mai 2012

7 days until liverpool

Heei! Herregud, om akkurat en uke er vi på vei til Liverpool - gleder meg sååå mye ♥ Det blir seffff blogging derfra, og hvertfall jeg elsker å lese blogger når de er i utlandet. Forresten - i går sprang vi 4rundern på skolen, noe som tilsvarer ca. 3000 meter i think (?), jeg har aldri vært så sliten før tror jeg - helt jævlig er det å springe den. Hvertfall....... når jeg kom i mål var jeg så sliten så jeg kastet meg jo selvfølgelig ned på bakken så raskt jeg kunne. Og da jeg reiste meg hører jeg bare Simen - uæææh du la dæ i hundebæsj!! Yup. I did. LOVELYYYY

Jeg har funnet ut at jeg legger ut bilde av alt jeg spiser. Men åå er så gøy å ta bilde av mat hahaha. Kongefrokost i dag da!! Hadde fri i dag vet dere heheheh.

Hva skal dere i dag?

before I dieÅåh, det er så mye jeg har lyst til å gjøre før jeg dør! Dette er bare ''småting'', men likevel ♥ Har lyst til absolutt ALT på bildene over her!
Hva vil du gjøre før du dør? 

new in

Heei! Tenkte å vise dere det jeg har kjøpt meg den siste tiden, lenge siden et ordentlig innkjøps-innlegg ♥

shorts fra carling 299,-

kjolen fra nelly! er fortsatt litt usikker på denne :-)

tubetoppen fra nelly (shorts fra cubus)

shorts fra ginatricot 299,-

bandana fra carlings 49,-

mac leppestift i fargen creme cup - 179,-

Hva synes dere?

good night

Heey ♥ Ligger halveis i søvne nå, men følte for å slenge inn et lite innlegg likevel. Var på Marinen og hadde trening tidligere i dag, før jeg, Jenny og Lena satt en hel time og ventet i kulda på å bli hentet. Haha kunne kanskje tatt buss men neeeeiii :-) I morgen skal jeg en rask tur på skolen i 12-tiden for å ha muntlig prøve i engelsk og muligens springe 4-rundern. Har dødsvondt i halebeinet skjønner dere.... hahah.pusspuss ;*

nellytime

Heei ♥ Åh, dødsdigg å slutte klokken 11 i dag! I dag gjorde jeg meg ferdig både med samfunnsfagframføring og matteprøve. Er så herlig å krysse av på lista. Som dere sikkert har fått med dere, er det jo streik. Og tror dere ikke hallen vi trener i er stengt pga det da?? Såå typisk når det er 3 treninger igjen til Liverpool. Menmen, vi skal ut å trene på marinen nå heller :-) 

Var innom posten og hentet nelly pakken min i dag! Fikk ikke sendt den rosa kjolen likevel tydeligvis? Åhhrr, det har skjedd en feil på alle mine 3 siste bestilinger - kjipt.

Skal vise det jeg besilte på, i kveld/morgen eller noe :-)

Og i dag har verdens fineste søskenbarn bursdag ♥ ♥ Loveyou, håper dagen din blir bra!!

Til dere som spør om bloggen til Tone - direkte link her!

en finfin helg

Heei! Nå har jeg kommet hjem igjen etter en super helg på hytta. Den første kvelden var vi hos mormor og spiste middag, før jeg og Tone lå på vår hytte både fredag og lørdag. Såå herlig å få hytta helt for seg selv. Vi har også vært heldig med været, vi har nytt det så godt vi kunne ♥♥ Noisy ♥ Av alle 3 smakene tror jeg nok jeg liker orange best!! Haha hvis noen lurte daa


Jeg og Tone fikk heeelt dilla på frukt og kesam. Dødsgodt!

Hva har dere gjort i helga?

give me summer

Kjenner jeg er såå klar for sommer nå! Er på vei hjem, snakkes etterpå <3

herlig sommerdag

God morgen dere ♥ Wohoho, rage i kommentarfeltet! Haha kunne faktisk ikke brydd meg mindre.. Tusen takk til dere som kommenterer fint selv om man er blogger og ikke legger ut bilder av seg selv i poldress i varmen :-) I går sto jeg opp og lagde frokost til meg og Tone, vi satt ute i sola og spiste nystekte rundstykker - ahh! Vi satte også opp trampolina!!, også var vi ute og tok noen bilder da.

Jeg har leeenge ønsket meg en bikini fra victoriassecret, og Tone hadde bestilt den - men den passet ikke, så da kjøpte jeg den av henne! Ååh lykkerus, verdens fineste bikini ♥ Men nå skal vi lage lunsj også blir det solings ute. 


sommer-outfitshorts fra ginatricot // bandana fra cubus // bikini fra victoriassecret // topp og veske fra h&m
Hva synes dere? Kommer bilder fra dagen i kveld :-)

kos med tone!

Heei! Er på hytta nå, har vært hos mormor og morfar og spist middag nå hvor tante også var, koselig :-) Tone kom utover kvelden og nå er vi på vår hytte. Dødsherlig å se henne igjen, har ikke ord!! I kveld skal vi spise oss feeeeite, også skal vi opp i rett tid i morgen for å lage oss en god frokost ute i sola (forhåpentligvis). Nå blir det en real pratekveld, kos dere videre i kveld dere også ♥
ha en superduper helg!

Heihei ♥ Treningen i går gikk kjempebra, endelig begynner alt å gå. Akkurat 14 dager til vi reiser til Liverpool nå hihi. Ahh, se for dere hvor fine bilder det blir derfra da!! I dag var vi i fjæra med trinnet, litt uheldig med været da. Har vært helsol de siste dagene, men akkurat i dag var det overskyet.. Men nå begynner det å lysne! Skal dra på hytta nå, gleder meg såå mye - både Tone og tante kommer ♥ Gleder meg til heerlige sommerdager i helga. Vi snakkes i kveld!

hahaha

Mange som har lurt på hvor denne toppen er fra:

ginatricot :-) love it, skikkelig sommerlig

Hva skal dere i helgen?

those summerdays

Er så herlig, ubeskrivelig herlig faktisk!! Elsker virkelig alt med sommer :-) Var hos Karianne i dag, og nå fyker jeg på trening. Litt dumt at vi må være inne i en hall i 3 timer når det er så fint vær men med den herlige gjengen her så overlever jeg ♥kos dere videre i dag ;*

efter trening

Heei! Har kommet hjem fra trening nå, var faktisk en veldig gøy trening :-) Tror egentlig det var fordi alle var så sykt glade haha. Sola u know ;);););) Etter treningen ble vi igjen litt ute og stuntet, og seff dro jeg opp kameraet. Er jo tross alt blogger da!!

haha gjorde min første scale i dag!! (til venstre)pen da


se så fin himmelen er nå!!

Skal se noen episoder frustrerte fruer, SJOKK, også tar jeg en tidlig kveld ♥ Opp tidlig i morgen for å sole!! NATTA

på bussen

Heei, sitter på bussen nå :) Ble plutselig litt stress haha. Skal på "trening" nå, det er åpen trening for absolutt alle sammen! Så om du vil komme å lære litt cheerleading med oss - ta med treningsklær, gymsko og kom til husebyhallen kl 18 <3

altfor herlig

Heei ♥ Ligger ute på verandaen nå med musikk og goood mat. Livet er ganske så herlig med fridag og fint vær egentlig! Er så varmt ute i dag at det nesten er for varmt haha. Har vandret rastløs inn og ut i hele dag, er så utålmodig i sola. Men nåå har jeg funnet den perfekte plassen, og her kommer jeg til å ligge en god stund kjenner jeg - med mindre jeg drar opp til dammen med girlsa. Vi får se!


it's a beautiful day

Heey you ♥ Denne dagen har vært perfekt rett og slett! Ubeskrivelig fint vær, chill skoledag og bytur med Aurora. Begynte 12 på skolen, var såå godt å ta det helt med ro. På skolen hadde vi noen framføringer bare, også spilte vi kanonball. Dro og møtte Aurora i byen, hvor jeg bare måtte kjøpe en ny selvutløserkontroll. Rart hvor avhengig man kan bli, men uten den går det seriøst ikke an å ta bilder. Dro hjem til Aurora etter byen og lagde oss milkshake og slappet av i skyggen ute. HEEERLIIIIG!! 

heheh you know uuuus, tar bilde av ALT vi spiser :-) til dere som spør om oppskrift på milkshaken: vi bare slenger opp i vaniljeis, melk, isbiter, oboypulver og sånn sjokosaus ♥
Har dere hatt en fin dag da?

dagens outfit

hahaha fin strømpebukse osv

veske fra modekungen // topp, shorts og solbriller fra gina tricot // sko converse

Hva synes dere?

sommeruke

♥ MATTEEKSAMEN VEL OVERSTÅTT ♥ Ååh så herlig det er :-) Og i morgen begynner vi 12 på skolen, slutter 14. Onsdag og torsdag er fri og på fredag har vi balldag. På toppen av det hele er det meldt 17-20 grader og helsol hele uka. Denne uka skal bli perfekt!! Nå sitter jeg ute i kveldssola med smoothie og ser frustrerte fruer. LIVET HER HERLIG HOHO

Dro på trening rett etter skolen, det er grunnen til sen update! Flere med sommerfølelse?

ukens spørsmål #13

Er det mye glitter i betty lou?

Nei, eelsker pudderet :-)

Filmer du med Canon eos 550d?Noen ganger, men synes det er vanskelig å få fokus. Bruker for det meste canon legria filmkamera et eller annet :-)

Hvor på nettet ser du gratis serier?

1channel.ch

Skriver du med venstre eller høyre?

Høyre

Hvilken bunad har du?Graffer-bunad

Går du ut i spagatene?

Går ut i begge jentespagatene, ikke helt ut i guttespagaten.

Liker du Nicki Minaj?

Elsker Nicki Minaj ♥

Hva er en flyer?Flyer er personen som blir ''løftet opp'' i cheerleading, haha. 

Hvilke cheersko bruker du?

Bruker nfinity sko

Hvor redigerer du bildene dine?Photoshop

Hvor lang tid tar det før du får klærne fra nelly?

Dette varierer veldig, som oftest 7-8 dager.

Hvor finner man viva la juicy parfymen i Trondheim?

På cubusHar du slitt hår? Retter du håret hver dag?

Retter håret nesten hver dag. Har ikke sånn SYKT slitt hår, men det er jo selvfølgelig litt slitt :-)


 Noe annet dere lurer på? Husk å sjekk mine tidligere svar HER før dere spør, såå mye lettere

rolig søndag

Heei ♥ Beklager den dårlige bloggingen, snart over det nå. I morgen har jeg matteeksamen, så det sier vel seg selv hva jeg har brukt helga på :-) Er faktisk litt glad for at jeg kom opp i matte likevel (believe it or not..), men da får jeg muligheten til å gjøre det bedre her enn på tentamen, pluss at vi blir ferdige med en gang. Etter i morgen har jeg bare en chill uke foran meg, og det er meldt helsol og 17-20 grader hele uka. Åh, gleder meg til å gå ut av skolen i morgen feeeerdiiiig med skriftligeksamen.

dagens plan. hahaha juni???? vel, mente mai selvfølgelig

Har dere hatt en fin helg? ♥

17.mai

God morgen dere ♥ Håper dere hadde en super feiring i går, for oss i Trondheim ble det en relativt kjip 17.mai med tanke på at det pissregnet konstant fra 8 på morgenen og utover hele kvelden. 17.mai togene bestod av paraplyer, bølgete hår og blaute bunader.. Men sett bort i fra det var det koselig da, gikk både i skoletog og borgertoget med Nixies. Etter skoletoget dro vi på jobben til mormor hvor man kan spise så mye man vil (tror dere jeg var i heaven??) ogsåå var det borgertog i regnet. Aurora kom på kvelden, og er her fortsatt :-)

(adressa.no sitt bilde)


morfar og mormor ♥
haha sandra så ikke ut på leppene etter at hun kjøpte seg en sånn kjærlighetssmukk


Hadde dere en fin feiring i går?

vellykket kveld

Heei dere ♥ Altfor seeent. Skal legge meg nå, har styrt rundt og gjort klart til i morgen. Tidligere i kveld dro jeg til Jannicke med jentene, før vi dro til fjæra. Var koselig, men så sinnsykt kaldt. Haha hadde ikke følelser i tærne da jeg kom hjem. Menmen, ble en bra kveld :-) Nå skal jeg ta kvelden, også snakkes vi i morgen tidlig! Selvfølgelig skal jeg gå i tog!!! Herregud, det er jo selve 17.mai ♥

Hva har dere gjort i dag da?

langhelg!

Heei! Veeeldig godt med langhelg - men vet at jeg må sitte med matte hele helga haha. Tenker ikke på at det er 17.mai i morgen jeg!! Haha, er så rar følelse, men har ikke 17-maistemning i det hele tatt. Kommer vel i morgen, gleder meg hvertfall supermasse! Vi hadde forberedelsesdag i matte i dag, og lærte skikkelig mye haha :-) Så ble litt mer positiv til eksamen. Haha. Slenger med noen bilder fra de siste dagene som aldri kom på bloggen.

alt med dette bildet er fint
outfit 15/5 - 2012bukse fra ginatricot // jakke fra junkyard // topp fra bikbok // veske og solbriller fra h&m // sko fra nelly

Hva synes dere?

GJETT HVA VI KOM OPP I

 heldig hæææ?? 

Det eneste vi ikke ville komme opp i, åhh dritkjipt. Hele uka er ødelagt haha, må sitte inne hveeeer dag å pugge matte. Fikk jo 3 på mattetentamen så det lover jo ikke særlig bra. Dro til byen med Maria etterskolen for å trøste oss litt med mat og shopping, og nå skal vi ut og kose oss i finværet. ÅÅÅH

Ble dere trukket opp i eksamen i dag?

dagens outfit

Heei! Kom akkurat inn døren, har nemlig vært på trening :-) Sitter å spiser middag i senga nå haha, for vi kjører straks til tante. Skal stripe håret, åååh blir så godt å få bort etterveksten og få lysnet litt på hårfargen. Elsker noen dager etter stripinga, da det har ''mildnet'' litt, så blir bra til 17.mai ♥ Slenger med outfiten for i dag, men har mistet fjernkontrollen min - aner dere hvor vanskelig det er å ta bilder??? Uæh hardt liv, de hadde ikke igjen flere på japanfoto heller..

brun og fin daaa sjø

sko fra converse // shorts fra nelly // topp fra mango // jakke fra mango // veske fra modekungen.se

Hva synes dere?

video: favoritter

woopwoop bra blogging i dag!! blir bedre i morgen, promise ♥ her har dere en video om mine favoritting!

fin ettervekst, våken osv

Hva synes dere?

standardsøndag

God morgen dere ♥ Nyter søndagen her, ligger og ser på frustrerte fruer og slapper heeelt av. Får vel begynne med noen framføringer etterhvert, føler meg like heldig hver gang! Skal også redigere en ''favoritt-video'' til dere som kommer i kveld :-) Sounds goooood?

om noen skulle lure er shortsen fra carlings & toppen er fra h&m

i går & i dag

Heei! Gjett hvem som sto opp klokken ni i dag da... Meg det! Nixies hadde loppemarked i dag, så jeg var satt opp som vakt 09.30. Var faktisk helt greit, mange andre fra nixies der og veeeldig mange kaker ahh. I går møtte jeg jentene på burger king, eheh, etter en times powernap hos maria, også dro vi til Cecilie. Ble en veldig koselig kveld! Nå vet jeg ikke helt hva jeg skal, finner nok på noe ♥

Sorry for crappy mobilbilder i det siste, skjerpings!

Forresten, noe spesielt dere vil ha video om?

finally weekend

Heei :-) Takk for så mange fine kommentarer i det siste - dere er beeest ♥ Endelig er det helg, og nå skal jeg møte jentene. Blir sikkert en bra kveld! koos dere masse i kveld folkens 

Hva skal dere i kveld?

snart ferie!

Heei ♥ Treningen i dag gikk bra - men mest sannsynlig har jeg bristet et ribbein ellernoe. Åh det er dødsvondt, men nekter å la det gå utover Liverpool og Jamfest. Har ikke vært hos legen enda, men har sjekket på nettet og hørt litt rundt og det er veldig mye som tyder på brudd da. Håper på det beste selvfølgelig :-) Skal ta kvelden nu, kan ikke tro at det er fredag allerede i morgen. Uka her har gått fort - solskinnsdager går alltid så raskt heheh. 

Slenger med noen bilder fra i går kveld. NATTAsol i auga

sommartider hej hej

Heei! Har det veldig travelt nå, bussen min går om 5 minutter!! Skal nemlig på trening :-) Var hos Anna med Kari etter skolen, syk sommerfølelse. Og Kari har fått lappen!!! Æh misunner henne såå mye ♥

Hva gjør dere i dag?

antrekkfin hæshorts og bandana fra carlings  dongerijakke fra junkyard (levis) // veske fra h&m // topp fra bikbok // sko fra nelly

Hva synes dere? 

sunshine, my only sunshine

Hvor fint tror dere været er i Trondheim i dag da????

♥ ♥ PERFEKT ♥ ♥

Knallblå himmel og dødsvarmt! Dro uten tvil til byen etter skolen for å shoppe sommerklær og frozen yoghurt. Kan ikke beskrive hvordan humøret blir når det er finvær. Jeg og Maria skal ut og selge kjeks nå (wiiiii) til inntekt til Liverpool, også skal vi gjøre rle-presentasjonen på trampolina med smoothie ellernoe. Nyter den siste finværsdagen da hehheh. Skal ta outfit til dere også, og muligens dagens innkjøp :-)Flere med finvær?

mine ekte profiler

Er så altfor mange falske brukere av meg på diverse sosiale medier, så tenkte å ta et innlegg hvor jeg linket til de eneste, ekte profilene mine. Vil også meddele at jeg kommenterer blogger ekstremt sjeldent, så om du har fått en kommentar fra ''meg'' er det nok ikke jeg som har skrevet det. Og jeg ville aldri slengt dritt på andres blogger, så til dere som får drittkommentarer fra ''meg'' - nononono, ikke jeg som skriver i det hele tatt :-)

INSTAGRAM

Min eneste bruker på instagram er ericakvam

TWITTERDen eneste, ekte twitterbrukeren av meg er ericakvam

FACEBOOK

Skummelt å se hvor mange falske facebookbrukere det finnes av meg, men den eneste ekte finner dere her. Værsåsnill IKKE send med venneforespørsel, for jeg godtar ikke blogglesere på facebook og orker ikke å sitte å slette alle sammen heller - det å sende meg gjør det bare kjipt for meg. Sorry guys ♥

WEHEARTIT

Weheartit-brukeren min finner dere her!

- Gifture: ericamk
- Kik: ericakvam
- Youtube: heiheihall0
- Viddy: erica kvam 

Da vet dere mine ekte profiler rundt om kring :-)

overskrifter er så sykt vanskelige

Heei! WÆOH både jeg og Kari besto oppkjøringa ♥ ♥ ♥ ♥ Dritdigg! Spilte inn en video etter skolen i dag, men den er såå random så får vurdere om jeg orker å poste den haha. Forteller blandt annet om siste kjøringa, hvor jeg blandt annet klarte å kjøre på en sånn sykkelsti av noe slag. Ah er det muuulig.

Har akkurat kommet meg gjennom sesong 4 av frustrerte fruer, nøøøøgd!!! Haha, får vurdere å se en episode til etterpå. Vet jeg burde priotere framføringer jeg har MEN det er så spennende nå hahaha :-) Ellers dro Elin til Spania i morges, misunner henne så sykt mye. Vil også til syden :(:(:(

vi trøster oss med sjokoladekake her hjemme i norge dåeh

pink

Heei  ♥ Sitter å stresspiser nå, skal nemlig på siste oppkjøring om ikke lenge. Herregud så nervøs jeg er!! Uææh haha. Skal planlegge min egen rute, og kjøre fremst fra en plass til en annen. Midt i rushtrafikken! Kommer garantert ikke til å gå bra hahhah. Godt å være ferdig med franskprøven i dag, det første jeg gjorde når jeg hadde levert var å krysse av ''franskprøve'' på telefonen. Herlig!Hva skal dere i dag da?

perfekt lunsj

Heei! Er såå trøtt haha, holder på å sovne. Kom hjem for en stund siden fra nest siste scooterkjøring - gikk bra i dag også! Men den har startet så tidlig hver dag, at jeg er driiittrøtt haha. Er nydelig vær i Trondheim i dag, så følte meg ekstremt teit da jeg gikk hjem i uggs, fleece, parkas og votter. Føler meg også veldig uheldig som har franskprøve i morgen, må bruke hele finværsdagen på å pugge fransk gramatikk. Damn.

æh sulten

Skal dere kjøre opp til skuter? :-)

aurora sin konfirmasjon

Ah, endelig kom jeg meg inn på blogg.no! Har prøvd en evighet nå haha. Kom hjem for en stund siden fra Aurora, hun hadde jo konfirmasjon i dag! Var utrolig koselig, med masse fine folk og ikke minst god mat. Jeg og Aurora satt så si og målte hvor mye mer vi kunne spise før hele bunadsgreia ville sprekke, hahaha, men det gikk fint.Tok sikkert 150 bilder hvor 130 var av mat og 20 var av folk haha ♥ Anyway - gratulerer til Aurora og alle andre konfirmanter!!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$line og onkel ♥

sååå finetaking a break

♥ ♥

Synes om bildene?
good night - skal på skuterkjøring i morgentidlig også 

weekend

God morgen! :-) Er vel ikke så fryktelig mange som er våkne enda, men det er jeg haha. Skal på skuterkjøring om 20 minutter skjønner dere! Det vil si at jeg ikke rekker å komme i kirka til Aurora. Veeldig dumt, men gleder meg til å feire hjemme hos henne i 3-tiden. Vet at hun har vært rundt å styrt masse med konfirmasjonen sin, kjenner jeg Aurora rett er det vel så si alt perfekt nå hihi ♥

I går var jeg hos Juli, det var såå koselig å møte henne igjen. Vi hadde så altfor mye å prate om, og ikke overraskende skjærte vi opp frukt og dyppet det i sjokolade!!

loveyou

Skal dere i konfirmasjon i dag?

skuterkjøring

Hey sunshines ♥ Kom akkurat hjem fra skolen, og er såå herlig å tenke på at det er fredag. Eller, når jeg tenker meg om har jeg det så travelt de neste ukene at en helg nesten ikke utgjør noen forskjell haha. Skal ikke ramse opp alt som skjer på skolen, men det er MYE. X antall framføringer, prøver, eksamener. I kveld skal jeg til Juli, gleder meg masse - altfor lenge siden. Haha begge er helt obsessed med frukt i sjokolade, så får vurdere å dra med meg sjokoladefontena mi altså. 

Men nå skal jeg på skuterkjøring igjen, var i går også. I dag går det greit, men i morgen - da skal vi ut å kjøre i trafikken! Æh gruer meg, kommer til å få helt panikk og glemme alt jeg har lært på TG kurs. Neida, eller jeg håper hvertfall ikke det. Enough talking - VI SNAKKES!

topp fra bikbok ring fra ginatricot på bildene har jeg brukt krølltanga gorgeous wand fra makestyle forresten

Hva skal dere i kveld da? ♥

dagens kledning

veske fra h&m // bukse fra dr.denim // jakke fra junkyard // sko fra nelly // skjerf fra bikbok

Nå drar jeg på trening!
Hva synes dere?

PLIIIIS STEM PÅ NIXIES HER 

mandagsbarn

Heei! Bare jeg som føler det er mandag?? Føler skikkelig at det er mandag men det er jo bra da - det betyr at denne uka vil gå fort haha :-) Kom på at jeg hadde sagt at jeg skulle poste video til dere i går ellernoe, veeel det glemte jeg selvfølgelig da. Skal starte å redigere i dag, poster den i morgen. I kveld kommer ukas spørsmål og muligens en produktanbefaling. Vi får se ♥
Tusen takk for nydelige kommentarer på forrige innlegg ;*

bilder: aurora og erica


ååh verdens nydeligsteHva synes dere? klærne er fra h&m, bikbok, ginatricot, urban osv - dere finner det garantert på outfits tidligere.

outfit 1/5 - 2012shorts fra h&m // genser fra bikbok // solbriller fra rayban // sko fra converse // veske fra ?
Hva synes dere? I kveld kommer bildene jeg og Aurora tok, skal bare redigere de. De blir dritkule hihi.

herlig start på mai

Heei! Sola skinner i Trondheim, og jeg og Aurora skal straks ut og ta bilder, outfit osv ♥ Ble en koselig kveld i går, først feiret vi onkelen min sin bursdag også dro jeg og Aurora nedover til fjæra. Masse kjentfolk, men ekstremt kaldt haha. Sto opp i morges og lagde verdens herligste frokost, ahh.

Hva gjorde dere i går da?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits