke blir for mye tid, ettersom været i Trondheim er perfekt for tiden!god natt alle sammen! 

perfeksjon

Hei alle sammen! I dag kom det en overraskende pakke på døren, og jeg hadde ikke peiling på hva det var. Åpnet den dermed raskt, og gjett hva det var!! BIKINIENE MINE!! Ble skikkelig sjokkert, det tok jo såå kort tid å få de? Tenkte å vise de nå, og svare på ting jeg vet dere lurer på under. Seeee så fine, og det beste av alt - de sitter som et skudd! ♥

- Størrelse?
De selger både XS-XL og f.eks ''36B'' størrelser. Når det kommer til XS-XL størrelsene vil jeg si de er ganske vanlige i størrelsen, jeg har min hvite i S. Når det kommer til den andre type størrelsen vil jeg anbefale å velge tallet (f.eks 36) ut i fra hvilken klesstørrelse du bruker til vanlig, og cup-størrelsen ut i fra hvilken cup-størrelse du bruker i bh. Da skal de nok passe ganske så bra! Du kan også måle og sammenligne med oppførte mål på siden for å være helt sikker.

- Frakt og toll?
Frakten får du oppgitt før du betaler i kassen, avhengig av hvor tung pakken er. Jeg valgte ekspressfart, noe som kostet ca. 130 kroner ekstra. Jeg betalte ikke toll, fordi delene kostet under 200 hver. Mulig toll-regningen kommer etterhvert, vi får se. Da skal jeg oppdatere dere!

- Leveringstid?
Leveringstiden står også oppført før du betaler, men ettersom jeg ville ha den i tide tok jeg ''ekspressfart''. De skulle egentlig komme 6.juni, men kom i dag - altså 9 dager før. Det liker vi!! Så det tok altså kun 8 dager før jeg fikk bikiniene.  

- Pris?
Synes ikke prisene var så ille, og tilsammen for bikiniene og frakt ble det litt over 900 kroner. Absolutt verdt det, og pluss i boka for rask levering!! Man betaler jo i US dollar, så det kan være greit å ''oversette'' dollarne til kroner på valutakalkulatoren.no for eksempel.

Si fra hvis dere lurer på noe mer, så skal jeg svare så bra jeg kan i kommentarfelet! Hva synes dere?? 

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

unblogged outfit

Hei alle sammen! Kommentarene og tilbakemeldingene på innlegget fortsetter å strømme inn, og det gjør meg så fantastisk glad :-) Aldri i livet om jeg trodde så mange ville like det, og dra nytte av det! Jeg leser hver eneste kommentar, og jeg blir både glad, trist, ulykkelig OG lykkelig av å lese de forskjellige kommentarene. Flere som deler ugreie hendelser, men også mange som skriver at de ble inspirert av det jeg skrev. A big kiss to all of you.

Været i Trondheim har vært strålende de siste dagene, og ettersom vi hadde fri fra skolen i går av en eller annen grunn benyttet jeg og Maria muligheten til å spise middag/kveldsmat på Solsiden. Noe av det hyggeligste som finnes er å dra på solsiden å spise i finværet. 

Om noen skulle lure bestilte vi ''chips og dipp'', oreo- og cookiemilkshake på Graffi. Namnam!

Kom også over en upostet outfit, som jeg tenkte var grei å legge ut. 

genser new yorker klokke og veske new look skjorte ralph lauren bukse bikbok solbriller rayban sko converse

Hva synes dere?

hva ofrer man ikke

Wow,wow, WOOOW tusen millioner takk for alle kommentarene på forrige innlegg! I kommentarfeltet finner dere utrolig mange flotte og inspirerende kommentarer, jeg vil anbefale hver eneste en av dere og lese gjennom de. Det plantet et bredt smil på munnen min, og om det er populært kan jeg trekke ut noen av de kommentarene som ga mest inntrykk og poste de i et annet innlegg. Har også svart ganske mange av dere i kommentarfeltet, og vet dere hva? Dagen min er komplett, om ikke sommeren. Dere er herlige, hver og en av dere.

