mai 2011

gårsdagens outfitFikk låne denne nyydelig toppen av Aurora, tror den er fra dubai :-)

Hva synes dere?

mix

Hei dere! Nå er jeg hjemme fra hytta, har hatt det helt greit faktisk. Jeg blir flau av å lese innlegget under her, sett noe så dårlig? Senere i dag skal jeg og Maria ta sol, men først skal jeg på bursdag til.......Aurora!!! Gratulerer med dagen jentami ♥ Nå må jeg ordne meg, så blir det familiebursdag! Har dere hatt en fin helg?


Noe veldig trist har også skjedd denne helgen.. Jeg har ikke lyst å skrive navn eller hva som har skjedd, for hennes og pårørendes skyld. Selv kjente jeg henne ikke men hun ble omtalt som ei herlig og søt jente. Jeg håper du har det bedre der du er nå, hvil i fred. Kondolerer så utrolig mye til pårørende.. ♥


 

internettet er treigt, så jeg sier bare hei

Hytta. Regn. Mat. Godteri. OI HELVETTE STYRTREGN!!!!!! SHIT!!!!hahahaaha. Tidenes verste innlegg. 

ben & jerrys and cheerleading

Heei Nå er jeg hos Maria, vi har hatt det sinnsykt koselig. Etter skolen dro vi på Bunnpris og kjøpte ben & jerrys, jaaa de har fått det inn!!! Satt egentlig bare å chillet før vi bestemte oss for å tøye osv. Har jo blitt superstiv etter at vi slutta på turn, så nå går vi ned i spagatene igjen!!

Vel, på mandag skal vi på prøvetrening for cheerleading, gleder oss så sykt! Har hørt utrolig mye fint om folkene og selve laget, pluss at cheerleading ser supergøy ut ♥♥
Det blir bedre etterhvert håper vi da!

Og dere - vi har vervet 213 stykker, så nå blir det konkurranse dere!! Og gjett hvem som fikk 6 på engelskframføringa? Hihi, nå drar jeg på hytta! Hvilken sport driver dere med?


mangler 60 stykk!

Hei dere, pugginga går kjempe bra! Dere vet jo hvor mye jeg har mast om denne vervingen på studenttorget, hvor mamma er den registrerte. Nå mangler hun 60 stykker før hun får iphone 4! (Man må verve 200)

Bare 60 stykk dere, jeg setter stooor pris på dere som har registrert dere, og til dere som gjør det nå. Registreringen er helt gratis, og når dere er medlemmer kan dere også verve folk for å vinne noe selv!

TRYKK HER OG BLI MEDLEM, SÅ ER DET 1 MINDRE IGJEN

vurderer 3 blogger

Trakk helt tilfeldig, tuuusen takk til alle sammen som meldte dere på, kan poste dette litt oftere! :-)


1. http://emmelove.blogg.no
Førsteinntrykket av bloggen var herlig og veldig sommerlig! Jeg likte headeren og fargekombinasjonene veldig godt! Hun oppdaterer ofte og har masse fine bilder og videoer i innleggene sine. 

Tips: Last opp alle bildene i samme størrelse, selv synes jeg 700px-800px er veldig fint, det velger man når man laster opp bildet.

Karakter 5


2. http://avtonje.blogg.no/Førsteinntrykket var også veldig bra på denne bloggen, designet er ryddig og oversiktlig. Tonje tar fine bilder, og varierer også bloggingen med outfits! Veldig bra!

Tips: Ettersom du har veldig duse farger i selve designet, hadde bloggen blitt enda bedre med litt lette og lyse farger på headeren, synes jeg da!

Karakter 5+


3. http://vildehz.blogg.no/Likte hele bloggen faktisk, fant ingenting å trekke. Vilde bruker lette og matchende farger i designet, og jeg ser også at hun poster masse fine bilder og skriver bra.

Tips: Poste outfits, mange lesere som elsker å lese om det!

Karakter 5


Er opptatt hele dag med francais et anglais! Så vi snakkes enten senere i kveld eller i morgen..

//registrer dere her og vinn iphone 4, macbook pro, ipad 2, ipod touch o.l // 
er kun 4 dager igjen, så hadde satt stor pris på om dere hadde registrert dere! for vgs/student 

let the rain wash away all the pain of yesterdayHei dere, det styrtregner ute!! Så ut som en leopard-huldra når jeg kom hjem, ikke pent. I dag går dagen til å spise is og pugge til prøve. Jajajaj. Noen som ville ha de nye spotify listene mine, så jeg kan jo poste de :-)

// registrer dere her og vinn iphone 4, ipad 2, macbook pro, ipod touch o.l / vgs-student //
 

MINE SPOTIFY LISTER:

fineste/emo

Party!

justin bieber

Stjernelista/best

vil du bli vurdert?

LEGG IGJEN LINK TIL DIN BLOGG SÅ TREKKER JEG UT 3 STYKKER SOM BLIR VURDERT I KVELD/ I MORGEN!//registrer dere her og vinn iphone4, ipad 2, macbook pro osv (vgs,student) //

curlzHei dere! Endelig kommet hjem etter en laaaang skoledag, skal pugge litt til franskprøven før jeg drar til tante som skal hjelpe meg med engelskframlegget. Hihi. Sov med fletter i natt, så i da har jeg krøller! Måtte ta på med solbriller før jeg tok bildet i morges, så ut som et rass. Hva synes dere om frisyren?

// registrer dere, vinn iphone 4/ipad 2/macbook pro o.l (vgs og student) //

what is a summer without ice-cream?

bildene er tatt med canon eos 500d - verdens beste kamera! Hva synes dere?

// registrer dere her og vinn iphone 4/macbook pro/ipod touch o.l  for vgs og student//

video: random

Internettet har vært borte i en del timer nå, så da redigerte jeg like gjerne en liten video til dere! :-) Det har kommet tilbake nå da. Holder på med enda en video, dette går jo framover dere!

Tusen takk til alle som besøkte bloggen min i går, stigning i statistikken ja! Hva synes dere? hehe
// registrer dere her og vinn iphone 4/macbook pro/ ipod touch osv for vgs og student // 

outfit 23/5 - 11

bukse fra bikbok // hvit t-skjorte, belte og veske fra h&m // solbriller fra hellas //
HVA SYNES DERE?

//registrer dere her, så er dere med i min konkurranse om et valgfritt gavekort på 100 kr. det er helt gratis!!// 

forslag til må-gjøre video!

Vi slenger oss på trenden, så kom med forslag til hva jeg, Anna, Kari og Maria skal gjøre i må-gjøre video! Vi skal til byen, så gjerne kom med forslag som faktisk kan gjennomføres der!Vær kreative!

// jeg hadde satt så stor pris på om dere registrerte dere her, det er helt gratis! en av dere vinner et gavekort på 100 kroner på en valgfri butikk. registrer dere her: http://www.studenttorget.no/?partner=c1decba5db4dfb14da6f4529e8346fdc 

earth laughs in flowers
tatt med canon eos 500D, redigert i iPhoto // hva synes dere?

// registrer deg her og hjelp oss å vinne! alle som registrerer seg er med i trekningen om valgfritt gavekort sponset av meg // 

hjelp oss å vinne, og du er med trekningen av et gavekort

På studenttorget.no kan kan vinne forskjellige premier om man verver nok medlemmer. Mamma er deltidsstudent, og studerer for å kunne oppnå en høyere grad i jobben eller noe.

Kan dere væreså snille å registrere dere som medlemmer ved hjelp av linken under? Dere aner ikke hvor mye det hadde betydd, og om dere allerede er medlem - lag en for en annen familiemedlem? Jeg hadde satt såå stor pris på det!

Om du blir medlem er du med i konkurransen på min blogg om å vinne et gavekort på 100 kr på en valgfri butikk! Det er noe jeg selv skal betale, så værsåsnill å bli medlem!

Registrer deg her: http://www.studenttorget.no/?partner=c1decba5db4dfb14da6f4529e8346fdc 

evig takknemlig <3

bilder fra i dag

Heei! Sykt herlig i går kveld! Vi gjorde egentlig ingenting spesielt, bare koste oss rett og slett. Jeg og Anna var i kjempegodt humør hele kvelden, brukte photobooth flittig når Kari og Maria hadde sovnet. Satte på høy musikk, og skremte Maria med en miksmaster eller noe. Stakkars jenter!! Til slutt måtte de gi opp sovinga.

Sto opp veldig sent i dag, og fikk veldig lite ut av dagen - vi hadde ikke peiling på hva vi skulle gjøre.. Så da ordnet vi oss og tok et par bilder. Haha! Jeg, Anna, Maria rydda rommet til Kari mens hu dusja, man så seriøst ikke gulvet hennes! Jag trodde englarna fans bara, bara i himmeleeeen ♥


Kari, Anna, meg, Maria :-)


verdens beste jenter! ♥

Nå sitter jeg og mamma og ser på total blackout, herregud!! Hva synes dere om bildene?

dette innlegget handler om ei stjerne

Heeei! Er til Kari nå med jentene, i kveld skal vi bare kose oss, så dropper bloggen ikveld. Men har med kamera, så kan jeg heller poste litt bilder til dere imorgen. Hahah, Anna hadde tidenes klumse-episode på vei til butikken. Hun skulle leke ''kul'' og meditere på sykkelen, i nedoverbakke. Tok en skarp sving til siden, stupte i en grøft ved veien med sykkelen over seg og DEN støvskyen rundt seg. Vi holdt på å dø, fikk helt sinnsykt mange blikk fra bilene...

* sett denne på en stjernes vegg! 

Applaus folkens - stjernen ved min side!!!!

kos dere i kveld folkens, i will ♥

video; noen klipp fra 17.mai

Hva synes dere? hahah

hurra

Heei! Woho, nå er jeg ferdig med mat&helse prøven, har grudd meg i flere dager jo! Så i dag har jeg tenkt å bare slappe skikkelig av, og sovne til TVen i stedefor med hodet i en eller annen skolebok. Nå er vi bare 5 uker, 8 prøver og 4 framføringer unna sommerferie!! Thumbs up.

Hadde en superherlig 16 og 17 mai, var med venner den sekstende, og på 17.mai var jeg i byen og så på barne og borgertog, før jeg var på tivoli. Herregud, det var utrolig bra!! Trodde jeg skulle dø på den ene karusellen. Møtte masse kjentfolk, ble også kjent med noen herlige jenter, pluss at det var 3 kjempesøte jenter som kom bort til meg! Åh, koselig det ♥

Tok utrolig få bilder.. men har en del klipp fra dagen, vil dere at jeg skal lage en video av det?

gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen dere! :-) Hadde en super dag i går, og i dag har jeg vært i byen og sett på skole og borgertog. Var koselig det, så masse kjentfolk. Nå skal skifte, så drar jeg på tivoli med alle jentene, vi snakkes, KOS DERE MASSE I DAG ♥
konfirmasjonen til anna

God morgen! Hihi. Hadde en suuperherlig dag i går, altså konfirmasjonen til Anna. Jeg, Kari og Maria hastet nedover til Olavshallen klokka 3, og kom oss akkurat inn, bedre seint enn aldri! Når Anna ble ropt opp begynte vi å klappe hysterisk, helt til vi fant ut at det ikke var vanlig under seremonien. Fail. Senere dro vi på hotellet over gata, spiste herlig mat, kaker og det var flere som holdt taler!
Anna er nummer fire derKari, Anna, meg, Maria
Eheheh. Sykt skummelt! Var et sånt glasstak på hotellet, med basseng under. 


haha!Kari, Anna, meg og Maria <3aaawFlinke Maria skulle ta et ''elegant'' hopp til siden. Vel, dere ser jo resultatet.Total match!
Verdens herligste Anna ♥

I 9-tiden dro vi hjem til Anna, og ble der fram til klokka 2! Hihi.

Helt seriøse altså!! Ganske internt egentlig...Flinke Kari glemte mobilen sin på bussholdeplassen... HahahaSkuffelsen... Skjønner ikke hvorfor ikke Anna falt for disse dådyrøynene...

Hva synes dere om bildene?

video: regndans

Hei dere! Nå skal jeg, Maria og Kari i konfirmasjon til søteste Anna! Blir sikkert kjempekoselig, tipper jeg er hjemme i 8-9 tiden kanskje? Aner ikke. Først skal vi i Olavshallen, før vi skal på et hotell å feire henne. Tar selvfølgelig med kamera, denne gangen med minnekort (!!).

 

hahha, tards.. Flere som har vært på konfirmasjoner i det siste?

update + innkjøp

Hei dere, tusen takk for søte kommentarer! Mattetentamen gikk helt greit, gjorde hvertfall mitt beste, til tross for at det er fredag den 13! Woho. I går var det 3 timers supersalg på Trondheim Torg, så ble  med mamma en liten tur og kjøpte noe. Det var helt sinnsykt fullt på bikbok ettersom de hadde hele butikken til 30% avslag. Kom seg nesten ikke inn på butikken!

Akkurat nå sitter jeg i sofaen, Maria krøller håret mitt. Det blir fiiint! Hun liggerover, vi har spilt inn en liten video, kan sikkert redigere den i kveld. I morgen blir det konfirmasjon til herligste Anna ♥

veske fra h&m 99tunika fra h&m 149,-

 jumpsuit, orginal pris 199,-

Kjøpte også en foundation, noen hud-strømpebukser osv. Hva synes dere?

tentamensstress

Hei dere! I morgen har vi matte tentamen, jeg gruer meg så sinnsykt mye! Tror vi snakker 400 sider puggestoff her.. Så jeg håper det er greit for dere at jeg tar meg fri fra bloggen i dag, så snakkes vi i morgen!wish me luck!....

outfit 11/4 - 11

omtrent alt fra bikbok // Hva synes dere? :-)

video: rommet mitt

Hva synes dere? 

outfit 10/5- 2011t-skjorte fra h&m // shorts fra bikbok // belte og ring fra h&m // cardigan fra zara // solbriller fra hellas // sko fra icu

Hva synes dere?

vannkrigKNUST! Ah, er så herlig vær, mattetentamen er seriøst ute av hodet mitt. Kvelden er ca. best, sitte ute i hagemøbler med macen og melon, ah! Noen som lurte hvilken tommer jeg har hatt, jeg har 13 tommers.

Flere som har hatt vannkrig i dag? 

fotball i finværet

Åhh, 23 grader er så herlig det! Har ligget ute å solet meg, og skjøvet mattetentamen helt til side. Satt et par timer før jeg ga helt opp. Men jaja, har 3 dager til å øve. Heheh. Var ute nettopp å spilte litt fotball med lillebroren min, føler meg bare så dårlig når jeg blir knust av en på 6 år. Haha. hahah

Flere som har finvær?

video: en sommerdag

Haha, retards! Noen forslag til neste video?

en herlig dag!

haha, seriøs..


 meg og mariaI dag har vært en superherlig dag med massevis av sol! Dagen etter selve konfirmasjonen må jo nesten være enda herligere enn selve dagen jo! Nesten. Var en fornøyd Erica som sto opp og åpnet et kjøleskap fylt med kakerester. Men gjett hva da dere - har hele 3 videoblogger på lur til dere, clever girl.

Tror jeg må legge meg nå, har helt glemt skolen de siste dagene. Må bare få ut min irritasjon, sorry: Men hva skal vi med NI ( ja, Ni!!!!!!) prøver før mai er ferdig?! Herregud, ungdomsfengsel.

 

outfit 8/5- 2011

genser fra bikbok // shorts/klippet bukse fra vero moda // solbriller fra hellas // sko fra icu

Hva synes dere om antrekket?

yesterday

Heeei! Hadde en superherlig dag i går, masse fine gaver, mat, folk og ikke minst herlig vær! Gjett hva jeg fikk i gave av mamma og pappa da?!?!

Åååh, lykkerus!! Fikk også mange andre fine gaver jeg ble minst like glad for! I kirka tok mamma masse fine bilder, men jeg hadde selvfølgelig glemt å sette inn minnekortet. Er det mulig?? Men Arild tok en del bilder, pluss at det var mange av venninnene mine som også tok, kan poste de etter hvert.Mormor som holder taleMormor og oldemor


Meg og AuroraKjolen min er fra h&mAurora er så fiiin! (Kjolen min er fra new look)

            

Hva synes dere om bildene? kommer muligens flere fra kirka senere

klar for konfirmasjon!

 God morgen dere! Nå skal jeg ordne meg ferdig før jeg skal konfirmeres i kirka. Gleder meg egentlig! Tror det blir bra, takk for alle hjelpende kommentarer! Tihi. For noen dager siden tok jeg og Maria konfirmasjonsbilder, og tenkte jeg skulle poste de i dag!♥ Hva synes dere om bildene? ønsk meg lykke til da, hihihi...

yes or no?

Skal selvfølgelig ha på med bunaden mesteparten av dagen, men jeg skal bytte etterhvert, kommer sikkert til å bli varmt og litt ubehagelig å gå med bunaden i mange mange timer. Så jeg har satt sammen et lite antrekk nå, kjøpte denne kjolen i går forresten, i love it, dere kan jo hjelpe meg? :-)

Begynner å ha det meste klart til i morgen nå, rekker et innlegg i morgen også!Hva tror dere? Skal jeg gå for det?

4 herlige

Hei dere! Tenkte jeg kunne anbefale 4 herlige blogger, som fortjener mer oppmerksomhet!

1. ragnhild fredrikke

Ragnhild blogger om hverdagen sin samtidlig som hun tar nydelige bilder og utrolig kule outfits! Hun oppdaterer ofte, og har et ryddig og sommerlig design. Denne bloggen fortjener helt klart mer oppmerksomhet! :-) besøk henne her

2. andrea gran

Andrea er 13 år, hun går faktisk på skolen min og har en utrolig bra blogg! Tar nydelige bilder, fint design, oppdaterer ofte og har utrolig kul stil. besøk søte andrea sin blogg her

3. marie iversen

Marie har en super søt blogg med masse herlige bilder og outfits. Hun blogger variert og kommer med flere nye innlegg hver dag. besøk maries blogg her

4. kaja bø

Kaja går i klassen min, og er ei super herlig jente med en super herlig blogg. Hun har ikke skrevet så mange innlegg enda, fordi hun nylig byttet blogg. Men hun tar herlige bilder, verdt et besøk! besøk kaja her

fix

Heei! Nå er jeg hos tante/mormor, tante Hege har nemlig fikset neglene og øyenbrynene mine, det ble utrolig fint! Spiser middag her, begynner å få det meste klart til i morgen nå. Legger ut litt mer spennende greier i kveld heller!

konfirmasjonsforbredelser

Hoho, langt ord! Må bare beklage meg over den sinnsykt dårlige bloggingen, men på lørdag skal jeg konfirmeres, og det er ganske mye å forbrede, derfor må jeg skyve bloggen litt til side. Var i pirbadet med klassen i dag, var helt saiko star i sklia!!!! Eller ikke...

Vel, jeg konfirmeres kirkelig, så klokken 1300 skal jeg i kirka før det blir ''feiring'', mat, familie og gaver hjemme. Gleder og gruer meg på samme tid, men tror nok det skal gå bra! I dag har jeg laget en ''hilsen til konfirmanten'' bok, nå skal jeg skrive tale! Synes det var ganske smart, legger den bare fram under selskapet så kan gjestene legge igjen små hilsner i boka, gøy å se tilbake på senere i livet.Trenger litt hjelp med hva jeg skal på ha på utover kvelden etter bunaden, kan jo legge ut litt forslag?

nananana

Heei! Har akkurat vært i kirka og tatt konfirmasjonsbilder med resten av gjengen, før jeg dro hjem og tok portrettbilder. Nynorsktentamen i dag gikk sånn passe egentlig. Bortsett fra at teksten min var helt utrolig random, da. I morgen er det engelsk, can't wait!! .. Men alle tentamener utenom matte er ganske chill egentlig, så sykt digg å gå i joggeklær og ha pulten full av godis ♥ Mehheh.Forresten, vil dere at jeg skal legge ut før og etter bilde av stripingen?

noen bilder

Heei! Har nettopp vært i byen en tur, og i det siste har det vært såå fint vær at det er en skam å sitte inne. Haha. Har noen få bilder jeg kan poste, men det er ikke mye. I morgen har vi nynorsk tentamen, herregud. Hahaha. 


Jannicke, meg, Kari og Mariahahah, alt for å rekke bussen vet dere


Har dere hatt en fin helg?

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og bor i Trondheim. På bloggen min finner dere for det meste hverdagsinnlegg, antrekk, mote, sminke og alt annet jeg føler for å skrive om. Håper dere finner noe dere liker her inne! Klem <3

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016 » September 2016 » August 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits