april 2017

DANIEL WELLINGTON FLAGSHIP STORE

annonse

For alle som har meg på snapchat (@ericakvam) fikk dere sikkert med dere at Daniel Wellington endelig har åpnet en flagship store midt i Karl Johans gate?? SÅ GØY! Så på torsdag var det bare å finne frem finstasen, møte masse flotte mennesker og se på den nye butikken! Og jeg sier bare wow! Butikken er SÅ fin, gjennomført og elegant - så her er det bare å ta turen innom ♥

We FINALLY got a picture with Kendall Jenner!! Bucket list yasssDaniel Wellington hostet jo eventet, og hadde rigget i stand både fotobooth, burgere, spaarklez og masse annet digg!! Meget bra bloggmateriale med andre ord hihi. Lokalet var fullt av mennesker, så det er ingen tvil om at Daniel Wellington har fått til noe ekstremt bra her :-) 


Jeg benyttet også muligheten til å se på alle de fantastiske klokkene deres, til både dame og herre i utallige stiler, farger og størrelser. Jeg har jo lagt mitt elsk på den nye Classic Petite kolleksjonen med mesh-bånd, og var så heldig å få med meg denne beeeauty'en med meg hjem.. 

#kveldensfangstSÅ glad er vi for ny klokke ! Altså hva er dette hahaha

Fikk henge med denne fantastiske fruuuen igjen også, så det løftet jo hele turen en million hakk ♥ ♥

Stort grattis til Daniel Wellington for åpning av en smashing flagship-store!! Noen som skal ta turen innom de nærmeste dagene?

UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE

Noe jeg tenker generelt mye på er hvilke råd jeg ville gitt meg selv som 20-åring, tjue år frem i tid. Jeg tar meg selv i å bli altfor rørt av videoer og tekster hvor folk skriver ''brev'' til 18-år gamle seg, for det ER jo så fint. Om tjue år når man forhåpentligvis har ting på plass, slått seg til ro og lever på en litt annen måte. Den kunnskapen og opplevelsene man sitter med da som man ikke hadde når man var ung. Jeg lurer på om jeg kommer til å tenke tilbake på tiden nå og angre meg fordi jeg brukte tiden min sånn og sånn, tenkte på den måten og brukte energien min på helt feil ting. At jeg hang meg opp i ting som om mange år er ubetydelig. At jeg kanskje brydde meg litt for mye, likevel. At jeg tenkte, sa, gjorde og ikke gjorde det jeg burde. Eller om jeg sitter med en følelse av at det var DET som gjorde meg til meg. Ughh samtidig som man bare vil spole over denne perioden i livet, er det jo også den perioden i livet man vil savne når man er gammel. Når man gjorde som man ville, utforsket, feilet og famlet rundt omkring. Men å være ung i dagens samfunn synes ikke jeg er en smal sak i alle fall. 

UKENS HØYDEPUNKT

Her MÅ jeg være kjedelig å svare påsken!! Dagene på Oppdal med jentene før familiefeiring på Frosta var gull verdt, og godt for kropp og sjel ♥ Dagene flyr avgårde i godt selskap, og det er så deilig når alle legger alt annet til siden og lever litt her og nå. Det var deilig å komme seg litt ut av byen, ut av hverdagen og gjøre ting man gjør bare én gang i året. Det gjør det ekstra verdifullt! 

Processed with VSCO with a5 preset

UKENS NEDTUR

Ukens soleklare nedtur var å bli svindlet for 12 500 kr, ass. Sjokk! Føler meg SÅ bomsete med cash hahha, med ingen mulighet til å betale for noe på Itunes, Netflix, Vipps eller noe. Shallom her kommer jeg som betaler hotelloppholdet mitt med cash fra en hvit konvolutt. Får sikkert nytt kort i morgen da forhåpentligvis, og det hjelper jo litt. Men fyfaen så surt det er. Gledings til å møte opp på politistasjonen og anmelde pisset!! Gledings til mastecard!!! Tror det klikker for meg om jeg aldri får tilbake de pengene altså.. BUUUU

UKENS RØYSKATT-MOMENT

Tja, denne uken har jeg ikke vært så beyond crazy som jeg trodde, MEN jeg har da alltid bommet litt her og der. Som dere vet har jeg jo byggefolk utenfor vinduet mitt konstant om dagene, og et SVÆRT stillas som dekker alt av utsikt. Vanligvis holder arbeiderne seg på bakkenivå og da har de jo ikke noe innsyn i leiligheten min men neida denne uken skulle de visst begynne med andre saker. Altså jeg våknet tidligere i uka med blikkontakt (no joke) med en eller annen arbeider som satt høyt der oppe og svingte på no' byggverk. Røyskatten gidda ikke å trekke for gardinene kvelden før nemlig og sørget derfor for at denne arbeideren startet uka på best mulig måte av en sovende røyskatt med litt pupps på avveie. Altså CRINGE!!!! Får vel se mer til den karen fremover ;-) ;-) Problemet var å komme seg UT av denne situasjonen. Ruller man ned på gulvet og kryper ut, trekker man seg dyna og later som man sover eller går man ALL INN RØYSKATT og reiser seg 100% nudist og trekker ned gardina? You will never know ;-) Okei fysj GOODBYEåsted.

UKENS SANG

Alle sangene til Gavin James!!! Where have you been all my life. ''For you'', ''I dont know why'', ''Book of love'' og ''Nervous (live)'' er definitivt favorittene. BARE å kose seg for å si det sånn. Ro i sjela goddamnn. 

UKENS CRAVING

Er det lov å si ''å reise'' her? Eller MÅ det være mat? Oh wait, my blog my rules!!! Ja, denne uken har jeg hatt SÅ lyst til å reise igjen. Heldigvis er det ikke så lenge til. Alicante i mai blir heeelt fantastisk. Kroppen skriker etter SOL, avslapping på stranda med favorittspillelista og masse sene kvelder med god mat og vin. Hadde pakket kofferten på flekken om det var en mulighet, ass.

Processed with VSCO with a5 preset

UKENS GLEDINGS

Denne uka har jeg gledet meg til vi skal ha bokprosjekt-workshop i morgen!! Med Ingeborg, Kristine & Bente ♥ So fun!! Jobbing hele dagen før det blir pizza og kanskje en litten aperolspritz på kvelden. Always a pleasure!! Og det blir veldig godt å få litt tips, lufte litt tanker og få feedback på det man har skrevet så langt.  

STAYIN' UP LATE

God mårn!!! Neida joda. Jeg har allerede rukket å jobbe i noen timer og være PRODUKTIV på en søndag, noe som er sjelden vare! I går feiret vi bursdagen til Martine & André på TAG, noe som ble en veeeldig morsom kveld haha ♥ Med overtenning i maxitaxi på vei til nach og en solid avslutning på kvelden med en Superhero-burger kunne jo ikke kvelden slå feil. Formen er heller ikke så aller verst i dag, så jeg SKAL pushe meg på trening. Prøver å pushe meg selv enda mer ved å skrive dette. I don't wannnnna.

Senere idag kommer ''uken som gikk'' - det slo jo an veldig forrige gang, så da fortsetter jeg selvfølgelig med det! Har dere noen ønskeinnlegg til dagene fremover? You know I'm up for a lot of things ;) Alle bare KAN du slutte å være ekkel. 

SØNDAGSKLEM TIL DERE

THREE O' SIXbukse holzweiler jakke samsøe samsøe sko HER adlink 

Back in Trondheim ♥ UTEN forsinkelser til og med!! Not bad. Jeg sov helt elendig i natt til tross for en altfor god hotellseng, så jeg er snart klar for å takke for meg.... Drømte så SYKT mye snålt og jævlig, og våknet hver time, og var egentlig veldig glad når klokka slo hotellfrokost. Menmen, dagen ble ikke så aller verst likevel!! Jeg rakk nemlig å ta en superdigg lunsj med Sara på Olivia før jeg tok flyet hjem - alltid såå koselig å henge med henne ♥ ♥ Og pizza til lunsj er ALLTID en god ide. Bilder fra gårsdagen kommer i morgen - butikken er dødsfin så det er bare å glede seg! Klemsogkos ♥ Nyt fredagen fininger

HELLO OSLO

Hei fine dere!! Tenkte bare å stikke kjapt innom og si SHALLOM fra Oslo!! Dagen har vært superlang men har samtidig bare flydd avgårde, og nå ligger jeg skrubbsulten og venter på hotellfrokost allerede. Life.

I dag var det på'n fra 07.30 med åpning på jobb, og full sprint fra jobb til flybuss med kofferten hengende på slep. Fikk akkurat slengt fra meg bagasjen på hotellet, skifte til high heels før det var videre på lanseringfest av Daniel Wellington. More to come!! Masse fine kjentfolk, god stemning og champaaagne - så jeg klager ikke :-) Så MEGET sliten ut tho haha, too bad det ble tatt altfor mange bilder. Ohwell!! GOD NATT, vi snakkes i morgen <3

PLAY AGAIN

LOYALTY - Kendrick Lamar ft. Rihanna

I see you - Kap G ft. Chris Brown

LOVE - Kendrick Lamar ft. Zacari 

In the blood - John Mayer

Won't let go - Rated R. ft. August Alsina

The other side - Alessia Cara

Fuckboy - Mila J


 

WHEN YOU WAKE UP BROKE AFTror dere ikke jeg har blitt svindlet da av en eller annen gjøk i Jibraltar som har forsynt seg med 12 fuckings tusen kroner fra kontoen min?? Skjønte ingenting da jeg skulle prøve kortet mitt i går kveld og bare nope. Det var meget kjipt å logge inn på nettbanken i alle fall, HVORDAN er det mulig. Jeg VET at jeg som handler mye på nett bør ha et Mastercard, men jeg har vel aldri kommet til stykket. Så i dag har jeg nedringt banken, men saken må jeg anmelde til politiet selv, vente opptil 1-3 mnd uten garanti for å få pengene tilbake.. Sucks bigtime. Jeg føler meg SÅ hjelpesløs uten kort haha, og det passer ekstremt dårlig ettersom jeg reiser til Oslo i morgen. Great fucking day!!! 

Shit happens for SURE, nå skal jeg jobbe i noen timer før jeg forhåpentligvis kommer meg på trening og får svettet ut all irritasjonen!! Så skal jeg lage meg rundstykker med sjokopålegg til middag bare for å synes ekstra synd på meg selv haha.. Hakkke råd til annen middag idag ;-) ;-)

Håper dere har en bedre dag enn meg ♥ ♥ ♥ Er det mulig liksom hahha.. Noen som har Visa og har opplevd noe lignende?? Did yallll get ur money back or not

FIN AVSLUTNING PÅ DAGENHello you guys ♥ All good? I dag skulle jeg gjerne ha startet dagen med litt sol inn vinduet og et fem-minutt til å se på alle stressa folk i byen, men de helvedes byggefolkene blir jo ALDRI ferdig, og nå er jeg beyond tired av det svære stativet av noe slag som dekker hele vinduet mitt :-( Luksusproblem deluxe I KNOW haha men det er kjipe greier å våkne til ass. I paid for diz view bishes!!!

Okei, nok diva-fakter. I dag var jeg på jobb igjen, noe som føltes ut som en evighet siden?? Dagen har i allefall bare flydd avgårde, og nå skal vi lage oss noe digggg og avslutte kvelden med ''13 reasons why''. Vi er bare på episode to haha, så NO SPOIL, men tror det kan bli en bra serie?? Vi får se. KOS OG KLEM TIL DERE ♥

UKENS SPØRSMÅL

Drikke to flasker vin hver dag eller aldri drikke igjen?

Definitivt aldri drikke igjen, haha. Én dag i uka med alkohol er mer enn nok for min del, altså.. Bra spørsmålet var vin og ikke vodka ;)))) Neida. Dere er jo bekymret for alkoholisme (???) så her får en vel passe på ordbruken. 

Hvor er solbrillene og genseren fra?

Quay & Urban OutfittersHva er ditt beste eller mest spesielle minne?

Uææ, denne er SÅ vanskelig. Jeg har opplevd så mye fint her i livet så langt, så det å velge ETT minne?? Nesten umulig. Men et av de aller største høydepunktene må være ''sommeren 2014'' om det er godkjent som et minne. Ferien startet med en fantastisk uke på Sørlandet med vennegjengen hvor vi hadde leid en dødsfin hytte ved vannet i anledning Hovefestivalen. Den andre kvelden fylte jeg 18 år, og da vi satt i en eller annen båt vi haiket og suuuste mot festivalen når klokka slo 00.00 var en av de beste feelingene ever. Hele turen var SÅ morsom, og jeg tar med meg så mange fine minner derfra!! Like etterpå dro vi på 18-årstur til Rhodos og levde livet i et par uker. DET var sommeren sin det! Og jeg tok lappen!! Så denne sommeren var livet all good. Herrregud, snart TRE år siden :-(Hvor er bodyen i headeren din fra?

Nelly!

Hvilken relasjon har du til Ingeborg Heldal? Har aldri skjønt hvordan dere har blitt kjent.

Ingeborg ble jeg kjent med gjennom Adlink & Aller Media (hvor hun jobber), som er de som ordner kampanjer til meg! Vi møttes vel for godt over et år siden første gang om jeg husker riktig?? Og TAKK GUD for det! Elsker å henge med my favorite mamabear - hun er såå fantastisk ♥ Også så genuin og FLINK! Det var klikk fra første øyeblikk, og vi har det alltid litt for gøy sammen haha.. OG hun er redaktør for min upcoming bok!! Hands down for henne altså.

Kunne du meldt deg på Paradise Hotel? Hvorfor/hvorfor ikke?

NEI. Stor klem til de som melder seg på haha, for det ER jo underholdende!! Jeg kommer ikke til å melde meg på rett og slett fordi jeg ikke hadde taklet å bli filmet døgnet rundt, være såppas ''trapped'' OG jeg hadde gjort og sagt altfor mye dumt til å ever få noe bra ut av det. Vinnerflaks har jeg heller ikke, så jeg hadde jo rett og slett gått penge- og fremtidsløs ut derfra. It's gonna be a NEY from me.

Hva fyller du inn bryna med?

Akkurat nå bruker jeg Brow-Pencilen fra Anastasia, ellers liker jeg veldig godt pennene fra Billion Dollar Brows. Fineste stedet du har vært?

Hmm.. fineste stedet jeg har vært er kanskje Dubai? Det er så gjennomført på en helt ekstremt weird måte. Men Dubai hadde ingen personlighet, om man kan si det? Alt var så stille, rent og .. stivt? Men stranda, vannet, hotellet og alt var ekstremt fint. Ellers skulle jeg ønske jeg husket noe av turen til Kuala Lumpur fra barndommen - DET tror jeg er fine greier altså.

Processed with VSCO with c1 preset

Hva synes du om abort?

Jeg er for abort. Det er selvfølgelig helt grusomt å skulle tenke på at man ''tar livet'' av noe så lite og uskyldig, men er man ikke klar for å oppdra et barn og vie ALT til det er det ikke rettferdig ovenfor barnet å skulle beholde det. Synes jeg. Et barn fortjener et stabilt hjem med foreldre som er i stand til å ta vare på det, og har man ikke mulighet til det synes jeg abort i enkelte tilfeller er for det bedre. Man kan selvfølgelig tenke på adopsjon, men er man ung og uviten er det en stor psykisk påkjennelse å skulle bære frem et barn, føde det, for så å gi det bort. En abort skal være gjennomtenkt i mine øyne, men et vanskelig valg er det uansett. Det skal derimot IKKE være en allemans-greie og en ''easy way out''. Derfor MÅ jeg leke litt seksualundervisning i skrivende stund og minne dere på at prevansjon er viktig!!! Og når det er så mange gode alternativ i dagens samfunn er det bare dumt å være sløv med det. Klems fra Coach Carr i Mean Girls. 

PS. Dette er MIN personlige mening. Det finnes ikke en feil og riktig løsning på dette. Vi er forskjellige alle sammen og har forskjellige meninger. Jeg respekterer begge sider, og da håper jeg dere gjør det samme ♥

Hvilken selvbruning bruker du?

Anbefaler 1-hour-moussene fra Cocoa Brown! Billig og bra!!Når du gikk på vgs, jobba du veldig hardt med karakterene eller tok du det helt chill?

Helt chill tok jeg vel det ikke, men jeg kunne vel ha jobbet ENDA hardere. Jeg var en typisk siste-liten person, og ble sittende og stresse kvelden før innleveringer og prøver i stedet for å fordele ting LITT jevnligere. Noen fag tok jeg kanskje litt lettere på enn andre, og det er vel det eneste jeg angrer på. Kunne lagt inn en liiiten ekstra innsats her og der, men snittet ble jo ikke så verst uansett. Jeg gikk vel ut med 4,6 om jeg ikke husker HELT feil og det er jo helt average. En god mix av 5,4 og noen sure 3-ere i fransk og matte, haha.. Siste året jobbet jeg hardest, det var vel da jeg innså at det var nå det gjaldt. Men ja, jeg angrer på at jeg ikke la i ENDA mer innsats. Skole ER viktig og det er kjedelig å måtte ta opp masse fag for å komme inn på det studiet man ønsker. Det er jo tross alt ''bare'' 3 små år av livet ditt selv om det føles endeløst der og da.

Shoutout til kantina på Strinda!!! DER gikk pengene for å si det såleis. Altså, jeg får KLEM fra kantinedamene som jobber der når jeg møter på dem nå om dagene haha. 2 years later wassup. Verdens søteste er de <3333 De fikk meg gjennom vgs, ass! For real. 

Er du interessert i politikk?

Nei, jeg kan vel ikke si at jeg er det. 

Hvor er lua di fra?

Den kjøpte jeg på en liten butikk i Stockholm som het Hollies. I looove it.SPØRSMÅL TIL NESTE GANG? 

DE SISTE DAGENE

Åh, jeg har hatt verdens fiineste dager på Frosta med altfor mye god mat, godteri, spill og familiekos ♥ ♥ ♥ Det er virkelig lite som slår påskefeiring på hytta!! På lørdag hadde vi vår årlige rebus med egg-jakt, 90-graderstest, kast på blink og vannbøtte-holding haha. (Yes, I lost.) Farmen ala Frosta! På kvelden ble det dødsgod mat før mormor tok på seg den årlige påskehareuniformen med sin helt egne vri.. Denne gangen var den smålig inspirert av St. Patricksday hahha noe mine kjære snapchat-følgere fikk et liiite innblikk i. Ellers har dagene bare flydd avgårde med ting man vanligvis ikke gjør her hjemme. Deilig med litt avbrekk!! Nå er det back to reality, og det tror jeg kroppen synes er HELT greit etter waaaay tooo much candy, WII-spilling og småsoving i påskesola. Too bad jeg har igjen altfor mye fra påskeeggene, mehehe. 

How cute is this little one 

Ingen påskeegg uten riktig svar på quiz-spørsmålet!! 

Årets rebusdommer! Jeg fikk viljen min med favorittfrokosten min også <3333 Her var det mest aktuelt for enkelte å tegne med tusj og lim på gulvet i stedet for i tegneboka haha.. Sånn går det!! 

Ønsker alle en fiiin kveld videre, håper dere har hatt det fint den siste uka ♥

PÅSKEKOSEN FORTSETTER

Mornings!! I går morgest var det bare å finne frem Jif og støvsuger og rydde seg ut av hytta før vi suste hjemover igjen. Jeg dro rett videre på Frosta med familyn, klar for en av årets beste dager haha. Ei litta smakebit fikk dere på Snapchat, men jeg har tatt masse bilder som kommer i morgen. Såå koselig!

Nå skal vi straks spise frokost før det blir en ny dag i finværet. Klager IKKE på påskesol, påskeegg, masse spill & familiekos altså. Gull verdt!

PÅSKEFERRY

Lite som slår påskeFERRY på Oppdal med mine favoritt-madammer ♥ Vi har kost oss såå masse de siste dagene, og i morgen takker vi for oss gitt!!! Kjenner det blir deilig å gå fra full rulle til familiekos på Frosta også da, tross alt. I dag var vi superheldige med været i tillegg, og afterski-stemningen var meget top notch når røyskatten fikk ta over aux-en og fyre opp noe realassmusic. We're out

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Kan vi ta et moment for disse million dollar madammene

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Håper dere koser dere massse i påsken ♥

LEO BABY

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset
jakke nakd bukse replay sko superga

Passende jakke for en passende røyskatt! I lesende stund er jeg vel i full sving på afterski, men SMARTE MEG som fortsatt har noen fåå hjerneceller igjen har selvfølgelig preposted noen innlegg. Håper alt står bra til med dere og at dere koser dere massevis i påsken ♥ Kjenner jeg meg selv rett er det vel hyppige updates på @ericakvam på Snapchat, så welcome to my world sier jeg bare!! 

MASSE KOS OG KLEM TIL DERE 

#DAMER

Hello babbess ♥ Blogging straight from afterski på Oppdal!! DET er bloggeren sin det. Eller, afterski og afterski. Det åpner vel ikke før i 3-tiden men vi er i full gang her på hytta og det er sååå skøy ♥ Vi kom fram i går ettermiddag og da ble det hjemmelaget pizza-ish (don't ask) før madammene tok en tidlig kveld. Vi har kjøpt HUNDRE rundstykker og er med andre ord klare for en trivelig påskeferie! WE SNAKEZ LATER 

Nina og meg. KLEMS DA

THE ONLY TIME I LOOKED GOOD HANGOVEREr ikke hver dag man ser så FAB ut bakis, si ;) Alle bare KAN du slutte å digge deg selv så jævlig. OBV NOT. Nedtellingen til påskeferie har startet, og om noen få timer tar 10 afterski-hoes turen til Oppdal for noen skøøøye dager. I kveld blir det spill- og pizzakos før vi lader opp til fullt kjør i morgen. De fleste er vel på Karpe Diem konsert i kveld uansett, så da fant vi ut at vi liksågodt tok en kosekveld. Passer meg midt i blinken ♥ Tro det eller ei.

Bagen er pakket og nuuu bærer det straka veien til fjells ♥ Noe dere MÅ ha fått med dere snart ettersom jeg har bablet om det i hvert jævla innlegg 5 dager på rad. Sorry not sorry. KLEM

PS: DELER UT TO PELSJAKKER PÅ FACEBOOKSIDEN MIN! LIK & DELTA

MULTITASKING

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

En megadårlig egenskap jeg har er at jeg ikke KLARER å gjøre meg ferdig med en ting om gangen fordi jeg stresser sånn, og prøver derfor å gjøre alle ting samtidig - noe som sjeldent funker. Som dere kanskje skjønner har jeg prøvd meg på en slik multitasking i dag også!! Jeg MÅ slutte, fordi jeg bruker jo 10 ganger så lang tid på det jeg skal gjøre haha..

I dag har det i hvert fall vært full trøkk helt siden dagen startet med crossfit-tabata klokken 10 i morges!! YAS. Det har stått mye på gjørelista før jeg reiser til Oppdal i morgen, og det er veldig deilig å være nesten ferdig med alle punktene på to-do lista ♥ Har endel innlegg å gjøre ferdig, og nå prøver jeg å blogge, spise middag og pakke samtidig! Jeg skal nemlig jobbe i morgen og kjører rett fra jobb til hyttetur x2, så da må alt være klart i kveld! GLEDER MEG ♥

when cheese is life

Processed with VSCO with a5 preset

Ellers har jeg tatt med meg en del av det konstruktive dere har kommentert i det siste! Jeg VET bloggen ikke har vært top-notch de siste månedene, og jeg skal gjøre mitt aller aller beste for å få til mer varierte og interessante innlegg. Let me know if you feel like you're missing something

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Har forhåndsskrevet noen innlegg, men tar med meg alt av stæsj både på Oppdal og Frosta. Så skal jeg prøve å oppdatere så godt jeg kan ♥ Bloggen tar ikke påskeferie, si

BACK TO THE GOLDEN DAYS

annonse

HELLO lovely people ♥ Påske er jo definitivt det første, offisielle tegnet på at sol & sommer er rett rundt hjørnet?? Jeg liker i alle fall å tenke slik :-) Og med DET kan man jo begynne å glede seg til brunere hud og that sunny glooow. Derfor begynner jeg allerede nå med Betakaroten-kapslene mine fra Good For Me! Jeg har brukt det fast i 2 år nå og har alltid startet i april/mai. Huden begynner allerede nå å utsettes for sterkere sollys, og jo tidligere man starter jo bedre :-)

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

En boks tilsvarer 60 kapsler, så den holder i 2 mnd. ca. Jeg tar en kapsel hver dag fra nå, og kommer til å fortsette ut sommeren. De somrene jeg har brukt Betakaroten har jeg vært brun og fin on another level (no joke), ettersom kapslene gjør at brunfargen holder mye lengre utover sommermånedene. Basert på egen erfaring blir også fargen mye mer brun fremfor rødlig. 

I mean HELLO:

Her er jeg på mitt desidert bruneste, og SÅ brun har jeg aldri vært før heller!! Det er jo ikke til å legge skjul på at alt i livet er mye bedre med en fabulous tan hehhe ♥ Ellers gleder jeg meg til å teste Gold-utgaven av Betakaroten og Hair Candy!

Les mer om Good For Me's bestselgende Betakaroten HER. Produktet er helt naturlig, enkelt å svelge & har også vist seg å hjelpe mot soleksem ♥ Jeg har brukt akkurat disse fast i 2 år, og er superfornøyd! Promise. 


 

RED LIGHT

.. district ! ;) 

Processed with VSCO with tech preset

Madiba Riddim - Drake

I love you - A$AP Ferg ft. Chris Brown 

Something just like this - The Chainsmokers ft. Coldplay

Bloodstream - Astrid S 

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with jm1 preset Processed with VSCO with tech preset

Don't run - PARTYNEXTDOOR

The sheets... still - Trey Songz

Only you - Zara LarssonProcessed with VSCO with tech preset


What's ya favorite song this week?

UKEN SOM GIKK

Etter tips og flere ønsker om ''uken som gikk'' som fast innlegg hver uke setter jeg nå i gang!! Det er jo alltid interessant synes jeg selv i alle fall, så da prøver vi det og ser hvordan det går :-) Jeg har satt sammen min egen mix, kom gjerne med forslag om noe mangler!! 

UKENS TANKE

I går ble det jo filmkveld hvor vi så ''Kongens nei'' som jeg faktisk ikke har sett enda, og da tok jeg meg selv i å småsavne skolen litt!! Underveis i filmen var det jo ganske mye informasjon om Norge under verdenskrigen - og det var SÅ mye basisfakta jeg hadde glemt totalt. Friår er jo selvfølgelig superdigg med kun jobbing, men damn jeg tok meg selv i å savne det å lære. Nå lærer jeg jo kanskje mer praktiske ting, men jeg savner faktisk å lære mer skolebaserte ting. Så her må jeg finne på noe lurt, haha. Kunnskap er jo superdigg, og jeg tror jeg må berike hjernen min med noe fornuftig snart igjen.... Så DET har jeg tenkt litt på i det siste. Blant annet! UKENS HØYDEPUNKT

Denne uken har jeg vært masse med familien, og det er superkoselig!! Jeg ser de altfor sjeldent føler jeg, for ukene flyr jo bare forbi. Så det å henge litt med kjernefamilien, feire 70-årsdag til morfar, ha tante på besøk fra Oslo & være barnslig med verdens skjønneste søskenbarn har vært helt tipptopp. Family first, er det ikke det man sier ♥

Så gleder jeg meg til å henge med my best sissy i påska, som er TOO BUSY in this life for tiden!! Hun gjør jo en killer-innsats på både skolen og på turn, men i påska blir hun ikke kvitt meg altså

UKENS NEDTUR

Å tryne på gangfeltet i lave sko med panteflaskene i hånda? Telles det? Jeg så HELT dust ut i hvite sneakers som jeg klarte å vrikke foten i på grønnmann, med biler på hver side og panteflaskene flygende. Etterfulgt av en latter fra min side, bare sånn for å se enda mer spleisa ut. Ellers suger det BIGTIME å ha mensensmerter uten mensen, altså ER det innafor i det hele tatt!! Så det har jeg hatt et par dager, og det er NOT COOL når jeg er midt på brettet :-( Jaja, hvis det er det kjipeste som har skjedd denne uka så får jeg vel si meg nokså fornøyd med det haha.. LYXproblem 

UKENS RØYSKATT-MOMENT 

Røyskatten var på 70-årsdag på lørdag, og skulle rett på byen etterpå og da var det bare å bøtte nedpå! Med fire velkomstdrinker og x antall glass vin var jeg selvfølgelig i slaget, og dro heldigvis videre da røyskatten var på vei ut for real. Det var vel min kjære familie lettet over! Videre bar det innom vorspiel i 5 minutter hvor jeg trøkte i meg et red-velvet-kakestykke med hånda og dyttet potetskruer ned i lommene på pelsjakka (por que), før jeg slengte buksa jeg hadde med meg rundt halsen og fløy avgårde på byen. Jeg tenkte dog ikke på å ta AV denne buksa som hang rundt halsen når vi kom fram på utestedet, så der satt jeg med buksebena hengende ned på hver sin side resten av kvelden. På vranga. Stilig!! JA jeg hadde på skjørt haha. Det går en fin grense selv for røyskattenUKENS SANG

Wake up Alone med The Chainsmokers & Jhene Aiko ♥ Den er kinda touchy, kinda feelgood??? En god mix, vil jeg si. Den har stått på full guffe mange dager på rad nå i allefall. ELSKER Jhene Aiko, goddammnnUKENS CRAVING

Det kjipe med min selvkontroll er at om jeg craver noe, så dekker jeg som regel det behovet relativt raskt. WHY not, liksom. Livet er for kort til noe annet! Men i skrivende stund har jeg SÅ sinnsykt lyst på søtpotetfries - det MÅ være noe av det beste vi har vært blessed med her i verden, ass. Okei dette kan bli et farlig punkt å skrive om ukentlig, for nå ble jo cravingen bare enda større :-( 

UKENS GLEDINGS

Denne uka gleder jeg meg til PÅSKE!! Alle bare who the fuck doesn't UR NOT SPECIAL. Men åh jeg gleder meg til Oppdal med jentegjengen etter jobb på onsdag, hvor vi skal kooose oss i hjel fram til lørdag. Mange gode røyskatt-øyeblikk å dele i neste ukesinnlegg! På lørdag blir det påskefeiring på Frosta med familien, noe som er noe av det aller beste jeg vet. DA koser jeg meg! Så det skal jeg gå og glede meg til i et par dager til ♥

Processed with VSCO with a5 preset

Påskefrokost er mitt alltime favorittmåltid!! I mean HELLO

I NEED FEEDBACK! Hva synes dere om at dette blir et fast innlegg? Hva savner dere? Hva er uinteressant? Vil dere ha flere eller færre punkter? Setter stor pris på tilbakemelding ♥

FEELING YOU

Too glam to give a damn. Sko fra Nelly, skjørt fra Mango & Bomber fra H&M! Have a lovely sunday, her blir det filmkveld på oss mwuahh

OUT AND ABOUTGårsdagens antrekk! HVA tar man  på seg når man skal rett fra 70-årsdag til bursdagsfeiring på byen?? Synes jeg klarte å sette sammen NOE som traff begge kategoriene ganske greit da, haha ♥

t-skjorte & skjørt fra samsøe samsøe sko fra public desire 

ER DU RUSS I ÅR? Den alleraller beste Foxy Lashes by Mari har tilbud til årets russ på nytt sett volumvipper fra uke 15-18 i Oslo!! Nå koster nytt sett 1500kr, noe som er heeelt supert med tanke på ordinær pris. Hun er virkelig den aller beste - SÅ flink, tålmodig og skikkelig perfeksjonist. 

Send henne melding på 40 54 79 62 for å sikre deg en time før hun blir fullbooket! REKLAME 

Processed with VSCO with a5 preset

Eneste som er on fleeek når jeg våkner om dagene, ass haha.. Du velger selvfølgelig selv hvor ''dramatiske'' vipper du vil ha - jeg elsker jo alt av glammm så mine er festklare hele måneden ♥ Processed with VSCO with acg preset

Processed with VSCO with acg preset

My favorite person ♥ Shoutout til felixmk04 som gjerne vil ha flere insta-followers ! #favoritesister 

Ha en fin søndag kjære dere ♥ 

UKENS SPØRSMÅL

Skal du fortsatt skrive bok med Kristine? Hva skjedde mellom dere to?

Veldig mange spør hva som har skjedd mellom oss?? Har det skjedd noe jeg ikke har fått med meg haha.. Vi bor jo i to forskjellige byer, så det er litt limited hvor ofte vi kan henge, gitt. Ingenting har skjedd mellom oss med andre ord, digger Kristine av hele mitt hjerte og vi prøver alltid å skvise inn tid når vi er i samme by ♥ JA vi skal fortsatt gi ut bok sammen! It's in the making, ladiiiesElsker bloggen din og stilen din - hvor er nettingstrømpebuksa di fra?

Takk for det!! Den kjøpte jeg på Nelly, men slike ser jeg overalt :-)Hva blander du Absoluten med?

Dårlig forbilde Zeroh Sitronsaft. Det er en faaarlig blanding haha, så her får dere ta det litt med ro, 20+! Men ja, jeg tilsetter saft, isbiter og en liten dæsj Sprite for å få noe kullsyre. Er det lov å si at jeg synes det er nammnammm. Kanskje ikke med tanke på neste ''spørsmål''

No offense, men å drikke 1-2 flasker vin + vodka, hver uke, vil jeg egentlig påstå et ganske mye? Jeg er 20 og drar ut en gang i måneden i gjennomsnitt. Synes det er mer enn nok! Alkoholisme oppstår oftere enn man tror, mye oftere, så vil råde deg å tenke over det!

Tja, jeg synes det er forsvarlig å dra ut én gang i uka - sånn egentlig? Det er jo sikkert ikke optimalt, men om jeg velger å fordele 5 glass vin til maten på syv dager eller drikke alle glassene på lørdag er det vel litt det samme?? Føler egentlig det blir feil å forsvare dette haha, men jeg synes hvertfall det er nokså normalt å dra ut en gang i uka. Like normalt som det er å dra ut en gang i måneden! Det blir jo ekstra mye når det er bursdagsfeiringer og noe spesielt som skjer. Jeg drar aldri ut bare for å dra ut. Excuses excuses. Men alkoholisme er nok ikke noe jeg og de rundt meg bekymrer seg mest for i disse tider. Men takk for omtanke haha ♥ ♥ ♥ Og ps!! Det er enten vin eller vodka altså. Begge to på en kveld hadde kanskje vært hakket verre i dette tilfellet.Har du noen gang følt for å gi slipp på det lange håret?

Egentlig ikke. Nå er det ekstra langt, and I love it. Jeg tror langt hår kler meg best, jeg hadde IKKE passet med kort hår selv om det er dødsfint. Men en vakker dag ryker manken selvfølgelig. Det skal spare meg for mye shampoo og støvsuging haha.Hva er det mest ukomfortable du vet?

Ouuh tricky. Jeg haterhaterhater å snakke foran folk, I jus't CAN'T do it. Husker jeg synes det var like jævlig hver gang på skolen også. Jeg får bare helt noia av å skulle snakke FORAN folk i stedetfor MED dem. Det eneste unntaket er om det er et tema jeg kan inn og ut, og noe jeg brenner for. Da er man liksom så confident at alt annet glemmes. Ellers er jeg skikkelig lite fan av å snakke i telefonen, og jeg tar ALDRI telefonen når ukjente nummer ringer. Jeg er også super-husredd og mørkredd (bortsett fra i leiligheten min) - så da funker det dårlig å være hjemme alene i store hus på kveldstid haha.. Jeg ER så pingle på sånne områder. Ellers glemmer jeg ofte at jeg bor midt i sentrum med store vinduer uten dekkende gardiner, og da kan det fort oppstå noen ucomfy situasjoner haha :-/Hvilken film så du sist?

Skjønnheten & udyret ♥ På tide å komme seg på kino igjen! Noen tips?

Hvordan og hvem er du på fest?

Hmm.. tror jeg tar endel plass innimellom haha, men jeg blir så giiira og glad i godt selskap med bra musikk. Jeg har blitt en dancing queen de siste årene, og er veldig all-over-the-place og synger selvfølgelig høyest! Også lager selvfølgelig røyskatten trivelig stemning ;-) Alle bare hvem fannnn tror hun at hun er.. Neida. Men det er mye tull og tøys, fliring og alltid godt humør, med en drink i hver hånd selvfølgelig. I'm the life of the party. Vil si at resten av jentegjengen er helt i samme gate haha, så en tur ut slår aldri feil!Kan du tenke deg å flytte fra Trondheim?

Før eller siden kommer nok jeg til å flytte på stumpen ja. Det ER virkelig ingenting som skjer i denne byen haha, og det eneste som holder meg tilbake er forsåvidt bare familie, venner & leiligheten. Jeg føler at jeg må komme meg litt videre om jeg skal ta de neste stegene, og hvor & når får dere se :-) Det er jo nå jeg har mulighet til å suse litt rundt også ettersom bloggen er ''flyttbar'' - og det kjenner jeg at er en mulighet jeg må gripe. Har dere trua? Forandring er jo alltid skummelt, men damn det er sunt for meg også.Er det mye drikkepress der du kommer fra? Føler at det er ganske vanlig å begynne i 14-15 års alderen i trøndelag, mens her jeg kommer fra er det helt normalt å vente til man er 18. Mange begynner nok litt før, men man blir hvertfall ikke utestengt eller sett ned på om man ikke drikker.

Jeg følte egentlig aldri på drikkepresset selv. Det er vel mer vanlig å være 15-16 år her i Trondheim kanskje, men det varierer veldig fra gjeng til gjeng. Hos oss var det aldri noe press, og jeg hadde aldri reagert om nånn i gjengen var med ut, edru, for eksempel. Jeg synes det er supert jeg at det er vanlig å vente til man er 18 - man har  bare godt av å modne litt, og det blir da nok år med festing uansett. Om du er ung i dag og opplever drikkepress - stay stroooong. Det er dødskult med mennesker som står for sine verdier og ikke følger strømmen selv om du føler deg helt utenfor og annerledes der og da. It's all temporary, og om noen år er det glemt og du kan klappe deg på skuldra for å ha stått opp for deg selv og dine meninger! SÅ mye går man ikke glipp av.Hva sto det på siste facebookmelding du sendte?

''Tabata 17.30'' - haha denne kom jeg meget bra ut av!! Jentene lurte på hvem som skulle trene i morgen og når, og her kom sporty-katten svingende frem. SÅ fornøyd med at dette var min siste melding hahaha, could've been so much worse

Hvem sendte du snap til sist?

Siste snap ble sendt til vennechaten - takker Gud for snapchatoppdateringen som lar deg ha gruppechats med bilder. I looove it, bare synd den ikke kan havne på topplista :-(Hvor er skoene fra?

Superga ♥

Processed with VSCO with acg preset

Noe du lurer på til neste uke? Jo flere jo bedre!

NÅR INGENTING GÅR MIN VEIHallois fra Oslo!! Trodde aldri jeg skulle komme fram, fyfader. I dag har seriøst ingenting gått min vei, og jeg var på nære nippet til å dra stumpen hjemover igjen når alt bare gikk rett vest. Først kommer den ekle flybussen 40 minutter forsent (!! shoutout til Værnesekspressen) etter at TO fulle busser suste forbi, deretter mister jeg flyet mitt med et par minutter. Da var det bare å punge ut hundrelappene og kjøpe NY billett, før jeg mistet første flytog med et par minutter før jeg SEFF mistet t-banen min med noen sekunder også. Halvsvett kom jeg svingende inn på møte 35 minutter forsen, og det var jo helt ærlig ikke så verst når alt skulle gå så jævlig i mot meg. 

ANYWAY I'm here! Møte med AdLink-gjengen og litt henging på Aller slår aldri feil, så det blir da ikke så aller verst likevel ♥ Håper deres dag har gått noe bedre enn min, for her er det ikke spes mye positivt å hente! Mooden er overraskende bra da, alt som skal til for røyskattens good-mood er en iskald bræss og en god lunsj. YAHBISH

I NEED YOUR HELP

Heeellloo lovely readers ♥ Alt bra med dere? I def hope so! 

I dag har jeg to spørsmål til dere!! Number one. Husker dere når jeg var i Dubai og la ut selfie med dasskåla i suiten Kim og Khloe hadde bodd i? WELL jeg lagret aldri det bildet, og jeg MÅ ha det haha. Husker endel tok printscreen, så MEGA SHOUTOUT til den knuppen som har bildet og kan sende det på l0ve.blogg@hotmail.com. Folk som klikket seg nysgjerrig inn på overskriften må bare forberede seg på skuffelse hahaha. This is my kinda need of help

NUMMER TO. Noen som selger de høye lakkskoene fra Nelly i størrelse 38? You know? De sorte, lårhøye, lakk/patent? VEL jeg vil ha de, men de er jo fader meg utsolgt overalt. Hook me up om du er villig til å selge de haha.SÅNN, det var det. Uken her snegler bare avgårde, og jeg er altfor klar for påskeferie. Gleder meg som en liten unge til afterski på Oppdal med jentene et par dager neste uke før turen går til hellig påskefeiring på Frosta. Dere som har lest bloggen min i noen år vet at DET ikke er noe man kan gå glipp av. Rebus, quiz, påskegaver og mormor i påskeharedrakt? YES. Tror uansett et par dager på Oppdal er mer enn nok, vi kommer til å være heeelt ferdige haha. Men det blir veldig koselig med hele hurven trøkt sammen på en hytte. Can't wait! Så ja, denne uken skal jeg bare bruke på å glede meg til det. Kombinert med bittelitt jobbing, henging og bursdagsfeiringer ♥ 

Have a nice one

TUESDAY FEED


''everything is temporary: emotions, thoughts, people and scenery. do not become attached, just flow with it'' 

OH HAPPY DAY

Processed with VSCO with a6 preset

genser HER adlink bukse replay sko superga

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Somebody is having a great day! Får prøve å overføre noe av gårsdagens humør og energi over på dagen idag, cuz i NEED IT. Bare kjedelig mail- og regnskapspiss som står på planen i dag, og andre kjedelige ting som inngår i voksenpoenglivet. Har heldigvis noe LITT hyggeligere på planen i kveld haha, så det får være motivasjon til å krysse av masse kjedelig på lista i dag ♥ 

Ønsker dere en fiiin start på uka! 

UKAS SNAPS

PS: Om dere ser fra mobilen - trykk på selve navnet på videobloggskjermen for å bli videresendt til fullskjerm.

@ericakvam

Sånn er hverdagen da dere! #nofuture

CHEERS

hahaha when you try to sexysmiiize

Processed with VSCO with acg preset

Hei fininger ♥ I går bar det rett fra jobb til bursdagsfeiring hos Sanne, noe som var like fun som alltid!! Kom hjem jakkeløs fra byen LOL men det er jo ikke noe nytt her i gården. Denne gangen var det faktisk ikke min feil hahha så FUCK YOU til den idioten som stjal kåpa mi. Greedy biiishes!!! Var forresten sykt gøy å møte så mange glamme blogglesere på byen igår - det ER så gøy når dere kommer bort! I loooove it. Klarte å sette meg i en dam av drink utover kvelden også, og fikk testet håndtørkeren på do som tørketrommel på skjørtet mitt. Passet meg meget bra ettersom flekken legit så ut som en svær tisseflekk. Røyskatten på bytur da vett! Avsluttet kvelden med å tråkke på to spikere også som skar seg deilig inn i hæla, så det var jo rett og slett en innertier-avslutning på kvelden. Mygoddd.

I dag gjør jeg kjedelige husmorsoppgaver og føler meg ekstra voksen, og senere i dag blir det middag med le family ♥ Passer meg midt i blinken! Håper dere hadde en fiiin kveld i går ♥

erica mohn kvam

erica mohn kvam

20, Trondheim

Hei! Mitt navn er Erica Mohn Kvam og kommer fra Trondheim. På bloggen min finner du en god mix av alt mulig, og mitt mål er å gi folk en gooood feeling her inne. Det innebærer en god dose selvironi, en uredigert hverdag, NOE glam innimellom slagene & en solid gi-faen-vibe. Bloggleseserne mine og meg er en stor vennegjeng, så VELKOMMEN SKAL DU VÆRE

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

Les mer i arkivet » April 2017 » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017 » Desember 2016 » November 2016 » Oktober 2016
Design laget av Silje Lien Design
hits