I går spilte vi inn reklamefilmen, og hva ofrer man ikke for det?

Hahahha, hoooly. Vi valgte jo å dra i tiden det var mest folk på butikken, og dere skulle sett alle blikkene. Jaja, filmen er hvertfall i boks!!!

Det passet jo perfekt å være ferdig med ''innspillingen'' til maten sto på bordet, og ettersom det var så fint vær kunne vi sitte ute med burgere, spear-ribs (?), maiskolber, chips, pølser, focaccia brød og så mye annet godt. I like it a lot.

En printscreen fra reklamefilmen, wiii! Har dere hatt en fin helg eller?

''sommerkroppen 2013''

JEEEESUUUUS CHRIST så mye oppstyr det er om ''sommerkroppen 2013''. Kroppspresset har aldri vært større enn det er i år, og overalt på sosiale medier florerer det med bilder av syltynne jenter, med null komma niks gram fett på kroppen. Ser du ikke slik ut - ja da er du tydeligvis feit, i følge dagens samfunn, og er du tynn - ja da er du plutselig for tynn.Jeg er vel ikke den eneste som gruer meg til å gå på stranda i sommer, og alt dette på grunn av presset vi selv har skapt. 

For all del - det er fantastisk at 3/4 av norske tenåringsjenter plutselig har tatt til fornuft og byttet ut potetgullet med speltlomper, og grillkvelder med timer på treningssenteret. Eller? Det å oppfordre andre til å trene og spise sunt finner jeg ingenting galt med, men når det kommer til dette kroppspresset om at flat mage, såkalt ''thigh gap'', utstikkende kragebein og en generelt veltrent kropp er nødvendig - ja da har det gått for langt. 

Hvor mange er det egentlig som ser slik ut? Se på deg selv, og se på personen du nettopp kalte feit eller for tynn. Hvor mye bedre følte du deg når du sa det? Om DU føler deg bedre av å kalle andre feit/ for tynn, da lurer jeg rett og slett på om du ble mistet i bakken som liten. Det finnes viktigere ting her i verden enn mellomrom mellom beina, sprettrumpe og utstikkende kragebein. Hva har skjedd med oss egentlig? Når var sist gang du tenkte ''Jeg er fin som jeg er.''? Jeg kan hvertfall ikke huske sist gang jeg sa det til meg selv. 

Hvis ingen har sagt dette til deg i dag, så benytter jeg muligheten: DU som leser dette er nydelig akkurat som du er. Absolutt alle har noe unikt ved seg selv, og er det egentlig en fasit på hva ''perfekt'' innebærer? Absolutt ikke. Og vet dere hva folkens - jeg kunne ikke brydd meg mindre om personen ved siden av meg på stranda i sommer har sixpack eller ikke, småe eller store muskler, flat mage eller ikke. Det vakreste her i verden er mennesker med store smil og positiv utstråling. Believe me, du kommer lengre med smittende utstråling enn med den såkalte drømmekroppen, og det mener jeg virkelig. Dere er vel enige i det??

Kos dere masse i sommer, og oppnå sommerkroppen 2013 together with me <3333333333ukens spørsmål #26

Skal gå inn for å poste dette hver uke nå, noe jeg er veeeldig dårlig på haha, forrige ukens spørsmål var for nesten et halvt år siden...

Når har du bursdag?

29.juni

Liker du å bli ringt av lesere?

Har ikke nummeret mitt på nummeropplysninger, men det har faktisk hendt at noen har ringt meg! Det er koselig, men synes det er like hyggelig at dere sender en mail, kommentar ellernoe. Å ringe blir veldig privat om dere skjønner? :-) Men det hyggeligste er jo når dere kommer bort til meg, det er absolutt det beste!

Er du sunn?

Dere som leser bloggen min og følger meg på instagram vet nok dette svaret veldig godt.. Neineinei. Spiser akkurat det jeg vil, når jeg vil, og det er ikke alltid frukt og nøtter jeg kaster meg over. Vi har jo (u)heldigvis fått is i kantina på skolen nå, og noen ekstremt gode skoleboller, og når det er mye skolearbeid er det lett å svippe bort på rema for å kjøpe belønninger. Hahaha okei, hør på meg. Hvordan får du tid til å blogge?

Stiller meg det samme spørsmålet ofte, men på en eller annen måte klarer jeg å kombinere alt.

Hvilke sporter har du gått på?

Kunstløp, turn, tropp, dans og cheerleading.

Hvor ofte trener du i uken?

Har cheer 2 ganger i uka, også prøver jeg å dra på treningssenteret 2-3 ganger også.

Favoritt-parfyme?

Cherry in the air fra Escada. HOLLYYYY verdens beste Er det sephora i London?

Nei..

Hvor høy er du?

Rundt 1.65

Hvordan er det å få stygge kommentarer?

Det er veldig ekkelt, rett og slett. Sitter ikke igjen med noen god følelse etter å ha lest flere kommentarer om hvor feit jeg er, hvor stygge bilder jeg legger ut og hvor dårlig jeg blogger. Men om man skal ha en blogg er dette dessverre noen man må ''takle''. Prøver så godt jeg kan å bare fokusere på de fiiine, hyggelige kommentarene jeg får - men selvfølgelig er det vanskelig å bare overse de andre totalt.

Hva er favorittjakka di?

Hmm, det var faktisk et vanskelig spørsmål! Om jeg måtte kvittet meg med alle jakkene mine, bortsett fra én ville jeg kanskje valgt... skinnjakka eller hellyjakka.Hva er din favorittmascara?

Maybelline The Rocket! Elsker den mascaraen. Er også glad i Tall and Handsome fra the balm og They're Real fra benefit.

Hva er din dårligste karakter?

Har aldri strøket, så 2!

Hvor er skjorta fra?

H&M

Hvilken matte har du nå, og hvilke programfag velger du til neste år?

Har T-matte! Neste år har jeg valgt media, markedsføring, internasjonal engelsk og S-matte. Ikke noe realfag på meg!

Hvilken linje går du på VGS?

Studiespesialisering

Hvor kjøper man dr. denim bukser? Hvilken ''modell'' har du?

Nelly.com eller carlings. Jeg bruker svart high-waist. Klarer ikke lavt liv på bukser.

SPØRSMÅL TIL NESTE UKE?

lately

Hei dere! Etter en uke med mye på planen er det godt med langhelg. Neste uke blir også et helvette da det kommer til skolearbeid, men når den er omme er så si skoleåret omme også. Krysser fingrene for å slippe muntlig eksamen. På torsdag dro vi til Andrea for å starte med et reklameprosjekt, og skal fortsette med det i dag tror jeg. Vi har bestemt oss for å jobbe skikkelig mye med det, og satser på at videoen blir bra. Hvis den blir bra skal jeg vurdere å legge den ut her heheheHa en fin lørdag videre alle sammen!

nyheter i garderoben

Har fått helt dilla på slike singletter i det siste, så falt pladask for denne også! Her

Perfekt til skolen, til og fra trening, på sene sommerkvelder eller bare til chilling hjemme. Jeg har min i large, de er ganske små i størrelsene! Her

En nydelig, og komfortabel dongerijakke fra Cheap Monday. Stoffet er ikke stivt og ubehagelig, men veldig soft og deilig om dere skjønner? Likte fargen også, denne kommer nok til å bli mye brukt. Her

Noe du likte?

sommerferiehelg

Hei alle sammen! Denne langhelgen har virkelig vært fantastisk, med både skolefri og finvær. Med en gang det er fint vær ute får man lyst til å gjøre mye mer, så om dagene har vi spilt volleyball, kjøpt masse is, grillet, solet oss og bare utnyttet det skikkelig. Vi flyttet også cheertreningen til Marinen ettersom det var så fint vær, og gikk ut i fra at hallen var over to hundre grader. På søndagen lagde jeg og Maria oss pizza, rigget oss til ute i kveldssolen og så et par episoder ''Here comes Honey Boo Boo child''. Serien er både kvalmende og hysterisk morsom på samme tid, tar meg selv i å både flire og nesten-brekke meg gjennom episodene haha. 

I dag var det tilbake på skolebenken, og dagen gikk avsted i sneglefart. Fikk tilbake en del vurderinger i flere fag, godt å se at vi endelig nærmer oss ferie der også. Skal bruke resten av kvelden på... ingenting! MULIG jeg skal åpne naturfagboken hvis jeg er strong enough, hvis ikke går kvelden til Gossip Girl og paradise. Oh what a life<33333

Poster et innlegg senere i kveld, med fire nye plagg i garderoben. Har dere hatt en fin langhelg?

glede i hverdagen

I dag bestilte jeg disse bikiniene fra Victoria's Secret, og jeg gleder meg så utroolig mye til jeg får de! Har siklet på bikiniene i lang, lang tid og fant ut det var på tide å slå til da de kom på salg OG med mindre frakt. Besilte også noen kroner ekstra for ekspresslevering, slik at jeg er sikker på at jeg får de i tide. Hva synes dere om bikiniene? ♥

hello bandana

shorts og topp bikbok blazer h&m sko cult bandana carlings solbriller rayban
hva synes dere? 

17.mai er vi så glad iHei alle sammen! Håper dere hadde en like fin 17.mai som meg, det var virkelig helt fantastisk :-) Sola strålte som aldri før, og gradestokken viste godt over 20 grader. Mest av alt ville vi bare kaste fra oss bunadene og ha på shorts og t-skjorte, men nasjonaldag er nasjonaldag. Gikk først i skoletoget, før vi dro på jobben til mormor og spiste oss stappmette på pølse, kaker, brus og is. Deretter dro vi for å se borgertoget før vi satte oss i skyggen med en suppe-slush. Det var utrolig deilig å komme hjem, ta en dusj og skifte. Vi kjørte byen rundt for å finne en åpen butikk, og omsider ble det engangsgrill og grillmat på oss. Kjøre deretter på ''utsikten'' og grillet, noe som selvsagt var utrolig koselig. Så mange bilder tok vi:Hadde dere en fin dag?

gratulerer med dagen, norge!Hei og god morgen alle sammen! I dag er det endelig 17.mai, og jeg skal snart gå ned til bussen og dra til byen. Hele familien dro tidligere i dag fordi barnetogene går tidligere, så jeg har strevd den siste timen med å få på meg bunadssølvet alene. Vet ikke en gang om jeg tok det på riktig hahaha. De knappene på skjorteermet var det bare å gi opp. Uansett, gleder meg til å gå i tog, før vi skal på jobben til mormor og spise masse god mat, kaker og alt. Og gjett hva - Trondheim har fint vær i dag!! Første gangen på lenge at det ikke pissregner på nasjonaldagen. Poster bilder fra dagen senere i kveld!

Kos dere masse i dag folkens, og gratulerer med dagen! ♥

EDIT: Hahhaha så sinnsykt lættis at jeg klarte å ta på bunadssølvet feil. Der har dere meg i et nøtteskall! Var egentlig ganske fornøyd med at jeg fikk på meg sølvet alene i det hele tatt, helt til jeg kom på bussen og fikk tiiiidenes blikk fra en dame. Så meg rundt på bussen og så jo da at alle hadde d omvendt. Switchet raskt for å si det sånn, hahaha. 

strawberries and raspberries

Hei dere! Kom ikke opp skriftlig i dag, og med min uflaks kommer jeg sikkert opp muntlig.. Krysser likevel fingrene og håper på det beste! Var en tur hos Maria i dag, og på veien hentet jeg en pakke fra junkyard som jeg gleder meg til å vise dere. Til alle dere som spør - vinneren er kontaktet, kan opplyse navn/e-post i neste innlegg. I morgen skal jeg opp tidlig tidlig for å trene med Andrea, my fitnessfriend (hahha bare tuller), så det er vel på tide å legge seg.bukse bikbok genser new yorker skjorte ralph lauren klokke new look veske new look solbriller rayban
Flere som lurte på hvor klærne var fra, så tenkte det var greit å skrive det i et innlegg. God natt, kjære lesere! 

snapshots fra oslo

Hei! I dag har vært den lengste dagen noensinne, både på og etter skolen. Rart å ikke ha noe skolearbeid å gjøre, har rett og slett gått rundt meg selv de siste timene. Ingenting å gjøre haha! Lenge siden jeg har kjent den følelsen, jeg må innrømme det var litt deilig også :-) Fikk skikkelig lyst på et iskaldt glass pepsi max med isbiter nå, så tror jeg skal ordne meg det og se en episode gossip girl. Livet med null skolearbeid wiii!!! 

Poster noen bilder fra Oslo som aldri kom på bloggen! I morgen starter vi sent som vanlig, skal stå opp litt i god tid for en gangs skyld, lage havregrynspannekaker og sløve på sofaen en times tid før jeg drar på skolen. Herregud hvem bryr seg..... God natt alle sammen ♥
daylight

Hei dere! Godt å være ferdig med ukas gjøremål da det kommer til skolearbeid. Nå gjenstår det bare å pakke ut kofferten og rydde rommet. I morgen får vi vite om vi eventuelt kommer opp i skriftlig eksamen, noe jeg egentlig håper på. Man kommer enten opp muntlig eller skriftlig, eller ingen av delene. Like greit å være ferdig med det, slik at jeg slipper å gå rundt å tenke på om jeg skal opp eller ikke, så jatakk til skriftlig eksamen. 

Kjøpte den rosa genseren på bildet over da jeg var i Oslo, og jeg elsker elsker elsker den! Dødscomfy, og ikke minst fint :-) Kjøpte den på Steen og Strøm, fra designers remix. Måtte bare slenge den på meg og ta noen ''små-romantiske'' bilder (som i romantiske farger altså haha), som jeg også ble fornøyd med! Ha en fin dag videre folkens ♥

gårsdagens antrekk

genser monki bukse dr denim sko jeffrey campbell klokke new look solbriller rayban veske mulberry
Hva synes dere? 

summertime

Hei! Dagens andre ''summertime'' innlegg, men jeg er nødt til å holde avtaler med samarbeidspartnere - og hååper at det går greit for dere. Det blir bare denne søndagen, vet mange av dere synes det blir for mye reklame-innlegg, og det er selvfølgelig noe jeg skal endre om dere synes det blir for mye. Men søndag = anbefalingsdag! :-) Dette er 5 nye produkter  som passer seg fint i sommermånedene, og som dekker hvert sitt område. 

Burt's bees miracle salve: Denne er genial å ha i strandveska og lignende - en såkalt mirakelsalve. Den kan påføres på steder som trenger ekstra næring, som f.eks knær, abluer, neglebånd, ansiktet, hender og til og med tørre hårtupper! Genialt rett og slett. Her!


Bahama mama: Dette er nok et kjent solpudder for de fleste, og garantert en favoritt. Et matt, supernaturlig solpudder (vet det ser veldig mørkt ut på bildet over) men det passer seg perfekt til kontur. Prisen er heller ingenting å si på. Dette og sjokoladepudderet er definitivt mine to favoritter når det kommer til solpudder. Her

Macadamia deep repair: Etter mange timer i sola, med både salt og sand trenger håret næring. Denne masken har fått sin faste plass i dusjen, og jeg bruker den 1-2 ganger i uken. Lukter dødsgodt, og håret blir silkemykt. Den er rett og slett fantastisk til tørt og slitt hår! Her

Beach bum: Skaper en dødskul beach-look, og bruker i både vått og tørt hår. Spray denne i håret, for å volum og bølgete, beachy hair. Her

Tanning bed in a tube: Too Faced sin selvbruning, som selvfølgelig lukter sjokolade! Body lotion som gir deg en glødende og nokså dyp brunfarge. Det er anbefalt å bruke den daglig for det beste resultatet, men jeg liker å bruke den annenhver dag! Mye bedre å ta i bruk selvbruning fremfor solarium, eller hva? Her

RABATTKODE
Koden ''ccvm9'' gir dere -20% på produktene over. Varer til 17.mai.

Skrevet i samarbeid med coverbrands.no (reklame) 

osloveHei dere! I dag sto vi opp ganske sent, laget havregrynspannekaker til frokost og slappet heelt av før vi ordnet oss klare for lunsj. Vi tok trikken opp til Grünerløkka for å spise lunsj, og endte opp på Nighthawk Diner. Typisk amerikansk lunsjsted, så da ble det både burger og milkshake. Dødsgodt, spesielt cookies&cream milkshaken! Den så slettes ikke verst ut heller:I går rakk vi bare en liten tur i byen før vi gjorde oss klar for Holmenkollstaffeten. Ja du leste riktig. Jobben til tante manglet noen kanditater til et par etapper, og jeg og Maria sa vel ja uten å tenke over hva dette egentlig innebar. Begge vi hater å løpe, og det siste jeg tenkte var at det var en stor, populær stafett. Av en eller annen grunn oppfattet jeg det som en intern stafett med jobben. Det var det altså ikke, men det var faktisk litt gøy å delta likevel! Etter stafetten dro vi tilbake på jobben hvor det ble både kyllingsalat og skoleboller. Til dere som lurer på hva ''YesWeCandy'' betyr så er det en kampanje ANSA jobber med for å få gjeninnført førsteårsstøtte til nordmenn som vil studere i USA!Nå er alt pakket og klart, og vi skal snart vende snuten hjemover. Har hatt det helt supert her i Oslo, trives virkelig, virkelig her!! :-) Kommer enda en søndagsanbefaling i kveld, ettersom jeg har avtale med både Coverbrands og Blush denne søndagen. Håper det går bra, men når jeg har avtalt noe må jeg bare holde det. Hope you survive, hehe ♥

fin fredag

Hei dere! I går dro vi på Tusenfryd, og var skikkelig uheldige med været. Sto sikkert en time i kø på SpinSpider (?), og da vi endelig kom frammerst stengte de av den pga for mye regn. Utrolig kjipt, men vi bestemte oss bare for å bli stående til de åpnet den igjen, ettersom vi allerede hadde stått der så lenge. Det tok sin tid, men ventetiden var verdt det!! Sinnsykt gøy :-) Hadde det veldig morsomt, til tross for det forferdelige været og de lange køene. Tror vi rakk 5 karuseller på 5 timer.. 

På kvelden var det hjemmelaget tikka masala og nanbrød som sto på menyen, noe av det beste jeg har smakt på lenge! Tante toppet det hele med sjokoladefondant og is til dessert. Alle tre rullet til sengs, stappmette og trøtte.Nå ordner vi oss, før det blir shopping og lunsj i byen. Ha en fin dag alle sammen! 


solfylte trondheim

Hei! I dag var det så nydelig vær i Trondheim, dere aner ikke!! Sol, og garantert nærmere 20 grader. Det var helt sinnsykt lange køer overalt, grunnet en bro som har brukket i to og raste sammen. Helt forferdelig, håper bare at ingen er skadet. Kom oss likevel overraskende raskt ut til flyplassen, og kom oss på flyet til Oslo. Tante møtte oss på sentralstasjonen, og det var ikke akkurat trondheimsvær vi kom fram til. Regnet høljet ned, typisk meg å legge igjen regnjakken hjemme. Jaja, vi trøndere er vandt til dårlig vær - så det skal nok ikke ha så mye å si! :-) Gleder meg til fiiine dager i Oslo.Nå er vi i den superkoselige leiligheten til tante, og bagels står på menyen ♥ nomnom

fem favoritter: youtube gurus

Tenkte å komme med et nytt ''tema'' her på bloggen, nemlig fem favoritter. Skal prøve å ha 2-3 slike innlegg hver måned, men dere kjenner meg - skal ikke love noe. Om dere liker det, og savner det, bare sleng inn en kommentar - jeg har sikkert bare glemt det haha :-) Tenkte å starte med å vise dere mine fem favoritt-youtube-guru's!

1: BeyondBeautyStar

Jeg liker videoene til Claudia rett og slett fordi hun virker som en supersøt og energisk jente, har en dødskul stil og legger alltid ut fine videoer. 

 2: Laurenbeautyy

Lauren er utrolig flink til å sminke seg, elsker elsker elsker sminkevideoene hennes. Hun er også helt utrolig pen!

3: Macbarbie07

Bethany er bare utrolig søt, og kommer stadig vekk med nye videoer. Hun er utrolig flink med variasjon, og kommer med alt fra sminke til hverdagslige tips.

 4: Tanya Burr

Kom nylig over youtube-brukeren hennes, og den falt selvfølgelig rett i smak. Hun treffer det vi liker å se, nemlig sminke, tips og videoer fra hennes hverdag.

 5: LiveLaurenElizabeth

Blant de morsomste av youtube-gurusene, som virkelig byr på seg selv. Hun er faktisk så utrolig lættis på en positiv måte, og kombinerer hverdagslige videoer med sminkevideoer på sin andre kanal: LoLuFullyLoaded. Definitivt verdt å sjekke ut begge kanalene! 

ville bare si godnatt

Hei dere! Koselig å se at så mange likte tingene i forrige innlegg :-) Nå er det på tide å legge seg, skal opp tidlig i morgen for å gjøre unna et par bloggting på lista, som må være klart før jeg drar til Oslo. Eller, tidlig og tidlig, ettersom vi starter etter lunsj på skolen blir det ikke så altfor tidlig heldigvis.

Erica slår på stortromma og lager noe sunt for en gangs skyld. 

Ha en superfin onsdag i morgen ♥ nattinatt

nyheter i klesskapet

Definitivt favoritten! Skjørt her.her

her

her (denne skal jeg klippe om til singlett, tror den blir mye mer brukt da!)


her

her

her

hvit blazer her

Dette er noe av det nyeste i mitt klesskap, gleder meg spesielt til å bruke blazeren og det hvite skjørtet! :-) Har vært på trening, og nå skal jeg hoppe i dusjen før jeg sniker meg ned for å stjele litt kyllingsalat og focaccia fra mamma som har jentekveld, hihihi. I morgen er siste dag på skolen før langhelg, og på kvelden drar jeg og Maria til vår fine hovedstad - Oslo! Gleder meg sånn til å besøke min kjære tante, spise ute i finværet (forhåpentligvis), shoppe og ta fine bilder. Det blir selvfølgelig blogging derfra! 

Likte dere tingene?

shake up the happiness

Heisann hoppsann! Tilbake på skolebenken, det var hardt for å si det sånn. Lenge siden jeg har vært så trøtt som jeg var i morges, og øynene er fortsatt ikke helt åpne. Over ser dere gårsdagens middag, det var faktisk fint nok vær til å grille og spise ute, i bare en tynn hettegenser!

Pappa satte opp det nye skapet mitt på lørdag, og det var skikkelig deilig å få vekk en del ting fra rommet. Jeg har skapet ute i gangen, altså mellom rommet til meg og Sandra, og det passet perfekt! Nå har jeg ingen poser med klær i hvert hjørne av rommet, og har fått kastet ut omtrent en hel svartsekk med klær til Frelsesarmeen/Fretex osv. Klær jeg aldri bruker, som alltid bare blir glemt. 

Svippet innom Rema etter skolen, måtte bare kjøpe milkshakene til Tine som endelig har kommet tilbake i butikkene. Nammm!!!

Flere som er i ekstase over at milkshaken er tilbake?

''flawless face''

Hei! I dag skal jeg skrive om noen produkter som skal skape et ''flawless face''. Altså, sminke som dekker det den skal av urenheter, rødheter, mørke ringer under øynene - uten å se fullstendig unaturlig ut. Var veldig spent om fargen til concealeren og foundationen ville passe meg, men for en gangs skyld var det helt perfekt! Det er selvfølgelig mange farger å velge mellom, og fargene jeg har valgt står under produktet.

Her er produktene jeg skal vise dere! Du bestemmer selvfølgelig selv om du vil bruke hendene eller koster til concealeren/foundationen, men jeg foretrekker koster ettersom det søler mindre, og det går generelt raskere. Vil også anbefale dere med å starte med en god dagkrem eller primer under sminken!

En veldig god og tynn concealer fra Studiomakeup. Denne kan brukes både under øynene og på urenheter, men jeg bruker den kun under øynene. Den dekker mørke ringer, og jeg anbefaler å legge den under øyet, og i øyekroken. Jeg har den i fargen ivory, link her.Min nye favorittfoundation! Perfekt for meg som bare trenger å jevne ut fargen i ansiktet, og dekke rødheter. Den er tynn, og superlett å legge. Jeg har den i fargen beige ivory, link her.

Lovelovelove!  Jeg legger denne over foundation/concealer, og den matter ut ansiktet slik at det ikke ser oljete ut, og ''setter'' sminken. Her.

En utrolig fin, naturlig bronzer fra bareMinerals. Legger seg veldig fint på huden, og glitrer ikke. Jeg anbefaler å legge denne rett under kinnbena og i tinningen for å skape en ''contour'' i ansiktet, altså litt mer dybde. Her.

Her har jeg brukt akkurat disse produktene, og tatt før/etter bildet på samme sted. Jeg ser hvertfall en enormt stor forskjell, men det ser fortsatt naturlig ut!
// reklame i samarbeid med coverbrands

Har også ordnet en rabattkode til dere, som gir dere -20% på produktene over. Si fra hvis den ikke fungerer, så skal jeg ordne opp i det. Koden: ucw8a ♥

i mai grilles det

Hei! Nå er det snart natta for min del også, må bare slenge inn et lite innlegg :-) I går ble det Idol og pizza, altså en perfekt, typisk fredagskveld. Sto opp sent i dag til ferdiglaget frokost, og gjorde absolutt null nada niks. Rommet mitt så helt bomba ut, og det var da jeg tråkket på headsettet mitt og brakk det at jeg innså det var på tide med en opprydding. Noe måtte jo til for å få meg til å innse det.. Tok turen opp til Åshild med grillmat og snacks senere på kvelden, og hadde en sinnsykt morsom kveld ute på verandaen, tross kulda. Mai er mai!! :)

Gjett hvem som var flink pige og tok med kamera i dag da! Rettelse: har som regel med kamera, men denne gangen tok vi faktisk noen bilder også.

bættre godtfinn en feil

God natt, fine lesere ♥

ferdiiiiig

Og DER kan mattetentamen krysses av checklista, herregud så deilig :-) I kveld blir det idol, hjemmelaget pizza og muligens film. Perfait. Jeg og pappa var nettopp på Ikea og kjøpte nytt klesskap, tror vi skal sette det opp i morgen. Blir godt å gå gjennom alt av klær og ting på rommet, har en del å kaste ut for å si det sånn.Ellers må dere høre den nye remixen med Carly Rae Jepsen og Nicki Minaj, jeg liker den hvertfall suupergodt :-) (Ikke bare fordi nicki er med altså hehehe)

Ha en fantastisk helg alle sammen!

frokost på senga

Hei! I dag våknet jeg til dette, frokost på senga ala mamma ♥ Herlig start på mai! I går var jeg til Amalie med jentene, med mye latter og kos. Utrolig nok snødde det også utover kvelden, så da jeg kjørte hjem var det fryst på og snø på fortauet. Trondheim i mai <333

Dro til mormor for å pugge matte, der det er litt roligere og fredelig haha. Har kommet et stykke på vei, men har dessverre en del igjen også. Maria er her nå, vi har handlet inn til tikka masala og er klare for en skikkelig puggekveld! Håper alle sammen får en fantastisk måned, vi elsker jo alle mai ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits